Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-20, 00:13   #4801
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
ale kusisz.... już się napaliłam na te pędzle... a muszę jeansy kupić (nawet dwie pary ) bo nie mam co na zad włożyc a tu ...chce pędzle...

oj szkoda.... uwleibiam pizze, makarony, ogólnie włoskie żarcie...
warzywa i owoce lubię, dziś zjadłam cały talerz winogron...
słodyczy praktycznie nie jem, za to kocham chipsy, orzeszki.... a to chyba jeszcze gorzej....

chciałam zamówić paletkę sleek au naturel na ALL, patrzę a tam cena- 90 zł !! i to licytacja!! czyzby one już były wycofane
jaaaka cena
w alledrogeria sa w normalnej cenie do 30zl.

w sumie ja za swoje pedzle zaplacilam niecale 150zl. a spodnie z bershki byly po 159, no aaaale pedzlami sie codziennie maluje i nie zaluje decyzji
spodnie poczekaja

tez kocham wloska i meksykanska kuchnie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
ja właśnie zjadłam talerz warzyw gotowanych na parze z sosem czosnkowym bardzo lubię warzywa, nie mogę się lata doczekać, bo wtedy smakują jeszcze lepiej w ogóle preferuje zdrowy styl odżywiania, ale pizzą od czasu do czasu nie pogardzę

chyba kupię ten pędzel h55 mój już od dawna mnie denerwuje, a nie mam czasu poszukać jakiegoś dobrego. caate, w reklamie możesz pracować

hahah, dlatego bylam dobra hostessa
a tak na serio to raz startowalam do reklamy, ale trzeba bylo do gdyni jechac to mi sie nie oplacalo, a teraz zaprosili mnie na casting do 'hot or not' czy jakos tak

h55 jest taki milusi, ze dla samego tego mozna go kupic. ja go macalam dobra h i nie moglam wyjsc z podziwu, jak to jest takie delikatne, no cholera przemilutkie

mam dla Was spooro zdjec pedzli, makijaz wykonany pedzlami, ale to taki dzienniak. jednak padam dzis na twarz, wiec jutro cos skrobne i wkleje

dobranoc

ufff nadrobilam Was...z telefonu! ale sie zmeczylam
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2012-02-20 o 00:16
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 09:14   #4802
loluska
Zakorzenienie

Hej Niestety kolejna noc nie przespana przez kaszel, nie byłam w stanie iść na praktyki Macie jakieś sposoby na suchy kaszel?

nieidealna91
ludzie zawsze znajdą sobie obiekt zainteresowania i plotek więc nie ma się czym przejmować

caate

w jaki sposób dostałaś to zaproszenie? zgłaszałaś gdzieś udział? no i czy przyjęłaś?

snow
długość włosów świetna zakupy rewelacyjne

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 09:37   #4803
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Dzień Dobry za 20 minut zaczynam zajęcia chyba muszę wskoczyć w kalosze przez te chlapy
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 09:51   #4804
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej Niestety kolejna noc nie przespana przez kaszel, nie byłam w stanie iść na praktyki Macie jakieś sposoby na suchy kaszel?

nieidealna91
ludzie zawsze znajdą sobie obiekt zainteresowania i plotek więc nie ma się czym przejmować

caate

w jaki sposób dostałaś to zaproszenie? zgłaszałaś gdzieś udział? no i czy przyjęłaś?

snow
jestem zalogowana na str z baza modelek i wyslali mi taka oferte, odmowilam bo jak poogladalam kilka odc.tego programu to mi sie odechcialo dosc szybko

jak ja jestem chora to pije acti-trin on mi pomaga i na gardlo i na zatoki. swego czasu zapalenie gardla leczylam tylko tabletkapi strepsil ale tymi najmocniejszymi-czerwonymi. teraz mialam jakos syrop z herbapolu "na mokry i suchy kaszel" i pomogl.
kurcze dlugo juz Cie meczy ten kaszel

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
Dzień Dobry za 20 minut zaczynam zajęcia chyba muszę wskoczyć w kalosze przez te chlapy
powiem Ci, ze ja jezdze autem a kalosze to u mnie norma bo zanim dojde do auta, trzeba przejsc przez jeziorko na drodze, ktora nie jest utwardzana

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2012-02-20 o 09:56
Stary 2012-02-20, 10:44   #4805
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Hej dziewczyny
Ja właśnie po farbowaniu włosów i pije wodę z cytrynką na początek dnia
Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
jaaaka cena
w alledrogeria sa w normalnej cenie do 30zl.

w sumie ja za swoje pedzle zaplacilam niecale 150zl. a spodnie z bershki byly po 159, no aaaale pedzlami sie codziennie maluje i nie zaluje decyzji
spodnie poczekaja

tez kocham wloska i meksykanska kuchnie

[/B]

a tak na serio to raz startowalam do reklamy, ale trzeba bylo do gdyni jechac to mi sie nie oplacalo, a teraz zaprosili mnie na casting do 'hot or not' czy jakos tak

h55 jest taki milusi, ze dla samego tego mozna go kupic. ja go macalam dobra h i nie moglam wyjsc z podziwu, jak to jest takie delikatne, no cholera przemilutkie

mam dla Was spooro zdjec pedzli, makijaz wykonany pedzlami, ale to taki dzienniak. jednak padam dzis na twarz, wiec jutro cos skrobne i wkleje

dobranoc

ufff nadrobilam Was...z telefonu! ale sie zmeczylam
Oo to czekamy na zdjęcia, zawsze podobają mi się Twoje makijaże, są takie dopracowane
Cytat:

nieidealna91

caate

snow
Mnie też przez długi czas męczył kaszel i mi pomógł Herbapect i domowy syrop z cebuli
Cytat:
jestem zalogowana na str z baza modelek i wyslali mi taka oferte, odmowilam bo jak poogladalam kilka odc.tego programu to mi sie odechcialo dosc szybko

jak ja jestem chora to pije acti-trin on mi pomaga i na gardlo i na zatoki. swego czasu zapalenie gardla leczylam tylko tabletkapi strepsil ale tymi najmocniejszymi-czerwonymi. teraz mialam jakos syrop z herbapolu "na mokry i suchy kaszel" i pomogl.
kurcze dlugo juz Cie meczy ten kaszel

powiem Ci, ze ja jezdze autem a kalosze to u mnie norma bo zanim dojde do auta, trzeba przejsc przez jeziorko na drodze, ktora nie jest utwardzana
Haha, dobrze, że odmówiłaś bo czasem to aż żal patrzeć na ten program
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 11:55   #4806
samaraNW
Zakorzenienie

witam

mam okienko, jeszcze będę musiała na aerobik na uczelnie pojechać, chociaż bardzo mi się nie chce

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
jeśli chodzi samarze o maskę kolagen&kaszmir to ja bardzo ją polecam, włosy miałam po niej śliczne Chyba zresztą niedawno ją polecałam.
nie, mi chodzi o tą z keratyną i spiruliną o taką: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-keratyna.html

tą, co Ty masz, chyba też wypróbuje, bo jest w tesco.

Cytat:

programu nie znam, ale już po samej nazwie potrafię sobie wyobrazić, na jakim może być poziomie

pędzel bym już kupiła, gdyby był tańszy, tak się jeszcze waham
mam jednego kumpla, który jak do mnie przychodzi i widzi mojego flat topa, to musi go zawsze pomacać....
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 11:59   #4807
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Ja właśnie po farbowaniu włosów i pije wodę z cytrynką na początek dnia
Oo to czekamy na zdjęcia, zawsze podobają mi się Twoje makijaże, są takie dopracowane

Mnie też przez długi czas męczył kaszel i mi pomógł Herbapect i domowy syrop z cebuli

Haha, dobrze, że odmówiłaś bo czasem to aż żal patrzeć na ten program
milo mi
noo ten program to mnie przerazil

ok, tak jak sie spodziewalam jakosc zdjec adekwatna do pogody deszczowej.

troche wycinkow mnie, wszystko wykonane pedzlami, kreska rozmyta przy pomocy h79, sprawdzil sie swietnie, moim zdaniem

i dwa flat topy, szybkie porownanie. roznica jest spora i jak dla mnie, jak ktos ma do ukrycia naczynka, przebarwienia ogolnie jakis 'defekt' to zdecydowanie h50s. z takich pierwszych obserwacji zauwazylam, ze on jest bardziej zbity i daje bardziej efekt kryjacy. H50 natomiast na cala twarz to strzal w dziesiatke, bo robi cos co 50s nie potrafi. mianowicie, rownomiernie cienka warstwa rozprowadza podklad za pierwszym pociagnieciem, nie ma potrzeby robienia milion kolek i miec pewnosc, ze podklad dobrze wtopil sie w cere. on juz od pierwszej chwili jest dobrze zaaplikowany

co do mycia, na ta chwile bajka. bez problemu usunelam z pedzla podklad YSL Teint Resist, korektor rozswietlajacy Rimmel, roz Bourjois. schniecie w godzinach ciezko mi okreslic, bo wyszlam wtedy z domu, ale wszystko bylo juz suche po 8h. domyslam sie, ze najdluzej schnal H55.

nie wiem co jeszcze moge o nich powiedziec
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC12829.jpg (57,3 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC12822.jpg (46,0 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC12813.jpg (16,6 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC12783.jpg (50,2 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC12784.jpg (52,9 KB, 27 załadowań)

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2012-02-20 o 12:01
Stary 2012-02-20, 12:20   #4808
lacrimachristi
Zakorzenienie

caate po Twoim opisie dopisalam do mojej pędzlowej listy h50s i moze h50

Edytowane przez lacrimachristi
Czas edycji: 2012-02-20 o 12:22
lacrimachristi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 12:20   #4809
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
ok, tak jak sie spodziewalam jakosc zdjec adekwatna do pogody deszczowej.
u mnie słoneczko świeci i jest sucho
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 12:34   #4810
ghana
Zakorzenienie

caate super makijaż
Stary 2012-02-20, 12:38   #4811
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
caate po Twoim opisie dopisalam do mojej pędzlowej listy h50s i moze h50
ja tez zaczynalam od jednego pedzla a skonczylam na pieciu

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
u mnie słoneczko świeci i jest sucho
u mnie teraz tez, ale ejszcze 10min taaaak padalo, ze nawet kot nie chcial wyjsc na dwor, mimo ze wczesniej pedzil do drzwi jak szalony

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:
caate super makijaż
dzieki
zaczynam powoli powracac do 'zywych' w makijazu
Stary 2012-02-20, 12:53   #4812
lacrimachristi
Zakorzenienie

moj kot ostatnio przyszedl taki podrapany , chyba wdal sie w jakas bojke ale juz sie wykurował i jest dobrze
Stary 2012-02-20, 13:03   #4813
loluska
Zakorzenienie

dzięki dziewczyny za propozycje, ja juz nie mam siły, antybiotyk jeden wybrany, cala seria gripeksów, codiparów itd i od 3 tygodni ciągle wracam do tego samego. A tak mi szkoda teraz praktyk opuszczać

caate
dobrze że się nie zgodziłaś, strasznie przedmiotowo traktują tam ludzi ;/
A zalogowana jesteś na maxmodels?

Stary 2012-02-20, 13:56   #4814
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
ja mam z my secret transparentny - go zawsze mam w kosmetyczce, bo to taki pewniak nic zlego mi nie robi, a optycznie jest roznica

teraz czaje sie na vipere w kamieniu bo podobno jest boski, jutro poszukam na kwc to wkleje

co do kurtki, przymierzylam i ona jest krotka, wiec jak torebke mam do reki to pasuje ladnie, jak na ramie no to gorzej, bo sie zlewa, jednak zdecydowalam, ze moge tak laczyc, bo mi sie podoba. chociaz dzis jeszcze ubralam czarny plaszczyk.

dwie kobiety mnie zaczepily i pytaly gdzie kupilam torebke

a dzien spedzilam przemilo
wiem o którą viperę Ci chodzi Snow chyba ją ma ale nie jestem pewna.

kusisz tym h50s
Cytat:
moj kot ostatnio przyszedl taki podrapany , chyba wdal sie w jakas bojke ale juz sie wykurował i jest dobrze
haha

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 13:57   #4815
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
a wktorym meisjcu mialabys miec wyciety? jak ja mialam robiony kilka lat temu [3kl gimnajzum] to lekarz mi mowil, ze jesli pacjent wyraza chec to mozna jakims innym sciegiem to zdzywac i sladu nie bedzie, ale za te opcje trzeba byloby dopłacać, a jako ze mnie nie zalezalo to mam normalny slad na szyi i na poczatku, ejszcze w peirwszej klasie LO kazdy myslal ze to malinka ale ładne zszycie tez robi swoje, po czerwcowej operacji nie mam prawie zadnych sladow, kwestia szwow

a co do wczesniejszego tematu jedzenia - ja nie powinnam jesc slodyczy, pic slodkiego picia, jesc ostrych rzeczy, fast foodow i generalnie zy c chyba tylko o chlebie i wodzie ale w umie to dobrze, bo to i tak zle wplywa na moj zoladek co do herbat/kawe - nie pamietam keidy mialam to w ustach z wlasnej woli [nie mowie, keidy jestem u kogos gosciem i gospodarz na sile mi wlewa do gardla ktoras z tych cieczy ]
Pieprzyk mam kolo nosa - widac na zdjeciach
Co do jedzenia to ja bardzo podobnie - nic ostrego, fast foodow, chipsow, kawy, alkoholu, gazowanego itp

Cytat:
a mięsa także nie jem ani ryb- i tego do końca życia nie zjem, w tym akurat jestem pewna

Najchętniej piłabym samą coca-colę i wodę z cytryną w ramach posiłków i ewentualnie przy dużym głodzie zagryzała pizzą

Makarony także, ale z ogromną ilością sosu. Jak robię knorr z proszku to sama zjadam sos z całej torebki, nie wiem jak ludzie potrafią taki sos na 3 głowy podzielić
U mnie to bardziej sos z serem i makaronem niż makaron z serem. Spokojnie gdyby nie kalorie dawałabym do spaghetti 100 gram sera

A pizza koniecznie z pieczarkami

Chipsów nie jem na szczęście, ewentualnie czasem orzechowe chrupki. Słodycze ostatnio mooocno ograniczam, albo kawałek czekolady albo ciasto domowej roboty, żadnych batonów itd.

a próbowałaś gnochi? w biedronce jest bardzo dobre ze szpinakiem i gorgonzollą w zamrażarkach. aż muszę na nie zapolować, bo nie zawsze jest.

lild ma znowu dobry makraon-rurki z serami i szpinakiem, nie pamiętam nazwy niestety, także w zamrażarkach leży.
Ja miesa jem ale mniej niz kiedys. Ryby uwielbiam ale tylko wybrane i ze znanego mi zrodla - w sklepie nie kupuje. Coli nie pijam bo nie moge, makaron z sosami i serami uwielbiam, chipsow nie moge, gnochi z biedronki sa pyszne

Cytat:
snow: oczywiście o linku zapomniałam : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...triacneal.html
Triacneal jest fajny ale Ty chyba nie masz problemow z cera zeby byl ci potrzebny

Cytat:
Wspolczuje Nie pomoge, bo nie pamietam kiedy sama bylam chora - chyba ze 3 lata temu...
Cytat:

troche wycinkow mnie, wszystko wykonane pedzlami, kreska rozmyta przy pomocy h79, sprawdzil sie swietnie, moim zdaniem

i dwa flat topy, szybkie porownanie. roznica jest spora i jak dla mnie, jak ktos ma do ukrycia naczynka, przebarwienia ogolnie jakis 'defekt' to zdecydowanie h50s. z takich pierwszych obserwacji zauwazylam, ze on jest bardziej zbity i daje bardziej efekt kryjacy. H50 natomiast na cala twarz to strzal w dziesiatke, bo robi cos co 50s nie potrafi. mianowicie, rownomiernie cienka warstwa rozprowadza podklad za pierwszym pociagnieciem, nie ma potrzeby robienia milion kolek i miec pewnosc, ze podklad dobrze wtopil sie w cere. on juz od pierwszej chwili jest dobrze zaaplikowany

co do mycia, na ta chwile bajka. bez problemu usunelam z pedzla podklad YSL Teint Resist, korektor rozswietlajacy Rimmel, roz Bourjois. schniecie w godzinach ciezko mi okreslic, bo wyszlam wtedy z domu, ale wszystko bylo juz suche po 8h. domyslam sie, ze najdluzej schnal H55.

nie wiem co jeszcze moge o nich powiedziec
Fajny makijaz a pedzelki kupie jak bede miala jakis przyplyw gotowki

Wrocilam juz z miasta i zaraz obiad bede wcinac Dzisiaj makaron z lososiem w sosie smietanowym i brokul z wczoraj W lumpie szalu nie bylo ale kosmetycznie sobie humor poprawilam i kupilam kilka rzeczy
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 14:23   #4816
lacrimachristi
Zakorzenienie

buahhot no taka kocią bójkę :P

no jak mi po głowie chodzą te pędzle , chyba sobie zamowi narazie ten do brązera , a pozniej ten do podkładu h50 albo h50s
Stary 2012-02-20, 15:17   #4817
loluska
Zakorzenienie

Maala_Czaarna
no to nawet nie mów tylko ciesz się potajemnie ja tez miałam dosyć dłuższą przerwę aż do ostatnich 3 tygodni ale zaraz spróbuję parówki amolowej i innych mixtur może puści

Stary 2012-02-20, 15:18   #4818
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
buahhot no taka kocią bójkę :P

no jak mi po głowie chodzą te pędzle , chyba sobie zamowi narazie ten do brązera , a pozniej ten do podkładu h50 albo h50s
wiem, wiem tylko śmiesznie zabrzmiało

Stary 2012-02-20, 15:21   #4819
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Maala_Czaarna
no to nawet nie mów tylko ciesz się potajemnie ja tez miałam dosyć dłuższą przerwę aż do ostatnich 3 tygodni ale zaraz spróbuję parówki amolowej i innych mixtur może puści
Ale cala jesien i zime lykam tran Zawsze mialam kilka razy w ciagu zimy angine, zapalenie zatok i takie inne "ciekawe rzeczy". Takze polecam tran

Zakochalam sie w szmince z Celii

Edytowane przez Maala_Czaarna
Czas edycji: 2012-02-20 o 15:23
Stary 2012-02-20, 15:26   #4820
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Ale cala jesien i zime lykam tran Zawsze mialam kilka razy w ciagu zimy angine, zapalenie zatok i takie inne "ciekawe rzeczy". Takze polecam tran

w jakiej?

też muszę kupić tran w kapsułkach, jest teraz fajna promocja w SP

Stary 2012-02-20, 15:26   #4821
Kitka:)
CABIN CREW

caate piękny makijaż, jak zawsze zresztą....
i już wiem że chcę ten pędzel h50....

mam dziś dzień paszteta... :/

a co do lakierów miss sporty- fakt, miałam ten niebieski i bardzo szybko zgęstniał.... (mam np. lakiery z wibo i spokojnie mają tą samą konsystencję przez rok a ten tak szybko siępopsuł...)

kobieto nie próbowałam , chyba tylko raz je widziałam w mojej biedronie ( ostatnio w ogóle są tytlko te lasagne i canelloni ale te z mięsem- a z mięsem nie zjem ; tylko te ze szpinakiem - mam jakiś wstręt do mięsa w takich gotowych daniach , kiedyś jadłam pizze z salami i było takie wstrętne , od tej pory nie jem jak nie mam czegoś sprawdzonego... )
bardzo lubię wszystkie dania mrożone z frosty, szczególnie paelle....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 15:30   #4822
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
w jakiej?

też muszę kupić tran w kapsułkach, jest teraz fajna promocja w SP
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...zyk-2-w-1.html w takiej. O dziwo jasny kolor, a wygladam w niej fajnie.

Kupilam tez ten tusz a teraz widze ze recenzje kiepskie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...o-formula.html Zobaczymy jak sie u mnie spisze

Sorry, ja jednak mam ta https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=50147

Czas edycji: 2012-02-20 o 15:39
Stary 2012-02-20, 15:59   #4823
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...zyk-2-w-1.html w takiej. O dziwo jasny kolor, a wygladam w niej fajnie.

Kupilam tez ten tusz a teraz widze ze recenzje kiepskie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...o-formula.html Zobaczymy jak sie u mnie spisze

też mi się ta szminka marzyla no ale niestety u mnie w meiscie słabo z takimi mniej popularnymi polskimi firmami - w sumie chyba cos mozna znalezc w małych droigeriach, ale ja nie mam do tego szczescia ani nerwow na takie ciuntanie

zrobilam remanent w moich cieniach do powiek, poelciało chyba z 20 [w sumie to uzywam cały czas albo palety z priflame, albo palety 120 cieni albo cieni z h&m, a reszta została uzyta na samym poczatku po kilka razy i przelezaly sobie cały okres przydatnosci grzecznie gdzies w kącie szafy xD]
Stary 2012-02-20, 16:03   #4824
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

a jaki masz numerek? sprawdzę sobie w google, może będzie zdjęcie na ustach

ooo już wiem, gdzie są u mnie te szminki

Stary 2012-02-20, 17:23   #4825
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
też mi się ta szminka marzyla no ale niestety u mnie w meiscie słabo z takimi mniej popularnymi polskimi firmami - w sumie chyba cos mozna znalezc w małych droigeriach, ale ja nie mam do tego szczescia ani nerwow na takie ciuntanie

zrobilam remanent w moich cieniach do powiek, poelciało chyba z 20 [w sumie to uzywam cały czas albo palety z priflame, albo palety 120 cieni albo cieni z h&m, a reszta została uzyta na samym poczatku po kilka razy i przelezaly sobie cały okres przydatnosci grzecznie gdzies w kącie szafy xD]
Ja dzisiaj weszlam do takiej drogerii co mi sie z PRL kojarzyla zawsze A tam vipera, celia, golder rose, bell, eveline, delia, inglot, flos-lek, ingrid, joko, eveline itp. I jeszcze taka przemila pani Zapomnialam zapytac o flormar ale juz sie zapowiedzialam ze przyjde do niej z lista. Tyle pieknych rozy, rozswietlaczy, cieni i szminek bylo, ze nie wiedzialam gdzie patrzec
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
a jaki masz numerek? sprawdzę sobie w google, może będzie zdjęcie na ustach
Ja mam 603 - taki slodki roz. Ogolnie z tej serii wszyskie sa takie jasne (jak sama nazwa wskazuje). Ale jestem zdziwiona ze pomadka za 12 zł ma takie ladne i porzadne opakowanie, swietna konsystencje i piekny zapach

Kupilam tez dzisiaj ten rozjasniacz z joanny w sprayu, 2 lakiery z miss selene, z eveline preparat do usuwania skorek, peeling z senergen, no i ta pomadke i tusz. Zadowolona jestem
Stary 2012-02-20, 17:30   #4826
loluska
Zakorzenienie

Cytat:

kiedyś też łykałam tran, chyba muszę do tego wrócić...

Stary 2012-02-20, 18:48   #4827
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Party jak tam kuracja?? Lepiej z cera?

Snow, swietna torebka na blogu Tez chce jakas sobie kupic w takich kolorkach na wiosne Albo cos z turkusem. W ogole na stronie new looka jest mnostwo fajnych torebek I u mnie jest jeden taki lumpeks/outlet gdzie wszyskie koszule meskie sa za 10 zł

Czas edycji: 2012-02-20 o 19:04
Stary 2012-02-20, 18:59   #4828
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Ja dzisiaj weszlam do takiej drogerii co mi sie z PRL kojarzyla zawsze A tam vipera, celia, golder rose, bell, eveline, delia, inglot, flos-lek, ingrid, joko, eveline itp. I jeszcze taka przemila pani Zapomnialam zapytac o flormar ale juz sie zapowiedzialam ze przyjde do niej z lista. Tyle pieknych rozy, rozswietlaczy, cieni i szminek bylo, ze nie wiedzialam gdzie patrzec

Ja mam 603 - taki slodki roz. Ogolnie z tej serii wszyskie sa takie jasne (jak sama nazwa wskazuje). Ale jestem zdziwiona ze pomadka za 12 zł ma takie ladne i porzadne opakowanie, swietna konsystencje i piekny zapach

Kupilam tez dzisiaj ten rozjasniacz z joanny w sprayu, 2 lakiery z miss selene, z eveline preparat do usuwania skorek, peeling z senergen, no i ta pomadke i tusz. Zadowolona jestem
faktycznie, jeden z ladniejszych kolorow patrzac na paletę w internecie
a te tusze eveline widzialam w SP, opakowanie jak od colossala lub OneByOne no i mają gumowe szczoteczki. Sama aktualnie mam tusz z gumową szczoteczką i jestem mile zaskoczona

Stary 2012-02-20, 19:06   #4829
loluska
Zakorzenienie

a za mną chodzi ostatnio koszula zwykła z długim rękawem jasno niebieska i jeansowa... gdybym tylko miała kasę ;/

Stary 2012-02-20, 19:10   #4830
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
a za mną chodzi ostatnio koszula zwykła z długim rękawem jasno niebieska i jeansowa... gdybym tylko miała kasę ;/
za mną jeansowe tez chodzą i jeszcze koszulki, które są mega szerokie, a krotsze i szerokie materiałowe spodnie, zwezane ku dołowi. NO ale dobra, jakos trzeba niedlugo sobie rpacki szukać, bo mama mi już o tym mówi a do wakacji przecież hen hen i jeszcze trochę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości