Luty, marzec, kwiecień, maj - w czerwcu będzie komplet mam! Mamusie V-VI 2012 cz. IV - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki wybieramy tytuł V cz. naszego wątku?
Nogi mocno zaciskamy, pierwsze porody jeszcze przed nami. 0 0%
Na nasze maleństwa czekamy, póki co nogi zaciskamy. 0 0%
Jeszcze z brzuszkami pobiegamy, do porodów trochę czasu mamy. 0 0%
Pobiegamy jeszcze z brzuszkami, zanim przywitamy się z maluszkami. 2 3,39%
Wyprawkę powoli kompletujemy, w maju-czerwcu powijemy. 2 3,39%
Najpóźniej za 3 miesiące powitamy nasze brzdące. 4 6,78%
Brzuszki mocno podskakują, maluszki na świat się już szykują. 22 37,29%
Koniec już zimowych chłodów, coraz bliżej do porodów. 15 25,42%
Już zimy końcówka, teraz czeka porodówka. 6 10,17%
Wiosna juz za pasem, niedługo pierwsze spotkanie z bobasem. 8 13,56%
Głosujący: 59. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-09, 17:32   #571
kapukat
Zakorzenienie

Dot.: Luty, marzec, kwiecień, maj - w czerwcu będzie komplet mam! Mamusie V-VI 2012 c

macie racje - stron jest od zatrzęsienia, tylko szkoda że nie na każdą kieszeń są niestety dostępe... ale od patrzenia jeszcze nikogo nie zabiło - chociaż tak z drugiej strony jak nie stać nas na coś, a popatrzymy na jeszcze więcej rzeczy - to łza się w oku kręci
kapukat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 17:34   #572
Tacca
Zakorzenienie

Dot.: Luty, marzec, kwiecień, maj - w czerwcu będzie komplet mam! Mamusie V-VI 2012 c

Cytat:
Napisane przez blueelektron Pokaż wiadomość
ja też wczoraj odebrałam łóżeczko, stoi już złożone, jeśli chodzi o naszą kicie, to ona tak reaguje jak jest dużo obcych w domu, zachowuje się jak dzikus wtedy, nawet pyrcha hhhhh
My byłyśmy same i coś odbiło...

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
Dziś mamy BIG DAY trzymajcie mocno kciuki, żeby Maluszek pokazał co trzeba, dupka się nie odkręcił i ładnie współpracował
niedługo się zrywam z pracy już się nie mogę doczekać
Trzymam kciuki i czekam na relacje!
Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Ja dziś porobiłam już w domu co trzeba i zaraz z niego wyrywam Tż ma dziś wolne, bo w weekend idzie do pracy, więc zostanie z Maksiem, a ja jadę m.in. popatrzeć, czy znajdę gdzieś "do pomacania" łóżeczko, które wybraliśmy wstępnie przez neta i do US zawieźć pita, chyba pierwszy raz w życiu tak wcześnie A pieniążki za Maksia się przydadzą, zawsze to kolejny tysiączek na wyprawkę do przodu Zresztą dla Maksia też teraz trochę szaleję z ubrankami na wyprzedażach, jak nie ma potrzeby dla Kaja, to przynajmniej na zakupach dla Maksa trochę sobie poużywam Zresztę teraz jak już wiem, że te rzeczy będą leżeć i czekać na Kaja, to prędzej Maksowi zdecyduję się kupić coś trochę droższego a markowego, lepszego... Dla buszujących obecnie za ubrankami polecam 5.10.15, wczoraj widziałam u mnie plakaty "trzecia sztuka gratis", a do tego i tak są jeszcze duże przeceny

U mnie też całkowita graciarnia Niby mogłabym się za drobniejsze rzeczy zabrać, ale też nie mogę się zmobilizować, póki tż nie zrobi, tego o co go prosiłam - zrobienie porządku z piwnicą i wyniesienie tam większych rzeczy i przywiezienie ostatnich kilku pudeł ze strychu od teściowej, których jeszcze nie zdążyliśmy "sprowadzić" do naszego mieszkanka... A ja chcę się do nich dobrać równocześnie z układaniem rzeczy Kaja, bo tam jest sporo rzeczy po Maksie...
No to mamy podobnie. Małż się zarzeka, że w weekend się weźmie za przeglądanie książek w pudłach i swoich klamotów. Zobaczymy co będzie z tego gadania.
Na zakupy ubrankowe wybiorę się pewnie pod koniec przyszłego tygodnia, może wreszcie na wizycie wszystko się wyjaśni.
Jutro chyba wyskoczę po zakupy - muszę kupić ziarna do chlebka i dokupić mąki orkiszowej... I coś do szyb i mebli. Jak wyślę chłopa to mi znowu połowy rzeczy nie przyniesie, ostatnio poszedł z listą, nie kupił mnóstwa rzeczy stwierdzając, że to i tamto jeszcze przecież jest. To, że było nie znaczy, że ciągle jest, po coś tą listę mu dałam...
Dobrze, że mam blisko, tylko zejść na dół, nie nadźwigam się chociaż.
Cytat:
moja ma już 10 lat, z wygląda aniołek, indywidualistka straszna, to ona decyduje kiedy komu siadać na kolanach, pieszczot też nie lubi
Śliczna Twoja kicia! I rzeczywiście wygląda anielsko!
Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość

Aha, dziewczyny z suchymi rękami - mi bardzo pomagają maseczki. Najbardziej się sprawdza czyste masło shea nałożone na ręce, czekam aż trochę się wchłonie podziała, a potem (w zależności od tego, czy dużo mi tego zostało na rękach) myję, albo tylko wycieram ręcznikiem papierowym. Teraz masło mi się skończyło i używam z ziai oliwkowej maski - to szybciej się wchłania i też bardzo fajnie działa.
Dzięki za radę! Spróbuję koniecznie!
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32185894] Dzwoniłam po wynik cytologii i mam jedynkę Uff jeden stresik mniej [/QUOTE]
No to super!
Jedynki to ja już ze 12 lat nie miałam...
Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
moja koteczka jest młodziutka pól roku dopiero ma, od maleństwa 4 tygodniowego wychowana.
Śliczności rozkoszne, takie małe to normalnie sama słodycz!

Muszę pochwalić męża. Jak wrócił, to nawet jeść nie wołał. Rozpakował łóżeczko, posprawdzał czy wszystko jest, czy jest w porządku, zapakował z powrotem w pudła i elegancko pochował, żeby nie przeszkadzało.... Nawet dzwonił od rana i pytał czy już kurier był, a jakby dzwonił to miałam się umówić tak, żeby on był w domu, żebym broń Boże nic nie dźwigała... Ale kurier przybył bez uprzedzenia i wtargał mi wszystko na górę. Małż tylko z korytarza do mieszkania wniósł. Cóż, jest to zawsze jakiś krok do przodu...
Stary 2012-02-09, 17:35   #573
SzmaragdowyKotek
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też wczoraj odebrałam łóżeczko, stoi już złożone, jeśli chodzi o naszą kicie, to ona tak reaguje jak jest dużo obcych w domu, zachowuje się jak dzikus wtedy, nawet pyrcha hhhhh

A może to jest kot obronny?
SzmaragdowyKotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 17:41   #574
aga_bre
Rozeznanie

Cytat:
aha i dołączam się do posiadaczek szalonego kota
moja się rozpędza, odbija 4 nogami od ściany i biegnie w drugą stronę.
i we wszystkich pudełkach siedzi i makarony w oknie mi gryzie
Ale wrednie wygląda na zdjeciu. Tak normalnie kociwato.
Stary 2012-02-09, 17:52   #575
blueelektron
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SzmaragdowyKotek Pokaż wiadomość
A może to jest kot obronny?
faktem jest, ze pies sąsiada ze stachu przed naszą kicią wskoczył swojemu Panu na kolana, ogólnie jest bojowa, ze złości potrafi też rzucić się z tyłu na nogę, taka wrednota, jak się z niej śmieje to obchodzi mnie bokiem i ma jedną słabość jak wchodzi na narożnik zmienia się w małego kotka i"dyda" włosy z narzuty pompując łapkami
blueelektron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 17:52   #576
zaaaabcia
Zakorzenienie

witajcie mamuski

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 17:55   #577
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
aha i dołączam się do posiadaczek szalonego kota
moja się rozpędza, odbija 4 nogami od ściany i biegnie w drugą stronę.
i we wszystkich pudełkach siedzi i makarony w oknie mi gryzie
jak bym widziała swojego kota (no rodziców)

byłam z mamą w piekarach u lekarza. prawie cały dzień nam zeszło.

zmęczona już jestem.

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 18:15   #578
onething
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość

Tzn. co nagrywałaś? Widok podskakującego brzucha? Też fajny pomysł
Tak, bo mały tak mi buszował, że musiałam to uwiecznić I na filmiku widać to doskonale jak brzuchol mi skacze co chwilę, więc kolejna pamiątka jest.

Dziewczyny pamiętacie jak pisałyście o tym, że z piersi leci wam siara tzn. że macie lekko brudne staniki. Czy tak jest zawsze od któregoś tygodnia czy to nie jest rutyna, że każdej kobiecie w ciąży musi coś tam ulecieć?
2013/2014
onething jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 18:17   #579
kapukat
Zakorzenienie

mój kot którego miałam w Polsce strasznie lubił się przytulać... ale ogromniaście... nie można było się go czasami pozbyć Nie ma to jak żywe zwierzątko w domu
Stary 2012-02-09, 18:18   #580
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onething Pokaż wiadomość
Dziewczyny pamiętacie jak pisałyście o tym, że z piersi leci wam siara tzn. że macie lekko brudne staniki. Czy tak jest zawsze od któregoś tygodnia czy to nie jest rutyna, że każdej kobiecie w ciąży musi coś tam ulecieć?
z tego co czytalam to nie kazda kobieta to przechodzi

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 18:18   #581
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

To nie jest żadna reguła, ani też o niczym to nie świadczy - tzn. jednym leci, innym nie, a tym co leci wcale nie wróży to bezproblemowego karmienia potem Mi zaczęło gdzieś koło 16 tygodnia i właśnie tak czytałam, że od tego tygodnia może tak się dziać. Ale mam to raz na kilka dni, czasem małe plamki, czasem intensywnie.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 18:33   #582
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość
U nas nie jest tak tragicznie, ale jak odbierałam elektryczność u rodziców, to zupełnie inaczej i sam fakt, że nowy blok - jakoś tak całkiem różnie...
ja tez mieszkalam kilka lat w nowym, a teraz w starym - nie ma porownania nawet, w starych mieszkaja starsi ludzie, niby spokojni ale roznie to bywa. W nowym jak mieszkalismy to sami mlodzi, fajni ludzie, aczkolwiek zadnych znajomosci nie nawiazalismy. Gdybym miala podejmowac jeszcze raz decyzje - nigdy do starego juz bym nie poszla.
Zreszta opisywalam tu swoje "przezycia". I postanowilismy z mezem sprobowac sprzedac mieszkanie, nie wierzac jednak ze ktos sie zglosi - jaki bylo nasze pozytywne zaskoczenie, kiedy codziennie odbieralam kupe telefonow i umawialam spotkania. Pewne malzenstwo chcialo kupic, ale za 9 miesiecy i to by nam pasowalo, bo teraz karaskac sie z brzuchem - nie mam mowy. Ale oczywiscie to ja sie wystraszylam, ze zostaniemy bez dachu nad glowa i poki co odmowilismy aczkolwiek teraz sie zastanawiam, czy nie porozmawiac jednak z mezem i jednak zadzwonic do tych ludzi, ze sie zgadzamy. Moze w te kilka miesiecy udaloby sie cos sensownego znalezc....

nie wiem co robic. Z jednej strony bylam przestraszona i dlatego odmowilismy, ale jak codziennie wracam do domu po pracy i sobie to wszystko przypomne, to zaluje ze sie nie zgodzilismy.
Dogodzic mi nie idzie
Najgorsze jest to, ze nie mam kiedy porozmawiac z mezulkiem, bo strasznie dlugo pracuje i jak wraca to jest zmeczoy - nie chce go maltretowac tymi tematami.

to jest za trudne!!!!
moniczka1302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 18:38   #583
kapukat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka1302 Pokaż wiadomość
ja tez mieszkalam kilka lat w nowym, a teraz w starym - nie ma porownania nawet, w starych mieszkaja starsi ludzie, niby spokojni ale roznie to bywa. W nowym jak mieszkalismy to sami mlodzi, fajni ludzie, aczkolwiek zadnych znajomosci nie nawiazalismy. Gdybym miala podejmowac jeszcze raz decyzje - nigdy do starego juz bym nie poszla.
Zreszta opisywalam tu swoje "przezycia". I postanowilismy z mezem sprobowac sprzedac mieszkanie, nie wierzac jednak ze ktos sie zglosi - jaki bylo nasze pozytywne zaskoczenie, kiedy codziennie odbieralam kupe telefonow i umawialam spotkania. Pewne malzenstwo chcialo kupic, ale za 9 miesiecy i to by nam pasowalo, bo teraz karaskac sie z brzuchem - nie mam mowy. Ale oczywiscie to ja sie wystraszylam, ze zostaniemy bez dachu nad glowa i poki co odmowilismy aczkolwiek teraz sie zastanawiam, czy nie porozmawiac jednak z mezem i jednak zadzwonic do tych ludzi, ze sie zgadzamy. Moze w te kilka miesiecy udaloby sie cos sensownego znalezc....

nie wiem co robic. Z jednej strony bylam przestraszona i dlatego odmowilismy, ale jak codziennie wracam do domu po pracy i sobie to wszystko przypomne, to zaluje ze sie nie zgodzilismy.
Dogodzic mi nie idzie
Najgorsze jest to, ze nie mam kiedy porozmawiac z mezulkiem, bo strasznie dlugo pracuje i jak wraca to jest zmeczoy - nie chce go maltretowac tymi tematami.

to jest za trudne!!!!
wcale się nie dziwię - Ty z brzuchem, w perspektywie po sprzedaży brak mieszkania - to nie zbyt ciekawa wizja, takie decyzje trzeba dobrze przemyśleć, Twoja intuicja podpowiada Ci ostrożność będziesz matką niedługo
Stary 2012-02-09, 18:56   #584
Tacca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onething Pokaż wiadomość
Tak, bo mały tak mi buszował, że musiałam to uwiecznić I na filmiku widać to doskonale jak brzuchol mi skacze co chwilę, więc kolejna pamiątka jest.

Też jestem ciekawa. Ja tego w każdym razie nie mam.
Cytat:
Napisane przez moniczka1302 Pokaż wiadomość

Dogodzic mi nie idzie

to jest za trudne!!!!
Pamiętam co pisałaś... I rozumiem też, że teraz jesteś ostrożna. Ważne, że zainteresowanie jest Waszym mieszkaniem, zawsze można podjąć decyzję.

Ja dziś ze swoim porozmawiałam i stwierdził, że trzeba się zastanowić, ale nie teraz. Nie pytałam w takim razie "kiedy". Pewnie nigdy...
Nie chcę już sama o tym myśleć... Nawet mama już dziś dzwoniła i mówiła, jakie to by było dla nas dobre rozwiązanie z kupieniem mieszkania... Tylko mama jest strasznie negatywnie nastawiona do budowy domu na odludziu... Była nawet zła, że kupiłam tą działkę... Nie jest to w każdym razie obiektywna ocena z jej strony.
Stary 2012-02-09, 19:05   #585
Gaabbi
Wtajemniczenie

Obiad wyszedł pycha Przepis _Agaty na sos do placków ziemniaczanych- super!!! Polecam!!!
Maszynka do ścierania ziemniaków też się spisała. Teraz to bułka z masłem

Mnie nic nie leci z cycuszków. Muszę się za to wybrać po biustonosz o odpowiednim rozmiarze, bo póki co chodzę bez i ostatnio koleżanka na mnie "nakrzyczała", że mam zakładać biustonosz, bo będę miała obwisłe cycolinki Wystraszyłam się

Wszystkie te rzeczy dla dzidziusiów są przepiękne, ale jak się człowiek zastanowi na ile to wystarczy, to żal każdego grosza, a co dopiero taką kasę wydawać. Chociaż ja na kilka pierdół mam ogromną ochotę. Nie wiem, czy dam radę się powstrzymać

Maya, już??????
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 19:06   #586
Efijy
Rozeznanie

[QUOTE=_agata;32170811]
Jeśli jest zdrowy ( i ty też) to najważniejsze
Mnie chodziło o to, że jeszcze takiej wagi tu nie było, ale teraz to już norma będzie

No kiedyś muszą dzieciaczki nabrać tej wagi tylko człowiekowi jakoś czas stoi w miejscu ale jak się idzie na wizytę to widać jak maleństwo już nie takie małe i uświadamia sobie jak czas leci
Efijy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 19:11   #587
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość

Pamiętam co pisałaś... I rozumiem też, że teraz jesteś ostrożna. Ważne, że zainteresowanie jest Waszym mieszkaniem, zawsze można podjąć decyzję.

Ja dziś ze swoim porozmawiałam i stwierdził, że trzeba się zastanowić, ale nie teraz. Nie pytałam w takim razie "kiedy". Pewnie nigdy...
Nie chcę już sama o tym myśleć... Nawet mama już dziś dzwoniła i mówiła, jakie to by było dla nas dobre rozwiązanie z kupieniem mieszkania... Tylko mama jest strasznie negatywnie nastawiona do budowy domu na odludziu... Była nawet zła, że kupiłam tą działkę... Nie jest to w każdym razie obiektywna ocena z jej strony.
my tez chcielibysmy chociaz maly domek, zeby troche dychnac od tego wszystkiego, ale jak widze, o ktorej moj maz wraca z pracy, to nie widze tego - kto by dogladal budowy?!?nie ma szans - w gre wchodzi tylko gotowy... ale skad na to wziac tyle pieniedzy boje sie kredytu na 30lat i tak ogromnego
moniczka1302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 19:18   #588
Tacca
Zakorzenienie

U nas też wszystko co wiązałoby się z budową musiałabym załatwiać sama. Teraz nie jestem w stanie. I nie wiem kiedy będę. Upoważniłam tatę notarialnie do podejmowania pewnych czynności, ale też nie mogę na niego wszystkiego zrzucić.
Stary 2012-02-09, 19:35   #589
kapukat
Zakorzenienie

tak to jest z budowami i byciem w ciąży... ja też bym chciała swój domek ale muszę użerać się w obcym z elektrownią która nie przysyła nam rachunków i w końcu jak nam przyślą to chyba tylko żyły sobie pociąć... to już 3 miesiąc, dzwonimy a oni nic to co oni roczne rozliczenie chcą nam wystawić? to się chyba po.sramy za przeproszeniem.
Swoje ciasne ale własne - pamiętam jak to ciągle powtarzali mi w dzieciństwie a na wynajętym, nawet o wbicie gwoździa w ścianie trzeba się zapytać....irytujące
Stary 2012-02-09, 19:42   #590
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
Maya, już??????
już, już

powiem Wam, ze nadal jestem w szoku...bo wszystkim wmawiałam, że chłopak, że mam parcie na niebieski, a tutaj bach - prawdopodobnie będzie OLA - waży 458g i tak się rozkręciła na tym badaniu, że pokazała co potrafi - było chowanie głowy, obkręcenie się dupencją do Pani dr, machanie nogami, odbijanie się nimi, porządne skopanie Mamuśki i wyginanie kręgosłupa w drugą stronę - normalnie nie dała się zmierzyć i nie wiemy jak duża jest
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 19:46   #591
ania_85
Rozeznanie

Cytat:
już, już

powiem Wam, ze nadal jestem w szoku...bo wszystkim wmawiałam, że chłopak, że mam parcie na niebieski, a tutaj bach - prawdopodobnie będzie OLA - waży 458g i tak się rozkręciła na tym badaniu, że pokazała co potrafi - było chowanie głowy, obkręcenie się dupencją do Pani dr, machanie nogami, odbijanie się nimi, porządne skopanie Mamuśki i wyginanie kręgosłupa w drugą stronę - normalnie nie dała się zmierzyć i nie wiemy jak duża jest
Super!! Gratuluje!
ania_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 19:49   #592
Konto usunięte

Cytat:
już, już

Gratulacje
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 19:51   #593
_Maya_
Zakorzenienie

teraz trochę boję się zafiksować na punkcie sukienek i dziewczęcych ubranek, bo jak nagle ten siusiak wyskoczy to co będzie?
Stary 2012-02-09, 19:52   #594
Konto usunięte

Cytat:
teraz trochę boję się zafiksować na punkcie sukienek i dziewczęcych ubranek, bo jak nagle ten siusiak wyskoczy to co będzie?
W tym tygodniu to już raczej nie powinien wyskoczyć A miałaś ostatecznie 3D czy normalne?
Stary 2012-02-09, 19:52   #595
anulka4771
Wtajemniczenie

W szpitalu maja jakąś wodę do bani Mam tak suchą skóre,w szczególności na brzuchu,nie nadarzam smarować.Moge skubać swój brzuch
Na wynajętym gwózdz można wbić ale albo ci odliczą od kaucji lub każą za to zapłacic albo naprawić szkodę

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 19:52   #596
kapukat
Zakorzenienie

Cytat:
już, już

no no - to fajnie Ola to śliczne imię i duża dziewczynka będzie baletnicą albo akrobatką z tego wynika...
Stary 2012-02-09, 19:55   #597
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
już, już

gratulację

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 19:55   #598
kapukat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Na wynajętym gwózdz można wbić ale albo ci odliczą od kaucji lub każą za to zapłacic albo naprawić szkodę

haha - no masz rację - można, a jak nie wbijesz to i tak znajdą powód żeby Ci od kałci odliczyć - taka rzeczywistość
Stary 2012-02-09, 19:56   #599
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
W szpitalu maja jakąś wodę do bani Mam tak suchą skóre,w szczególności na brzuchu,nie nadarzam smarować.Moge skubać swój brzuch

A nie miałaś tam gorąco? Ja w szpitalu to się grzałam jak w piekarniku...
Stary 2012-02-09, 19:56   #600
_Maya_
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32194795]W tym tygodniu to już raczej nie powinien wyskoczyć A miałaś ostatecznie 3D czy normalne?[/QUOTE]
dzisiaj miałam normalne, a na za tydzień jestem zapisana na 3d...ale chyba sobie odpuszczę...z dzieckiem wszystko w porządku, więc 200zł jak to M. określił woli "wydać to na Olusię..."
Cytat:
Napisane przez kapukat Pokaż wiadomość
no no - to fajnie Ola to śliczne imię i duża dziewczynka będzie baletnicą albo akrobatką z tego wynika...
albo niezłym łobuzem, oj pokazała charakterek, dwa dni bez kopniaków, na początku badania też spokojnie leżała na boczku a później szaleństwo nawet ucho zakrywała ręką jakby chciała się schować
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości