Luty, marzec, kwiecień, maj - w czerwcu będzie komplet mam! Mamusie V-VI 2012 cz. IV - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki wybieramy tytuł V cz. naszego wątku?
Nogi mocno zaciskamy, pierwsze porody jeszcze przed nami. 0 0%
Na nasze maleństwa czekamy, póki co nogi zaciskamy. 0 0%
Jeszcze z brzuszkami pobiegamy, do porodów trochę czasu mamy. 0 0%
Pobiegamy jeszcze z brzuszkami, zanim przywitamy się z maluszkami. 2 3,39%
Wyprawkę powoli kompletujemy, w maju-czerwcu powijemy. 2 3,39%
Najpóźniej za 3 miesiące powitamy nasze brzdące. 4 6,78%
Brzuszki mocno podskakują, maluszki na świat się już szykują. 22 37,29%
Koniec już zimowych chłodów, coraz bliżej do porodów. 15 25,42%
Już zimy końcówka, teraz czeka porodówka. 6 10,17%
Wiosna juz za pasem, niedługo pierwsze spotkanie z bobasem. 8 13,56%
Głosujący: 59. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-20, 14:30   #1981
benka99
Rozeznanie

Dot.: Luty, marzec, kwiecień, maj - w czerwcu będzie komplet mam! Mamusie V-VI 2012 c

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
za co ja płace co miesiac na NFZ??? wizyta wyglądała tak :
2,5h czekania na wizyte ktora trwala 5min
po czym lekarz do mnie "dlaczego Pani zmienia lekarza?straciła Pani zaufanie?"
po 2 po zasugerowaniu o zwolnieniu, bo mam nocki lekarz powiedzial "mogę dać tylko zaświadczenie że jest Pani w ciąży " po czym powiedziałam że mam stan zapalny i pan doktorek nawet nie zbadał mnie na fotelu. usg zrobił 10sekundowe "sprawdzimy czy w ogole jest ciaza"
O masakra, co to za lekarz, bardzo Ci współczuję że trafiłaś na kogoś takiego. Ale moja poprzednia lekarka była podobna, chodziłam do niej na NFZ, miałam cystę na jajowodzie. I gdy chciałam tylko o coś zapytać to słyszałam "szybko, szybko bo dziś dużo pacjentek. Porozmawiamy o tym na następnej wizycie" i tak za każdym razem
Teraz też chodzę na NFZ ale do innego lekarza i jest bez porównania, zawsze wszystko wytłumaczy, zbada i jest bardzo miły.

Gaabbi jakby u mnie była córeczka też byłaby Hanią

Ja dziś byłam na badaniach....gdy pielęgniarka dała mi do wypicia tą glukozę to przy pierwszym łyku pomyślałam, ze nie jest źle, słodkie to i nawet smaczne. Ale gdy wypiłam połowe zaczęły się problemy...myślałam, ze zwymiotuję. Przy ostatnim łyku ledwie się powstrzymałam
Mam nadzieję, że to się bada tylko raz.

Ale moje męki wynagrodziłam sobie zakupami W nowo otwartym Mieszku kupiłam młodemu kilka rzeczy i zajrzałam do lumpexu koło szpitala. Akurat była promocja 50% ceny i kupiłam reklamówkę bardzo ładnych i nic niezniszczonych rzeczy za 10zł!!

A teraz idę robić sernik na zimno. Po dwóch dniach bez słodyczy i owoców zjem chyba cały sama
Stary 2012-02-20, 14:34   #1982
sweetjoy
Raczkowanie

Dot.: Luty, marzec, kwiecień, maj - w czerwcu będzie komplet mam! Mamusie V-VI 2012 c

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Idę w końcu jutro na tą glukozę (podejście chyba czwarte) i mam pytanie: czy mogę sobie zjeść dziś coś słodkiego?
Opinie są podzielone, jedni mówią żeby nie jeść słodyczy, inni mówią że trzeba jeśc normalnie, żeby nie fałszować wyników.
sweetjoy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 14:41   #1983
_agata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewunia_1984 Pokaż wiadomość
Niech go sobie w wsadzi.

_agata Twoja ciąża jest starsza od mojej o tydzień, a ja mam większy brzuchZa 2 miesiące to ja się w drzwiach nie zmieszczę.
Pokaż, porównamy

Cytat:
Idę w końcu jutro na tą glukozę (podejście chyba czwarte) i mam pytanie: czy mogę sobie zjeść dziś coś słodkiego? Bo mnie tak ssie, że nie wytrzymam (chodzi o 1 czekoladkę, którą mam w torebce). Od rana nic słodkiego nie jadłam, jedynie kanapki na śniadanie i lunch i 4 kiwi w południe.
Zjedz

o
_agata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 14:43   #1984
liveinhope
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sweetjoy Pokaż wiadomość
Ja też jeszcze nie byłam u lekarza, ale przechodziłąm przez to w poprzedniej ciąży, więc już wiem mniej więcej o co chodzi, choć i tak ja zawsze robię wszystko po swojemu Też ciągle jestem głodna i bardziej mam ochotę na słodkie i ciężkostrawne potrawy niż wcześniej.... czasem zdarza się że jem co 1,5 godziny i jak niektóre dziewczyny piszą że chudną na diecie cukrzycowej, to wierzyć mi się nie chce, a nawet powiedziałabym że im zazdroszczę, bo mi w tej ciąży kilogramy lecą w z prędkością światła.... wprawdzie nie przytyłam strasznie dużo, ale już 2 razy więcej niż w poprzedniej ciąży na tym etapie.... a zrzucić będzie baaaardzo ciężko, bo na mnie dieta matki karmiącej nie działa
Ja też raczej schudnę, bo zalecane posiłki wydają mi się okropnie małe

Cytat:
Opinie są podzielone, jedni mówią żeby nie jeść słodyczy, inni mówią że trzeba jeśc normalnie, żeby nie fałszować wyników.
Mnie polecono, żeby dzień przed nie jeść słodyczy a poza tym wszystko jak zwykle.
Wydaje mi się, że to słuszne jeśli nie je się codziennie słodyczy. Chyba, że ktoś je słodycze każdego dnia - wtedy rzeczywiście zmiana zafałszowałaby wyniki.

Edytowane przez liveinhope
Czas edycji: 2012-02-20 o 14:44
liveinhope jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 14:49   #1985
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
A co do brzuszków, macie piękne krąglaczki Mnie w ogóle podobają się bardzo kobiety w ciąży i nie mogłam się zawsze doczekać, kiedy mnie to spotka
A z porównania, na moje oko wychodzi, że andzya ma brzuszek wyżej i troszkę większy, ale może to kwestia zdjęcia
no mówiłam, wyglądam, jakbym miała piłkę pod bluzką Czy większy? Możliwe, wrzuciłam w końcu fotkę golasa Poźniej wrzucę zdjęcie w ubraniu, same ocenicie

_agata też ostatnio przeglądałam zdjęcia brzuchów i też uważam, że mamy małe jak na ten etap ciąży. Może to wynika z tego, że to nasza pierwsza ciąża? Nie wiem sama

Byłam dzisiaj w Askocie i oglądałam wózki. Chyba się zdecyduję na Jedo, wyglądają okej, gość mówi, że reklamacji nie ma w ogóle, mają dużą gondolę i skrętne kółka przednie. No i nie są bardzo drogie, a to też jest ważne.

Dziewczyny, czy do wymiany dowodu osobistego po ślubie potrzebuję akt ślubu mieć ze sobą?
Stary 2012-02-20, 14:52   #1986
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy do wymiany dowodu osobistego po ślubie potrzebuję akt ślubu mieć ze sobą?
jak składałam wniosek o nowy dowód to miałam ze sobą akt ślubu i potwierdzenie przemeldowania. jak dobrze pamiętam to babka tylko zerknęła na akt

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 14:58   #1987
liveinhope
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość

_agata też ostatnio przeglądałam zdjęcia brzuchów i też uważam, że mamy małe jak na ten etap ciąży. Może to wynika z tego, że to nasza pierwsza ciąża? Nie wiem sama
Moze mamy po prostu takie super mięśnie brzucha

Cytat:
Tak
Ja zmieniałam dowód ponad rok po ślubie i Pani mi stary przecięła, bo już dawno nieważny.
Stary 2012-02-20, 15:02   #1988
Tacca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
ja dzisiaj dostałam od męża smsa: ... musisz karmić nie ma ze boli. bo sie chudnie szybko ponoć. ...
nie ma to jak mąż :P
Mój już mi też to mówił...

Chyba pójdę się zdrzemnąć... Normalnie tak mi się spać chce... Choć zaraz mąż przyjdzie... Tzn. koło 16. Ale chociaż na chwilkę oczka zmrużyć...
Stary 2012-02-20, 15:15   #1989
onething
Zadomowienie

Cytat:
Masakra...

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Idę w końcu jutro na tą glukozę (podejście chyba czwarte) i mam pytanie: czy mogę sobie zjeść dziś coś słodkiego? Bo mnie tak ssie, że nie wytrzymam (chodzi o 1 czekoladkę, którą mam w torebce). Od rana nic słodkiego nie jadłam, jedynie kanapki na śniadanie i lunch i 4 kiwi w południe.
Możesz. Ja pytałam to powiedziała mi, że można. Tylko rano i w trakcie oczekiwania nic nie można. Więc smacznego
2013/2014
onething jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 15:29   #1990
diablica071086
Zadomowienie

dla mnie dzięn bez słodyczy nie istnieje ostatnio i jakoś tylko brzuch rośnie może mała lubi też słodkie po mamie i tacie
diablica071086 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 15:43   #1991
liveinhope
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez diablica071086 Pokaż wiadomość
dla mnie dzięn bez słodyczy nie istnieje ostatnio i jakoś tylko brzuch rośnie może mała lubi też słodkie po mamie i tacie
Bo mi ślina pocieknie.
Sok wyciskany grapefruitowy to dla mnie dziś jedyna słodyczopochodna przyjemność
Stary 2012-02-20, 15:49   #1992
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez benka99 Pokaż wiadomość
Ale moje męki wynagrodziłam sobie zakupami W nowo otwartym Mieszku kupiłam młodemu kilka rzeczy i zajrzałam do lumpexu koło szpitala. Akurat była promocja 50% ceny i kupiłam reklamówkę bardzo ładnych i nic niezniszczonych rzeczy za 10zł!!
Wow, super! Ja też zaraz po pracy idę na chwilę zajrzeć do lumków, może coś upoluję

Cytat:
Cytat:
Napisane przez _agata Pokaż wiadomość
Zjedz
Cytat:
Napisane przez liveinhope Pokaż wiadomość
Mnie polecono, żeby dzień przed nie jeść słodyczy a poza tym wszystko jak zwykle.
Wydaje mi się, że to słuszne jeśli nie je się codziennie słodyczy. Chyba, że ktoś je słodycze każdego dnia - wtedy rzeczywiście zmiana zafałszowałaby wyniki.
Cytat:
Napisane przez onething Pokaż wiadomość
Możesz. Ja pytałam to powiedziała mi, że można. Tylko rano i w trakcie oczekiwania nic nie można. Więc smacznego
Cytat:
Zjadłam, nie wytrzymałam
I mam ochotę na więcej...!!!

Ja ogólnie przed ciążą jadłam bardzo dużo słodyczy, potem od początku ciąży prawie w ogóle, a ostatnio znowu mi się włączyły dawne ciągoty i nie mogę wytrzymać ani dnia bez (na wagę mi to nijak nie wpływa na szczęście).
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 15:58   #1993
_agata
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ogólnie przed ciążą jadłam bardzo dużo słodyczy, potem od początku ciąży prawie w ogóle, a ostatnio znowu mi się włączyły dawne ciągoty i nie mogę wytrzymać ani dnia bez (na wagę mi to nijak nie wpływa na szczęście).
Mam to samo.

o
_agata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 15:58   #1994
blueelektron
Rozeznanie

Cytat:
Masakra...

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Jateż się dziś zebrałam i poszłam w końcu, bo to już 26 + 2, ja zwlekałam z tym badaniem ze względu na wymioty, jakoś te 2 godziny dałam rade , ale później z 6 razy wymiotowałam, jestem padnięta. Siostra rozrobiła mi ją w dwóch kubkach, więc dałam rade, było słodkie ale bez przesady
Stary 2012-02-20, 16:15   #1995
rozowa1987
Zadomowienie

dziewczynki dzisiaj byłam z mę zem poszukiwac wózka i mamy juz upatrzony na 100% jest to tako laret super amortyzajca i super sie go prowadzi http://www.dzieciecawyspa.pl/index.p...arch_pk&kat=25
Stary 2012-02-20, 16:29   #1996
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Mnie może tykać tylko mąż. Jak ktoś inny to robi to reaguję.
Też nie cierpie jak mnie ktos maca po brzuchu,tylko młody i mąż mogą to robić bo mój wzrok wszystko mówi
Cytat:

A mi się dziś śniło, że urodziłam swojego synka tak na chwilkę, zobaczyłam jak wygląda i czy wszystko jest OK (miał długaśne patykowate nogi i czarną czuprynę ), a potem wsadziłam go z powrotem tą samą drogą (główka na końcu)
Matko co za sen.Obudziłabym się zalana potem
Cytat:
za co ja płace co miesiac na NFZ??? wizyta wyglądała tak :
2,5h czekania na wizyte ktora trwala 5min
po czym lekarz do mnie "dlaczego Pani zmienia lekarza?straciła Pani zaufanie?"
po 2 po zasugerowaniu o zwolnieniu, bo mam nocki lekarz powiedzial "mogę dać tylko zaświadczenie że jest Pani w ciąży " po czym powiedziałam że mam stan zapalny i pan doktorek nawet nie zbadał mnie na fotelu. usg zrobił 10sekundowe "sprawdzimy czy w ogole jest ciaza"
masakra co za lekarz.Ja też chodzę na NFZ ale mnie lekarz poświęca sporo czasu i wszystko wytłumaczy.
Cytat:
Dzien bez słodyczy-dzień stracony ja muszę zjeść słodycze bo bym umarła.przyznam się że potrafie młodemu coś podkraść i jeść po kryjomu,np jak on spi.

Ząb nie zrobiony bo młody nawet nie wszedł do gabinetu-boi się i płakał mi już w samochodzie nawet nie chciał wyjśc z niego.Umówiony za 2 tyg może mu przejdzie ten strach...

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Cytat:
Napisane przez rozowa1987 Pokaż wiadomość
dziewczynki dzisiaj byłam z mę zem poszukiwac wózka i mamy juz upatrzony na 100% jest to tako laret super amortyzajca i super sie go prowadzi http://www.dzieciecawyspa.pl/index.p...arch_pk&kat=25
Tez mi się podoba ten wózek i widziałam go na żywo-boski jest.Ale że ja mam po młodym to nie kupuje.

A ja jutro zaczynam 29tydz

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 16:34   #1997
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Czesc

Dzisiaj wyszłam ze szpitala. Wszystko jest ok. Córcia jest nadal córcią. Dodatkowo zrobili mi obciążanie glukoza wynik ok. Dostałam kroplówki, które pomogły i nie mam twardnienia brzucha. Mam brac magnez, nospę i oszczedzac się.
Ogolnie mowiac to wiecej strachu było, niż sie okazało. Lezałam na nowo oddanym oddziale położniczym, położne wszystkie ok, wiec byłam miło zaskoczona. Na szczescie wszystko jest ok. i oby tak dalej

Nie dam rady nadrobić Was chyba. Musze nacieszyc sie moim łóżkiem
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 16:38   #1998
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Czesc

Dzisiaj wyszłam ze szpitala. Wszystko jest ok. Córcia jest nadal córcią. Dodatkowo zrobili mi obciążanie glukoza wynik ok. Dostałam kroplówki, które pomogły i nie mam twardnienia brzucha. Mam brac magnez, nospę i oszczedzac się.
Ogolnie mowiac to wiecej strachu było, niż sie okazało. Lezałam na nowo oddanym oddziale położniczym, położne wszystkie ok, wiec byłam miło zaskoczona. Na szczescie wszystko jest ok. i oby tak dalej

super,ciesze sie razem z Tobą

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-02-20, 16:40   #1999
Gaabbi
Wtajemniczenie

Miałam przyjemność prowadzenia tego TAKO i rzeczywiście fajne doznanie Wykonanie spoko, cena przystępna, tylko ta waga Jeśli Wam nie zależy na lekkim wózku, to dobry wybór

Zjadłam bułkę i rogalika z salami, serem i ogórkiem świeżym, przegryzłam lodami algidy z wafelkami, a za godzinkę zjem obiad...jak tak dalej pójdzie, to ciężko będzie zamknąć się w 12kg...chyba już to jest nierealne

...a ja znowu o wadze hihi
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 16:42   #2000
anulka4771
Wtajemniczenie

mój brzuchol na mailu z dzisiaj-wysłany z telefonu.

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-02-20, 16:44   #2001
sweetjoy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez liveinhope Pokaż wiadomość
Ja też raczej schudnę, bo zalecane posiłki wydają mi się okropnie małe
Owszem posiłki są małe, ale za to trzeba ich zjeść aż 6, więc moim zdaniem się wyrównuje, tym bardziej że dieta cukrzycowa to ok. 1800-2200 kalorii, a jemy w zasadzie wszystko, tylko zamiast porcję obiadową zjadać w jednym posiłku, to dzielimy na 2 i zjadamy tyle samo...
sweetjoy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 16:49   #2002
Gaabbi
Wtajemniczenie

anulka, piękny brzusio Jeśli chodzi o wielkość, to teraz chyba Ty wygrywasz Super!!!
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 16:52   #2003
benka99
Rozeznanie

To czemu ja przez 2 dni miałam nie jeść slodyczy jak wszystkie piszecie, ze przed badaniem można??
Dziwna ta moja położna...
Stary 2012-02-20, 16:55   #2004
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
anulka, piękny brzusio Jeśli chodzi o wielkość, to teraz chyba Ty wygrywasz Super!!!
Ajjj bo wy sie tutaj "sprzeczacie" to postanowiłam ujawnić swój brzuchol.Jak będzie mąż to poproszę go żeby mi zrobił fote,bo wszystkie robię sama i wydaja mi sie większe niż w rzeczywistościTz n że brzuch jest większy.

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-02-20, 17:07   #2005
tahito
Raczkowanie

GG do tahito

hejka,dzis byłam robić cukier,masakra ledwo dotrwałam, z brzuchem już trochę lepiej,ale nadal mam leżeć Ps. Jutro o 13.00 na TVN style będzie program o dzieciach,i widziałam zapowiedz ponoć mają mówić o noworodkach i niemowlakach

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Napisane przez rozowa1987 Pokaż wiadomość
świetny ten wózio ,mi się podoba ten z pomarańczową rama

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Czesc

Cieszę się ,że wszystko ok
tahito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 17:11   #2006
fonn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość
Mi siostra powiedziała w weekend, że mam duży brzuch... Z tego co pamiętam to ona miała większy... Zmacała mi go strasznie zresztą a ja nie lubię jak mnie ktoś tyka....
Cytat:
Mnie może tykać tylko mąż. Jak ktoś inny to robi to reaguję.
rany, ja to jeszcze przed ciąża miałam stres z tego powodu, że ktoś mógłby chcie macać mój brzuch :/ teraz to samo co wy, wolno tylko Mężowi.

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Kurczę, ale Was jest z Wrocka .
no właśnie, z Wrocka, a z Warszawy?

Cytat:
ja z pokorą wracam do swojego prywaciarza
straszny ten lekarz z NFZ, którego opisałaś
ja uciekłam po 5 miesiącach od moich prywaciarzy, dziś byłam u dobrego lekarza w "moim" szpitalu i się okazało, że nie zrobił mi prywatny części badań

Cytat:
jak to strasznie brzmi
jedna mała czekoladka i nie wiadomo, czy można ją zjeść

Cytat:
Zjadłam, nie wytrzymałam
uffff

ja też przed ciążą lubiłam słodycze, na początku przez 3 miesiące tylko kapusta kwaszona i ogórki konserwowe, a teraz znowu cukier
fonn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 17:14   #2007
Ewunia_1984
Zadomowienie

Cytat:
Pokaż, porównamy

Zrobione Brzuchol wstawiony.

Edytowane przez Ewunia_1984
Czas edycji: 2012-02-20 o 17:17
Ewunia_1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 17:15   #2008
tahito
Raczkowanie

GG do tahito

Cytat:
Nie muszę rodzić w tym szpitalu, gdzie urzęduje moja ginka- wiadomo.
Chciałam tam rodzić, bo po pierwsze moja Mama tam leżała, tylko na oddziale ginekologicznym (piętro nad porodówką) i wrażenia były spoko (jak na szpital). Pamiętam, że personel był super i czyściutko. W opiniach na necie piszą ludzie zupełnie coś innego
Po drugie i tak tam trafię niedługo po porodzie (pisałam już o tym kiedyś), bo czeka mnie operacja, którą na 100% chcę, żeby przeprowadziła moja ginka. Chciałam się oswoić z tą placówką podczas tych kilku dni, co byłabym po porodzie.
aaaaaa, ale teraz mam mętlik w głowie.

A co do brzuszków, macie piękne krąglaczki Mnie w ogóle podobają się bardzo kobiety w ciąży i nie mogłam się zawsze doczekać, kiedy mnie to spotka
A z porównania, na moje oko wychodzi, że andzya ma brzuszek wyżej i troszkę większy, ale może to kwestia zdjęcia
Z większością rzeczy jest tak ,że jak ktoś siada napisać recenzję to przeważnie negatywną , bo jak wszystko cacy i ok to ludzie wychodzą ze szpitala i zapominaja ,a jak było coś nie tak to ludzie mają chędz podzielić się swoją krzywdą ,ostrzec innych itp, więc negatywnych jest przeważnie więcej. Sama pisałaś ,ze mama leżała i było ok. Głowa do góry, na każdy szpital znajdzie się i pozytywna opinia i negatywna,jak to mówią ile ludzi tyle opinii
tahito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-20, 17:22   #2009
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewunia_1984 Pokaż wiadomość
Zrobione Brzuchol wstawiony.
Idziemy łeb w łeb.Ciężko mi ocenić czy ja mam większy.Coraz krąglejsze się robimy

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-02-20, 17:30   #2010
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tahito Pokaż wiadomość
Ps. Jutro o 13.00 na TVN style będzie program o dzieciach,i widziałam zapowiedz ponoć mają mówić o noworodkach i niemowlakach
na tvn style od pon do piątku lecą 2 programy pod rząd o 13.00 i o 13.30
wcześniej leciało "Mamo juz jestem" (czy jakoś tak) a dziś "Sekrety mądrej niani" wygląda na to, że "Mamo juz jestem" się skończyło

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

a do lekarza chodzę prywatnie mam do swojego zaufanie (choćby dlatego, że po poronieniu zalecił mi badania mimo że wszyscy inni mówili że po 1 badań sie nie robi bo to najczęściej przypadek, a tym czasem u mnie wyszedł problem i to nie musiał być "tylko" przypadek)
i za nic go nie zmienię, szkoda tylko że w szpitalu nie pracuje
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości