|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
|
|||
| Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. |
|
5 | 11,36% |
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam
|
|
10 | 22,73% |
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki
|
|
7 | 15,91% |
| Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! |
|
2 | 4,55% |
| RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. |
|
12 | 27,27% |
| Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. |
|
8 | 18,18% |
| Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Sto lat dla Lilki!
![]() A koleżanki chcą przygarnąć kropka |
|
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
ide do Open Finance
kolezanka z wizazu zaczela pracowaz, umowila mnie z doradca takze jutro o 17 dowiem sie co i jak - juz drze. Moj TZ powiedzial ze branie kredytu na tyle lat wspolnie to tak jakby wyszedl drugi raz sie ze mna ozenil, a on nie wie czy tak chce![]() |
|
|
|
#4203 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Agata piłapepti tydzień czasu i miała zatwardzenia. Sojowych się troche boje. gdyby to było same mleko,ale do tego dochodzą jeszcze kaszki. Sinlac 20 zł. zdrowy brzuszek 11 zł. Inne ściągane z neta też w okolicy 10 zł. Bo Agata ryżowych nie bardzo może bo ją zatwardza |
|||
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
W dzień między posiłkami nie dajesz UU w ogóle?
|
|
|
|
#4205 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja chętnie ![]() Cytat:
![]() mama pokazała mi jęzor i poszła zna mnie dobrze i wie, że Shira nie ma litości![]() Cytat:
mój wypija 200 -220ml ![]() ![]() Justynko melduj co u ortopedy??
|
|
#4206 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak często Wasze dzieci robią kupę? Bo moja ostatnio to 3 dziennie wali.. i się zastanawiam czy to aby nie za dużo
|
||||
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
moja ostatnio tez 3 koopy dziennie.
Kawke pije - dolaczcie do mnie
|
|
|
|
#4208 |
|
Zadomowienie
|
Ja piję gorący kubek... Może być?
|
|
|
|
#4209 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie zauważyłam róznicy między nimi a tradycyjnymi pampkami
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4210 |
|
Zakorzenienie
|
moze
![]() Marys sie naspala cale 40 minut ![]() Sto lat dla dzisiejszych solenizantow!!!! |
|
|
|
#4211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
życzenia złożyłam już rano
|
||
|
|
|
#4212 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiec myślę że 4 losowania stawka bedzie wzrastała i w koncu wygram ![]() melduje Jaś wycałowany od cioci Ani Cytat:
ale pewne jest że mocne oświetlenie, stół operacyjny i zielone fartuchy nic dobrego nie mogły znaczyć Cytat:
moja mama Jasiowi 2 razy pieluszkę zmieniła)( w przeciągu 2,5 godziny) może to taki sposób na zabicie czasu![]() Cytat:
to taka bajera że mój syn nosi pieluchomajtki w dinozaury ale dokucza mi że te siuski gromadzą się w jednym miejscu po 3 godzinach noszenia mój syn wygląda jakby kaszanke chował w majtkach Cytat:
![]() dziękuję że pytasz dziś nie ma ropki ale oczko jest czerwone i spuchnięte jakby mój syn był menelem i miał limo ![]() a kiedy sie szcepi p.ospie? no to ... Stoooooooooo lat Stoooooooooo lat ![]() ufff dotarłam do was i witam się kulturalnie już po pracy i spacerku(wkońcu) i zakupach dziś Jaś dużo lepiej sie dogadywał z babcią przywitał mnie uśmiechem i nauczył się mlaskać i ma z tego wieeelką frajdę mam dziś dobry humor wiec wysyłam troche w eter P.s zapomniałam wam podziękować za wszystkie kciuki i za przytulasy dla Jasia dobrze jest mieć w was wsparcie wysyłam jednego wielkiego zmutowanego buziaka dla wszystkich
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
dziękujemy za życzenia
chciałam się pochwalić że Lila zjadła dziś całą MICHĘ mojej zupki pomidorowej ![]() jestem wniebowzieta, bo do tej pory moimi zupkami gardziła..
|
#4214 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo nowy oddział powstał. ja zakłądałam pierwszy fajne czasy, taką pracę lubię![]() Lila- 11110 lat ![]() Telik przekaz buziaki dla biednego Jaska- oby to był ostatni raz iwona Edytowane przez iwonap79 Czas edycji: 2012-02-08 o 14:41 |
|
|
|
|
#4215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
p.s myślimy nad tytułami do wątku?
|
|
#4217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie , tacy dorośli mężczyźni w majtach ja jakoś nie zauważyłam różnicy , u nas pampers wyglądał identycznie ![]() brawa dal babci i Jasia ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4218 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj przypaliłam sos i jarzyny
![]() Cały czas w kuchni była, rozmawiałam z koleżanką przez telefon- to dlatego! Dzięki za przepisy Ide szukać ![]() Dzięki Kiedyś w Tesco była promocja- 2 za 20zł. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Telik a co? Masz już wymyślony?
|
||||
|
|
|
#4219 | |
|
Zadomowienie
|
moj ostanio 4 razy
![]() ja wlasnie jestem na odwyku kawowym od 2 tyg. Cytat:
![]() mó Igor je wszsytko co m uzrobie i ze sloiczkow ale pomidorowka tez wybitnie mu posmakowala Scio - jestes WIELKA u nas juz po obiadku ideserku..... teraz Igorzasty weranduje na balkonie do 15.30 wiec mam luzu troszke
|
|
|
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
Eveewe połowa postu 4126 była do Ciebie, druga połowa- o tych znajomych była do Natki_
|
|
|
|
#4221 | ||
|
Zadomowienie
|
U nas też tak jest
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:Kusicie tymi pieluchomajtkami |
||
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4223 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
kinga stara sie zainstalowac smoczek w porcie usb
|
|
|
|
#4225 | |||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nadrobilam was, caly dzien mi zszedl. W sobote udalo mi sie chrzciny malego zalatwic. Ale mam lataniny. Suwaki sa cudne. Moze na pierwsza strone je dac?? Maly szczesliwy, ze ma tatusia. Tylko ja w robocie. Aaa i dzisiaj dostalam @
|
|
|
#4226 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie pisz mi tu takich rzeczy ![]() A swoją drogą co to za żarówki? Ja piernicze ![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:Jestem ciekawa czy smakowała. Cytat:
Jest jest jest ! U mnie dzisiaj wczorajsza pomidorowa i widzę, że musze ją podać, bo panele mi liże ![]() Yes. Już czas. |
|||
|
|
|
#4227 |
|
Zadomowienie
|
No to musimy jeszcze poczekać w takim razie, bo dziewiątki to my pewnie nie ważymy jeszcze
myślałam, że może są od 7 kg jak zwykle czwórki ![]() |
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
Moja panna sie naspala 40 minut
chcialam robic placki ziemniaczane, rozlozylam maszynke wlaczylam i co - moje dziecie wnieboglosy sie wydziera zakneblo waciwonap dokladnie trwa rekrutacja, wiec skorzystalam z okazji i kumpela mnie umowila do tej placowki kolo Teczy. Najlepsze ze nawet nie wiem jaka kwota nam potrzebna bo nie mamy kosztorysu, ale najpierw sie dowiemy czy dostaniemy i ile |
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4230 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na swoim mleku nie będę robić kaszek bo nie lubię ściągać pokarmu. Cytat:
![]() Cytat:
. Jeśli nie to jak ja mam jej dać MM inaczej jak z butelki, z kubka? chyba jakoś tak...To co napisałam to mój plan na przyszłość jak do pracy wrócę. Teraz jest tak że: koło 8-9 je kaszkę, potem koło 10-11 UU 12-13 obiadek lub deserek 15, 17 UU 19-20 kaszka+UU w nocy milion razy UU. Zamierzam może od jutra zacząć dawać jej osobno deserek popołudniu. Cytat:
![]() uważaj, bo może jej się udać ![]() My po spacerku ale super w końcu się przewietrzyć, oj brakowało mi tego.
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

Za parę dni zobaczymy co z tego wyjdzie, mam nadzieje że to mleko da radę.
no I troche jestem zmeczona.wydaje mi sie ze Sophie sie nie najada I dlatego sie budzi co dwie-trzy godz.. Myslalam o tym zeby dac butle po kapieli pozniej w nocy UU jakby sie obudzila. No , ale jeszcze nawet nie zakupilam mleka , chyba to sama odwlekam

Dobrze że już po wszystkim, oby na dobre

klask i:
. Jeśli nie to jak ja mam jej dać MM inaczej jak z butelki, z kubka? chyba jakoś tak...