|
|
#3121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Charlize ma fajne mieszkanie, fakt. Regał z butami i mnie rozwalił, a oprócz regału: http://1.bp.blogspot.com/-HcLTxGvbYi...0/IMG_4766.jpg
Kolekcja pędzli? toż ich jest więcej niż części twarzy, które mogą być "opędzlowane".
|
|
#3122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam wszystkich pędzli z 8 sztuk i jeszcze kilku mi brakuje.
|
|
#3123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(bronię, bo sama mam zbliżoną ilość - nie wyobrażam sobie malować pędzlami bez codziennego "prania", a nie zawsze mam na to czas, albo nie zdążą wyschnąć, więc muszę mieć co najmniej dwa podobne )Półka na szpilki faktycznie fajna, ale mi się bardziej spodobały meble w kuchni, świetny kolor
|
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do bransoletek, Lilou podobają mi się bardzo (przy czym nieadekwatne do ceny, niestety) za to pandora wgl do mnie nie podchodzi
|
|
#3125 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja dopiero niedawno zakupiłam swój pierwszy porządny pędzel z prawdziwego zdarzenia i po prostu oczy mi trochę wyszły z orbit jak zobaczyłam tę kolekcję. Ogólnie jestem minimalistką jeśli chodzi o mejkap, więc może stąd to zdziwienie. Ale jeśli Wam się te pędzelki przydają to fajnie.
Edytowane przez RiverOfDirt Czas edycji: 2012-02-18 o 19:36 |
||
|
|
|
#3126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam ich trochę, używam tylko czasami i w zasadzie nie wiem po co mi one
|
|
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju, tydzień mnie nie było na wątku i nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić. Ale widzę, że fajna impreza była
Ostatnio widziałam całe mnóstwo dziewczyn w zestawie: legginsy+wielki t-shirt. Ale chyba są usprawiedliwione, bo to był pensjonat w górach. Za to przyczepię się do nazywania niektórych rzeczy "asymetrycznymi", bo właśnie mi przyszła taka refleksja do głowy. Przecież każdy pojedynczy but jest asymetryczny, więc niech mi ktoś wytłumaczy, jakie buty są na tyle asymetryczne, żeby je nazywać asymetrycznymi. I jeszcze takie "asymetryczne" narzutki... Przecież w nich obie strony są takie same. Już bardziej asymetryczny jest zwykły kardigan, bo z jednej strony ma guziki, a z drugiej dziurki |
|
|
|
#3128 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak więc też bez szaleństw, więcej mi nie potrzeba, zupełnie
|
|
#3130 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A regał z butami- jakbym coś takiego zaproponowała mojemu TŻ to chyba by umarł ze śmiechu w pierwszym momencie a jakby zobaczył że mówię poważnie to chyba by mnie spytał jak mocno mnie poj***ało Jeszcze się przyjrzałam że te buty to niemal w kuchni....
|
|||
|
|
|
#3131 |
|
Konto usunięte
|
może i jest "przybiedne", cokolwiek to znaczy, niemniej taki styl ma swoich fanów
ja jestem minimalistką jesli chodzi o wnętrza i sama kupiłam bardzo podobne meble ale dlatego bo podoba mi się ich prostota i niewymyślność, lepsze to na pewno niż meblościanki w każdym M-3 z barkiem, miejscem na telewizor i oszkloną szafką na zastawę wg mnie, a jeszcze jak stylizowane na coś na co w ogóle nie wyglądają to juz masakra jedyne czego wg mnie brakuje temu mieszkaniu to nadania mu charakteru poprzez jakieś bardziej spersonalizowane dekoracje, więcej koloru itp itd. Ale ogólnie podoba mi się koncepcja i chyba nawet bardziej niż sama autorka no i może rozwalające jest to dekoracyjne brokatowe coś dookoła kubka z pędzlami ![]() no własnie, odnośnie mieszkań, rozwala mnie nieustająca moda od kilkudziesięciu lat na obstawienie ściany tzw meblościanką może jest to nie "przybiednie" ale kompletnie bez polotu i fantazji
Edytowane przez fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 Czas edycji: 2012-02-19 o 10:25 |
|
|
|
#3132 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo ładne mieszkanie Charlize, sama bym takie chciała na studiach np.
Dość popularny ostatnio wystrój, proste meble, kolorowe dodatki, mnóstwo świeczek. Natomiast półka z butami sama w sobie ciekawa, ale nie na środku mieszkania. Gdyby miała bardzooo przestronny pokój to może i bym takie coś kupiła. Ale do tego trzeba też sporo par ładnych i modnych butów, nie sądzę, że moje Emu czy sportowe Nike znalazłyby tam miejsce
|
|
|
|
#3133 |
|
Zadomowienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3240125 5]może i jest "przybiedne", cokolwiek to znaczy, niemniej taki styl ma swoich fanów
ja jestem minimalistką jesli chodzi o wnętrza i sama kupiłam bardzo podobne meble ale dlatego bo podoba mi się ich prostota i niewymyślność, lepsze to na pewno niż meblościanki w każdym M-3 z barkiem, miejscem na telewizor i oszkloną szafką na zastawę wg mnie, a jeszcze jak stylizowane na coś na co w ogóle nie wyglądają to juz masakra no własnie, odnośnie mieszkań, rozwala mnie nieustająca moda od kilkudziesięciu lat na obstawienie ściany tzw meblościanką może jest to nie "przybiednie" ale kompletnie bez polotu i fantazji[/QUOTE]Nie spotkałam się nigdzie z modą na meblościankę. Widuję tylko takie, które stoją 30 lat albo więcej, bo właściciele nie mogą lub nie chcą zmieniać mebli. W większości nowo umeblowanych mieszkań młodych kobiet albo par panuje podobny styl, tzn. Ikea na maxa i portrety Marilyn albo Audrey. Mieszkanie Charlize uważam za przeciętne, przecież wystarczy kupić ze 2-3 magazyny wnętrzarskie, żeby się czymś zainspirować i odejść od takiej sztampy, jak jest u niej. |
|
|
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dużą półkę z butami to sama chciałabym mieć, ale na pewno nie taką i nie na środku salonu, tuż przy kuchni... To wygląda bardziej jak wystawa, a ja lubię butów używać, a nie tylko patrzyć jak się kurzą Kolekcja pędzli faktycznie imponująca Ja nie wiedziałabym nawet jaki do czego używać ![]() A niedługo meblowanie mieszkania czeka i mnie (obecnie mieszkanie jest na etapie zrywania tynków ).
|
|
|
|
|
#3135 |
|
Żona Gargamel
|
Kurczeee mogłybyście wrzucać zdjęcia jak o czymś dyskutujecie, nie chciałam nabijać Charlize wejść (po akcji z futrem) ale takie rzeczy mnie zawsze interesują, sama robiłam remont pokoju zainspirowana jedną z blogerek
![]() Mieszkanie okej, ale jakoś tak... bez duszy? Smutne te kolory, niby jest fiolet ale jednak... Też mam białe ściany i dużo białych elementów ale do tego mnóstwo kwiatów, zdjęcia na ścianie i niebieskie dodatki ![]() Rozwaliło mnie: http://3.bp.blogspot.com/-fiizzbTlO3...0/IMG_4699.JPG O co kaman? Modna jest taka kupka podgrzewaczy? ![]() Absolutny hit: http://2.bp.blogspot.com/-Vfu_EyxnMv...0/IMG_4759.jpg Mój chłopak by umarł ze śmiechu ![]() Mimo wszystko, chciałabym mieć takie mieszkanko w tym wieku a nawet sobie pomarzyć o tym nie moge
|
|
|
|
#3136 |
|
Konto usunięte
|
a ja znów mam wrazenie ze ludzie często, chyba własnie przez fakt posiadania od dzieciństwa (gdy jeszcze to rodzice meblowali mieszkanie) sami wstawiają takie podobne twory do swoich mieszkan. Masę się tego naoglądałam w calkiem nowych mieszkaniach nawet. To ja już wolę najbanalniejsze meble z ikei
![]() a nawiasem mówiąc, to jej mieszkanie jest podobne do niej - niby wszystko jest w porządku, "modne" i poprawne ale kompletnie bez charakteru i wyrazu jak to już ktoś ujął przy okazji walentynek - idealna stylizacja na sesję zdjęciową do Gali albo Vivy ![]() o i jeszcze jedno, przejrzałam trochę jej bloga i rozwalają mnie rzeczy które ona wypisuje, np: "Jest to portal społecznościowy- więc przede wszystkim dla młodych ludzi." Rozumiem, że ludzie starsi (czyli co, po 30 np? ) to już żadna społeczność?
Edytowane przez fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 Czas edycji: 2012-02-19 o 12:02 |
|
|
|
#3137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buty to nie rzezba zeby wystawiac w pokoju... A co do reszty to kuchnia ma przesliczny kolor, na razie mowicie ze bez duszy...ale przeciez dopiero sie przeprowadzili wiec wszystko przed nimi i tak maja lepiej niz setki tysiecy studentow mieszkajacych w wynajmowanych pokoikach ale komentarze pod postem mnie dobijaja. niektorzy ludzie to takie polglowki ze szkoda mowic... ![]() ktos sie pultal ze zle napisala tytul po angielsku- napisalam ze jest dobrze a 15 innych debili ze jest zle dopoki ktos nie wkleil linka do jakiego slownika:P ze tez sie ludziom chce wylewac takie ilosci witriolu na dziewczyne ktora ma fajnie i ladnie acz prosto
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#3138 |
|
Zadomowienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3240297 5]a ja znów mam wrazenie ze ludzie często, chyba własnie przez fakt posiadania od dzieciństwa (gdy jeszcze to rodzice meblowali mieszkanie) sami wstawiają takie podobne twory do swoich mieszkan. Masę się tego naoglądałam w calkiem nowych mieszkaniach nawet. To ja już wolę najbanalniejsze meble z ikei
![]() a nawiasem mówiąc, to jej mieszkanie jest podobne do niej - niby wszystko jest w porządku, "modne" i poprawne ale kompletnie bez charakteru i wyrazu jak to już ktoś ujął przy okazji walentynek - idealna stylizacja na sesję zdjęciową do Gali albo Vivy ![]() [/QUOTE] Skąd Ty wzięłaś te meblościanki, toż to paskudztwo do sześcianu Owszem, zamówiłam jedną większą szafkę do mieszkania, ale rozwala mnie to, że można sobie tak zawalić całą ścianę, a na pozostałych prawie pusto. W ogóle idea ustawiania wszystkich mebli pod ścianami mnie rozwala.
|
|
|
|
#3139 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a wciąż są ludzie którzy uważają że meblościanka to podstawa, uwierz mi i to calkiem młodzi
|
|
|
|
|
#3140 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o tematykę wnętrzarską to mnie najbardziej się podobają lofty
Marzę o tego typu mieszkaniu |
|
|
|
#3142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pozniej zaczynam myslec o tym ze nie lubie marznac a pewnie bym zbankrutowala na ogrzewaniu
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#3143 |
|
Pełzanie
|
http://blokpelenwnetrz.blogspot.com/
tutaj są ciekawe wnętrza, jakby ktoś szukał inspiracji. niestety ceny tych mebli itp. są pewnie kosmiczne, ale co tam, pogapić się zawsze można. to tak przy okazji tematu mieszkania
|
|
|
|
#3144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od zawsze kupuje sobie takie ogrzewacze we wszystkich zapach Tylko że ja swoje używam ![]() A co do butów to mnie to rozwaliło, bo co to ma być? Buty na środku pokoju? Jesz sobie obiad i jednocześnie patrzysz na kolekcję butów? ![]() Ale ogólnie mieszkanie ma fajne, proste, zwyczajne, tylko trochę za mało życia w nim jest. ![]() A lofty są świetne
|
|
|
|
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co myślicie właśnie o połączeniu fioletu z zielenią?? |
|
|
|
|
#3146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3147 | |
|
Chimay
|
Cytat:
|
|
|
#3148 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A na makelifeeasier kolejna porcja zdjęć z Tyrolu...szkoda,że do takich fajnych przepisów i zdjęć żarełka dodane są posty Kasi T Edytowane przez jasiecromponka Czas edycji: 2012-02-19 o 19:32 |
|
|
|
|
#3149 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
i ten lans na pudełka z ikei Mieszkanie ładne, ale urzadzone bez gustu niestety |
|
|
|
|
#3150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pudełka chcę miec wszystkie jednakowe, biale ![]() w ogóle jakbym mogła sobie pozwolić, miałabym garderobę, a w pokoju same niezbędne meble, najlepiej białe ![]() w ogóle wszystko na skandynawski styl na razie lipa, w pokoju mam i sypialnię i jadalnię i biuro tż-ta jednoczesnie, w dodatku rolety, których nie mogę zdjąć, w kolorze totalnie niepasującym do koloru ścian
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.

toż ich jest więcej niż części twarzy, które mogą być "opędzlowane".
)

(bronię, bo sama mam zbliżoną ilość - nie wyobrażam sobie malować pędzlami bez codziennego "prania", a nie zawsze mam na to czas, albo nie zdążą wyschnąć, więc muszę mieć co najmniej dwa podobne
).

jedyne czego wg mnie brakuje temu mieszkaniu to nadania mu charakteru poprzez jakieś bardziej spersonalizowane dekoracje, więcej koloru itp itd. Ale ogólnie podoba mi się koncepcja i chyba nawet bardziej niż sama autorka 
Dość popularny ostatnio wystrój, proste meble, kolorowe dodatki, mnóstwo świeczek. Natomiast półka z butami sama w sobie ciekawa, ale nie na środku mieszkania. Gdyby miała bardzooo przestronny pokój to może i bym takie coś kupiła. Ale do tego trzeba też sporo par ładnych i modnych butów, nie sądzę, że moje Emu czy sportowe Nike znalazłyby tam miejsce