Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-16, 22:28   #4681
Eldo_rado
amor vincit omnia

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
A jaka Wy bierzecie? Bo ja bralam mocne wlosy i paznokcie czy cos kolo tego.
my zwykłą Skrzypowitę
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 22:29   #4682
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
my zwykłą Skrzypowitę
A to ma jakas powloke na sobie czy nie ma? Bo te moje mialy zielonkawa powloke o ile dobrze pameitam. Za to jak kiedys, dawno temu , bralam skrzyp polny, to mial taki bury kolor, zero powloki i smierdzialo straszecznie ale byl bardzo skuteczny

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 22:31   #4683
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
A to ma jakas powloke na sobie czy nie ma? Bo te moje mialy zielonkawa powloke o ile dobrze pameitam. Za to jak kiedys, dawno temu , bralam skrzyp polny, to mial taki bury kolor, zero powloki i smierdzialo straszecznie ale byl bardzo skuteczny
takie zwykłe, matowe są właśnie.
Stary 2012-02-16, 22:32   #4684
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
I dziekuje dziewczeta za Wasze kciuki! tylko nie polamcie ani nie naciagnijcie ich sobie hhihihihi [odwala mi]
spoko loko, damy radę ja już mam chyba i tak naciągnięte mięśnie od biegania jutro chyba będzie ciężko na siłowni
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 22:34   #4685
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
jak skończę to opakowanie to chyba kupię Gęste Włosy, może będzie jakoś ładniej pachniało
Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
mam andzieję, że monia powie, ze ęste Włosy nie smierdzi
Kochane moje Skrzypovita gęste włosy jest w kapsułkach takich jak antybiotyki tu fotka: http://4.bp.blogspot.com/-kYE4Zy8m6o...55B01%255D.jpg

Nie ma absolutnie żadnego zapachu i łyka się tylko jedną dziennie!!!

Ja Was podczytuje kilka razy dziennie ale nie mam kiedy odpisać przepraszam ale wiem, ze mnie rozumiecie
Mąż we wtorek wyjeżdza więc mamy tylko kilka dni.
Ale Wątek pilnuję aby nie przekroczył 5000 postów i aby założyc nowy

Może później będę miała więcej czasu Wam po odpisywać ale póki co siedzę z mężem i synkiem Składam właśnie pranie haha

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 22:36   #4686
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Kochane moje Skrzypovita gęste włosy jest w kapsułkach takich jak antybiotyki tu fotka: http://4.bp.blogspot.com/-kYE4Zy8m6o...55B01%255D.jpg

Nie ma absolutnie żadnego zapachu i łyka się tylko jedną dziennie!!!
nie śmierdzi no i jest skierowana głównie na wzmocnienie włosów własnie więc idealna dla mnie! jeśli nie mam w szafce jeszcze jednej zwykłej Skrzypowity to kupię Gęste Wlosy
Stary 2012-02-16, 22:36   #4687
heroine86
Zakorzenienie

Monia, ciesz się mężem! My rozumiemy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-16, 22:39   #4688
meeedzik
Zakorzenienie

Kamilon ten skrzyp co ja biorę jest w kapsułkach, a wcześniej brałam taki z Humavitu z pokrzywą i tabletki były nie powlekane takiego dziwnego kolory w opakowaniu było ich 200 ale okropnie się je łykało a ten teraz jest super tylko ciekawe jak ze skutecznością
Monia cieszcie się sobą my tu poczekamy
Stary 2012-02-16, 22:52   #4689
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Kamilon ten skrzyp co ja biorę jest w kapsułkach, a wcześniej brałam taki z Humavitu z pokrzywą i tabletki były nie powlekane takiego dziwnego kolory w opakowaniu było ich 200 ale okropnie się je łykało a ten teraz jest super tylko ciekawe jak ze skutecznością
Monia cieszcie się sobą my tu poczekamy
Tylko ze z reguly te najbardziej paskudne rzeczy najlepiej dzialaja

Monia- ciesz sie mezusiem ciesz tak jak Medzik mowi, poczekamy spokojnie

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 23:06   #4690
murka04
Zadomowienie

To ja kupię Gęste Włosy w takim razie jak skończę opakowanie, no chyba że mocno mi włosy urosły po miesiącu ale nie sądzę Jedynie co to mam w końcu gładkie Ale to pewnie dzięki odżywce w sprayu intensis z PROSALON o tej http://alejka.pl/intensis-prosalon-m...g-chantal.html heroine myślę że i dla Ciebie byłaby świetna bo pisałam niedawno że mam takie brzydkie te włosy i wyglądają na zniszczone a jak się nią psiknie po umyciu to są fajne no a Ty mówiłaś że masz podobnie jak ja No i nie przetłuszcza włosów! Chyba znalazłam swoje cudeńko Tfu tfu coby nie zapeszyć

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 23:14   #4691
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
To ja kupię Gęste Włosy w takim razie jak skończę opakowanie, no chyba że mocno mi włosy urosły po miesiącu ale nie sądzę Jedynie co to mam w końcu gładkie Ale to pewnie dzięki odżywce w sprayu intensis z PROSALON o tej http://alejka.pl/intensis-prosalon-m...g-chantal.html heroine myślę że i dla Ciebie byłaby świetna bo pisałam niedawno że mam takie brzydkie te włosy i wyglądają na zniszczone a jak się nią psiknie po umyciu to są fajne no a Ty mówiłaś że masz podobnie jak ja No i nie przetłuszcza włosów! Chyba znalazłam swoje cudeńko Tfu tfu coby nie zapeszyć
Ooooo, dziękuję mówisz, że fajna? a gdzie kupiłaś? przez neta?
Stary 2012-02-16, 23:18   #4692
murka04
Zadomowienie

Dostałam od fryzjerki. To koleżanka mojej mamy więc zawsze mi daje mnóstwo takich rzeczy żebym wypróbowała co jest dobre dla mnie i w końću trafiłam na to Nie chciałam wcześniej się chwalić ale już psikam nią prawie tydzień codziennie myjąc włosy no i są super nawet po nocy. Nie wiem ile kosztuje tylko, ale chyba warto kupić bo siostra też używa i też jest zachwycona

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-16, 23:21   #4693
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałam od fryzjerki. To koleżanka mojej mamy więc zawsze mi daje mnóstwo takich rzeczy żebym wypróbowała co jest dobre dla mnie i w końću trafiłam na to Nie chciałam wcześniej się chwalić ale już psikam nią prawie tydzień codziennie myjąc włosy no i są super nawet po nocy. Nie wiem ile kosztuje tylko, ale chyba warto kupić bo siostra też używa i też jest zachwycona
Aha to pewnie w zwykłych drogeriach tego nie znajdę ale skoro mówisz, że warto to się porozglądam w sklepach fryzjerskich albo zamówię przez neta muszę ratować moje włosy
Stary 2012-02-16, 23:50   #4694
sanderaM
Rozeznanie

Ja też muszę sobie kupić jakiś specyfik na włosy bo lecą strasznie
Ja teraz siedzę i czatuję bo od północy ruszają zapisy na wf
Ha udało mi się zapisać na to co chciałam czyli na aerobik Mogę iść spać a myślałam że pół nocy nad tym spędzę ;/ dobranoc

Edytowane przez sanderaM
Czas edycji: 2012-02-17 o 00:29
sanderaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 07:29   #4695
Milena001
Zadomowienie

Cześć dziewczynki szykuje się na uczelnię
ale i tak mam dobry humor, nawet bardzo dobry bo dziś na wadze 63.9kg !!!!!!!!!! z.a.j.e.b.i.ś.c.i.e moja nagroda za niezjedzenie ani jednego pączusia Jeszcze raz w niedzielę się zważę i potwierdzę może do końca marca osiągnę 60 zobaczymy To uciekam, życzę miłego dnia i wytrwałości w diecie buziaki
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 09:46   #4696
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
ale i tak mam dobry humor, nawet bardzo dobry bo dziś na wadze 63.9kg !!!!!!!!!! z.a.j.e.b.i.ś.c.i.e moja nagroda za niezjedzenie ani jednego pączusia Jeszcze raz w niedzielę się zważę i potwierdzę może do końca marca osiągnę 60 zobaczymy To uciekam, życzę miłego dnia i wytrwałości w diecie buziaki
BRAWO!!!! tak, to nagroda za te wszystkie piękne jadłospisy na pewno osiągniesz swój cel, bo widać, że jesteś twarda babka, co się łatwo nie poddaje

miłego dnia

Dzień dobry wstać nie mogłam, no ale jakoś się zwlekłam Piję kawę na pobudzenie umyłam łeb i niedługo na siłownię zmykam w ogóle mi się nie chce jeść na pączki to patrzeć nie mogę
Stary 2012-02-17, 09:54   #4697
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Wooooow!
Super kochana moje gratulacje dla Ciebie
Zuch jestes

U mnie natomiast zupelnie odwrotnie zamiast spadku wzrost
Byc moze dlatego ze wczoraj zjadlam na kolacje dwie kromeczki razowca z wedlina Jak widac u mnie ewidentnie musi byc bialko i nie ma zadnej innej opcji
Wstalam wlasnie ledwo co, ogolnie odrywa mi sie z gardla anginy nie mam raczej bo te halsy mnie uratowaly ale cos sie dzieje wciaz w tym gardle Jestem od kilku dni na fervexach i aspirynach na noc i nic nie puszcza. Dobrze ze nie jestem jakos mega oslabiona i moge w ogole chodzic, ale cos mi to dobrze nie wyglada

Zjadlam owsianeczke i lece sie szykowac do pracy

Ogolnie jutro sa chyba ostatnki no nie?
Rarezerwowalismy ze zjaomymi stolik w klubie bilardowym, pewnie troche pogramy i jakies % beda Ja stwierdzilam ze wypije maks 2 piwa i ani jednego wiecej, ale symboliczne ostatki trzeba zaliczyc
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 10:03   #4698
heroine86
Zakorzenienie

No i wypijmy za wszystkie koty, bo dzisiaj ich święto!

Czekoladko, idź może do lekarza skoro nic Ci nie pomaga żeby coś poważniejszego z tego nie było bo Ty jeszcze chodzisz do pracy, to dodatkowo narażasz się na wszelkie infekcje i zarazki wokół
Stary 2012-02-17, 11:00   #4699
sanderaM
Rozeznanie

Hej laseczki
Ja od dzisiaj startuje z pełną energią
Zważę się jutro bo dzisiaj to jeszcze czuje pozostałości po wczorajszym jedzeniu W ogóle to czuję że robi mi się opryszczka ale już kupiłam plaster i przykleiłam więc mam nadzieję że niec mi nie wyskoczy
Heroine widzę że nie ma Moni więc nie naskrobałyście po nocy dużo
Milenko w ogóle to Cię podziwiam ale ślub to duża motywacja
Czekoladko a może kup jakieś proszki do ssania na gardło?
Ja to na ostatki jadę jutro na dyskotekę z Tż a w poniedziałek z dziewczynami z uczelni
A mojego kota nie ma nadal może dzisiaj wróci
Dobra ja lecę ogarniać dom bo do mamy ma koleżanka przyjechać.
Miłego dnia
Stary 2012-02-17, 12:24   #4700
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
Ja się dziś zważyłam po około tygodniu przerwy i na wadze 48,2 kg, czyli dobrze jest A dziś na śniadanie i drugie śniadanie zjadłam pączka a od jutra, albo nie od poniedziałku bardziej będę się pilnować i zacznę porządnie ćwiczyć, bo teraz przestałam przez @ :/

Milena super, że waga w końcu spada oby tak dalej
Murka też się rozejrzę za tą odżywką jak Tobie pomaga to może i mi pomoże a co do tej skrzypowity gęste włosy to zobaczę jak będzie u mnie efekt jak zmierzę włosy i jak coś to też się na nią skusze jak skończę brać skrzyp
Sanderko trzymam kciuki, żeby kociak wrócił
Czekoladko zdrówka kochana
Stary 2012-02-17, 12:50   #4701
201803111819
Konto usunięte

hej dziewczyny, mam do was prośbę i pytanie:
co proponujecie do kurczaka (poki co się odmraża ) poki co chcialam go usmażyć na patelni teflonowej ... takie w kawaleczkach...ale co do tego???
201803111819 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 12:59   #4702
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez LovingShoes Pokaż wiadomość
co proponujecie do kurczaka (poki co się odmraża ) poki co chcialam go usmażyć na patelni teflonowej ... takie w kawaleczkach...ale co do tego???
kurcze, wiele rzeczy można...
peiczarki, papryka, cebulka
brokuły, trochę makaronu
szpinak, czosnek i przyprawy
warzywa na parze/ na patelnię
można nadziać czymś- pomidorami, pieczarkami, warzywami
Stary 2012-02-17, 13:24   #4703
maminka83
Raczkowanie

Cytat:
Coś słabe te śniadanie...śniadanie to najważniejszy posiłek dnia i jest ważne bo dzięki temu nie jesteśmy głodni w ciągu dnia, przynajmniej ja tak mam i organizm ma sporo czasu żeby je strawić, nie to co z kolacją...
wiem wiem wiem milenko ja to wszystko wiem ale jak zjem obfite sniadanie to potem po zjedzeniu obiadu zostaje mi bardzo mało punktów i wtedy późnym wieczorem kończy się wizytą w lodówce dlatego znalazłam jakiś sposób, żeby się pohamować a najważniejsze ze skuteczny jak dla mnie
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 14:36   #4704
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Czekoladko, idź może do lekarza skoro nic Ci nie pomaga żeby coś poważniejszego z tego nie było bo Ty jeszcze chodzisz do pracy, to dodatkowo narażasz się na wszelkie infekcje i zarazki wokół
Kurde ale znowu sie na antybiotyku skonczy
Na bank, bo juz wszytskie inne opcje wyczerpalam
Cholera nie wiem co jest na rzeczy
Ale antybiotyku znowu niechce bo przeciez dwa tygodnie temu co skonczylam brac, pozatym on mnie zawsze tak rozklada ze glowa mala..

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Czekoladko a może kup jakieś proszki do ssania na gardło?
Ja to na ostatki jadę jutro na dyskotekę z Tż a w poniedziałek z dziewczynami z uczelni
No wlasnie sie ratuje Halsami czarnymi, bo one sa lepsze dla mnie niz Strepslils czy Neoangin. Pomagaja mi bardzo, gardlo mnie nie boli ale odrywa mi sie caly czas

A ja sie wlasnie zastanawiam czy ja w ten weekend nie powinnam sie poprostu polozyc do lozka zamiast isc i tankowac
Cytat:
Hej laseczki
Ja się dziś zważyłam po około tygodniu przerwy i na wadze 48,2 kg, czyli dobrze jest

Czekoladko zdrówka kochana
Kochana jak Ty to robisz? Normlanie podziwiam Cie w pelnym tego slowa znaczeniu Tak pieknie utrzymujesz tą wage ze normlanie az milo patrzec jaka masz nad tym wszytskim kontrole
Pieknie poprostu
Napisz nam tutaj koniecznie jakie masz menu, juz dawno mialam Cie o to zapytac Ilosciowo i jakosciowo, nie pomijajc slodyczy, bo bardzo ciekawa jestem jak Ty to robisz

Dziekuje mam nadzieje ze sie wylize jakos

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Z tymi z których korzystamy nie są to jakieś firmowe. Jeśli mogę spytać ile czasu Tobie zajmuje Bo jestem ciekawa czy czas się zmniejsza wraz z tym ile czasu już robimy.
Aha rozumiem

No mi teraz to maks 1.5h ale kiedys to tłuklam po 3h czasami nawet dluzejPewnie ze czas zabiegu sie zmienia bardzo, dochodzi sie do coraz lepszej wprawy
Stary 2012-02-17, 14:50   #4705
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze zrobiłaś jeśli tak przeżywasz śmierć pupila Ja miałam 3 małe pieski w swoim życiu i wszystkie mi przejechali, jak to na wsi ganiają te samochody ale jeden pies bał się i w ogóle na drogę nie wychodził a le traf tak chciał, że przebiegał za piłką przez drogę i auta nie zauważył i prosto pod koła...ile ja czasu ryczałam...jej Więcej nie chcę mieć swoich pupilów
O joj to faktycznie nie kolorowo. No wlasnie to zbyt duze ryzyko, czlowiek sie tak bardzo przyzwyczaja, u nas Lucjan byl jak czlonek rodziny normalnie, zawsze czekal na mnie jak wracalam z pracy siedzial przed drzwiami i czatowal, reagowal na moj budzik i na dzwonek w telefonie.
Prawda jest taka ze jak sie nie ma warunkow to nie mozna sobie na takie cos pozwolic bo to wkoncu jest takie male kochane i bezbronne

Ja wiem ze kota to ja juz mieszkajac tu miec nie moge, kocham tez psy szczegolnie Dobermany ale o tym tez moge tylko pomarzyc

Cytat:
Czekoladka dobra decyzję podjełaś Teraz byś bała ciągle i w ogóle doskonale Cię rozumiem
Cytat:
Bialaczekoladka- szkoda kotka, ale bardzo sie ciesze, ze nie myslisz o sobie i "zachciankach", ze milo miec zwierzaka w domu itp ale o tym kotku, ze mogloby sie mu cos stac. Dobry czlowiek z Ciebie
Dziekuje Wam
Odrazu mi lzej, decyzja byla ciezka do podjecia ale przynajmniej mam czyste sumienie, nieprzezylabym drugi raz takiej tragedii

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Ano wlasnie, nie jestem pewna, bo przez dlugi czas wagi nie mialam. Zaczelam sie ''ogarniac'' pod koniec lata, raz sie zwazylam u znajomych i chyba bylo okolo 68.W pazdzierniku kupilam wage i zaczelam tak na powaznie, i pokazywala juz wtedy 65. Teraz 61,5 wiec spadlo okolo 6 kg.
Zjadlam na kolacje kilka lyzek wiesniaka z kminkiem i plasterek szynki.
Eee kochana to naprawde spory sukces
A jaki masz cel?

Cytat:
biala kurczę przykra ta sytuacja z Lucjanem, mój kot też się Lucek nazywa i jest taki kochany rudo-biały, nie wyobrażam sobie żeby miał zginąć ale też podziwiam Cię że tak pomyślałaś mądrze o tej kotce, bo ja jestem uzależniona od zwierzaków i jak ich nie ma w domu to tak pusto jest.
No nie? Ja tez mialam cos takiego ze jak Lucjan u nas w domu byl to bylo jakos inaczej, wszyscy spokojniejsi chodzili, praktycznie nikt sie z nikim nie sprzeczal. Wprowadzal taki fajny nastroj, takiego domowego zacisza a teraz jest zupelnie inaczej, nie mowie ze wszyscy sie u mnie bija na zmiane ze soba ale poprostu czlowiek juz nie ma tak gdzie wyladowac sie, a tak bralo sie kota na rece i odrazu wszytsko przechodzilo
A imie Lucjan jest bombowe dla kota
Stary 2012-02-17, 14:51   #4706
meeedzik
Zakorzenienie

Czekoladko jakbyś zobaczyła moje menu to byś chyba padła na miejscu aż wstyd tu pisać co ja ostatnio pochłaniam
Wczoraj:
ś: 2 garstki płatków + szklanka mleka 0,5%
2 ś: gorący kubek barszcz czerwony i 2 kostki ptasiego mleczka
o: frytki z sosem czosnkowym
p: 2 pączki
k: 2 małe kromki chleba z serkiem topionym i ketchupem.
Dziś:
ś: pączek
2 ś: pączek i zielona herbata
O: 2 łyżki ziemniaków polane sosem czosnkowym ( własnej roboty łyżka śmietany i mała łyżeczka majonezu + przyprawy )
p: kawa z mlekiem ( duży kubek 350ml ) i może jabłko
k: 2 kromki z serkiem kanapkowym i pomidorem

Te dwa dni to masakra pod względem jakości ale ogólnie to jestem przyzwyczajona do małych porcji jedzenia i szybko się najadam.
Muszę znów wrócić do jedzenia owoców bo ostatnio jakoś nie mam ochoty, a jogurtu to miesiąc nie jadłam nie mam zapasów to jem co mi do łap wpadnie

Nie brać przykładu z menu
Stary 2012-02-17, 14:58   #4707
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Czekoladko jakbyś zobaczyła moje menu to byś chyba padła na miejscu aż wstyd tu pisać co ja ostatnio pochłaniam
Wczoraj:
Dziś:
O: 2 łyżki ziemniaków polane sosem czosnkowym ( własnej roboty łyżka śmietany i mała łyżeczka majonezu + przyprawy )

Te dwa dni to masakra pod względem jakości ale ogólnie to jestem przyzwyczajona do małych porcji jedzenia i szybko się najadam.
Muszę znów wrócić do jedzenia owoców bo ostatnio jakoś nie mam ochoty, a jogurtu to miesiąc nie jadłam nie mam zapasów to jem co mi do łap wpadnie

Nie brać przykładu z menu
Jezu to ja Ci normalnie zazdroszcze
Tez tak bym chciala

A co owocow to juz niedlugo zaczna sie pojawiac sezonowe owoce i warzywaaa juz sie moge doczekac

A Ty jestes dobrym przykladem na to ze jak sie pilnuje malych porcji to nawet male grzeszki nie sa wstanie zaburzyc wagi, super sprawa
Stary 2012-02-17, 15:07   #4708
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość

No mi teraz to maks 1.5h ale kiedys to tłuklam po 3h czasami nawet dluzejPewnie ze czas zabiegu sie zmienia bardzo, dochodzi sie do coraz lepszej wprawy
Oj to ja 3h-3,5h robiłam na początku teraz już na szczęście krócej

Cytat:
Hej laseczki
Ja się dziś zważyłam po około tygodniu przerwy i na wadze 48,2 kg, czyli dobrze jest A dziś na śniadanie i drugie śniadanie zjadłam pączka a od jutra, albo nie od poniedziałku bardziej będę się pilnować i zacznę porządnie ćwiczyć, bo teraz przestałam przez @ :/
Może w poniedziałek na aerobik ?
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 15:20   #4709
meeedzik
Zakorzenienie

Czekoladko no ale to teraz przez te dni tak przesadziłam trochę ogólnie to aż tak bardzo nie grzeszę
Cocktail zobaczę jeszcze, bo znów się od mamy nasłuchałam jak ostatnio zaczęłam ćwiczyć znowu wmawia mi anoreksję itp i mówi, że brzydko wyglądam i takie tam. Już mam dość tego słuchania

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Porównywałam teraz skład Skrzypovity i Wyciągu ze skrzypu polnego i moim zdaniem ten wyciąg jest lepszy. Zawiera aż 110 mg wyciągu ze skrzypu polnego i 110mg ziela ze skrzypu polnego a w skrzypovicie jest tylko 50mg ekstraktu ze skrzypu polnego. A to chyba on jest w tym wszystkim najważniejszy.
Sama już nie wiem. Zobaczę jaki będzie efekt bo wybraniu całego opakowania, zostało mi jeszcze na ponad 10 dni. Moim zdaniem włosy już zrobiły się mocniejsze i bardziej lśniące, ciekawe ile urosły?
Stary 2012-02-17, 16:52   #4710
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine widzę że nie ma Moni więc nie naskrobałyście po nocy dużo
racja nie było Moni i nie miałam z kim popisać czemu Wy chodzicie tak wcześnie spać

Cytat:
A mojego kota nie ma nadal może dzisiaj wróci
no, w końcu dzisiaj jego święto może zrobi Ci niespodziankę

Cytat:
Hej laseczki
Kurde, takiej to dobrze je pączki i jeszcze chudnie też tak chcę

Cytat:
Kurde ale znowu sie na antybiotyku skonczy
Na bank, bo juz wszytskie inne opcje wyczerpalam
Cholera nie wiem co jest na rzeczy
Ale antybiotyku znowu niechce bo przeciez dwa tygodnie temu co skonczylam brac, pozatym on mnie zawsze tak rozklada ze glowa mala..
No to rzeczywiście kiepsko, skoro antybiotyk średnio Ci pomógł nie wiem, może jakieś badania zrób? bo co, będziesz się tak męczyć?

Cytat:
A ja sie wlasnie zastanawiam czy ja w ten weekend nie powinnam sie poprostu polozyc do lozka zamiast isc i tankowac
no

Cytat:
Wczoraj:
Dziś:
O ludzie zazdroszczę chociaż te Twoje porcje duże nie są :P kalorycznie może i jest, ale mało mimo wszystko chciałabym tak jeść i nie tyć marzenie ściętej głowy

A ja byłam dzisiaj na siłowni i wypociłam przynajmniej część wczorajszych pączków no, mam nadzieję Było tak:

50 min na bieżni
60 min rowerek
30 min twister
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości