|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
kooocurku nie przesadzasz
rozmawiałaś z nią o co jej tak naprawdę chodzi?
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cytat:
Jak tak można... Kurdę, powinna Ci pomagać a nie takie kłody pod nogi... Mam nadzieję,że się ogarnie i przestanie taka być, to Twój ślub ![]() ZA DNI DO ŚLUBU! Gdyż najtrudniejszy egzamin z moich znienawidzonych studiów zdałam na 4.5 w pierwszym terminie
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aczkolwiek zawitałabym na policji chociazby w sprawie "doradzenia sie" w sumie ciekawe co to za prukwa.
|
|
#1805 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jestem mi strasznie przykro...chciałabym miec koo siebie osobe, która bedzie mnie wspierac i cieszyc si ze mna a nie wszystko kwitować głupim tekstem i smiac sie.... p.s. Kindziu nie zazdroszcze sytuacji...Ode mnie masz buziaka ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluję..... |
|||
|
|
|
#1806 |
|
Zakorzenienie
|
kocur- tez wydaje mi sie ze zazdrosci... Szkoda ze tak to wyszlo.. Sama czesto nie moge znalec z siostrami wspolnego jezyka na temat slubu bo mam wrazenie ze jest to dla nich drazliwy temat wiec sobie w chwili obecnej daruje..
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
na razie jest cisza ale poczekam cierpliwie na rozwój sytuacji, jeśli jeszcze raz zacznie nas nękać pójdę z tym na policję z kwitkiem nie mogą mnie odesłać, powiem że to jest psychiczne nękanie
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co jest najgorsze, że wyczuwam wiele zazdrosci o dom o firmę o mojego faceta....juz sama nie wiem... Czasami mysle, ze wymyslam ale chyba nie....moj Tz to samo powiedział.... ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Ja bym to zgłosila.....żeby pozniej w razie W dowód był..... |
|
|
|
|
#1809 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
co do zaproszeń w pracy uwazam że lepszym pomysłem jest wysłanie wszystkim maila informacyjnego o uroczystości - wiem po sobie ze na tablicę informayjną raczej nie patrzę Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
hmmm Cytat:
wszytskiego co najlepsze na nowej drodze życia Cytat:
|
|
#1810 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej termometrowi cieplo ![]() Cytat:
pod każdym względem jest taka ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1811 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też tak uważam powiem wam że moja świadkowa zaczyna sie bardziej stresować niż ja i np mam sms typu zostało ci mało czasu do ślubu czyu patrzyłaś już na suknie albo czy myślałaś już o księdze gości? a czy załatwiliście juz to to to i tamto? heh taka świadkowa to skarb - niestety praktycznie juz my mamy wszytsko więc biedna nie moze się wykazać tak jak by chciała i załuję że wczesniej nie pomyślałam że może ładnie poprosić w czymś ją o pomoc tylko tak sama wzytsko na tym alll.... ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- dziewczyny jeszcze 109 dni!!!!
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-02-21 o 11:20 |
|
|
|
|
#1812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz ten ślub jakby ja do tego wszystkiego jeszcze bardziej denerwuje. Zawsze to ona była najstrasza, najpiekniejsza, majaca cudowny dom i dziecko córeczka rodziców i siostra. Teraz sie pozmieniało..i czuje od tamtej pory taka dziwna złość w moim kierunku... Wciąż sobie mówie, ze przesadzam, ale widac chyba nie.. Co mam robic? Kiedys juz z nia gadałam na ten temat a własciwie o dom i firme...bo cuzłam te zazdrość ale moj slub to juz najwyzsze bezszczelność....
|
|
|
|
|
#1813 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1814 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie akurat lepiej sprawdzi się info na tablicy niż mejle. |
|
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
To sie obrazi i zbuntuje rodziców...bedzie dodatkowa wojna i znowu bedzie, ze jestem zła i nienormalna...
|
|
|
|
#1816 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a kiedy ślubujesz? wiesz warto rozdać wczesniej bo tak jak w naszym przypadku to długi weekend więc ludzie na pewno by chciali gdzies pouciekać a tak... przyjdą do nas - przynajmniej mam taka nadzieję ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
tak.. nie pomyślałam o tym - a na weselu będzie obok Was siedziała czy razem z innymi uczestnikami imprezy?
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moi rodzice często porównywali mnie i siostrę. Nadal czasem im się zdarza i to bardzo stresujące, wkurzające, a czasem bardzo przykre. Może jej właśnie smutno, ma wrażenie, że lepiej pokierowałaś swoim życiem i w pewnych sprawach już dla niej za późno. |
|
|
|
|
#1818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
więc do tej pory wydwałao mi się, że czasu na zaproszenia sporo ale jak widzę że Dziewczyny z czerwca juz rozdają to mnie panik system łapie.
|
|
|
|
|
#1819 |
|
Raczkowanie
|
no tak, już tylko 200 dni
To co Ada, naskrobiemy jakąś listę co już mamy i tablicę inspiracji?Jeszcze postaram się dzisiaj coś zrobić w stronę zaproszeń. Znalazłam firmę i od tygodnia przygotowują mi wycenę... dzisiaj ich wreszcie pogoniłam, żeby się spieszyli i jesli mi do jutra nie odpowiedzą, to biore kogoś pewniejszego. Tylko, że oni mi się bardziej podobali, bo bardzo dużo wycinają laserem. Tak mi sie wydaje, bo na stronie są same ogólne informacje, dlatego poprosilam o info. Podejrzewam, ze tylko srodek zaproszenia jest drugkowany, cała okładka jest laserowo obrobiona, na winietkach imiona i nazwiska też są wycinane... Mojemu TZ zalezy na tym laserze, ale jesli wszystko robią kilkakrotnie dłużej niż przewiduje norma to się poważnie zastanawiam... p.s. któraś coś słyszała o venarti? oni sa koljnymi kandydatami do zaproszeń....
|
#1820 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na zdjęciach z budki wyglądasz prześlicznie. Gratuluje ślubu, cieszę się z udanej zabawy weselnej. Jesteś już szczęśliwą żonką Zazdraszam, że to już za Tobą... bo te przygotowania mnie przerażają ![]() Czekam z niecierpliwością na dalsze relacje i zdjęcia pełnego looku. Dużo szczęścia w nowym wspólnym życiu Cytat:
Mimo tego, że już grubo po 9, trzymam, by coś z tego wyszło!!!![]() Cytat:
Zdasz to jutro! Musisz zdać!![]() Cytat:
Kochanie, nie przesadzasz. To Twój ślub, więc masz prawo wymagać od najbliżych Ci osób wsparcia nie tylko mentalnego, ale i dostosowania się do Twoich próśb. Siostra niech się ogarnie, bo nie wolno denerwować PMki przed ślubem ![]() Kilianna mam jeszcze jedna propozycję. Zawsze można poprosić kogoś z gości, by podszedł do bratowej TŻta z nożyczkami i podciął jej kieckę do kolan, tłumacząc, że jest wschodzącym projektantem i tak ta sukienka będzie się prezentowała o niebo lepiej ![]() Byłam wczoraj na przymiarce. W sumie to byłą przymiarka samej podszewki Ale o to też mi chodziło, bo fanka bolerek nie jestem i wybrałam coś, co "standardowego" bolerka przypominać nie będzie. I jednak zrezygnowałam z wiązania gorsetowego. Będzie zamek, a na tym zapięcie na małe guziczki. W sumie mam ramiączka więc nic mi się nie zsunie, a krawcowa nie wypuści mnie z pracowni do póki nic nie będzie idealnie leżało. Poza tym to rozwiązanie będzie lepiej wyglądało do sukni. I pomyśleć, że kiedyś nie lubiłam koronek. teraz jestem w nich tak zakochana, że spać w nocy nie umiałam
|
|
#1821 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2012-02-21 o 11:52 |
|
|
|
|
#1822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Okazało się, że skonczyłam dwie szkoły z tytułami w tym samaym czasue, otworzyłam firmę, mam super faceta i ten nieszczesny dom (może to głupio brzmi, ale tak jest ona ma małe mieszkanie)... Czuje sie paskudnie od rana. Dzięki dziewczynki za wspracie. Jednak to nie jest moja fanaberia.... |
||
|
|
|
#1823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1824 |
|
Rozeznanie
|
Witam się wtorkowo..
wczoraj odebrałam wyniki badań i miałam jakiegoś gangliona co prawda dalej go mam bo pan doktor zapomniał wyciąć mi jedną część.. kazał mi z tym przyjśc jak już buta nie będę mogła założyć.. ehm.. ze sprawami ślubnymi narazie stoję w miejscu.. ehm... Seagirl wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia troszke spóźnione ale szczere![]() za zakupy ślubne .. sukienki i ddś
|
|
|
|
#1825 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z jakies trzy tygodnie :P heh a tak szczerze - to ja lubię mieć wszytsko poukładane i jak teraz widzę jak rozdajemy w ogóle te zaproszenia to ciesze się że zaczęliśmy na poczatku lutego koniec lutego i jeszcze troche zostało choć juz końcówka.... Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
|
|
#1826 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1827 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie moje drogie
Nie było mnie tu kilka dnia więc nie wiem czy jeszcze mnie pamiętacie, a widze, ze bardzo gorące tematy sie tu przewijaly Świezo upieczonej żonce wszystkiego najlepszego!!!! Co do smsow nie odpisywalabym nic i zablokowalabym numer, a jakby to nic nie pomoglo no to na policje... Bratowa? Brak słów...... A u mnie??? Jeśli kogoś to interesuje to mam 109dni do ślubu
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
|
|
|
|
#1828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też mam 109dni do ślubu
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam dodać- zamówiliśmy kołacz weselny
Będzie na 13 marca. Wiec już sobie muszę czas zarezerwować, by go odebrać, popakować i rozwieść. Jeszcze muszę jakieś ładne karteczki z naszymi zdjęciami i wierszykami przygotować do paczek.
|
#1830 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Pewnie nikogo to nie interesuje, ale ustaliłam sama ze sobą, że dziś będę piekła kruche ciasteczka. Mam tylko problem - podejrzałam u koleżanki, że ona macza ciasteczka w czekoladzie i są takie do połowy oblepione czekoladą. Ale jak to zrobić? Trzymać te ciastka aż wyschną? Jak położę na folii, to nie przyklei się ta czekolada? Cytat:
![]() Któraś z Was napisała, że by nie przyszła, gdyby nie mogłą założyć czerni. Szczerze? Jeżeli ktoś z bliskich stwierdziłby, że to jest powód, żeby nie być na moim weselu, to ja takiej osoby na tym weselu nie chcę. W rodzinie i wśród przyjaciół o wszystkim można porozmawiać, a obrażanie się o takie bzdury uważam za strasznie dziecinne. Martwiły mnie raczej zapisy o ryżu i kasie. To o kasie mamy już na zaproszeniach, więc nie wiem czy tego nie wywalić. A ten ryż to niby nie taka duża sprawa, ale ja strasznie nie chcę wydłubywać śmieci z głowy przed weselem. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Rozważałaś zmianę świadkowej czy to raczej nie wchodzi w grę?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.

rozmawiałaś z nią o co jej tak naprawdę chodzi?
26.11.2011
19.05.2012 

ZA DNI DO ŚLUBU!
Gdyż najtrudniejszy egzamin z moich znienawidzonych studiów zdałam na 4.5 w pierwszym terminie

) no i teraz sama nie wiem znalazłam takie trzy (każde z innego materiału lecz jednocześnie każdy z tych materiałów mam w swojej sukni) i sama nie wiem

najgorsze jest to, że jak mówię że mam problem, to wszyscy mówią "ale Pani taka szczuplutka i malutka" i jak niosą trzecią parę butów których nie mogę zasunąć to dopiero ogarniają... jeśli chodzi o spodnie to kupuje jedynie w mango... tylko tam fason jest ok jak dla mnie. 
pod każdym względem jest taka 

Mimo tego, że już grubo po 9, trzymam, by coś z tego wyszło!!!
Kochanie, nie przesadzasz. To Twój ślub, więc masz prawo wymagać od najbliżych Ci osób wsparcia nie tylko mentalnego, ale i dostosowania się do Twoich próśb.