|
|
#391 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 303
|
Dot.: £adne cia³o: postanowienie noworoczne
Cytat:
A wczoraj mój t¿ mi siê o¶wiadczy³ |
|
|
|
|
|
#392 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 069
|
natimielec gratulacje!!! I szczê¶cia dla Was
![]() Ja mam lekk± deprechê - nie lubiê takich mrozów, ale zbieram siê powoli do kupy i jutro wybieram na basen. Wogóle mam zamiar "przyspieszyæ" moje chudniêcie, koniec z grzeszkami, czê¶ciej chodziæ na basen i zacz±c æwiczenia si³owe, ¿eby trochê wzmocniæ cia³o
|
|
|
|
|
#393 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 277
|
natimielec gratulacje
![]() Ja swój dzisiejszy trening TF mam juz za sob± Fire 55 EZ Class odhaczony ![]() Teraz czas dla mojego Skarba
|
|
#394 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Ja dzi¶ robiê podwójny trening TurboFire. Dzisiejszy Fire 45 Class + jutrzejszy Core 20 Class i Stretch 40 Class Troszkê d³ugi bêdzie, ale dam radê ![]() Popo³udniu jadê do mojego Skarba i wrócê dopiero jutro wieczorem, tak¿e same rozumiecie dlaczego jutrzejszy trening zrobiê dzi¶
|
|
#395 |
|
Zadomowienie
|
Tak tak rozumiemy
Super siê trzymasz z tymi æwiczeniami![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- A no i dziêkujê za gratulacjê
|
|
|
|
|
#396 |
|
Raczkowanie
|
Dziêkuje
Staram siê jak tylko mogê i wyciskam z siebie "siódme poty" ¿eby rezultat by³ jak najlepszy ![]() W³a¶nie skoñczylam podwójny trening (Fire 45 Class, Core 20 Class i Stretch 40 Class ) ![]() Teraz chrupiê zielone jab³ko i zaraz zmykam pod prysznic ![]() I tak siê zastanawiam gdzie jest reszta dziewczyn?? Czy Wam internet zamarz³, czy mo¿e klawiatura, ¿e nawet jednego zdania nie piszecie? Pozdrawiam i ¿yczê przyjemnej soboty
|
|
#397 |
|
Konto usuniête
|
Blu_eye chyba zosta³y¶my tylko ty, ja i natimielec. I kumat. No i za³o¿ycielka siê ostatnio pojawi³a, ale znów u niej cisza.
W³a¶nie, skoro siê DzastaW pojawi³a to mo¿e przyda³oby siê spisaæ nasze wagi i cele jeszcze raz, albo wprowadzic zmiany do tamtego wpisu, bo niektóre nas opusci³y, niektóre siê do³±czy³y, pozatym s± ju¿ pewnie jakie¶ spadki w wagach. |
|
|
|
|
#398 |
|
Raczkowanie
|
ewull masz racjê, z tylu dziewczyn zosta³a tylko garstka... Autorka niestety znowu zamilk³a... Mam nadziejê, ¿e nasz w±tek nie upadnie oraz, ¿e ogólna frekwencja siê poprawi.
|
|
#399 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#400 |
|
Raczkowanie
|
natimielec racja
zawsze jest szansa, ¿e do³±czy kto¶ nowy
|
|
#401 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam taka nadziejê
|
|
|
|
|
#402 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 155
|
Czesc Dziewczyny
wybaczcie, ¿e siê nie odzywa³am ale mia³am ferie i jako¶ i z diet± i z czasem kiespko. Teraz wracam i obiecujê siê regularnie odzywaæ ;p mo¿e ustalimy jaki¶ dzieñ wa¿enia? np. raz na dwa tygodnie w poniedzialki? Albo jakis inny dzieñ ;p by³oby to dodatkow± motywacja
|
|
#403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#404 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 30
|
A ja (zupe³nie nowa gêba) mam dylemat zwi±zany z uprawianiem fitnessu-mam intensywne treningi 3x w tygodniu i w domu te¿ uje¿d¿am stepper i strasznie siê pocê, co mnie cieszy, ale i doskwiera. Bielizna do fitness o to jest pytanie. Znalaz³am ¶liczniutki top i potrzebujê fachowej porady, czy on nie sp³aszczy moich niewielkich piegów piersiowych? Mam w biu¶cie 88, a pod biustem 75-czyli jestem prawie deska. Marzy mi siê Termoaktywny Top Biustonosz Brubeck Fit a oto link: http://www.sport-shop.pl/top-damski-...ny-p-6946.html Jak s±dzicie czy to dobry wybór? Czy bêdê w nim mog³a chodziæ bez stanika i nie wprawi mnie w kompleksy, czy pod niego nosi siê stanik i trzeba wybraæ rozmiar wiêkszy? Proszê nie olejcie mnie
|
|
|
|
|
#405 |
|
Raczkowanie
|
Hej, jak min±³ weekend?
Czy nie s±dzicie, ¿e min±³ ona zdecydowanie za szybko? Jutro znowu powrót do pracy. BelovedMoon - jak mi³o Ciê tu widzieæ Trzymamy za s³owo, ¿e bêdziesz siê regularnie udzielaæ ![]() Hej atiati Mi równie¿ podobaj± siê topy do fitnessu, s± ¶wietne i bardzo wygodne. Cz³owiek czuje siê naprawdê swobodnie, nic nie krepuje ruchów i w ogóle. Sama posiadam (na razie) jeden taki top, ale zamierzam kupiæ jeszcze (chocia¿) dwa Link, który udostêpni³a¶ - bardzo fajny top. Z tego co jest mi wiadomo, to pod takie topy nie potrzebny jest ju¿ normalny stanik, bo dobrze dopasowany top podtrzyma biust na w³a¶ciwym miejscu Natomiast nie wiem sama dok³adnie czy potrzebny jest tu rozmiar wiêkszy...ale nie s±dzê. W koñcu jest to uci±gliwy materia³... Pozdrawiam Dobranoc.
|
|
#406 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Jaktam Wasza dieta dzisiaj? moja idzie okej, wieczorem planuje skakanke i 8 min for legs ;p nie wiem czemu, jako¶ mi siê ruszaæ zachcia³o ;pAtiati my¶lê, ¿e nie jest potrzebny normalny stanik, ten top wystarczy ;p
|
|
#407 |
|
Konto usuniête
|
Hej dziewczynki!
Ja dzis w planach mam 30 Day Shred, a jutro, w ¶rodê i pi±tek basen Nie wiem czy siê Wam wogole pochwali³am, ale zaczynam ostre treningi p³ywackie: 3x w tyg. po 50 min. I pracujê nad swoj± diet±, by wykluczyc z niej s³odycze, choc jest ciê¿ko. A co do dnia wa¿enia to ¶wietny pomys³. Tylko wola³abym w pi±tki je¶li to nie problem
|
|
|
|
|
#408 |
|
Raczkowanie
|
No tez mysla³am o pi±tkach ;p poniedzia³ek to taka pierwsza z brzegu propozycja ;p no to ustalone
w ka¿dy pi±tek, zaczynaj±c od tego, chwalimy siê jak spada nasza waga Strasznie zazdroszczê Ci tego basenu u mnie basen daleko, bo a¿ w innej miejscowo¶æi i niestety muszê siê z nim wstrzymaæ do cieplejszych dni.
|
|
#409 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczynki
![]() Moja dieta dzi¶ bardzo dobrze Lekko i zdrowo ![]() Je¶li chodzi o dzieñ wa¿enia - to super pomys³, lecz niestety mam popsut± wagê jak zakupiê now±(byle jak najszybciej) oczywi¶cie bêdê siê chwaliæ swoimi osi±gniêciami ![]() A je¶li chodzi o dzisiejszy trening, to rozpocznê go pewnie ok20, gdy¿ dopiero zjad³am obiadek(warzywka z patelni z chilii i sosem sojowym). Tak jak pisa³am kilka postów wcze¶niej, dzi¶ nie poprzestanê tylko na TF ale równie¿ Brazil Butt Lift Po treningu oczywi¶cie napiszê jak mi siê dzi¶ æwiczy³o
|
|
#410 |
|
Raczkowanie
|
Wielkie dziêki za rady-tak mnie urzek³, ¿e raczej go kupiê, przyda siê te¿ na wakacyjny wypad w góry i rolki.
Ja dzisiaj po TBC jestem, dosta³am taki wycisk, ¿e bol± mnie miê¶nie o których nie mia³am pojêcia Jutro 20 min na stepperze i pomacham trochê hantelkami, w ¶rodê na 17:00 step na godzinkê, w czwartek powtórka z jutra, w pi±tek TBC, w sobotê stepper a w niedzielê le¿ycho Tak wygl±da mój harmonogram i mam zamiar siê go trzymaæ (co bêdzie trudne bo pomimo tego ¿e pracujê biorê te¿ du¿o zleceñ na popo³udnia).Nie wiem jak wam, ale w domu trudno mi sobie daæ taki wycisk, jaki dostajê z trenerem. Mo¿e to kwestia zaparcia i kondycji-æwiczê nied³ugo bo od 17 stycznia, mo¿e u mnie te¿ wszystko przyjdzie z czasem, ale póki co to mojej treserki nie zamieniê na ¿adn± inn±, a przy wycisku jaki daje nie ¿al mi wydanych pieniêdzy na karnet i straty czasu na doj¶cie do klubu i powrót. Liczê na to, ¿e do drugiej po³owy maja bêdê mia³a kondycjê na tyle dobr± ¿eby ¶migaæ po tatrach ... ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- do poczytania https://polki.pl/dieta_dietyodchudza...,10027527.html |
|
|
|
|
#411 |
|
Raczkowanie
|
Heej, witajcie ponownie
![]() 10min temu skoñczy³am trening ![]() Turbo Fire(Fire 55EZ Class) Brazil Butt Lift(Bum bum - 32min + Tummy tuck-20min) 20min- hula hop ![]() Teraz mogê i¶æ pod prysznic. Plan treningowy na dzieñ dzisiejszy zrealizowa³am w 100%. ![]() atiati przy tak intensywnych treningach nie masz co siê martwiæ o kondycjê. W Tatrach bêdziesz ¶migaæ a¿ mi³o
|
|
#412 |
|
Zadomowienie
|
hej
Ja wczoraj z rana spoko: sniadanie serek wiejski z pomidorem, 2 ¶niadanie jogurt naturalny z p³atkami just fit i pomarañcza, niestety pózniej wpad³y 2 kawa³ki ciasta Na obiad zjad³am zawijañca z szynka serem i kukurydza do tego zemniaki, ogórek kiszony a na kolacjê 2 hamburgery domowej roboty Sza³u nie by³o ![]() a z cwiczeñ: 500 brzuszków, 15 min stepper, 20 min hh ido pracy i z prawy rowerem jakie¶ 20 min w sumie Dzisiaj na ¶niadanie 2 kanapki z szynk± i pomidorem z chleba pe³noziarnistego, 2 ¶niadanie bedzie jab³ko, 3 mandarynki, obiad jaki¶ makaron z tuñczykiem a na kolacjê zobaczymy |
|
|
|
|
#413 |
|
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj dwie kanapki, jogurcik i pó³ czekolady. Zaraz wtr±biê 10 pierogów z serem (specja³ mojej te¶ciowej
) Mam zamiar zmusiæ siê do æwiczeñ, choæ krucho to widzê bo muszê siê przygotowaæ na szkolenie-ciê¿ki temat, a i miê¶nie po wczorajszej treserce mnie bol±. Te miê¶nie to mój zachwyt, bo najbardziej czujê te po wewnêtrznej stronie ud-a one s± zaka³± do zrzucenia t³uszczu-bol± to pracowa³y. Oj pracowa³y do bólu i z bólem na si³ê!Tu macie link do filmiku, który naprawdê warto obejrzeæ do koñca-mi da³ do my¶lenia http://www.youtube.com/watch?v=bvV6f...eature=related |
|
|
|
|
#414 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj
¶niadanie: 2 kromki chleba tostowego pe³noziarnistego z szynk± i pomidorem 2 ¶niadanie: jab³ko, 3 manadrynki obiad: makaran z sosem pomidorowym i tuñczykiem kolacja: jajecznica na na ma¶le z 2 jaj z 1 kromk± chleba tostowego pe³noziarnistego A æwiczenia: 510 brzuszków, 20 min stepper 30 min hh No i rano do pracy spacer 25 min i z powrotem te¿
|
|
|
|
|
#415 |
|
Raczkowanie
|
Witam Drogie Panie
![]() Dzisiaj zjedzone: ¶niadanie: p³atki kukurydziane na mleku, kubi¶ II ¶niadanie: 2 bu³eczki pe³noziarniste z chud± szynk± obiad: zupa pomidorowa kolacja: jajko na twardo + kromka chleba z mas³em Na razie bez æwiczeñ, postanowi³am, ¿e trochê odpocznê.
|
|
#416 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Ja niedawno skoñczy³am trening TurboFire(Fire 30 Class + Sculpt 30 Class); a do tego Brazil Butt Lift (Cardio Axe-30min + High&Tight-40min) - teraz zas³u¿ony odpoczynek ![]() Jutro REST od TF oraz BBL (choæ schedule BBL przewiduje REST dopiero w czwartek, ja sobie go przesunê na jutro, ¿eby wykonywaæ te dwa treningi razem, a æwiczenia ze ¶rody zrobiê w czwartek )Je¶li chodzi o dzisiejsze jedzonko: 07:15- jedena ma³a parówka, 2 kromki chleba razowego ze s³onecznikiem + 1 plasterek wêdliny z piersi kurczaka; 10:45 - zielone jab³ko; 13:17- serek danio; 16:20- 2 kromki chleba razowego ze s³onecznikiem, 2 plasterki wêdliny z piersi kurczaka + pomarañcza (dziwne po³±czenie :P ale tak jako¶ wysz³o )18:10- ³y¿ka warzyw z patelni; 18:15- trochê jajecznicy + kromka chleba razowego. £±cznie to ok.1250kcal. ![]() Zmykam pod prysznic Mi³ego wieczoru.
|
|
#417 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 438
|
hej, hej kobietki
moje menu zaplanowane na dzi¶ : * 2 kanapki razowe z mas³em,szynk± chud± i ¿ó³tym serem * banan * ziemniaki , trochê gulaszu z sosikiem * 2 kanapki razowe z pasztetem lub serek wiejski (tu jeszcze podzia³am w tej kwestii) poza tym herbatki z miodem,cytrynk± oraz kawa cappuccino (2 fili¿anki) , woda i kompoty w³asnej roboty ![]() dzi¶ planujê gimnastykê 20 min , umycie i u³o¿enie w³osów , malowanie paznokci i uszykowanie sza³owej kiecki na jutrzejsze babskie spotkanie
|
|
|
|
|
#418 |
|
Konto usuniête
|
Hej dziewczynki!
Ja dzi¶ ca³kiem nie¼le, wczoraj te¿ siê trzyma³am. Bez s³odyczy od 3 dni! czoraj by³am na basenie, dzisiaj tez mialam i¶æ, ale ostatnio jestem strasznie pozbawiona energii do ¿ycia, ci±gle mi siê chce spaæ, choæ staram siê przesypiaæ w nocy 7 godzin. To chyba ta pogoda Ja chcê ju¿ wiosnê!!!
|
|
|
|
|
#419 |
|
Zadomowienie
|
Moje menu:
1. serek wiejski z pomidorem 2. jab³ko i pomarañcza 3. 2 kromki chleba z szynk± 4 zupa jarzynowa 5. 2 kromki z twarogiem i pomidorem, 1 kromka ze smalcem (wiem niezbyt dietetyczne, ale tata zrobi³ pyszny) æwiczenia: 40 min hh, 520 brzuszków I wpad³y 2 kostki czekolady |
|
|
|
|
#420 |
|
Raczkowanie
|
Cze¶æ
dieta dzi¶ okej, ale chyba bêdê chora.. gard³o mnie strasznie boli i mog³abym spaæ ca³y dzieñ Zjedzone: ¦niadanie: p³atki na mleku II ¶niadanie: 2 bu³ki pe³noziarniste z szynk±, kubu¶ Obiad: rosó³ Kolacja: p³atki na mleku, trochê paluszków jedyne co by³o z³e to kawa³ek ciasta ale za to godzinkê je¼dzi³am na rowerze i 40 przysiadów Trzymajcie siê ;*
![]() |
Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

u mnie basen daleko, bo a¿ w innej miejscowo¶æi i niestety muszê siê z nim wstrzymaæ do cieplejszych dni.
jak zakupiê now±(byle jak najszybciej) oczywi¶cie bêdê siê chwaliæ swoimi osi±gniêciami