Luty, marzec, kwiecień, maj - w czerwcu będzie komplet mam! Mamusie V-VI 2012 cz. IV - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki wybieramy tytuł V cz. naszego wątku?
Nogi mocno zaciskamy, pierwsze porody jeszcze przed nami. 0 0%
Na nasze maleństwa czekamy, póki co nogi zaciskamy. 0 0%
Jeszcze z brzuszkami pobiegamy, do porodów trochę czasu mamy. 0 0%
Pobiegamy jeszcze z brzuszkami, zanim przywitamy się z maluszkami. 2 3,39%
Wyprawkę powoli kompletujemy, w maju-czerwcu powijemy. 2 3,39%
Najpóźniej za 3 miesiące powitamy nasze brzdące. 4 6,78%
Brzuszki mocno podskakują, maluszki na świat się już szykują. 22 37,29%
Koniec już zimowych chłodów, coraz bliżej do porodów. 15 25,42%
Już zimy końcówka, teraz czeka porodówka. 6 10,17%
Wiosna juz za pasem, niedługo pierwsze spotkanie z bobasem. 8 13,56%
Głosujący: 59. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-16, 12:11   #1381
begie13
Zadomowienie

Dot.: Luty, marzec, kwiecień, maj - w czerwcu będzie komplet mam! Mamusie V-VI 2012 c

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32342464]

Cieszę się strasznie, że nie mam w domu ciśnieniomierza, bo znając siebie siedziałabym z nim jak moja babcia - co 15 minut mierzenie i za każdym razem wyższy wynik wynikający ze zdenerwowania poprzednim...[/QUOTE]

coś w tym jest

Cytat:
Napisane przez _agata Pokaż wiadomość
W ciąży ciśnienie krwi jest większe, więc to może być objaw tego.
Albo, niestety, żylaki...
no nic ...zobaczymy co lekarz powie...
mam nadzieję, że to nic poważnego

Wanda
begie13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 12:29   #1382
Tacca
Zakorzenienie

Dot.: Luty, marzec, kwiecień, maj - w czerwcu będzie komplet mam! Mamusie V-VI 2012 c

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość

Właśnie- dziś wizyyyta!!!
mam nadzieję, że będzie dzisiaj USG, bo jak nie to...

Ja też pączki będę jeść wieczorem- jak sama je sobie usmażę

Ja też znów mam taką wielką nadzieję, jak ostatnio... a najlepiej mąż mówi wczoraj do mnie: " Oo to może jutro dowiemy się, że będziemy mieć syna "

Mi też wzrósł już z samego rana, tak, że tętno miałam 105... za godzinkę będę się zbierać, bo mam wizytę na 14:10 ale muszę jechać sama autobusem a najgorszy powrót..

Chyba zaczynają się u mnie dolegliwości ciążowe, bo znowu odkryłam coś nowego. Dzisiaj przy goleniu zauważyłam, że moje wargi sromowe są jakieś spuchnięte, szczególnie jedna, niezbyt fajnie to wygląda. Nic mnie tam nie boli, nie swędzi ani nie piecze. Jak myślicie, co to może być? Obrzęki, żylaki? Oczywiście powiem dzisiaj o tym ginowi, może w końcu posadzi mnie na fotel. Przed ostatnią wizytą, czyli 3 tygodnie temu tak nie miałam....
Miała lub ma któraś z Was coś podobnego?
No to trzymam kciuki, żeby nasze wielkie marzenia dziś się spełniły!

Mój mąż jest pewny, że to dziewczynka, nawet jak mu mówię, że co jak chłopiec, to mówi, że niemożliwe... Ma być Alicja i tyle. Jak się okaże, że jednak chłopak to mnie pewnie do innego lekarza na sprawdzenie wyśle...

Mi nic nie puchnie, upławy całe życie miałam - spora nadżerka. Stan zapalny już wyleczony. Chyba... Dziś doszłam do wniosku, że pewnie ostatni raz depiluję się sama... Coraz trudniej się dostać...

Ja przed wizytą muszę po męża podjechać a wcześniej pójść na pocztę, więc powoli zacznę się szykować. I muszę coś zjeść...
Stary 2012-02-16, 12:30   #1383
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość
No to trzymam kciuki, żeby nasze wielkie marzenia dziś się spełniły!

Mój mąż jest pewny, że to dziewczynka, nawet jak mu mówię, że co jak chłopiec, to mówi, że niemożliwe... Ma być Alicja i tyle. Jak się okaże, że jednak chłopak to mnie pewnie do innego lekarza na sprawdzenie wyśle...

Mi nic nie puchnie, upławy całe życie miałam - spora nadżerka. Stan zapalny już wyleczony. Chyba... Dziś doszłam do wniosku, że pewnie ostatni raz depiluję się sama... Coraz trudniej się dostać...

Ja przed wizytą muszę po męża podjechać a wcześniej pójść na pocztę, więc powoli zacznę się szykować. I muszę coś zjeść...
mój był pewny że to chłopiec i się nie mylił
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 12:31   #1384
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Zjedz póki możesz.
Ja jak się denerwuję, nie umiem nic zjeść. A potem, jak już stres mija, to jestem głodna aż mi słabo
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 12:35   #1385
begie13
Zadomowienie

Trzymam kciuki za nas

ja jestem już gotowa, skoczę do sklepu po olej i bilety na autobus, coś przekąszę i wyruszam

Wanda
Stary 2012-02-16, 13:01   #1386
Tacca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
Mój się uparł na dziewczynkę... Ale u niego w rodzinie sami chłopcy, to może dlatego. Nawet jego brat stwierdził, że dziewczyna by się przydała.
U mnie znowu same laski... Dziadek wnuka pragnie.
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32343536]Zjedz póki możesz.
Ja jak się denerwuję, nie umiem nic zjeść. A potem, jak już stres mija, to jestem głodna aż mi słabo [/QUOTE]
Jeść mogę zawsze... Pewnie po wizycie pójdziemy na obiad. To już taka nasza tradycja, po każdej wizycie chodzimy.
Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za nas

ja jestem już gotowa, skoczę do sklepu po olej i bilety na autobus, coś przekąszę i wyruszam
No to ja idę się malować... Obyśmy wróciły z dobrymi wiadomościami!

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Jejuuuu jakie dobre... Mąż już się ze mnie śmieje, że z lodów przerzuciłam się na pasztet...
Stary 2012-02-16, 13:07   #1387
benka99
Rozeznanie

Cytat:
U mnie było tak samo, tż od początku mówił że będzie syn a jak byliśmy na USG i lekarz potwierdził to potem mi mówił ze on chyba nawet na monitorze małego peniska widział ;D

Dziewczyny wiecie w jakich sklepach można kupić ładne i niedrogie ubranka? Oprócz Pepco. Bo nie uśmiecha mi się wydawanie 45zł na jednego pajacyka....
Stary 2012-02-16, 13:09   #1388
śliweńka
Zakorzenienie

ja pierzecie ubranka?dajecie dodatkowe płukanie?

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez benka99 Pokaż wiadomość
U mnie było tak samo, tż od początku mówił że będzie syn a jak byliśmy na USG i lekarz potwierdził to potem mi mówił ze on chyba nawet na monitorze małego peniska widział ;D

Dziewczyny wiecie w jakich sklepach można kupić ładne i niedrogie ubranka? Oprócz Pepco. Bo nie uśmiecha mi się wydawanie 45zł na jednego pajacyka....

prócz sławnego pepco, to jeszcze real, lidl ostatnio była promocja 16zł jakoś za 2szt, bodów, carreffour i tesco tam są piękne teraz akurat są resztki przecen więc może jeszcze coś upolujesz

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 13:13   #1389
Konto usunięte

Cytat:
Szukaj w marketach, Kerfur, Tesco, itd.

A jak ja Wam powiem, jak było z moim mężem, to pomyślicie, że to jakiś faszysta, ale tak nie jest
A więc mój mąż ciągle pytał: chłopiec czy ta druga opcja?
A teraz jak jest chłopiec, to mówi, że drugie mogłoby być dziewczynką
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 13:13   #1390
Tacca
Zakorzenienie

Ja jeszcze nie prałam...

Uciekam już bo będę do Was zaglądać zamiast się szykować...

Do zobaczenia wieczorem!
Stary 2012-02-16, 13:15   #1391
benka99
Rozeznanie

W Tesco byłam i rzeczywiście kupiłam kilka ładnych rzeczy. Muszę przejechać się jeszcze po pozostałych sklepach.

Ja jeszcze nic nie prałam, czekam aż uzbiera mi się większa ilość. Ale już w kilku poradnikach czytałam żeby wypłukać ciuszki podwójnie.
A w czym pierzecie, tzn. w którym proszku?
Stary 2012-02-16, 13:18   #1392
Konto usunięte

Cytat:
W Tesco byłam i rzeczywiście kupiłam kilka ładnych rzeczy. Muszę przejechać się jeszcze po pozostałych sklepach.

Ja jeszcze nic nie prałam, czekam aż uzbiera mi się większa ilość. Ale już w kilku poradnikach czytałam żeby wypłukać ciuszki podwójnie.
A w czym pierzecie, tzn. w którym proszku?
Jest duży wybór, są proszki, płyny, mleczka do prania i płatki mydlane. Ja jeszcze nie zdecydowałam, w czym będę prać.
Stary 2012-02-16, 13:18   #1393
libretka
Raczkowanie

[QUOTE=śliweńka;32344507]ja pierzecie ubranka?dajecie dodatkowe płukanie?[COLOR="Silver"]

płukałam tylko raz, ale będę prasowała, myślę że to wystarczy, prałam w proszku biały jeleń - hypoalergiczne do kolorów.
libretka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 13:21   #1394
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aga_bre Pokaż wiadomość
Wiesz co ja bym chyba nie jadła późno wieczorem.
Cytat:
Napisane przez rozowa1987 Pokaż wiadomość
mi lekarka nie kazala nic slodkiego dzien przed glukoza jesc ani pic ale ja i tak zjadlam draze:P
Kurcze to już nie wiem co robić Jutro jest dobry dzień na glukozę, bo mogę rano wyskoczyć z pracy. A pączków ani nic słodkiego nie zamierzam jeść już wieczorem (po 18.00 na pewno nie), więc do pobrania krwi minie jakieś 14 godzin. Chyba nie powinnam mieć już wtedy cukru we krwi Jak myślicie? Bo nie wiem co robić... (w sumie mogłabym przełożyć na przyszły tydzień, ale znowu mi się przeciągnie, a chcę to mieć już z głowy, poza tym to będzie 27 tydzień, to nie wiem czy nie za późno, teraz jest 26).

Cytat:
Przyznaję się bez bicia, że nie wiem... Pewnie dochodzę do 300... W każdym razie mąż już nie widzi jak jest coś nowego w tym tłoku... Nawet metrowego ficusa nie zauważył... Serio muszę dom albo większe mieszkanie sprawić kwiatkom, bo się robi ścisk a u mnie znikąd umiaru...
Zygopetalum drugie na all licytuję, tylko szaaa o tym...
A gdzie Ty je wszystkie trzymasz???

Cytat:
U mnie było to samo
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 13:21   #1395
begie13
Zadomowienie

Cytat:
Ja jeszcze nie prałam...

Uciekam już bo będę do Was zaglądać zamiast się szykować...

Do zobaczenia wieczorem!
Ja też jeszcze nie prałam, może pod koniec marca upiorę albo w kwietniu, tylko nie wiem w jakim proszku i czy wystarczy sam proszek czy są jeszcze jakieś specjalne płyny do płukania ?

Kurcze ja też już muszę uciekać, stresuję się i ciśnienie mi się podniosło jak nigdy...

Trzymajcie kciuki za Taccę i za mnie, żebyśmy poznały płeć !!

papa

Wanda
Stary 2012-02-16, 13:25   #1396
_agata
Zakorzenienie

Cytat:
A na allegro nie szukałaś? Jest masa niedrogich ubranek

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Kurcze to już nie wiem co robić Jutro jest dobry dzień na glukozę, bo mogę rano wyskoczyć z pracy. A pączków ani nic słodkiego nie zamierzam jeść już wieczorem (po 18.00 na pewno nie), więc do pobrania krwi minie jakieś 14 godzin. Chyba nie powinnam mieć już wtedy cukru we krwi Jak myślicie? Bo nie wiem co robić... (w sumie mogłabym przełożyć na przyszły tydzień, ale znowu mi się przeciągnie, a chcę to mieć już z głowy, poza tym to będzie 27 tydzień, to nie wiem czy nie za późno, teraz jest 26).
Spokojnie, nie histeryzuj i idź jutro na glukozę
A gdybyś chciała w przyszłym tygodniu to też będzie ok. Glukozę robi się między 24 a 28 tygodniem.

o
_agata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 13:32   #1397
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Zaklepałam sobie miejsce w hotelu położniczym . Będę tam 8-10 dni i mam wszystko zapewnione: pokój, łazienkę, tv, jedzenie i opiekę po porodzie. Wszystko mi pokażą, co i jak z dzidzią robić . Do tego mogę sobie zwiedzić hotel z oddziałem położniczym po wcześniejszym zgłoszeniu telefonicznym. No i wizualnie jest bardzo ładnie, tak jasno . Mają do mnie przysłać maila z informacjami co i jak przygotować do szpitala.

Dzisiaj zjadłam dwa donuty, jeden z polewą bananową z jakąś posypką i jeden z gorzką czekoladą z wiórkami czekoladowymi. Ten drugi był lepszy, bo nie taki słodki. Zostały jeszcze 3 w innych smakach, ale one są dla Męża. Niech też ma Tłusty Czwartek /
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 13:34   #1398
libretka
Raczkowanie

oglądałam płyny do płukania dla dzieci np. dzidziuś, ale na nich jest napisane że od 3 roku życia, więc nie używam płynów do płukania

jak to jest z rozstępami, kiedy się pojawiają? jak brzuch rośnie? czy wyjdą dopiero po porodzie?
libretka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 13:37   #1399
_agata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Zaklepałam sobie miejsce w hotelu położniczym . Będę tam 8-10 dni i mam wszystko zapewnione: pokój, łazienkę, tv, jedzenie i opiekę po porodzie. Wszystko mi pokażą, co i jak z dzidzią robić . Do tego mogę sobie zwiedzić hotel z oddziałem położniczym po wcześniejszym zgłoszeniu telefonicznym. No i wizualnie jest bardzo ładnie, tak jasno . Mają do mnie przysłać maila z informacjami co i jak przygotować do szpitala.
Fajnie, że masz taką możliwość
Chociaż ja siebie nie wyobrażam poza domem przed porodem, to dobrze by było gdyby i u nas była taka możliwość
Ale ja mam 30 minut spacerem do szpitala, to chyba nie urodzę po drodze

Cytat:
Napisane przez libretka Pokaż wiadomość
oglądałam płyny do płukania dla dzieci np. dzidziuś, ale na nich jest napisane że od 3 roku życia, więc nie używam płynów do płukania

jak to jest z rozstępami, kiedy się pojawiają? jak brzuch rośnie? czy wyjdą dopiero po porodzie?
Dla niemowlaka i małego dzieciaczka ubranka wystarczy uprać i dwukrotnie wypłukać, żeby detergent usunąć.
Płyny do płukania nie są konieczne

A rozstępy z zasady pojawiają się jak brzuch rośnie. Ale nie muszą. Mam nadzieję, że mnie ominą

o
Stary 2012-02-16, 13:42   #1400
tahito
Raczkowanie

GG do tahito

Cytat:
Napisane przez libretka Pokaż wiadomość

pojawiają się w ciąży, jak i do porodu nie będziesz mieć to po urodzeniu też ewentualnie obwisła skóra
tahito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 13:44   #1401
śliweńka
Zakorzenienie

ja jestem w 30t i ani jednego rozstępu

no ja piorę właśnie w lovela bo był kiedyś w biedronce z płynem za chyba 17zł i włączyłam dodatkowe płukanie bez płynu, i myślałam że lepiej samo płukanie dodatkowe bez płynu samą wodą czy opcje super płukanie bo pisze w instrukcji że jest ono dla alergików i niemowlaków tylko to wtedy płuka z tym płynem

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 13:46   #1402
tahito
Raczkowanie

GG do tahito

słuchajcie dzisiaj byłam u swojego gina bo mnie ten brzuch coś bolał i takie miałam przeczucie ,że lepiej iść. Okazało się po badaniu ,że do poniedziałku mam brać luteine i wyłącznie leżeć. Jak nie będzie lepiej to w poniedziałek do szpitala A co do spania to my w sypialni postawimy łóżeczko zaraz koło naszego żebym nie musiała latać do małej,tak mieliśmy też z pierwszą i było ok
Stary 2012-02-16, 13:47   #1403
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie, że masz taką możliwość
Chociaż ja siebie nie wyobrażam poza domem przed porodem, to dobrze by było gdyby i u nas była taka możliwość
Ale ja mam 30 minut spacerem do szpitala, to chyba nie urodzę po drodze

Dla niemowlaka i małego dzieciaczka ubranka wystarczy uprać i dwukrotnie wypłukać, żeby detergent usunąć.
Płyny do płukania nie są konieczne

A rozstępy z zasady pojawiają się jak brzuch rośnie. Ale nie muszą. Mam nadzieję, że mnie ominą

Nie nie nie... ja tam trafiam od momentu rozpoczęcia porodu. Myślałam, że mam się jakoś tam wcześniej zgłosić, ale mi powiedziała pielęgniarka, że po prostu, jak się zacznie, to ma mnie Mąż przywieźć .

Edytowane przez MonikaFaustyna
Czas edycji: 2012-02-16 o 13:49
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 13:49   #1404
Ewunia_1984
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tahito Pokaż wiadomość
słuchajcie dzisiaj byłam u swojego gina bo mnie ten brzuch coś bolał i takie miałam przeczucie ,że lepiej iść. Okazało się po badaniu ,że do poniedziałku mam brać luteine i wyłącznie leżeć. Jak nie będzie lepiej to w poniedziałek do szpitala A co do spania to my w sypialni postawimy łóżeczko zaraz koło naszego żebym nie musiała latać do małej,tak mieliśmy też z pierwszą i było ok
Ale dlaczego? Szyjka Ci sie skraca? Odpoczywaj i uważaj na siebie.

Co myślicie o takim kojcu???
http://allegro.pl/mata-kojec-owieczk...108658457.html
Ewunia_1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 13:54   #1405
tahito
Raczkowanie

GG do tahito

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ja jestem w 30t i ani jednego rozstępu

no ja piorę właśnie w lovela bo był kiedyś w biedronce z płynem za chyba 17zł i włączyłam dodatkowe płukanie bez płynu, i myślałam że lepiej samo płukanie dodatkowe bez płynu samą wodą czy opcje super płukanie bo pisze w instrukcji że jest ono dla alergików i niemowlaków tylko to wtedy płuka z tym płynem
Ja prałam w normalnych proszkach i nie zaszkodziły ,wiec takie dla dzieci tym bardziej. Ale to tylko przypuszczenia

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewunia_1984 Pokaż wiadomość
Ale dlaczego? Szyjka Ci sie skraca? Odpoczywaj i uważaj na siebie.

Co myślicie o takim kojcu???
http://allegro.pl/mata-kojec-owieczk...108658457.html
No właśnie on mówi ,że sam nie wie co jest. Szyjka ok , nie ma rozwarcia, mała buszuje no i bądź tu mądry człowieku
Stary 2012-02-16, 13:55   #1406
Konto usunięte

A ja oczywiście też mam jeden nieciekawy objaw, a mianowicie nie mam na piersiach rozstępów, ale pękło mi kilka naczynek I co, teraz się nie odbudują już pewnie i zostaną takie pajączki?
Stary 2012-02-16, 13:58   #1407
_agata
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli sama prawda w tym, że brzuch w ciąży nie może boleć. Jak boli to do szpitala.
Na szczęście trafiłaś w dobre ręce, teraz leż i odpoczywaj.

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Nie nie nie... ja tam trafiam od momentu rozpoczęcia porodu. Myślałam, że mam się jakoś tam wcześniej zgłosić, ale mi powiedziała pielęgniarka, że po prostu, jak się zacznie, to ma mnie Mąż przywieźć .
A, rozumiem.

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32345735]A ja oczywiście też mam jeden nieciekawy objaw, a mianowicie nie mam na piersiach rozstępów, ale pękło mi kilka naczynek I co, teraz się nie odbudują już pewnie i zostaną takie pajączki? [/QUOTE]

Ty już się tym nie stresuj Nic to nie zmieni.
Naczynka moga wrócić do normalnego stanu.

o
Stary 2012-02-16, 13:59   #1408
tahito
Raczkowanie

GG do tahito

ta mata jest śliczna
Stary 2012-02-16, 14:05   #1409
Konto usunięte

Cytat:
No właśnie on mówi ,że sam nie wie co jest. Szyjka ok , nie ma rozwarcia, mała buszuje no i bądź tu mądry człowieku
Ale lekarz się przejął i coś Ci zalecił... Widzicie jak to jest, jak trafisz na człowieka, to się przejmie, a jak trafisz tak-jak-ja-zwykle-trafiam, to cię oleje i wyśmieje. A Ty się stresujesz.

Cytat:
Czyli sama prawda w tym, że brzuch w ciąży nie może boleć. Jak boli to do szpitala.
Na szczęście trafiłaś w dobre ręce, teraz leż i odpoczywaj.

Ty już się tym nie stresuj Nic to nie zmieni.
Naczynka moga wrócić do normalnego stanu.
No właśnie, jw.
To dobrze, że mogą wrócić. Myślałam, że to nieodwracalne.
Stary 2012-02-16, 14:07   #1410
_agata
Zakorzenienie

Mata śliczna, ale jak widzę to leżące, wywinięte w chińskie osiem dziecko, to aż mnie wszystko boli.

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32346020]Ale lekarz się przejął i coś Ci zalecił... Widzicie jak to jest, jak trafisz na człowieka, to się przejmie, a jak trafisz tak-jak-ja-zwykle-trafiam, to cię oleje i wyśmieje. A Ty się stresujesz.

No właśnie, jw.
To dobrze, że mogą wrócić. Myślałam, że to nieodwracalne.[/QUOTE]

Może niech Twój dentysta zmieni specjalizację?:b rzydal:

Nieodwracalne w tej chwili jest to, że musimy urodzić.

o

Edytowane przez _agata
Czas edycji: 2012-02-16 o 14:07
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości