| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-02-18, 16:01 | #2071 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-04 
				 | 

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Bania, ano tak! Ale dzisiaj nadrobię, bo w lodówce już się chłodzi tort z czekoladą    Udało mi się skoczyć dzisiaj na zakupy i wydać część kasy urodzinowej.. Udało mi się wypolować słodką szarą bokserkę z kokardką, na wiosnę/lato buciki takie 'ala koszyczkowe baletki  i mój hit - granatowe spodenki 7/8 z zameczkami na łydkach,  które są zakończone kokardkami   
				__________________ BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI  Piekarnik Laury  Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. | 
|     |   | 
|  2012-02-18, 16:42 | #2072 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-01 
				 | 

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat: 
  Ej a Ty lubisz skakać?  wiem jestem głupia ale tyle czasu gadamy,a nie znamy Twoich preferencji seksualnych  Witaj w gronie,ja też za często nie używam cieni,a jak już to tylko smokey albo jasny róż, biały. Jestem cieniowo upośledzona  Cytat: 
  już je widzę z wysokimi koturnami  Wybywam ostatkować, udanego wieczoru   | ||
|     |   | 
|  2012-02-18, 18:01 | #2073 | |||||
| Wtajemniczenie | 

hej    dzisiaj nagrzeszyłam  wpadła paczka chipsów z biedry + 3 ptasie mleczka. dzisiaj zrobię sobie dłużej ćwiczenia. mam nadzieje,ze dam radę   45min + 20min brzuch... i spalę to cholerstwo!! dziewczyny u mnie dzisiaj wiosna!! +8stopni. Poszłam z Oli na spacer i nie mogłam uwierzyć,że tak ciepło. śniegu już nie widac, bo wczoraj padał deszcz   na dworze jedna wielka ciapa. kupiłam wczoraj szary sweter, rozpinany za tyłek za 29,90   Cytat: 
   ja nie wiem skąd się wzieły w mojej głowie takie sny   wygoń tego paszteta! taki lachon jak Ty nie może mieć takich dni   Cytat: 
   poczytam o tym w necie, dziękuje Ci bardzo   Cytat: 
  i zobaczysz jaka tam jest rzeźnia!! ja na razie robię zestaw turbo jam maximum results. idę według programu   Cytat: 
   bardzo lubię naturalny makijaż - puder, rzęsy i róż. no no winyl - w końcu jakieś postępy!   Cytat: 
  ahhhh Baw się dobrze!   
				__________________ | |||||
|     |   | 
|  2012-02-18, 21:11 | #2074 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Joł joł   Dzisiaj w ramach przedokresowego smutku kupiłam sobie podkład. TŻ właśnie kończy referat  Bo w domu napisał tylko 2/3 - ja nie wiem, co on sobie myśli. Ale dostałam wreszcie mój prezent urodzinowy, więc mu wybaczam, bo mam dobre serduszko  No i zjedliśmy CAŁE Merci- wiem, jestem dnem itp. itd. :P TŻ mi powiedział, że przytyłam w brzuchu, biodrach i cyckach- a tak to kłamał, że nic nie widzi   Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-18 o 21:13 | 
|     |   | 
|  2012-02-18, 21:50 | #2075 | 
				 | 

Bania, Agnesuk - zdjęcie dla Was   ) Spodenki wyszły na czarne, ale to ze względu na to, że jest kiepskie oświetlenie. Dobijam drugiego Miszela, musiałam wyzbyć się emocji   
				__________________ BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI  Piekarnik Laury  Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. | 
|     |   | 
|  2012-02-18, 22:35 | #2076 | |||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-03 
				 | 

Cytat: 
  U mnie do poniedziałku nie będzie ciepłej wody  Cytat: 
 taaa, jeden dzień w roku. plus święta, urodziny, @, pms, dni smakołyczków, dzień dziecka, dzień babci, dzień kobiet, dzień ojca, dzień nauczyciela i międzynarodowy dzień kota  Cytat: 
  ale super! Lubię strzelać, mam to po mamusi  Mega mega, chcę jechać z Tobą na poligon  Mi się ostatnio śnło, że mnie porwali i trafiłam do domu publicznego, a burdelmama przepytywała mnie z prawa pracy    robotnicy są straszni  w sensie miło, że doceniają moje wdzięki i nie widzą ile przytyłam, ale PANOWIE, GAZ SIĘ WSZĘDZIE ULATNIA  Cytat: 
  też mam dzień paszteta, siedze i kombinuję co w sobie zmienić. Jutro w końcu kupuję farbę i zmieniam kolor włosów  Odwiedziłam sklep z perukami i kurde, blond mi jednak nie pasuje, jestem w nim mdła, stawiam na kkarmelowy brąz czy coś tam  i powodzenia na TEJ imprezie! Cytat: 
 taaa, na cały rok, każda tak mówi!  ten róż jest super, moja przyjaciółka go kiedyś miała i zawsze podkradałam  Cytat: 
    Już wiem co pije na następnej imprezie, monte  Cytat: 
  Ale mi się dzisiaj nic nie chce, miałam jechać do mieszkania i spotkać się z Tżtem, ale mi się nie chciało     Nie zrobiłam dzisiaj nic pożytecznego, zastanawiałam się nad sytuacją kobiety we współczesnym świecie (w dużym zstopniu pod wpływem agnesuk    ) co zajęło mi ok 5 godzin  Aaaaa! i mam do Was pytanie. Co sądzicie: Skoro feministki dążą do poprawy sytuacji kobiet, zdjęcia z nich kagańca uciemiężenia, zrównania zarobków i ogólnie pojętej poprawy to jakie jest ich nastawienie do podniesienia i zrównania wieku emerytalnego?  Aktualnie jest to dla mnie ważny problem   | |||||||
|     |   | 
|  2012-02-19, 01:20 | #2077 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: Gdn 
				 | 

Cytat: 
  . Skąd takie pytanie?   
				__________________ XOXO | |
|     |   | 
|  2012-02-19, 01:20 | #2078 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 Lokalizacja: Gdn 
				 | 

Cytat: 
  . A tak naprawdę to akurat był  przypadek, bo to się tak pije i pije i nic nie czuć.  A potem człowiek  próbuje się gdzieś przemieścić ... i zaczyna się impreza  . No pewnie, że lubię  . A Ty lubisz?   Czekam na relacje z imprezy!  Cytat: 
  . Kiedyś w końcu musiało to nastąpić   
				__________________ XOXO | ||
|     |   | 
|  2012-02-19, 14:19 | #2079 | 
| Raczkowanie | 

Rzadko zaglądałam, ale cały czas jestem z Wami  ) Staram się ograniczać kalorie, a od jutra ograniczę je do spożycia 1000 - 1200 dziennie, z ćwiczeniami gorzej, bo coraz więcej pracuję, niby pół etatu,a 5 dni w tygodniu, no i studia dzienne  masakra. Najbardziej przeżywam teraz to,że na wf zapisałam się teraz na basen , bo na inne nie było miejsc w godzinach dla mnie pasujących i tyle osób bedzie musiało zobaczyć mój cellulit i tłuszcz   jestem załamana.... | 
|     |   | 
|  2012-02-19, 16:08 | #2080 | ||||
				 | 

Cytat: 
  ale u mnie-na biegunie zimna dzisiaj +1  Cytat: 
  co dostałaś na urodziny?  Co skłoniło tż do powiedzenia prawdy?  Cytat: 
 Ale dawno nie piłam Michela  Cytat: 
  pokaż się jak pofarbujesz! Moim zdaniem  skoro feministki chcą zrównania z mężczyznami czego tylko się da to powinny też chcieć zrównania wieku emerytalnego. Albo się jest feministką i chce się wszystkiego po równo albo nie, nie ma ulgi :P Zdycham dzisiaj, dopiero wróciłam do domu  Pojechaliśmy wczoraj do znajomych, wszyscy urżnęli się jak świnie, pogadaliśmy, pograliśmy w lotki (teraz tż mnie męczy o tarczę  ), była kupa śmiechu i przypałów,a ja nie wzięłam aparatu. A miałabym takie fajne kompromitujące zdjęcia  Tż umiera, musiał z żalem dać mi kluczyki do swojego samochodu bo nie był w stanie jechać. Ale jest taki uroczy, marudny i mogę go wykorzystywać  Ostatki uważam za udane! A moi rodzice do tej pory balują, wczoraj u znajomych,a dzisiaj u sąsiadki, wiem po kim mam tak wytrzymałą wątrobę   | ||||
|     |   | 
|  2012-02-19, 19:48 | #2081 | |
				 | 

Cytat: 
  Dobrze dobrany  Zobaczył mnie w bieliźnie  Twierdził, że w ubraniach nie widać, ale już w bieliźnie tak. A tak w ogóle, to mam już dość związku na odległość. Nie mylić z "Mam dość TŻ". Jestem już zmęczona tą ciągłą tęsknotą, życiem od spotkania do spotkania. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-19 o 19:56 | |
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2012-02-19, 22:33 | #2082 | ||||
| Wtajemniczenie | 

hejka    ja tylko na chwilkę. Jesteśmy z tżem u jego starszej siostry   mogę trochę odetchnąć, bo każdy chcę nosić Oli   dzisiaj zgrzeszyłam. oj i to ciężko. sałatki, krokiety, rosół, czekoladowe kulki z biedry  i szklanka coli!!    ale od jutra już grzecznie. zaczynam 7tydzień Turbo i już postanowiłam,że jak tylko skończę, to zaczynam Turbo Fire  jeszcze większy wycisk. ale osiągne cel!! Cytat: 
 i te Twoje nogi  aaaaaaaaa!   Cytat: 
    no widzę,że nie tylko Ja mam takie dziwne sny   jak to nie pojechałaś?! osz TY leniu  a może Cię ominał upojny wieczór?   pod moim wpływem? o matko! i co wymyśliłaś przez te 5 godzin?   Cytat: 
   Cytat: 
 oooo, to widzę,że impreza się udała   super,że się dobrze bawiłaś  Podziwiam ludzi którzy tak żyją... ja zdecydowanie bym tak nie potrafiła. 
				__________________ | ||||
|     |   | 
|  2012-02-20, 13:07 | #2083 | 
				 | 

Monia, niestety kupiłam je w jednym z miejscowych butików, więc raczej Ci nie pomogę.. Chyba, że wpadniesz na Śląsk   Agnesuk, dziękuję Ci bardzo   Zauważyłam, że jak nie jem pełnego obiadu, bo w domu akurat nie ma, a mnie się nie chce robić to pożarłabym całą lodówkę! Dlatego muszę w tej chwili uciec z kuchni   
|     |   | 
|  2012-02-20, 14:28 | #2084 | |||||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  znajac zycie nie zjadlas! 2. uaaaaaa koszyczkowe baletki, szał! jezu ja mam tak uposledzona garderobe ze szok  i kompletnie nie mam weny na zakupy, wszystko wydaje mi sie drogie, tandetne i brzydkie (nie warte ceny  ) Cytat: 
  Cytat: 
   ale wredny  Cytat: 
  aaaaaaaaaaaaaa! te kokardki  mniam! ja bym chciala takie koralowe porty :P tylko nie widzę siebie w tej długości  LAURA! Ty jestes chuda  co z tym miszelem? 2 szampany? moze by tak terapia  Cytat: 
  nie wierze xD Cytat: 
  chciałam coś co pomogłoby mi precyzyjnie nałożyć mocno brokatowy cień :P nakładając go pedzlem szerszym z węższych (  wtf) makijaz wyglada dosc prowokacyjnie, a ja cenie sobie minimalizm :P ostatecznie kupiłam chyba z 20 pacynek i jeden pędzel (jakis tani) a i tak nic nie uzylam  2. sklep z perukami  co z Tobą  niee nie widze Ciebie w blondzie  mi sie podoba jak jest, z czapka na glowie, w stylu sexy military  mozesz tak chodzic na co dzien  [/QUOTE] 
				__________________ | |||||||
|     |   | 
|  2012-02-20, 14:29 | #2085 | |||||
				 | 

Cytat: 
  ja tez, ale najpierw przetestuje tedo drina w samotnosci  2. ja ciagle mam takie rozkminy, tylko nikt nie chce ze mna o nich dyskutowac   hmmm jak mam pms, patrze na swiat okiem zatwardziałej feministki  w normalne dni nie funkcjonuje juz jako twarda baba i nie do konca przemawiaja do mnie pro feministyczne (często) bzdury. Hm, sama nie wiem . Pewnie wybronia sie z tego w ten sposób, że jak to, zrównanie wieku emerytalnego, ale nikt przecież nie wziął pod uwagę tego, że to kobiety rodzą, wychowują, prowadzą gosp. domowe  Przecież zrówanie praw męskich z damskimi, wcale nie oznacza ulg dla kobiet  Cytat: 
  no co Ty, nie przesadzaj! na pewno nie jest tak zle! pomysl, jakbys wygladała, gdyby nie ten basen, to raz, a dwa - pomysl jak mozesz wygladac dzieki temu basenowi  fajnie, ze masz w ogole taka mozliwosc, mysl w ten sposob! nie ma sie co zalamywac  masz karte to inditexu, Twoje zycie musi byc super XD Cytat: 
  Teoretycznie powinny być więc zaspokojone, ale ja coś czuję, że wokól tej sprawy dopiero wybuchnie medialna burza  ciekawe kto dzis bedzie u lisa, ostatnio ciagle poruszana byla sprawa malej Madzi, moze dzis bedzie jakas jatka miedzy feministkami a po, chetnie zobacze. 2. tez dopiero wrocilam, jestem zgonem  fajnie, ze ma faze na tarcze, masz prezent na najblizsza okazje z glowy  sa rozne bajeranckie, ale wg mnie najlepsza jest taka, na ktorej rozgrywaja sie mistrzostwa swiata w darcie, to jest model blade IV, a producent winmau  chyba ze zalezy wam na takich funkcjach jak mozliwosc podpiecia do kompa, ledowe numerki, czy inne takie  nie jest to drogie, a prezent - bardzo fajny! 3. no coo Ty dal Ci poprowadzić  faceci maja dziwne jazdy odnosnie pozyczania samochodu, takze jestem pod wrazeniem  Cytat: 
  Cytat: 
  lepiej zjesc pelnowartosciowy i pelny posilek, podjadaniem czesto nadrabiamy kalorie no i meczymy organizm nie dostarczajac mu wystarczajacej ilosci energii. 
				__________________ | |||||
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-02-20, 14:43 | #2086 | ||
				 | 

Cytat: 
  Ja np. nie mogłabym być żoną marynarza, bo to jest stały związek na odległość, jak wtedy wychować dzieci, radzić sobie z problemami? Wpakowałabym się jedynie w taki związek, gdyby był widoczny jakiś wspólny cel, do którego się dąży - i my tak z TŻ mamy, na szczęście to już prawie meta rozłąki, ale już jestem tym tak strasznie zmęczona... Tym bardziej, że przyjedzie dopiero na Wielkanoc. Cytat: 
  Jeśli to mnie usprawiedliwi, to jedliśmy je cały dzień  A nie za jednym podejściem :P  Dzisiaj na WOSie nie pisałam notatki i nauczyciel mi chciał wstawić jedynkę, ale nie miał długopisu i mówi do mnie "Poproszę długopis", a ja "NIE!". Chyba oszalał, jak myślał, że mu pożyczę długopis, by mógł mi wpisać ndst do dziennika   Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-20 o 14:46 | ||
|     |   | 
|  2012-02-20, 15:26 | #2087 | ||||
				 | 

Cytat: 
  po wypłacie czas to zmienić! Ja i tak Was podziwiam. Nie dla mnie związki na odległość  Cytat: 
  Cytat: 
 Ja też się takich boję-że skrócą i pogrubią nogi dlatego widziałabym je na wysokich słomkowych koturnach  Cytat: 
  Musiał dać bo był jeszcze pijany, wyglądał jak zwłoki  Jeszcze 30min i finito  Umówiłam się z kolega i koleżanką po pracy. I mam zamiar zjeść pyszną sałatkę z grillowanym kurczakiem,a oni niech się napychają pizza i gyrosem   | ||||
|     |   | 
|  2012-02-20, 15:32 | #2088 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-07 
				 | 

Cytat: 
  słodko te kokardki wyglądają  mi tez się marzą takie tylko czerwone albo beżowe  Cytat: 
  I tak jesteś meega że tak długo ćwiczysz   Agniesikk jeszcze powiedz że to było to więcksze merci?  jakbym lubiałą to ja bym też sama dała sobie z takim radę ale ja jem tylko fioletowe, granatowe, pomarańczowe , czerwone.. chyba lepiej było powiedzieć których nie lubię  Ja wczoraj zgrzeszyłam TYLKO 2 kinderkami, 2 rafaello i 2 faworkami żeby było do pary  Dziś zaczynam 4 tydzień ćwiczeń  Czuję się dużo lepiej, teraz jak zjem dużo słodkiego to czuję się taka ciężka , nie lubię tego uczucia  i cieszy mnie to że już mnie tak do słodkiego nie ciągnie  Postanowiłam że jak osiągnę cel 55 to kupię sobie bikini  tylko się zastanawiam nad kolorem bo Tż się uparł na żółty a mam bladą karnację i nie będzie mi w żółtym dobrze. | ||
|     |   | 
|  2012-02-20, 18:14 | #2089 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-05 Lokalizacja: W drodze do szczęścia :) 
				 | 

hey! Za namową Loriette wpadłam się przywitać   zeszły tydzień wyczerpał mnie na maxa, najpierw meeeega kłótnia TZ w walentynki  , potem wyczerpanie gorączką i antybiotykiem, przez weekend w szkole aż do dzisiaj gdzie dowiedziałam się, że moje oskrzela nie są jeszcze czyste i kolejny tydzień muszę spędzić w domu  -  kto na mnie zarobi?  nadrobię Was jutro, rano będę miała dosyć czasu   | 
|     |   | 
|  2012-02-20, 18:19 | #2090 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Wiesz, o co kaman. Podobno żółty pasuje do oliwkowej cery... JA bym obecnie w takim wyglądała jak truposz  Mama mnie rozliczyła i dostanę mój pierwszy zwrot podatku, co ja z tym szczęściem zrobię?  Najlepsze, że otwieram list, o patrzę jakieś pity, sraty taty, nie wiem po co mi to, rzuciłam na biurko i mama to znalazła. A ja bym się nie pokapowała, że trzeba się rozliczyć   Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-20 o 18:21 | ||
|     |   | 
|  2012-02-20, 19:11 | #2091 | 
| Wtajemniczenie | 

hej Wam    My jeszcze jesteśmy u siostry. nie mogę się coś zabrać za zdrowe jedzenie. ciągle mam ochotę na coś niezdrowego!! zjadłam kinder bueno i sezamki. Jestem na siebie wściekła,że tracę nad tym kontrolę!   eh... zawsze jak tu jesteśmy wciągam wszystko jak odkurzacz. mają tutaj magiczną szufladę w której jest dosłownie wszystko!! ajjjj...   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2012-02-20, 21:44 | #2092 | 
				 | 

Monia, a mam jeszcze pytanie do Ciebie: gdzie kupujesz biustonosze? Bo ja przez neta kupiłam pierwszy raz - w sumie bardziej się opłaca, bo np. biustonosz firmy Chantelle kupiłam w sklepie (w promocji) za 289zł, a np. na figleaves.com kosztuje 52 funty.  W ogóle mam teraz fazę na koronkowe biustonosze, jak dostanę zwrot podatku, to myślę, że sprawię sobie jakiś jeszcze jeden śliczny  Bo do tej pory miałam takie tylko z gąbką, jakoś myślałam, że te koronkowe robią z piersi uszy spaniela, a one robią takie sexi jabłuszka. To wygląda jeszcze fajniej, niż w tych gąbczastych cyckonoszach  Także myślę, że odkryłam swoją nową miłość   | 
|     |   | 
|  2012-02-20, 21:52 | #2093 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-04 Lokalizacja: ;) 
				 | 

Hej   Jestem pierwszy dzień na diecie  Jutro albo pojutrze Was nadrobię i coś więcej napiszę  A teraz idę spać! Dobranoc. 
				__________________ Hey, I just met you and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe.  | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-02-20, 22:16 | #2094 | ||||||||
				 | 

Cytat: 
   popieram! nie ma co chlopow rozpieszczac  2. ja w sobote zjadlam TRZY kawaly pizzy  ale byla prze prze pyszna! a ostatnio jadlam pizze jak wrocilam z wakacji xD czyli to byl yy yy wrzesnien :P Cytat: 
  no jasne ze kupuj bikini :P jaki teraz masz stroj  ja chce miec w tym roku turbo pink   z mega push upem, o xD gdzie ja taki znajde  Cytat: 
  dla mnie najlepszy byl z estee lauder, ale nie predko znow go bede miala  2. jestes usprawiedliwiona, przez caly dzien sie nie liczy  Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
  kocham takie szuflady  tz ma taka, ale wczoraj zrobilam w niej czystki  Ty im tez wszystko wyjedz, to moze nie uzupelnia nastepnym razem, z mysla - obozzze ile ta dziewucha wciaga ! xD juz jej nie poczestujemy   Cytat: 
  w promocji 289 zl! Agniesik burzuj  Cytat: 
  ***** a kto ma nowy telefon, kocha go i sie nim jara?!    nie moglam patrzec na poprzedni i mammmm... nokie 500     
				__________________ Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-02-20 o 22:17 | ||||||||
|     |   | 
|  2012-02-20, 22:25 | #2095 | 
				 | 

A no pewnie   O cenę biustonosza zapytałam dopiero, jak już go przymierzyłam i byłam zachwycona moimi ślicznymi cyckami  A pani "Teraz jest promocja i kosztuje 289zł". Jeszcze mi chciała wcisnąć bikini   Bania, Nokia 500?  Teraz będziesz mogła zmieniać obudowę w zależności od nastroju ;DDDDD Ja i Julianek się jaramy także! (17 marca Julek ma pierwsze urodziny, wpadamy z Piccolo, przygotujcie sobie takie urodzinowe czapeczki  Rudy futrzak robi imprezę) Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-20 o 22:27 | 
|     |   | 
|  2012-02-20, 23:22 | #2096 | |
				 | 

Cytat: 
  nie wiem co bym postąpiła  chyba nigdy nie mialam tak drogiego stanika. w sumie chyba najdrozsze mialam z calzedonii, ale okazalo sie, ze maja badziew straszny, albo ja tak trafilam  zaraz obczaje ta firme o ktorej pisalas. tez chce taki drogi stanik!  nooo juz dzisiaj zmienialam jej ubranka! brakuje mi jednak rozu w jej garderobie  kupie specjalnie wdzianko na urodzinki Julianka  mozesz byc tego pewna! i jutro musze upolowac jej jakis slodki spiworek, moze z limitowanej kolekcji Dody o wdziecznej nazwie "moja biżu"  serio robisz mu urodziny?  brawo, sprytny pretekst do tego, zeby znowu najesc sie tortu    xD i ozlopac w dodatku! 
				__________________ | |
|     |   | 
|  2012-02-21, 13:44 | #2097 | ||||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  A oprócz tego na allegro i na mardo.pl, tam sa mniej znane firmy ale jakościowo i rozmairowo spoko  Cytat: 
  możemy wiosną zorganizowac jakies wspólne zamówienie z clearance   | ||||
|     |   | 
|  2012-02-21, 15:32 | #2098 | ||
				 | 

Cytat: 
  Jeśli będę naprawdę potrzebować, to kupię sobie jakieś fajne z dobrym cyckonoszem  Bo teraz mam taki wiązany na szyi, ale chciałabym jakiś ładny usztywniany. Tylko, że w normalnym sklepie nie znajdę takiego na moje cyce xD Muszę szukać w tych u brafitterek. Chantelle to bardzo dobra firma, lepsza niż Freya  Co nie zmienia faktu, że Freyę też kocham, bo jest dużo tańsza  Zrobię mu i TŻ urodziny dopiero przed świętami  Także i tak muszę kupić czapeczki i Piccolo  Julian mówi, że chce na urodziny xBoxa, ale nie mam pieniędzy  Julek się ucieszy, jak 17 marca wpadniesz w urodzinowym stroju  Cholera, nie ma różowego?  Co za oszustwo- ja właśnie chyba na różową bym najbardziej liczyła  Moja biżu  Cytat: 
  Ale z drugiej strony nieraz się boję, np. w życiu nie kupię plunga ani balkonetki bez mierzenia  Także i tak niedługo mnie czeka wizyta w sklepie. Dzisiaj mnie pani pielęgniarka mierzyła i od początku liceum urosłam 2 cm - mam zawrotny wzrost: 162 cm  Szał. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-02-21 o 15:34 | ||
|     |   | 
|  2012-02-21, 15:35 | #2099 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2011-05 Lokalizacja: W drodze do szczęścia :) 
				 | 

Jakoś straciłam wenę do wizazowania   club | 
|     |   | 
|  2012-02-21, 17:25 | #2100 | ||
| Wtajemniczenie | 

hej    w końcu w domku. dostałam dzisiaj @ i mam mega nerwa na tża   ale staram się mało odzywać i nie wyżywać na Nim. śniadanie:2 kanapaki z białym serkiem i ogórkiem +woda. obiad: łyżka ziemniaków+kotlet z piersi + ogórki korniszone. kolacja : sałatka gracka. ćwiczenia: 45min cardio + 15minut step. Cytat: 
   Cytat: 
  jaką jadłaś i skąd? ja kocham pizze z Da grasso! hehehe chyba tak zrobie   hihih podoba mi sie ta nokia   
				__________________ | ||
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

BLOGUJĘ
      BLOGUJĘ