|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Cytat:
![]() w alledrogeria sa w normalnej cenie do 30zl. w sumie ja za swoje pedzle zaplacilam niecale 150zl. a spodnie z bershki byly po 159, no aaaale pedzlami sie codziennie maluje i nie zaluje decyzji ![]() spodnie poczekaja ![]() tez kocham wloska i meksykanska kuchnie ![]() Cytat:
hahah, dlatego bylam dobra hostessa ![]() a tak na serio to raz startowalam do reklamy, ale trzeba bylo do gdyni jechac to mi sie nie oplacalo, a teraz zaprosili mnie na casting do 'hot or not' czy jakos tak h55 jest taki milusi, ze dla samego tego mozna go kupic. ja go macalam dobra h i nie moglam wyjsc z podziwu, jak to jest takie delikatne, no cholera przemilutkie ![]() ![]() mam dla Was spooro zdjec pedzli, makijaz wykonany pedzlami, ale to taki dzienniak. jednak padam dzis na twarz, wiec jutro cos skrobne i wkleje ![]() dobranoc ufff nadrobilam Was...z telefonu! ale sie zmeczylam ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-02-20 o 00:16 |
||
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Niestety kolejna noc nie przespana przez kaszel, nie byłam w stanie iść na praktyki Macie jakieś sposoby na suchy kaszel?nieidealna91 ludzie zawsze znajdą sobie obiekt zainteresowania i plotek ![]() caate w jaki sposób dostałaś to zaproszenie? zgłaszałaś gdzieś udział? no i czy przyjęłaś? snow długość włosów świetna zakupy rewelacyjne
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
za 20 minut zaczynam zajęcia chyba muszę wskoczyć w kalosze przez te chlapy
|
|
|
|
#4804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak ja jestem chora to pije acti-trin on mi pomaga i na gardlo i na zatoki. swego czasu zapalenie gardla leczylam tylko tabletkapi strepsil ale tymi najmocniejszymi-czerwonymi. teraz mialam jakos syrop z herbapolu "na mokry i suchy kaszel" i pomogl. kurcze dlugo juz Cie meczy ten kaszel ![]() Cytat:
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-02-20 o 09:56 |
||
|
|
|
#4805 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Ja właśnie po farbowaniu włosów i pije wodę z cytrynką na początek dnia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4806 | ||
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() mam okienko, jeszcze będę musiała na aerobik na uczelnie pojechać, chociaż bardzo mi się nie chce ![]() Cytat:
o taką: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-keratyna.htmltą, co Ty masz, chyba też wypróbuje, bo jest w tesco. Cytat:
![]() pędzel bym już kupiła, gdyby był tańszy, tak się jeszcze waham mam jednego kumpla, który jak do mnie przychodzi i widzi mojego flat topa, to musi go zawsze pomacać.... |
||
|
|
|
#4807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo ten program to mnie przerazil ![]() ok, tak jak sie spodziewalam jakosc zdjec adekwatna do pogody deszczowej. troche wycinkow mnie, wszystko wykonane pedzlami, kreska rozmyta przy pomocy h79, sprawdzil sie swietnie, moim zdaniem ![]() i dwa flat topy, szybkie porownanie. roznica jest spora i jak dla mnie, jak ktos ma do ukrycia naczynka, przebarwienia ogolnie jakis 'defekt' to zdecydowanie h50s. z takich pierwszych obserwacji zauwazylam, ze on jest bardziej zbity i daje bardziej efekt kryjacy. H50 natomiast na cala twarz to strzal w dziesiatke, bo robi cos co 50s nie potrafi. mianowicie, rownomiernie cienka warstwa rozprowadza podklad za pierwszym pociagnieciem, nie ma potrzeby robienia milion kolek i miec pewnosc, ze podklad dobrze wtopil sie w cere. on juz od pierwszej chwili jest dobrze zaaplikowany co do mycia, na ta chwile bajka. bez problemu usunelam z pedzla podklad YSL Teint Resist, korektor rozswietlajacy Rimmel, roz Bourjois. schniecie w godzinach ciezko mi okreslic, bo wyszlam wtedy z domu, ale wszystko bylo juz suche po 8h. domyslam sie, ze najdluzej schnal H55. nie wiem co jeszcze moge o nich powiedziec
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-02-20 o 12:01 |
|
|
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
caate po Twoim opisie dopisalam do mojej pędzlowej listy h50s i moze h50
Edytowane przez lacrimachristi Czas edycji: 2012-02-20 o 12:22 |
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez zaczynalam od jednego pedzla a skonczylam na pieciu u mnie teraz tez, ale ejszcze 10min taaaak padalo, ze nawet kot nie chcial wyjsc na dwor, mimo ze wczesniej pedzil do drzwi jak szalony ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Cytat:
zaczynam powoli powracac do 'zywych' w makijazu
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
moj kot ostatnio przyszedl taki podrapany , chyba wdal sie w jakas bojke
![]() ale juz sie wykurował i jest dobrze
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za propozycje, ja juz nie mam siły, antybiotyk jeden wybrany, cala seria gripeksów, codiparów itd i od 3 tygodni ciągle wracam do tego samego. A tak mi szkoda teraz praktyk opuszczać
caate dobrze że się nie zgodziłaś, strasznie przedmiotowo traktują tam ludzi ;/ A zalogowana jesteś na maxmodels?
|
|
#4814 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ale nie jestem pewna.kusisz tym h50s ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4815 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do jedzenia to ja bardzo podobnie - nic ostrego, fast foodow, chipsow, kawy, alkoholu, gazowanego itp ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wrocilam juz z miasta i zaraz obiad bede wcinac Dzisiaj makaron z lososiem w sosie smietanowym i brokul z wczoraj |
|||||
|
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
buahhot no taka kocią bójkę :P
no jak mi po głowie chodzą te pędzle , chyba sobie zamowi narazie ten do brązera , a pozniej ten do podkładu h50 albo h50s
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
|
Maala_Czaarna
no to nawet nie mów tylko ciesz się potajemnie ja tez miałam dosyć dłuższą przerwę aż do ostatnich 3 tygodni ale zaraz spróbuję parówki amolowej i innych mixtur może puści
|
|
#4818 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
tylko śmiesznie zabrzmiało
|
|
|
|
|
#4819 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zakochalam sie w szmince z Celii Edytowane przez Maala_Czaarna Czas edycji: 2012-02-20 o 15:23 |
|
|
|
|
#4820 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() też muszę kupić tran w kapsułkach, jest teraz fajna promocja w SP
|
|
|
|
|
#4821 |
|
CABIN CREW
|
caate piękny makijaż, jak zawsze zresztą....
i już wiem że chcę ten pędzel h50.... mam dziś dzień paszteta... :/ a co do lakierów miss sporty- fakt, miałam ten niebieski i bardzo szybko zgęstniał.... (mam np. lakiery z wibo i spokojnie mają tą samą konsystencję przez rok a ten tak szybko siępopsuł... ) kobieto nie próbowałam , chyba tylko raz je widziałam w mojej biedronie ( ostatnio w ogóle są tytlko te lasagne i canelloni ale te z mięsem- a z mięsem nie zjem ; tylko te ze szpinakiem bardzo lubię wszystkie dania mrożone z frosty, szczególnie paelle....
|
|
#4822 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kupilam tez ten tusz a teraz widze ze recenzje kiepskie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...o-formula.html Zobaczymy jak sie u mnie spisze Sorry, ja jednak mam ta https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=50147 Edytowane przez Maala_Czaarna Czas edycji: 2012-02-20 o 15:39 |
|
|
|
|
#4823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale niestety u mnie w meiscie słabo z takimi mniej popularnymi polskimi firmami - w sumie chyba cos mozna znalezc w małych droigeriach, ale ja nie mam do tego szczescia ani nerwow na takie ciuntanie ![]() zrobilam remanent w moich cieniach do powiek, poelciało chyba z 20 [w sumie to uzywam cały czas albo palety z priflame, albo palety 120 cieni albo cieni z h&m, a reszta została uzyta na samym poczatku po kilka razy i przelezaly sobie cały okres przydatnosci grzecznie gdzies w kącie szafy xD] |
|
|
|
|
#4824 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ooo już wiem, gdzie są u mnie te szminki
|
|
|
|
|
#4825 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zapomnialam zapytac o flormar ale juz sie zapowiedzialam ze przyjde do niej z lista. Tyle pieknych rozy, rozswietlaczy, cieni i szminek bylo, ze nie wiedzialam gdzie patrzec![]() Cytat:
Kupilam tez dzisiaj ten rozjasniacz z joanny w sprayu, 2 lakiery z miss selene, z eveline preparat do usuwania skorek, peeling z senergen, no i ta pomadke i tusz. Zadowolona jestem
|
||
|
|
|
#4826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś też łykałam tran, chyba muszę do tego wrócić...
|
|
|
#4827 |
|
Rozeznanie
|
Party jak tam kuracja?? Lepiej z cera?
Snow, swietna torebka na blogu
Edytowane przez Maala_Czaarna Czas edycji: 2012-02-20 o 19:04 |
|
|
|
#4828 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() a te tusze eveline widzialam w SP, opakowanie jak od colossala lub OneByOne no i mają gumowe szczoteczki. Sama aktualnie mam tusz z gumową szczoteczką i jestem mile zaskoczona
|
|
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
a za mną chodzi ostatnio koszula zwykła z długim rękawem jasno niebieska i jeansowa... gdybym tylko miała kasę ;/
|
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze koszulki, które są mega szerokie, a krotsze i szerokie materiałowe spodnie, zwezane ku dołowi. NO ale dobra, jakos trzeba niedlugo sobie rpacki szukać, bo mama mi już o tym mówi a do wakacji przecież hen hen i jeszcze trochę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

Macie jakieś sposoby na suchy kaszel?

ale nie jestem pewna.