Luty już mamy więc na pierwsze dziecko czekamy! Mamcie III-IV 2012 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-08, 09:50   #1111
Madziara 26
Rozeznanie

Dot.: Luty już mamy więc na pierwsze dziecko czekamy! Mamcie III-IV 2012

kumkura mocno zaciskam kciuki za ciebie

Sa jakieś wieści od małej?? Ja dzis mam na noc mame, tate i chrześniaczke

Dzielić się radością to dwa razy tyle radości, dzielić się smutkiem to połowa smutku.

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlj48aeu99g4kn.png
Madziara 26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 09:52   #1112
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

Cześć dziewczyny!
Jakoś nie mam weny do pisania ostatnio i tak sobie cichutko siedzę i podczytuje co tam u Was
Byłam też na mejlu i same śliczne mamusie tam są I ja nie wiem co Wy się tak żalicie,że utyłyście Widać lustra macie jakieś lipne,o tak! macie tylko brzuszki spore a tak to laseczki że fiu fiu

Kumkura Tobie kochana to już na zaś życzę bezproblemowego,lekkiego porodu i zdrowego dzidziolka

Ciekawe jak tam ivonka i mała się trzymają Bo dziś jeszcze żadna z nich nie pisała...

A no i zastanawia mnie co u Gizmiątka... bo ona tez już dawno się nie odzywała. Chyba ostatni raz w 6części była. Chyba aż tak mały nie daje jej popalić?

No-do mnie dziś siostra przyjeżdża więc teraz to już na bank Was zaniedbam. wyjeżdża 25-go,więc Wy już do tego czasu zdążycie pewnie nowy wątek zacząć,gaduły jedne
Wczoraj miałam straszny zapier... bo chciałam już przygotować wszystko na ich przyjazd. A dziś... leżę w łóżku ja się dziwiłam jak można mieć tyle twardnień i skurczy. i teraz wiem. kuźwa jakie to głupie uczucie... W ogóle ostatnio moje dziecię się na matkę chyba pogniewało, bo z wielką łaską sie 2-3 razy ruszy a tak to cisza... Oczywiście zapis KTG jest ok (bo spanikowałam i pojechałam). Więc obstawiam,że ma focha mały
jutro wizyta u położnej. Będę chciała o porodzie z nią pogadać. Zobaczymy co bedzie miała mi ciekawego do powiedzenia. Anagat mam prośbę-napisz mi jeszcze raz,proszę, pełną nazwe tego specyfiku remicośtam. Bo nie chce mi się szukać po starym wątku
na obiad dziś u mnie fasolka po bretońsku więc jak któraś lubi,to zapraszam

a co do wyglądu to jedno słowo:koszmar... Wyglądam jak jakieś zombie conajmniej. A najgorzej jest z cerą. Byla tłusta,ale teraz to słów brak. Świecę się jak jarzeniówka. Co 2-3 godziny muszę ją myć bo inaczej wyglądam jakbym się spociła. Nawet garnier nie pomaga,a do tej pory był niezastąpiony... No i mam pełno krostek na plecach,dekolcie i nawet pupie i udach Peeling nie daje sobie z nimi rady:/ tyle chociaż,że włosy się poprawiły. Bo przed ciążą były bardzo zniszczone. a teraz już mogę się obyć bez maseczek itp Wiec to jedyny plus jest

Julian:22.03.2012
Leon:26.02.2015
Iiiii nadchodzi nowe ❤️

Edytowane przez balbinka20
Czas edycji: 2012-02-08 o 10:00
balbinka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 09:59   #1113
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
desiu a co jak i w ciąży masakrycznie wypadają? to co będzie po??
Nie wiem kochana, ale tak na chlopski rozum, to moze byc tylko lepiej
Tego Ci zycze!

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 09:59   #1114
Asika21
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
evvcia ja też się czuję źle ostatnio w mojej skórze, syfki mi się znów pojawiły (a przed ciążą w ogóle nie miałam problemów z cerą), włosy wypadają i są matowe i w ogóle jakaś taka spuchnięta jestem Także witaj w klubie, choc po zdjęciach nie zauważyłam, byś źle wyglądała!
Oj Dziewczyny ja też dołączam się do Waszego grona. Czuję się opuchnięta i ogólnie mało atrakcyjna. Mąż na mnie krzyczy, że jemu się podobam i mam głupot nie opowiadać, ale wiadomo jak kobieta sobie coś ubzdura to koniec i kropka. Lecę się trochę ogarnąć bo dopiero podniosłam się z łóżka. Chyba dziś mam gorszy dzień :/

http://zuziulek.blogspot.com/
Asika21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 10:01   #1115
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

Cytat:
Napisane przez Asika21 Pokaż wiadomość
Oj Dziewczyny ja też dołączam się do Waszego grona. Czuję się opuchnięta i ogólnie mało atrakcyjna. Mąż na mnie krzyczy, że jemu się podobam i mam głupot nie opowiadać, ale wiadomo jak kobieta sobie coś ubzdura to koniec i kropka. Lecę się trochę ogarnąć bo dopiero podniosłam się z łóżka. Chyba dziś mam gorszy dzień :/
MARUDO!!! Bo tak Cię mogę nazwać. Śliczna jesteś! Zdjęcia same za siebie mówią

Iiiii nadchodzi nowe ❤️
Stary 2012-02-08, 10:08   #1116
Nikii89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kumkura Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki
Jeszcze nie urodziłam Termin wg om za tydzień Trzy inne wcześniejsze terminy z usg się nie sprawdziły Zakończyłam sesję, a teraz czekam na ..poródMożna powiedzieć, że jestem przygotowana Jeszcze tylko jutro spakuję torbę szpitalną i voila Podobno wyglądam zgrabnie i kwitnąco (hahahaha), ale mimo wszystko czuję się jak słonica i chyba nabieram wody i robię się napęczniała- a to kolejny symptom...Adasia urodziłam 10 dni po wyznaczonym terminie wg om, więc sama nie wiem, co myśleć..Pod koniec stycznia miałam już krótką szyjkę i rozwarcie na palec, a teraz nie wiem- lekarka na urlopie do 10-go, a ja mam się stawić na oddziale dzień po terminie czyli 15-go lutego. Tyle wiem. Aaa i udało mi się pozbyć tej obrzydliwej bakterii- dzisiaj odebrałam wyniki wymazu i wsio ok
Pozdrawiam Was wszystkie i przepraszam,, że nie odwołuję się do Waszych postów, ale skrobiecie PRZEOGROMNE ILOŚCI i nie jestem w stanie nadrobić
Ty już prawie na mecie życzę szybkiego, bezbolesnego porodu

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
dzień dobry

jeden dzień i tyle napisane
Ja już na Mazurach i będę podczytywać jak się cieplej zrobi, bo narazie ręka mi zamarza i co chwila chowam pod kołdrę. TŻ już do pracy wysłany
Zdałam egzamin na 4 i mam nowy plan do d... co drugi wtorek od 8.00 do 11.15 i każda środa od 8.00 do 18.15
Z dobrych wieści jeszcze tyle, że znaleźliśmy mieszkanie malutkie, bo 30metrów, ale przytulne, czyste i umeblowane tak jak nam potrzeba. (dla Warszawianek lokalizacja: Tarchomin, ul. Światowida). 18stego jak wrócę do stolicy podpisujemy umowę już nie będę mieszkać pod mostem

Miłego dnia ja pewnie przez te dwa tygodnie będę rzadziej, ale mam nadzieję, że w miarę na bieżąco!
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Wlasie zamowilam sobie online Bepanthen i herbatke z lisci malin. Znalazlam artykul, w ktorym napisane bylo ze ta herbatka wcale nie ma za zadanie przyspieszyc porodu a jedynie wzmocnic miesnie miednicy i ulatwic ten porod i ze zeby dzialala nalezy pic ja nawet od 32 tc (chyba ze skurcze sie nasila to odstawic) Sprobuje Skoro nie urodze po niej na drugi dzien
No i zamowilam sobie stanik do karmienia - rozmiar 100D (wymierzylam sie zgodnie z ich tabela rozmiarow)

A wczoraj jeszcze chcialam Was spytac, a zapomnialam Kupujecie torbe do wozka? Tutaj sa modne takie niby specjalne torby do przewijania - ale rzadko sa z opcja dopinania do ramy wozka. A ja wlasnie bym wolala taka do zawieszenia nizeli zeby ja wsadzac do koszyka na dol czy na ramieniu nosic (szkoda mi miejsca) Teraz ci znajomi co odkupowalismy od nich rzeczy dla Juleczki zaproponowali nam jeszcze wlasnie taka torbe do przewijania (tylko nie wiem czy mozna ja zapiac do wozka) i taka ''mate do raczkowania'' (Gucia, chodzi o Krabbeldecke- to chyba tak mozna przetlumaczyc? ) wiec zobaczymy i moze odkupie od nich a jak nie to mam taka torbe upatrzona http://www.ebay.de/itm/Wickeltasche-...ht_6899wt_1165 Wozek mamy czarny wiec moze go troche rozjasni.... czy lepiej cala czarna?
Ja mam torbę w zestawie razem z wózkiem

Stary 2012-02-08, 10:08   #1117
Nikii89
Zakorzenienie

Dzień dobry Wam
Dzisiaj zaczynam 31 tydzień teraz już zostało odliczanie tygodni (9,8,7,6.... itd )
Trochę mnie to przeraża bo oprócz ubranek, wózka i łóżeczka nie mamy jeszcze NIC. No ale to dlatego że czekam na pieniądze z Skarbówki... a potem na końcowe zakupy się wybiorę.

Dziś prawie TŻ zaspał do pracy . Budzik dzwonił o 5.10 a że mi się fajnie spało to tylko oświeciłam światło w pokoju (tzn. nad szafą... mąż zamontował hologenki które oświeca się na pilot wygodni my są ) i poszłam dalej spać.... Ale na szczęście przebudziłam się o 5.40 i go obudziłam ....

Oglądałam zdjęcia na meilu ... śliczne brzuszki dziewczyny macie już dość pokaźne... też chyba muszę się w końcu pokazać

za dzisiejsze wizyty

A wiadomo co z Małą?? zostawili ją w szpitalu??
Stary 2012-02-08, 10:13   #1118
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Wam

A wiadomo co z Małą?? zostawili ją w szpitalu??[/COLOR][/COLOR]
Chyba tak. Bo pisała,że skoro chcą żeby przyjechała to pewnie zostawią ją od razu...

Iiiii nadchodzi nowe ❤️
Stary 2012-02-08, 10:15   #1119
mag_99
Rozeznanie

hej dziewczyny!

co do orgazmów - ja sobie nie przypominam takiej sytuacji jak miałam większą chcicę to po prostu molestowałam TŻta po kilka razy dziennie , więc moje libido chyba samo się rozładowywało

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Wlasie zamowilam sobie online Bepanthen i herbatke z lisci malin. Znalazlam artykul, w ktorym napisane bylo ze ta herbatka wcale nie ma za zadanie przyspieszyc porodu a jedynie wzmocnic miesnie miednicy i ulatwic ten porod i ze zeby dzialala nalezy pic ja nawet od 32 tc (chyba ze skurcze sie nasila to odstawic) Sprobuje Skoro nie urodze po niej na drugi dzien
No i zamowilam sobie stanik do karmienia - rozmiar 100D (wymierzylam sie zgodnie z ich tabela rozmiarow)

A wczoraj jeszcze chcialam Was spytac, a zapomnialam Kupujecie torbe do wozka? Tutaj sa modne takie niby specjalne torby do przewijania - ale rzadko sa z opcja dopinania do ramy wozka. A ja wlasnie bym wolala taka do zawieszenia nizeli zeby ja wsadzac do koszyka na dol czy na ramieniu nosic (szkoda mi miejsca) Teraz ci znajomi co odkupowalismy od nich rzeczy dla Juleczki zaproponowali nam jeszcze wlasnie taka torbe do przewijania (tylko nie wiem czy mozna ja zapiac do wozka) i taka ''mate do raczkowania'' (Gucia, chodzi o Krabbeldecke- to chyba tak mozna przetlumaczyc? ) wiec zobaczymy i moze odkupie od nich a jak nie to mam taka torbe upatrzona http://www.ebay.de/itm/Wickeltasche-...ht_6899wt_1165 Wozek mamy czarny wiec moze go troche rozjasni.... czy lepiej cala czarna?
to koniecznie napisz jak reagujesz na tą herbatkę? czy jakieś skurcze się pojawiają czy jak?
a co do torby - ja mam takie 2 jedna od razu była przy wózku Tako, a drugą dostałam z Johnssona niebiesko-różową z dołączonym przewijakiem na rzepy
te torby wydają mi się bardzo praktyczne, bo np. jesteś w galerii handlowej i trzeba przewinąć dziecko, to przecież nie położysz go na tym przewijaku w toalecie bezpośrednio tylko właśnie można podłożyć ten "turystyczny" przewijak z torby, a poza tym jest tam miejsce na butlę, jakąś pieluchę tetrową itp. rzeczy - no a miejsce w koszu można wykorzystać na zakupy

a ja rosnę i rosnę
mag_99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 10:20   #1120
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

co do miodu to jak sie go podgrzewa to traci swoje właściwości z tego co czytałam

umyłam wannę i podłogę i brzuch mnie rozbolał
Stary 2012-02-08, 10:21   #1121
ivonka7
Rozeznanie

Hej dziewczyny! My po dosyć ciężkiej nocce, twardnienia standardowo a poza tym całą noc bolało mnie podbrzusze. Strasznie okresowo No ale rano wzięłam ciepłą kąpiel i jest ok. Dzisiaj chcę przeprowadzić gruntowne sprzątanie, zobaczymy na ile brzuch mi na to pozwoli.

Napisze wam coś ku przestrodze. Aguska pisała że montowała półkę dla dziecka, my też wczoraj wierciliśmy i wieszaliśmy taką małą półkę w łazience. Niestety w nocy wysunął się jeden wkręt i SPADŁA. Oczywiście nas obudziła, nic się jej nie stało-ale chyba przewiercimy dzisiaj jakieś tytanowe wkręty. A nad łóżeczkiem dziecka też mamy półeczkę-też jeszcze nie zamontowana....nie wiem jak ale chyba zastosuje tysiąc różnych zabezpieczeń. Ehh...
ivonka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 10:29   #1122
mag_99
Rozeznanie

aaa evcia brawa za zdane egzaminy! a co do tego planu to pomyśl, że z 2 strony będziesz potrzebować opieki dla dziecka na cały dzień na środę, a resztę będziesz mieć praktycznie wolną i nie będziesz tracić czasu na dojazdy na uczelnię na 1 zajęcia

i mam pytanie - nie wiecie czy w ciąży można używać sacholu - kurcze chyba sobie chrupkim pieczywkiem zrobiłam kuku w buzi i mnie boli

a ja rosnę i rosnę
Stary 2012-02-08, 10:38   #1123
emigra
Zakorzenienie

Ci znajomi maja taka torbe http://www.otto.de/Laessig-Wickeltas...91&campId=4E97, mozna ja zawiesic na wozku, ma przewijak i termoopakowanie na butelke, ale chca za nia 45 euro ponoc oni placili 90 za nowa... powiedzialam mezowi ze to za drogo, bo nawet za nowa torbe tej firmy na ebay zaplace 49 euro ... no i rozwazam zakup tej http://www.otto.de/Laessig-Wickeltas...91&campId=4E97 chyba ze znajomi zniza cene

Tez uwazam, ze to bardzo praktyczne, w koncu nie rusze sie z domu bez gadzetow dla malej typu pieluszki, chusteczki, ubranka na zmiane (przynajmniej kolezanka miala te rzeczy zawsze w razie w w torbie przy sobie) a nie bede upychac wszystkiego w swoja torebke

Ivonka, my polki nad samym lozeczkiem napewno nie bedziemy montowac, ewentualnie po skosie, tak ze gdyby cos z niej spadlo to nie do lozeczka, bo to strach Moja kolezanka nawet przy komodzie z przewijakiem na polke z boku zamontowana

Mag, narazie zamowilam, przyjdzie pewnie jutro lub pojutrze wiec zaczne pic i dam znac, czy cos mi rusza choc nie nastawiam sie, licze raczej na pomoc podczas porodu, moze skroci ta druga faze czy cos

Zlapal mnie glodek .... i nie wiem co zjesc
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 10:38   #1124
ania20m
Wtajemniczenie

Melduje sie w nowym wątku, jak zwykle spóźniona ale jestem

Kupiliśmy wózek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_3038.jpg (63,0 KB, 52 załadowań)

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 10:41   #1125
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość

Kupiliśmy wózek
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 10:44   #1126
tikki85
Zakorzenienie

Ania20m gratuluję wózeczka . Ja czekam z niecierpliwością na nasz, ale nie wiem kiedy mama go przyśle .

Kumkura Ty już na finiszu .

Głodna jestem, ale nie mogę nic jeść godzinę po zażyciu żelaza
Stary 2012-02-08, 10:45   #1127
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość

Kupiliśmy wózek
ładny
Stary 2012-02-08, 10:45   #1128
tikki85
Zakorzenienie

Evvcia GRATULACJE udanych poszukiwań mieszkania i zdania egzaminu

Edytowane przez tikki85
Czas edycji: 2012-02-08 o 10:46
tikki85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 10:46   #1129
mag_99
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Ania20m gratuluję wózeczka . Ja czekam z niecierpliwością na nasz, ale nie wiem kiedy mama go przyśle .

Kumkura Ty już na finiszu .

Głodna jestem, ale nie mogę nic jeść godzinę po zażyciu żelaza
hehehe ja niby też mam napisane, żeby się wstrzymać z jedzeniem tak od 30 do 60 min., bo podobno może mdlić i powodować wymioty ale na mnie to na szczęście nie działa i czekam tylko 30 min.

a ja rosnę i rosnę
Stary 2012-02-08, 10:47   #1130
Asika21
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez balbinka20 Pokaż wiadomość
MARUDO!!! Bo tak Cię mogę nazwać. Śliczna jesteś! Zdjęcia same za siebie mówią
Wiem, wiem jestem marudą

Stary 2012-02-08, 10:48   #1131
tikki85
Zakorzenienie

U mnie pisze, że jest lepsza wchłanialność żelaza, a poza tym muszę go zażywać z sokiem pomarańczowym. No co kraj to obyczaj jak to mówią
Stary 2012-02-08, 10:49   #1132
mag_99
Rozeznanie

Cytat:
U mnie pisze, że jest lepsza wchłanialność żelaza, a poza tym muszę go zażywać z sokiem pomarańczowym. No co kraj to obyczaj jak to mówią
phi a u nas zawsze mówią, żeby wszystkie tabletki popijać tylko i wyłącznie wodą

a ja rosnę i rosnę
Stary 2012-02-08, 10:52   #1133
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość
Moze dlatego, ze jestes w ciazy....? hihi
To można to zaliczyć do pierwszej mojej zachcianki w czasie ciąży
Cytat:
Napisane przez Asika21 Pokaż wiadomość
Wiem, wiem jestem marudą
No to skoro mamy już ten pierwszy krok (przyznanie się do marudzenia), to proszę ładnie się uśmiechnąć do siebie do lustra i już więcej nie gadać głupot! Wyglądasz super! A jak jeszcze mąż to potwierdza to musi w tym coś być .

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez mag_99 Pokaż wiadomość
phi a u nas zawsze mówią, żeby wszystkie tabletki popijać tylko i wyłącznie wodą
Hehe Mi kazała z sokiem pomarańczowym, bo żelazo+witamina C, daje lepszy efekt
Stary 2012-02-08, 10:54   #1134
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

został mi miesiąc i 6 dni do porodu a ja caly czas nie spakowana
Stary 2012-02-08, 10:57   #1135
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cytrynka_Wawa Pokaż wiadomość
został mi miesiąc i 6 dni do porodu a ja caly czas nie spakowana
Mi na szczęście niecałe 2 miesiące, bo szczerze to jestem jeszcze w proszku z zakupami . Aaaaaaaaaaa zaczynam panikować
Stary 2012-02-08, 11:00   #1136
cziqua
Zadomowienie

jejku ale produkujecie postów staram się podczytywac na bieżąco wizaż cały czas włączony ale ja nie zawsze przy kompie
kumkura powodzenia !!!! i czekamy na relacje i na sygnał że się zaczęło

a ja dzisiaj o 13:00 USG oby dziecię się ujawniło czy miech czy skarbonka między nóżkami także uciekam się szykowac a na drugie śniadanko właśnie wszamałam drożdżówkę z cynamonem i jablko

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Mi na szczęście niecałe 2 miesiące, bo szczerze to jestem jeszcze w proszku z zakupami . Aaaaaaaaaaa zaczynam panikować

no ja niestety też mam grzechotkę nawilżacz i troszkę ciuszków

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 11:01   #1137
tikki85
Zakorzenienie

Cziqua za USG! Oby Dzidzia na chwilę zamieniła się w bezwstydnika .

Idę jeść
Stary 2012-02-08, 11:08   #1138
MoniaHan
Wtajemniczenie

Dzien doberek

dzisiaj zaczynam 35 tydzien!!

Jolka kciuki za wizyte,

kumkura juz tuz tuz - powodzenia!!

Mala trzymaj sie!!

evcia gratuluje zdanych egzaminow i znalezienia mieszkania, no jakos dacie rade z tego Tarchomina, inni tez tam mieszkaja i zyja
pamietam ze tez ogladalam mieszkania na Tarchominie, ladne byly, ale ze wzgledu na lokaizacje nie wzielam, w zamian wynajelam sobie mieszkanie oblesne przy rondzie onz, halas byl nie z tej ziemi, prusaki i inne robactwo na porzadku dziennym...i nocnym tez. mialam wszedzie blisko, ale pozniej zalowalam ze nie wzielam tego czysciutkiego i przytulnego mieszkania na Tarchominie. tak jak wszystkiego sa plusy i minusy. Zycze Wam aby super sie Wam tam mieszkalo!!

weszlam na maila....wygladacie przepieknie!!!

u mnie ok, kawa zbozowa pita 3x dziennie z mlekiem poprawia u mnie trawienie jak nie wiem co
co do polki nad lozeczkiem, to ja jednak nie bede miec nad lozeczkiem nic oprocz naklejek na sciane, o rany wczoraj wybieralismy, skonczylo sie na kwiatkach i pszczolkach, moja przyjaciolka Maja bedzie zadowolona a polke albo kupie taka jak na ksiazki waska regalowa, albo Tz zrobi sam - ale to bedzie stalo obok lozeczka.

moj Tz wczoraj mnie bardzo pozytywnie zaskoczyl. jak wrocil z pracy poszlismy na krotki spacer z psem (bo moje spacery w ciazy trwaja 10min, i Tz siada na kompa i wlacza swoja gre war of warcraft i cos klika i klika, pytam co robisz a on zaraz skoncze. po pol godzinie skonczyl i usiadl na kanape, po chwili mowi ...skonczylem z gra, pozegnalem sie ze wszystkimi tam (powiedzieli ze mam jaja ze odchodze, bedzie im mnie brakowalo (glos lamiacy sie, kurcze zzylem sie, ale dziecko w drodze, w lustrze patrze - nie chce tak wygladac, zaraz ide na silownie zamiast siedziec 5h/dziennie przy kompie. i znajomi z gry pisalido niego...powodzenia w rzeczywistosci!!!powiedzi al ze sie uzaleznil (nie dalo sie nie zauwazyc) i szkoda zycia aby spedzac je w innym swiecie.
wieczorem ogladalismy filmy...a Tz do mnie; o rany jaki wieczor dlugi

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 11:09   #1139
Asika21
Rozeznanie

Cytat:

No to skoro mamy już ten pierwszy krok (przyznanie się do marudzenia), to proszę ładnie się uśmiechnąć do siebie do lustra i już więcej nie gadać głupot! Wyglądasz super! A jak jeszcze mąż to potwierdza to musi w tym coś być .

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Hehe Rozkaz wykonany

U mnie wizyta 21.02. Więc praktycznie przed rozwiązaniem Ciekawe czy jeszcze jedną wizytę będę mieć, bo termin mam 11 marca Ale jestem ciekawa jak duża dzidzia będzie

Stary 2012-02-08, 11:10   #1140
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
no ja niestety też mam grzechotkę nawilżacz i troszkę ciuszków
No ja troszkę ubranek, wózek w Polsce, łóżeczko w fabryce...i na tym koniec

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości