Wszystko o Avonie - cz.26 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-23, 20:59   #2341
Oja 84
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
Oja - Dokia w bucikach ma odnośniki do następnych katalogów, netto, AM itp. tam poszukaj
tam też już szukałam ale nie ma jest tylko kat, netto i formularz

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 21:01   #2342
paula1109
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
omg... to może weź moje siwe włosy? ja w tym roku kończę 24 lata i siwych mam mnóstwo, ale tylko po jednej części głowy... też dziwnie ale nie narzekam, bo mogłabym mieć na całej :P zaczęłam siwieć chyba w liceum a pierwszy siwy włos mama u mnie znalazła jak miałam 5 lat ale ja mam ciemny brąz i się odznaczają mocno...

a co do farb z Avonu to nawet mi pasowały ale niestety siwych nie złapały wszystkich

mam 23 lata i też mam gdzie nie gdzie siwe włosy,co do avonowych farb nie używałam ale wiem,że nie kryją dobrze siwych włosów,a tak to
paula1109 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 21:03   #2343
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
A jakbyś spróbowała z próbkami? Mnie się wydaje że raczej nie tyle wiek co potrzeby skóry są wyznacznikiem doboru kremu, przynajmniej ja tak robię. ( spróbuj serum czerwonego- ono jest w próbkach- a jest na prawdę świetne )

Natomiast kiedyś przy bardzo dużym wysuszeniu skóry używałam po prostu na noc kremu do rąk z olejkiem ryżowym- i dawał spora ulgę skórze
Przeszukałam moje próbki i znalazłam jedną kremu na dzień niebieskiego, jutro rano przetestuję w takim razie Serum Sarunieczka mi odradzała (dla tak młodej cery), ale na próbce mogę wypróbować, nie umrę od tego
Dziękuję za rady

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Napisane przez paula1109 Pokaż wiadomość
mam 23 lata i też mam gdzie nie gdzie siwe włosy,co do avonowych farb nie używałam ale wiem,że nie kryją dobrze siwych włosów,a tak to
Mi zakryły Jestem wyjątkiem?
Stary 2012-02-23, 21:05   #2344
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Ja jestem przed 30stką i ani jednego siwego włosa, na szczęście koleżanki też nie mają dlatego się dziwię
no to masz szczęście
ja mam koleżankę, która w wieku 18 lat została siwiuteńka - jak gołąbek
i mówiła, że to po tacie, bo on tez w wieku 18 lat osiwiał
dziewczyna nosiła długie włosy do pasa i zawsze ufarbowane na czarno
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 21:12   #2345
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Przeszukałam moje próbki i znalazłam jedną kremu na dzień niebieskiego, jutro rano przetestuję w takim razie Serum Sarunieczka mi odradzała (dla tak młodej cery), ale na próbce mogę wypróbować, nie umrę od tego
Dziękuję za rady

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Mi zakryły Jestem wyjątkiem?
Od próbki na pewno nie. U mnie zamawia je dziewczyna która ma 20 lat i bardzo jest zadowolona.

Mnie tez pokryła siwe.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 21:18   #2346
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Od próbki na pewno nie. U mnie zamawia je dziewczyna która ma 20 lat i bardzo jest zadowolona.

Mnie tez pokryła siwe.
To mnie pocieszyłaś Jak ona jest zadowolona, choć młoda i dużo z Was tutaj też, to ja może również będę. Dziękuję Ci
A ona używa go z jakiego powodu, jeśli oczywiście wiesz? Z powodu właściwości nawilżających, przeciwzmarszczkowych czy może innych?

Edytowane przez Kretka666
Czas edycji: 2012-02-23 o 21:25
Kretka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 21:18   #2347
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
tam też już szukałam ale nie ma jest tylko kat, netto i formularz
http://konsultantka.info/oferty-promocyjne/?postTabs=2

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 21:34   #2348
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
To mnie pocieszyłaś Jak ona jest zadowolona, choć młoda i dużo z Was tutaj też, to ja może również będę. Dziękuję Ci
A ona używa go z jakiego powodu, jeśli oczywiście wiesz? Z powodu właściwości nawilżających, przeciwzmarszczkowych czy może innych?
Zmarszczek nie ma. Ma problemy z nadmiernym przesuszaniem się cery i dodatkowo mimo ze buzia bardzo sucha i skóra wręcz się łuszczy to jeszcze mnóstwo czerwonych krostek ( ale nie trądzik)
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 21:35   #2349
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Ja go nie mam, ale właśnie słyszałam że mało go wylatuje, jednak wole te stare wersje pudru, pędzelek, pudełeczko, lusterko i rach ciach.
Myślę że on jest na całość, jako na policzki jest za słaby, to też zależy jakie masz wymagania
Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość
Ja mam jeszcze ten puder i tak pomyślałam sobie, że jak z avonowego mało leci, to może z czasem się "wyrobi". Mi też na początku prawie nic nie leciało z tego HM, ale po około miesiącu wpadłam na to, by na wysuniętym pędzlu porządnie stuknąć pionowo w dłoń- pyłek osypał się do pędzla i potem to już naprawdę fajnie, sprawnie i szybko upiększał . Chodzi o to, że pudru nie masz jeszcze "w pędzlu" tylko w pojemniczku. Ja używałam go lekko pod kości policzkowe i skronie, ale moja twarz zdecydowanie woli róże, nawet w lato i brązerek leży . Za to wspaniale podkreśla dekolt i ramiona latem .

theMonique- spróbuj, może tak będzie "działał" i pokombinuj- taki gadżet jest naprawdę wydajny.
Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
Na avonowy puder w pędzlu pukanie nie działa Walę, stukam, opukuję... kiszka. Tak jakby solidnie zapychał się w dziurce wylotowej
Cytat:
Oj szkoda . Ale o ile pamiętam, też chciałam swój wywalić, bo pomimo różnych zabiegów, m.in strzepywania jak termometr, przez długi czas nie było nic... Ale niezmordowana siłowałam się dalej i efekt był. A może faktycznie jest tam tylko jakiś 1 mały otworek dla bezpieczeństwa, żeby efektu tandety nie było i żeby dziewczyny sobie tym krzywdy nie robiły .
Mimo wszystko ja bym pukała dalej
No niestety u mnie strzepywanie, pukanie, stukanie i inne tym podobne czynności nie pomagają w wydobyciu tego pudru
Postanowiłam jednak go wykończyć i za każdym razem odkręcam ten dolny zbiorniczek i zwyczajnie nabieram puder pędzlem.
I o dziwo wcale nie zużywa się szybciej
Kairra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 21:37   #2350
Oja 84
Zadomowienie

Dziękuję bardzo!
jednak nie ma żadnego programu na te FAE...
weszłam na strefę żeby napisać tą reklamację ale zajrzałam jeszcze do faktury i...nie mam pojęcia jak to się stało ale ja nie zamówiłam 20 kat tylko te nieszczęsne 15!

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 21:40   #2351
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Ja stosuję go do korygowania rysów twarzy i na kości policzkowe w połączeniu z różem. Moim zdaniem jest bardzo delikatny, muszę go machnąć solidnie kilka razy żeby był efekt.
Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Ja go nie mam, ale właśnie słyszałam że mało go wylatuje, jednak wole te stare wersje pudru, pędzelek, pudełeczko, lusterko i rach ciach.
Myślę że on jest na całość, jako na policzki jest za słaby, to też zależy jakie masz wymagania
Cytat:
Ja mam jeszcze ten puder i tak pomyślałam sobie, że jak z avonowego mało leci, to może z czasem się "wyrobi". Mi też na początku prawie nic nie leciało z tego HM, ale po około miesiącu wpadłam na to, by na wysuniętym pędzlu porządnie stuknąć pionowo w dłoń- pyłek osypał się do pędzla i potem to już naprawdę fajnie, sprawnie i szybko upiększał . Chodzi o to, że pudru nie masz jeszcze "w pędzlu" tylko w pojemniczku. Ja używałam go lekko pod kości policzkowe i skronie, ale moja twarz zdecydowanie woli róże, nawet w lato i brązerek leży . Za to wspaniale podkreśla dekolt i ramiona latem .

theMonique- spróbuj, może tak będzie "działał" i pokombinuj- taki gadżet jest naprawdę wydajny.
dzieki Wam bede probowac na wszystkie sposoby

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

Stary 2012-02-23, 21:42   #2352
nosy
Raczkowanie

Pomocy!!!!!!!!
waham sie dzisiaj złożyć zamówienie !
Klientka z katalogu nr 4 chce dość pokaźne zamowienie,ale podkreśliła,ze potrzebuje to do czwartku,bo potem wyjeżdza.Tylko,że ja zawsze biore na paczkomat i teraz data mnie przerazila planowana dostawa na 6 marca.
Coś mi tu jednak nie gra,bo skoro dzisiaj zloże zamówienie to ta paczka powinna byc w pon ewentualnie w wtorek.Jak mysliscie zamawiac czy nie?
nie chce zostac potem z tymi kosmetykami.Kiedy tam paczka w końcu przyjdzie?
nosy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 21:42   #2353
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Zmarszczek nie ma. Ma problemy z nadmiernym przesuszaniem się cery i dodatkowo mimo ze buzia bardzo sucha i skóra wręcz się łuszczy to jeszcze mnóstwo czerwonych krostek ( ale nie trądzik)
Taki sam problem, choć moja na szczęście się nie łuszczy. Mam nadzieję, że mi też pomoże Mama mojego TŻ-ta dostała ode mnie to serum pod choinkę (bo używa całej serii czerwonej, a serum tylko nie miała) i jest zachwycona również. Wygładzona buzia (jak z photoshopa niemal!), nawilżona i nie przetłuszczona przy tym, a ma taki problem. Jednak ona ma lat 40 i nie sądziłam, że ja bym mogła takiego specyfiku używać
Stary 2012-02-23, 21:44   #2354
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Taki sam problem, choć moja na szczęście się nie łuszczy. Mam nadzieję, że mi też pomoże Mama mojego TŻ-ta dostała ode mnie to serum pod choinkę (bo używa całej serii czerwonej, a serum tylko nie miała) i jest zachwycona również. Wygładzona buzia (jak z photoshopa niemal!), nawilżona i nie przetłuszczona przy tym, a ma taki problem. Jednak ona ma lat 40 i nie sądziłam, że ja bym mogła takiego specyfiku używać
mam to czerwone serum zachomikowane, chciałam mamie na dzień mamy dać Ale teraz to się zastanawiam czy sobie nie użyć

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 21:47   #2355
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nosy Pokaż wiadomość
Pomocy!!!!!!!!
Klientka z katalogu nr 4 chce dość pokaźne zamowienie,ale podkreśliła,ze potrzebuje to do czwartku,bo potem wyjeżdza.Tylko,że ja zawsze biore na paczkomat i teraz data mnie przerazila planowana dostawa na 6 marca.
Coś mi tu jednak nie gra,bo skoro dzisiaj zloże zamówienie to ta paczka powinna byc w pon ewentualnie w wtorek.Jak mysliscie zamawiac czy nie?
Katalog 4 nie zaczął jeszcze obowiązywać, dlatego dobrze pokazuje Ci datę planowanej dostawy. katalog 4 obowiązuje od 1.03.
Stary 2012-02-23, 21:49   #2356
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Pomocy!!!!!!!!
kat. 4 wchodzi od czwartku, więc jesli klientka chce zakupy do czwratku to tylko z kat. 3, a z kat. 4 możesz jej kupić w czwatrek w COKu innej możliwości nie ma
Stary 2012-02-23, 21:50   #2357
wiuniaaa
Rozeznanie

Cytat:
No właśnie na ekspedientki liczę Już postanowiłam, że na 100% odwiedzę aptekę, bo są tam młode, mile kobietki, które mnie kojarzą (nie dziwne, bo kupuję ze dwa razy w miesiącu i ledwo się toczę hahaah) i piekarnię niedaleko domu. 3majcie kciuki
Będę 3mać kciuki. Powodzenia kochana!

Cytat:
Napisane przez zlotowlosa2005 Pokaż wiadomość
Ja znalazłam wyjście z patowej sytuacji związanej z brakiem katalogów z wiosenną wyprzedażą...
Ściągnęłam plik na mój telefon-mam stmarfona- i w takiej wersji pokazuję klientkom. Wiadomo, że to nie to samo, ale zanim dostałabym te katalogi to znając Avon wszystko byłoby wykupione i znowu zaczęłaby się bieganina po COKach a tak zamówię już a zapłacą przy odbiorze produktów z K4.
A ja ściągnęłam plik i po prostu go wydrukowałam i zszyłam zszywaczem. Chcę mieć chociaż jeden egzemplarz w formie papierowej - tak w razie "w". A większości klientek wysłałam go mailem.

http://www.suwaczek.pl/cache/a95eb46ae0.png
wiuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 21:51   #2358
nosy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
Katalog 4 nie zaczął jeszcze obowiązywać, dlatego dobrze pokazuje Ci datę planowanej dostawy. katalog 4 obowiązuje od 1.03.
dziękuje za odpowiedź,czyli nie mam szans dostać wcześniej tej paczki niż 6 marzec? a co jak wzięłabym płatnego kuriera? chyba bede musiała zadzownic z rana do avonu
nosy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 21:53   #2359
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuje za odpowiedź,czyli nie mam szans dostać wcześniej tej paczki niż 6 marzec? a co jak wzięłabym płatnego kuriera? chyba bede musiała zadzownic z rana do avonu
nie ma szans nawet jak zadzwonisz
a klientka zamawia same nowosci? moze sa te produkty w 3 w podobnych cenach?

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

Stary 2012-02-23, 21:54   #2360
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
z tego co pisały dziewczyny, to płatny kurier tez przyjeżdża dopiero w poniedziałek
tak jest zawsze jak wchodzi nowy katalog
Stary 2012-02-23, 21:54   #2361
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
To i tak szybciej niż w poniedziałek, czyli 5 marca, paczki nie będzie.
Pierwsze dostawy z nowego katalogu są dopiero w poniedziałek.
Jeśli wprowadzam w błąd to poprawcie mnie dziewczyny

Idę nałożyć zieloną maseczkę Clearskin'a
Stary 2012-02-23, 22:02   #2362
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
mam to czerwone serum zachomikowane, chciałam mamie na dzień mamy dać Ale teraz to się zastanawiam czy sobie nie użyć
Dzień Mamy za parę miesięcy, zdążysz przetestować je przynajmniej i z pełną świadomością dobrego dasz mamie nowe

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
Idę nałożyć zieloną maseczkę Clearskin'a
Powiedz jak wrażenia po niej, mam peeling i jest super, w maseczkę bym też zainwestowała Mimo, że mam suchą skórę, to lubię tak ją czasem dogłębnie oczyścić
Stary 2012-02-23, 22:05   #2363
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wiuniaaa Pokaż wiadomość
Będę 3mać kciuki. Powodzenia kochana!

Dziękuję, Słonko

Cytat:
Jedyna opcja, tak jak dziewczyny już napisały, COK...
Cytat:
Dzień Mamy za parę miesięcy, zdążysz przetestować je przynajmniej i z pełną świadomością dobrego dasz mamie nowe

Noooo... niby tak... Ale już myślałam, że mam prezent z głowy

dyniowiec z jabłkami

Edytowane przez kejtiryba
Czas edycji: 2012-02-23 o 22:09
Stary 2012-02-23, 22:28   #2364
Mayasmum
Raczkowanie

Hej Nie miałam wczoraj już siły pisać dłuższego posta a chciałam się pochwalić bo było u mnie święto paczki
Moje wrażenia:
- cienie mystery i smoke&mirrors, mam wrażenie, że są strasznie toporne, musiałam się nieźle namachać żeby zrobić widoczny makeup, idą na zwrot, zamówiłam je bo zakochałam się w kolorkach a jakiś już czas temu obiecałam sobie nigdy przenigdy nie kupować cieni z Avonu, wole Sleek'a i Inglota
- Żelowe kredki Blackberry i Golden Fawn nie mogę sobie darować, że wcześniej nie kupowałam żelowych kredek (nadrobię to w ko4), do tej pory nie umiałam namalować prostej linii na oku ani eyelinerem ani kredka a tu proszę, od ręki, mięciutko, łatwo, mmmm po prostu super, a te kolory...
- Lakier Apricot Mystery no, nie jest doskonały, topornie schnie nawet z tym psikaczem przyspieszającym wysychanie, paznokcie pomalowane wieczorem rano nosiły delikatne ślady poduszki. Do tego odprysk na jednym palcu ale to się nie liczy, wszystkie lakiery odpryskują mi na tym paznokciu
- Lakier Aqua Fantasy - bez super zachwytów, ale ładny, na lato się przyda
- szminki UCR Apricot Mystery i UCR Nude and Infused
- Szminki Can't resist Coral, Diamond rose
- żel spirit - ładnie pachnie i nie zalatuje alkoholem
- maseczka PS biała herbata z netto - moja ukochana, najlepsza, najcudowniejsza i wycofali całą serię... nawet mój TŻ ją lubi

Aaaa no i muszę się wam pochwalić, że dostałam od mojej koleżanki która wciągnęła mnie do Avonu a jest teraz moją liderką żel do ciała PS Greckie Morza i maseczkę z tej samej serii Mmmm w żelu już jestem zakochana, mam gdzieś czy ujędrnia - pchanie nieziemsko i mam po nim taką delikatną, mięciutką skórę... prawie jak moja 5 miesięczna córa (przypomina mi trochę serię z białą herbatą, którą też kochałam), maseczkę wypróbuję jutro

Edytowane przez Mayasmum
Czas edycji: 2012-02-23 o 22:58
Mayasmum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 22:32   #2365
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mayasmum Pokaż wiadomość
Hej Nie miałam wczoraj już siły pisać dłuższego posta a chciałam się pochwalić bo było u mnie święto paczki
Moje wrażenia:
- cienie mystery i smoke&mirrors, mam wrażenie, że są strasznie toporne, musiałam się nieźle namachać żeby zrobić widoczny makeup, idą na zwrot, zamówiłam je bo zakochałam się w kolorkach a jakiś już czas temu obiecałam sobie nigdy przenigdy nie kupować cieni z Avonu, wole Sleek'a i Inglota
- Żelowe kredki Blakberry i Golden Fawn nie mogę sobie darować, że wcześniej nie kupowałam żelowych kredek (znadrobię to w ko4), do tej pory nie umiałam namalować prostej linii na oku ani eyelinerem ani kredka a tu proszę, od ręki, mięciutko, łatwo, mmmm po prostu super, a te kolory...
- Lakier Apricot Mystery no, nie jest doskonały, topornie schnie nawet z tym psikaczem przyspieszającym wysychanie, paznokcie pomalowane wieczorem rano nosiły delikatne ślady poduszki. Do tego odprysk na jednym palcu ale to się nie liczy, wszystkie lakiery odpryskują mi na tym paznokciu
- Lakier Aqua Fantasy - bez super zachwytów, ale ładny, na lato się przyda
- szminki UCR ApricoT Mystery i UCR Nude and Infused
- Szminki Can't resist Coral, Diamond rose
- żel spirit - ładnie pachnie i nie zalatuje alkoholem
- maseczka PS biała herbata z netto - moja ukochana, najlepsza, najcudowniejsza i wycofali całą serię... nawet mój TŻ ją lubi

Aaaa no i muszę się wam pochwalić, że dostałam od mojej koleżanki która wciągnęła mnie do avonu a jest teraz moją liderką żel do ciała PS Greckie MoRza i maseczkę z tej samej serii Mmmm w żelu już jestem zakochana, mam gdzieś czy ujędrnia - pchanie nieziemsko i mam po nim taką delikatną, mięciutką skórę... prawie jak moja 5 miesięczna córa (przypomina mi trochę serię z białą herbatą, którą też kochałam), maczeczkę wypróbuję jutro
A mogłabyś zrobić zdjęcie tych kredek? Cienie Apricot Mystery już sobie odpuściłam, bo jakieś takie miedziane mi się wydały na zdjęciu (ale ciągle waham się nad Smokye Eyes... kolory piękne!), ale nad fioletową kredką myślę i myślę... A te Greckie Morza to co to za jedne, że ich nie kojarzę?

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-23, 22:39   #2366
Mayasmum
Raczkowanie

Cytat:
A mogłabyś zrobić zdjęcie tych kredek? Cienie Apricot Mystery już sobie odpuściłam, bo jakieś takie miedziane mi się wydały na zdjęciu (ale ciągle waham się nad Smokye Eyes... kolory piękne!), ale nad fioletową kredką myślę i myślę... A te Greckie Morza to co to za jedne, że ich nie kojarzę?
Zdjęcia kredek z tego co pamiętam są już na wątku katalogowym, z moim sprzętem zdjęcia lepiej nie wyjdą
A seria Greckie Morza "wchodzi" od 6 katalogu.

Stary 2012-02-23, 22:39   #2367
HoneyIlove
Zakorzenienie

Cytat:
A te Greckie Morza to co to za jedne, że ich nie kojarzę?
seria Grecki Morza wychodzi w kat.6
Stary 2012-02-23, 22:39   #2368
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Powiedz jak wrażenia po niej, mam peeling i jest super, w maseczkę bym też zainwestowała Mimo, że mam suchą skórę, to lubię tak ją czasem dogłębnie oczyścić
Jeżeli nałoży się odpowiednią warstwę (tzn. nie za grubą) to faktycznie schnie tak jak napisano na opakowaniu - 5 min., co dla mnie jest małym minusem, bo wolę się przy maseczce zrelaksować nieco dłużej
Jest dość "ostra", oczy trochę szczypią w czasie wysychania na twarzy, właściwie to cała twarz też trochę szczypie
Buzia po - tak jak po peelingu z tej samej serii - zaczerwieniona, co przynajmniej u mnie oznacza, że oczyściła to, co miała
Jednak tej maseczki zaraz po peelingu z tej serii bym nie zaryzykowała, zbyt mocne są.
Stary 2012-02-23, 22:42   #2369
wiuniaaa
Rozeznanie

Cytat:
A te Greckie Morza to co to za jedne, że ich nie kojarzę?
Nowa linia wchodzi w kat.6.
Będzie w nim żel do ciała, maseczka do twarzy i żel pod oczy.
Jak się mylę, niech mnie ktoś poprawi.

http://www.suwaczek.pl/cache/a95eb46ae0.png
wiuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 22:43   #2370
Mayasmum
Raczkowanie

Aaaa no izapomniałam o najlepszym - zestaw PS z oliwką i pomarańczą jest boski Od dzisiaj będę tylko siedziała i pachniała, bo niebezpiecznie powiększa mi się kolekcja balsamów/maseł/kremów/mussów/żeli do ciała

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości