Moda, która Cię "rozwala" - część 4 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-18, 18:32   #3121
RiverOfDirt
Rozeznanie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4

Charlize ma fajne mieszkanie, fakt. Regał z butami i mnie rozwalił, a oprócz regału: http://1.bp.blogspot.com/-HcLTxGvbYi...0/IMG_4766.jpg
Kolekcja pędzli? toż ich jest więcej niż części twarzy, które mogą być "opędzlowane".

No rest is worth anything except the rest that is earned.

(Aparatka od 28.02.2013 )
RiverOfDirt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 19:00   #3122
laylaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RiverOfDirt Pokaż wiadomość
Charlize ma fajne mieszkanie, fakt. Regał z butami i mnie rozwalił, a oprócz regału: http://1.bp.blogspot.com/-HcLTxGvbYi...0/IMG_4766.jpg
Kolekcja pędzli? toż ich jest więcej niż części twarzy, które mogą być "opędzlowane".
hmm, w porównaniu do kolekcji niektórych dziewczyn z youtube czy tych prowadzących blogi urodowe ilość pędzli charlize wydaje się niewielka
ja mam wszystkich pędzli z 8 sztuk i jeszcze kilku mi brakuje.

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 19:12   #3123
Maqda
Zakorzenienie

GG do Maqda Send a message via Skype™ to Maqda

Cytat:
Bez przesady (bronię, bo sama mam zbliżoną ilość - nie wyobrażam sobie malować pędzlami bez codziennego "prania", a nie zawsze mam na to czas, albo nie zdążą wyschnąć, więc muszę mieć co najmniej dwa podobne)

Półka na szpilki faktycznie fajna, ale mi się bardziej spodobały meble w kuchni, świetny kolor

Serialowo:
Obsesyjnie powtarzając: Sherlock
Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted.
Nadrabiając: The Hour, The Prisoner
Maqda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 19:24   #3124
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
http://www.zeberka.pl/art.php?id=16519 fajna jedynie rajstopy bym wymieniła (mam tę samą torebkę ).

mnie też podobają się rzemyki z maksymalnie trzema koralikami (albo całkiem gołe ).
mi się podoba tylko bluzka i tak na dobrą sprawę tylko ona + warkocz są 'indiańskie'. buty i rajstopy wgl mi nie pasują, zestaiwnie bluzki ze spodenkami byłoby fajne ale spodenki są tej pani trochę za małe, tak mi się wydaje

a co do bransoletek, Lilou podobają mi się bardzo (przy czym nieadekwatne do ceny, niestety) za to pandora wgl do mnie nie podchodzi

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 19:34   #3125
RiverOfDirt
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
hmm, w porównaniu do kolekcji niektórych dziewczyn z youtube czy tych prowadzących blogi urodowe ilość pędzli charlize wydaje się niewielka
Cytat:
Napisane przez Maqda Pokaż wiadomość
Bez przesady (bronię, bo sama mam zbliżoną ilość - nie wyobrażam sobie malować pędzlami bez codziennego "prania", a nie zawsze mam na to czas, albo nie zdążą wyschnąć, więc muszę mieć co najmniej dwa podobne)

Półka na szpilki faktycznie fajna, ale mi się bardziej spodobały meble w kuchni, świetny kolor
Spoko Dziewczyny, rozumiem. Ja dopiero niedawno zakupiłam swój pierwszy porządny pędzel z prawdziwego zdarzenia i po prostu oczy mi trochę wyszły z orbit jak zobaczyłam tę kolekcję. Ogólnie jestem minimalistką jeśli chodzi o mejkap, więc może stąd to zdziwienie. Ale jeśli Wam się te pędzelki przydają to fajnie.

No rest is worth anything except the rest that is earned.

(Aparatka od 28.02.2013 )

Edytowane przez RiverOfDirt
Czas edycji: 2012-02-18 o 19:36
RiverOfDirt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 19:44   #3126
Solciuchna
Zakorzenienie

Cytat:
Spoko Dziewczyny, rozumiem. Ja dopiero niedawno zakupiłam swój pierwszy porządny pędzel z prawdziwego zdarzenia i po prostu oczy mi trochę wyszły z orbit jak zobaczyłam tę kolekcję. Ogólnie jestem minimalistką jeśli chodzi o mejkap, więc może stąd to zdziwienie. Ale jeśli Wam się te pędzelki przydają to fajnie.
Ja właśnie jestem pędzlową ignorantką Mam ich trochę, używam tylko czasami i w zasadzie nie wiem po co mi one Słowo daję, muszę wreszcie nauczyć się obsługiwać pędzle
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 20:18   #3127
Magdallen
Zakorzenienie

Jeju, tydzień mnie nie było na wątku i nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić. Ale widzę, że fajna impreza była Część na temat bitwy szatniarek totalnie mnie rozwaliła
Ostatnio widziałam całe mnóstwo dziewczyn w zestawie: legginsy+wielki t-shirt. Ale chyba są usprawiedliwione, bo to był pensjonat w górach.

Za to przyczepię się do nazywania niektórych rzeczy "asymetrycznymi", bo właśnie mi przyszła taka refleksja do głowy. Przecież każdy pojedynczy but jest asymetryczny, więc niech mi ktoś wytłumaczy, jakie buty są na tyle asymetryczne, żeby je nazywać asymetrycznymi. I jeszcze takie "asymetryczne" narzutki... Przecież w nich obie strony są takie same. Już bardziej asymetryczny jest zwykły kardigan, bo z jednej strony ma guziki, a z drugiej dziurki
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-18, 21:12   #3128
klaustynka
Zadomowienie

Cytat:
Każdy ma jakieś zboczenie
Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
Jeju, tydzień mnie nie było na wątku i nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić. Ale widzę, że fajna impreza była Część na temat bitwy szatniarek totalnie mnie rozwaliła
Ostatnio widziałam całe mnóstwo dziewczyn w zestawie: legginsy+wielki t-shirt. Ale chyba są usprawiedliwione, bo to był pensjonat w górach.

Za to przyczepię się do nazywania niektórych rzeczy "asymetrycznymi", bo właśnie mi przyszła taka refleksja do głowy. Przecież każdy pojedynczy but jest asymetryczny, więc niech mi ktoś wytłumaczy, jakie buty są na tyle asymetryczne, żeby je nazywać asymetrycznymi. I jeszcze takie "asymetryczne" narzutki... Przecież w nich obie strony są takie same. Już bardziej asymetryczny jest zwykły kardigan, bo z jednej strony ma guziki, a z drugiej dziurki
Stary 2012-02-18, 21:56   #3129
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam dwa - jeden do pudru matującego, drugi do perełek brązujących tak więc też bez szaleństw, więcej mi nie potrzeba, zupełnie
Stary 2012-02-19, 01:38   #3130
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 6roove Pokaż wiadomość
uważam, że od miętowej gumy do żucia
a tak poza tym to dlaczego zaraz tanich past do zębów? te drogie nie mają tego koloru?
Hehee dobre

Cytat:
Napisane przez 6roove Pokaż wiadomość
mnie trochę rozwalają loafersy (lordsy) na blogach o tej porze roku,
jest zima, ale co trochę widzę gdzieś loafersy, mam wrażenie, że tylko po to, by się pochwalić i hm.. być pierwszym w pokazywaniu ich? taki lans na siłę,
sama zamierzam sobie je kupić ale na wiosnę, a nie teraz zakładać je do zdjęcia i później zmieniać na jakieś kozaki czy coś.
Mnie w ogóle rozwala przebieranie się gdziekolwiek dlatego, że to modne i drogie ale "nie chcę zniszczyć". Jeszcze rozumiem przebieranie do samochodu bo faktycznie mało wygodnie i niszczą się tyły albo to teatru jak wypada mieć szpilki, ale to....

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
Moim zdaniem mieszkanie charlize jest przybiedne, Podrasowała najtańsze meble z ikei ciemnymi kolorami i kilkoma świeczkami i poduszkami i jakoś leci na kilka zdjęć. Nie to że jakoś krytykuję, bo jest spoko, sama mam dokładnie identyczne meble, ale ochów i achów za bardzo nie rozumiem. Ułóżcie sobie kilka świeczek, kupcie czarną narzutę, fioletowe poduszki i będzie to samo.

A regał z butami- jakbym coś takiego zaproponowała mojemu TŻ to chyba by umarł ze śmiechu w pierwszym momencie a jakby zobaczył że mówię poważnie to chyba by mnie spytał jak mocno mnie poj***ało Jeszcze się przyjrzałam że te buty to niemal w kuchni....
Stary 2012-02-19, 10:22   #3131
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4
Konto usunięte

może i jest "przybiedne", cokolwiek to znaczy, niemniej taki styl ma swoich fanów ja jestem minimalistką jesli chodzi o wnętrza i sama kupiłam bardzo podobne meble ale dlatego bo podoba mi się ich prostota i niewymyślność, lepsze to na pewno niż meblościanki w każdym M-3 z barkiem, miejscem na telewizor i oszkloną szafką na zastawę wg mnie, a jeszcze jak stylizowane na coś na co w ogóle nie wyglądają to juz masakra jedyne czego wg mnie brakuje temu mieszkaniu to nadania mu charakteru poprzez jakieś bardziej spersonalizowane dekoracje, więcej koloru itp itd. Ale ogólnie podoba mi się koncepcja i chyba nawet bardziej niż sama autorka no i może rozwalające jest to dekoracyjne brokatowe coś dookoła kubka z pędzlami

no własnie, odnośnie mieszkań, rozwala mnie nieustająca moda od kilkudziesięciu lat na obstawienie ściany tzw meblościanką może jest to nie "przybiednie" ale kompletnie bez polotu i fantazji

Edytowane przez fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4
Czas edycji: 2012-02-19 o 10:25
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 10:42   #3132
xyz7
Zadomowienie

Bardzo ładne mieszkanie Charlize, sama bym takie chciała na studiach np. Dość popularny ostatnio wystrój, proste meble, kolorowe dodatki, mnóstwo świeczek. Natomiast półka z butami sama w sobie ciekawa, ale nie na środku mieszkania. Gdyby miała bardzooo przestronny pokój to może i bym takie coś kupiła. Ale do tego trzeba też sporo par ładnych i modnych butów, nie sądzę, że moje Emu czy sportowe Nike znalazłyby tam miejsce
xyz7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 11:05   #3133
a-sea-of-honey
Zadomowienie

GG do a-sea-of-honey

[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3240125 5]może i jest "przybiedne", cokolwiek to znaczy, niemniej taki styl ma swoich fanów ja jestem minimalistką jesli chodzi o wnętrza i sama kupiłam bardzo podobne meble ale dlatego bo podoba mi się ich prostota i niewymyślność, lepsze to na pewno niż meblościanki w każdym M-3 z barkiem, miejscem na telewizor i oszkloną szafką na zastawę wg mnie, a jeszcze jak stylizowane na coś na co w ogóle nie wyglądają to juz masakra

no własnie, odnośnie mieszkań, rozwala mnie nieustająca moda od kilkudziesięciu lat na obstawienie ściany tzw meblościanką może jest to nie "przybiednie" ale kompletnie bez polotu i fantazji[/QUOTE]

Nie spotkałam się nigdzie z modą na meblościankę. Widuję tylko takie, które stoją 30 lat albo więcej, bo właściciele nie mogą lub nie chcą zmieniać mebli. W większości nowo umeblowanych mieszkań młodych kobiet albo par panuje podobny styl, tzn. Ikea na maxa i portrety Marilyn albo Audrey. Mieszkanie Charlize uważam za przeciętne, przecież wystarczy kupić ze 2-3 magazyny wnętrzarskie, żeby się czymś zainspirować i odejść od takiej sztampy, jak jest u niej.
a-sea-of-honey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 11:39   #3134
Solciuchna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a-sea-of-honey Pokaż wiadomość
Nie spotkałam się nigdzie z modą na meblościankę. Widuję tylko takie, które stoją 30 lat albo więcej, bo właściciele nie mogą lub nie chcą zmieniać mebli. W większości nowo umeblowanych mieszkań młodych kobiet albo par panuje podobny styl, tzn. Ikea na maxa i portrety Marilyn albo Audrey. Mieszkanie Charlize uważam za przeciętne, przecież wystarczy kupić ze 2-3 magazyny wnętrzarskie, żeby się czymś zainspirować i odejść od takiej sztampy, jak jest u niej.
Mi też to mieszkanie jakoś specjalnie się nie podoba, poza tym wydaje mi się, że na zdjęciach trochę mało go widać (za to jest więcej zdjęć jakiś szczegółów, typu świeczki). Nie przemawia do mnie kolor fioletowy, trochę pusto tam i jak zauważyła KotVonGot - brakuje charakteru. Trochę takie kopiuj-wklej z magazynu wnętrzarskiego, a ja lubię bardziej spersonalizowane wnętrza

Dużą półkę z butami to sama chciałabym mieć, ale na pewno nie taką i nie na środku salonu, tuż przy kuchni... To wygląda bardziej jak wystawa, a ja lubię butów używać, a nie tylko patrzyć jak się kurzą Kolekcja pędzli faktycznie imponująca Ja nie wiedziałabym nawet jaki do czego używać

A niedługo meblowanie mieszkania czeka i mnie (obecnie mieszkanie jest na etapie zrywania tynków ).
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 11:45   #3135
smerfetk_a
Żona Gargamel

Kurczeee mogłybyście wrzucać zdjęcia jak o czymś dyskutujecie, nie chciałam nabijać Charlize wejść (po akcji z futrem) ale takie rzeczy mnie zawsze interesują, sama robiłam remont pokoju zainspirowana jedną z blogerek
Mieszkanie okej, ale jakoś tak... bez duszy? Smutne te kolory, niby jest fiolet ale jednak... Też mam białe ściany i dużo białych elementów ale do tego mnóstwo kwiatów, zdjęcia na ścianie i niebieskie dodatki

Rozwaliło mnie:
http://3.bp.blogspot.com/-fiizzbTlO3...0/IMG_4699.JPG

O co kaman? Modna jest taka kupka podgrzewaczy?

Absolutny hit:
http://2.bp.blogspot.com/-Vfu_EyxnMv...0/IMG_4759.jpg

Mój chłopak by umarł ze śmiechu No i kurzą się tak przecież!

Mimo wszystko, chciałabym mieć takie mieszkanko w tym wieku a nawet sobie pomarzyć o tym nie moge

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 11:52   #3136
Konto usunięte

a ja znów mam wrazenie ze ludzie często, chyba własnie przez fakt posiadania od dzieciństwa (gdy jeszcze to rodzice meblowali mieszkanie) sami wstawiają takie podobne twory do swoich mieszkan. Masę się tego naoglądałam w calkiem nowych mieszkaniach nawet. To ja już wolę najbanalniejsze meble z ikei
a nawiasem mówiąc, to jej mieszkanie jest podobne do niej - niby wszystko jest w porządku, "modne" i poprawne ale kompletnie bez charakteru i wyrazu jak to już ktoś ujął przy okazji walentynek - idealna stylizacja na sesję zdjęciową do Gali albo Vivy

o i jeszcze jedno, przejrzałam trochę jej bloga i rozwalają mnie rzeczy które ona wypisuje, np: "Jest to portal społecznościowy- więc przede wszystkim dla młodych ludzi." Rozumiem, że ludzie starsi (czyli co, po 30 np? ) to już żadna społeczność?

Edytowane przez fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4
Czas edycji: 2012-02-19 o 12:02
Stary 2012-02-19, 12:41   #3137
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Hehee dobre

Mnie w ogóle rozwala przebieranie się gdziekolwiek dlatego, że to modne i drogie ale "nie chcę zniszczyć". Jeszcze rozumiem przebieranie do samochodu bo faktycznie mało wygodnie i niszczą się tyły albo to teatru jak wypada mieć szpilki, ale to....

Moim zdaniem mieszkanie charlize jest przybiedne, Podrasowała najtańsze meble z ikei ciemnymi kolorami i kilkoma świeczkami i poduszkami i jakoś leci na kilka zdjęć. Nie to że jakoś krytykuję, bo jest spoko, sama mam dokładnie identyczne meble, ale ochów i achów za bardzo nie rozumiem. Ułóżcie sobie kilka świeczek, kupcie czarną narzutę, fioletowe poduszki i będzie to samo.

A regał z butami- jakbym coś takiego zaproponowała mojemu TŻ to chyba by umarł ze śmiechu w pierwszym momencie a jakby zobaczył że mówię poważnie to chyba by mnie spytał jak mocno mnie poj***ało Jeszcze się przyjrzałam że te buty to niemal w kuchni...
.
dokladnie o to samo mi chodzilo.
buty to nie rzezba zeby wystawiac w pokoju...

A co do reszty to kuchnia ma przesliczny kolor, na razie mowicie ze bez duszy...ale przeciez dopiero sie przeprowadzili wiec wszystko przed nimi
i tak maja lepiej niz setki tysiecy studentow mieszkajacych w wynajmowanych pokoikach

ale komentarze pod postem mnie dobijaja. niektorzy ludzie to takie polglowki ze szkoda mowic...

ktos sie pultal ze zle napisala tytul po angielsku- napisalam ze jest dobrze a 15 innych debili ze jest zle dopoki ktos nie wkleil linka do jakiego slownika:P ze tez sie ludziom chce wylewac takie ilosci witriolu na dziewczyne ktora ma fajnie i ladnie acz prosto
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 12:46   #3138
a-sea-of-honey
Zadomowienie

GG do a-sea-of-honey

[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3240297 5]a ja znów mam wrazenie ze ludzie często, chyba własnie przez fakt posiadania od dzieciństwa (gdy jeszcze to rodzice meblowali mieszkanie) sami wstawiają takie podobne twory do swoich mieszkan. Masę się tego naoglądałam w calkiem nowych mieszkaniach nawet. To ja już wolę najbanalniejsze meble z ikei
a nawiasem mówiąc, to jej mieszkanie jest podobne do niej - niby wszystko jest w porządku, "modne" i poprawne ale kompletnie bez charakteru i wyrazu jak to już ktoś ujął przy okazji walentynek - idealna stylizacja na sesję zdjęciową do Gali albo Vivy
[/QUOTE]
Skąd Ty wzięłaś te meblościanki, toż to paskudztwo do sześcianu Owszem, zamówiłam jedną większą szafkę do mieszkania, ale rozwala mnie to, że można sobie tak zawalić całą ścianę, a na pozostałych prawie pusto. W ogóle idea ustawiania wszystkich mebli pod ścianami mnie rozwala.
a-sea-of-honey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 12:51   #3139
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez a-sea-of-honey Pokaż wiadomość
Skąd Ty wzięłaś te meblościanki, toż to paskudztwo do sześcianu Owszem, zamówiłam jedną większą szafkę do mieszkania, ale rozwala mnie to, że można sobie tak zawalić całą ścianę, a na pozostałych prawie pusto. W ogóle idea ustawiania wszystkich mebli pod ścianami mnie rozwala.
no wlasnie... a wciąż są ludzie którzy uważają że meblościanka to podstawa, uwierz mi i to calkiem młodzi
Stary 2012-02-19, 13:23   #3140
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 13:36   #3141
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o tematykę wnętrzarską to mnie najbardziej się podobają lofty Marzę o tego typu mieszkaniu
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 13:47   #3142
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o tematykę wnętrzarską to mnie najbardziej się podobają lofty Marzę o tego typu mieszkaniu
ja tez

ale pozniej zaczynam myslec o tym ze nie lubie marznac a pewnie bym zbankrutowala na ogrzewaniu
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 13:59   #3143
carmageddon
Pełzanie

http://blokpelenwnetrz.blogspot.com/

tutaj są ciekawe wnętrza, jakby ktoś szukał inspiracji.
niestety ceny tych mebli itp. są pewnie kosmiczne, ale co tam, pogapić się zawsze można.
to tak przy okazji tematu mieszkania
carmageddon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 14:07   #3144
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Kurczeee mogłybyście wrzucać zdjęcia jak o czymś dyskutujecie, nie chciałam nabijać Charlize wejść (po akcji z futrem) ale takie rzeczy mnie zawsze interesują, sama robiłam remont pokoju zainspirowana jedną z blogerek
Mieszkanie okej, ale jakoś tak... bez duszy? Smutne te kolory, niby jest fiolet ale jednak... Też mam białe ściany i dużo białych elementów ale do tego mnóstwo kwiatów, zdjęcia na ścianie i niebieskie dodatki

Rozwaliło mnie:
http://3.bp.blogspot.com/-fiizzbTlO3...0/IMG_4699.JPG

O co kaman? Modna jest taka kupka podgrzewaczy?

Absolutny hit:
http://2.bp.blogspot.com/-Vfu_EyxnMv...0/IMG_4759.jpg

Mój chłopak by umarł ze śmiechu No i kurzą się tak przecież!

Mimo wszystko, chciałabym mieć takie mieszkanko w tym wieku a nawet sobie pomarzyć o tym nie moge
Eee, to ja prawie jestem jak Charlize Od zawsze kupuje sobie takie ogrzewacze we wszystkich zapach Tylko że ja swoje używam

A co do butów to mnie to rozwaliło, bo co to ma być? Buty na środku pokoju? Jesz sobie obiad i jednocześnie patrzysz na kolekcję butów?

Ale ogólnie mieszkanie ma fajne, proste, zwyczajne, tylko trochę za mało życia w nim jest.

A lofty są świetne
Stary 2012-02-19, 14:11   #3145
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmageddon Pokaż wiadomość
http://blokpelenwnetrz.blogspot.com/

tutaj są ciekawe wnętrza, jakby ktoś szukał inspiracji.
niestety ceny tych mebli itp. są pewnie kosmiczne, ale co tam, pogapić się zawsze można.
to tak przy okazji tematu mieszkania
Mnie wlaśnie czeka urządzanie mieszkanka, tyle, że mieszkanko będzie służbowe i już umeblowane więc całkowicie wolnej ręki nie będę mieć. Za to na pewno mogę poszaleć z dodatkami - zasłony, narzuty, pościel itp. itd. Ze zdjęć (mieszkanie zobaczę dopiero w przyszłym tygodniu, bo przeprowadzam się do miasta oddalonego o 80 km od mojego) wiem, że mogę się spodziewać jasnej meblościanki (niestety), beżowych ścian i widziałam jakąś zieloną sofę i fotel. Ale nie wiem na 100% jakie kolory będą w moim mieszkaniu. Kuchnia za to była ładna i łazienka

Co myślicie właśnie o połączeniu fioletu z zielenią??
Stary 2012-02-19, 14:15   #3146
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość
Mnie wlaśnie czeka urządzanie mieszkanka, tyle, że mieszkanko będzie służbowe i już umeblowane więc całkowicie wolnej ręki nie będę mieć. Za to na pewno mogę poszaleć z dodatkami - zasłony, narzuty, pościel itp. itd. Ze zdjęć (mieszkanie zobaczę dopiero w przyszłym tygodniu, bo przeprowadzam się do miasta oddalonego o 80 km od mojego) wiem, że mogę się spodziewać jasnej meblościanki (niestety), beżowych ścian i widziałam jakąś zieloną sofę i fotel. Ale nie wiem na 100% jakie kolory będą w moim mieszkaniu. Kuchnia za to była ładna i łazienka

To zależy od odcienia, ale jeśli taka trawka, zielone jabłuszko - to ja jestem na "tak".
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 14:20   #3147
kosovitz
Chimay

Cytat:
Napisane przez Miss Saeki Pokaż wiadomość

ja mam w pokoju ciemny fiolet i dość żywą zieleń, pokój mam po stronie wschodniej, więc zawsze jest w nim jasno, mi się podoba

Zagłosuj na Paczkomat
kosovitz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 19:31   #3148
jasiecromponka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
ja tez

ale pozniej zaczynam myslec o tym ze nie lubie marznac a pewnie bym zbankrutowala na ogrzewaniu
Myśle, że jak kogoś stać na loft, to i na ogrzewanie jakoś styknie

A na makelifeeasier kolejna porcja zdjęć z Tyrolu...szkoda,że do takich fajnych przepisów i zdjęć żarełka dodane są posty Kasi T

Edytowane przez jasiecromponka
Czas edycji: 2012-02-19 o 19:32
jasiecromponka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 19:51   #3149
rousse
BAN stały

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość

i ten lans na pudełka z ikei
Mieszkanie ładne, ale urzadzone bez gustu niestety
rousse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-19, 19:52   #3150
6roove
Zakorzenienie

Cytat:
aj, czasami jak widzę te wszystkie aukcje blogerek z nowymi czy raz zalożonymi rzeczami, to myslę, kurcze, to po co bylo tak wychwalac, ze wygodne, swietne itp. a później to ląduje na allegro.

Cytat:
A regał z butami- jakbym coś takiego zaproponowała mojemu TŻ to chyba by umarł ze śmiechu w pierwszym momencie a jakby zobaczył że mówię poważnie to chyba by mnie spytał jak mocno mnie poj***ało Jeszcze się przyjrzałam że te buty to niemal w kuchni....
hehe, mój tż już zapowiedział, że jeśli coś takiego zechcę zakombiować, to się wyprowadza, dodam, że chcę sobie ustawić buty, ale w pudełkach gdzies z boku w pokoju, bo zwyczajnie nie mam gdzie (mieszkamy w kawalerce)
pudełka chcę miec wszystkie jednakowe, biale

w ogóle jakbym mogła sobie pozwolić, miałabym garderobę, a w pokoju same niezbędne meble, najlepiej białe
w ogóle wszystko na skandynawski styl
na razie lipa, w pokoju mam i sypialnię i jadalnię i biuro tż-ta jednoczesnie, w dodatku rolety, których nie mogę zdjąć, w kolorze totalnie niepasującym do koloru ścian

6roove jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości