Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-17, 14:20   #661
kindziulindzia
Zakorzenienie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
e no coś Ty...to nawet nie jest formalne zamówienie. No i rzecz jasna wieszak o Tżta to jest to, też bym się nie zastanawiała.

zastanów sie, bo to nieodwracalne w skutkach. Tren nie grzywka, nie odrośnie

Paczcie, jaką sukienkę dorwałam dziś na ciuchach. Za całe 18 zł. Z papierowymi metkami firmy asos chyba wykorzystam ją na nadzielę po ślubie. U nas będzie tylko śniadanie z gośćmi
padłam

a sukieneczka za taką cenę boska
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 14:20   #662
Kessi_86
Wtajemniczenie

Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX

Cytat:

Paczcie, jaką sukienkę dorwałam dziś na ciuchach. Za całe 18 zł. Z papierowymi metkami firmy asos chyba wykorzystam ją na nadzielę po ślubie. U nas będzie tylko śniadanie z gośćmi
Bardzo ładna no i cena również
Stary 2012-02-17, 14:20   #663
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość
Hej laseczki jesteście nie możliwe

Adosienka ja bym tego trenu nie usuwała świetnie wygląda na sesji

Kicia kwiatki super sama się zastanawiam czy sobie nie zamówić

kasiamniam bardzo fajny ten monogram

Blacky za godzinę

A teraz ja mam do was pytanie i proszę o pomoc wczoraj pytałam ale nikt mi nie odpowiedział , czy takie buty jak w załączniku, a konkretnie kolor to jest kość słoniowa będzie pasować do sukni białej
nie mam bladego pojęcia....
Stary 2012-02-17, 14:21   #664
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Wiem, że temat zaproszeń sie już tyle razy przewijał, ale nie mogę się zdecydować. Zostały już 2. Zamawiała, któraś od tych sprzedawców??

http://moda.allegro.pl/show_item.php...cf77d00be2ff62

http://moda.allegro.pl/wyjatkowe-zap...123200507.html

Które ładniejsze??
najbardziej podobają mi się od tego sprzedawcy
http://moda.allegro.pl/wyjatkowe-zap...123200507.html

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
A ja zadzwoniłam do salonu Lisa Ferrera dowiedzieć się dokładnie jak wygląda kwestia odświeżenia, poprawek krawieckich w salonie.
No i tak:
--> poprawki krawieckie 300zł (na szczescie ja nie chcialabym zadnych bo suknia jest nawet na dlugośc idealna, a rozmiarem będzie super bo jest aktualnie za mała )
--> usunięcie trenu 150zł (specjalnie o to zapytałam bo jednak chyba bez trenu bardziej mi się podoba i zdecyduję się na to).. Zresztą zobaczcie same: z trenem http://allegro.pl/suknia-slubna-prin...100114160.html i bez trenu http://allegro.pl/suknia-slubna-deme...114818307.html )
--> generalne odświeżenie 150zł

Więc być może będę tylko usuwać tren i wyniesie mnie to 150zł (zastanowię się nad odświeżeniem).
No i suknię mam przywieźć najpóźniej na początku sierpnia.
Mnie się wydaje, że suknia o wiele korzystniej prezentuje się bez trenu

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

włąśnie coś tak mi się kojarzyło ze którejś z Was TŻ też kupił ten smoking

tez tak uważam
dlatego wszystkich stałych partnerów wpisałam imiennie, jak miałam jakąś wątpliwość dotyczącą tego czy dana osoba chce być wpisana ze swoim partnerem czy nie to pytałam wprost (nie robiłam podchodów ani nie szukałam na portalach społecznościowych, w końcu to są moje bliskie osoby, mogę z nimi szczerze rozmawiać ) i sprawę mam załatwioną a na to czy ktoś się rozstanie w międzyczasie czy nie to nikt nie ma wpływu czy para jest zaręczona czy nie zaręczona czy nawet jak są małżeństwem

ja płaciłam za próbną 50 ale za ślubną zapłacę 150 więc mim zdaniem nie przesada w końcu próbna jest prawie tak samo pracochłonna jak ślubna (mówię ze prawie bo nie trzeba wpisać kwiatów, welonów itp)

a dlaczego na raz?
tzn wiadomo że TŻ ma jeszcze inny garnitur i na mniej oficjalne okazje go nosi, ale przecież smoking jak najbardziej się nadaje na ważniejsze uroczystości. Można krawat założyć zamiast muchy żeby nie przesadzić i jest

u nas ksiądz nic nie chciał z protokół i zapowiedzi, ale ustaliliśmy wcześniej że damy mu 100 zł jeśli nie poda jakiejś konkretnej kwoty i wziął ostatecznie, ale wpisał sobie że to już na poczet ślubu będzie więc tak jakby wpłaciliśmy już zaliczkę na ślub
ale wiem ze w niektórych parafiach są cenniki i na to, np mężowi mojej kuzynki ksiądz zaśpiewał 180 zł za same zapowiedzi

My dziś jedziemy do Akcesu 2 zamawiać wreszcie buty nie mogę się doczekać
dokładnie

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 14:23   #665
Blacky
Zadomowienie

Nadrobiłam pierwszych 1o stron - więcej nie dam rady ;p

Seagirl trzymam kciuki za bajkową scenerię i piękny ślub, A potem oczywiście szałowe wesele!

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
pewnie ze tak. lepiej ponudzic sie w domu gotowym nim pozniej w biegu latac i miec stresa
Jestem tego samego zdania. Ja chcę fryzjera mieć na 10,00, a ślub o 16.30.

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
ja dziś mam 100 dni do ślubu
Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Ja świadkowej też się wstydzić nie będe- to moja przyjaciółka- siostra z wyboru, ale nie wiem czy bym chciała żeby kto słuchał moich rewolucji jelitowych, a z nerwów na pewno takie mieć będę
Też się boję o problemy jelitowe - u mnie to standard, a nawet przy mężu czy najbliższej przyjaciółce będę się wstydzić. Więc chyba poproszę w razie czego Mamę.

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość

+ Blacky - klik oraz suknia nr 2 - klik and klik

Musiałam wkleić, żebyście mogły jeszcze raz zobaczyć moją suknię na przebranie. Z góry przepraszam za swoją próżność, ale jestem nią strasznie podekscytowana.

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Co do transportu to u nas na szczęście nie załatwia się tego . Goście są w miarę na miejscu- najdalej mieszka para oddalona od mojego miejsca zamieszkania 20km .

Obsypywanie Młodej Pary... Ja tego strasznie nie lubię. Ryż wpada w włosy, a zbieranie grosików- kojarzy mi się z tym, że całe życie potem będziemy te grosiki zbierać. Na szczęście u nas raczej tylko najbliższa rodzina obsypuje, ale ich uprzedzę, że tego nie chcemy. No a jeśli się zdarzy jakiś przypadek, że ktoś inny obsypie nas- no to trudno. (Płatki róż nie są u nas powszechne, dlatego na ich temat nie mam zdania ;D).

Zaproszenia dajemy różnie. Raz z osobą towarzyszącą, a raz wypisanego partnera/ke. To zależy od tego na jakim oni są etapie. A nawet mam 2 przypadki, że mam zaproszenie do jednej osoby w dwóch wersjach (z osobą towarzyszącą i wypisane dane partnera). Ale to dotyczy mojej 45 letniej cioci, która spotyka się z pewnym panem, na razie jest ok między nimi ale nigdy nie wiadomo... A drugi przypadek dotyczy kuzynki która jest już dosyć długo z swoim partnerem ale jakoś wolałam się przygotować gdyby jednak ich związek nie przetrwał... Dziwne przeczucia miałam zamawiając zaproszenia
Też nie chcę sypania ryżem ani grosików. Nie będę tego z fryzury wydłubywać. :P Przygotowujemy świeże płatki róż - u nas jest tak, że Para Młoda wychodzi najpierw. Będę miała agentów przy drzwiach, którzy będą te płatki mieli i rozdadzą kilku osobom przy wyjściu - tam się często młodzi gromadzą. Obsypią mnie (powinnam napisać "nas" - kobity to okropne stowry, a przynajmniej ja ) płatkami, zrobimy zdjęcia, a potem dopiero życzenia.

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Też większość wypisywałam z osobami towarzyszącymi, ale ta jedna osoba ma całkiem inną sytuację --> chodzi o moją ciotkę, która nie mieszka z mężem, nie mają rozwodu i niby ciągle są oficjalnie małżenstwem. Nie potrafią się dogadać, oboje obwiniają się za całą powstałą sytuację no i oboje są temu winni. Doszłam do wniosku, że zaproszę tylko ciotkę bo ona jest moją rodziną, ale bez wujka bo go po pierwsze nie lubię, po drugie nie mieszka z ciotką, po trzecie nie chciałam aby na weselu jakiejś szopki z ciotką nie odwalili.
Byliśmy u ciotki w niedzielę z zaproszeniem i ona jak zobaczyła, że nie ma jej "męża", to w płacz, że jej przykro, że ona wolałby żeby on tam był wypisany itp. itd. Ja już w☠☠☠☠ na całego, ale ugryzłam się w język i czekałam co bedzie dalej. No i ciocia jako argument za tym by wypisac jej nowe zaproszenie z wujkiem podała następujący: bo wiesz, mogłabym pójśc do niego i pokazać mu, że rodzina go nie odtrąca (jasne ) i to jest jego wina, że nie chce należeć do tej rodziny... normalnie ręce mi opdały jak to usłyszałam... nic jej nie powiedziałam i wyszliśmy od niej.
Bardzo mi się nie podoba, jak ludzie próbują wykorzystać mnie do manipulowania innymi. Ja bym się na takie akcje nie pisała.
Też mam kilka kwiatków w rodzinie i też są spory, ale póki co trzymam twardo na swoim i zapraszam te osoby, które ja uważam za stosowne.

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

A i wiadomość dnia- Gosza kupiła bieliznę do ślubu
Gratulacje - bardzo ładny staniczek.

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość

Dziewczyny wczoraj byłam w Douglasie na makijażu i poradach i trafiłam na znajomą koleżanki, więc nie dość, że zrobiła mi cudowny makijaż to jeszcze dokonała niemożliwego: dobrała mi podkład idealny i tusz do rzęs, który dał takie efekty o jakich zawsze marzyłam Wiem też, jak zadbać o cerę i jak poprawić swój wygląd przed ślubem I nie było naciągania na produkty koniecznie z Douglasa, bo można tańsze znaleźć, dostałam też kartę z Douglasa, próbki kosmetyków i ogólnie genialnie Jeśli macie możliwość w swoich miejscowościach to można za darmo zaszaleć w tych drogeriach - makijaż i porady są gratis
Kurcze, to też mój problem - nie stosuję podkładów, bo po prostu nie potrafię dobrać koloru...

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
W sumie tren jest niesamowicie lekki (sam tiul w zasadzie), wstawiam fotki jak wygląda dokładniej (zdjęcia sesyjne dziewczyny, od której kupiłam suknię).
Może jednak jak pojadę do salonu, ubiorę to zdecyduję się go zostawić?
Ja swój obcinam, a przynajmniej skracam. Ale mój jest na pewno dużo cięższy, bo z tafty.

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
ja to nie wiem co ja tu robie czuje sie niewidzialna
ale to pewnie dlatego że nie mam za dużo do powiedzenia bo moje przygotowania ślubne na razie staneły w miejscu...ide włoski umyć.. u mnie za oknem zamiec jest sypie śnieg jak szalony
Kochana, o Twoich włosach i samopoczuciu też chętnie poczytamy. Nawet, jeśli żadnych ślubnych spraw aktualnie nie załatwiasz.

Ja się powoli zbieram, bo idę z koleżanką do kina i na plotki. Obejrzymy "Idy marcowe" - zajawka wyglądała nieźle, zobaczymy jak będzie.

Miłego popołudnia i pewnie wieczora

Pomyślna blog
Pani Mgr
22.09.2012
Blacky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 14:26   #666
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:

A co do mojego brata, to on ma taki charakter. Jego już ziemskie sprawy nie interesują i żyje w swoim świecie, więc lepiej jakby pojawił się jak najpóźniej i nie przywoził dodatkowych gości, ale nie wiem czy on to zrozumie....
No to ktoś musi uświadomić bratu, że wycieczkę z grupą kleryków do waszego domu ma sobie wybić z głowy. Chociaż tak jak piszesz, on pewnie problemu nie będzie widział.

Cytat:
ehm może i tak.. ale wcześniej pisałam to też nikt mnie nie zauważa... albo mi sie wydaje chyba doła mam przez tą noge
Po dupie zaraz dostaniesz... Każda z nas czasem czuje się niewidzialna i tyle. I nie przejmuj się tym, że nie masz o czym pisać, że przygotowania na szerszą skalę będą później. Każda z nas przez to przechodziła, przechodzi lub przechodzić będzie. Uszy do góry

A jednak mam oprawę muzyczną na ślub Właśnie wyjasniło się, że zagrają Pytanie tylko w jakim składzie, ale kolejna ważna rzecz załatwiona

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 14:27   #667
misiak17
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
fajne te literki są

Cytat:

śliczna ta sukienka i za taką cenę

Ja ponawiam pytanie o tego maximusa w Nadarzynie. Wiecie czy jest tam duży wybór męskich butów i garniturów (chodzi mi raczej o jakieś markowe).

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 14:28   #668
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
e no coś Ty...to nawet nie jest formalne zamówienie. No i rzecz jasna wieszak o Tżta to jest to, też bym się nie zastanawiała.

zastanów sie, bo to nieodwracalne w skutkach. Tren nie grzywka, nie odrośnie

Niuto - masz śliczne ażurowe sandałki otwarte, orientujesz się jaka może być ich cena 50/60 zł?

ale Ty masz szczęscie do sukienek świetna!
a sandałki myślę, że 60zł to już naprawdę max i to z przesyłką, raczej mniej
Stary 2012-02-17, 14:29   #669
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez omosia Pokaż wiadomość
JA wybrałam suknie z trenem po tym jak zobaczylam, ze po podpięciu wogole go nie widac.
Tak się prezentuje suknia z podpiętym trenem:
falbanki maja kolejny plus jakim jest mozliwosc upiecia trenu w ten sposob aby g onie bylo widac

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Mnie się treny podobają ale u kogoś. Swój zamierzam odciąć bo niewygodnie mi z czymś plączącym się pod nogami No i uważam, że przy takiej sukni jak moja źle wygląda podpięty.

Szukam zaproszeń. Jestem na 8 stronie all i już mi niedobrze na widok kokardek.
wlasnie nie mialam nic do kokardek dopoki nie zaczelam przegladac aukcji na allegro i po kilku stronach juz wiedzialam ze na pewno nasze zaproszenia nie beda mialy kokardek

Cytat:
NIE WIERZE!! jest cudowna!! i ta cena
tez chce taka

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 14:29   #670
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Nie mogę się zdecydować na żadną piosenkę na pierwszy taniec...
a masz jakieś propozycje?? ja na pierwszy taniec wybrałam kindla- z kimś takim jak ty
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 14:29   #671
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
no wiadomo dlatego nie mam na co narzekać.
dokładnie
Stary 2012-02-17, 14:29   #672
kooocur
Zakorzenienie

Ja zamowilam sobie na poprawiny taka kiecuszke (w rzeczywistości jest kawa z mlekiem) Chyba będzie ładnie...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg d_8903.jpg (21,8 KB, 60 załadowań)

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 14:30   #673
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 14:31   #674
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Ja zamowilam sobie na poprawiny taka kiecuszke (w rzeczywistości jest kawa z mlekiem) Chyba będzie ładnie...
pewnie, jest super
widziałam taką czarną na żywo, nawet przymierzyłam ale w biodrach mi ciasnawa była
Stary 2012-02-17, 14:32   #675
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
a masz jakieś propozycje?? ja na pierwszy taniec wybrałam kindla- z kimś takim jak ty
My chyba wezmiemy "Krawczyka - Bo jesteś Ty" - tylko czy pasuje?

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
pewnie, jest super
widziałam taką czarną na żywo, nawet przymierzyłam ale w biodrach mi ciasnawa była
Może moja???

Synuś
Stary 2012-02-17, 14:33   #676
niut0
Zakorzenienie

Cytat:

Może moja???
a może były dwie, czarne Ski
Stary 2012-02-17, 14:34   #677
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
wlasnie nie mialam nic do kokardek dopoki nie zaczelam przegladac aukcji na allegro i po kilku stronach juz wiedzialam ze na pewno nasze zaproszenia nie beda mialy kokardek
A myślałam, że tylko ja szukam zaproszeń bez kokardek Masz już wybrane?

Stary 2012-02-17, 14:35   #678
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

skąd je zamawiałaś???

u mnie zapłaciliśmy 50 zł a u TŻ w parafi za zapowiedzi nic nie wziął

Nam w sklepie tłumaczyli, ze im bardziej skręcona wełna tym mniej na niej widać zagnieceń. Chodzi o te liczby np wełna 120 lub 160. Mój TŻ ogladał tylko i wyłącznie garnitury 100% wełna lub z domieszka jedwabiu. W końcu wybrał cały wełniany.
http://allegro.pl/ozdoby-do-butow-pr...091129742.html

tu tylko na tej aukcji są inne ale kazała mi tu zamówić i napisać jej w mailu jakie chce a chciałam takie kwiatki które ona normanie robi jako 9 cm broszki

Cytat:
Hej laseczki jesteście nie możliwe

Adosienka ja bym tego trenu nie usuwała świetnie wygląda na sesji

Kicia kwiatki super sama się zastanawiam czy sobie nie zamówić

kasiamniam bardzo fajny ten monogram

Blacky za godzinę

A teraz ja mam do was pytanie i proszę o pomoc wczoraj pytałam ale nikt mi nie odpowiedział , czy takie buty jak w załączniku, a konkretnie kolor to jest kość słoniowa będzie pasować do sukni białej

myślę że będą ok

mam fotki na butach chcecie??
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 14:35   #679
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość

ooo tanie ja znalazłam inne ale tam litera w zależności od wielkości 1szt 15-25zł

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 14:35   #680
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
superaśna uwielbiam takie żaboty

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 14:36   #681
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
a może były dwie, czarne Ski
Czarna jest super i ta też I cena tez niska wiec się skusiłam

Synuś
Stary 2012-02-17, 14:36   #682
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
mam fotki na butach chcecie??
ehh a mówią, że nie ma głupich pytań

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 14:38   #683
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Cytat:

Mam kilka piosenek w zeszycie napisanych.
Ale ciężko mi coś z nich wybrać bo wszystkie mi się podobaja tak samo.
chyba będziemy musieli z D.zrobić jakieś losowanie

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 14:39   #684
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie, jest super
ja mierzyłam jasną bo też chciałam na drugi dzien świętowania w domu
i też była ciasna w biodrach one chyba są jakoś dziwnie uszyte

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 14:39   #685
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
ehh a mówią, że nie ma głupich pytań
no co ja też chcę sie z wami czasem trochę podrażnić

czekam aż mi T Zcik kabel znajdzie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 14:41   #686
chocolate muffin
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
czy jest na sali ktoś kto zna się na fotografi?? (kasiuuu ratuuuj)
A o co chodzi moja droga ?

Bijcie mnie... zjadłam dziś znowu 2,5 pączka... i kilka faworków

Ale za to zrobiłam też coś pożytecznego. Zrobiłam bałwana
Dla mojego chrześniaka, który niedawno wrócił ze szpitala i siedzi teraz w domu biedaczek i nawet na sanki nie może wyjść.
Na razie jest w 3 częściach, wieczorem "przekulam" go pod jego okno i poskładam w całość. Jak rano wstanie to go zobaczy

niuto ja też jeszcze nie wiem gdzie będę się malować. Mam do wyboru albo tam gdzie będę się czesać(byłoby wygodniej), albo u znajomej kosmetyczny na przyjaźni. Ale jeszcze się nigdzie nie malowałam i nie wiem gdzie będzie lepiej.
Stary 2012-02-17, 14:42   #687
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
do bialej jesli byloby na odwrot - czyli buty jasniejsze to zdecydowanie nie, bo sukienka wtedy wyglada na brudna, ale ciemniejsze buciki jak najbardziej

Cytat:
ja chyba ostatecznie bede robic sama - bo podobaja mi sie laserowo wyciete inicjaly takie jak tutaj:
http://allegro.pl/zaproszenia-slubne...104366707.html
ale niestety u tego sprzedawcy nie ma mozliwosci zmiany koloru papieru w danym modelu, a u innych sprzedawcow sa juz bardzo drogie

A poza laserowymi moim faworytem sa te
http://allegro.pl/verso-eleganckie-z...078801100.html
i jesli nie znajde czasu na zrobienie samodzielnie zaproszen to zamowie wlasnie te

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 14:42   #688
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Mam kilka piosenek w zeszycie napisanych.
Ale ciężko mi coś z nich wybrać bo wszystkie mi się podobaja tak samo.
chyba będziemy musieli z D.zrobić jakieś losowanie
Może spróbujcie do nich zatańczyć? Wiesz ważne żeby nie tylko dobrze brzmiało ale też żeby się wam dobrze tańczyło.

Stary 2012-02-17, 14:43   #689
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja uważam, że nie. Niby nie będzie za wiele butów widać spod sukni, ale np. na zdjęciach przy ubieraniu może to źle wyglądać. Jak fotograf nie poprawi, to będzie lipa i ja bym nie ryzykowała, ale to oczywiście tylko moje zdanie. I może wcale nie będą dla Ciebie aż tak ważne fotki z przygotowań itp. ale ja się takimi detalami typu jak coś będzie wyglądać na zdjęciach przejmuję W każdym razie według mnie jak biel to biel i ja bym szukała białych butów.

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
No to ktoś musi uświadomić bratu, że
A jednak mam oprawę muzyczną na ślub Właśnie wyjasniło się, że zagrają Pytanie tylko w jakim składzie, ale kolejna ważna rzecz załatwiona
Fajowsko, gratuluję!

Cytat:
My też będziemy mieć bez kokardek

Kasia, nie wiedziałam, że już są w sprzedaży takie monogramy. Widziałam to kiedyś na jakimś blogu, chyba nam czarna kawa wklejała. Ogólnie uważam, że to fajny pomysł, o wiele lepszy niż figurka na torcie Ale mój TŻ ma jakiś awers do inicjałów, nawet na zaproszeniach nie chciał, więc u nas tort zostanie chyba tylko z ozdobami z cukierni

nena, kocur, piękne kiecuszki - brawo, brawo!
Stary 2012-02-17, 14:44   #690
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:

Dla mnie one są po porstu białe i uważam, że będą pasowały
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości