|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
![]() manie dzis czeka maska z zoltek wracalam na studia z domu rodzinnego a w torebce mialam jajka (dobrze ze szczelnie zapakowane:P) ktore niestety mi sie potluklycaate - po Twojej blogowej recenzji serów( ![]() ) musze sie w nie zaopatrzyc tymbardziej ze w sp jest promocja -20%
|
|
|
|
#4772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem uzależniona od Herbaty zielonej z anyżem, lukrecją wiem brzmi strasznie ale jest pyszna !!!
|
|
#4773 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a usuwane miałam, ponieważ były w strefie zagrożenia, na plecach w miejscu gdzie zawsze są i ocierają ramiączka od biustonosza.. poza tym jestem zagrożona po mamie ... stąd też przewrażliwienie mojej babci, stwierdziła, że koniecznie muszę mieć je usunięte choć dermatolog nie zalecała wcale blizny są dość mocno widoczne bo są spore 1,5cm gdzieś, do tego glęboko były wycinane może też się rozciągnęły bo na usunięciu byłam jeszcze w szkole podstawowej, ciągle rosłamCytat:
Cytat:
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
ciało:
peeling depilacja balsam łagodzący po goleniu masło do ciała pedicure maska na stopy sporo razy krem do rąk włosy: olej z pestek winogron maska bingo z keratyną (niestety zostało mi jej już tylko na jeden raz )serum na końcówki twarz: pomadka alterry na usta krem pod oczy alterra krem ecoline będzie: peeling, maseczka algowa, krem pod oczy i effaclar k |
|
|
|
#4775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4776 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Z pieprzykami rozumiem |
|
|
|
|
#4777 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
kupiłam dziś nowy lakier, więc zmyłam ten niebieski i mam teraz tak jak Ty- koralowo-różowe
|
|
|
|
#4778 |
|
Rozeznanie
|
Snow swietne ciuszki na blogu
|
|
|
|
#4779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg mnie Twój pieprzyk nie jest jakoś bardzo widoczny ale rozumiem, że Tobie może przeszkadzaćCytat:
może mamy ten sam miss selene ![]()
|
|
#4780 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
miss sporty 326
wstawiłam zdjęcia na bloga ![]() ale widzę, że ten z GR u Ciebie na blogu też prezentuje się fajnie
|
|
|
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a daj spokój dziś zdj wychodziły mi tak fatalne, za późno się zabrałam i do tego ta pogoda za oknem
|
|
#4782 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() kurczę, że tak późno odkryłam ten kolor od miss sporty wszyscy już go mieli |
|
|
|
|
#4783 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4784 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on dość szybko gęstnieje niestety ale kolor świetny ![]() uciekam do łaźni na demakijaż i spaaać, dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
39,90zł są jeszcze zielone i czarne
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4786 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
snow ale Ci włosy urosły... Dzis tak nadrabiałam blogi i jak zobaczyłam Twoją aktualizację to aż buzie otworzyłam !
|
|
|
#4787 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
miałam kiedyś ta maskę, nie złapała mnie za serce, ale mimo wszystko lubiłam ją
Cytat:
ja jutro jadę tylko na jedne ćwiczenia- nie czekam na seminarium, bo nie mamy z dr o czym rozmawiać nawet to co miał powiedzieć powiedział "do końca kwietna jeden rozdział, do końca czerwca dwa rozdziały" |
|
|
|
|
#4788 |
|
Zadomowienie
|
moje dzisiejsze SPA:
maska z zoltek i olejku rycynowego odzywka garnier karite woda brzozowa w skalp masaz syrena kapiel w wannie z dodatkiem oliwki babydream depilacja balsamowanie regulacja brwi zel pod oczy z lodowki krem bambino na twarz kremowanie rok i stop chyba jeszcze pomaluje paznokcie ![]() Snow - gdzie dorwalas te granatowe spodnie w tak zabojczej cenie ?? wogole fajne zakupy, lubie taka kolorystyke![]() |
|
|
|
#4789 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() fakt, bardzo urosły włosy Snow |
|
|
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko zgadzam się z snow szybko gęstnieje.
|
|
|
#4791 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Drogi nie jest, bo 5,50 w normalnej cenie. Poza tym tego niebieskiego zużyłam ponad pół butelki
|
|
|
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4793 |
|
zawsze mam racje
|
też mam ten 326 z miss sporty, kupiłam zachęcona przez snow, ale zdążylam go użyć chyba tylko raz
![]() tzn podoba mi się kolor, ale miałam inne do testowania i jakoś nim nie malowałam w tym tygodniu udało mi się zuzyć: -3 żele pod prysznic *ziaja kozie mleko *oliwkowy marki cien *suhada z granatem i awokado wszędzie po trochu, a stało i zajmowało miejsce tylko -odżywkę schauma superowoc -krem do biusty bielenda w przyszłym tygodniu planuję skończyć: -żel pod prysznic z lotosem- jest go na 2 użycia, więc nie będzie problemu -żel radox milk&vitamins -masło do ciała bebeauty afryka -odżywkę klorane rumiankową, a w dalszej kolejności odżywkę balea z brzoskwinią -którąś z masek po 100 ml alterry -sól do kąpieli z biedronki- tak na 2 użycia jej mam
|
#4794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podzielam te opinie ![]() Cytat:
]a co do wczesniejszego tematu jedzenia - ja nie powinnam jesc slodyczy, pic slodkiego picia, jesc ostrych rzeczy, fast foodow i generalnie zy c chyba tylko o chlebie i wodzie ale w umie to dobrze, bo to i tak zle wplywa na moj zoladek co do herbat/kawe - nie pamietam keidy mialam to w ustach z wlasnej woli [nie mowie, keidy jestem u kogos gosciem i gospodarz na sile mi wlewa do gardla ktoras z tych cieczy ]
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-02-19 o 23:11 |
||
|
|
|
#4795 | ||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
więc i gotować nie lubiU mnie zależy, tylko nienawidzę sprzątać po pieczeniu i gotowaniu co prawda mam zmywarkę, ale blaty też trzeba zetrzeć, a po moim pieczeniu to i podłogę ![]() Tzn jak pisałam jem warzywa, tylko że lubię jednak z tą odrobiną tłuszczu, owoce też jem- surowe i robię koktajle, tylko robię to bez przekonania ostatnio. Tak jak lubiłam kiedyś kefiry, ostatnio też piję na siłę prawie. a mięsa także nie jem ani ryb- i tego do końca życia nie zjem, w tym akurat jestem pewnaNajchętniej piłabym samą coca-colę i wodę z cytryną w ramach posiłków i ewentualnie przy dużym głodzie zagryzała pizzą ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
![]() U mnie to bardziej sos z serem i makaronem niż makaron z serem. Spokojnie gdyby nie kalorie dawałabym do spaghetti 100 gram sera ![]() A pizza koniecznie z pieczarkami Chipsów nie jem na szczęście, ewentualnie czasem orzechowe chrupki. Słodycze ostatnio mooocno ograniczam, albo kawałek czekolady albo ciasto domowej roboty, żadnych batonów itd. a próbowałaś gnochi? w biedronce jest bardzo dobre ze szpinakiem i gorgonzollą w zamrażarkach. aż muszę na nie zapolować, bo nie zawsze jest. lild ma znowu dobry makraon-rurki z serami i szpinakiem, nie pamiętam nazwy niestety, także w zamrażarkach leży. ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- w sensie, że nie są mi do życia niezbędne i mogę z nich jakoś ewentualnie zrezygnować. I wolę nie jeść słodyczy niż jeść je ale za to na obiad warzywa na parze. o to mi chodziło ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Cytat:
![]() Ale jeśli chodzi o smak nie ma jak miodowe roiboos
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc.
|
|
#4797 |
|
zawsze mam racje
|
snow: oczywiście o linku zapomniałam
: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...triacneal.htmljeśli chodzi samarze o maskę kolagen&kaszmir to ja bardzo ją polecam, włosy miałam po niej śliczne Balerinki bardzo ładne, sama mam na takie ochotę.
|
#4798 |
|
Wtajemniczenie
|
snow baleriny są super, teraz na pewno będę musiała wyruszyć do H&Mu
Włosy baaaardzo ci urosły. Śliczne są
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
|
|
|
#4800 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? ja tez musze dokupic nowe sztuki. ciesze sie, ze Cie przekonalam![]() Cytat:
![]() Cytat:
teraz czaje sie na vipere w kamieniu bo podobno jest boski, jutro poszukam na kwc to wkleje ![]() co do kurtki, przymierzylam i ona jest krotka, wiec jak torebke mam do reki to pasuje ladnie, jak na ramie no to gorzej, bo sie zlewa, jednak zdecydowalam, ze moge tak laczyc, bo mi sie podoba. chociaz dzis jeszcze ubralam czarny plaszczyk. dwie kobiety mnie zaczepily i pytaly gdzie kupilam torebke ![]() a dzien spedzilam przemilo Cytat:
no i jest!tylko jak to pedzle co 1-1,5r. powinno sie wymieniac. do twarzy to wlosie syntetyczne jest, pedzelki do oczu sa naturalne. i dla mnie to dobre rozwiazanie, mialam naturalne wlosie do pudru i rozu i po jakims czasie drapaly. syntetyka mialam z edm i przez caly okres uzytkowania byl miekki, chociaz flat topy hakuro sa jeszcze milsze Cytat:
![]() mylam oliwka dla dzieci, wszystko zeszlo przy pierwszym myciu. Cytat:
![]() dzieki za opinie, w realu jest bardziej malinowa niz czerwona, na wiosne idealna
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-02-20 o 00:14 |
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.

wracalam na studia z domu rodzinnego a w torebce mialam jajka (dobrze ze szczelnie zapakowane:P) ktore niestety mi sie potlukly

miłego dnia 
... stąd też przewrażliwienie mojej babci, stwierdziła, że koniecznie muszę mieć je usunięte choć dermatolog nie zalecała wcale
blizny są dość mocno widoczne bo są spore 1,5cm gdzieś, do tego glęboko były wycinane
, a jak kupie jakies ktore polubie to bym caaly czas w nich chodzila a inne portki ida w kat i zawsze mam pare w ktorej chodze na okraglo az do przetarcia
chociaz nie jestem typem "spodniowym" i czesciej chodze w sukienkach, spodnicach czy tunikach..

I odkad mieszkamy sami uwielbiam gotowac.
co prawda mam zmywarkę, ale blaty też trzeba zetrzeć, a po moim pieczeniu to i podłogę