|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
Cytat:
![]() mój tż chce "jesteś moim niebem" mi się podoba ona ale wolałabym coś starego
|
|
|
|
|
#1292 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
Cytat:
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
Wkurzyłam się masakrycznie tym bardziej że już wsiadałam do auta Ale dzwoniłam dziś do babki i umówiłam się na jutro na godzinę 16 na rozmowę
|
||
|
|
|
#1293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kasiu- przechodzony związek? A moze jeszcze znajdzie ktoś określenie na przechodzone małżeństwo? Tez jestem z TZ prawie 6 lat i nigdy mi przez mysl takie cos nie przeszlo.. Owszem tak jak dziewczyny pisza, milosc poniekad troche Nas oszukuje i te motylki w brzuchu nie trwaja cale zycie ![]() Ale nalezy uczyc sie zycia razem a nie obok siebie. Jesli chodzi o 2012 rok. WIEM co czujesz. Na prawde. Jak jeszcze nie bylam z TZ zareczona (albo moze juz bylam? nie pamietam) Nie chcialam wesela w 2013 roku.. Ale jakos tak lepiej nam sie to kalkulowalo-a raczej Jemu.. Moja rozpacz byla ogromna. Chcialam 2012 i koniec... I kiedy dlugi czas myslelismy nad data to byl dla mnie drazliwy temat bo ciagle byla mowa o 2012 i 2013.. z czym pogodzic sie nie moglam.. A ty niestety jestes w jeszcze gorszej syruacji... bo poniekad mozesz czuc sie oszukana tymi obietnicami i nie dziwie sie ze czujesz zal do TZ i niechec. .. Mysle ze najlepiej jak sobie odpoczniecie od tematu slubu, aczkolwiek mysle ze przez caly ten 2012 rok bedziesz czula smutek z tego ze to nie wypalilo.. Chyba ze TZ otoczy Cie duuza miloscia... A ja zaraz zabieram sie dalej za nauke.. juz mam dosyc
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1295 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Razem od http://s1.suwaczek.com/200512304437.png Ślubowaliśmy http://s4.suwaczek.com/20120614290113.png Edytowane przez E87 Czas edycji: 2012-02-06 o 10:26 |
|
|
|
|
#1296 | |
|
Raczkowanie
|
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32100511]myślałam że 29 mało kobitek będzie się hajtać
![]() mój tż chce "jesteś moim niebem" mi się podoba ona ale wolałabym coś starego [/QUOTE]http://www.youtube.com/watch?v=VJl5A...eature=related zobaczcie to tylko do końca bo od 1.40 jest najfajniejsze ![]() myślimy o czymś takim no w koncu ślub sie ma raz w życiu więc trzeba wyglądać jak księzniczka;p![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
???
|
|
|
|
|
#1297 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
P.S. Dzień dobry i pa, lecimy zwiedzać Wieliczkę. Misiek się wścieka, że tylko mi wizaz w głowie
|
|
|
|
|
#1298 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
chyba tz pokaże a to siano najlepsze
|
|
|
|
|
#1299 |
|
Zakorzenienie
|
oj dziewczęta dziewczęta. W diecie i zrzucaniu kg najważniejszy jest umiar i zmiana nawyków.
Po pierwsze cukier sory madziuniusiu ale "Ograniczenie owoców, bo to cukry" strasznie mnie rozbawiło. Owoce i warzywa to w około 80 % woda woda i tylko woda. Cukry utrzymują się na poziomie 10 % i są to zdrowe cukry które właśnie są potrzebne. Nie powinno się jeść na noc warzyw i owoców żeby nie zatrzymywać wody w organizmie. a szczególnie warzyw bo w nich to aż ponad 90 % to woda (np ogórek to 96 %) więc najlepiej owoce jeść np na drugie śniadanie lub podwieczorek. Dlaczego jeszcze warto jeść owoce... bo nie zawierają tłuszczy no a jak już to na zatrważająco wysokim poziomie 0,3 % ( głównie na skórce i w pestkach) No i przede wszystkim mają duuużo witamin... z reguły najwięcej witaminy C podstawowa zasada stosowania diet typu dukan itp to konsekwencja... niestety takie diety przyzwyczajają organizm do takiego a nie innego trybu i potem rezygnacja z tej diety skutkuje przytyciem więc: najlepiej po prostu zmienić nawyki żywieniowe. I wiadomo nie można się opychać słodyczami bo to cukry a także tłuszcze (w tym trans które są zabójcze) ale można znaleźć złoty i zjeść jakiś słodycz np w sobotę wafelka czy coś. Od tego nie przytyjecie. A cukier musi być uzupełniany (dlatego ja chwilowo jestem na etapie codziennie coś słodkiego bo po 10 godzin dziennie się ucze) kolejną zasadą jest dojście do tego dlaczego sie przytyło. U mnie to np bardzo prosty powód... brak ruchu. Kiedyś jadłam podobnie jak teraz. a byłam chudziutka. Dlaczego? codziennie robiłam około 6 km spacer (3 km miałam do szkoły w jedną stronę) 4 razy w tyg wf i ruch był... a teraz jest mało czasu. ![]() no musiałam sie wypowiedzieć bo jak czytam niektóre rzeczy to mnie trafa sory zboczenie zawodowe ![]() Witam nową PMkę arletko super że się udała sesja kindzia no pewnie że teskniłyśmy madziu gratuluje ddś ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- a i jeszcze dziewczęta warto jeść błonnik... ostatnio dorwałam w sklepie ze zdrową żywnością sam błonnik z zieloną herbatą nie jest on może najsmaczniejszy ale na prawdę widzę różnicę w metabolizmie moim
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
wstyd powiedziec... Wylozylam sie na najlatwiejszych pytaniach ktore caly tydzien sie uczylam i przed egzaminem jeszcze umialam..
Jakas zacma jedna wielka. Ogolem trudny byl- ale u Niego to oczywiste Jutro wyniki.. mam nadzieje ze 3 bede miec bo nie wyobrazam sobie uczyc sie tego jeszcze raz. Ale na pocieszenie to jestem swiadoma za w niedziele z tym gosciem, bede miala 100 razy trudniejszy egzamin
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1302 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
NO I SUKIENKE I SALE MAŁO NAM ZOSTAŁO A DUZO CZASU JESZCZE BO DO 29 WRZESNIA POZA TYM MYŚLIMY NAD INNYM PIERWSZYM TANCEM:d SAMI ZOBACZCIE PRZESLE LINK. A DOBRE ZACZYNA SIE DOPIERO OD 1.40MIN http://www.youtube.com/watch?v=VJl5A...eature=related
|
|
|
|
|
#1303 |
|
Zakorzenienie
|
technologiem żywności i żywienia człowieka a specjalizację będę robić z dietetyki w żywieniu
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcę zrzucic parę kilo, niedużo ale jednak, nie chcę się katowac bo to do niczego nie prowadzi, masz dla mnie jakieś rady? co mogę jeśc swobodnie a co ograniczyc?
|
|
#1306 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1307 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo tez chcemy taki taniec z mixem piosenek ale najbardziej podoba nam sie ten ![]() http://www.youtube.com/watch?v=w2fxL6PZ1SE |
|
|
|
|
#1308 | |
|
Zadomowienie
|
O, witam Nową PMkę
i Was wszystkie poniedziałkowo ![]() od rana próbowałam coś zrobić ze sobą, bo przez brak czasu się zaniedbałam i tak mi zeszło, że zaraz do pracy trzeba iść ![]() Koziczko - śliczna sukienka! Cytat:
ech, jak zwykle brak czasu na wizaż, miłego dnia!
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko wolę zrobić mix z 3 lub 4 piosenek a nie z 8, bo nie lubię zmian co 15 sekund.
|
|
#1310 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
więc problem z głowy trzeba tylko upilnować gości i im je dać2. u mnie przywozi ciastkarnia ale to nie wszędzie czasami trzeba samemu odbierać i zawozić na salę musisz się dopytać 3. czasami się podpisuje kilka minut przed ślubem a czasami na dzień wcześniej zależy od kościoła 4. nic bo byłam chrzczona w parafii ślubu 5. szampana 100ml na osobę a wina hm.... my bierzemy 6but wytrawnego 6but.półwytrawnego i 6but. półsłodkiego. na 130 osób 6.hm..... dobre pytanie muszę się nad tym zastanowić 7.my śpimy i siebie ale w razie co to taxa Cytat:
![]() ja chcę czyste drzewko ![]() ![]() Cytat:
|
|
#1311 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
ale tu gwarno heh dawno mnie nie było za mna jeden cały wątek - wiele rzeczy mnie ominęło buuu z nowości: w sumie nic - bo wszytsko prawie juz mamy i nie mam o kupować - wreszcie CAŁA kasa moze iść na oszczędzanie nooo moze jeszcze buty kupimy znalazłam sklep z butami tanecznymi na jana pawła i tam się udamy tylko nie wiemy kiedy - moze jak mrozy odpuszcza obecnie się zastanawiam nad kawiatkami pasujacymi do mnie i do mojego charakteru heh - dylemat co? w sensie wiązanka ślubna z czego by tu zrobic po za tym jestem zmeczona: w sumie wszytskim - czuje chyba juz jakies przesilenie i nie moge doczekac sie urlopu dwutygodniowego i juz nie moge sie doczekac jak bedzie po ślubie - czyli np 10.06 heh poczuje wtedy taka ulge i napiecie moze minie z tym zwiazane heh .... to sie wypisałam ![]() aaaa i nie mam motywacji by pójśc na fryzurę próbną i znaleźć dobrej kosmetyczki która mnie umaluje - poprosze o coś mocy - abym miała znowu chęć i siłę..... ach to zmęczenie
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-02-06 o 11:01 |
|
|
|
#1312 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co organiczyć?? to czego jesz najwięcej a jest najbardziej nie zdrowe... np powiem Ci na moim przykładzie bo tak mi jest najłatwiej... uwielbiam makarony mogła bym je codziennie wcinać.... ale ograniczam je bo tuczą a był jakiś czas że jadłam je bardzo często. Jeść max do 18 żeby organizm zanim położysz się spać zdążył już przetrawić wszystko i spokojnie w nocy odpoczywał. Pić dużo płynów nie koniecznie samej wody choć woda w dzisiejszych czasach jest najmniej przetworzona. Można też soki najlepiej naturalne samemu wyciskać ale to już droższa zabawa. Jeść więcej rzeczy gotowanych na parze pozbywa się z nich w ten sposób bardzo wiele nie zdrowych składników a są zdrowsze niż np mieso smażone. Ale czasem wiadomo można zjeść coś smażonego. Bo wszystkie składniki są ważne tłuszcze też tylko w odpowiednich proporcjach. No i kalorie trzeba organizmowi do poprawnego działania dostarczać odpowiednią ilość kalorii zaleznie od trybu życia jaki się prowadzi. Wiadomo osoba pracująca fizycznie potrzebuje ich więcej niż osoba ucząca się. Białe pieczywo to już jest znane i oklepane ale jest w tym wiele prawdy i na prawdę pieczywo ciemne najlepiej razowe z mąki żytniej jest zdrowsze... No i polecam też błonnik który pozbywa się toksyn z organizmu poprawiając jego metabolizm. A i z warzyw ograniczyć warzywa strączkowe fasola groch itp no i ruch na prawdę choc głupi spacer może bardzo dużo zmienić
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-02-06 o 11:04 |
|
|
|
|
#1314 | |
|
Raczkowanie
|
tu jest bardzo podobne
http://www.youtube.com/watch?v=rzeMf...ure=related:p:Cytat:
|
|
|
|
|
#1315 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1316 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zreszta caly youtube juz przegladnelam chyba nie ma filmika ktorego bym nie ogladala my bedziemy mieli cos na taki styl ale mix ze swoich piosenek stworzymy
|
|
|
|
|
#1317 |
|
Zadomowienie
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak w maju sie przeprowadzę do tżta to obiecałam sobie że będę sobie biegac... tż będzie mi towarzyszył bo on lubi biegac... a tak ogólnie to nie jem prawie w ogóle pieczywa białego uskuteczniam pieczywo chrupkie, nie jem makaronów ziemniaków a mięso i ryby gotuję na parze, jem warzywa surowe i te gotowane na parze , czasem przegryze owoca więc chyba nie jem najgorzej ![]() jak wkońcu wdzieję moje ukochane adidaski a nie kozaki to wtedy spacery będą codziennością bo długotrwałe chodzenie w kozakach mnie męczy :/
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2012-02-06 o 11:06 |
|
|
|
|
#1319 | ||
|
Raczkowanie
|
no mi mniej więcej o taki cos chodzi
moj uwaza ze przy takim czyms bd sie bardziej stresowal ale u mnie jest odwrotnie:pCytat:
---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
to jest orginalne a nie tak sztywno jedna piosenka i koniec wszyscy patrza poważnie a tu można sie pośmiać i wszyscy po takim tancu sa bardziej na luzie![]()
|
||
|
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

a Ty??? noi tak każdy ma swój styl
D

myślimy o czymś takim

18.08.2010 - zaręczyny