Moda, która Cię "rozwala" - część 4 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-10, 19:34   #2341
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4

Cytat:
Napisane przez lannya Pokaż wiadomość
Czy jesteśmy po tej samej stronie...ogólnie. Nie piszę, że wiem co jest dobre dla innych, a co nie. Piszę, że wiem co jest dobre dla zwierząt,a mianowicie - nie mordowanie ich sprawiając tak wiele cierpienia. Wydaje mi się, że osoby, które nie widziały tego na własne oczy, nigdy nie zrozumieją(ubiegając Twoje pytanie-tak byłam świadkiem wywozu koni na rzeź, zabijania gęsi wrzątkiem, podrzynania gardeł świnie-tak żeby się wykrwawiła sama itp ). Ich wołanie o pomoc, rozpacz sprawiła, że tak ostro krytykuję każdą zachciankę próżnej lali. A ten człowiek, który promuje futro na blogu jest dla mnie okropnie próżną lalą. I cieszę się, że istnieje moda na bycie obrońcą zwierząt. Lepsze to niż moda na bycie fanem futra. TEOT.
Nie chcę się mieszać w dyskusję, ale zgadzam się w 10000%, niech panuje moda na bycie obrońcą zwierząt, najlepsza moda na świecie Nawet jeśli przejawia się tylko udostępnianiem wydarzeń na fejsie czy klikaniem w pustą miskę codziennie.
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 19:43   #2342
lwia paszcza
Zakorzenienie

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;32208480]Zgadzam się, zwłaszcza, że taka nagonka na futra trąci bardzo skrajną hipokryzją. Już nawet kiedyś pisałam o tym w jakieś poprzedniej części wątku. (Jedna z wizażanek usiłowała mnie wtedy przekonać, że jest jakiś tajemniczy dwudziesty pierwszy aminokwas, bez którego niktórzy ludzie nie mogą żyć ) Tak jak człowiek nie musi nosić futer, tak samo nie musi jeść mięsa ani niczego pochodzącego od zabitych zwierząt. Zastanawiam się ile z obrończyń zwierząt futerkowych jest wegetariankami. W obecnych czasach w naszym społeczeńswie jedzenie mięsa i kupowanie futer czy skór to moim zdaniem takie samo zaspokajanie zachcianek i taka sama próżność.[/QUOTE]

Mam dla ciebie taką propozycję: przejdź na wegetarianizm, powiedzmy na 2 lata i zrób sobie kompleksowe badania, czy niczego ci w organizmie nie brakuje . Potem możesz czepiać się jedzących mięso.
Wracając do tematu moda - lata 90 - miałam bluzkę z Simbą
lwia paszcza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 19:48   #2343
lannya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
Nie chcę się mieszać w dyskusję, ale zgadzam się w 10000%, niech panuje moda na bycie obrońcą zwierząt, najlepsza moda na świecie Nawet jeśli przejawia się tylko udostępnianiem wydarzeń na fejsie czy klikaniem w pustą miskę codziennie.
lannya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 19:52   #2344
KiaradeLernac
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lwia paszcza Pokaż wiadomość
Mam dla ciebie taką propozycję: przejdź na wegetarianizm, powiedzmy na 2 lata i zrób sobie kompleksowe badania, czy niczego ci w organizmie nie brakuje . Potem możesz czepiać się jedzących mięso.

dla przykładu robiąc mały offtop - od trzech lat jestem na diecie wegetariańskiej - co rok kontrolne badania - nigdy nie miałam tak dobrych wyników jak w ciągu ostatnich trzech lat - trzeba się po prostu różnorodnie odżywiać (będąc na jakiejkolwiek diecie)..

Wracając do tematu jestem w stanie odrobinę zrozumieć kogoś kto może chcieć nosić coś futrzanego co już od dawna ma i nie chce tego wyrzucać, co posiadania kolejnego i kolejnego futra (etoli, rękawiczek, nauszników) dla czystego snobizmu i głupoty nie rozumiem i nie popieram...
KiaradeLernac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 20:05   #2345
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Cytat:
OMG znowu. Czepiam się hipokryzji, a nie jedzenia mięsa. Gdybyś przeczytała wszystkie moje posty na ten temat pewnie nie musiałabym tłumaczyć. Zwłaszcza chodzi mi o tą część mojego poprzedniego posta napisaną na szaro Podsumowując - mam w głębokim cieniu co jesz. Tyle w temacie czepania.
Btw. badania kompleksowe robiłam. Wyobraź sobie, że jestem zdrowa. Widać, że o wegetarianizmie wiesz niewiele, skoro sugerujesz, że powoduje on jakieś braki. Polecam też zapoznać się z badaniami naukowymi na ten temat, zanim zaczniesz czynić jakieś dziwne sugestie.
Cytat:
Napisane przez Nuova
Zawsze lepsza taka moda niż zupełne olewanie cierpienia zwierząt.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 20:11   #2346
lwia paszcza
Zakorzenienie

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;32219601]OMG znowu. Czepiam się hipokryzji, a nie jedzenia mięsa. Gdybyś przeczytała wszystkie moje posty na ten temat pewnie nie musiałabym tłumaczyć. Zwłaszcza chodzi mi o tą część mojego poprzedniego posta napisaną na szaro Podsumowując - mam w głębokim cieniu co jesz. Tyle w temacie czepania.
Btw. badania kompleksowe robiłam. Wyobraź sobie, że jestem zdrowa. Widać, że o wegetarianizmie wiesz niewiele, skoro sugerujesz, że powoduje on jakieś braki. Polecam też zapoznać się z badaniami naukowymi na ten temat, zanim zaczniesz czynić jakieś dziwne sugestie.
Zawsze lepsza taka moda niż zupełne olewanie cierpienia zwierząt.[/QUOTE]

Nie chce mi się czytać wszystkich twoich postów bo przynudzasz, nie wiem czy to tylko moje zdanie, być może. Nie wciągaj mnie na siłę do dyskusji z sobą, bo nie ma ani siły ani ochoty na kłótnie.
EOT.
lwia paszcza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 20:27   #2347
Konto usunięte

Cytat:
Nie chce mi się czytać wszystkich twoich postów bo przynudzasz, nie wiem czy to tylko moje zdanie, być może. Nie wciągaj mnie na siłę do dyskusji z sobą, bo nie ma ani siły ani ochoty na kłótnie.
EOT.
Najpierw odpowiadasz mi na posta, a potem twierdzisz, że przynudzam i wciągam cię w dyskusję. Dobre. I tożsame z brakiem argumentów. EOT to dobry pomysł.

Wracając do tematu. Ostatnio zauważyłam dużo tych fryzur z wygolonym bokiem. Chyba wracają, a są okropne. Chodzi mi szczególnie o przypadki, w których chyba coś nie wyszło i prawie pół głowy jest łyse
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 20:28   #2348
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Najbardziej wkurza mnie Pierwsza Ekomama RP Reni Jusis, która narzuca wszystkim swoje myślenie i jak ktoś jej nie popiera, to jest złą matką, która rzuca dziećmi o podłogę
Pani Reni Jusis to najbardziej szurnięta i nieodpowiedzialna "matka" na świecie. I nie chodzi mi o kupowanie ubrań z eko lnu i jedzenie eko kiełków. Ale dwie rzeczy moim zdaniem są skandaliczne a ona jako osoba publiczna (z której wiele osób bierze przykład) jest podwójnie odpowiedzialna. Pierwsza to wymuszanie wegetarianizmu na dzieciach - moim zdaniem to powinno być karalne jak w USA. Jak sama nie chce jeść mięsa - jej decyzja. Ale dzieciak to nie królik któremu da się mlecza i będzie szczęśliwy. A druga rzecz to szczepienia. Dzięki takim paniom jak ona ani się obrócimy i wróci gruźlica, odra, ospa prawdziwa. Bo po szczepieniu jej synek jest marudny i nie chce wpieprzać soi na obiadek.
Stary 2012-02-10, 20:41   #2349
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Pani Reni Jusis to najbardziej szurnięta i nieodpowiedzialna "matka" na świecie. I nie chodzi mi o kupowanie ubrań z eko lnu i jedzenie eko kiełków. Ale dwie rzeczy moim zdaniem są skandaliczne a ona jako osoba publiczna (z której wiele osób bierze przykład) jest podwójnie odpowiedzialna. Pierwsza to wymuszanie wegetarianizmu na dzieciach - moim zdaniem to powinno być karalne jak w USA. Jak sama nie chce jeść mięsa - jej decyzja. Ale dzieciak to nie królik któremu da się mlecza i będzie szczęśliwy. A druga rzecz to szczepienia. Dzięki takim paniom jak ona ani się obrócimy i wróci gruźlica, odra, ospa prawdziwa. Bo po szczepieniu jej synek jest marudny i nie chce wpieprzać soi na obiadek.
Podobno gruźlica już wraca
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 20:44   #2350
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aninek Pokaż wiadomość
ostatnio był taki przypadek w Krakowie jakiś koleś przyszedł do szkoły z gruźlicą.
Stary 2012-02-10, 20:44   #2351
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aninek Pokaż wiadomość
Niedługo to katar nas zabije jak każda matka z grypą dziecka będzie wymuszała antybiotyki :/
Stary 2012-02-10, 20:45   #2352
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
ostatnio był taki przypadek w Krakowie jakiś koleś przyszedł do szkoły z gruźlicą.
Słyszałam od osób związanych z medycyną,że są coraz częstsze przypadki gruźlicy...

Cytat:
Niedługo to katar nas zabije jak każda matka z grypą dziecka będzie wymuszała antybiotyki :/
To swoją drogą
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 20:47   #2353
Konto usunięte

Niestety to lekarze często z własnej nieprzymuszonej woli sami przepisują antybiotyki na katar.
Stary 2012-02-10, 20:48   #2354
a-sea-of-honey
Zadomowienie

GG do a-sea-of-honey

Cytat:
Napisane przez Solciuchna Pokaż wiadomość
Co do futer... To rozwaliła mnie niedawna wielka wojna między Dżoaną Krupą a Anją Rubik
Jak dla mnie to, co dzieje się w temacie na blogach, forach i innych miejscach w Internecie jest rozdrobnieniem tego konfliktu po milionach komputerów.
Jak ktoś nie lubi futer, to nikt nie każe mu nosić.
Już widzę, jak którakolwiek z wielkich obrończyń zwierząt podchodzi do mnie na ulicy i mówi mi wprost, że w jej mniemaniu jestem morderczynią i próżną lalką, bo chodzę w naturalnym kożuchu z futrzanym wykończeniem. Przez 3 lata nikt taki nie stanął na mojej drodze. Takie rzeczy jak tutaj to tylko w Internecie.
Co do tego, że logikę "są gorsze rzeczy" można ciągnąć dalej - owszem, można. Ale rozmawiamy o tej konkretnej sprawie i tylko do niej się odnosiłam. O głodzie w Afryce możemy porozmawiać gdzie indziej.
a-sea-of-honey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 21:02   #2355
owieczkaa
Zakorzenienie

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;32220699]Niestety to lekarze często z własnej nieprzymuszonej woli sami przepisują antybiotyki na katar.[/QUOTE]

No niestety. Ja szukałam długo lekarza rodzinnego z prawdziwego zdarzenia. Takiego, który potencjalnie rozpozna zalążek poważnej choroby i na słowa "ostatnio coś mnie bierze" nie zapisuje antybiotyku tylko każe siedzieć w domu i wpieprzać czosnek, a jak mi się pogorszy to przyjść jeszcze raz

Cytat:
Napisane przez a-sea-of-honey Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to, co dzieje się w temacie na blogach, forach i innych miejscach w Internecie jest rozdrobnieniem tego konfliktu po milionach komputerów.
Jak ktoś nie lubi futer, to nikt nie każe mu nosić.
Już widzę, jak którakolwiek z wielkich obrończyń zwierząt podchodzi do mnie na ulicy i mówi mi wprost, że w jej mniemaniu jestem morderczynią i próżną lalką, bo chodzę w naturalnym kożuchu z futrzanym wykończeniem. Przez 3 lata nikt taki nie stanął na mojej drodze. Takie rzeczy jak tutaj to tylko w Internecie.
Co do tego, że logikę "są gorsze rzeczy" można ciągnąć dalej - owszem, można. Ale rozmawiamy o tej konkretnej sprawie i tylko do niej się odnosiłam. O głodzie w Afryce możemy porozmawiać gdzie indziej.
Jestem daleka od wyzywania kogoś na ulicy lub oblewania jakimiś farbami czy coś - nie znam osoby, historii, może to futro po jej zmarłej ukochanej babci, może ma tylko to do noszenia, nie wiem. Nagonki też nie pochwalam, ale zniechęcanie jak najbardziej. Dzięki zniechęcaniu i akcjom społecznym ludzie coraz mniej palą, przemoc się zmniejsza i tak dalej. Małymi kroczkami może osiągniemy to, żeby nie zabijać 30 fretek dla futra.
Stary 2012-02-10, 21:28   #2356
Cinderella5x
Zadomowienie

Cytat:

Ja jestem wegtarianka juz ponad 15 lat, badam sie raz na rok. Jestem zdrowa, niczego mi nie brakuje, wszystko jest w porzadku.

"But what is truth, Not easy to define,
We both have truths, Are yours the same as mine?"
Cinderella5x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 21:43   #2357
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Ja ostatnio zastanwiałam się nad przejściem na semiwegetarianizm. Całkowita rezygnacja z mięsa u mnie odpada, lubię drób i ryby, aza czerwonym mięsem nie przepadam. Co z tego jednak, że chcę przejść na taką diete, jak mieszkam z rodzicami i pojawiaja się kotlety, sosy, żeberka i silą rzeczy jem to, no bo jest, to jem, nie będe gotować tylko dla siebie czegoś innego. Ale w sumie bez wieprzowiny i wołowiny bym przeżyła.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 21:48   #2358
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Ja ostatnio zastanwiałam się nad przejściem na semiwegetarianizm. Całkowita rezygnacja z mięsa u mnie odpada, lubię drób i ryby, aza czerwonym mięsem nie przepadam. Co z tego jednak, że chcę przejść na taką diete, jak mieszkam z rodzicami i pojawiaja się kotlety, sosy, żeberka i silą rzeczy jem to, no bo jest, to jem, nie będe gotować tylko dla siebie czegoś innego. Ale w sumie bez wieprzowiny i wołowiny bym przeżyła.
Ja tak samo - nie to, że mi wołowina nie smakuje, ale jakoś pasjami jej nie jem - w sumie zjadam jak ktoś przygotuje jakiś gulasz czy schabowe, ale sama 100x bardziej wolę rybkę czy kurczaka (jak ja gotuję to tylko mąż czasem mnie przymusza do zrobienia schabowych). Wołowiny w ogóle nie jadam, jedynie od święta jak teściowa zrobi zrazy. Ale zgadzam się - przeżyłabym
Stary 2012-02-10, 21:48   #2359
invisible_01
Zakorzeniona

Cytat:
Mam dla ciebie taką propozycję: przejdź na wegetarianizm, powiedzmy na 2 lata i zrób sobie kompleksowe badania, czy niczego ci w organizmie nie brakuje
Nie jem mięsa od dawna (jakieś 12 lat w ogóle, wcześniej śladowe ilości i to bardzo rzadko), wyniki mam lepsze od moich mięsożernych znajomych, nie choruję właściwie nigdy (raz na 3 lata lekkie przeziębienie), nie mam anemii, ogólnie wszystko lepiej niż w normie.
invisible_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 21:55   #2360
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez 6roove Pokaż wiadomość
u mnie wszyscy mieli koszulki z Beverly Hills 90210
raz umówiliśmy się i u kolezanki na urodzinach wszyscy byli w tych koszulkach
to Wam powiem lepszy numer - my ze znajomymi "rozdzielilismy" miedzy siebie wszystkich bohaterow BH i udawalismy, ze nimi jestesmy. poslugiwalismy sie ich imionami, robilismy sobie fotki a la "paczka z Beverly Hills", normalnie wariactwo.
Stary 2012-02-10, 22:00   #2361
asioollka
Zakorzenienie

Cytat:
od jakiś 8 lat jestem "semiwegetarianką", w sumie od dziecka stroniłam od czerwonego mięsa. wydaje mi się, że to dobra dieta, wyniki mam w normie, jednak moim zdaniem nie jest to żaden wegetarianizm (specjalnie napisałam w cudzysłowie), gdyż nie jest praktykowany z pobudek ideowych, lecz smakowych - przynajmniej w moim wypadku. nie zmienia to faktu, że i tak ludzie patrzą na mnie jak na dziwoląga, zwłaszcza ze strony starszych ludzi. miałam podejście do prawdziwego wegetarianizmu, ale to chyba nie dla mnie, za bardzo lubię ryby ; p

Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it.
[/LEFT]

asioollka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 22:03   #2362
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak samo - nie to, że mi wołowina nie smakuje, ale jakoś pasjami jej nie jem - w sumie zjadam jak ktoś przygotuje jakiś gulasz czy schabowe, ale sama 100x bardziej wolę rybkę czy kurczaka (jak ja gotuję to tylko mąż czasem mnie przymusza do zrobienia schabowych). Wołowiny w ogóle nie jadam, jedynie od święta jak teściowa zrobi zrazy. Ale zgadzam się - przeżyłabym
No właśnie jak mam wybór, to zawsze pada na kurczaka lub rybkę. Jak sama będę gotować dla swojej rodziny, to chyba po czerwone mięso nie będe siegać, a jak juz to nie za często. Z restą ja w ogole nie jem za często mięsa, jedynie na obiad w niedziele i w poniedziałek (jak mama na dwa dni ugotuje). Staram się je ograniczać, co innego jest ze słodyczami, ale to już inna bajka.
Co do rozwalaczy, to jak zwykle zły ubiór na mróz. Dzisiaj widziałam dziewczynę w cienkiej ekoskórce, addidasach, bez czapki i rękawiczek. A i panią w czółenkach na cienkie rajstopy, oraz panią w klapkach, ale ona tylko wychodziła na moment z banku

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Napisane przez asioollka Pokaż wiadomość
od jakiś 8 lat jestem "semiwegetarianką", w sumie od dziecka stroniłam od czerwonego mięsa. wydaje mi się, że to dobra dieta, wyniki mam w normie, jednak moim zdaniem nie jest to żaden wegetarianizm (specjalnie napisałam w cudzysłowie), gdyż nie jest praktykowany z pobudek ideowych, lecz smakowych - przynajmniej w moim wypadku. nie zmienia to faktu, że i tak ludzie patrzą na mnie jak na dziwoląga, zwłaszcza ze strony starszych ludzi. miałam podejście do prawdziwego wegetarianizmu, ale to chyba nie dla mnie, za bardzo lubię ryby ; p
Własnie też o tym czytałam, że nie można być w połowie wegetarianinem. Po prostu rezygnacja z czerwonego miesa ma walory zdrowotne, bo podobno mięso to jest szkodliwe w dużych ilosciach, ale drób chyba też najzdrowszy nie jest, zważywszy na to czym karmią kurczaki i ile chemii w nie faszerują.

Stary 2012-02-10, 22:15   #2363
asioollka
Zakorzenienie

Cytat:
Własnie też o tym czytałam, że nie można być w połowie wegetarianinem. Po prostu rezygnacja z czerwonego miesa ma walory zdrowotne, bo podobno mięso to jest szkodliwe w dużych ilosciach, ale drób chyba też najzdrowszy nie jest, zważywszy na to czym karmią kurczaki i ile chemii w nie faszerują.
niestety w dzisiejszych czasach nigdy nie wiadomo skąd coś pochodzi albo co się z danym produktem działo, na ile jest naturalny, dlatego ważne jest, żeby dieta nie była monotonna, że je się tylko i wyłącznie potrawy np. mięsne, bo wtedy to rzeczywiście może mieć zły wpływ na nasze zdrowie.

Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it.
[/LEFT]

asioollka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-10, 22:20   #2364
Miss Saeki
Zakorzenienie

Na zmianę tematu "rozweselacz"

http://lookbook.nu/user/1100771-Lydia-J/looks
Stary 2012-02-10, 22:27   #2365
klaustynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość

Pierwsze skojarzenie: pijany menel
Stary 2012-02-10, 22:28   #2366
mbamboo
Wtajemniczenie

Cytat:

Większość Angielek tak wygląda Nawet nie zauważyłam na początku wpisanego tam Leeds, a już wiedziałam, że coś jest na rzeczy. Czarne, narysowane brwi, pomarańczowy podkład i nienaturalnie pofarbowane włosy. Plus "feszyn" ubrania, obecnie widzę najczęściej sztuczne futra i cienkie rajstopy do jakichś letnich spódniczek (a są "mrozy", ok. -1 stopień u mnie ).
Dużo by o tym mówić, to trzeba zobaczyć.
Stary 2012-02-10, 22:37   #2367
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asioollka Pokaż wiadomość
niestety w dzisiejszych czasach nigdy nie wiadomo skąd coś pochodzi albo co się z danym produktem działo, na ile jest naturalny, dlatego ważne jest, żeby dieta nie była monotonna, że je się tylko i wyłącznie potrawy np. mięsne, bo wtedy to rzeczywiście może mieć zły wpływ na nasze zdrowie.
Otóż to!
Cytat:

Ciuchy ma nawet fajne, ale te włosy jak borsuk, skunks, itd.
Tak w ogóle to niektórzy z tego lookbooka mnie przerażają.

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Wesoły pokoik: http://lookbook.nu/look/3046633-Donut-Shaped-Universe

buty: http://www.nastygal.com/shoes/
A te sygnalizują nie zbliżaj się, bo jak kopne w tyłek, to auć http://www.nastygal.com/shoes/shadow-stud-platform

Edytowane przez PaulinaMigotka
Czas edycji: 2012-02-10 o 22:33
Stary 2012-02-10, 22:46   #2368
klaustynka
Zadomowienie

Cytat:
A te sygnalizują nie zbliżaj się, bo jak kopne w tyłek, to auć http://www.nastygal.com/shoes/shadow-stud-platform
Kurde, zastanawia mnie, czy wygodnie się w nich chodzi..? Już je gdzieś widziałam.
Stary 2012-02-10, 22:49   #2369
Miss Saeki
Zakorzenienie

http://static1.blip.pl/user_generate...res/840012.jpg robimy zamówienie na niebieskie? hahahaha

Albo takie:
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...iFF3kgNiQ81Azo

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...ePoLpiYfWMYeUg
Stary 2012-02-10, 22:51   #2370
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaustynka Pokaż wiadomość
Kurde, zastanawia mnie, czy wygodnie się w nich chodzi..? Już je gdzieś widziałam.
Na pewno chciałabym zobaczyć kiedyś dziewczynę w tych butach pomykajaca do tramwaju. Miny przechodniów byłyby pewnie bezcenne. Może widziałaś je na jakimś blogu?

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------

Szybko kupujmy, bo nam wykupią

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości