Luty już mamy więc na pierwsze dziecko czekamy! Mamcie III-IV 2012 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-08, 12:22   #1171
Roksape
Zadomowienie

Dot.: Luty już mamy więc na pierwsze dziecko czekamy! Mamcie III-IV 2012

Hej u mnie dziś skończony 34tc Czyli zaczynamy powoli 35

Biedna Mała oby jakoś dało się uspokoić skurczę, niech maleństwo posiedzi w brzuszku ile tylko może

evcia super, że znaleźliście mieszkanie

Odnośnie laptopów ja już od ponad roku mam Toshibę nie narzekam bardzo fajny i prosty z wyglądu. Bateria od początku trzyma 2 h ale mi to nie przeszkadza, bo i tak w jednym miejscu zazwyczaj jest.
Roksape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 12:24   #1172
tikki85
Zakorzenienie

Kciuki za Małą i Maleństwo! Niech Maleństwo pobędzie sobie jeszcze w ciepłym brzuszku. Po co Mu na takie zimno wychodzić.
Stary 2012-02-08, 12:25   #1173
anagat
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Kazda skora lubi co innego jak Ci to sluzy to stosuj dalej, nie ma sensu zmieniac.

Co do przewijaka to mowimy raczej o takiej ceratce skladanej, zeby nie przewijac dziecka na przyklad na zimnych przewijakach w centrach handlowych (jak to u nas jest) to podkladasz ta ceratke (no taka mate) i jedziesz tak do uzywania w domu mam zwykly miekkie przewijak 70x50
a jak kupimy lozeczko to tez kupie usztywniany zeby na lozeczko nakladac i bedzie spokoj
Ja wiem kochana.. tylko ja zamiast przewijaka położę pieluchę flanelową, których mam pełno Ciekawe ile razy będę w centrum dzidzia przewijała.. bo ja zakupowy typ to nie jestem..
Ale na stacjach benzynowych to na pewno mi się wieeele razy zdarzy podczas podrózy
anagat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 12:26   #1174
tikki85
Zakorzenienie

Ja mam laptop Samsunga ponad rok i jestem z niego bardzo zadowolona! Obudowa się nie wyciera. Jedynie denerwuje mnie klapka, bo jest błyszcząca i zostają ślady paluchów .

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Moja kumpela przewijała synka na podkładach poporodowych
Stary 2012-02-08, 12:27   #1175
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anagat Pokaż wiadomość
Ja wiem kochana.. tylko ja zamiast przewijaka położę pieluchę flanelową, których mam pełno Ciekawe ile razy będę w centrum dzidzia przewijała.. bo ja zakupowy typ to nie jestem..
Ale na stacjach benzynowych to na pewno mi się wieeele razy zdarzy podczas podrózy
flanelka tez moze byc, oczywiscie.
Ja sporo bede lazic i po sklepach(nie koniecznie po galeriach bo mamy tylko jedna, no ale sa godziny ze jest tam w miare spokojnie, napewno nie bede latac w godzinach szczytu ) i po rynkach wiec mi sie przyda - tzn specjalnie bym tego nie kupowala, ale skoro jest w zestawach to biore
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 12:32   #1176
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Desia88 dlatego też położna kazała mi popijać sokiem

Karolca za zdjęcie obrączki. Ja jak miałam kiedyś spuchnięte palce to trzymałam chwilę dłoń palcami do góry . Chciałam Ci to poradzić, ale szybciej poradziłaś sobie sama
Ja wlasnie mysle ze to jest bardzo dobry pomysl

Anagat mysle ze jednak jesli chcesz przewijac na stole to musialabys podlozyc cos grubszego niz pieluszke zeby dziecku nie bylo twardo!

ja osobiscie nie wyobrazam sobie pielegnacji dziecka bez miekkiego przewijaka na odpowiedniej wysokosci!
Bo to nie chodzi tylko o zmiane pieluszki tylko zabiegi pielegnacyjne czasmi nad placzacym dzieckiem po kapieli.¨
NIe mowiac o przewijaniu na lozku w czasie pologu i schylaniu sie, oj nie!
Ja tam chce wygodny mieciutki przewijak

Aguska ja wlasnie tez nie mialam zadnej specjalnej diety przy karmieniu adasia i on mial kolki, popekana, sucha skore , wysypki, ciemieniuche na calej glowie a potem stwierdzone uczulenie na mleko krowie, gluten, bialko jajka i jeszcze pare innych rzeczy, tak wiec byc moze nie mialo to zwiazku wcale z moja dieta, ale moze mialo i jakos tak boje sie tym razem i rozwazam diete eliminujaca od poczatku wlasnie ze wzgledu na moje doswiadczenia

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 12:32   #1177
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Desia88 dlatego też położna kazała mi popijać sokiem

Karolca za zdjęcie obrączki. Ja jak miałam kiedyś spuchnięte palce to trzymałam chwilę dłoń palcami do góry . Chciałam Ci to poradzić, ale szybciej poradziłaś sobie sama
Dłoń w górę przy stawach pogarsza sytuację, ale ważne, że obrączka zeszła Bałam się już, że będzie trzeba u jubilera ją ciąć czy coś

Przewijanie w trasie na pewno zdarzy się nam wieeeele razy. Pewnie będziemy jeździć naszym kombi, bagażnik ma ogromny więc zapewne to będzie idealne miejsce na zmianę pieluszki Bo w syrence to muszę jeszcze pomyśleć

Jutro czeka mnie morfologia. Ciekawe czy wyniki mam lepsze

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 12:35   #1178
anagat
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam laptop Samsunga ponad rok i jestem z niego bardzo zadowolona! Obudowa się nie wyciera. Jedynie denerwuje mnie klapka, bo jest błyszcząca i zostają ślady paluchów .

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Moja kumpela przewijała synka na podkładach poporodowych

Nooo poporodowe podkłady też git.. u nas to sie nazywa inco sheet w szpitalu..
Muszę sobie listę zrobić, co powinnam sobie przywłaszczyć ze szpitala.. Np gaziki nasączone spirytem, sól fizjolog/ trochę tych podkłądów..
Szpital nie zubożeje, a za to całe wykorzystywanie i złe traktowanie, to mi się należy (wybaczcie te bardziej wrażliwe i uczciwe)...

A co do Samsunga.. pewnie to zupełnie bezpodstawne, ale po tym jak miałam kiedyś komórkę Samsunga, to samsungowi mówię NIE
No i ja faktycznie vaio wybierałam matowy- żeby paluchów nie było widać
Stary 2012-02-08, 12:36   #1179
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

zakupy zrobione, zupka wstawiona. Ale dzisiaj fajnie na dworze tylko - 9 stopni luksus

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 12:38   #1180
karolca
Zakorzenienie

Anagat a widzisz... ja z kolei stawiam głównie na samsunga
Za to unikam sprzętu LG (wiele napędów w komputerze było LG i nie wytrzymywały za długo, sprzęt grający tej firmy też nie był zbyt fajny, komórka męża była reklamowana z 10 razy...)
Z Samsungami nie mamy problemów

macie jakiś pomysł jak przygotować brokuł?
Mój mąż sobie wymyslił, że ma nie niego ochotę choć nigdy nie jadł. A ja nigdy nie przygtowywałam brokułów (mam małą ilość nie nadającą się na zupę).

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-02-08, 12:38   #1181
anagat
Zadomowienie

asne
Cytat:
flanelka tez moze byc, oczywiscie.
Ja sporo bede lazic i po sklepach(nie koniecznie po galeriach bo mamy tylko jedna, no ale sa godziny ze jest tam w miare spokojnie, napewno nie bede latac w godzinach szczytu ) i po rynkach wiec mi sie przyda - tzn specjalnie bym tego nie kupowala, ale skoro jest w zestawach to biore
No jasne jak w zestawie są to oczywista sprawa..

Desiu, ja na stole to sobie ładnie ręcznikiem dużym grubym wymoszczę.. na to to całe inco sheet(bo nie przemaka) i na to pieluszka..

Wiecie, ja tu nie będę miała łóżeczka , a na kosz mojżeszowy przewijaka nie dam.. malutko miejsca mam w sypialni, a tu chcę trzymać ten cały pieluchowy majdan Więc muszę sobie jakoś inaczej radzić..
Za to absolutnie nei mam pomysłu , gdzie stawiać wanienkę do kąpieli..
Coś musimy wymyśleć.
Stary 2012-02-08, 12:39   #1182
tikki85
Zakorzenienie

Cytat:
A co do Samsunga.. pewnie to zupełnie bezpodstawne, ale po tym jak miałam kiedyś komórkę Samsunga, to samsungowi mówię NIE
No i ja faktycznie vaio wybierałam matowy- żeby paluchów nie było widać
No patrz, to ja jestem zakochana we wszystkim co "Samsung" - komórka, TV, laptop

Edytowane przez tikki85
Czas edycji: 2012-02-08 o 12:41
tikki85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 12:42   #1183
karo_z
Rozeznanie

Dzień dobry!

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
dzień dobry

jeden dzień i tyle napisane
Ja już na Mazurach i będę podczytywać jak się cieplej zrobi, bo narazie ręka mi zamarza i co chwila chowam pod kołdrę. TŻ już do pracy wysłany
Zdałam egzamin na 4 i mam nowy plan do d... co drugi wtorek od 8.00 do 11.15 i każda środa od 8.00 do 18.15
Z dobrych wieści jeszcze tyle, że znaleźliśmy mieszkanie malutkie, bo 30metrów, ale przytulne, czyste i umeblowane tak jak nam potrzeba. (dla Warszawianek lokalizacja: Tarchomin, ul. Światowida). 18stego jak wrócę do stolicy podpisujemy umowę już nie będę mieszkać pod mostem

Miłego dnia ja pewnie przez te dwa tygodnie będę rzadziej, ale mam nadzieję, że w miarę na bieżąco!
za zdany egzamin i za mieszkanko!

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
moj Tz wczoraj mnie bardzo pozytywnie zaskoczyl. jak wrocil z pracy poszlismy na krotki spacer z psem (bo moje spacery w ciazy trwaja 10min, i Tz siada na kompa i wlacza swoja gre war of warcraft i cos klika i klika, pytam co robisz a on zaraz skoncze. po pol godzinie skonczyl i usiadl na kanape, po chwili mowi ...skonczylem z gra, pozegnalem sie ze wszystkimi tam (powiedzieli ze mam jaja ze odchodze, bedzie im mnie brakowalo (glos lamiacy sie, kurcze zzylem sie, ale dziecko w drodze, w lustrze patrze - nie chce tak wygladac, zaraz ide na silownie zamiast siedziec 5h/dziennie przy kompie. i znajomi z gry pisalido niego...powodzenia w rzeczywistosci!!!powiedzi al ze sie uzaleznil (nie dalo sie nie zauwazyc) i szkoda zycia aby spedzac je w innym swiecie.
wieczorem ogladalismy filmy...a Tz do mnie; o rany jaki wieczor dlugi
wow, no to tż zaczyna być odpowiedzialnym tatusiem
trzymam kciuki, żeby wytrwał w postanowieniu!

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!

Mam wiesci od Małej:
Wczoraj wieczorem napisala mi eska, ale nie mialam jak wejsc na kompa.
Nie bede dokladnie cytowac.
Zatrzymali ja w szpitalu, podlaczyli ktg, wyszly skurcze ponad 90 (gdzie skala skurczy jest od 0-100) wiec duze te skurcze. Fenoterolu we wlewie nie podlaczyli jej, bo lekarz stwierdzil, ze az tak z natura walczyl nie bedzie. Dostaje znow papaweryne rozkurczowo i dexaven (pewnie na rozwoj plucek). Mała pisala ze skurcze ma czeste nawet co 10 minut i byla wystraszona, czy to nie juz...
Dzis do mnie jeszcze n ie pisala, wiec nie wiem jak nocka...

Ona sie nameczy tez w tej ciazy bidulka i nalezy w szpitalu...

Trzymamy mocno za nia kciuki zeby jednak maluszek jeszcze chcial posiedziec w brzuszku!!!
oj, bidulka...ale dobrze, że w końcu zdecydowała się pojechać do tego szpitala...oby jeszcze udało się wyciszyć te skurcze!

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty i usg

Co do cery w ciąży, to u mnie bardzo wysuszyła się skóra głowy, włosy ale też tważ i dłonie. Paznokcie mam fajne i mocne i to jest plus
a tak to zadnych innych zmian nie zauważyłam

a te rozstępy, o których wcześniej pisałam to chyba nie było to...póki co nie ma śladu po tych kreseczkach...ciekawe?!
no chyba, że się pojawią znowu w miarę wzrostu brzuszka...ale mam nadzieję że jednak obędzie się bez
Potrzebujesz sesji produktów czy dań? Daj znać!

kontakt@karolinanicpon.pl
karo_z jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 12:43   #1184
tikki85
Zakorzenienie

Idę z futrzakiem na spacer, bo już mi zaczyna przeszkadzać . Zbliża się jej godzina wyjścia .

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

A Wy znowu zaskrobiecie 40 stron
Stary 2012-02-08, 12:43   #1185
anagat
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Za to unikam sprzętu LG (wiele napędów w komputerze było LG i nie wytrzymywały za długo, sprzęt grający tej firmy też nie był zbyt fajny, komórka męża była reklamowana z 10 razy...)

Hehe.. dlatego własnie piszę pewnie bezpodstawnie
Ale wiecie , raz się na czymś zawiedziecie, to potem sie trzymacie z daleka..

Mój gość, który przyjechał w piątek, nadal jest u nas. Chyba jej się podoba.. Już podpisała kontrakt na domek, ale o przeprowadzce dalej cicho sza...??? hmm
W sumie to nei taki prawdziwy gość, bo nie trzeba dookoła niej skakać. Zaoferowałam jej przechowanie na noc/ dwie zanim nei znajdzie czegoś dla siebie(ona jest też anestezjologiem i zaczyna pracę u mnie na oddziale) No ale najwyraźniej my zbyt mili jesteśmy
A pies ma lekcje węgierskiego.. Jeeesssuu cóż to za diabelny język??
Stary 2012-02-08, 12:43   #1186
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:

Mój mąż sobie wymyslił, że ma nie niego ochotę choć nigdy nie jadł. A ja nigdy nie przygtowywałam brokułów (mam małą ilość nie nadającą się na zupę).
a ugotować? do tego ziemniaczki, jajko sadzone i to polane bułką tartą podpieczoną na masełku?

Edytowane przez Karo89
Czas edycji: 2012-02-08 o 12:44
Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 12:45   #1187
anagat
Zadomowienie

Cytat:

Ja po prostu gotuję.. jak kalafiora.. potem można trochę tartej bułeczki.. albo roztopionego masełka..
Na parze też rewelacyjne są
Stary 2012-02-08, 12:47   #1188
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe.. dlatego własnie piszę pewnie bezpodstawnie
Ale wiecie , raz się na czymś zawiedziecie, to potem sie trzymacie z daleka..

A pies ma lekcje węgierskiego.. Jeeesssuu cóż to za diabelny język??
No my za wiele razy się zawiedliśmy
a węgierski tak, diabelny język
Koleżanka kiedyś mówiła mi po węgiersku...

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
a ugotować? do tego ziemniaczki, jajko sadzone i to polane bułką tartą podpieczoną na masełku?
i chyba to mi zostanie zrobić

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-02-08, 12:47   #1189
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
ugotowac i podac z bulka tarta podsmazona na maselku albo z sosem holenderskim . ja tak jadalam swego czasu czasami jemy z mezem tak bez niczego i tez smakuje
3270g, 47 cm
Stary 2012-02-08, 12:48   #1190
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Roksape Pokaż wiadomość
Hej u mnie dziś skończony 34tc Czyli zaczynamy powoli 35
Ja wczoraj zaczelam 35 tydzien
Jeszcze 3 tygodnie.
Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość

ja osobiscie nie wyobrazam sobie pielegnacji dziecka bez miekkiego przewijaka na odpowiedniej wysokosci!
Bo to nie chodzi tylko o zmiane pieluszki tylko zabiegi pielegnacyjne czasmi nad placzacym dzieckiem po kapieli.¨
NIe mowiac o przewijaniu na lozku w czasie pologu i schylaniu sie, oj nie!
Ja tam chce wygodny mieciutki przewijak
Ja tez sobie nie wyobrazam.
Oczywiscie gdybym nie miala dalabym rade na lozku, ale przewijak to jest cudna sprawa!

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Aguska ja wlasnie tez nie mialam zadnej specjalnej diety przy karmieniu adasia i on mial kolki, popekana, sucha skore , wysypki, ciemieniuche na calej glowie a potem stwierdzone uczulenie na mleko krowie, gluten, bialko jajka i jeszcze pare innych rzeczy, tak wiec byc moze nie mialo to zwiazku wcale z moja dieta, ale moze mialo i jakos tak boje sie tym razem i rozwazam diete eliminujaca od poczatku wlasnie ze wzgledu na moje doswiadczenia
Rozumiem, ze sie teraz obawiasz. Tym bardziej ze maly mial problemy ze skora. Ale wiesz ze tym razem moze byc inaczej. Ja bym sprobowala normalnie ale delikatniej. Jak cos mozesz zawsze eliminowac pozniej po produkcie i obserwowac. Ja mysle, ze teraz bedziesz miala inaczej. Zazwyczaj jedno dziecko dziedziczy a drugie juz nie. Mam nadzieje, ze drugi moj babasek nie odziedziczy po mnie
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 12:49   #1191
emigra
Zakorzenienie

Dobra, ubieram sie i mykam do kolezanki podrzucic jej fajki bo moja mama jej sztange przywiozla no i skocze do sklepu po warzywka

mam nadzieje ze jak wroce za godzinke to nie bede miala kilku stron do nadrabiania
3270g, 47 cm
Stary 2012-02-08, 12:49   #1192
Cytrynka_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
zakupy zrobione, zupka wstawiona. Ale dzisiaj fajnie na dworze tylko - 9 stopni luksus
normalnie upal u nas tez podoba temp do tego slonce swieci
Stary 2012-02-08, 12:53   #1193
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
asne

No jasne jak w zestawie są to oczywista sprawa..

Desiu, ja na stole to sobie ładnie ręcznikiem dużym grubym wymoszczę.. na to to całe inco sheet(bo nie przemaka) i na to pieluszka..

Wiecie, ja tu nie będę miała łóżeczka , a na kosz mojżeszowy przewijaka nie dam.. malutko miejsca mam w sypialni, a tu chcę trzymać ten cały pieluchowy majdan Więc muszę sobie jakoś inaczej radzić..
Za to absolutnie nei mam pomysłu , gdzie stawiać wanienkę do kąpieli..
Coś musimy wymyśleć.
Ale przewijak nie zabierze Ci duzo miejsca bo kladziesz go na stol, mi chodzilo tylko o taka nakladke mieciutka a nie mebel-przewijak

Aguska no wlasnie ja sie boje, wiesz jak jest - potem sobie czlowiek wmawia,ze moze jakbym zrobila tak i siak to by bylo lepiej, ja dopuszczam taka opcje ze np m-c bez mlecznych produktow a potem sprobuje wprowadzac i bede obserwowac.
Ale musze jeszcze doczytac, dopytac i pomyslec

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 12:53   #1194
karolca
Zakorzenienie

dobra, zarejestrowałam się wreszcie na badanie na tego paciorkowca.
za tydzień dopiero. Ale ok, bo mam zrobić do 20.lutego więc ok.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-02-08, 12:54   #1195
karo_z
Rozeznanie

Cytat:

Ja zawsze brokułu używam jako dodatek warzywny do jakiegoś mięska i ziemniaczków.
Gotuję go ok 8 minut. Gotowy polewam bułką tartą podsmażoną z masełkiem....mniam!

Można go też ugotowanego opanierować i usmażyć do tego jakiś sosik czosnkowy
Potrzebujesz sesji produktów czy dań? Daj znać!

kontakt@karolinanicpon.pl
karo_z jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 12:54   #1196
anagat
Zadomowienie

No cóż.. przewijaka w powietrzu nie powieszę. A stół ma wysokość normalnego biurka, więc styknie.

Auto nam totalnie padło.. laweta zawiozła je do mechanika

Przyczepa musi poczekać, nie wiem czy nei będzie trzeba nowego auta kupować.. Siet siet siet!!!
Stary 2012-02-08, 12:59   #1197
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:

Ja bym ugotowala ziemniaczki do tego i usmazyla jajko sadzone, brokul chwile pogotowac tez i na maselku troche buleczki tartej i polac wszystko nia.
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 13:01   #1198
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
Napisane przez balbinka20 Pokaż wiadomość
a co do wyglądu to jedno słowo:koszmar... Wyglądam jak jakieś zombie conajmniej. A najgorzej jest z cerą. Byla tłusta,ale teraz to słów brak. Świecę się jak jarzeniówka. Co 2-3 godziny muszę ją myć bo inaczej wyglądam jakbym się spociła. Nawet garnier nie pomaga,a do tej pory był niezastąpiony... No i mam pełno krostek na plecach,dekolcie i nawet pupie i udach Peeling nie daje sobie z nimi rady:/ tyle chociaż,że włosy się poprawiły. Bo przed ciążą były bardzo zniszczone. a teraz już mogę się obyć bez maseczek itp Wiec to jedyny plus jest
Ja też do swojego wyglądu mam wiele zażaleń ale jak słyszę jak mnóstwo ludzi mi mówi że fajnie wyglądam, jak sarenka itd to mi się poprawia humor Ja np przy Antku będąc w ciaży nie miałam rozstępów pojawiły się dopiero po porodzie to był szok

Stary 2012-02-08, 13:01   #1199
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
ugotowac i podac z bulka tarta podsmazona na maselku albo z sosem holenderskim . ja tak jadalam swego czasu czasami jemy z mezem tak bez niczego i tez smakuje
kochana a jaki to sos?

U mnie -12 stopni i też słoneczko świeci

idę obiadek nastawić

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 13:04   #1200
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
desiu a co jak i w ciąży masakrycznie wypadają? to co będzie po??
Zrobią Ci się zakola tak jak mi się zrobiły po pierwszej ciąży już miałam włosy za ucho ale musiałam ściąć bo wygladało to tak jakbym sobie wycięła włosy na jeżyka

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości