|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Cytat:
![]() a co do kurtki to sama nie wiem, mi to nie przeszkadza, że torebka i kurtka w tym samym kolorze, ale wszystko zależy od tego jak Ty się czujesz w takim zestawieniu- jeśli dobrze to noś ![]() Cytat:
![]() podoba mi się ten h55 ale ja nie używam pudru... albo nie umiem dobrego pudru dobrać, bo zwykle podkreśla moją suchą skórę... może są takie, które nie podkreślają?
|
||
|
|
|
#4742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj niestety nie pamiętam - ale jakas wloska, i opakowanie bylo biale w kolorowe wzorki ![]() ja z humanica mam jeszcze gladiatorki na obcasie, skorkowe - są fantastyczne, chociaz pierwsze 2/3 razy na stopie to był dramat, byłam w nich an koncercie i TŻ mnie musiał pozniej nieść na reąkach bo całe stopy we wkrwi dosłowenie, teraz tez potrafia odparzyć, ale generalnie sa wygodne wiec im to wybaczam, szpilki na platformie tez skorkowe, nie czuc wysokosci, ale pija trche w palce, no i nieszczesne kozaki, ktore sa totalnym niewypałem i ktore troche zrazily mnie do tego sklepu
|
|
|
|
|
#4743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiosna/lato to u mnie zdecydowanie również kolory ![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
![]() a wiesz, że nie wiem czy to od pędzla nie zależy bo mam puder z vipery i poprzednim pędzlem faktycznie podkreślał mi trochę skórki natomiast jak nakładam go Catrice do pudru który jest mięciutki i milutki to nic takiego się nie dzieje
|
|
#4744 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
muszę wypróbować nakładanie różnymi pędzlami, mam dwa to porównam |
|
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale bylam w trakcie malowania, pelny zachwyt to poszlo co slina na jezyk przyniesie ![]() szkoda, ze pada deszcz u mnie to bym zrobila zdj makijazu, to same byscie ocenily ![]() ale tak na serio to h55 miazdy, watpie aby komus nie podpasowal ![]() ogolnie ich wlosie jest calkiem inne od edm, pierre rene, inglot - nie ma co rownac. ja czesto bylam malowana maestro i mac'iem i kurcze nie czuje roznicy. wiadomo w praniu wyjdzie, czy sie beda lenic itp, ale teraz juz wiem jak dobrze myc i cyzm pedzle aby pozbyc sie odbarwien, to nie zajade ich jak edm ![]() jade do miasta, milego dnia
|
|
#4746 | |
|
zawsze mam racje
|
Ja sztucznej skóry nie mogę nosić, od razu odparzenia, więc nic nie polecę nic. Chociaż sztuczny zamsz mogę nosić.
Z wygodnych polecam te z kazara które pokazywałam, tak je lubię, że wzięłam 2 parę na zapas jak pierwszą zajadę A na wakacjach noszę materiałowe z new yorkera, przewiewne i o dziwo dobrze się trzymają. Mają dużo kolorów, ja lubię różowe. Kosztują 39 zł. No i w przypadku noszenia na gołą stopę łatwiej je wyczyścić, zeby niemiłe zapachy zniknęły, bo w skórzanych to pozamiatane. caate: a h50s? wypróbowany? i czy te pędzle są z włosia naturalnego? a ogólnie to kuuusisz Nie byłam przekonana nigdy do flat topów, zawsze jakieś dziwne mi się wydawały, ja puder nakładam bokiem pędzla podłużnego ![]() Ale skoro tyle osób poleca flat topy to chyba w końcu się skuszę. ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
A takie zupełnie klasyczne czarne mam z deichmana i dobrze się trzymają, chociaz rzadko je noszę, wolę bardziej ozdobne buty ostatnio. A poza tym wyrabiam sobie nawyk pastowania butów, bo nigdy mi się nie chcę. Wiecie co kiedyś stwierdziłam? że dobre środki pielęgnacji butów też kosztują i wolę nowe buty kupić zamiast na nie wydawać
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
Buahhot, Kobieto odpisze Wam wieczorem
|
#4748 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
jasne
miłego dnia ![]() ja własnie maluję paznokcie na niebiesko dawno nie mialam tego lakieru na pazurkach
|
|
|
|
#4749 |
|
zawsze mam racje
|
nie ma pośpiechu
![]() a informacje o czyszczeniu pędzli chętnie przeczytam
|
#4750 |
|
Zakorzenienie
|
kobietasukcesu
jak będę w Krakowie to wybiorę się do tego outletu
|
|
|
|
#4751 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj wieczorem nałożyłam na włosy olejek Altery i dalej go mam na włosach, chyba czas go zmyć
Jutro już wracam do pracy , a tak fajnie się obijało w domu. No ale niestety pieniądze z nieba nie lecą, a szkoda !
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na włosach olejek Alterry i miód
|
|
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
a ja juz po cwiczeniach, po kapieli, na twarzy byla maseczka anty-stres ziaja, zrobilam peeling ciała, depilacje wyregulowalam brwi, bnabalsamowałam sie od razu po kapieli, zrobilam pedicure, teraz nalozylam zel na skorki i je odepchne, wypiluje paznokcie, naloze odzywke
![]() Naw losach mam biovax maske z proteinami z dodatkiem serum radical ![]() na wieczor zostanie mi tylko wmasowanie balsamow masazerem i pomalowanie paznokcie lakierem miss sporty mietowym
|
|
|
|
#4754 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Piękne
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja też tak mam że buty zdzieram z tyłu i to bardzo szybko Cytat:
![]() Cytat:
Zmykam bo Tż mnie woła miłego dniaMoże wieczorkiem jeszcze wpadnę
|
|||||
|
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
kobieto
dziękuje A ja mam bardzo leniwy dzień...
|
|
#4756 | |||
|
Raczkowanie
|
Ja niestety też, a oczywiście mnóstwo rzeczy mi się kończy. No nić, w każdym razie kupię nowe coś dopiero jak poprzednik się skończy
![]() Cytat:
![]() Świetnie, że spędziłaś cudowny czas z TŻ ![]() Cytat:
Było wtedy gorąco i chodziłam dość skąpo ubrana i kilka osób zapytało czy nie potrzebuję pomocy w domu a jak mówiłam co się stało to i tak twierdzili, że pijany ojciec na pewno mnie pobił;] Cytat:
Ja też, zbieram się, żeby porobić porządki z kosmetykami
|
|||
|
|
|
#4757 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do pieprzykow - mialas usuwane ze wzgledow czysto estetycznych czy dermatolog tak zlecil? Blizny bardzo widoczne? Cytat:
Cytat:
Poza tym caate swietna ta torebka Ja tez musze sie rozejrzec za czyms na wiosne i na pewno pojde do outletu bo tam sa torebki za 25-40 zł czasem nawet z obecnych kolekcji wiec nie ma sensu w sklepie przeplacac. Bylam z tz na spacerku, obiad juz zjedzony (dzisiaj zdrowy-brazowy ryz, brokul, marchewka i kurczak), a jutro pewnie skocze do lumpka na wyprzedaz i do natury zajrzec do szafy catice i kobo ![]() Poza tym na wieczor planuje: - peeling ciala, depilacja - peeling twarzy, jakas maseczka (glinka?) - regulacja brwi i henna - manicure i pedicure - olej na noc na wlosy |
|||
|
|
|
#4758 | |
|
zawsze mam racje
|
myślę nad tym kreme, tylko hmm ma cyclomethicone- który jednak przy dobrym oczyszczaniu skóry mnie nie zapycha.
Ale i tak silikonów nie lubię. co sądzicie? ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- który olejek? też używałam kiedyś miodu, tylko że dodawałam do masek ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
![]() A warzywa to głównie jest z serii 'warzywa na patelnię' usmażone, bo gotowanych od jakiegoś czasu nie lubię, a o tym na parze już nie wspomnę. Z gotowanych lubię tylko przetarte pomidory z puszki z ziołami, jedzone jako zupę. Albo taki dobry gulasz warzywny z dodanym koncentratem. Bo w sumie jak mam coś jeść i się krzywić to bez sensu ![]() A jedyne warzywo jakie jadam z pełną ochotą to chyba sałata z oliwą i sosem paprykowo-ziołowym, resztę jem bo trzeba jakieś warzywa jeść. Owoce też mi ostatnio mało smakują, też jem bo trzeba. Szkoda, że pizza np nie ma więcej witamin. Słodyczy mogę nie jeść, nawet pieczywa też, ale żebym przeszła na gotowane bezsmakowe warzywa nie ma opcji.
|
|
#4759 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja kiedys w ogole nie jadlam warzyw a owoce tylko jak mama mi przypomnila ze istnieja. Bylam typowym miesozerca i slodyczozerca i to mi wystarczalo do zycia. Teraz miesa jem o wiele mniej, duzo nabialu, musli, warzywa w kazdej postaci i owoce. Uwielbiam czekolade i nie wyobrazam sobie bez niej zycia, wiec lamie zalecenia lekarza i jem tabliczke dziennie A ryz z gotowanymi warzywami uwielbiam I odkad mieszkamy sami uwielbiam gotowac.Wy tez lubicie?? Aaa, i jak dla mnie gotowane warzywa nie sa bez smaku, bo je zawsze przyprawiam albo gotuje z czosnkiem albo w rosole.. Edytowane przez Maala_Czaarna Czas edycji: 2012-02-19 o 17:25 |
|
|
|
|
#4760 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() Cytat:
warzywa i owoce lubię, dziś zjadłam cały talerz winogron... słodyczy praktycznie nie jem, za to kocham chipsy, orzeszki.... a to chyba jeszcze gorzej.... chciałam zamówić paletkę sleek au naturel na ALL, patrzę a tam cena- 90 zł !! i to licytacja!! czyzby one już były wycofane
|
|
|
#4761 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tzn po makaronach nie tak bardzo ale po pizzy juz tak.90 zł za sleek??? Przegiecie Na alledrogeria jest niedostepna a na paatalu nie ma
|
|
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
a ja juz sobie siadłam do nauki hiszpanskiego, keidy jednak TŻ postanowil mnie doiwedzic i uratować te nudna niedziele
|
|
|
|
#4763 |
|
Zadomowienie
|
witam
![]() Tak jak i wy staram sie dbac o siebie i w miare mozliwosci dazyc w tym do perfekcji przyjmiecie nowa SPAmowiczke??Kitka - jak znajdziesz gdzies fajne spodnie to daj znac, tez musze jakies kupic , a jak kupie jakies ktore polubie to bym caaly czas w nich chodzila a inne portki ida w kat i zawsze mam pare w ktorej chodze na okraglo az do przetarcia chociaz nie jestem typem "spodniowym" i czesciej chodze w sukienkach, spodnicach czy tunikach..
|
|
|
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dzisiaj przymulony dzień... Idę niedługo się spamować, jutro na zajęcia
|
|
#4765 |
|
Rozeznanie
|
Tutaj jest au naturel za 28,90 http://www.kosmetykomania.pl/pl/p/Sl...TUREL-NUDE/314
|
|
|
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktoś wykorzystał okazję że nie ma na allegro i niezła kasę zgarnie
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie zjadłam talerz warzyw gotowanych na parze z sosem czosnkowym
bardzo lubię warzywa, nie mogę się lata doczekać, bo wtedy smakują jeszcze lepiej ![]() chyba kupię ten pędzel h55 mój już od dawna mnie denerwuje, a nie mam czasu poszukać jakiegoś dobrego. caate, w reklamie możesz pracować |
|
|
|
#4768 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj było:
*prysznic;p * masło ISANA orzechowe ![]() *mycie włosów- Bingo - szampon jajeczny;p *maska jajko plus wosk z beauty formulas plus kilka kropel cytryny *płukanka z rumianku i odrobiny octu *mycie buzi mydłem aleppo plus tonik z octu plus krem z eva natura *zmycie lakieru z paznokci *3 zielone herbatki<uzaleznilam sie opd zielonej herbaty ;o na uczelni nie moge wytrzymac , chyba zaczne sobie brac sobie zielona herbate w butelcexD> bedzie: *malowanie pazurków <nie wiem na jaki kolor ... mimo ze mam z 50 lakierow do paznokci , nadal jest mi za mało:"( > |
|
|
|
#4769 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.

a torebki do nich przyszly na poczatku tyg i rozchodza sie w dzikim tempie. w jednym sklepie zostala tylko 1-uszkodzona, w drugim byly 3, w tym jedna zarezerwowana. 
ale ja nie używam pudru...
albo nie umiem dobrego pudru dobrać, bo zwykle podkreśla moją suchą skórę... może są takie, które nie podkreślają?

bo mam puder z vipery i poprzednim pędzlem faktycznie podkreślał mi trochę skórki natomiast jak nakładam go Catrice do pudru który jest mięciutki i milutki

I odkad mieszkamy sami uwielbiam gotowac.
Tzn po makaronach nie tak bardzo ale po pizzy juz tak.