|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki wybieramy tytuł V cz. naszego wątku? | |||
| Nogi mocno zaciskamy, pierwsze porody jeszcze przed nami. |
|
0 | 0% |
| Na nasze maleństwa czekamy, póki co nogi zaciskamy. |
|
0 | 0% |
| Jeszcze z brzuszkami pobiegamy, do porodów trochę czasu mamy. |
|
0 | 0% |
| Pobiegamy jeszcze z brzuszkami, zanim przywitamy się z maluszkami. |
|
2 | 3,39% |
| Wyprawkę powoli kompletujemy, w maju-czerwcu powijemy. |
|
2 | 3,39% |
| Najpóźniej za 3 miesiące powitamy nasze brzdące. |
|
4 | 6,78% |
| Brzuszki mocno podskakują, maluszki na świat się już szykują. |
|
22 | 37,29% |
| Koniec już zimowych chłodów, coraz bliżej do porodów. |
|
15 | 25,42% |
| Już zimy końcówka, teraz czeka porodówka. |
|
6 | 10,17% |
| Wiosna juz za pasem, niedługo pierwsze spotkanie z bobasem. |
|
8 | 13,56% |
| Głosujący: 59. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Luty, marzec, kwiecień, maj - w czerwcu będzie komplet mam! Mamusie V-VI 2012 c
Cześć,
Wstałam, mam podły humor, ale muszę coś robić, a nie tylko siedzieć przed kompem. Posprzątam (sprzątam codziennie, a codziennie jest syf i to samo do robienia, głównie odkurzanie - przez koty :/ Czasami mam już tego dość, ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie bez nich -a właściwie bez jednego, bo drugi jest już bardzo stary i powoli przygotowuję się do tego, że wkrótce może go zabraknąć- życia) i chyba pojadę jeszcze poszukać tej szafy, a jak nie, to poczytam książkę. Co do dziecka, moje też uwielbia lewą stronę. I lewy jajnik, jak w niego kopie, to aż jęczę z bólu. A wczoraj się chyba odwróciło, tak mi się zdaje, że wcześniej był pleckami odwrócony, bo kopał do środka, a wczoraj robił mi taką gimnastykę artystyczną, że nie wiedziałam, czy na pewno jest OK, nigdy nie był taki aktywny Rano też poskakał. begie13 - jak tylko wrócę od gina w czwartek, to Ci dam znać! Mam wizytę o 13.20, więc po południu wszystko opiszę. I powiem Wam, że mimo, że ja jestem dopiero w 24 tc, to mam już dosyć pokaźny brzuszek, jak jestem w swetrze. Wczoraj bardzo dużo jeździłam autobusami i tramwajami, niestety z rozpiętą kurtką, bo nie umiem jej dopiąć, robię to tylko w kryzysowej sytuacji na dworze. Zero reakcji Tzn. owszem, ludzie się patrzą, czasami z uśmiechem, ale w autobusie czy tramwaju odwracają głowę Na szczęście dobrze się czułam, ale gdybym miała twardnienie, to musiałabym prosić o zwolnienie miejsca. Nie, żebym tam wchodziła z postawą roszczeniową, bo jechałam na zakupy, ale ja już tak zostałam wychowywana, jak widzę słaniającą się na nogach staruszkę, babkę w ciąży, faceta o kulach czy nawet 40-letnią babkę objuczoną siatami, to im ustępuję..
|
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Luty, marzec, kwiecień, maj - w czerwcu będzie komplet mam! Mamusie V-VI 2012 c
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32443708]Cześć,
Wstałam, mam podły humor, ale muszę coś robić, a nie tylko siedzieć przed kompem. Posprzątam (sprzątam codziennie, a codziennie jest syf i to samo do robienia, głównie odkurzanie - przez koty :/ Czasami mam już tego dość, ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie bez nich -a właściwie bez jednego, bo drugi jest już bardzo stary i powoli przygotowuję się do tego, że wkrótce może go zabraknąć- życia) i chyba pojadę jeszcze poszukać tej szafy, a jak nie, to poczytam książkę. Co do dziecka, moje też uwielbia lewą stronę. I lewy jajnik, jak w niego kopie, to aż jęczę z bólu. A wczoraj się chyba odwróciło, tak mi się zdaje, że wcześniej był pleckami odwrócony, bo kopał do środka, a wczoraj robił mi taką gimnastykę artystyczną, że nie wiedziałam, czy na pewno jest OK, nigdy nie był taki aktywny Rano też poskakał. begie13 - jak tylko wrócę od gina w czwartek, to Ci dam znać! Mam wizytę o 13.20, więc po południu wszystko opiszę. I powiem Wam, że mimo, że ja jestem dopiero w 24 tc, to mam już dosyć pokaźny brzuszek, jak jestem w swetrze. Wczoraj bardzo dużo jeździłam autobusami i tramwajami, niestety z rozpiętą kurtką, bo nie umiem jej dopiąć, robię to tylko w kryzysowej sytuacji na dworze. Zero reakcji Tzn. owszem, ludzie się patrzą, czasami z uśmiechem, ale w autobusie czy tramwaju odwracają głowę Na szczęście dobrze się czułam, ale gdybym miała twardnienie, to musiałabym prosić o zwolnienie miejsca. Nie, żebym tam wchodziła z postawą roszczeniową, bo jechałam na zakupy, ale ja już tak zostałam wychowywana, jak widzę słaniającą się na nogach staruszkę, babkę w ciąży, faceta o kulach czy nawet 40-letnią babkę objuczoną siatami, to im ustępuję..[/QUOTE]Spoko, ja też jestem niewidzialna. Co z tego, że mam np. chleb i masło w koszyku... postoję w mega kolejce przed babą, co wykupuje pół sklepu ![]() edit. A i jeszcze się wczoraj wnerwiłam, bo w domu ja chodzę sprzątam, myję gary itd. A M tylko przychodzi, je, zostawia talerz/szklankę i się kładzie i relaks. Może to hormony mi buzują, albo nie wiem, ale popadłam w stan irytacji. Czasem mógłby się chociaż spytać, czy mi nie ciężko ze wszystkim i czy czasem nie pomóc w sprzątaniu, albo co. Wiem, że pracuje i to bardzo fizycznie, no ale jakbym mogła, też bym zapierniczała gdzieś, bo bycie matką polką nie jest moim jedynym celem życiowym. Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-02-21 o 10:40 |
|
|
|
#2104 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dlatego nie chodzę za dużo do takich sklepów, męczy mnie to i jest teraz dokładnie, tak jak kiedyś pisały dziewczyny - pochodzić po sklepie jeszcze pół biedy, ale stać 10 czy 15 minut i padam z bólu kręgosłupa.
|
|
|
|
|
#2105 |
|
Raczkowanie
|
Cześć mamusie! od rana drętwieje mi lewa ręka, w palcach cały czas mrowienie, nie wiem co z tą ręką zrobić, strasznie to nieprzyjemne uczucie.
Muszę wyjść z psem i pójść do sklepu, a pogoda za oknem beznadziejna, wiatr i co chwilę pada deszcz ze śniegiem, buuu, no ale jak mus to mus. |
|
|
|
#2106 |
|
Rozeznanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32443708]
I powiem Wam, że mimo, że ja jestem dopiero w 24 tc, to mam już dosyć pokaźny brzuszek, jak jestem w swetrze. Wczoraj bardzo dużo jeździłam autobusami i tramwajami, niestety z rozpiętą kurtką, bo nie umiem jej dopiąć, robię to tylko w kryzysowej sytuacji na dworze. Zero reakcji Tzn. owszem, ludzie się patrzą, czasami z uśmiechem, ale w autobusie czy tramwaju odwracają głowę Na szczęście dobrze się czułam, ale gdybym miała twardnienie, to musiałabym prosić o zwolnienie miejsca. Nie, żebym tam wchodziła z postawą roszczeniową, bo jechałam na zakupy, ale ja już tak zostałam wychowywana, jak widzę słaniającą się na nogach staruszkę, babkę w ciąży, faceta o kulach czy nawet 40-letnią babkę objuczoną siatami, to im ustępuję..[/QUOTE]Mój brzuch też robi się wielki i to w ekspresowaym tempie ![]() był maleńki do 20tc, a potem wystrzelił jak z procy i jest codziennie większy ![]() I też doświadczyłam wczoraj przyjemności jazdy komunikacją miejską, do lekarza wozi mnie autobus, który zawsze w południe jest wypchany, przepraszam za wyrażenie, starymi babami, które zajmują wszystkie miejsca siedzące i połowę stojących. Brzuch pod płaszczem widać bardzo wyraźnie, więc widać że jestem w ciąży. Wczoraj w sam raz źle się czułam, dziecko kopało za dwóch, było mi trochę słabo, autobus strasznie się trząsł; jak w końcu na dwa przystanki przed końcem jazdy udało mi się zająć miejsce siedzące, to wszystkie te pasażerki "starej daty" patrzyły na mnie jak na wroga i bandytę, że ja, taka młoda, siedzę, a kilka żwawych staruszek stoi. A kiedy jescze stałam i kiwałam się w tym autobusie trzymając słupka, wszystkie gapiły się na mój brzuch, widać jestem ciekawym zjawiskiem do obserwacji. I ja naprawdę nie oczekuję ustępowania mi miejsca tylko dlatego, że jestem w ciąży, wiem, że mogą być w autobusie/tramwaju osoby bardziej niż ja potrzebujące tego miejsca. Ale takie ewidentne potępienie, jakie mi okazywały te staruszki kiedy usiadłam, było obrzydliwe. Pewnie dlatego dostałam w brzuch od jednej z nich wysiadając ![]() Żartuję, autobus szarpnął tuż przed przystankiem kiedy stałam już gotowa do wysiadki, jakaś pani obok mnie nie utrzymała się na nogach i poleciała na mnie. Strachu się najadłam ogromnie. |
|
|
|
#2107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na mnie się tutejsi muzułmanie dziwnie gapią, że jak to kobieta w ciąży chodzi sama na spacery . Przynajmniej mam takie wrażenie na widok ich min.
|
|
|
|
|
#2108 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tam? Wyjście się udało? Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki za spotkanie i wizytę! Cytat:
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32443708]Cześć, Wstałam, mam podły humor, ale muszę coś robić, a nie tylko siedzieć przed kompem. Posprzątam (sprzątam codziennie, a codziennie jest syf i to samo do robienia, głównie odkurzanie - przez koty :/ Czasami mam już tego dość, ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie bez nich -a właściwie bez jednego, bo drugi jest już bardzo stary i powoli przygotowuję się do tego, że wkrótce może go zabraknąć- życia) i chyba pojadę jeszcze poszukać tej szafy, a jak nie, to poczytam książkę. Co do dziecka, moje też uwielbia lewą stronę. I lewy jajnik, jak w niego kopie, to aż jęczę z bólu. A wczoraj się chyba odwróciło, tak mi się zdaje, że wcześniej był pleckami odwrócony, bo kopał do środka, a wczoraj robił mi taką gimnastykę artystyczną, że nie wiedziałam, czy na pewno jest OK, nigdy nie był taki aktywny Rano też poskakał. I powiem Wam, że mimo, że ja jestem dopiero w 24 tc, to mam już dosyć pokaźny brzuszek, jak jestem w swetrze. Wczoraj bardzo dużo jeździłam autobusami i tramwajami, niestety z rozpiętą kurtką, bo nie umiem jej dopiąć, robię to tylko w kryzysowej sytuacji na dworze. Zero reakcji Tzn. owszem, ludzie się patrzą, czasami z uśmiechem, ale w autobusie czy tramwaju odwracają głowę Na szczęście dobrze się czułam, ale gdybym miała twardnienie, to musiałabym prosić o zwolnienie miejsca. Nie, żebym tam wchodziła z postawą roszczeniową, bo jechałam na zakupy, ale ja już tak zostałam wychowywana, jak widzę słaniającą się na nogach staruszkę, babkę w ciąży, faceta o kulach czy nawet 40-letnią babkę objuczoną siatami, to im ustępuję..[/QUOTE]Moje też lewostronne. Dziś jechałam do dentysty autobusem. Wsiadłam, ludzi pełno. Siostra mi przywiozła kurtkę, jeszcze mam w niej luzy, ale brzuch widoczny. Jakaś baba, nie powiem, koło 50tki może siedziała - obrzuciła mnie wzrokiem od dołu do góry i odwróciła spojrzenie. Odwzajemniłam się też ją obczajając od góry do dołu (widziała to ) i przeszłam kawałek na tył, usiadłam sobie. Ludzie są okropni.
|
|||||
|
|
|
#2109 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
Okres pobierania zasiłku chorobowego jest okresem nieskładkowym. Żadnych składek.
|
|
#2111 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32443708]Cześć,
Wstałam, mam podły humor, ale muszę coś robić, a nie tylko siedzieć przed kompem. Posprzątam (sprzątam codziennie, a codziennie jest syf i to samo do robienia, głównie odkurzanie - przez koty :/ Czasami mam już tego dość, ale z drugiej strony nie wyobrażam sobie bez nich -a właściwie bez jednego, bo drugi jest już bardzo stary i powoli przygotowuję się do tego, że wkrótce może go zabraknąć- życia) i chyba pojadę jeszcze poszukać tej szafy, a jak nie, to poczytam książkę. I powiem Wam, że mimo, że ja jestem dopiero w 24 tc, to mam już dosyć pokaźny brzuszek, jak jestem w swetrze. Wczoraj bardzo dużo jeździłam autobusami i tramwajami, niestety z rozpiętą kurtką, bo nie umiem jej dopiąć, robię to tylko w kryzysowej sytuacji na dworze. Zero reakcji Tzn. owszem, ludzie się patrzą, czasami z uśmiechem, ale w autobusie czy tramwaju odwracają głowę Na szczęście dobrze się czułam, ale gdybym miała twardnienie, to musiałabym prosić o zwolnienie miejsca. Nie, żebym tam wchodziła z postawą roszczeniową, bo jechałam na zakupy, ale ja już tak zostałam wychowywana, jak widzę słaniającą się na nogach staruszkę, babkę w ciąży, faceta o kulach czy nawet 40-letnią babkę objuczoną siatami, to im ustępuję..[/QUOTE]no jeśli budzisz się z takim humorem to strach się bać co będzie później ![]() co do autobusów - to już nie te czasy gdzie rodzice zwracali uwagę że trzeba trochę szacunku okazać - zapomnij ![]() Cytat:
co prawda też się na niego czasami wkurzę, bo nie zniesie czegoś o co go poproszę, albo twierdzi że czas na malowanie jeszcze jest - bo nie ma jak wywietrzyć mieszkania, a ja jestem Control Freakiem i wszystko muszę mieć gotowe na teraz, ale nie ma czegoś takiego. Nie przynosi mi sterty naczyń, pyta czy dobrze się czuję, nie pozwala za długo stać i jak nie mam ochoty nie patrzy na mnie z pod byka, że nie wstaję z łóżka. Teraz dopiero zauważam ile ten człowiek ma do mnie cierpliwości ![]() Cytat:
zawsze zastanawiałam się która grupa jest gorsza. Współczuję tylko![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2112 |
|
Zakorzenienie
|
fonn, pępek Ci zaraz wylezie.
:brzydal :
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32444300]Masakra... Ja tak ogólnie to zawsze miała złe zdanie o komunikacji miejskiej, po prostu jej nie cierpię, ale nie mam wyjścia, muszę korzystać. Teraz to już mnie dobija dokumentnie.
---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Ja nie wiem, po co oni się tak gapią. Jak nie chcą ustępować, to niech sobie już siedzą, ale niech się chociaż nie gapią z tymi głupimi minami...[/QUOTE] No dokładnie... W ogóle jak szliśmy z mężem na zakupy w niedzielę jakaś laska szła i ponoć też mnie obrzuciła dziwnym spojrzeniem - mąż mówił. No to ja pytam, że co? Może gdzieś brudna jestem albo jakoś bardzo źle/brzydko wyglądam. Mąż mnie obejrzał i mówi, że nie wszystko ok. Nie wiem co myśleć... Niektórzy ludzie chyba są jacyś dziwni... Jeszcze w jakieś kompleksy wpadnę jak to się będzie powtarzać...
|
|
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
_Agata - wybacz, ale chciałam zapytać bo w jednym z postów napisałaś że zaczniesz testowanie pieluch od tych tańszych? czy od razu od tych polecanych Polskich? i ile jest wkładów razem z okryciem w cenie 85 zł?
|
|
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2116 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2117 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A TŻ się dziwi, że robię awanturę z jakiegoś głupiego powodu. Wczoraj oglądałam NW i miałam ochotę wywalić telewizor, jak Kinga się nie umiała zapytać o tę premię (jeśli oglądacie, to wiecie, o co chodzi:P)
|
|
|
|
|
#2118 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32444975]Tak, ale czuję, że to te hormony chyba, albo, jak to się mówi - wali mi na dekiel powoli. Nawet Na Wspólnej mnie już wkurza
A TŻ się dziwi, że robię awanturę z jakiegoś głupiego powodu. Wczoraj oglądałam NW i miałam ochotę wywalić telewizor, jak Kinga się nie umiała zapytać o tę premię (jeśli oglądacie, to wiecie, o co chodzi:P) [/QUOTE]ja właśnie oglądam. |
|
|
|
#2119 |
|
Zadomowienie
|
Bry
Ja mam podobnie jak fonn, w ciągu ostatnich 2 tygodni brzuch mi bardzo urósł. Moze jest to wizualnie spowodowane piciem nieludzkiej ilości wody. Do toalety chodzę dziennie z 25 razy jak nic. No ale liczyłam na to, że może ta woda coś mi odblokuje, że ten zastój zniknie. Od wczoraj jest lepiej, dzisiaj nie wzięłam już apapu ani nospy, wczoraj wzięłam tylko jeden apap po południu i do wieczora był spokój. Nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa, moze jakoś dociągnę do końca tej ciąży. W ogóle to zła jestem na tego mojego starego lekarza, bo nie dość, ze niezaregował na te 500 leukocytów w moczu to jeszcze olał poczatki anemii, jakbym nie trafiła do tego szpitala to różnie mogłoby być, bo znajoma położna mówiła, że niby ta anemia na dziecko moze przejść? Moja siostra cioteczna urodziła wczoraj dziewczynkę. Pojechała do szpitala koło 18ej a 21:20 już mała była na świecie. Zazdroszczę krótkiego porodu. libretka mnie ostatnio drętwieje za to stopa. Masakryczne uczucie. Zanim ją rozmasuje albo wymoczę w ciepłej wodzie to mija trochę czasu. Przed ciążą nigdy tak nie miałam żeby na moich oczach palce się same wyginały, muszę z całej siły ręką odgiąć je w drugą stronę. Jak mnie złapało wczoraj to już z tego wszystkiego zaczęłam się śmiać, bo co chwila mi coś jest. Jeszcze mąż mnie rozśmieszył, bo przed pójściem do łazienki powiedział, że idzie pod prysznic, smaruje pięty i oko (łuszczy mu się powieka) i idzie spać i taki mnie atak śmiechu złapał, bo tak sobie pomyślałam, ze jak dwoje emerytow, ja cała komoda leków, on jakieś maści na noc. |
|
|
|
#2120 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam telewizji więc nie oglądam
a teraz zabieram się za prasownie
|
|
|
|
#2121 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;32444975]Tak, ale czuję, że to te hormony chyba, albo, jak to się mówi - wali mi na dekiel powoli. Nawet Na Wspólnej mnie już wkurza
A TŻ się dziwi, że robię awanturę z jakiegoś głupiego powodu. Wczoraj oglądałam NW i miałam ochotę wywalić telewizor, jak Kinga się nie umiała zapytać o tę premię (jeśli oglądacie, to wiecie, o co chodzi:P) [/QUOTE]Oglądam,masakra ja bym od razu się zapytała-zawsze dodatkowa kaska.Zerknęłam też wczoraj na Mjak Miłość i myślałam że padne z kanapy.kinga nasmarowała się kremem do opalania a pózniej leżała w cieniu na leżaczku |
|
|
|
#2122 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2123 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wkurzają mnie scenarzyści :P Innych seriali już nie oglądam, jedynie jeszcze Hoży Doktorzy i Californication, na poprawę humoru. |
|
|
|
|
#2124 |
|
Wtajemniczenie
|
Ostatnio obcięłam sobie paznokcie u stóp-kurna już mam z tym problem ale jeszcze daję radę.Plecy mnie bolą i drętwieję mi prawa noga az po same kolano.Z ubraniem skarpetek tez mam problem i butów,tzn ubrac ubiorę ale muszę się nagimnastykować.
Dzisiaj boli mnie brzuch a chciałam jeszcze odkurzyć ale już nie dam rady ![]() Zaraz spadam na plotki do koleżanki też ciężarnej,potem po młodego. ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- ja tam wolę słoneczko-moge cały dzień plackiem leżeć na plaży ale te wakacje na pewno mi się to nie przydaży
|
|
|
|
#2125 |
|
Rozeznanie
|
Mi wczoraj zdrętwiała cała prawa łydka plus stopa i trzymało ze 3 godziny, to jest tragedia, nijak się nie umiem tego pozbyć
|
|
|
|
#2126 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj, ja mam hasło zaczynające się na "j" ...
Nasz skarb: http://www.suwaczki.com/tickers/klz9mg7ydcco6bvx.png Nasz ślub: http://s3.suwaczek.com/20100922640113.png Jesteśmy razem od: http://s1.suwaczek.com/200706022338.png "Jest bowiem kilka odmian ciszy; najlepsza jest ta, która zapada z wyboru człowieka, a nie przeciw niemu" |
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
Ja M jak miłość nie oglądałam od x czasu, więc nie ogarniam co się tam dzieje. A Na Wspólnej to najbardziej wkurza mnie pseudodekadencka babcia, której synalek nie umie się postawić. Znając siebie, od pierwszego spotkania zostałaby zrównana z ziemią a synalek zostałby sam jak palec, skoro z niego taki cieć, że nie umie odciąć pępowiny.
|
|
|
|
#2128 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj M pyta sie mnie czy ja zaczynam powoli torbe do szpitala pakować
przecież mówie do niego że jeszcze nic nie mam kupione to co ja mam spaakować.Ach ci faceci
|
|
|
|
#2129 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
Idę się zdrzemnąć chyba... Będzie powtórka z wczoraj: nic nie zrobione.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.

Rano też poskakał.
Tzn. owszem, ludzie się patrzą, czasami z uśmiechem, ale w autobusie czy tramwaju odwracają głowę 

Ale przecież w wózku będzie Dziewczynka jechała więc to taka jakby jej torba będzie
A Tatuś tylko będzie kierowcą, szoferem 
Tzn w Krynicy Morskiej.Ale czynsz mi wyliczyła w okresie grzewczym za wszystkie opłaty oprócz prądu wychodzi ok 900zł
i jeszcze musiałabym wpłacić kaucję 4700zł.Przepraszam ale k..a oni są nienormalni ja takiej kwoty nie posiadam a w kolejny kredyt pchać się nie mam zamiaru.A przedszkole,lekarz,Filip ma astme jest pod stałą kontrolą lekarzy to samo M(on jest po raku) no i to że M miałby ze 120km do pracy.Więc odmówiłam