|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII
Cytat:
Ta sytuacja może być dla Ciebie fajnym wyzwaniem i może szybciej uda Ci się uzupełnić Twój zeszyt... no i może finanse się poprawią, skoro dwóch osób nie trzeba utrzymywać? |
|
|
|
|
#3212 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
jestem chora i mam w związku z tym zwolnienie do piątku ![]() Cytat:
nie przejmuj się nimi Cytat:
Tżtowi wysypała się sól, a ja krzyczę:O nie! Na pecha, posyp sól cukrem podobno pomaga i nie posłuchał ![]() Cytat:
Cytat:
Zgodnie z obietnicą melduję Dzisiaj ósmy dzień I fazy SB, rano się ważyłam i jest mniej 1.8 kg ), czuję się bardzo dobrze Nie biegam, bo jest za zimno, za szybko się przeziębiam. Jak się ociepli, myślę za jakieś 2-3tyg., znowu zacznę, wtedy będę na II fazie i waga pewnie będzie lecieć w dół aż miło Tak to sobie wymyśliłam
|
|
#3213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym tak chciała. Ja na razie mogę powiedzieć, że wytrwałam do teraz bez słodyczy z ładnym jadłospisem ![]() W założeniu jestem w II fazie, ale na razie posiłki były jednofazowe. No ale cały dzień byłam w domu, więc tak jest łatwiej. Gorzej, gdy jestem poza domem. Zdrówka życzę Ja nie jestem przesądna, jedynie uważam na wracanie się do domu po wyjściu - każę TŻtowi siadać, choć w duszy ochrzaniam się za zabobony. |
|
|
|
|
#3214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki
|
|
#3215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja sie zalamuje, bo moja cera zaczela wariowac (od mrozow? albo za duzo wina pije ostatnio ) Wrocilo mi zmasowane łzs, chce mi sie wyc. Marze o tym, zeby moc sie posmarowac kupionymi z 2 mies temu fajnymi kremami, a nie masciami lecznicznymi |
|
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Gosia - gratuluję efektów ! Emilko - fajny plan na luty - aż mnie zmobilizowałaś aby coś wymyśleć Nocko - sytuacja ta zmusiła mnei do rewizji wśród znajomych. olałam.
|
|
#3217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Ad. pogrubionego - w to akurat wątpię ![]() Cytat:
Bardzo ściśle trzymasz się diety, nie robisz absolutnie żadnych skoków w bok (alkohol w weekend, obiad u rodziców, kawa bez mleka itp.)? Fajnie to wymyśliłaś ![]() Próbuję w Windows 7 usunąć jakieś cholerne kółka, pojawiające się pod kursorem tabletu, ale coś mi nie idzie, wrrr. Używa któraś z Was tabletu, w Win 7? |
||
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Jestem przeziębiona na całego, kicham, prycham i smarkam. W dodatku przyszłam dziś do pracy z założeniem, że na chwilę tylko, bo koleżanka napisała mi smsa, że kaloryfery są zimne, więc ani się nie ubrałam porządnie, ani tapety nie mam zbytniej i wyglądam niewyjściowo a tu się okazało, że jest już ogrzewanie, więc chyba zostaję do końca dnia. |
|
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
Miskowa zdrowia
gosiu gratuluję efektów Padłam wczoraj. Poszłam do ośrodka do dentysty, byłam 13. Po 2,5 godzinie przede mną było jeszcze 9 osób. Zrezygnowałam bo musiałam wrócić i B. się zająć. Trzeba będzie iść prywatnie, kasę wydam ale załatwię w dzień i godzinę jaka mi pasuje
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#3221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Wczoraj przez dwie godziny debatowaliśmy nad zabudową naszej kuchni. Małe wnętrza są bardzo wymagające ![]() Wstępny projekt i wycena ok... Ale modyfikujemy go i będziemy mieć wycenę w różnych materiałach. Nie wiem, z czego zrobić fronty szafek, zaczynam się gubić... Jakie płyty macie w swoich kuchniach? I z czego blaty? Jak oceniacie? Cytat:
Ja zgubiłam wreszcie trądzik, uf. Cytat:
Kupiłam sobie fiszki i w ten sposób załatwię przyrost słownictwa... I co wymyśliłaś dla siebie?
|
||
|
|
|
#3222 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Dzięki dziewczyny Cytat:
Raczej staram się ściśle przestrzegać diety póki mi się chce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
Tak mi się skojarzyło i musiałam napisać: zaczęłam oglądać film o Szymborskiej "Chwilami życie bywa znośne" - jest świetny, polecam! Reżyserowała go Kolenda-Zaleska.
|
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
Hellol
nie mowie dzis wogole trzeszcze jak stare pudlo ![]() i utknelam w lazienkach.....ten remont mnie kilim poprostu
|
|
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chwaliłam się, zdałam niedzielny egzamin...bardzo się cieszę. Został mi jeszcze jeden - niestety najgorszy.. |
|
|
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Kotku, współczuję, u Ciebie to w ogóle rewolucja...
Łączę się w dylematach. Cytat:
Do tego zupełnie nie wiem, czy będę zadowolona z moich wyborów a propos mebli, blatów itp. Gratuluję egzaminu ![]() Co Ci zostało? |
|
|
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje ![]() Butter byłaś niedawno na SB możesz się pochwalić jak chudłaś (jeśli pamiętasz).Właściwie to mi do niczego nie potrzebne, tak tylko jestem ciekawa
|
|
#3229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczególnie, że ja najpierw byłam na takiej diecie oczyszczającej, na której już trochę schudłam...Suma summarum schudłam 9 kg... co w pewnej części powróciło do mnie
|
|
|
|
|
#3230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idziesz jak burza na tych studiach ![]() Cytat:
Emi no masakra bedzie u nas tez kucie....cala klatke schodowa trzeba rozebrac (zerwac boazerie i kuc sciane) powiem tyle ze klatka nie mala ma 16 schodow zakreconych z czego dwa takie wielkie i kujemy az do mieszkania babci bo tam tez trzeba instalacje, rurki wymienic raczej nie zostaniemy przy obecnym ukladzie w lazience wies kucie kucie przeciaganie bla bla bla......i wiem tylko ze chce wanne z parawanem i koniec...nic wiecej nie wiem |
||
|
|
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) , wiem że w sumie wyszło ok.6,5kg i długo mi nie wracało. Dopiero teraz na jesień się zapuściłam
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
jestem , jestem- jeszcze nie rodzę
![]() Nie piszę bo w głowie mam tylko tematy okołoporodowe
|
#3234 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Ja mam dzisiaj jakiś zamulony dzień, dobrze, że już się kończy ![]() Butter gratuluję zdanego egzaminu i trzymam kciuki za kobyłę Emi, kotku współczuję remontu. Chyba najfajniejszą opcją jest wyprowadzka na czas rozpierduchy. Ja ogólnie bardzo lubię zmiany w pomieszczeniach i pomimo tego, że generalny remont robiliśmy trzy lata temu to obecnie chciałabym większość rzeczy zmienić ale raz, że kasa a raczej jej brak a dwa przy dwójce dzieci remont byłby katastrofą. Haniu kiedy w teorii ma wybić godzina zero? ![]() Dawno nie pokazywałam swojej pannicy więc wklejam Wam moją małą terrorystkę, która doprowadza mnie dzisiaj do szału a na zdjęciu wygląda tak niewinnie
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
Niu, dzieki
![]() Ale powiem Ci, że Twoja córcia nie wygląda niestety na niewinną wręcz przeciwnie, ma troszkę szaleństwa wypisanego na twarzy
|
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3237 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez pierwsze dwa lata chodziłam do dermatologa. W tym roku nie poszłam. Smarowałam punktowo benzacne plus do codziennej pielęgnacji Bioderma Sebium (płyn micelarny) i Bioderma Hydra - nawilżanie. |
|
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3240 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.

i mam w związku z tym zwolnienie do piątku 
Tżtowi wysypała się sól, a ja krzyczę:O nie! Na pecha, posyp sól cukrem podobno pomaga
i nie posłuchał 
) Wrocilo mi zmasowane łzs, chce mi sie wyc. Marze o tym, zeby moc sie posmarowac kupionymi z 2 mies temu fajnymi kremami, a nie masciami lecznicznymi