Miłośniczki ZARY - część XIV! - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-14, 18:43   #3031
funkystar87
Rozeznanie

Dot.: Miłośniczki ZARY - część XIV!

Cytat:
Napisane przez Agnes18 Pokaż wiadomość
Też chciałam tę sukienke, ale na razie u mnie jej nie ma. Pokażesz się w niej? Czy ona występuje tylko w 2 rozmiarach S i M?
Tak rozmiary to S i M
Jakby coś mogę pomóc w zakupie
funkystar87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 18:45   #3032
anies5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
W sumie tak wygląda na zdjęciach katalogowych, na mnie chyba trochę inaczej.. a może też dlatego że ja mam małe biodra a ramiona wydają się szersze i ta sukienka chyba wyrównuje mi proporcje hmm... załącze zdjecia jak robilam w przymierzalni, mierzylam i czarna i turkusową. Sama już nie wiem, jak mam w niej średnio wyglądać to może oddam i znajdę coś nowego
Bardzo ładnie wyglądasz w tych sukienkach .

Cytat:
Mam pytanie do anies5. Pokazywałaś kiedyś na forum sukienkę z H&M Trend (czarną, z górą z ekoskórki z wyciętymi dziurkami). Czy możesz napisać, jak wygląda jej rozmiarówka, Ty pewnie masz XS? A może masz jakieś zdjęcie w niej?
Tak, mam XS. Sukienka jest mocno dopasowana. Wydaje mi się, że rozmiarówka standardowa. Niestety nie mam zdjęć.
Stary 2012-02-14, 18:46   #3033
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Na te buty sama mamna oku. One mają lekko woskowane czubki, prawda? Boje się,że użytkowanie w okresie po-zimowym (błoto,chlapa) będą wyglądały źle. A sukeinka bardzo ładna.
Czubki mają takie same jak reszta - zamsz, jedyną wstawką jest ta guma z boku buta. Fakt nie nadają się na błoto i śnieg - też się tego obawiam, więc zakładać je będę w te pogodniejsze dni Na te buty miałam oko już długo i w końcu nie wytrzymałam i się skusiłam
fantastic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 18:50   #3034
shineeee
Raczkowanie

dzwoniłam właśnie do zary, pani powiedziała mi że sklep powinien ruszyć 7 marca,ale nie jest to na 100%, tyle wiedzą na dzień dzisiejszy...oby!!
shineeee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 18:58   #3035
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shineeee Pokaż wiadomość
dzwoniłam właśnie do zary, pani powiedziała mi że sklep powinien ruszyć 7 marca,ale nie jest to na 100%, tyle wiedzą na dzień dzisiejszy...oby!!
7 marca to już niedługo
oby się wyrobili
Stary 2012-02-14, 19:21   #3036
fantastic
Zakorzenienie

[QUOTE=anies5;32305096]Bardzo ładnie wyglądasz w tych sukienkach .

Dziękuje
Stary 2012-02-14, 19:22   #3037
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:
Czubki mają takie same jak reszta - zamsz, jedyną wstawką jest ta guma z boku buta. Fakt nie nadają się na błoto i śnieg - też się tego obawiam, więc zakładać je będę w te pogodniejsze dni Na te buty miałam oko już długo i w końcu nie wytrzymałam i się skusiłam
Masz rację, to mi się coś przekręciło. Pomyliłam z tymi z załącznika - ten model ma pokryte czubki. I niższy obcas. Bardzo podoba mi się ten typ buta, są uniwersalne. Ale ciężkie w użytkowaniu. Pobrudzony zamsz z zaciekami nie będzie wyglądał dobrze.
Te, które kupiłaśwyglądały na bardzo stabilne (nie mierzyłam). Wygodne są? (Błagam, powiedz,że nie).
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2802101040_1_1_3.jpg (11,1 KB, 31 załadowań)
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 19:41   #3038
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Masz rację, to mi się coś przekręciło. Pomyliłam z tymi z załącznika - ten model ma pokryte czubki. I niższy obcas. Bardzo podoba mi się ten typ buta, są uniwersalne. Ale ciężkie w użytkowaniu. Pobrudzony zamsz z zaciekami nie będzie wyglądał dobrze.
Te, które kupiłaśwyglądały na bardzo stabilne (nie mierzyłam). Wygodne są? (Błagam, powiedz,że nie).
Niestety ale muszę powiedzieć, że raczej są wygodne
Rzadko kupuję buty w Zarze, zawsze są dla mnie niewygodne, sztywne i bolą mnie stopy - a żałuję bo większość modeli ma świetną stylistykę. W tych jeszcze nie chodziłam (wczoraj kupiłam) - ale jak na chodzenie po domu to stwierdzam, że są bardzo stabilne i dosyć wygodne - zobaczymy jak będzie po paru godz. chodzenia
Na pewno nie przebiją mojej ukochanej pary botków z Quazi w których śmigam cały dzień mimo ich 9cm obcasa - takie buty trafiają się mi jedne na milion modeli
Stary 2012-02-14, 20:13   #3039
Antoinete
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny mam pytanie- czy któraś z Was widziała ostatnio karmelowego shoppera w którejś z warszawskich Zar? Chodzi mi tutaj o ten starszy model, popularny swego czasu na forum Bardzo zależy mi na jego namierzeniu, także z góry dziękuję za pomoc
Antoinete jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 20:31   #3040
sylion
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez funkystar87 Pokaż wiadomość
A ja Dziewczęta zaopatrzyłam sie w tą czarną sukienkę z TRF. Bardzo ładnie się układa.
Wybrałam sie dzisiaj po tę sukienkę i sweter z załącznika. Panie nie wiedziały nawet o czym mówię.
Mam prośbę, gdyby któraś mogła mi kupić te rzeczy w rozmiarze L. Przeleję pieniądze z góry.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2619044300_1_1_3.jpg (25,2 KB, 124 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5644072800_1_1_3.jpg (15,4 KB, 55 załadowań)

Edytowane przez sylion
Czas edycji: 2012-02-14 o 20:34
sylion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 20:50   #3041
Aalekto
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez cherry_flamme Pokaż wiadomość
Ja noszę M i M kupiłam. Rozmiarówka jest dobra
Sama ciągle kręcę się koło tej sukienki (w czarnej wersji) i nie mogę się zdecydować czy kupić czy nie z dwóch powodów - rozmiaru i koronkowego tyłu. Jeśli chodzi o rozmiar to jest to ciągle powtarzający się problem w obcisłych sukienkach z trf - S leży idealnie od pasa w górę ale dół jest zbyt opięty;/ w M jest zbyt luźna góra za to dół jest ok... I tak jest zawszeJeśli chodzi o koronkę to mam pytanie do cherry_flamme - ubierasz do niej jakiś ładny koronkowy stanik czy rozwiązujesz to jakoś inaczej? bo tak się w przymierzalni zastanawiałam co z tym tyłem począć. Koronka jest śliczna ale problematyczna...

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Napisane przez nie z tej bajki Pokaż wiadomość
widziałaś może w Szczecinie tą kurtkę?
Nie ale w ogóle nie patrzałam na kurtki. Będę w szczecińskich zarach w piątek mogę rzucić okiem jeśli chcesz ale podejrzewam, że do tego czasu już pewnie sama się wybierzesz szkoda, że nie napisałaś w pon pół godzinki wcześniej bo właśnie wychodziłam do zary bym ci wtedy spojrzała

Edytowane przez Aalekto
Czas edycji: 2012-02-14 o 20:43
Aalekto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 20:59   #3042
Aalekto
Przyczajenie

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...RONT%2BOPENING
Pamiętam, że jakiś czas temu jakaś forumowiczka ze Szczecina szukała tej sukienki. W poniedziałek pojawiła się w obu naszych zarach Mnie niestety rozczarował kolor... na stronie bardzo mi się podoba ale w rzeczywistości kolor wpada w...hmmm pomarańcz? W każdym razie ten kolor mi nie odpowiada... szkoda bo się nad nią zastanawiałam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0881014926_1_1_1.jpg (52,6 KB, 55 załadowań)
Aalekto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 21:19   #3043
Venise
Zadomowienie

Cytat:
W sumie tak wygląda na zdjęciach katalogowych, na mnie chyba trochę inaczej.. a może też dlatego że ja mam małe biodra a ramiona wydają się szersze i ta sukienka chyba wyrównuje mi proporcje hmm... załącze zdjecia jak robilam w przymierzalni, mierzylam i czarna i turkusową. Sama już nie wiem, jak mam w niej średnio wyglądać to może oddam i znajdę coś nowego
Na Tobie ta sukienka wygląda o wiele lepiej niż na modelce z Zary
Venise jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 21:21   #3044
nie z tej bajki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
koszyk przy Polsce zniknął ze strony Zary, więc pewnie to były testy
szkoda że to tylko testy
Cytat:
w moje urodziny Ale bylby prezent
Cytat:
Napisane przez Aalekto Pokaż wiadomość
Nie ale w ogóle nie patrzałam na kurtki. Będę w szczecińskich zarach w piątek mogę rzucić okiem jeśli chcesz ale podejrzewam, że do tego czasu już pewnie sama się wybierzesz szkoda, że nie napisałaś w pon pół godzinki wcześniej bo właśnie wychodziłam do zary bym ci wtedy spojrzała
mogłam mogłam ale ja już będę w Z. jutro więc mam nadzieje że będzie
nie z tej bajki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 21:48   #3045
shineeee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Antoinete Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny mam pytanie- czy któraś z Was widziała ostatnio karmelowego shoppera w którejś z warszawskich Zar? Chodzi mi tutaj o ten starszy model, popularny swego czasu na forum Bardzo zależy mi na jego namierzeniu, także z góry dziękuję za pomoc
dziewczynki a czym ten starszy karmelowy shopper różni się od tych nowszych modeli?
shineeee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 22:00   #3046
mmariczkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sylion Pokaż wiadomość
Wybrałam sie dzisiaj po tę sukienkę i sweter z załącznika. Panie nie wiedziały nawet o czym mówię.
Mam prośbę, gdyby któraś mogła mi kupić te rzeczy w rozmiarze L. Przeleję pieniądze z góry.
Nie dziwie się, że nie wiedziały. Te sweterki rozchodzą się tego samego dnia co jest dostawa!! Sama swój rezerwowałam z dwa tygodnie....(dostawy są w poniedziałki-polecam dzwonić) i ten żołty swterek dostępny jest tylko w rozmiarze M
mmariczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 22:18   #3047
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:

Niestety we Wrocławiu nie widziałam Aniesowych sukienek , na ta śmietankową mam wielką ochotę

A czy widziałyście już w sklepach te buty? i tą spódniczkę?? Cały czas czekam aż się pojawią
Dzisiaj w SCC były. Mój portfel znowu zeszczuplał Widziałam tę żółtą marynarkę, ale mnie nie zachwyciła. Kolor jak dla mnie za mocny, zresztą ja źle wyglądam w żółciach.
Kupiłam kobaltową i białą sukienkę, szorty (czarne i kremowe), dresiary (brzoskwinię i truskawkę) i dwie luźne koszulee, których nie ma na stronie (za 169 zł jedna cała czarna, druga kremowa i brzoskwiniową lamówką, półtransparentne)

Szukam czarnego trencza. Ten, który spodobał mi się na stronie, w rzeczywistości ma okropny materiał. Mam nadzieję, że coś się jeszcze pojawi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3666055420_1_1_3.jpg (16,5 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2157026712_1_1_3.jpg (16,0 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 9573021712_1_1_3.jpg (17,9 KB, 59 załadowań)

Zwłaszcza 30 ostatnich dni.
cherry_flamme jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 22:19   #3048
Antoinete
Raczkowanie

Cytat:
dziewczynki a czym ten starszy karmelowy shopper różni się od tych nowszych modeli?
Chyba troszkę pokręciłam Mam na myśli ten shopper z linka, nie zaś shopper-koszyk, który pojawił się w wiosennej kolekcji:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...ITED%2BSHOPPER
Antoinete jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 22:36   #3049
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmariczkaa Pokaż wiadomość
Nie dziwie się, że nie wiedziały. Te sweterki rozchodzą się tego samego dnia co jest dostawa!! Sama swój rezerwowałam z dwa tygodnie....(dostawy są w poniedziałki-polecam dzwonić) i ten żołty swterek dostępny jest tylko w rozmiarze M
Widocznie na Śląsku nie schodzą tak szybko, bo dzisiaj o 20:00 było jeszcze 5 sztuk

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Chyba troszkę pokręciłam Mam na myśli ten shopper z linka, nie zaś shopper-koszyk, który pojawił się w wiosennej kolekcji:
Niczym się nie różni. Dobrze się sprzedawał, to postanowili na nim dalej zarabiać

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ----------

Aalekto, stety-niestety nie mogę sobie pozwolić na chodzenie bez stanika z np. plasterkami na sutkach, a tak było by najłatwiej Ubieram koronkowy stanik. Mam też jeden zapinany nad pośladkami, ale do tej sukienki wystarczy ten koronkowy

Stary 2012-02-14, 22:58   #3050
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
I jeszcze pytanko czy któraś z Was jest posiadaczką tych butów? Zastanawiam sie czy kupić czarne czy te z beżowym i pomarańczem.
Poradźcie Mi.
Mam pomaranczowo-bezowa wersje. Akurat czarnych butow mi nie brakuje, od razu wiedzialam, ze chce te kolorowe Czarny pasek wprawdzie skraca wizualnie nogi, ale buty mi sie baaardzo podobaja i sa tanie

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 23:11   #3051
Agnes18
Zakorzenienie

Cytat:
Tak rozmiary to S i M
Jakby coś mogę pomóc w zakupie
Dziękuję za chęć pomocy , ale przed zakupem wolałabym ją zobaczyć na kimś (poza zarową modelką). A jaki Ty rozmiar wzięłaś a jaki nosisz zazwyczaj? Bo ja na TRF to mam zazwyczaj L, a tu tylko S i M

Cytat:
Napisane przez anies5 Pokaż wiadomość
Tak, mam XS. Sukienka jest mocno dopasowana. Wydaje mi się, że rozmiarówka standardowa. Niestety nie mam zdjęć.
Dziękuję za odpowiedź.

Cytat:
Napisane przez sylion Pokaż wiadomość
Ta czarna sukienka występuję tylko w rozmiarach S i M

Cytat:
Kupiłam kobaltową i białą sukienkę, szorty (czarne i kremowe), dresiary (brzoskwinię i truskawkę) i dwie luźne koszulee, których nie ma na stronie (za 169 zł jedna cała czarna, druga kremowa i brzoskwiniową lamówką, półtransparentne)
Możesz się w niej pokazac? Jak wypada rozmiarówka? Czy ona jest z Woman?

Cytat:
Ładnie wyglądasz w tej sukience, w obu kolorach

Moje Szczęścia dwa G N
Agnes18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-14, 23:20   #3052
cherry_flamme
Zakorzenienie

Agnes rozmiarówka standartowa, sukienka jest lekko luźna, więc nie ma obaw, że będzie w jakimś miejscu zbyt dopasowana Jest z Woman, kosztuje 169, jakość bardzo wysoka w stosunku do ceny. Ze zdjęciami będzie problem, bo nie mam aktualnie kabla z aparatu, ale może jutro uda mi się coś zdziałać iPhonem

Stary 2012-02-14, 23:37   #3053
Agnes18
Zakorzenienie

Cytat:
Agnes rozmiarówka standartowa, sukienka jest lekko luźna, więc nie ma obaw, że będzie w jakimś miejscu zbyt dopasowana Jest z Woman, kosztuje 169, jakość bardzo wysoka w stosunku do ceny. Ze zdjęciami będzie problem, bo nie mam aktualnie kabla z aparatu, ale może jutro uda mi się coś zdziałać iPhonem
Dziękuję za odpowiedź. Pytam o rozmiarówkę, bo jak sukienka jest z Woman, to u mnie pewnie nie będzie i gdybym chciała kupić przez kogoś, to o rozmiarze muszę zdecydować w ciemno. Będę wdzięczna za zdjęcia. A jak wypada kolor, tak jak na stronie Zary?

Moje Szczęścia dwa G N
Stary 2012-02-15, 00:07   #3054
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję za odpowiedź. Pytam o rozmiarówkę, bo jak sukienka jest z Woman, to u mnie pewnie nie będzie i gdybym chciała kupić przez kogoś, to o rozmiarze muszę zdecydować w ciemno. Będę wdzięczna za zdjęcia. A jak wypada kolor, tak jak na stronie Zary?
Kolor na stronie to taki spokojny granat, w rzeczywistości jest kobaltowa np. jak ta z załącznika Jeśli chodzi o dział, to odruchowo napisałam, że z Woman, ale teraz już nie jest na 100% pewna. Sukienkę mam już w szafie w sypialni i nie chcę tam teraz wchodzić i budzić Sprawdzę rano.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kobaltowa_sukienka1.jpg (29,3 KB, 111 załadowań)

Stary 2012-02-15, 00:43   #3055
fantastic
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj w SCC były. Mój portfel znowu zeszczuplał Widziałam tę żółtą marynarkę, ale mnie nie zachwyciła. Kolor jak dla mnie za mocny, zresztą ja źle wyglądam w żółciach.
Dzięki , muszę się wybrać jutro do Zary może faktycznie we Wrocławiu też są.
Sukienki bardzo ładne, a szorty boskie muszę je obadać i zmierzyć, były jeszcze inne kolory szortów? i czy są faktycznie takie króciutkie?

Cytat:

Ładnie wyglądasz w tej sukience, w obu kolorach
Dziękuję , chyba jednak zostawię ją sobie
Stary 2012-02-15, 01:46   #3056
cherry_flamme
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki , muszę się wybrać jutro do Zary może faktycznie we Wrocławiu też są.
Sukienki bardzo ładne, a szorty boskie muszę je obadać i zmierzyć, były jeszcze inne kolory szortów? i czy są faktycznie takie króciutkie?

Szorty są w kolorze czarnym, beżowym i takim jakby łososiowym, z tym że w SCC łososiowych (chyba) nie było. Z czarnych było dużo (5 par, jak na Zarę to dużo) M i po jednej S i XS. Są na gumce, więc nawet jak ktoś nosi S, to M też będzie dobre. Są krótkie, ale nie jakoś szczególnie. Normalna długość w szortach Modelka ma je wysoko podciągnięte, więc pewnie wydają się krótsze.

Stary 2012-02-15, 02:14   #3057
kleo111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julka910 Pokaż wiadomość
a czy jest szansa na woskowe spodnie bez zipow z wyprzedazy w rozmiarze 36 lub 38 ?? widujecie je jeszcze?
Dzisiaj w Poznaniu widzialam jedną 40-stkę

Instagram
kleo111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-15, 09:43   #3058
Agnes18
Zakorzenienie

Cytat:
Kolor na stronie to taki spokojny granat, w rzeczywistości jest kobaltowa np. jak ta z załącznika Jeśli chodzi o dział, to odruchowo napisałam, że z Woman, ale teraz już nie jest na 100% pewna. Sukienkę mam już w szafie w sypialni i nie chcę tam teraz wchodzić i budzić Sprawdzę rano.
Jak kobaltowa to fajnie Sprawdź proszę czy to Woman i jak dasz radę zrobić zdjęcie, to będę wdzięczna. Bo ciekawa jestem jeszcze czy ona bardzo krótka jest.

Moje Szczęścia dwa G N
Stary 2012-02-15, 10:39   #3059
amilka25
Raczkowanie

Cytat:

mnóstwo tych toreb jest na all

a ja nadal szukam (chociaż zdaje sobie sprawę, że moje szanse ciągle maleją) żakietu http://www.zara.com/webapp/wcs/store...LEATHER+BLAZER
czy któraś z Was widziała jeszcze taki? (interesuje mnie rozmiar L)
baaaaaaardzo proszę o pomoc !!
amilka25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-15, 10:46   #3060
Venise
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez amilka25 Pokaż wiadomość
mnóstwo tych toreb jest na all

a ja nadal szukam (chociaż zdaje sobie sprawę, że moje szanse ciągle maleją) żakietu http://www.zara.com/webapp/wcs/store...LEATHER+BLAZER
czy któraś z Was widziała jeszcze taki? (interesuje mnie rozmiar L)
baaaaaaardzo proszę o pomoc !!
Prawdopodobnie dzisiaj będę w galerii krakowskiej i ewentualnie w plazie to mogę poszukać
Venise jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości