Luty już mamy więc na pierwsze dziecko czekamy! Mamcie III-IV 2012 - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-17, 20:41   #3361
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa
Dot.: Luty już mamy więc na pierwsze dziecko czekamy! Mamcie III-IV 2012

A my jutro albo w niedziele skręcamy łóżeczko
od razu wypiorę pościel i te kocyki

zastanawiam się co jutro zrobić na obiad może spaghetti w sosie śmietanowym

bo na wieczór TŻ chce pizze zamówić i on będzie pił sobie whisky a ja szukam czegoś bez %%%

MICHAŁEK

WYMIANA
Jolkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 20:43   #3362
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
U mnie to spojenie to mnie już od czwartego miesiąca niepierdziela, ale dzisiaj przeszło samo siebie, pozostałe kości spoko, tylko to miejsce na górce, nie cała gorka nawet, tylko ten przedziałek, mi to nawet strzyka jak leżę na boku i ruszę nogą, tzn przeskoki tam czuję

Ale już niedługo to się skończy (i zaczną się nowe "przeboje")

iw, uważaj na siebie podczas przeprowadzki i porządków i kciuki, aby wszystko się dobrze ułozyło

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 20:44   #3363
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

nie wiecie czy w rosmannie dostane coś na pupe dla malucha jakiś krem czy coś? bo nie mam tego jeszcze kupionego.

i czy któraś z Was ma zamiar używać dla dziecka kosmetyków babydream??

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2012-02-17, 20:44   #3364
Asika21
Rozeznanie

Właśnie się niesamowicie wkurzyłam, bo kolejny weekend spędzam sama :/ Ja już niedługo zapomnę jak mój mąż wygląda. Dobija mnie jego praca już. Od 7.30 do 24 w pracy??? Ciekawe czy ktoś mu za nadgodziny zapłaci... I codziennie wysłuchuję, że zamknie ten temat i będzie cały dla mnie, a tu jedno kończy za chwilę ma co innego do załatwienia. Teraz spędza czas w firmie w której jest zatrudniony, jutro jedzie załatwiać interesy z własnej działalności a jak jak słomiana wdowa czekam I tak odkąd zostaliśmy małżeństwem, zero czasu dla siebie a nawet jak jest w domu to wisi na telefonie ze swoim wspólnikiem po 2-3 h
Chyba położę się zaraz spać i powyję do poduszki bo już brak mi sił ;(

http://zuziulek.blogspot.com/
Asika21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 20:45   #3365
tynka88
Zadomowienie

my zjedliśmy pyszny obiadek u rodziców, tata ugotował sos z żeberkami i jeszcze dostałam czekolade, no i troche podjadłam

kupiłam sobie wyprowiantowanie na porodówke, dwie wody z dziubkiem i powerade i krakersy i snicersa. Czuje sie dzis słoniowato, uda mi sie ocieraja jedno o drugie(nigdy tak nie mialam) , na twarzy czuje sie bułeczkowata i ramiona tez jakies takie mam tłuściutkie, chyba mam gorszy dzień.

Madziarra moze mu sie udziela stres przedporodowy... oni niby tak nic nie mówią , nie okazują, ale czują ze zaraz ktoś zajmie ich miejsce, ktos bedzie na pierwszym miejscu i nie bedzie dla nich tak pieknie, mój Tz czasem niby nie złośliwie , ale powie mi że cały dzień leżałam( gdzie ja sama wiem ze mam strasznego próżniaka w sobie) a nie zrobiłam czegos tam.Faceci sa jak dzieci.. Mój sie pilnuje bo wie, ze wtedy zaraz zaczynam ryczeć i jest koniec żartów
tak jak Monia jestem złośliwa i zaraz by miał komplet kar

Ja kocyki do pralki wrzuciłam tylko na delikatne 15 minutowe płukanie i przeprasowałam, rożki i ochraniacz wyniosłam na 3 godziny na mega mróz i uprasowałam.
Wychodze z założenia ,ze i tak nie ochronie dziecka przed zarazkami i innymi dziadostwami, a nie sadze zebym pozniej tak wszystko skrupulatnie czyscila , prasowała ,wygotowywała..

Moja teściowa mieszka pode mna, na szczescie jest w miare taktowna i raczej nie bedzie mi niczego narzucac, ale gdyby jej cos odbiło to jej powiem co o tym mysle, z reszta mojej mamie tez.

Ja tantum rosa kupiłam 5 saszetek,bo tego nie mozna za długo stosowac, tak slyszalam.

Ja po głębszym namyśle nie zadowole moich rodziców na temat chrzcin u nas chrzciny to bedzie msza w kosciele a później impreza w ogrodzie, grill jakies ciasto ,sałatka - rodzice jedni i drudzy, rodzenstwo, chrzestni i niech sie bawią, jakos nie widzi mi sie tyle gosci w domu.
Dzidzia jest w tym dniu najwazniejsza i nie mam zamiaru zajmowac sie i chodzic wokol niewiadomo jakiej ilosci osob, pozniej padac ze zmeczenia i caly dzien sprzatac w domu, a wczesniej gotowac.

Jolka ja jak wykorzystam to co mam, jak mały bedzie mial miesiac-dwa zamierzam uzywac tych babydream , wdg mnie maja bardzo dobry skład, super cene z reszta sama uzywam oliwki, czasem płynu do mycia, chusteczki tez sa ok.

Edytowane przez tynka88
Czas edycji: 2012-02-17 o 20:48
tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 20:45   #3366
Asika21
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Jolkaaa Pokaż wiadomość
nie wiecie czy w rosmannie dostane coś na pupe dla malucha jakiś krem czy coś? bo nie mam tego jeszcze kupionego.

Tak napewno w rossmanie znajdziesz coś na pupę sudocream albo coś w tym stylu powinno być. Ja widziałam w każdym razie u siebie w rossmanie.

http://zuziulek.blogspot.com/
Asika21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 20:46   #3367
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie to spojenie to mnie już od czwartego miesiąca niepierdziela, ale dzisiaj przeszło samo siebie, pozostałe kości spoko, tylko to miejsce na górce, nie cała gorka nawet, tylko ten przedziałek, mi to nawet strzyka jak leżę na boku i ruszę nogą, tzn przeskoki tam czuję
ja jak z boku na bok sie obracam to slysze jak mi tam cos przeskakuje
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 20:47   #3368
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uzywam sama dla siebie i pewnie będę też maluszkowi później
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 20:53   #3369
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość

Ale już niedługo to się skończy (i zaczną się nowe "przeboje")

iw, uważaj na siebie podczas przeprowadzki i porządków i kciuki, aby wszystko się dobrze ułozyło
No zaczną się, ale damy radę , co nie ? Oby ten tydzień szybko mi zleciał, już bym chciała być po
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 20:54   #3370
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

grill na chrzciny dobry pomysł może i ja tak zrobie

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2012-02-17, 20:56   #3371
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
No zaczną się, ale damy radę , co nie ? Oby ten tydzień szybko mi zleciał, już bym chciała być po
Jasne, że damy
W końcu te wszystkie przeboje będą nam wynagrodzone jednym uśmieszkiem
Ja z jednej strony też już chyba chciałabym być po, ale cierpliwie czekam do marca. Najbardziej jednak przeszkadza mi ból w pachwinach. Nie wiem czy od ostrożnego chodzenia po śniegu w moich buciorach zimowych czy to od ciąży

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-02-17, 20:56   #3372
joanaros
Zakorzenienie

,
Cytat:
grill na chrzciny dobry pomysł może i ja tak zrobie
Fajny pomysł, zwłaszcza że ciepło będzie i zachodu nie za dużo
Stary 2012-02-17, 20:59   #3373
karolca
Zakorzenienie

ja moge zrobić grilla.... na balkonie

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-02-17, 21:00   #3374
tynka88
Zadomowienie

moi rodzice zwlaszcza mama kreci nosem ale pogoda na pewno jakas bedzie, kupie mięsko przyrządze, jakies kiełbaski, ciasto, sałatka i nie bedzie problemu jakby sie ktos zasiedział ,albo chciał popic...

tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 21:01   #3375
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
,
Fajny pomysł, zwłaszcza że ciepło będzie i zachodu nie za dużo
no właśnie nie trzeba robić jakiegoś wystawnego obiadu i martwić się czy się pomieszczą w domu itp. itd. a tak to na podwórko to ja nawet i 50osób mogę zaprosić

kupie mięsa od koloru do wyboru, jakieś sałatki, ciasto na deser i będzie uczta tylko żeby z pogodą trafić

MICHAŁEK

WYMIANA
Stary 2012-02-17, 21:16   #3376
Capsta
Raczkowanie

Eh, u mnie też chrzciny są tematem drażliwym i wolę o nich na razie nie myśleć. Oczywiście chcemy widzieć wyłącznie najbliższą rodzinę, ale oznacza to 2-4 osoby z mojej strony i 15 ze strony męża. Pojawia się też dodatkowo trudność technicznego ściągnięcia do kościoła tych 4 osób z mojej strony, bo 2 nie poruszają się samodzielnie... Najchętniej ochrzciłabym dziecko w szpitalu bez świadków i żadnych ceremonii!
Organizowanie ślubu i wesela również doprowadzało mnie do szewskiej pasji przez tych wszystkich gości. W przypadku chrzcin na pewno zaproponuję zaproszenie telefoniczne (jednorazowe!) "Słuchaj, chrzciny są tego dnia, o tej godzinie, w tym kościele. Serdecznie zapraszamy." Nie dam się znów wrobić w te śmieszne gry typu: osobiste dostarczanie zaproszeń pisemnych, ocena treści i formy opracowania, przypomnienia, potwierdzenia, czasem dodatkowe upraszanie... Zazdroszczę tym wszystkim, którzy tego nie zaznali. W mojej rodzinie jest kilka osobników, które wymagają takiego właśnie delikatnego obchodzenia się i niefartem są mi dość bliscy. Będę musiała chronić córkę przed ich wpływami, bo to toksyczne osoby!

... O rany jak mnie w krzyżu napier..nicza! Chyba muszę wziąć termofor.

Skarbinka
Capsta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 21:23   #3377
cottonpuma
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość
Wszystko dobrze bedzie
Milo, ze dla rownowagi zlych wiesci chociaz mama ci niespodzianke zrobila
no podejrzanie miło jak na nią... może jej ktoś uwagę zwrócił
Stary 2012-02-17, 21:29   #3378
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:
Rety brzuch mnie pobolewa
witam w klubie, ja już dziś miałam drugie twardnienie i 2 skurcz no i mały coś się kiepsko rusza, zaczynam schizować, chyba spać pójde co by sie nie zadręczać

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Asika21 Pokaż wiadomość
Właśnie się niesamowicie wkurzyłam, bo kolejny weekend spędzam sama :/ Ja już niedługo zapomnę jak mój mąż wygląda. Dobija mnie jego praca już. Od 7.30 do 24 w pracy??? Ciekawe czy ktoś mu za nadgodziny zapłaci... I codziennie wysłuchuję, że zamknie ten temat i będzie cały dla mnie, a tu jedno kończy za chwilę ma co innego do załatwienia. Teraz spędza czas w firmie w której jest zatrudniony, jutro jedzie załatwiać interesy z własnej działalności a jak jak słomiana wdowa czekam I tak odkąd zostaliśmy małżeństwem, zero czasu dla siebie a nawet jak jest w domu to wisi na telefonie ze swoim wspólnikiem po 2-3 h
Chyba położę się zaraz spać i powyję do poduszki bo już brak mi sił ;(
oj współczuje bo wiem że to nic miłego jak sie samemu siedzi całymi dniami, a ty jeszcze i praktycznie nocami
Stary 2012-02-17, 21:29   #3379
cottonpuma
Rozeznanie

Cytat:
coś na pupkę na bank, ale jeżeli "z rossmana" to dla Ciebie to samo co marki babydream, to chyba widziałam puder z cynkiem...

planuję używać, ale po 2 miesiącu, bo na opakowaniu nie ma informacji od kiedy można. na bank będzie to kopfbisfuss, sama uzywam, mam też oliwkę, ale nie jestem przekonana do mleczek i kremów, bo zauważyłam,że babydreamy i dla dzieci i dla mam mają tendencję do słabego wchłaniania i zbielania się przy intensywnym smarowaniu.

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
ja jak z boku na bok sie obracam to slysze jak mi tam cos przeskakuje
mam to samo, jakby "chrrrup"
Stary 2012-02-17, 21:29   #3380
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez negila Pokaż wiadomość
ulala a jaka cena ciekawe czy razem z nią idzie skuteczność
Ja zaplacilam niecale 30 €, mam nadzieje, ze cos pomoze
Cytat:
Napisane przez 19claudia91 Pokaż wiadomość
Kochane ja już po wizycie wszystko dobrze, tylko lekarz pierdzielnął się z tygodniami bo mam końcówkę 35 już =p więc jeszcze tylko gdyby nie patrzeć 4 tygodnie!

Ogólnie z wizyty - przytyłam w czasie ciąży (a został miesiąc 20 kg)
Jestem zakwalifikowana na dzień dzisiejszy do porodu SN, waga mojego synka to 2650, przewidywana na 3500 ogólnie wszystko w porządku! za 2 tygodnie wizyta już nie odpłatna bo dodatkowa Gdybym przez ten czas zdążyła urodzić czyli 2 tygodni.. Mam jechać do Wrocławia na Chałubińskiego mam czas na przejazd 4 godziny, tak liczył. Stwierdził że do terminu na pewno nie dotrwam i mam sobie odpoczywać i czekać na dzidzię grzecznie
super ze wszystko w porzasiu

Cytat:
Napisane przez iw32 Pokaż wiadomość
przepraszam dziewczyny, że nie piszę Wchodzę czasami na chwileczkę, żeby zobaczyć co się u Was dzieje. GRATULUJĘ WSZYSTKIM MAMUSIOM ICH NOWONARODZONYCH POCIECH

Ja jestem akurat w trakcie przeprowadzki, żeby zdążyć jeszcze przez chwilkę pomieszkać samemu bez dzidziusia i przyzwyczaić się do nowego miejsca. W nowym domu nie mam jeszcze netu więc jak jestem w Poznaniu w starym mieszkaniu to przez chwilę wchodzę na Wizaż i czytam co tam u Was

U mnie dziś początek 34 tygodnia. Dziś umówiłam się z położną środowiskową na mojej nowej wsi, aby spotkać się jeszcze ze dwa razy przed porodem. Poza tym strzeliła nam rura od wody i od paru dni żyjemy w stresie czekając na hydraulika. Nie mogę więc ani umyć tam podłóg ani wyprać ubranek i tak czekamy do poniedziałku bo wtedy prawdopodobnie zostanie wszystko naprawione. Od jutra pakuję torbę do szpitala bo widzę, że na wątku już zaczynają się porody więc wolę być przygotowana

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie. Może jutro zdołam coś więcej napisać
uwazaj na siebie kochana
Cytat:
i najgorsze w tym wszystkim jest to, że odzywa się "instynkt wicia gniazdka" i chcesz wszystko uporżadkowac, poprać, poprasować a sił brak
Jak już się rozruszam to nie jest najgorzej, ale bolą inne miejsca i trzeba odpocząć...
oj taaak... ja dzisiaj mialam kryzys... siedzialam w saloni i tak patrzylam po pokoju i sobie mysle trzebaby kurze poscierac, odkurzyc, w sypialni to samo, w kuchni tez syf jak nie wiem .... i wstalam zeby wziac sie za te kurze po czym przynioslam sobie sciereczke i pronto i usiadlam, bo bylam zmeczona pozniej sie zmobilizowalam i wzielam sie za kuchnie - wsadzilam naczynia do zmywarki, umylam dwa garnki i wstawilam butelki i laktator do sterylizacji i myslalam ze ducha wyzione zastanawiam sie jak ja urodze skoro nie mam totalnie sily??? Czasami mam takie uczucie odplywania sil z rak i nog - nie wiem jak to opisac, po ptostu czuje jak sily ulatuja ze mnie
Cytat:

ja mam kosmetyki z Penatenu, a do pupy mam Bepanthen i sudokrem
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 21:30   #3381
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
witam w klubie, ja już dziś miałam drugie twardnienie i 2 skurcz no i mały coś się kiepsko rusza, zaczynam schizować, chyba spać pójde co by sie nie zadręczać

Moja mało się rusza ale pewnie ma mało miejsca. Już tylko się przeciąga
Stary 2012-02-17, 21:32   #3382
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cottonpuma Pokaż wiadomość
coś na pupkę na bank, ale jeżeli "z rossmana" to dla Ciebie to samo co marki babydream, to chyba widziałam puder z cynkiem...

planuję używać, ale po 2 miesiącu, bo na opakowaniu nie ma informacji od kiedy można. na bank będzie to kopfbisfuss, sama uzywam, mam też oliwkę, ale nie jestem przekonana do mleczek i kremów, bo zauważyłam,że babydreamy i dla dzieci i dla mam mają tendencję do słabego wchłaniania i zbielania się przy intensywnym smarowaniu.

mam to samo, jakby "chrrrup"
wystarczy brac mniejsza ilosc kosmetyku - ja mam lotion z babydream przeciw rozstepom i mam ten problem, jak wezme za duzo to moge smarowac i smarowac i sie ciezko wchlania i biale mazy mam na ciele, ale jak wezme mniej balsamu to problemu nie ma
3270g, 47 cm
Stary 2012-02-17, 21:34   #3383
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
najwyzej sie obudzisz w nocy z czyms konkretniejszym

A ja dzis juz mam 15 twardnienie

Asika
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 21:37   #3384
emigra
Zakorzenienie

ja twardnien nie odczuwam... ale dzisiaj czesciej pobolewa mnie okresowo podbrzusze Rozmawialam z mamcia na skype i ona ma przeczucie ze urodze w przyszly piatek/sobote - ciekawe skad ona ma takie pomysly
3270g, 47 cm
Stary 2012-02-17, 21:38   #3385
Mała!
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość

za spostrzegawczosc haha

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Dziewczyny wy pierzecie kocyki i rozki? Troche mi szkoda, ale chyba nic im nie bedzie... a jednak wolalabym uprac moze na 50 stopni wstawic?
Ja prałam... wszystko praktycznie...ale w 40 st.

Cytat:
Napisane przez Madziara 26 Pokaż wiadomość
A ja ostatnio niedogaduje się z Tżtem tak mnie wk.... że mam ochotę walnąc go czymś ciężkim. Jak wiecie moja ciąża jest ciążą wysokiego ryzyka ze względu na moje nerki i od oczątku jestem na zwolnieniu i tylko dziekować bogu że tak dobrze się czuje nie mam ani, twardnień ani skurczy czasami coś poboli. No ale mój mąż ostatnio ma pretensję że ja nic nie robie to ze chodze na zakupy, sprzątam robię obiady to nic dzis nie zrobilam obiadu bo o 18 mamy gości i Tz ma robić pizze wiecie jaka mi awanture zrobil ze obiadu nie ma !!! masakra mowie to ci pierogi zagrzeje a on do mnie spierdalaj. Wiec tak sie wku.... ze go wyj... a on mi na to ze rozwali sie o pierwsze drzewo no normalnie po☠☠☠ jakis!!! Nie wiem co go ugryzło ale ostatnio nie jest sobą. Poradzcie co robic .I przepraszam ale nie mialam komu sie wyżalić
Madziara... może to jakiś stres... i mam nadzieję, że często się to nie zdarza Trzymam kciuki za polepszenie relacji

Ja z moim też dziś miałam zwarcie, aż się popłakałam...ale u mnie to teraz o to nie trudno lekka złość i już w płaz! Mój mąż w sumie nic nie zrobił, powiedział coś głupiego i to nie do mnie...a do swojej mamy wstyd mi było za niego bardzo, oberwało mu się masakrycznie ...ale i tak ja widział, że się zdenerwowałam to od razu przeprosił, że mnie zdenerwował pocałował i przytulił... i zadzwonił z przeprosinami do mamy...
Mam nadzieję, że Twój się opamięta i także zachowa jak należy!

Cytat:
Napisane przez cziqua Pokaż wiadomość
ja mam dodatkowego stresa
mama była dziś po wyniki biopsji i okazało się że jeden z guzków trochę się nie podobał lekarce i wysłała mamę na ginekologię na chirurgię na wycięcie. i się stresuję ale trzeba byc dobrej myśli trzymajcie kciuki
Trzymam Na pewno będzie dobrze cziqua

Cytat:
A ja sie dowiedzialam, ze 1 marca wraca moja tesciowa
Akurat wtedy kiedy prawdopodobnie moge juz rodzic.
Ona zawsze wie kiedy przyjechac i spieprzyc komus piekne dni, bo znajac zycie znow bedzie mnie nawiedzac codziennie, przesiadywac u mnie godzinami i meczyc radami.
Jeszcze dzis maz mowi do mnie, ze on moze w pracy tylko 2 tyg. wziac urlopu (tego ojcowskiego) a potem mi pomoze jego mama.
No na pewno, wole sie meczyc niz skorzystac z jej nachalnej pomocy i wpierniczania sie we wszystko co sie da ![COLOR="Silver"]

[SIZE=1]-
Kochana ty to się masz z tą swoją teściową... czasami jak czytam co piszesz to w sama się na nią denerwuje!!! hihihi jak można bez pukania i zapowiedzi...a z tym telefonem, czemu się u Was świeci to szczyt normalnie nie wiadomo czy się śmiać czy płakać
Ale pisałaś też o Jej dobrych stronach...więc jak ma Ci pomagać to będziesz musiała na nich się skupić...Powodzenia i mało złości życzę

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Ale spokoj dzisiaj
Adas mi wlasnie oswiadczyl ze Mikolaj u niego w przedszkolu zna takie smieszne slowa, a ja ze jakie? Sexi laseczki
normalnie szok!
Powiedzialam mu ze to brzydkie slowa i nie ma tak mowic , no ale skad 6-o latek zna takie slownictwo
No nieźle...dzieciaki...pewn ie od starszych usłyszeli...

Cytat:
Napisane przez Asika21 Pokaż wiadomość
Ale sobie pospałam Kochana Twojemu mężusiowi przysługuje 2 tyg zwolnienia na opiekę nad żoną, dodatkowo 2 tyg tacierzyńskiego i 2 dodatkowe dni okolicznościowego za urodzenie dziecka. Powinien to sobie wykorzystać, w końcu mu się należy.
A czy te dwa tyg. tacierzyńskiego ma coś wspólnego z macieżyńskim, np: że ja mam wtedy o dwa mniej??? tak gdzieś słyszałam???

Cytat:
U mnie też tylko obiad, ciasto, kawa, herbata.
Ja już nie patrzę na to czy ktoś się obrazi czy nie. Robię tak jak mi wygodnie. Trudno
U Nas też... tyle ze w małej restauracji, mieliśmy tam poprawiny było smacznie, przyjemnie i tanio!!! i też będą tylko dziadkowie, chrzestni, i może moje przyjaciółki...

Cytat:
Rety brzuch mnie pobolewa
Cytat:
To raczej nie oo jedzenia
Może to jakieś przepowiadacze, bo ja torby nie mam spakowanej do końca
No to pakuj się powoli... mam nadzieję, że to chwilowe, no chyba, że chcesz aby to było to Trzymaj się i oby nie bolało bardziej...

Cytat:
Jasne, że damy
W końcu te wszystkie przeboje będą nam wynagrodzone jednym uśmieszkiem
Ja z jednej strony też już chyba chciałabym być po, ale cierpliwie czekam do marca. Najbardziej jednak przeszkadza mi ból w pachwinach. Nie wiem czy od ostrożnego chodzenia po śniegu w moich buciorach zimowych czy to od ciąży
Ja mam tak samo... no i boli krocze, pachwiny, spojenie ... i ciągłe skurcze do tego!

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 21:40   #3386
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:

wow no to szalejesz z tymi twardnieniami ale jakoś nie mam zamiaru cie prześcignąć
Stary 2012-02-17, 21:41   #3387
Mała!
Zakorzenienie

Cytat:

Asika
A ja przy lekach...mam ok (no niech będzie) 20 do 30 dziennie...tych skurczy... aż się boję co będzie jak odstawię, teraz leżę a i tak ma co kilka kilkanaście min.... i tak caaałymi dniami...

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...

Edytowane przez Mała!
Czas edycji: 2012-02-17 o 21:44
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 21:43   #3388
karo_z
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Ale spokoj dzisiaj
Adas mi wlasnie oswiadczyl ze Mikolaj u niego w przedszkolu zna takie smieszne slowa, a ja ze jakie? Sexi laseczki
normalnie szok!
Powiedzialam mu ze to brzydkie slowa i nie ma tak mowic , no ale skad 6-o latek zna takie slownictwo
śmieszne słowa! hehe czego to dzieci nie wymyślą...

Cytat:
A my jutro albo w niedziele skręcamy łóżeczko
od razu wypiorę pościel i te kocyki

zastanawiam się co jutro zrobić na obiad może spaghetti w sosie śmietanowym

bo na wieczór TŻ chce pizze zamówić i on będzie pił sobie whisky a ja szukam czegoś bez %%%
jeśli luisz piwo to polecam piwo Bavaria. Ja je kupuję w tesco.
Potrzebujesz sesji produktów czy dań? Daj znać!

kontakt@karolinanicpon.pl
karo_z jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-17, 21:45   #3389
aalegna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
A ja przy lekach...mam ok 30 dziennie...tych skurczy... aż się boję co będzie jak odstawię, teraz leżę a i tak ma co kilka kilkanaście min.... i tak caaałymi dniami...
współczuje że aż tak was męczą te twardnienia i do tego przez tak długi czas, ja mam dopiero od tego tygodnia
Stary 2012-02-17, 21:45   #3390
Jolkaaa
Zakorzenienie

GG do Jolkaaa

a co jest lepsze bepanthen czy malatan?

MICHAŁEK

WYMIANA
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości