|
|
#2731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 cz III
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
nie może Cie tak szantażować ach Ci faceci![]() ja właśnie jem śniadanko bułeczki z serem żółtym i ketchupem
|
|
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
bo dostał zje*kę za to że nie powiedział że jadł jak robiłam jajecznicą to strzelił focha na drugie śniadanie - co za d.
przypomnę - moje duże dziecko ma 34 lata
|
#2733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj tez dstał zrype z samego rana bo znowu mi sie sniło ze sie rozgląda za jakimis innymi a poszło o to ze mam czekac na jakas czesc do auta i sie pytam czemu nie zamwoil pzez kup teraz tylko tak oprzez telefon sie ugadał z gosciem ze wysle bez klikniecia. A on ze a bo tak szybciej. A ja mwoie z ejak w c.h.u.j.a poleci facet i wysle bubla to wtedy co? i ja mam to sprawdzic przy odbiorze
|
|
#2734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bądź taka surowa, daj mu jeszcze szansę
|
|
|
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
on się chyba urodził lewą nogą
![]() nie dam mu bo to nie pierwszy raz jak Piotruś Pan wybrzydza.
|
#2736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję jutro też go usłyszeć. Muszę zbierać się z małą do okulisty. Mam nadzieję, że oczy ma zdrowe. |
|
|
|
|
#2737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2738 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
A kurna same problemy z tym samochodem tylko
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ooo ja też bym chciała,żeby nasze ożyło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Aguś dobrze,że już jest lepiej
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U mnie i tż już ok-okazało się, że nie dzwonił cały dzień bo miał urwanie głowy i nie było jak ![]() A na pogodzenie się była pizza Akurat szwagierka była a w we wtorki w naszej ulubionej pizzerii jest promocja buy one get one free![]() Mam pytanie do dziewczyn które nie pracują albo są na zwolnieniu: też Wam się tak dni tygodnia mylą? Ja wczoraj cały dzień byłam przekonana że jest środa
|
|
|
|
#2741 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pieknie ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
i tak mi się wydaje że mam wizyty raz na pół roku
|
||
|
|
|
#2742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jezeli chodzi o internet to siedzac w domu co masz robic?? tylko sprzątać i gotować, przeciez tez się Tobie cos od zycia nalezy. A to ze nie pracujesz, to nie powinien miec pretensji, wiadomo ze okres ciąży jest bardzo cięzki na szukanie pracy... nie denerwuj się, przeciez nie mozna nas denerwować w ciąży. cieszę się, ze jak na chwilę obecną nie mam takich ataków humoru czasami sie pozłoszczę, ale raczej wiekszość rzeczy przyjmuje na spokojnie i staram sie z małych rzeczy nie robic afery, bo tylko ja na tym nagorzej bym wyszła, a po co sie denerwować.... szkoda zdrowia
|
|
#2744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wstaje, ileż można w łóżku leżeć
Edytowane przez wanilllka82 Czas edycji: 2012-02-08 o 10:54 |
|
|
|
|
#2745 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Co tego twardnienia brzuszka to mogą być skurcze Braxtona-Hicksa, macica ćwiczy do porodu i jest to normalne, tym niemniej nie powinnaś się stresować i wysilać w pracy Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jak nie chce to niech nie je, nie przejmuj się, jak by chciał coś do jedzenia po pracy to możesz powiedzieć, że jest tylko zimna jajecznica i kanapki w pudełku ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2747 | |
|
Wtajemniczenie
|
Tzn teraz przeczytałam i dopiero zauważyłam,że źle sformułowałam moją wypowiedź, skierowanie trzeba jeśli chcesz żeby były to badania bezpłatne. A jeżeli robisz prywatnie to nie trzeba , bo i tak za nie płacisz z własnej kieszeni.
Ja np. na moje pierwsze wyniki dostałam skierowanie ,ale na końcu był dopisek : odpłatnie. I mimo skierowania płaciłam za nie. A teraz obiłam morfologie i mocz i dostałam skierowanie ale już bez tego dopisku i nie płaciłam. Cytat:
A ja myslałam,że jarzynówka za niego zadziała A z tymi dniami tygodnia to szkoda gadać. 2 tyg. temu chciałam kupić pojemniki plastikowe w biedronce. Miały być w czwartek,więc jak mąż wrócił z pracy to mówie "dawaj jedziemy szybko do biedronki,bo pojemniki mają być", pojechaliśmy. Obeszłam całą biedronke , wszędzie a po pojemnikach ani śladu,nawet wywieszki nie było, ani ceny. Przy kasie mówie do ekspedientki" dali tak mało pojemników dzisiaj,czy po prostu tak dużo osób je kupowało?". A ona mówi " ale my mamy nowy towar w czwartki i poniedziałki",mówie do niej ,ze wiem bo dzisiaj miały być pojemniki. A ona mówi,że przecież dzisiaj jest środa. A ja mówie,że nie możliwe . Mąż się śmiał ze mnie cały wieczór
|
|
#2748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
A bo chłopy to są takie głupie i działają na zasadzie "na złość mamie odmrożę sobie uszy". Mój też potrafi tak zrobić, że w ramach focha, że obiadu nie ugotowałam (najczęściej jak mnie zeźli ostro) sam obiadu żadnego nie je. A niech nie je, mnie tym na złość nie robi
|
#2750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie zrobiłam obiadu gdyby nie fakt że robię też dla rodziców.....bo razem mieszkamy. Ale mogę zrobić coś czego nie lubi
|
|
#2751 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny ja juz siedze jak na szpilkach i niecierpliwie czekam na USG a mam dopiero na 16 ;15
![]() a najlepsze mi sie przypomnialo, zapomnialam wam mowic moja babka chce byc juz nawet od lekarzy madrzejsza wrocilam w poniedzialek z wizyty to pytala czy bylam na wizycie czy na USG ja mowie ze na wizycie ,a USG mam w srode a ta do mnie z tekstem ,,po co Ty chodzisz na to USG?" a ja mowie ze jak mam nie chodzic jak mam zlecone a ona ,,ze te lekarze teraz takie mlode ,glupie ze tak czesto USG robia bo inaczej sprawdzic nie potrafia" matko!!!!!!! myslalam ze wyjde z siebie wtraca sie w nie swoje sprawy ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- wczoraj jak lezalam , juz prawie zasypialam a tu mnie dzidzius zaczol szturchac hehe
|
#2752 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jezeli chodzi o dni tygodnia, to jak TZ ma jakies dodatkowe wolne, to zawsze mysle ze jest niedziela ![]() Cytat:
![]() ogolnie ja zauwazyłam tyle, ze to moj TZ stał sie bardziej czepialski niz ja... ale to sie tyczy tylko niektorych spraw.... ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
nie denerwuj sie, zobacz jak niewiele czasu zostało do wizyty, pomysl o tych o musza jeszcze dluzej poczekac ![]() powodzenia, obys wiedziala juz co za dzieciątko siedzi w środku
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wizytę, a babcię olej, takie gadanie to domena starszych osób co to myślą, że wszystkie rozumy pozjadały i są mądrzejsi od fachowców...
|
|
#2754 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W swoim wyniku badania genetycznego czytam,że jego czułość wynosi do 80 % a czułość badania z krwi - do 90 %. Ani jedne ani drugie nie dadzą pewności w 100%. Tak jak mi powiedział mój lekarz od ugs - pewność na 100% będzie gdy dziecko sie urodzi
|
|
|
|
|
#2756 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam ochotę na hamburgera od 2 miesięcy
i nie jadłam do tej pory, bo w Łodzi nie ma takiego jakiego chcę Jadłam kiedyś takiego w knajpie w Wawie i nawet TŻ zaproponował byśmy w weekend pojechali z Łodzi do Warszawy na hamburgera To sie nazywa realizacja zachcianek
|
|
|
|
#2758 |
|
Wtajemniczenie
|
ewka5891
agunia82 muminek82 kathrinaaaaa wanilllka82 dziekuje Kochane za kciukasy ![]() mam nadzieje ze Dzidzius bedzie chcial wspolpracowac i sie pokaze ![]() a czy to prawda ze jak sie przed USG zje lub wypije cos slodkiego to maluszek bedzie brykal? ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Linka25 hamburgery mmmm ![]() my czesto robimy sobie w domu nawet w sobote Tż kupil buly z sezamem i kotlety hamburgerowe w biedronie ![]() i przyzadzilam nam w domu pysznosc !!!!!!!! ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- kathrinaaaaa ja ciagle mam ochote na jedzenie typu ; hamburgery , hot-dogi, frytaski , kotleciki ![]() ,,samo zdrowie " hehe ![]() ale salatki tez jem bo wiem ze musze dla maluszka zeby mu dac tez troszke dobrego
|
#2759 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, a to starsze pokolenie to chyba zawsze będzie tak gadać
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
mój też dostał opieprz z rana bo mnie jego budziki do szału doprowadzały
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.

Mówi, że jak se do pracy nie pójdę, to za dwa tyg. skończy mi się internet
No to by na tyle było z pochwalenia mojego faceta
nie może Cie tak szantażować
ach Ci faceci
bułeczki z serem żółtym i ketchupem

i po lody