|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
|
|
|
|
#4682 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
A to ma jakas powloke na sobie czy nie ma? Bo te moje mialy zielonkawa powloke o ile dobrze pameitam. Za to jak kiedys, dawno temu , bralam skrzyp polny, to mial taki bury kolor, zero powloki i smierdzialo straszecznie
ale byl bardzo skuteczny
|
#4683 |
|
amor vincit omnia
|
takie zwykłe, matowe są właśnie.
|
|
|
|
#4684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja już mam chyba i tak naciągnięte mięśnie od biegania
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skrzypovita gęste włosy jest w kapsułkach takich jak antybiotyki tu fotka: http://4.bp.blogspot.com/-kYE4Zy8m6o...55B01%255D.jpgNie ma absolutnie żadnego zapachu i łyka się tylko jedną dziennie!!! ![]() Ja Was podczytuje kilka razy dziennie ale nie mam kiedy odpisać przepraszam ale wiem, ze mnie rozumiecie ![]() Mąż we wtorek wyjeżdza więc mamy tylko kilka dni. Ale Wątek pilnuję aby nie przekroczył 5000 postów i aby założyc nowy Może później będę miała więcej czasu Wam po odpisywać ale póki co siedzę z mężem i synkiem Składam właśnie pranie haha
|
|
#4686 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, ciesz się mężem! My rozumiemy
![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilon ten skrzyp co ja biorę jest w kapsułkach, a wcześniej brałam taki z Humavitu z pokrzywą i tabletki były nie powlekane takiego dziwnego kolory w opakowaniu było ich 200 ale okropnie się je łykało
tylko ciekawe jak ze skutecznością ![]() Monia cieszcie się sobą my tu poczekamy
|
#4689 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Monia- ciesz sie mezusiem ciesz tak jak Medzik mowi, poczekamy spokojnie
|
|
#4690 |
|
Zadomowienie
|
To ja kupię Gęste Włosy w takim razie jak skończę opakowanie, no chyba że mocno mi włosy urosły po miesiącu ale nie sądzę
Jedynie co to mam w końcu gładkie no a Ty mówiłaś że masz podobnie jak ja No i nie przetłuszcza włosów! Chyba znalazłam swoje cudeńko
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówisz, że fajna? a gdzie kupiłaś? przez neta?
|
|
|
|
|
#4692 |
|
Zadomowienie
|
Dostałam od fryzjerki. To koleżanka mojej mamy więc zawsze mi daje mnóstwo takich rzeczy żebym wypróbowała co jest dobre dla mnie i w końću trafiłam na to
Nie chciałam wcześniej się chwalić ale już psikam nią prawie tydzień codziennie myjąc włosy no i są super nawet po nocy. Nie wiem ile kosztuje tylko, ale chyba warto kupić bo siostra też używa i też jest zachwycona
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to pewnie w zwykłych drogeriach tego nie znajdę ale skoro mówisz, że warto to się porozglądam w sklepach fryzjerskich
|
|
|
|
|
#4694 |
|
Rozeznanie
|
Ja też muszę sobie kupić jakiś specyfik na włosy bo lecą strasznie
Ja teraz siedzę i czatuję bo od północy ruszają zapisy na wf ![]() Ha udało mi się zapisać na to co chciałam czyli na aerobik Mogę iść spać a myślałam że pół nocy nad tym spędzę ;/ dobranoc
62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52 Edytowane przez sanderaM Czas edycji: 2012-02-17 o 00:29 |
|
|
|
#4695 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
szykuje się na uczelnię ![]() ale i tak mam dobry humor, nawet bardzo dobry bo dziś na wadze 63.9kg !!!!!!!!!! Jeszcze raz w niedzielę się zważę i potwierdzę może do końca marca osiągnę 60 zobaczymy To uciekam, życzę miłego dnia i wytrwałości w diecie buziaki
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, to nagroda za te wszystkie piękne jadłospisy miłego dnia ![]() Dzień dobry wstać nie mogłam, no ale jakoś się zwlekłam Piję kawę na pobudzenie umyłam łeb i niedługo na siłownię zmykam na pączki to patrzeć nie mogę
|
|
|
|
|
#4697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super kochana moje gratulacje dla Ciebie Zuch jestes ![]() U mnie natomiast zupelnie odwrotnie zamiast spadku wzrost ![]() Byc moze dlatego ze wczoraj zjadlam na kolacje dwie kromeczki razowca z wedlina Wstalam wlasnie ledwo co, ogolnie odrywa mi sie z gardla anginy nie mam raczej bo te halsy mnie uratowaly ale cos sie dzieje wciaz w tym gardle Jestem od kilku dni na fervexach i aspirynach na noc i nic nie puszcza. Dobrze ze nie jestem jakos mega oslabiona i moge w ogole chodzic, ale cos mi to dobrze nie wyglada![]() Zjadlam owsianeczke i lece sie szykowac do pracy ![]() Ogolnie jutro sa chyba ostatnki no nie? Rarezerwowalismy ze zjaomymi stolik w klubie bilardowym, pewnie troche pogramy i jakies % beda
|
|
|
|
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
No i wypijmy za wszystkie koty, bo dzisiaj ich święto!
![]() Czekoladko, idź może do lekarza bo Ty jeszcze chodzisz do pracy, to dodatkowo narażasz się na wszelkie infekcje i zarazki wokół
|
|
|
|
#4699 |
|
Rozeznanie
|
Hej laseczki
Ja od dzisiaj startuje z pełną energią ![]() Zważę się jutro bo dzisiaj to jeszcze czuje pozostałości po wczorajszym jedzeniu W ogóle to czuję że robi mi się opryszczka ale już kupiłam plaster i przykleiłam więc mam nadzieję że niec mi nie wyskoczy![]() Heroine widzę że nie ma Moni więc nie naskrobałyście po nocy dużo Milenko w ogóle to Cię podziwiam ale ślub to duża motywacja![]() Czekoladko a może kup jakieś proszki do ssania na gardło? Ja to na ostatki jadę jutro na dyskotekę z Tż a w poniedziałek z dziewczynami z uczelni ![]() A mojego kota nie ma nadal może dzisiaj wróci ![]() Dobra ja lecę ogarniać dom bo do mamy ma koleżanka przyjechać. Miłego dnia
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Ja się dziś zważyłam po około tygodniu przerwy i na wadze 48,2 kg, czyli dobrze jest a od jutra, albo nie od poniedziałku bardziej będę się pilnować i zacznę porządnie ćwiczyć, bo teraz przestałam przez @ :/Milena super, że waga w końcu spada oby tak dalej ![]() Murka też się rozejrzę za tą odżywką jak Tobie pomaga to może i mi pomoże a co do tej skrzypowity gęste włosy to zobaczę jak będzie u mnie efekt jak zmierzę włosy i jak coś to też się na nią skusze jak skończę brać skrzyp ![]() Sanderko trzymam kciuki, żeby kociak wrócił ![]() Czekoladko zdrówka kochana
|
#4701 |
|
Konto usunięte
|
hej dziewczyny, mam do was prośbę i pytanie:
co proponujecie do kurczaka (poki co się odmraża ) poki co chcialam go usmażyć na patelni teflonowej ... takie w kawaleczkach...ale co do tego???
|
|
|
|
#4702 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
peiczarki, papryka, cebulka brokuły, trochę makaronu szpinak, czosnek i przyprawy warzywa na parze/ na patelnię można nadziać czymś- pomidorami, pieczarkami, warzywami |
|
|
|
|
#4703 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4704 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na bank, bo juz wszytskie inne opcje wyczerpalam Cholera nie wiem co jest na rzeczy ![]() Ale antybiotyku znowu niechce bo przeciez dwa tygodnie temu co skonczylam brac, pozatym on mnie zawsze tak rozklada ze glowa mala.. Cytat:
A ja sie wlasnie zastanawiam czy ja w ten weekend nie powinnam sie poprostu polozyc do lozka zamiast isc i tankowac Cytat:
Tak pieknie utrzymujesz tą wage ze normlanie az milo patrzec jaka masz nad tym wszytskim kontrole![]() Pieknie poprostu Napisz nam tutaj koniecznie jakie masz menu, juz dawno mialam Cie o to zapytac Ilosciowo i jakosciowo, nie pomijajc slodyczy, bo bardzo ciekawa jestem jak Ty to robisz![]() Dziekuje ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() No mi teraz to maks 1.5h ale kiedys to tłuklam po 3h czasami nawet dluzej Pewnie ze czas zabiegu sie zmienia bardzo, dochodzi sie do coraz lepszej wprawy
|
||||
|
|
|
#4705 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawda jest taka ze jak sie nie ma warunkow to nie mozna sobie na takie cos pozwolic bo to wkoncu jest takie male kochane i bezbronne ![]() Ja wiem ze kota to ja juz mieszkajac tu miec nie moge, kocham tez psy szczegolnie Dobermany ale o tym tez moge tylko pomarzyc Cytat:
Cytat:
![]() Odrazu mi lzej, decyzja byla ciezka do podjecia ale przynajmniej mam czyste sumienie, nieprzezylabym drugi raz takiej tragedii Cytat:
![]() A jaki masz cel? ![]() Cytat:
ale poprostu czlowiek juz nie ma tak gdzie wyladowac sie, a tak bralo sie kota na rece i odrazu wszytsko przechodzilo![]() A imie Lucjan jest bombowe dla kota
|
|||||
|
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko jakbyś zobaczyła moje menu to byś chyba padła na miejscu
aż wstyd tu pisać co ja ostatnio pochłaniam ![]() Wczoraj: ś: 2 garstki płatków + szklanka mleka 0,5% 2 ś: gorący kubek barszcz czerwony i 2 kostki ptasiego mleczka o: frytki z sosem czosnkowym ![]() p: 2 pączki ![]() k: 2 małe kromki chleba z serkiem topionym i ketchupem. Dziś: ś: pączek 2 ś: pączek i zielona herbata O: 2 łyżki ziemniaków polane sosem czosnkowym ( własnej roboty łyżka śmietany i mała łyżeczka majonezu + przyprawy ) p: kawa z mlekiem ( duży kubek 350ml ) i może jabłko k: 2 kromki z serkiem kanapkowym i pomidorem Te dwa dni to masakra pod względem jakości Muszę znów wrócić do jedzenia owoców bo ostatnio jakoś nie mam ochoty, a jogurtu to miesiąc nie jadłam ![]() Nie brać przykładu z menu
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez tak bym chciala ![]() A co owocow to juz niedlugo zaczna sie pojawiac sezonowe owoce i warzywaaa juz sie moge doczekac A Ty jestes dobrym przykladem na to ze jak sie pilnuje malych porcji to nawet male grzeszki nie sa wstanie zaburzyc wagi, super sprawa
|
|
|
|
|
#4708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladko no ale to teraz przez te dni tak przesadziłam trochę
ogólnie to aż tak bardzo nie grzeszę Cocktail zobaczę jeszcze, bo znów się od mamy nasłuchałam jak ostatnio zaczęłam ćwiczyć i mówi, że brzydko wyglądam i takie tam. Już mam dość tego słuchania ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Porównywałam teraz skład Skrzypovity i Wyciągu ze skrzypu polnego i moim zdaniem ten wyciąg jest lepszy. Zawiera aż 110 mg wyciągu ze skrzypu polnego i 110mg ziela ze skrzypu polnego a w skrzypovicie jest tylko 50mg ekstraktu ze skrzypu polnego. A to chyba on jest w tym wszystkim najważniejszy. Sama już nie wiem. Zobaczę jaki będzie efekt bo wybraniu całego opakowania, zostało mi jeszcze na ponad 10 dni. Moim zdaniem włosy już zrobiły się mocniejsze i bardziej lśniące, ciekawe ile urosły?
|
#4710 | ||||
|
Zakorzenienie
|
racja
czemu Wy chodzicie tak wcześnie spać no, w końcu dzisiaj jego święto może zrobi Ci niespodziankę ![]() Cytat:
je pączki i jeszcze chudnie też tak chcę ![]() Cytat:
nie wiem, może jakieś badania zrób? bo co, będziesz się tak męczyć? Cytat:
![]() Cytat:
zazdroszczę marzenie ściętej głowy A ja byłam dzisiaj na siłowni i wypociłam przynajmniej część wczorajszych pączków no, mam nadzieję 50 min na bieżni 60 min rowerek 30 min twister
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.

Skrzypovita gęste włosy jest w kapsułkach takich jak antybiotyki tu fotka:
i łyka się tylko jedną dziennie!!!
przepraszam ale wiem, ze mnie rozumiecie

tak, to nagroda za te wszystkie piękne jadłospisy
wstać nie mogłam, no ale jakoś się zwlekłam
na pączki to patrzeć nie mogę

a od jutra, albo nie od poniedziałku bardziej będę się pilnować i zacznę porządnie ćwiczyć, bo teraz przestałam przez @ :/
aż wstyd tu pisać co ja ostatnio pochłaniam 
zazdroszczę