|
|
#1621 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26
Moimi pierwszymi z Avonu były niedawno wspomniane Island Vibe, pamiętam też w takiej samej buteleczce tylko brązowej Exotic Beaches- kupiłam babci w prezencie i się okazało, że zapach mi się w ogóle nie podobał, ale jak teraz go sobie przypomnę to chętnie bym kupiła jeszcze buteleczkę i powspominała:P Jak uda mi się ograniczyć zakupy z katalogu to chyba się skuszę na obie, póki co są na szczęście jeszcze dostępne na Allegro
|
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
przetestowałam obie nowe poczwórne paletki i dla mnie super kolorki
|
|
#1623 |
|
szeryfcio
|
Czyli najlepiej Toniu nic nie pisać potem, w reklamacji?
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1625 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1626 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1627 |
|
Zadomowienie
|
Witam was dziewczyny! dawno się tu nie udzielałam z braku czasu ale mam nadzieję, że mi pomozecie
powiedzcie mi proszę czy jak zamawiałyście te perfumy z oferty walentynkowej to w wartosci zamówienia, tam gdzie przy składaniu zamówienia jest policzone wszystko przed upustem i po upuście już po uwzględnieniu różnych ofert i promocji to jak te perfumy były rozliczone? bo ja zamawiałam teraz w piątek wieczorem Treselle mystique i Secret fantasy, które miały być 2 za 69zl minus wypracowany opust a ja przy każdej miałam w rozliczeniu ze cena 74zl za każdy i po upuście 51,80 za 1 szt czyli nie 68zl za 2 szt tylko 103,60! Czy to błąd systemu? czy Wam też tak rozliczało a na fakturze było już tak jak być powinno? czy o co tu chodzi?
|
#1628 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
z resztą katalogi też na początku liczą po 3 zł za szt a później jest zawsze tyle ile wychodzi za poszczególny zestaw |
|
|
|
|
#1629 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1630 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1631 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję za odp. Bo tak to bym jutro do nich zadzwoniła, oni pracują od 8:00?
|
|
#1632 |
|
BAN stały
|
tak, w potwierdzeniu na mejla też mi przyszła kwota 126 zł te oferty widocznie taki mają system. na fakturze już będzie ok
|
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Macie może Dziewczyny zdjęcie bransoletki Julia? tej z koralikami różowymi z minikatalogu?
|
#1634 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Zapytaj liderkę o kontakt do jakiejś Klubowiczki albo zapytaj w COKu, na pewno często się tam pojawiają.Cytat:
Od niedawna można śledzić też listy, ale trzeba podać pełny numer nadania z naklejki. Informacje są bardziej okrojone, ale można się dowiedzieć, czy przesyłka została podjęta. Trzeba wpisać żądaną kwotę, więc najlepiej wpisać np. 130 zł, aby kwota nie była niższa niż 110zł + rzeczywisty koszt przesyłki. Jeśli podasz niższą kwotę, Poczta zwróci tą niższą. Wpisanie za dużej kwoty nie jest problemem, bo i tak zawsze w odpowiedzi na reklamację pracownik Poczty bardzo ładnie wyjaśnia (mają taki szablonik ) że należy się ustawowe odszkodowanie.
|
|
#1635 | ||||
|
szeryfcio
|
Cytat:
Tomorrow. Jedyny akceptowalny przez mojego. ![]() Cytat:
I w ogóle bardzo lubię ten zimowy kremik i jego funkcję rozświetlającą. ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
#1637 |
|
Rozeznanie
|
A to tego nie znam
pomyliłam, myślałam, że chodzi o ten : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...shine-edt.html warm sunshine moja pomyłka, przepraszam
|
|
|
|
#1638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi z męskich najbardziej podoba się Full Speed. Ma któras z was naszyjnik Darice k4 str 146. Jak się sprawuje, ładnie wygląda? ![]() |
|
|
|
|
#1639 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Moja mama ma 48 lat a stosuje fioletową serię - od 55 lat, bo tamta nie spełniała jej oczekiwan Prawda ![]() Cytat:
Cytat:
Bo do mojej twarzy się zupełnie nie nadaje, twarz się lepi przez długi czas. Czekam tylko kiedy się skonczy.
|
|
#1640 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Na pewno któraś z Was próbowała nowego zelu pod prysznic "spirit", czy możecie powiedziec jak on pachnie? Zastanawiam się nad nim, ale gdzies spotkałam komentarz, ze śmierdzi alkoholem, to prawda? Jaki żel polecacie? Najbardziej lubie takie kremowe niż te przezroczyste dlatego myślę nad moonlight, bo niestety w avonie ciężko o kremowe żele.. a oprócz tego taki jasny różowy "with love" Poradźcie )
|
|
|
|
#1641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja go bardzo lubię za zapach |
|
|
|
|
#1642 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
we wtorek dopiero dostanę paczkę, ale na pewno któraś z dziewczyn już go wypróbowała i dokładniej ci powie
|
|
|
|
|
#1643 |
|
Raczkowanie
|
Kochane wisażystki , mam pytanie odnośnie ofert walentynkowej na stronie avonu.Jutro jest ostatni dzień promocji (dodają ost. oferte) .Nie wiecie czy w srode będą jeszcze dostępne te oferty czy we wtorek juz wygasną i nie będzie mozna zamawiac?
|
|
|
|
#1644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1645 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
Własnie nie mam katalogu w formie papierkowej i nie miałam okazji go powąchac A co mysliscie o zelach pod prysznic "skin so soft"? w netto 4 są chyba 3 do wyboru, nie są delikatniejsze przez to, ze bardziej kremowe? Pienią się w ogóle? ;D
|
|
|
|
#1646 |
|
BAN stały
|
with love jest ładny,taki delikatny,polecam
|
|
|
|
#1647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo lubiłam ten zapach, wg mnie podobny był do Always Cytat:
|
||
|
|
|
#1648 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1649 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moim klienkom się nie spodobały i mam do zwrotu. Cytat:
dokładnie. Tonia a nie wiesz czy nowe żele będą miały coś wspólnego z dawnymi Recharge? |
|||
|
|
|
#1650 | |||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Cytat:
:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,19372,shine-edp.html Cytat:
![]() Ja wszystkie ciężary tak tanio wysyłałam, taniej niż poczta chciała. Ja mam cerę mieszaną w kierunku przetłuszczającej się i mnie ten efekt rozświetlenia nie przeszkadza. A podkład (rozświetlająco antystresowy) ładnie się na niego nakłada i nie roluje.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

ślub 2.06.2007
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012

Jak zgubią mi np fakturę to podaje 20 zł

powiedzcie mi proszę czy jak zamawiałyście te perfumy z oferty walentynkowej to w wartosci zamówienia, tam gdzie przy składaniu zamówienia jest policzone wszystko przed upustem i po upuście już po uwzględnieniu różnych ofert i promocji to jak te perfumy były rozliczone? bo ja zamawiałam teraz w piątek wieczorem Treselle mystique i Secret fantasy, które miały być 2 za 69zl minus wypracowany opust a ja przy każdej miałam w rozliczeniu ze cena 74zl za każdy i po upuście 51,80 za 1 szt czyli nie 68zl za 2 szt tylko 103,60! Czy to błąd systemu? czy Wam też tak rozliczało a na fakturze było już tak jak być powinno? czy o co tu chodzi?

Najpierw zostałam konsultantką żeby mieć dla siebie taniej kosmetyki, no bo regularnie coś zamawiałam u konsultantek. A teraz ktoś coś zamówi, mamy koleżanki z pracy, czy szefowa mego Lubego, ale wielkich zamówień nie mam 

wiem tylko że mi się podobał
natomiast krem pod oczy myślę że możesz,skoro masz zmarszczki mimiczne