wymarzony pierścień mocy część XXII - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-06, 14:45   #3211
emi_lka
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścień mocy część XXII

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Ale ja się naprawdę nie przejmowałam, o dziwo. Tylko trochę pokręciłam głową i machnęłam ręką. Byłam bardziej zdezorientowana, o co kaman.

Nie wiem, co dalej. Plan jest taki, że bierzemy się z szefem do roboty, żeby wspólnie to udźwignąć. Tematy po kolei się wysypują.

Tyle. Nie będę już tutaj pisać o pracy, bo w końcu nie wiem, czy ktoś mnie nie śledzi
Jakoś przegapiłam ten wcześniejszy wpis...

Ta sytuacja może być dla Ciebie fajnym wyzwaniem i może szybciej uda Ci się uzupełnić Twój zeszyt... no i może finanse się poprawią, skoro dwóch osób nie trzeba utrzymywać?
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 16:01   #3212
goosia207
Zakorzenienie

Cześć,

jestem chora i mam w związku z tym zwolnienie do piątku

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
Hej

Niu - gratuluję synka co do imion każdej z nas sie inne podobają - ale i Wy znadziecie pasujace obojgu

dzieki dziewczyny, od Was można liczyć na dobre słowo
dziś jestem na normalnym poziomie abstrakcji spędziłam przemiłe popołudnie z przyjaciółką byłysmy na pysznym ciachu - karmelizowana tarta cytrynowa z sokiem malinowym :ślina: i szybkich zakupach dzieciowych pt.gryzaczki
jest jakoś tak pozytywnie ogólnie mi że aż się boję mówić głośno że mi dobrze aby nie zapeszyć . mam też jeden smutny wniosek - wielu ludziom nie pasuje to ze sie usmiecham i nie narzekam.
To są źli, zazdrośni ludzie nie przejmuj się nimi

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
Alez mow, mow, wiesz chyba, ze nie nalezy byc przesadnym, bo to przynosi pecha? (to moj ulubiony tekst ostatnio)

Komu nie pasuje? W pracy czy jakims znajomym prywatnym?
Dobre Tżtowi wysypała się sól, a ja krzyczę:O nie! Na pecha, posyp sól cukrem podobno pomaga popatrzył na mnie i nie posłuchał

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Cześć!
Dziewczyny zdrówka!

Jodie, Novo - oby jak najdłużej trwał stan unoszenia się na ziemią

Nie rozumiem ludzi, którzy podcinają innym skrzydła i nie potrafią znieść cudzego dobrego samopoczucia

Ja też tego nie rozumiem Na dodatek są tak zgorzkniali i sfrustrowani, że nawet tego nie ukrywają. Żółć wylewa się z nich uszami

Cytat:
Na luty mam 3 postanowienia i mam nadzieję, że w nich wytrwam:
1. dieta
2. 8 minut na mięśnie brzucha - regularnie
3. angielski - przynajmniej pół godziny dziennie
Fajne postanowienie.
Zgodnie z obietnicą melduję Dzisiaj ósmy dzień I fazy SB, rano się ważyłam i jest mniej 1.8 kg napady na słodkie minęły mi całkowicie ( póki co ), czuję się bardzo dobrze
Nie biegam, bo jest za zimno, za szybko się przeziębiam. Jak się ociepli, myślę za jakieś 2-3tyg., znowu zacznę, wtedy będę na II fazie i waga pewnie będzie lecieć w dół aż miło Tak to sobie wymyśliłam
Stary 2012-02-06, 16:48   #3213
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Cześć,

jestem chora i mam w związku z tym zwolnienie do piątku

Dobre Tżtowi wysypała się sól, a ja krzyczę:O nie! Na pecha, posyp sól cukrem podobno pomaga popatrzył na mnie i nie posłuchał

Ja też tego nie rozumiem Na dodatek są tak zgorzkniali i sfrustrowani, że nawet tego nie ukrywają. Żółć wylewa się z nich uszami

Fajne postanowienie.
Zgodnie z obietnicą melduję Dzisiaj ósmy dzień I fazy SB, rano się ważyłam i jest mniej 1.8 kg napady na słodkie minęły mi całkowicie ( póki co ), czuję się bardzo dobrze
Nie biegam, bo jest za zimno, za szybko się przeziębiam. Jak się ociepli, myślę za jakieś 2-3tyg., znowu zacznę, wtedy będę na II fazie i waga pewnie będzie lecieć w dół aż miło Tak to sobie wymyśliłam
Wow, chudniesz, cudnie!
Też bym tak chciała.
Ja na razie mogę powiedzieć, że wytrwałam do teraz bez słodyczy z ładnym jadłospisem
W założeniu jestem w II fazie, ale na razie posiłki były jednofazowe.
No ale cały dzień byłam w domu, więc tak jest łatwiej. Gorzej, gdy jestem poza domem.

Zdrówka życzę
Ja nie jestem przesądna, jedynie uważam na wracanie się do domu po wyjściu - każę TŻtowi siadać, choć w duszy ochrzaniam się za zabobony.
Stary 2012-02-06, 16:56   #3214
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Wow, chudniesz, cudnie!
Też bym tak chciała.
Ja na razie mogę powiedzieć, że wytrwałam do teraz bez słodyczy z ładnym jadłospisem
W założeniu jestem w II fazie, ale na razie posiłki były jednofazowe.
No ale cały dzień byłam w domu, więc tak jest łatwiej. Gorzej, gdy jestem poza domem.

Zdrówka życzę
Ja nie jestem przesądna, jedynie uważam na wracanie się do domu po wyjściu - każę TŻtowi siadać, choć w duszy ochrzaniam się za zabobony.
Jestem zadowolona , ale I faza, wiadomo, że szybciej się chudnie

Dzięki
Stary 2012-02-06, 21:27   #3215
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:
hej

Asiuk - ponurakiem to ja nigdy nie byłam ,ale z cierpliwością wysłuchiwałam zrzędzenia innych - ot taka moja przypadłość
ale słabe są okreslenia ze nie znam życia, bo nie mam dzieci i nie muszę być odpowiedzialna za nic i wszystko mam ot tak o - zwłaszcza słyszane dopiero w chwili kiedy jestem zadowolona bardzo i uśmiechnięta. Masz racje co do tego - jacy to znajomi :/

ale nic - uśmiecham sie dalej
Jejjku, nie wierze normalnie. Ja naprawde nie mam takich ludzi obok siebie, a jakbym raz cos takiego uslyszala, to bym tak zripostowala, ze do konca swiata by mnie zapamietali. Olej ich totalnie...

Ja sie zalamuje, bo moja cera zaczela wariowac (od mrozow? albo za duzo wina pije ostatnio ) Wrocilo mi zmasowane łzs, chce mi sie wyc. Marze o tym, zeby moc sie posmarowac kupionymi z 2 mies temu fajnymi kremami, a nie masciami lecznicznymi
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 08:43   #3216
jodie
Zakorzenienie

hej

Gosia - gratuluję efektów !

Emilko - fajny plan na luty - aż mnie zmobilizowałaś aby coś wymyśleć

Nocko - sytuacja ta zmusiła mnei do rewizji wśród znajomych. olałam.
Stary 2012-02-07, 08:51   #3217
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Cytat:
Ta sytuacja może być dla Ciebie fajnym wyzwaniem i może szybciej uda Ci się uzupełnić Twój zeszyt... no i może finanse się poprawią, skoro dwóch osób nie trzeba utrzymywać?
Zeszyt uzupełnia się w zależności od czasu spędzonego na praktyce, nie od projektów, ale zawsze można tym później pożonglować

Ad. pogrubionego - w to akurat wątpię

Cytat:
Fajne postanowienie.
Super, jak Ty to robisz? Bardzo ściśle trzymasz się diety, nie robisz absolutnie żadnych skoków w bok (alkohol w weekend, obiad u rodziców, kawa bez mleka itp.)?
Fajnie to wymyśliłaś

Próbuję w Windows 7 usunąć jakieś cholerne kółka, pojawiające się pod kursorem tabletu, ale coś mi nie idzie, wrrr. Używa któraś z Was tabletu, w Win 7?

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 09:06   #3218
miskowa
Zakorzenienie

cześć

Jestem przeziębiona na całego, kicham, prycham i smarkam. W dodatku przyszłam dziś do pracy z założeniem, że na chwilę tylko, bo koleżanka napisała mi smsa, że kaloryfery są zimne, więc ani się nie ubrałam porządnie, ani tapety nie mam zbytniej i wyglądam niewyjściowo a tu się okazało, że jest już ogrzewanie, więc chyba zostaję do końca dnia.
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 09:18   #3219
sanetka
Zakorzenienie

Miskowa zdrowia
gosiu gratuluję efektów

Padłam wczoraj. Poszłam do ośrodka do dentysty, byłam 13. Po 2,5 godzinie przede mną było jeszcze 9 osób. Zrezygnowałam bo musiałam wrócić i B. się zająć.
Trzeba będzie iść prywatnie, kasę wydam ale załatwię w dzień i godzinę jaka mi pasuje

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 10:09   #3220
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 11:21   #3221
emi_lka
Zakorzenienie

Cześć!
Wczoraj przez dwie godziny debatowaliśmy nad zabudową naszej kuchni. Małe wnętrza są bardzo wymagające
Wstępny projekt i wycena ok...
Ale modyfikujemy go i będziemy mieć wycenę w różnych materiałach.

Nie wiem, z czego zrobić fronty szafek, zaczynam się gubić...
Jakie płyty macie w swoich kuchniach? I z czego blaty?
Jak oceniacie?

Cytat:

Ja sie zalamuje, bo moja cera zaczela wariowac (od mrozow? albo za duzo wina pije ostatnio ) Wrocilo mi zmasowane łzs, chce mi sie wyc. Marze o tym, zeby moc sie posmarowac kupionymi z 2 mies temu fajnymi kremami, a nie masciami lecznicznymi
Współczuję!
Ja zgubiłam wreszcie trądzik, uf.

Cytat:
hej

Gosia - gratuluję efektów !

Emilko - fajny plan na luty - aż mnie zmobilizowałaś aby coś wymyśleć

Nocko - sytuacja ta zmusiła mnei do rewizji wśród znajomych. olałam.
Zgromadziłam już materiały do nauki i buduję "system" uczenia się.
Kupiłam sobie fiszki i w ten sposób załatwię przyrost słownictwa...

I co wymyśliłaś dla siebie?
Stary 2012-02-07, 11:24   #3222
goosia207
Zakorzenienie

Cześć

Dzięki dziewczyny

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!

Zeszyt uzupełnia się w zależności od czasu spędzonego na praktyce, nie od projektów, ale zawsze można tym później pożonglować

Ad. pogrubionego - w to akurat wątpię

Super, jak Ty to robisz? Bardzo ściśle trzymasz się diety, nie robisz absolutnie żadnych skoków w bok (alkohol w weekend, obiad u rodziców, kawa bez mleka itp.)?
Fajnie to wymyśliłaś

Próbuję w Windows 7 usunąć jakieś cholerne kółka, pojawiające się pod kursorem tabletu, ale coś mi nie idzie, wrrr. Używa któraś z Was tabletu, w Win 7?
Miałam raz chwilę słabości (to już pisałam, że zjadłam małą okrągłą bułeczkę drożdżową-moja teściowa piekła ).Kawę piję z mlekiem bez cukru, obiad w niedzielę jadłam u rodziców, ale surówkę i mięso Raczej staram się ściśle przestrzegać diety póki mi się chce

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
cześć

Jestem przeziębiona na całego, kicham, prycham i smarkam. W dodatku przyszłam dziś do pracy z założeniem, że na chwilę tylko, bo koleżanka napisała mi smsa, że kaloryfery są zimne, więc ani się nie ubrałam porządnie, ani tapety nie mam zbytniej i wyglądam niewyjściowo a tu się okazało, że jest już ogrzewanie, więc chyba zostaję do końca dnia.
współczucia, my oboje chorzy

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
Miskowa zdrowia
gosiu gratuluję efektów

Padłam wczoraj. Poszłam do ośrodka do dentysty, byłam 13. Po 2,5 godzinie przede mną było jeszcze 9 osób. Zrezygnowałam bo musiałam wrócić i B. się zająć.
Trzeba będzie iść prywatnie, kasę wydam ale załatwię w dzień i godzinę jaka mi pasuje
Masakra.Też bym nie czekała, średnio na jedną osobę liczy się 30min.13 osób 6,5godz.
Stary 2012-02-07, 11:43   #3223
emi_lka
Zakorzenienie

Tak mi się skojarzyło i musiałam napisać: zaczęłam oglądać film o Szymborskiej "Chwilami życie bywa znośne" - jest świetny, polecam! Reżyserowała go Kolenda-Zaleska.
Stary 2012-02-07, 11:50   #3224
kotekk81
Zakorzenienie

Hellol

nie mowie dzis wogole trzeszcze jak stare pudlo

i utknelam w lazienkach.....ten remont mnie kilim poprostu ciagle nie wiemy jakie plytki i ogolnie jak to ma wszystko wygladac....narazie sukces jest taki ze chyba "przeniesiemy" naczynie zbiorcze do kuchni i tyle

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 12:06   #3225
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem, z czego zrobić fronty szafek, zaczynam się gubić...
Jakie płyty macie w swoich kuchniach? I z czego blaty?
Jak oceniacie?
...
Emilko, Kotku, współczuję remontów - ja na samą myśl o kolejnym remoncie mam drgawki... a przydałoby się malowanie niedługo...

Nie chwaliłam się, zdałam niedzielny egzamin...bardzo się cieszę. Został mi jeszcze jeden - niestety najgorszy..

Hania

Stary 2012-02-07, 12:10   #3226
emi_lka
Zakorzenienie

Kotku, współczuję, u Ciebie to w ogóle rewolucja...
Łączę się w dylematach.

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Emilko, Kotku, współczuję remontów - ja na samą myśl o kolejnym remoncie mam drgawki... a przydałoby się malowanie niedługo...

Nie chwaliłam się, zdałam niedzielny egzamin...bardzo się cieszę. Został mi jeszcze jeden - niestety najgorszy..
Ja tak samo - nie chcę nawet myśleć o bałaganie, który powstanie, zwłaszcza, że będziemy przesuwać światło bardziej na środek sufitu, więc kucie, malowanie do d****
Do tego zupełnie nie wiem, czy będę zadowolona z moich wyborów a propos mebli, blatów itp.

Gratuluję egzaminu
Co Ci zostało?
Stary 2012-02-07, 12:18   #3227
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Łączę się w dylematach.

Ja tak samo - nie chcę nawet myśleć o bałaganie, który powstanie, zwłaszcza, że będziemy przesuwać światło bardziej na środek sufitu, więc kucie, malowanie do d****
Do tego zupełnie nie wiem, czy będę zadowolona z moich wyborów a propos mebli, blatów itp.

Gratuluję egzaminu
Co Ci zostało?
Zostały mi cholerne Biologiczne podstawy zachowania!!! aaaaaa...

Hania

Stary 2012-02-07, 12:21   #3228
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też nie cierpię remontów tzn.efekt lubię, ale ten syf

Gratulacje
Butter byłaś niedawno na SB możesz się pochwalić jak chudłaś (jeśli pamiętasz).Właściwie to mi do niczego nie potrzebne, tak tylko jestem ciekawa
Stary 2012-02-07, 12:46   #3229
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie cierpię remontów tzn.efekt lubię, ale ten syf

Gratulacje
Butter byłaś niedawno na SB możesz się pochwalić jak chudłaś (jeśli pamiętasz).Właściwie to mi do niczego nie potrzebne, tak tylko jestem ciekawa
Gosiu, byłam, ale jak Boga kocham, na prawdę nie pamiętam jak to się rozkładało z chudnięciem.
Szczególnie, że ja najpierw byłam na takiej diecie oczyszczającej, na której już trochę schudłam...Suma summarum schudłam 9 kg... co w pewnej części powróciło do mnie

Hania

Stary 2012-02-07, 13:46   #3230
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:

no az mnie zoladek boli jak pomysle o tej lazience w weekend przejdziemy sie do Leroya poszukac inspiracji chodzi mi po glowie biala lazienka+czerwone i czarne wstawki
nooo brawoooo idziesz jak burza na tych studiach

Cytat:
Łączę się w dylematach.

Gratuluję egzaminu
Co Ci zostało?

Emi no masakra bedzie u nas tez kucie....cala klatke schodowa trzeba rozebrac (zerwac boazerie i kuc sciane) powiem tyle ze klatka nie mala ma 16 schodow zakreconych z czego dwa takie wielkie i kujemy az do mieszkania babci bo tam tez trzeba instalacje, rurki wymienic raczej nie zostaniemy przy obecnym ukladzie w lazience wies kucie kucie przeciaganie bla bla bla......i wiem tylko ze chce wanne z parawanem i koniec...nic wiecej nie wiem

Stary 2012-02-07, 14:09   #3231
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Gosiu, byłam, ale jak Boga kocham, na prawdę nie pamiętam jak to się rozkładało z chudnięciem.
Szczególnie, że ja najpierw byłam na takiej diecie oczyszczającej, na której już trochę schudłam...Suma summarum schudłam 9 kg... co w pewnej części powróciło do mnie
Ja też nie pamiętam jak chudłam ostatnio(tzn.2-3 lata temu ) , wiem że w sumie wyszło ok.6,5kg i długo mi nie wracało. Dopiero teraz na jesień się zapuściłam
Stary 2012-02-07, 15:31   #3232
kotekk81
Zakorzenienie

A gdzie podziewa sie Hania

Stary 2012-02-07, 16:02   #3233
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
A gdzie podziewa sie Hania
jestem , jestem- jeszcze nie rodzę

Nie piszę bo w głowie mam tylko tematy okołoporodowe
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 18:17   #3234
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć

Ja mam dzisiaj jakiś zamulony dzień, dobrze, że już się kończy

Butter gratuluję zdanego egzaminu i trzymam kciuki za kobyłę

Emi, kotku współczuję remontu. Chyba najfajniejszą opcją jest wyprowadzka na czas rozpierduchy. Ja ogólnie bardzo lubię zmiany w pomieszczeniach i pomimo tego, że generalny remont robiliśmy trzy lata temu to obecnie chciałabym większość rzeczy zmienić ale raz, że kasa a raczej jej brak a dwa przy dwójce dzieci remont byłby katastrofą.
Haniu kiedy w teorii ma wybić godzina zero?

Dawno nie pokazywałam swojej pannicy więc wklejam Wam moją małą terrorystkę, która doprowadza mnie dzisiaj do szału a na zdjęciu wygląda tak niewinnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dsc_0004.jpg (101,0 KB, 42 załadowań)
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 18:24   #3235
ButterBear
Zakorzenienie

Niu, dzieki
Ale powiem Ci, że Twoja córcia nie wygląda niestety na niewinną wręcz przeciwnie, ma troszkę szaleństwa wypisanego na twarzy

Hania

Stary 2012-02-07, 18:41   #3236
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Dawno nie pokazywałam swojej pannicy więc wklejam Wam moją małą terrorystkę, która doprowadza mnie dzisiaj do szału a na zdjęciu wygląda tak niewinnie
Dzięki Niu!

Fajna dziewczynka z chochlikami w oczach
Stary 2012-02-07, 18:41   #3237
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:
Współczuję!
Ja zgubiłam wreszcie trądzik, uf.
Dostalas jakies antybiotyki, czy udalo sie bez doustnych lekow?
Ja niedlugo ide do dermatologa, bo sytuacja sie pogarsza u mnie
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 19:00   #3238
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
Dostalas jakies antybiotyki, czy udalo sie bez doustnych lekow?
Ja niedlugo ide do dermatologa, bo sytuacja sie pogarsza u mnie
Samo minęło - trzeci rok miałam trądzik trwający od końca października do połowy stycznia...
Przez pierwsze dwa lata chodziłam do dermatologa. W tym roku nie poszłam.
Smarowałam punktowo benzacne plus do codziennej pielęgnacji Bioderma Sebium (płyn micelarny) i Bioderma Hydra - nawilżanie.
Stary 2012-02-07, 19:27   #3239
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Fajna dziewczynka. I diabełka w oczach ma

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 20:00   #3240
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
jestem , jestem- jeszcze nie rodzę

Nie piszę bo w głowie mam tylko tematy okołoporodowe
Nie dziwię się

Cytat:
Cześć

Ja mam dzisiaj jakiś zamulony dzień, dobrze, że już się kończy

Butter gratuluję zdanego egzaminu i trzymam kciuki za kobyłę

Emi, kotku współczuję remontu. Chyba najfajniejszą opcją jest wyprowadzka na czas rozpierduchy. Ja ogólnie bardzo lubię zmiany w pomieszczeniach i pomimo tego, że generalny remont robiliśmy trzy lata temu to obecnie chciałabym większość rzeczy zmienić ale raz, że kasa a raczej jej brak a dwa przy dwójce dzieci remont byłby katastrofą.
Haniu kiedy w teorii ma wybić godzina zero?

Ale fajniutka

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości