|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Bania, ano tak! Ale dzisiaj nadrobię, bo w lodówce już się chłodzi tort z czekoladą
Udało mi się skoczyć dzisiaj na zakupy i wydać część kasy urodzinowej.. Udało mi się wypolować słodką szarą bokserkę z kokardką, na wiosnę/lato buciki takie 'ala koszyczkowe baletki i mój hit - granatowe spodenki 7/8 z zameczkami na łydkach, które są zakończone kokardkami
|
|
#2072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() Ej a Ty lubisz skakać? Witaj w gronie,ja też za często nie używam cieni,a jak już to tylko smokey albo jasny róż, biały. Jestem cieniowo upośledzona Cytat:
już je widzę z wysokimi koturnami Wybywam ostatkować, udanego wieczoru |
||
|
|
|
|
#2073 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
hej
dzisiaj nagrzeszyłam dzisiaj zrobię sobie dłużej ćwiczenia. mam nadzieje,ze dam radę 45min + 20min brzuch... i spalę to cholerstwo!! dziewczyny u mnie dzisiaj wiosna!! +8stopni. Poszłam z Oli na spacer i nie mogłam uwierzyć,że tak ciepło. śniegu już nie widac, bo wczoraj padał deszcz na dworze jedna wielka ciapa. kupiłam wczoraj szary sweter, rozpinany za tyłek za 29,90 Cytat:
ja nie wiem skąd się wzieły w mojej głowie takie sny wygoń tego paszteta! taki lachon jak Ty nie może mieć takich dni Cytat:
poczytam o tym w necie, dziękuje Ci bardzo Cytat:
i zobaczysz jaka tam jest rzeźnia!! ja na razie robię zestaw turbo jam maximum results. idę według programu Cytat:
![]() bardzo lubię naturalny makijaż - puder, rzęsy i róż. no no winyl - w końcu jakieś postępy! Cytat:
Baw się dobrze!
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł
TŻ właśnie kończy referat
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-18 o 21:13 |
|
|
|
|
#2075 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, Agnesuk - zdjęcie dla Was
) Spodenki wyszły na czarne, ale to ze względu na to, że jest kiepskie oświetlenie. Dobijam drugiego Miszela, musiałam wyzbyć się emocji
|
|
#2076 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie do poniedziałku nie będzie ciepłej wody ![]() Cytat:
taaa, jeden dzień w roku. plus święta, urodziny, @, pms, dni smakołyczków, dzień dziecka, dzień babci, dzień kobiet, dzień ojca, dzień nauczyciela i międzynarodowy dzień kota ![]() Cytat:
Mega mega, chcę jechać z Tobą na poligon ![]() Mi się ostatnio śnło, że mnie porwali i trafiłam do domu publicznego, a burdelmama przepytywała mnie z prawa pracy ![]() robotnicy są straszni w sensie miło, że doceniają moje wdzięki i nie widzą ile przytyłam, ale PANOWIE, GAZ SIĘ WSZĘDZIE ULATNIA Cytat:
też mam dzień paszteta, siedze i kombinuję co w sobie zmienić. Jutro w końcu kupuję farbę i zmieniam kolor włosów Odwiedziłam sklep z perukami i kurde, blond mi jednak nie pasuje, jestem w nim mdła, stawiam na kkarmelowy brąz czy coś tam ![]() i powodzenia na TEJ imprezie! Cytat:
taaa, na cały rok, każda tak mówi! ![]() ten róż jest super, moja przyjaciółka go kiedyś miała i zawsze podkradałam ![]() Cytat:
Już wiem co pije na następnej imprezie, monte ![]() Cytat:
Ale mi się dzisiaj nic nie chce, miałam jechać do mieszkania i spotkać się z Tżtem, ale mi się nie chciało Nie zrobiłam dzisiaj nic pożytecznego, zastanawiałam się nad sytuacją kobiety we współczesnym świecie (w dużym zstopniu pod wpływem agnesuk ) co zajęło mi ok 5 godzin Aaaaa! i mam do Was pytanie. Co sądzicie: Skoro feministki dążą do poprawy sytuacji kobiet, zdjęcia z nich kagańca uciemiężenia, zrównania zarobków i ogólnie pojętej poprawy to jakie jest ich nastawienie do podniesienia i zrównania wieku emerytalnego? ![]() Aktualnie jest to dla mnie ważny problem
|
|||||||
|
|
|
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Skąd takie pytanie?
|
|
|
#2078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A tak naprawdę to akurat był przypadek, bo to się tak pije i pije i nic nie czuć. A potem człowiek próbuje się gdzieś przemieścić ... i zaczyna się impreza .No pewnie, że lubię . A Ty lubisz? Czekam na relacje z imprezy! Cytat:
.Kiedyś w końcu musiało to nastąpić
|
|
|
#2079 |
|
Raczkowanie
|
Rzadko zaglądałam, ale cały czas jestem z Wami
) Staram się ograniczać kalorie, a od jutra ograniczę je do spożycia 1000 - 1200 dziennie, z ćwiczeniami gorzej, bo coraz więcej pracuję, niby pół etatu,a 5 dni w tygodniu, no i studia dzienneNajbardziej przeżywam teraz to,że na wf zapisałam się teraz na basen , bo na inne nie było miejsc w godzinach dla mnie pasujących i tyle osób bedzie musiało zobaczyć mój cellulit i tłuszcz |
|
|
|
|
#2080 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale u mnie-na biegunie zimna dzisiaj +1 Cytat:
co dostałaś na urodziny?![]() Co skłoniło tż do powiedzenia prawdy? ![]() Cytat:
Ale dawno nie piłam Michela Cytat:
Moim zdaniem skoro feministki chcą zrównania z mężczyznami czego tylko się da to powinny też chcieć zrównania wieku emerytalnego. Albo się jest feministką i chce się wszystkiego po równo albo nie, nie ma ulgi :PZdycham dzisiaj, dopiero wróciłam do domu ![]() Pojechaliśmy wczoraj do znajomych, wszyscy urżnęli się jak świnie, pogadaliśmy, pograliśmy w lotki (teraz tż mnie męczy o tarczę ), była kupa śmiechu i przypałów,a ja nie wzięłam aparatu. A miałabym takie fajne kompromitujące zdjęcia ![]() Tż umiera, musiał z żalem dać mi kluczyki do swojego samochodu bo nie był w stanie jechać. Ale jest taki uroczy, marudny i mogę go wykorzystywać Ostatki uważam za udane! A moi rodzice do tej pory balują, wczoraj u znajomych,a dzisiaj u sąsiadki, wiem po kim mam tak wytrzymałą wątrobę
|
||||
|
|
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze dobrany ![]() Zobaczył mnie w bieliźnie A tak w ogóle, to mam już dość związku na odległość. Nie mylić z "Mam dość TŻ". Jestem już zmęczona tą ciągłą tęsknotą, życiem od spotkania do spotkania. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-19 o 19:56 |
|
|
|
|
|
#2082 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
hejka
ja tylko na chwilkę. Jesteśmy z tżem u jego starszej siostry mogę trochę odetchnąć, bo każdy chcę nosić Oli dzisiaj zgrzeszyłam. oj i to ciężko. sałatki, krokiety, rosół, czekoladowe kulki z biedry ale od jutra już grzecznie. zaczynam 7tydzień Turbo i już postanowiłam,że jak tylko skończę, to zaczynam Turbo Fire Cytat:
i te Twoje nogi Cytat:
![]() no widzę,że nie tylko Ja mam takie dziwne sny jak to nie pojechałaś?! osz TY leniu a może Cię ominał upojny wieczór? pod moim wpływem? o matko! i co wymyśliłaś przez te 5 godzin? Cytat:
Cytat:
oooo, to widzę,że impreza się udała ![]() super,że się dobrze bawiłaś Podziwiam ludzi którzy tak żyją... ja zdecydowanie bym tak nie potrafiła.
|
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, niestety kupiłam je w jednym z miejscowych butików, więc raczej Ci nie pomogę.. Chyba, że wpadniesz na Śląsk
![]() Agnesuk, dziękuję Ci bardzo Zauważyłam, że jak nie jem pełnego obiadu, bo w domu akurat nie ma, a mnie się nie chce robić to pożarłabym całą lodówkę! Dlatego muszę w tej chwili uciec z kuchni
|
|
#2084 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
znajac zycie nie zjadlas!2. uaaaaaa koszyczkowe baletki, szał! jezu ja mam tak uposledzona garderobe ze szok )Cytat:
![]() Cytat:
ale wredny ![]() Cytat:
![]() LAURA! Ty jestes chuda co z tym miszelem? 2 szampany? moze by tak terapia ![]() Cytat:
Cytat:
2. sklep z perukami co z Tobą niee nie widze Ciebie w blondzie ![]() [/QUOTE]
|
|
|
#2085 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ja ciagle mam takie rozkminy, tylko nikt nie chce ze mna o nich dyskutowac hmmm jak mam pms, patrze na swiat okiem zatwardziałej feministki w normalne dni nie funkcjonuje juz jako twarda baba i nie do konca przemawiaja do mnie pro feministyczne (często) bzdury. Hm, sama nie wiem . Pewnie wybronia sie z tego w ten sposób, że jak to, zrównanie wieku emerytalnego, ale nikt przecież nie wziął pod uwagę tego, że to kobiety rodzą, wychowują, prowadzą gosp. domowe Przecież zrówanie praw męskich z damskimi, wcale nie oznacza ulg dla kobiet Cytat:
![]() no co Ty, nie przesadzaj! na pewno nie jest tak zle! pomysl, jakbys wygladała, gdyby nie ten basen, to raz, a dwa - pomysl jak mozesz wygladac dzieki temu basenowi masz karte to inditexu, Twoje zycie musi byc super XDCytat:
![]() ciekawe kto dzis bedzie u lisa, ostatnio ciagle poruszana byla sprawa malej Madzi, moze dzis bedzie jakas jatka miedzy feministkami a po, chetnie zobacze. 2. tez dopiero wrocilam, jestem zgonem ![]() fajnie, ze ma faze na tarcze, masz prezent na najblizsza okazje z glowy sa rozne bajeranckie, ale wg mnie najlepsza jest taka, na ktorej rozgrywaja sie mistrzostwa swiata w darcie, to jest model blade IV, a producent winmau chyba ze zalezy wam na takich funkcjach jak mozliwosc podpiecia do kompa, ledowe numerki, czy inne takie 3. no coo Ty dal Ci poprowadzić faceci maja dziwne jazdy odnosnie pozyczania samochodu, takze jestem pod wrazeniem Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jeśli to mnie usprawiedliwi, to jedliśmy je cały dzień A nie za jednym podejściem :P![]() Dzisiaj na WOSie nie pisałam notatki i nauczyciel mi chciał wstawić jedynkę, ale nie miał długopisu i mówi do mnie "Poproszę długopis", a ja "NIE!". Chyba oszalał, jak myślał, że mu pożyczę długopis, by mógł mi wpisać ndst do dziennika Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-20 o 14:46 |
||
|
|
|
|
#2087 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po wypłacie czas to zmienić!Ja i tak Was podziwiam. Nie dla mnie związki na odległość Cytat:
![]() Cytat:
Ja też się takich boję-że skrócą i pogrubią nogi dlatego widziałabym je na wysokich słomkowych koturnach Cytat:
![]() Musiał dać bo był jeszcze pijany, wyglądał jak zwłoki ![]() Jeszcze 30min i finito ![]() Umówiłam się z kolega i koleżanką po pracy. I mam zamiar zjeść pyszną sałatkę z grillowanym kurczakiem,a oni niech się napychają pizza i gyrosem |
||||
|
|
|
|
#2088 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi tez się marzą takie tylko czerwone albo beżowe ![]() Cytat:
I tak jesteś meega że tak długo ćwiczysz![]() Agniesikk jeszcze powiedz że to było to więcksze merci? ![]() jakbym lubiałą to ja bym też sama dała sobie z takim radę ale ja jem tylko fioletowe, granatowe, pomarańczowe , czerwone.. chyba lepiej było powiedzieć których nie lubię ![]() Ja wczoraj zgrzeszyłam TYLKO 2 kinderkami, 2 rafaello i 2 faworkami żeby było do pary ![]() Dziś zaczynam 4 tydzień ćwiczeń Postanowiłam że jak osiągnę cel 55 to kupię sobie bikini tylko się zastanawiam nad kolorem bo Tż się uparł na żółty a mam bladą karnację i nie będzie mi w żółtym dobrze.
|
||
|
|
|
|
#2089 |
|
Zadomowienie
|
hey! Za namową Loriette wpadłam się przywitać
![]() zeszły tydzień wyczerpał mnie na maxa, najpierw meeeega kłótnia TZ w walentynki ![]() nadrobię Was jutro, rano będę miała dosyć czasu
|
|
|
|
|
#2090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiesz, o co kaman.Podobno żółty pasuje do oliwkowej cery... JA bym obecnie w takim wyglądała jak truposz ![]() Mama mnie rozliczyła i dostanę mój pierwszy zwrot podatku, co ja z tym szczęściem zrobię? Najlepsze, że otwieram list, o patrzę jakieś pity, sraty taty, nie wiem po co mi to, rzuciłam na biurko i mama to znalazła. A ja bym się nie pokapowała, że trzeba się rozliczyć Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-20 o 18:21 |
||
|
|
|
|
#2091 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Wam
My jeszcze jesteśmy u siostry. nie mogę się coś zabrać za zdrowe jedzenie. ciągle mam ochotę na coś niezdrowego!! zjadłam kinder bueno i sezamki. Jestem na siebie wściekła,że tracę nad tym kontrolę! eh... zawsze jak tu jesteśmy wciągam wszystko jak odkurzacz. mają tutaj magiczną szufladę w której jest dosłownie wszystko!! ajjjj...
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, a mam jeszcze pytanie do Ciebie: gdzie kupujesz biustonosze? Bo ja przez neta kupiłam pierwszy raz - w sumie bardziej się opłaca, bo np. biustonosz firmy Chantelle kupiłam w sklepie (w promocji) za 289zł, a np. na figleaves.com kosztuje 52 funty.
W ogóle mam teraz fazę na koronkowe biustonosze, jak dostanę zwrot podatku, to myślę, że sprawię sobie jakiś jeszcze jeden śliczny Bo do tej pory miałam takie tylko z gąbką, jakoś myślałam, że te koronkowe robią z piersi uszy spaniela, a one robią takie sexi jabłuszka. To wygląda jeszcze fajniej, niż w tych gąbczastych cyckonoszach
|
|
|
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jestem pierwszy dzień na diecie Jutro albo pojutrze Was nadrobię i coś więcej napiszę A teraz idę spać! Dobranoc.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2094 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
popieram! nie ma co chlopow rozpieszczac 2. ja w sobote zjadlam TRZY kawaly pizzy ale byla prze prze pyszna! a ostatnio jadlam pizze jak wrocilam z wakacji xD czyli to byl yy yy wrzesnien :PCytat:
![]() no jasne ze kupuj bikini :P jaki teraz masz stroj ![]() ja chce miec w tym roku turbo pink ![]() z mega push upem, o xDgdzie ja taki znajde ![]() Cytat:
![]() 2. jestes usprawiedliwiona, przez caly dzien sie nie liczy Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tz ma taka, ale wczoraj zrobilam w niej czystki Ty im tez wszystko wyjedz, to moze nie uzupelnia nastepnym razem, z mysla - obozzze ile ta dziewucha wciaga ! xD juz jej nie poczestujemy ![]() Cytat:
w promocji 289 zl! Agniesik burzuj ![]() Cytat:
*****a kto ma nowy telefon, kocha go i sie nim jara?! nie moglam patrzec na poprzedni i mammmm... nokie 500
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-02-20 o 22:17 |
||||||||
|
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
A no pewnie
O cenę biustonosza zapytałam dopiero, jak już go przymierzyłam i byłam zachwycona moimi ślicznymi cyckami A pani "Teraz jest promocja i kosztuje 289zł". Jeszcze mi chciała wcisnąć bikini Bania, Nokia 500? Teraz będziesz mogła zmieniać obudowę w zależności od nastroju ;DDDDD Ja i Julianek się jaramy także! (17 marca Julek ma pierwsze urodziny, wpadamy z Piccolo, przygotujcie sobie takie urodzinowe czapeczki Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-20 o 22:27 |
|
|
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co bym postąpiła chyba nigdy nie mialam tak drogiego stanika. w sumie chyba najdrozsze mialam z calzedonii, ale okazalo sie, ze maja badziew straszny, albo ja tak trafilam zaraz obczaje ta firme o ktorej pisalas. tez chce taki drogi stanik! ![]() nooo juz dzisiaj zmienialam jej ubranka! brakuje mi jednak rozu w jej garderobie kupie specjalnie wdzianko na urodzinki Julianka ![]() serio robisz mu urodziny? brawo, sprytny pretekst do tego, zeby znowu najesc sie tortu xD i ozlopac w dodatku!
|
|
|
#2097 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A oprócz tego na allegro i na mardo.pl, tam sa mniej znane firmy ale jakościowo i rozmairowo spoko Cytat:
możemy wiosną zorganizowac jakies wspólne zamówienie z clearance
|
||||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli będę naprawdę potrzebować, to kupię sobie jakieś fajne z dobrym cyckonoszem Chantelle to bardzo dobra firma, lepsza niż Freya ![]() Zrobię mu i TŻ urodziny dopiero przed świętami Także i tak muszę kupić czapeczki i Piccolo ![]() Cholera, nie ma różowego? Moja biżu Cytat:
Ale z drugiej strony nieraz się boję, np. w życiu nie kupię plunga ani balkonetki bez mierzenia Dzisiaj mnie pani pielęgniarka mierzyła i od początku liceum urosłam 2 cm - mam zawrotny wzrost: 162 cm Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-21 o 15:34 |
||
|
|
|
|
#2099 |
|
Zadomowienie
|
Jakoś straciłam wenę do wizazowania
![]() club |
|
|
|
|
#2100 | ||
|
Wtajemniczenie
|
hej
w końcu w domku. dostałam dzisiaj @ i mam mega nerwa na tża ale staram się mało odzywać i nie wyżywać na Nim. śniadanie:2 kanapaki z białym serkiem i ogórkiem +woda. obiad: łyżka ziemniaków+kotlet z piersi + ogórki korniszone. kolacja : sałatka gracka. ćwiczenia: 45min cardio + 15minut step. Cytat:
Cytat:
jaką jadłaś i skąd? ja kocham pizze z Da grasso!hehehe chyba tak zrobie ![]() hihih podoba mi sie ta nokia
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.

i mój hit - granatowe spodenki 7/8 z zameczkami na łydkach, które są zakończone kokardkami
Piekarnik Laury

. Moje powieki definitywnie nie nadają się do tego, a też za bardzo mi się to nie podoba. Ale wszystkie moje kosmetyczno-zaawansowane koleżanki twierdzą, że jak nakładać cienie to tylko pędzlem, a te wszystkie pacynki to badziew

(
i zobaczysz jaka tam jest rzeźnia!!
) Spodenki wyszły na czarne, ale to ze względu na to, że jest kiepskie oświetlenie.

co dostałaś na urodziny?

BLOGUJĘ
nie moglam patrzec na poprzedni i mammmm... nokie 500
nie wiem co bym postąpiła
chyba nigdy nie mialam tak drogiego stanika. w sumie chyba najdrozsze mialam z calzedonii, ale okazalo sie, ze maja badziew straszny, albo ja tak trafilam
jaką jadłaś i skąd? ja kocham pizze z Da grasso!