Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-18, 17:55   #4681
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
hmm jeśli masz możliwość i odczujesz ulge jak go usuniesz to bym usuneła W oczy się nie rzuca ale sama po sobie wiem jakie to miłe uczucie gdy coś się zmieni co w sobie przeszkadza

a na przykład na klinicznej mówił gość, że nawet jeden kieliszek wina w pierwszym trymestrze może już powodować chorobe FAS. A tyle matek nie wiedząc, że są w ciązy .. piją a dzieci z FASem się za dużo nie rodzi :|
Dzisiaj wlasnie na dermatologii rozmawialismy m.in. o pieprzykach i babka mi doradzila ze lepiej go nie ruszac bo po pierwsze moze mi zostac blizna (trzeba do wycinac, laser nie da rady) a po drugie jej zdaniem bezpieczniej jest takie znamiona zostawiac bo moze sie to potem z jakis stany zapalne przerodzic I teraz nie wiem. Lepiej pojde u nas do takiej dobrej pani dermatolog, ktora tez zajmuje sie medycyna estetyczna i zapytam. Lepiej czulabym sie bez niego.
Co do dzieci z FAS to pamietam jak na studiach babka od psychologii puszczala nam film o kobietach alkoholiczkach, ktore cala ciaze przepily i jeszcze przychodzily rodzic z promilami. Masakra A te dzieci takie biedne - plakalysmy z dziewczynami na zajeciach

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
niektóre nawet jak wiedzą to piją... ostatnio widziałam na jakimś forum jak jedna laska doradzała drugiej że " jak ma wielką ochotę na piwo w ciąży to niech sobie to jedno wypije "
A dziecko razem z nia...

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Jak masz wrażenie, że krem szkodzi to szkody skóry nim katować- choćby 1000 zł kosztował.

A co do kremu pod oczy- proszę o recenzję jak dłużej potestujesz
Oczywiscie nie uzywam go i nie zamierzam. Nie wiem co z nim zrobic w sensie - nie lubie wyrzucac kosmetykow a oddac tez nie za bardzo skoro wiem ze to takie g... Wiec lezy sobie w szufladzie.
Jak potestuje dluzej krem to dam znac - albo przypomnij sie bo ja moge zapomniec
Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
kobietosukcesu
czuje sie wywolana, gdzie jestem?? leze w lozku bo kilka dni temu wyszlam ze szpitala po powaznej operacji. od kilku dni Was podczytuje, ale dopiero teraz ogarniam okolice pelniejsza swiadomoscia wiec moge zaczac pisac
Duzo zdrowka
Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie w domu taką swoją toaletkę? ja niestety nie a od zawsze to było moje marzenie. W tym roku zamieszkam u Tż i obiecał mi że w sypialni będzie miejsce dla mnie żebym mogła sobie stworzyć mój kącik, już nie mogę się doczekać
Ja mam taka prowizoryczna, tzn. mam komode na ktorej stoja wszystkie kosmetyki, lusterko itp, ale juz rozgladalam sie na all za czyms fajnym bo chce sobie sprawic w wakacje

Ja juz po zajeciach. Tz mial po mnie przyjechac ale skonczylam wczesniej i kolezanka mnie odwiozla. Ale byl zdziwiony jak zadzwonilam do drzwi
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 17:55   #4682
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Zakochałam się w tej 302 Coral Code i 303 Orange Juice, eeeeeh ;D
http://kobietamowi.blogspot.com/2012...-elegance.html

kobietasukcesu - ja mam komputer w pokoju chyba jakoś od podstawowki. W sumie wtedy mało co z niego korzystałam, ale u moich rodziców biurko się juz nie zmiescilo, wiec mama do mnie przychodzila pisać rozne dokumenty. A ja nigdy laptopa nie miałam, bo podejrzewam, ze wtedy styknąłby mi jakiś ały stoliczek, ale przy takim stacjonarnym komputerze jakos przy biurku mi lepiej

Maala_Czaarna ja miałam ujsuwanego pieprzyka z szyi bo mi się zmieniał i stwierdzono, ze moze przemiecic sie w czerniaka. MIałam robione to w klinice dermatologicznej, dobrzy lekarze itp, wiec ryzyka w sumie, nie bylo a blizna też nie jest jakas duza po tylu latach

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-02-18 o 17:59
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 17:56   #4683
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to nie jest żel do mycia tylko do smarowania się.
Jeśli chodzi o ten z hialuronem.
Aaaaaa nie wiedziałam
To w takim razie nie wiem jak bym miała go używać
Stary 2012-02-18, 18:02   #4684
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
na stronie paatal pojawiły się produkty vatiki i jakieś tam olejki amla. Może się na coś skuszę, chociaż staram się teraz nie kupować ponadprogramowych kosmetyków
ooo miło ale na szczęście mam zapas olei do włosów
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Nowa gazetka Natury https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4891
Kusi mnie pomadka Kobo za 13zł te kolory
jak cudownie, że nic mi nie wpadło w oko

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 18:04   #4685
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:

kobietasukcesu - ja mam komputer w pokoju chyba jakoś od podstawowki. W sumie wtedy mało co z niego korzystałam, ale u moich rodziców biurko się juz nie zmiescilo, wiec mama do mnie przychodzila pisać rozne dokumenty. A ja nigdy laptopa nie miałam, bo podejrzewam, ze wtedy styknąłby mi jakiś ały stoliczek, ale przy takim stacjonarnym komputerze jakos przy biurku mi lepiej

Maala_Czaarna ja miałam ujsuwanego pieprzyka z szyi bo mi się zmieniał i stwierdzono, ze moze przemiecic sie w czerniaka. MIałam robione to w klinice dermatologicznej, dobrzy lekarze itp, wiec ryzyka w sumie, nie bylo a blizna też nie jest jakas duza po tylu latach
Moj niby jest bezpieczny ale chce go usunac bo mi sie nie podoba. no nic, musze umowic sie na wizyte
Cytat:
Napisane przez Ccarolinaa Pokaż wiadomość
Aaaaaa nie wiedziałam
To w takim razie nie wiem jak bym miała go używać
To jest naturalny zel nawilzajacy, regenerujacy, lagodzacy i gojacy. Mozna go nakladac solo na skore, albo dodawac np, do kremow.
Stary 2012-02-18, 18:06   #4686
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:

tak, to ja Hmmm, na pewno nie ma co ich nakladać pod oczy, bo lubią się zbierać, chociaż jak tak troche tylko sie je wezmie i wklepie [keidy cienie sa male] to trzymaja sie caly dzien. Generalnie srednio kryja wypryski bo maja taka tlusta konsystencje i trzeba byloby ich naciapać, ale z zaczerwienieniami radzą sobie całkiem ok Za tyle ile za nie dałam, to nie jest zle. Tylko że są malo wydajne, a raczej tak mi sie wydaje ze t akowe będą - to pewnie przez ich tlusciutka konsystencje. Daje im 3,5 na 5 wiec bez rewe jak widac

pomalowałam sobie oczy na taki electric blue i wiem ze juz uwielbiam taki makijaz - bedzie idealny na lato a tymczasem zrobiłam go na próbę, bo dzisiejszy ostatni weekend karnawały spędzę z moim TŻ a pozniej moze na chwile podjedziemy do znajomych na domowke wiec w razie czego makijaz juz mam
Dziękuję za opinie czyli nie dla mnie bo ja szukam czegoś dobrego po oczy
Cytat:
Orange Juice ostatnio kupiłam a teraz chcę właśnie albo Coral Code albo Wild At Heart zakochałam się w takich żywych kolorach na ustach

Miałam jechać do Tż ale pojadę jutro dziś się pospamuję
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 09.jpg (34,2 KB, 28 załadowań)
Stary 2012-02-18, 18:10   #4687
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Teraz jest limitowana z essence Circus??? Jej juz przypadkiem nie bylo?
Stary 2012-02-18, 18:12   #4688
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Była ale nie w Naturach do nich dopiero teraz wejdzie
Stary 2012-02-18, 18:13   #4689
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Aaaaaa No bo wydawalo mi sie ze wlasnie na jakims blogu widzialam. Polecacie cos z tej limitowanki?
Stary 2012-02-18, 18:15   #4690
Ccarolinaa
Zakorzenienie

Cytat:
To jest naturalny zel nawilzajacy, regenerujacy, lagodzacy i gojacy. Mozna go nakladac solo na skore, albo dodawac np, do kremow.
A rozumiem ok dzięki
Stary 2012-02-18, 18:37   #4691
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:
kobietosukcesu
czuje sie wywolana, gdzie jestem?? leze w lozku bo kilka dni temu wyszlam ze szpitala po powaznej operacji. od kilku dni Was podczytuje, ale dopiero teraz ogarniam okolice pelniejsza swiadomoscia wiec moge zaczac pisac
Zdrówka

Ja dzisiaj do Kallosa dodałam sobie trochę gliceryny i efekt mega, sypkie, gładkie, błyszczące włosy
Stary 2012-02-18, 18:41   #4692
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:
Moj niby jest bezpieczny ale chce go usunac bo mi sie nie podoba. no nic, musze umowic sie na wizyte
powiem tak- moja Mama przechodzila z takim wlasnie do ponad 40 bo ja wszyscy straszyli. caly czas sie meczyla i w koncu ja namoiwlam na konsultacje. usunela ( oba bo z czasem te pieprzyki lubia sie mnozyc na twarzy) ranka zagoila sie bez blizny po niecalych 3 miesiacach. smarowala pol roku mascia na blizny jeszcze i wreszcie jest zadowolona. . ja bym usunela, w takich sprawach nie warto sluchac tchorzy-podpowiadaczy. bo co najciekawsze najlepiej wiedza o konsekwencjach, w tym piekielnym bolu, rakowieniu i bliznach ci ktorzy nigdy nie mieli problemu, albo sami sie boja . maly problem nie znaczy , ze nie jest wart rozwiazania. a jak komus tai na tarzy nie przeszkadza/podoba sie to ja zwykle radze -> to sobie taki naklejaj
dzieki za zyczenia, przyda sie

kobieto nie pisalam i wole nie pisac, tak jakos glupio o szczegolach zdrowia publicznie. bylo powaznie i czeka mnie dluuuuga rekonwalescencja i tyle, ale zyje i potrzebuje zadbac o piekno , zwlaszcza brwi bo w ramach glupoty za mocno je wydepilowalam przed op. i teraz mam strzepki granatowych brwi

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 18:51   #4693
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
pisz do mnie kobieto po prostu, krócej i łatwiej

303 podoba mi się

i spojrzę też na tangerine rose, o której pisała snow

mala_czarna: może wymień na wizażowych wymiankach, co jednemu szkodzi, innemu służy, może u kogoś działał dobrze i będzie to chcieć

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:

kobieto nie pisalam i wole nie pisac, tak jakos glupio o szczegolach zdrowia publicznie. bylo powaznie i czeka mnie dluuuuga rekonwalescencja i tyle, ale zyje i potrzebuje zadbac o piekno , zwlaszcza brwi bo w ramach glupoty za mocno je wydepilowalam przed op. i teraz mam strzepki granatowych brwi
a przepraszam, głupie pytanie zadałam

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-02-18 o 19:00
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 18:53   #4694
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość

U mnie lakiery były w normalnej cenie.
oczywiście chodziło mi o błyszczyki stay with me Bo mi się wydawało, że jak 2 odcienie/numerki wycofują to tylko je wezmą po 3,99 a tu wszystkie byłu
Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość
dobrze ze sie nie wybierałam Bo w lublinie byłas tak?
:|
Tak:d I były totalnie puste półki myslałam, że chociaż jeden lakier się uchował w tej promocji a gdzie tam tylko sie przejechałam przez całe miasto

Cytat:
kobietosukcesu
w każdym bądz razie szybkiego powrotu do formy
Cytat:

Nowa gazetka Natury https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4891
Kusi mnie pomadka Kobo za 13zł te kolory
mi się z natury masa rzeczy z tej gazetki podoba Ale liczę,ze rosman da to co mi trzeba jeszcze taniej;p Bo mi natura nigdy nie po drodzeee..
Cytat:
Aaaaaa No bo wydawalo mi sie ze wlasnie na jakims blogu widzialam. Polecacie cos z tej limitowanki?
mi się z niej totalnie nic nie podoba
Stary 2012-02-18, 18:55   #4695
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
u mnie do jednej z natur jeszcze nawet ta zimowa nie weszła- nie pamiętam jej nazwy, leżało jeszcze vampire's love

z circus circus warto się zainteresować złotym cieniem w kremie, może być z niego ciekawy rozświetlacz, albo można go użyć do ciała na specjalne okazje też

Muszę zajrzeć do n. w przyszłym tygodniu i spojrzeć na te szminki, przez działy pielęgnacyjne to chyba przejdę z zamkniętymi oczami- w sumie z rzeczy do włosów większość, które mnie interesowały większość mam, ale kusza mnie np dwa balsamy dove, a balsamów mam już tyle, że nie ma opcji brać następne

I podobno essence używa zdjęć jednej z wizażanek-blogerek, oczywiście bez jej wiedzy, aż sprawdzę jak będę.

parole: ze stay with me wycofują odcień 04, pamiętasz co jeszcze?

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-02-18 o 18:56
Stary 2012-02-18, 19:12   #4696
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
powiem tak- moja Mama przechodzila z takim wlasnie do ponad 40 bo ja wszyscy straszyli. caly czas sie meczyla i w koncu ja namoiwlam na konsultacje. usunela ( oba bo z czasem te pieprzyki lubia sie mnozyc na twarzy) ranka zagoila sie bez blizny po niecalych 3 miesiacach. smarowala pol roku mascia na blizny jeszcze i wreszcie jest zadowolona. . ja bym usunela, w takich sprawach nie warto sluchac tchorzy-podpowiadaczy. bo co najciekawsze najlepiej wiedza o konsekwencjach, w tym piekielnym bolu, rakowieniu i bliznach ci ktorzy nigdy nie mieli problemu, albo sami sie boja . maly problem nie znaczy , ze nie jest wart rozwiazania. a jak komus tai na tarzy nie przeszkadza/podoba sie to ja zwykle radze -> to sobie taki naklejaj
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak usune to pewnie bedzie mi go brakowalo i moze sama sobie bede naklejac
Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość

mi się z natury masa rzeczy z tej gazetki podoba Ale liczę,ze rosman da to co mi trzeba jeszcze taniej;p Bo mi natura nigdy nie po drodzeee..

mi się z niej totalnie nic nie podoba
Na tym zdjeciu nie wyglada zbyt zachecajaco. Przyjze sie z bliska jak u mnie bedzie. A ciekawe co dorzucaja do 2 produktow catrice? Bo mnie akurat szminki kusza i moze wzialabym od razu dwie
Stary 2012-02-18, 19:56   #4697
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Dziewczyny o czym najbardziej lubicie czytać na blogach kosmetycznych? Bardziej recenzje, jakieś porównania?
Stary 2012-02-18, 20:07   #4698
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:

parole: ze stay with me wycofują odcień 04, pamiętasz co jeszcze?
wycofują odcienie 4, 5, 6.. na szczęście mi żadne z nich się nie spodoabał..
Ale właśnie w tesco się wkurzyłam bo chciałam kupić 2 i nie było dzisiaj w dwóch naturach za to były ale już tych co mają wycofać nie było
Cytat:
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak usune to pewnie bedzie mi go brakowalo i moze sama sobie bede naklejac

Na tym zdjeciu nie wyglada zbyt zachecajaco. Przyjze sie z bliska jak u mnie bedzie. A ciekawe co dorzucaja do 2 produktow catrice? Bo mnie akurat szminki kusza i moze wzialabym od razu dwie
ja w tesco zerkałam na tą limitkę;p i nic mnie nie skusiło.. z tej nowej co ma być mnie kusi duużo
Cytat:
Dziewczyny o czym najbardziej lubicie czytać na blogach kosmetycznych? Bardziej recenzje, jakieś porównania?
hmm recenzję porównania tak..
ale żeby to kosmetyki były w cenie normalnej;p
strasznie fajny jeden blog był ale kurcze jak się laska rzuciła na kosmetyki z duuużo wyższej pólki to aż się odechciało patrzec..
Stary 2012-02-18, 20:17   #4699
julianna-p
Wtajemniczenie

Cytat:

a przepraszam, głupie pytanie zadałam
nic sie nie stalo, po prostu nie mam ochoty pisac dokladiej

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość

w każdym bądz razie szybkiego powrotu do formy
dzieki,

dziewczyny odrosly Wam po czyms szybciej brwi?? bo sie boje, ze po samej rycynie to minie sto lat nim odzyskam luki

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 20:37   #4700
snowhitee
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny

Tak Was czytam, już myslałam że załapię się na pomadkę Kobo za 13zł ale niestety ta którą chcę jest z serii fashion colour a w ulotce napisali, że chodzi o serię celebrity lips

Widziałam rozmowę o kremach i pieprzykach to się wypowiem też
Kupiłam krem pod oczy z nonicare i jak na razie mam same pozytywne odczucia przepięknie pachnie, nie podrażnia, oko ładniej wygląda, jest takie naciągnięte jakby delikatnie kupiłam wersję 40+ nie widziałam innej
A co do pieprzyków to ja też miałam usuwane i to 4 ale wszystkie chirurgicznie. Wszystkie wycinane były z dużym marginesem a więc blizny niestety pozostały, mimo smarowania kremami

Aaaa też byłam w tesco dziś ale z essence nic mnie nie kusiło, kupiłam tylko błyszczyk ten pokazywany już ale nr 03 candy bar, cudo

Cytat:
a ja potrzebuje jakiegoś pedzelka takiego 'scietego' jakby do różu chyba muszę wejść a allegro i oddać się pokusie

tak poza tym dzien dobry i zyczę miłego dnia

[poszłam spać dzisiaj z mokrymi włosami efektem czego jest tragiczna fryzura z masą odstających kosymyków ]
polecam pędzel do różu z H&M, tani (15zł) a jest naprawdę świetny

Cytat:
Hej
Straciłam pracę kurcze tak niespodziewanie to się stało
o rany bardzo mi przykro

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ja używam mleczka z biedronki, potem żel do twarzy/peeling, tonik i potem krem (czasami zamiast żelu mydełko z nanosrebrem ) - to taka podstawa

własnie siedzę z maseczką nawilżającą na twarzy...

marzy mi się maska loreal absolute repair... miałam kiedys szampon i był boski....
mam teraz taką odżywkę ale wersję cellular,mega jest włosy jak z reklamy ale nie mogę używać jej co mycie bo obciąża nieco moje włosy mimo wszystko tak raz na tydzień rewelacja

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

Pamiętacie tą spódnicę za kolano z sh? Wczoraj trochę z nią kombinowałam i na pewno będę je nosić na poniższe sposoby:

zdj1 - tradycyjnie (to zdj wstawiałam już kiedyś)
zdj2 - do szortów, tutaj z przykładowym paskiem
zdj3 - jako sukienka, pasek również przykładowo

I wstawiam foto co wyczarowałam dziś ze starych nie noszonych już dżinsowych spodni

Co sądzicie o moich kombinacjach?
spódnica podoba mi się tylko w tradycyjnej wersji a szorty super stuningowałaś

Cytat:
Przez to wszystko wczoraj zapomniałam napisać że wczoraj kupiłam sobie sukienkę koronkową z kolorze pudrowego różu moje must have na lato za 39,90zł
śliczna ja też już się powoli na wiosnę zaopatruję

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 20:39   #4701
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość

polecam pędzel do różu z H&M, tani (15zł) a jest naprawdę świetny
mam t en pedzel, ale mi tak srednio pasuje i wlasnie mysle, ze moze jakis inbny bedzie bardziej 'pod moja reke'
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 20:45   #4702
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
mam t en pedzel, ale mi tak srednio pasuje i wlasnie mysle, ze moze jakis inbny bedzie bardziej 'pod moja reke'
aha to chyba, że tak ja miałam poprzednio taki scięty z rossa, jakiś tani i w porównaniu z nim ten z H&M jest boski milusi, idealnie rozciera granice, no strzał w 10tkę

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 22:26   #4703
kobietasukcesu
zawsze mam racje

ja w ramach przygotowań do wiosny kupiłam 2 pary balerinek:
http://www.we-dwoje.pl/czarne;baleri...oto,23116.html

i takie tylko ciemnoróżowe:
http://allegro.pl/balerinki-kokardka...153122710.html
tylko w sklepie droższe były

i jeszcze te bym chciała :
http://www.badura.pl/shop,10,206,1107-10-it-pink-black

i jeszcze fajnie byłoby pastować buty i nie zadzierać ich z tyłu nad pięta- ja nie wiem jak ja chodzę, że wiecznie tam buty obdzieram, chyba tyłem stopy chodzę

z ubraniami sie chwilowo wstrzymuję, próbuje schudnąć, powoli coś mi poszło- nie posiadam wagi, mierzyć mi się ostatnio nie chciało, ale widzę po sobie po prostu i po ubraniach troszkę. ale do celu daaaleko.
chociaż i tak będzie mega problem, bo wszystko będzie krotkie, nie wiem skończę na kupowaniu większych i dłuższych i zwężaniu

Kiedyś te ubrania trochę dłuższe były- 3 lata temu udało mi się dobić do rozmiaru 36 jakimś cudem i potrafiłam kupić normalną bluzkę na długość na mój wzrost, a teraz chyba na materiale oszczędzają

<3 <3 <3
Stary 2012-02-18, 22:32   #4704
buahhot
Marcelover ♥♥♥

kobieto fajne zakupy

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 22:48   #4705
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny macie w domu taką swoją toaletkę? ja niestety nie a od zawsze to było moje marzenie. W tym roku zamieszkam u Tż i obiecał mi że w sypialni będzie miejsce dla mnie żebym mogła sobie stworzyć mój kącik, już nie mogę się doczekać
Ja nie mam, ale też mi się marzy.

Cytat:
Byłam wczoraj w Tesco i jest są te limitowane.

Ja dziś kupiłam:
- zieloną bluzkę na ramiączkach z sh za gorsze.
- czerwoną bokserkę z Terranovy za 9,90.
- granatowe rurki z Terranovy za 29,90.
- carmex w sztyfcie też macie na początku uczucie chłodzenia?
- z Isany żel do włosów czarno-pomarańczowy

W ogóle w Terranovie są świetne promocje i nowa kolekcja już weszła i tyle pięknych rzeczy mają.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 23:10   #4706
caate
Zakorzenienie

GG do caate

kolezanka wyciagnela mnie na zakupy, nie dosc ze od 17 do 22 lazilysmy po sklepach, ona kupila sobie cudowne sweterki i spodnie z bershki ktore beda mi sie snily po nocach to pojechalysmy, dla mnie do innego centrum po torebke, bo obie sie w niej zakochalysmy, a uznalam ze to najprzydatniejsza rzecz na ktora sobie moge w obecnym czasie pozwolic. no i mam tylko jedna torebke czarna, kopertowke i dzis kupilam piekna oo taka: klik tylko ze w malinowym kolorze
mozna ja nosic na pasku i super to wyglada, dno ma okragle, taki maly kuferek, od razu wbieglam do sklepu jak ja zobaczylam

Loluska, kurcze masz dryg do tego podoba mi sie spodnica w pierwszej wersji i sukienkowej, szorty rowniez ladne

Cytat:
Dziękuję za opinie czyli nie dla mnie bo ja szukam czegoś dobrego po oczy

Orange Juice ostatnio kupiłam a teraz chcę właśnie albo Coral Code albo Wild At Heart zakochałam się w takich żywych kolorach na ustach

Miałam jechać do Tż ale pojadę jutro dziś się pospamuję
Orange samo tez jest cudne

Cytat:

to szybkiego powrotu do zdrowia

wyprostowalam dzis wlosy i czuje sie tak...lepiej
zrobie demakijaz, wysmaruje sie eveline x3, wymocze stopy, skroce paznokcie i lece spac
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 23:13   #4707
Lainathiel
Wtajemniczenie

Cytat:
kobietosukcesu
Wracaj szybko do siebie
Stary 2012-02-18, 23:21   #4708
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ja w ramach przygotowań do wiosny kupiłam 2 pary balerinek:
http://www.we-dwoje.pl/czarne;baleri...oto,23116.html

i takie tylko ciemnoróżowe:
http://allegro.pl/balerinki-kokardka...153122710.html
tylko w sklepie droższe były

i jeszcze te bym chciała :
http://www.badura.pl/shop,10,206,1107-10-it-pink-black

i jeszcze fajnie byłoby pastować buty i nie zadzierać ich z tyłu nad pięta- ja nie wiem jak ja chodzę, że wiecznie tam buty obdzieram, chyba tyłem stopy chodzę

z ubraniami sie chwilowo wstrzymuję, próbuje schudnąć, powoli coś mi poszło- nie posiadam wagi, mierzyć mi się ostatnio nie chciało, ale widzę po sobie po prostu i po ubraniach troszkę. ale do celu daaaleko.
chociaż i tak będzie mega problem, bo wszystko będzie krotkie, nie wiem skończę na kupowaniu większych i dłuższych i zwężaniu

Kiedyś te ubrania trochę dłuższe były- 3 lata temu udało mi się dobić do rozmiaru 36 jakimś cudem i potrafiłam kupić normalną bluzkę na długość na mój wzrost, a teraz chyba na materiale oszczędzają
te drugie sa swietne

Cytat:

Ja dziś kupiłam:

W ogóle w Terranovie są świetne promocje i nowa kolekcja już weszła i tyle pięknych rzeczy mają.
rurki w tej cenie

widze, ze nie ja jedna dzisiaj spedzilam dzien zakupowo
tylko Wy bardziej na bogato

mi sie marza te spodnie i kurtka ruda z orsaya, tylko kazda rzecz to 159zl/szt. a jeszcze buty na wiosne trzeba kupic...gdyby nie ta moja kuracja tradzikowa, to bym mogla sobie pozwolic
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2012-02-18 o 23:23
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 23:30   #4709
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:

Ja dziś kupiłam:

szkoda, że tego sklepu u mnie nie ma;p

a ja dzisiaj mierzyłam spodnie materiałowe koloru kawy z mlekiem w carmineu ale brakuję mi rozmiaru pomiędzy bo w jeden rozmiar się ledwie zapinam a inny jak worek.. musze schudnąć do wiosny żeby takie sobie kupić
i spódniczki fajne tam sa
Stary 2012-02-18, 23:58   #4710
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość

Aaaa też byłam w tesco dziś ale z essence nic mnie nie kusiło, kupiłam tylko błyszczyk ten pokazywany już ale nr 03 candy bar, cudo

a gdzie w Wawie są te tesco w których jest essence w promocji ??
widzialam twoje włosy na blogu- boskie i jakie długie....

caate, kobieto bardzo fajne zakupy

ja własnie do domu wróciłam, nie poostatkowaliśmy bo coś mnie brzuch boli i chciałam do domu wcześniej wrócić...zła jestem ale cóż- dam radę, za tydzień urodziny to sobie odbiję

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości