|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~
Fajnie!
|
|
#1352 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Podobno tam jest outlet Mango i Zary,a le ich nei znalazłam No kryzys, więc żeby o nim nie myśleć ludzie uciekają na wakacje![]() Masz rezerwację na wyjście na wulkan? Cytat:
Po co ja się pytam, po co?! ![]() O Tobie to już się nawet nie wypowiadam! |
||
|
|
|
#1353 |
|
Zadomowienie
|
Odnośnie odnalezionej Małgorzaty (a raczej jej zwłok):
Jak wnioskujemy ze stopnia rozkładu zwłok, stało się to w dniu zaginięcia - poinformował rzecznik policji Dariusz Nowak. Sposób natrafienia na ślad zaginionej kobiety jest zaskakujący. Jak się nieoficjalnie dowiedzieliśmy, najpierw zatrzymano mężczyznę, który posiadał zegarek należący do Małgorzaty. Mężczyzna zeznał, że zabrał biżuterię z ciała i wskazał miejsce, w którym się ono znajduje.Organy ścigania nie ujawniają na razie, czy są na tropie sprawcy. Jak można tak połasić się na jakiś zegarek, żeby zdjąć go z ciała w bardzo zaawansowanym stanie rozkładu ![]() Ludzie są przerażający ![]() I jeszcze polecam ten artykuł: http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,444..._Krakowie.html Bardzo dziwne to wszystko
|
#1354 |
|
maszyna, nie człowiek
|
A ja chyba dziś pójdę wcześniej spac, bo mnie coś łapie egzystencjalny dołek
|
#1355 |
|
Nie depcze krokusów
|
granatowo - wygląda to trochę na mordercę, który się wpierw z ofiarami zaprzyjaźnia, a potem bierze ich z zaskoczenia
|
|
#1356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że policja wkrótce wyjaśni te sprawy - przeraża mnie to
|
|
#1357 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1358 |
|
Nie depcze krokusów
|
Szpilka - ile krwawiłaś po porodzie?
|
|
#1359 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Również mam problem z cieniami pod oczami Super notka, chyba zdecyduję się na ten ostatni korektorJeśli będziecie zamawiać bb-creamy chętnie podłączę się z korektorem Cytat:
Sukienki piękne, a Ty świetnie się w nich prezentujesz Cytat:
nie tylko Ty Cytat:
![]() To jaki zapach jest następny na liście ? ![]() Cytat:
Edytowane przez Tindomerel Czas edycji: 2012-02-07 o 20:57 |
|||||
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
I co? I mam GG na kompie i boję się oglądać...
|
#1361 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Następny zapach to Lancome - Tresor in Love
|
|
#1363 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możecie mi polecić jakię BB Cream? Trust? Nie mam tłustej cery. Do tej pory próbowałam tylko Misshę 21 i chyba mi pasuje, ale chciałabym wypróbować coś innego.I który to ten słynny korektor? Cytat:
Cytat:
Zaraz przeleję za kupę super! Rok mi chodził po głowie i dopadłam go w Marrionaud w zestawie za 30% ceny
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze Mka, nie przyglądnęłam się Twojej karnacji... Ale skoro świnkowa Missha 21 jest dla Ciebie dobra, to nie wiem... Bo ja mam ciepłą karnację i już trafiłam w swój ideał. Ale może Oriental fioletowy, który używa Malla byłby dla Ciebie dobry?
I co napisałaś w tym pytaniu otwartym, tak z ciekawości?
|
#1365 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dla mnie to jakaś masakra...
Tak, on jest uniwersalny, ale lepiej nawilża tamten fioletowy.
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
A korektor to ten ostatni w notce: http://trustmyself-make-up.blogspot....or-wybrac.html
|
#1367 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam podobnie... Ale do trampek też jednak wolę proste spodnie niż rurki...Chyba, że spodnie wkładam w rozwiązane trampki-lenistwo ![]() A tacy w ogóle istnieją? (powiedziała głupia i naiwna, której dzisiaj K ogarnął mieszkanie, na którą czekał obiad po powrocie z biura i którą boli brzuch od śmiechu )Cytat:
Katalog mogę wziąć z BRW bo jest to niedaleko mnie. Może jakaś szybka kawka w niedzielę wieczór? Dziewczyny, chętne? Cytat:
Ja zapewne nosiłabym je z marynarkami i kardiganami. Ewentualnie próbowałabym założyć 'cały' sweterek tak aby sukienka wyglądała jak spódniczka... ![]() Cytat:
![]() Ecrulo ja potrzebuję ten korektor!
|
||||
|
|
|
#1368 |
|
moderatorka też wizażanka
|
OMD,
Nic nie stoi na przeszkodzie byś zamówiła u dwóch sprzedawców ![]() 6xm, Jutro podam innego sprzedawcę dla Was, bo ja szukałam pod siebie, ale nie widzę problemu by Wam osobne zamówienie zorganizować. Może być ten którego trust polecała, też już u niego kupowałam. Dwa razy
|
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, że pytasz, ale chyba kupiasto
Bardzo bym chciała to zaliczyć, bo lepiej się chyba i tak nie nauczę, ale szanse są niewielkie wyniki w czwartek ![]() Uf
|
#1370 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1371 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy jest dla mnie dobra, dla mnie to jeden czort te BB Creamy A może ten różowy, Malla pisze, że jest uniwersalny... Dzisiaj próbowałam na ręce Kasiencjowy, ma takie cudne opakowanie Nie pamiętam co dokładnie pisałam bo to było na ostatnio chwilę, ale napisałam, że mam długie włosy i staram się o nie dbać i chciałabym suszarkę z jonizacją. I że podoba mi się że ma długi kabel bo jestem niezdarą i to, że cicho chodzi bo nie będzie budziła męża ![]() Gdyby nie to, że w grudniu kupiłam lokówkę to próbowałabym z lokówką Cytat:
Cytat:
Przesyłki są darmowe, tak?
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Potrzebuję mobilizacji, bezsenności i chłonnego umysłu - jeszcze tylko dzisiaj i jutro rano! Niech już będzie po wszystkim i niech wyjdę z sali zadowolona!
Ja lubię historię, ale powstań i wojen światowych uczę się chyba po raz dziesiąty. Ileż można. Mam nadzieję, że jutrzejszy egzamin zakończy moją szkolną przygodę z historią Polski ![]() Mam piękny strój na czwartek, ale muszę pokombinować z opaską. Moja sukienka jest szaro-beżowa, a koronka na opasce jest biała. Tak biała, że aż razi na kilometr. Zastanawiam się nad zniszczeniem jej trochę, żeby zrobiła się szara. Planuję albo najpierw uprać ręcznie coś czarnego i później wymoczyć opaskę w tej wodzie albo trochę ją podgotuję z czymś czarnym. Ma ktoś inny pomysł? ![]() Bourjois Healthy Mix to mój następny obiekt; na wiosnę/lato będę polować na jakąś promocję (albo co), bo jeden z odcieni idealnie stapia mi się z cerą; nawet lepiej niż mój Revlon. |
|
|
|
#1373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Yyyyy rezerwacja na wulkan?? A czy ja wogólę chcę wychodzić na wulkan?? Teneryfa wpadła nam w sumie przypadkowo, bo wybieraliśmy się bardziej na Fuerte. Upolowałam ją dziś rano i jeszcze się nie zorientowałam do końca co, jak, gdzie chcemy zobaczyć. Na pewno w tydzień nie zobaczymy wszystkiego. Łażenie po wysokich górach odpada, bo raz - mam słabe nogi i kondycję, a dwa.... tu się narażę wielu.... nie lubię chodzić po górach ![]() :roll eyes:Doczytałam.... o nieeee 4000mnpm to o zdecydowanie za dużo... ja się na 1000 duszę
Edytowane przez noicojamamtuwpisac Czas edycji: 2012-02-08 o 00:00 |
|
|
|
|
#1374 | |||
|
Zadomowienie
|
świetna myśl! powiesz mi, gdzie się umówiliście i sobie obczaję go zza krzaka
![]() Cytat:
x2 no nareszcie, przecież co to w ogóle za przerwa była już prawie zwątpiłam!a w ogóle ten korektor z BB kryje zaczerwienienia? bo też go chyba wezmę ![]() swoją drogą.. moje oszczędności.. ![]() Cytat:
2. no, w sumie jak na nową kolekcję to tak. Jedyny minus to skład - mieszanka poliestru z elastanem (97%, 3%). No ale przeżyję. dobra myśl Cytat:
![]() kasia, 6^m i reszta - jak tam na spotkaniu? ja oczywiście tkwię po uszy w robocie, chyba w ogóle dziś się nie położę... Dziewczyny od BB creamów, korektorów itp ! ja bym chciała zrobić zamówienie, tylko odbiór by był dopiero w okolicy przyszłego weekendu, bo teraz mnie w Krk nie ma, zresztą wcześniej i tak by pewnie nie doszło. Tak czy siak - nie chcę się wcinać ecrulo w zamówienie, ale zrobiłybyście mi radochę, gdybym mogła założyć konto na paypalu i wreszcie poczynić pierwsze kroki na ebayu ![]() ale jak tak teraz myślę, to chyba to trochę bez sensu jest skoro jest zamówienie, to lepiej się podłączyć...
Edytowane przez Soline Czas edycji: 2012-02-08 o 07:33 |
|||
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
GieGie jak chcesz katalogi z BRW to zarówno TZ jak i Jego siostra z która mieszkamy tam pracują
siostra TŻta jest projektantem kuchni jakby co
|
|
|
|
#1377 |
|
Raczkowanie
|
To może ktoś doradzi jakiś BB Cream dla ekstremalnego suchara z AZS? Już od roku gapię się w te BB Creamy i na nic nie mogę się zdecydować. Mam ciemną karnację, ale bardziej brudnoszarą niż opaloną (atopikowa przypadłość). Plus częste zaczerwieniania, podrażniania, złażąca skóra itd. Potrzebuję dość dobrego krycia i rozświetlenia, bez żadnych matujących i wysuszających efektów, żeby nie podkreślać skórek i zmarszczek. Trudne zadanie, obecnie radzę sobie mieszając olej/krem z podkładem rozświetlającym AA lub Lirene (podkład to mój wyjątek od składowej ortodoksji). Unikam w ten sposób bardzo niekorzystnego przy takiej cerze efektu pudrowej maski, lekko poprawiam koloryt przez rozświetlenie, ale niestety krycie jest minimalne, a co jak co, ale takiemu żyjątku jak ja dobre krycie bardzo by się przydało (o rany boskie, co za nieprzyzwoita dwuznaczność... zostawię ją ku uciesze gawiedzi
).Super opcja z tymi zamówieniami na ebayu - nie przypuszczałam, ze można tam wyhaczyć darmowy transport! W dodatku parę miesięcy temu, po długich podchodach, założyłam sobie wreszcie konto paypal, więc nie będzie problemów z wpłatą. Też myślałam, że ten paypal to jakaś trudna operacja dla finansowych wyjadaczy, a zarówno założenie konta, jak i moja pierwsza transakcja okazały się dziecinnie proste. Jedyny bankowy gadżet, jakim dysponuję, to karta IKM w Pekao - nie mam nawet karty do bankomatu! Naprawdę nie ma powodu, by strachać się paypalem. To chyba najłatwiejsza i najtańsza opcja na zagraniczne przelewy. Znów żem się rozpisała
Królik doświadczalny w służbie wszystkim atopikom. Edytowane przez banana split Czas edycji: 2012-02-08 o 02:47 |
|
|
|
#1378 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Chyba tak. Przy czym ja wolę wybrać opcję z dopłatą 2 $ i mieć opcję śledzenia.
W związku z drugim zamówieniem, to wy decydujecie. Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2012-02-08 o 09:05 |
|
|
|
#1379 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Czy któraś z Was szuka pracy: http://www.infopraca.pl/praca/pracow...tas_push&vj4=1 |
||
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

.
Podobno tam jest outlet Mango i Zary,a le ich nei znalazłam
No kryzys, więc żeby o nim nie myśleć ludzie uciekają na wakacje
Po co ja się pytam, po co?! 

Sukienki piękne, a Ty świetnie się w nich prezentujesz 

Nie mam tłustej cery. Do tej pory próbowałam tylko Misshę 21 i chyba mi pasuje, ale chciałabym wypróbować coś innego.