|
|
#931 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Cytat:
Cytat:
tzn ogólnie jest ok, ale przy opróżnianiu się kurzy ... ale plus taki, że nie trzeba kupować worków Cytat:
u nas wieeeeeje i pada ... spacer sobie chyba darujemy ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
mam nadzieję, że szybko Jej przejdzie a do Warszawy to z małżem masz jechać? ... trudna sytuacja |
||||
|
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
u nas tez wieje i pada deszcz, nienawidze tej chlapy i blota
![]() Cytat:
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
Karola
Mayaszko , kciuki trzymam, aby to nie bylo nic powaznego
|
#934 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczyny
ale strasznie mnie to stresuje i niewiem co robic.... Aniu, mam jechac na szkolenie (mam je prowadzic...)
|
#935 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale z mojego punktu widzenia mój ma wszystko co trzeba a o jakich bajerach myślisz? myślałam o tych dwóch poziomach...na jakiej zasadzie to działa? bo przecie do mojego też mogę dwie blachy etc wrzucić ![]() Cytat:
i za wyniki ![]() Cytat:
U mnie w domu zawsze były workowe, ale kupowany był jeden taki materiałowy wielorazowy i średnio mi się to podobało...kurzyło się, ale ja nie wynosiłam do śmieci więc![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
a zrezygnować nie możesz tak w razie "w"? a gdzie Angy?
|
|
#936 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, hmmm, chcę, żeby dzwonił , żeby dało się pisać dość łatwo sms-y i żeby był ładny , zobaczę, co mi zaproponują, bo ja mam 2 telefony na siebie (jeden jest małża), ale niski abonament i chcę to utrzymać. Małż dostanie moją Nokię w spadku ![]() Cytat:
Hmmm, ja bym poszła w angielski, bo co dalej po dwóch semestrach innego języka? Cytat:
![]() A może to trzydniówka? Czy za niska temp.?
|
|
|
#937 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to jestg trochę skomplikowane nie jade sama, więc wiadomo pomieszam plany tez komuś innego, a po drugie głupio mi bo się umówiłam .... no i tys w plecy ale to akurat najmniejszy pikuś najwyzej nie pojade i tyle, a co ma byc to będzie... ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- tez o tym myśle niewiem czy taka niska, we wtorek 39,9, wczoraj wieczorem 38,8, gdoz temu 37,5 ale wczoraj rano miała jeszcze niższa a potem podskoczyła
|
|
#938 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() *** sylko, bo zapomnę , kupiłam tę szczoteczkę elektryczną, a Ty?
|
|
|
#939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przy trzydniówce temperatura jest 39-40 i ciężko ją zbić pamiętam jak Zuza miałaCytat:
sama zobaczyszNa pewno będzie wiadomo jak nagle temp sama spadnie i pojawi się prawie od razu wysypka ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- patrzcie...tylko ja do końca nie słuchałam, bo średnio tu mogę ![]() Nieszczepione dzieci są zdrowsze - teraz jest to oficjalnie potwierdzone! (ale nie-szczepione chyba powinno być osobno? )
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-02-23 o 12:23 |
||
|
|
|
#940 | ||||
|
Zadomowienie
|
Siedzę w pracy niewyspana, bo Tymek o 3.40 wstał gotowy do zabawy ![]() Cytat:
Czytałam coś, że nie powinny pić mięty dzieci z refluksem, torsjami i nie pamiętam czym jeszcze, ale u zdrowego dziecka, to chyba żadnych problemów być nie powinno. Poza tym wydaje mi się, że to wyżej, to bardziej o świeżej mięcie, a taka suszona to raczej dziesiąta woda po kisielu Zastanawiasz się czy Kubie dać?Cytat:
.
Edytowane przez morska Czas edycji: 2012-02-23 o 12:32 |
||||
|
|
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry pomysł, umowę mam do kwietnia, ale zawsze wcześniej dzwonią, więc zobaczę, jak będzie teraz
|
|
#942 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Razem ~~~~~~~~~~~ Maya - zdrówka dla Zuzy, może to jakiś wirusik krąży po organizmie ![]() .
Edytowane przez morska Czas edycji: 2012-02-23 o 12:31 |
|||
|
|
|
#943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wstaliście o tej godzinie? No to by się zgadzało, może to są te "wrażliwe" dzieci. Ja już Kubie dałam, właśnie taką z torebki, ale mam też suszoną przez tatę, ale chyba tej nie dam. Czy taka to też "dziesiąta woda po kisielu"?
|
|
|
#944 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tymek zasnął koło 5., ale ja już o 6. musiałam wstawać ![]() Podobno o niebo lepsza w smaku taka własnoręcznie ususzona Czytałam, że taka zachowuje dużo więcej właściwości niż ta "sklepowa", ale na pewno mniej niż olejki. Ja bym chyba dała, choćby niewielkie ilości.~~~~~~~~ Przenoszę się do sali bez komputerów Do później ![]() .
|
|
#945 |
|
Ola-Unhola
|
Wklejam foto.
Aniu, jeszcze nie mamy kanapy. Chyba kupimy ja w sierpniu dopiero, jak wrocimy z wakacji, Teraz chyba wolę odłozyć tą kase Karola, Bartek bardzo szybko wszystko przyswaja i ma rewelacyjną pamięć Jola, po dwóch semestrach kontynuacja na własną rękę, Tesciow mówili, ze mogą się dołożyć 2012-02-23 12.37.07.jpg 2012-02-23 12.37.15.jpg
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2012-02-23 o 12:40 |
|
|
|
#946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wiem, że lepsza w smaku, bo sama ją piję Buuu ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
, ale dlaczego w takim razie uważasz, że angielski lepiej brać?Ładnie wyszło
|
|
|
#947 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
I jakoś angielski chyba najlatwiej przyswoić. Tak mi się wydaje, może się mylę. Maja, zdrówka dla Zuzi. Kurcze może to rzeczywiście tylko trzydniówka. Oby
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#949 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i uważam też że Tymek poradzi sobie, w końcu to już duży chłopak ![]() ale oczywiście sama podejmiesz najlepszą decyzję Zuza niedawno jak ją odbierałam powiedziała że "koka" Ciocie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() co do Bartka to myślę że może na drugi język zapisz go za jakiś czas a teraz na ten ang zresztą znasz swojego Syna i wiesz najlepiej
|
|
#950 | |
|
Ola-Unhola
|
![]() ![]() Cytat:
O nie lampy nie zmienię, wszędzie oprócz sypialni i dzieci mamy tą serię ![]() Ide kłaśc Antosia i po Bartka. papa
|
|
#951 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a z tym lekarzem to nie wiem czy złapie bo on tez na pogotowiu ma dyżury więc róznie może byc Cytat:
Cytat:
Cytat:
*** ale mam stresa
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Tak sie dzisiaj rozczulilam , Werka przytulila mnie i szepnela na ucho"kocham cie mamusku"
wogole nie pisalam wam ze ostatnio przechodzimy okres"sto pytan do..." mamo a po co to , a co to jest, a co to znaczy itp. czasem zadaje mi takie pytanie ze dumam chwile jaka dac odpowiedz zeby zrozumiala
|
#953 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak nie złapiesz lekarza to moze przejedz się na pogotowie po prostu ![]() Cytat:
/ te dwa poziomy, samoczyszczenie itp ![]() hmm dokładnie się nie wczytywałam, ale opinie są super ... ma dwa wentylatory i podobno zapachy sie nie mieszają ![]() my mielismy kiedyś workowy, ale worki kupowaliśmy jednorazowe może świętuje ojjj wcześnie zaczął dzień ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dobrze ze piszesz,myslałam że się rozgniewałaś na mnie czy coś
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#956 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No właśnie nie wiem co zrobić ![]() Ja z kolei, jak Tymka niedawno odbierałam, to usłyszałam od Pani, że walnął Jej "Cześć Ewa, co robisz?" A ostatnio jak Go odbieram, to stoi za bramką i macha "Papa, dzieeeci" - śmiać mi się chce wtedy, dorosły się znalazł ![]() Generalnie rozgadał się tak, że szok Nawet nieznajomych zagaduje Bardzo się cieszę, bo jeszcze niedawno martwiłam się, ze nie mówi ![]() .
|
|
#957 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej zadzwonić i się zorientować w sytuacji ![]() ![]() Cytat:
Mamy to samo , Ty się głowisz, co odpowiedzieć, żeby zrozumiała, ja czasem nie znam odpowiedzi (wychodzą braki w geografii i fizyce np. )Cytat:
![]() , wiem, jak to cieszy ![]() *** Kuba od wczoraj każe mówić do siebie per Pimpek, bo utrzymuje, że jest pieskiem. Chodzi na czworaka, udaje, że pije mleczko i je kość Dziś obudził się rano na siku i na czworaka wracał do łóżeczka
|
|
|
#958 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ja juz po tatuazu namordowalam sie dzis strasznie, a jeszcze poprawialam ten na plecach wiec jestem cala obolala chata zasyfiona, nawet nie sprzatam bo jutro beda podwieszac sufit w przedpokoju i znow masakra bedzie
|
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
Jola twoj Pimpek wymiata
moja panna ma takie male oczka zmeczone- doszedl katar jednak i znowu ma 37,7 ![]() za to apetyt juz lepszy dzisiaj
|
#960 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja też mam dość myślenia o kolanach ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
i Antosiowi tego bólu a rozmawiałaś kiedyś ze swoim lekarzem o tych kupowych problemach Antosia?Cytat:
![]() Cytat:
z jednej strony dobrze doszlifować jeden język,z drugiej strony,na pewno kiedyś w szkole dojdzie drugi ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
jeszcze nie doczytałam,czy byliście u lekarza,ale trzymam żeby temperatura spadła i Zuzia wróciła do zdrowia |
||||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

tylko jeszcze myślę jak go sfinansuję
tzn ogólnie jest ok, ale przy opróżnianiu się kurzy
... ale plus taki, że nie trzeba kupować worków

, kciuki trzymam, aby to nie bylo nic powaznego 
NIE LUBIĘ TROLLI
, hmmm, chcę, żeby dzwonił
Czy za niska temp.?

)
Do później 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
(wychodzą braki w geografii i fizyce np.
, wiem, jak to cieszy