Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-16, 16:43   #361
misiak17
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Hehe no ja wlasnie nie wiem jak dziewcyzny maja sie na fejsie czy sie znaja czy jak sie to porobilo? A co zgadzaja sie inicjaly z Twoimi?
Nie, nie zgadzają się, dlatego mówię, że to nie ja

Mam parę dziewczyn z wątku na fejsie. Jakoś tak kiedyś się zapraszałyśmy

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 16:46   #362
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

audrey ja Cie dodam na fb bo teraz nie mam czasu napisac ale jak dodasz kilka naszych dziewczyn to Cię znajdę

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
Hehe no ja wlasnie nie wiem jak dziewcyzny maja sie na fejsie czy sie znaja czy jak sie to porobilo? A co zgadzaja sie inicjaly z Twoimi?
część się zna część się wymieniła linkami jakoś tak wyszło ... ja znalazłam Chatkę jakoś po spotkaniu naszym mnie jakos znalazła Koziczka |
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 16:47   #363
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
audrey ja Cie dodam na fb bo teraz nie mam czasu napisac ale jak dodasz kilka naszych dziewczyn to Cię znajdę

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

część się zna część się wymieniła linkami jakoś tak wyszło ... ja znalazłam Chatkę jakoś po spotkaniu naszym mnie jakos znalazła Koziczka |
Posłałam Ci PW żebyś nie musiała szukać
Stary 2012-02-16, 16:48   #364
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez megan713 Pokaż wiadomość
Magdziu, a co to za odżywka?
Ja mam okropne problemy z pazurkami i raz w zyciu mi pomogła odżywka - "Herome". Paznokcie wręcz bolaly jak nałożylam ją grubiej, ale w życiu nie mialam tak ładnej płytki... no i mi sie skończyła a ty mnie zainteresowałaś ta Micro Cell ;p
To ta odżywka https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-paznokci.html Recenzje wizażanek mówią same za siebie Trzeba stosować ją co dzień i co drugi dzień zmywać i tak przez 3-4 tyg. A potem tylko jako podkład paznokcie szybko się odbudowują, a jeśli masz już rozdwojone albo połamane to ona je wzmacnia i jakby "zakleja" ze już dalej się nie rozdwajają i ładnie odrastają Nie jest tania, ale na prawdę warta swojej ceny. A przy tym straasznie wydajna

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
A ja właśnie załatwiłam kolejną ślubną sprawę - trochę za przyczyną niedawnej dyskusji na wątku Zapisałam się na paznokcie w środę przed ślubem. 100zł za całość, czyli przedłużanie żelem plus zdobienia. Czy to drogo?
U nas koszt to 120 zł. Czyli cena bardzo atrakcyjna

A propo tego wieszaka, całkiem fajna sprawa Moje nowe nazwisko będzie miało tylko ... cztery litery W porównaniu do obecnego to szokująco mało

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 16:53   #365
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misiak17 Pokaż wiadomość
Nie, nie zgadzają się, dlatego mówię, że to nie ja

Mam parę dziewczyn z wątku na fejsie. Jakoś tak kiedyś się zapraszałyśmy

Cytat:

Aaa rozumiem
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 16:54   #366
__Paulinka__
Zakorzenienie

Siemka

a ja jednak Wam rano sklamalam i poszlam do tego sklepu, bo musialam zrobic zakupy i kupilam 3 oponki

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32339201]hej

u mojej kuzynki było tak że świadkowa z nia szła do kibelka
u mnie może być podobnie, z tymże ja swojej świadkowej wgl. się nie wstydzę i mogę z gołym tyłkiem latać

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------
[/QUOTE]

gorzej, jak akurat w dniu slubu bedzie @... :P

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość

Od razu przed oczami stanęła mi świadkowa w "toaletowym stroju bojowym" http://us.123rf.com/400wm/400/400/pz...i-na--u-lu.jpg

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Powiem tak - mnóstwo kasy
Muszę sie trochę rozpisać, żeby wszystko wyjaśnić
Mamy rodzinę teoretycznie w okolicy, ale w praktyce w 5 różnych miejscowościach w obrębie +/- 20km od kościoła. Mógłby to być autokar, który wszystkich pozbiera, ale, żeby zdążył wszystkich pozbierać to goście z pierwszej miejscowości musieli by wsiadać do niego ze dwie godziny przed ślubem No nie zrobiłabym im tego więc wymyśliliśmy dwa busiki po 24 osoby - jeden gościu nam za to zaśpiewał 3 800zł Szukaliśmy gdzieś indziej, ale nikt nie ma busów po 24 osoby, max 20. Kombinowania było na pierdyliard sposobów. Nie będę was zanudzać, ale uwierzcie- koszmar. W końcu stanęło na tym, że będą 3 busiki (9os, 16os i 20os) wtedy idealnie goście się mieszczą, nawet ze 3 miejsca zostaną. Za taką przyjemność płacimy, o ile paliwo nie zdrożeje, 3 tysiące (ale zapewniamy też dojazd w poprawiny bo mamy salę na zadupiu). Tak będzie najwygodniej, a zresztą jak nam podliczył sam autokar, który po kolei by ludzi zbierał to wyszło 2 800

nie spodziewałam się, że będzie tak ciężko

Naprawdę PMki - jest to coś czym warto się zająć wcześniej
szczena mi opadla. A musicie wszystkich zabierac spod domu? My robimy tak, ze autokar bedzie czekal po mszy n gosci, zeby zawiezc na sale. Jak dzwonilam do jednego pana, to powiedzial mi 500zł/autokar 50-osobowy. Na sale mamy ok 7km.
A w czasie wesela nasz kolega bedzie odwozil naszym samochodem do domow, jak ktos bedzie chcial np odwiezc dzieci.

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie o pudełka na ciasto? Jak przeliczacie? Kupujecie jedno pudełko na parę, rodzinę? Nie wiem ile takich pudełek zamówić....

ja zamowilam 35 pudelek, na ok 85 osob. Liczylam jedno pudelko na malzenstwo z dziecmi, Ale nie liczylam np kuzyna 18letniego z os. towarzyszącą.

Cytat:
Ja większość wypisałam z osoba towarzyszącą. Ostatnio dowiedziałam się że moja koleżanka która była już zaręczona mieli se hajtać miesiąc po nas rozstali się. Tak samo inna znajoma do lipca była z facetem kilka lat ale jej się znudził. Więc nigdy nic nie wiadomo
u nas tez byla taka sytuacja.. dobrze, ze wtsdy jeszcze nie zamawialismy zaproszen..
a sytuacje z ciotka tez mam nieciekawą. Moja ciotka ma męża od chyba 25 lat, dorosle dzieci, i temu wujkowi odje**ło na stare lata i zacząl chodzic na dz.iw.ki i pić !!! i mieszka teraz w pomieszczeniu gospodarczym obok ich domu, niby nie są juz razem, ale nie maja rozwodu. Mama mi powiedziala, zebym wypisala tylko dla ciotki. Mnie to cieszy bo ten wujek to jest jakis chory psyhicznie chyba...

Cytat:
No to wklejam zdjęcia obrączek. Nie są dobrej jakości ale może coś dojrzycie Nie patrzcie też na szerokości bo jak mówiłam to takie na próbę. Ogólnie ja będę mieć 4,5 mm a T 5 mm. a i ja będę miała kamyczek.

zdjęcie 1i 2 to są zwykłe, ścięte, gładkie obrączki.
zdjęcie 3,4 gładkie, ścięte z rowkiem
zdjęcie 5 matowe, ścięte
zdjęcie 6 matowe, ścięte z rowkiem
zdjęcie 7,8 to są te z Apartu. Kolega ściął nam boki.

no i które tu wybrać
mi najbardziej podobają sie z Apartu tylko dla TZ czywiscie bez diamencika

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
E87 kupiłam w Racku na Ogrodowej w takim małym sklepiku z bielizną. Polecam z czystym sumieniem!!!!!!!

No tak, przecież bez pokazania Wam zakupu nie zaznam spokoju. Wiec tak. Tu macie linka do stanika http://sklep.samanta.pl/sklep.php?fl...prod&prod=1801 . Do tego majciochy kupiłam i na nich trochę finansowo popłynęłam. Ale najważniejsze, że bielizna jest

edt. Przypominam, że mam suknię z ramiączkami i dekoltem V, dlatego nie kupiłam bardotki, a coś w stylu push upa.
mmm.. sexi

jestem troche zla. Kazalam isc TZ do jego parafi gdzie mial chrzest, zeby wyjąl dokumenty, zeby juz byly jak w kwietniu pojdziemy spisywac protokol. Wlasnie do mnie dzwonil i ksiądz mu powiedzial, ze to jeszcze troche za wczesnie zeby bral te papiery, ale TZ kazal mu sprawdzic czy to wszystko tam jest, Ksiadz sprawdzil, wszystko sie zgadza i powiedzial mu, zeby na spokojnie przyszedl w kwoetniu... przeciez dokumenty wazne sa 6 miesiecy, nie?? kurde jedno szczescie ta parafia TZ jest 4 km od tej gdzie bierzemu slub i kancelaria jest otwarta w normalnych godzinach, bo inaczej bym sie wkurzyla. Ale i tak jestem z TZ dumna, ze poszedl sam do ksiedza
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 16:57   #367
misiak17
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaa rozumiem
no właśnie. I teraz mam też audrey.

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
Stary 2012-02-16, 16:59   #368
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Posłałam Ci PW żebyś nie musiała szukać
mnie poznasz po zdjeciu w tle na moim profilu

Stary 2012-02-16, 17:05   #369
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
No to wklejam zdjęcia obrączek. Nie są dobrej jakości ale może coś dojrzycie Nie patrzcie też na szerokości bo jak mówiłam to takie na próbę. Ogólnie ja będę mieć 4,5 mm a T 5 mm. a i ja będę miała kamyczek.

zdjęcie 1i 2 to są zwykłe, ścięte, gładkie obrączki.
zdjęcie 3,4 gładkie, ścięte z rowkiem
zdjęcie 5 matowe, ścięte
zdjęcie 6 matowe, ścięte z rowkiem
zdjęcie 7,8 to są te z Apartu. Kolega ściął nam boki.

no i które tu wybrać
mi osobiście podoba się 7 i 8
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 17:09   #370
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
mnie poznasz po zdjeciu w tle na moim profilu
poznałam
Stary 2012-02-16, 17:13   #371
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Powiem tak - mnóstwo kasy
Muszę sie trochę rozpisać, żeby wszystko wyjaśnić
Mamy rodzinę teoretycznie w okolicy, ale w praktyce w 5 różnych miejscowościach w obrębie +/- 20km od kościoła. Mógłby to być autokar, który wszystkich pozbiera, ale, żeby zdążył wszystkich pozbierać to goście z pierwszej miejscowości musieli by wsiadać do niego ze dwie godziny przed ślubem No nie zrobiłabym im tego więc wymyśliliśmy dwa busiki po 24 osoby - jeden gościu nam za to zaśpiewał 3 800zł Szukaliśmy gdzieś indziej, ale nikt nie ma busów po 24 osoby, max 20. Kombinowania było na pierdyliard sposobów. Nie będę was zanudzać, ale uwierzcie- koszmar. W końcu stanęło na tym, że będą 3 busiki (9os, 16os i 20os) wtedy idealnie goście się mieszczą, nawet ze 3 miejsca zostaną. Za taką przyjemność płacimy, o ile paliwo nie zdrożeje, 3 tysiące (ale zapewniamy też dojazd w poprawiny bo mamy salę na zadupiu). Tak będzie najwygodniej, a zresztą jak nam podliczył sam autokar, który po kolei by ludzi zbierał to wyszło 2 800

o raju, strasznie drogo
my będziemy mieć busa tylko z kościoła na salę wiec mam nadzieję ze to max kilka stówek wyjdzie
Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość

wiedziałam, ze tak bedzie i myslałam, ze wybrałam mniejsze "zło", ale okazało się, że w tym momencie mniejszym złemy byłoby wypisanie wspólnego zaproszenia....
niezręczna sytuacja, współczuję

Cytat:
E87 kupiłam w Racku na Ogrodowej w takim małym sklepiku z bielizną. Polecam z czystym sumieniem!!!!!!!

No tak, przecież bez pokazania Wam zakupu nie zaznam spokoju. Wiec tak. Tu macie linka do stanika http://sklep.samanta.pl/sklep.php?fl...prod&prod=1801 . Do tego majciochy kupiłam i na nich trochę finansowo popłynęłam. Ale najważniejsze, że bielizna jest

edt. Przypominam, że mam suknię z ramiączkami i dekoltem V, dlatego nie kupiłam bardotki, a coś w stylu push upa.
superowy

Właśnie zjadłam pierwszego i ostatniego na dziś pączka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 17:16   #372
misiak17
Wtajemniczenie

Uciekam na piwko do koleżanki. Będę pewnie późnym wieczorem.

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
Stary 2012-02-16, 17:22   #373
nena1984
Zakorzenienie

właśnie poczyniłam krok w sprawie kompromisu z tatą. Oto pojechaliśmy po wino, on kupił czerwone, takie jakie chciał, a ja białe, oczywiście dużo tańsze Generalnie kupiliśmy po 20 butelek
białe http://www.lidl.com.mt/cps/rde/xchg/...s.xsl/6220.htm (to, które polecała Marylka, bardzo smakowało mi i Tżtowi)
czerwone http://www.caldirola.it/eng/prodotti.asp?idp=87 (chianti)

Cytat:
Podoba mi się! Pisz za ile a ja się zastanowię
goszu napisałam wcześniej, sam wieszak to 10-20$ a wysyłka 30$, którą dzielimy po równo, zależy ile byłoby chętnych

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
ja ledwo na styk
kindziu tylko trzeba pamiętać, żeby Ci się zmieściło "Pani ...", chyba że chcesz samo nazwisko. I że spacja to też znak, żeby nie było ciurkiem

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
mnie tż ma zrobić taki wieszak
już wygrzebalam z szafy taki drewniany trzeba tylko pomalować i zamontować drut
ekstra, nie ma to jak fach w ręku

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 17:38   #374
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
właśnie poczyniłam krok w sprawie kompromisu z tatą. Oto pojechaliśmy po wino, on kupił czerwone, takie jakie chciał, a ja białe, oczywiście dużo tańsze Generalnie kupiliśmy po 20 butelek
białe http://www.lidl.com.mt/cps/rde/xchg/...s.xsl/6220.htm (to, które polecała Marylka, bardzo smakowało mi i Tżtowi)
czerwone http://www.caldirola.it/eng/prodotti.asp?idp=87 (chianti)

goszu napisałam wcześniej, sam wieszak to 10-20$ a wysyłka 30$, którą dzielimy po równo, zależy ile byłoby chętnych

kindziu tylko trzeba pamiętać, żeby Ci się zmieściło "Pani ...", chyba że chcesz samo nazwisko. I że spacja to też znak, żeby nie było ciurkiem

ekstra, nie ma to jak fach w ręku
czy fach to się jeszcze okaże
znając mojego tż może nie zdążyć do ślubu

a dasz linka do etsy ? po ile te wieszaki wychodzą ? (wiem pisałaś ale nie chce mi sie szukać teraz posta )

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 17:43   #375
nena1984
Zakorzenienie

brydziu - tego jest bardzo dużo np takie http://www.etsy.com/listing/80177482...4138181_bridal
w wyszukiwarce wystarczy wpisać bridal hanger

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 17:54   #376
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
brydziu - tego jest bardzo dużo np takie http://www.etsy.com/listing/80177482...4138181_bridal
w wyszukiwarce wystarczy wpisać bridal hanger

uuu to droga zabawa
chyba jednak pozostanę przy hand made tżta... zobaczymy co wymodzi

Stary 2012-02-16, 17:58   #377
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyny, znowu zwariowałam...ale zainspirowawszy się długopisem Tenebroski, strasznie podobają mi się personalizowane wieszaki na suknię ślubną z nazwiskiem przyszłego męża. Mój Tż ma krótkie nazwisko, więc myślę że może by się zmieściło Pani R..... Ktoś byłby chętny na wspólne zamówienie z etsy??
Te wieszaki są superowe...
Tylko z tytułem Pani X= 14 znaków

Mój TŻ chce mnie chyba utuczyć jak jakąś gęś hodowlaną
Wrócił z pracy i przyniósł mi... 15 pączków i kazał wcinać !!!

Edytowane przez anusia-girl
Czas edycji: 2012-02-16 o 18:03
anusia-girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 18:07   #378
niusia_87
Zakorzenienie

Dzień dobry tłustoczwartkowo

Seagirl super ten tort

sztuczka_magiczka ależ masz pamięć

Cytat:
gosza czy Ty zdajes sobie sprawę że po sobocie to Ty bedziesz kolejną w kolejce do ołtarza/ czy też USC
gosza ma konkordatowy
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 18:08   #379
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
cena jednego wieszaka to ok. 10-20$ plus ok. 30$ wysyłka. Dlatego pytam, czy jest ktoś chętny, bo dla siebie samej, to mi się trochę nie opłaca

aha. mieści się do 12 znaków. Ja się zmieszczę!
Strasznie mi sie one podobaja ale nie mialam pojecia gdzie je kupic no ale... z nowym nazwiskiem sie nie mieszcze chyba ze zostane przy starym a znaki licza sie ze spacja czy nie??
ooo.. juz widze ze tak to sie nie mieszcze na 100%

Dziewczyny - czestujcie sie - ZROBILAM milion paczkow
padam na twarz
wszystkie wygladaja jak jajka

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 18:10   #380
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Dzień dobry tłustoczwartkowo

Seagirl super ten tort

sztuczka_magiczka ależ masz pamięć

gosza ma konkordatowy
Ja wiem tylko nie każda PM staje przed ołtarzem.

Stary 2012-02-16, 18:15   #381
Cierpliwosc
Zadomowienie

Brydziu tutorial dla Twojego Tż: http://super-moh.blogspot.com/2011/0...orial-pic.html
A tu ktoś takie coś na alledrogo oferuje: http://allegro.pl/ozdobny-wieszak-sl...124957212.html

Zainspirowałaś mnie nena, chyba sama sobie zrobię, co tam będę kupować

A jeszcze jedno! Gosza poszło pw

Edytowane przez Cierpliwosc
Czas edycji: 2012-02-16 o 18:16
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 18:19   #382
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Witam się z pracy

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
ale jak to gratis? a skąd ty się o tym dowiedziałas, bo szukam i szukam na stronie i nie ma takiej informacji.
U nas w Bielsku też o tym głośno nie mówią, ale pamiętałam, że moje kumpele pomalowali za granicą w Douglasie i zgadałam się z koleżankami i postanowiłyśmy spróbować w Walentynki w naszej miejscowości. Dowiedziałyśmy się wtedy, że to jest tylko na zapisy i zapisałyśmy się na środę

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Dziewczyny napiszcie mi na PW linki do swoich profilów to chętnie Was zaproszę na fb
Ja też chcę

I odgapiam długopis z personalizacją

A teraz kolejne super pytanie nieślubne: co myślicie o takich butach? Będą pasować do tuniki (linki poniżej)

http://allegro.pl/wiosenne-botki-szp...html?source=oo

a tu tunika: http://allegro.pl/038-tunika-dwukolo...109924465.html
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 18:20   #383
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Brydziu tutorial dla Twojego Tż: http://super-moh.blogspot.com/2011/0...orial-pic.html
A tu ktoś takie coś na alledrogo oferuje: http://allegro.pl/ozdobny-wieszak-sl...124957212.html

jeśli serio tak ładnie robi to nie opłaca się Wam zamawiać z etsy

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 18:21   #384
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dzięki za info odnośnie ceny paznokci Ja robię w salonie fryzjersko-kosmetycznym w moim mieście, nie u jakiejś prywatnej osoby. Moje dwie kuzynki zawsze się tam zapisują przed weselami na paznokcie i są zadowolone, moja Mama też tam chodzi - co prawda na hennę, ale poleca salon, świadkowa z kolei się tam czesała i też była zadowolona. Więc po cichu liczę, że nic mi nie spieprzą Pani doradziła mi jako optymalny termin na taki zabieg 3 dni przed ślubem, żebym się z jednej strony przywyczaiła do żeli, jeśli nigdy nie miałam, a z drugiej, żeby się paznokietki w dniu ślubu prezentowały nienagannie.

Cytat:
dziewczyny, znowu zwariowałam...ale zainspirowawszy się długopisem Tenebroski, strasznie podobają mi się personalizowane wieszaki na suknię ślubną z nazwiskiem przyszłego męża. Mój Tż ma krótkie nazwisko, więc myślę że może by się zmieściło Pani R..... Ktoś byłby chętny na wspólne zamówienie z etsy??
Ja będę miała podwójne nazwisko, więc raczej u mnie odpada takie zamówionko Swoją drogą chciałam nam zamówić takie decoupage'owe wieszaki na stroje ślubne z imionami i datą, jakie nam tu kiedyś dawno temu kotek pokazywała. Niestety nie ma ich już na allegro Ale ciągle poluję.

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
tenebrosa a gdzie zamawiałaś ten długopis? przydał mi się taki do księgi
Jak Ci się jeszcze przyda, to tutaj: http://allegro.pl/show_item.php?item=2047038457

Poza tym zapisałam się jeszcze dzisiaj na mikrodermabrazję!
I zapisałam nas (dzięki karolince85) w końcu do poradni!
Normalnie dzień zapisów dziś mam
Mykam na zumbę!
Stary 2012-02-16, 18:23   #385
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cześć kochane..
Nie nadrabiam nawet bo dopadła mnie depresja
Chciałam się tylko pożalić, że minęły 3 tygodnie od kąd mnie zwolnili i wysyłam cv i wiecie? Nikt się nie odezwał oprócz jednej rozmowy na początku, z której i tak nic nie wyszło...
Ja nie rozumiem czemu nikt mnie nawet na rozmowę nie zaprasza jak ja mam planować ślub i robić zakupy jak nie wiem czy będę miała za co robić wesele
W poniedziałek idę ostatni raz do pracy się pożegnać
Przepraszam, nie mam gdzie ani komu innemu się pożalić..
Stary 2012-02-16, 18:28   #386
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Cześć kochane..
Chciałam się tylko pożalić, że minęły 3 tygodnie od kąd mnie zwolnili i wysyłam cv i wiecie? Nikt się nie odezwał oprócz jednej rozmowy na początku, z której i tak nic nie wyszło...
Ja nie rozumiem czemu nikt mnie nawet na rozmowę nie zaprasza jak ja mam planować ślub i robić zakupy jak nie wiem czy będę miała za co robić wesele
nam możesz zawsze, imy i zaciśniemy
Nie poddawaj się i myśl pozytywnie! Wiem, łatwo się mówi, ale sama wiesz, że płacz Ci nie pomoże, a optymizm...

Edytowane przez Cierpliwosc
Czas edycji: 2012-02-16 o 18:31
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 18:33   #387
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Cześć kochane..
Kochana nie zamartwiaj się, w końcu się ktoś odezwie- cierpliwości! Niekiedy firmy strasznie długo rekrutacje przeprowadzają mnie się kiedyś odezwali po prawie miesiącu , gdzie już zapomniałam, że w ogóle wysyłałam CV.
Nieraz warto się też osobiście przejść i pozostawiać CV
Głowa do góry! Trzymamy tu wszystkie kciuki !
Stary 2012-02-16, 18:43   #388
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć kochane..
Kochana, zacisniemy mocniej kciuki i na pewno cos sie znajdzie

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 18:44   #389
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość

mam ten link
oo na all tanio

Stary 2012-02-16, 18:44   #390
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Cześć kochane..
Teraz martwa cisza, a później jak zaczną dzwonić to aż nie będziesz mogła się zdecydować na którą rozmowę iść
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości