Wszystko o Avonie - cz.26 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-23, 19:31   #2311
smerfetka25
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
U mnie kolor odbiegał, a co najważniejsze nie dało sie tym kolorem pokryć te usta przez to coś żelowe- masakra po prostu
A po umalowaniu próbowałaś zaciskać usta? Czytałam że trzeba na chwilę zacisnąć usta żeby kolor się lepiej rozprowadził

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Anna1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie, znowu czy na wodę Herve Leger Intrigue jest jakiś opust? Chodzi mi czy to zapach premium i czy ma 40% zniżki, bo kiedyś były takowe ale nie wiem jak teraz bo nigdy takich nie zamawiałam
Premium to na pewno jest ale opust niestety wypracowany bo nie ma żadnego programu na luksusowe zapachy
Stary 2012-02-23, 19:32   #2312
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kretka666 Pokaż wiadomość
Mi tam siwuski nie przeszkadzają, podobały mi się (u mojej 40-letniej mamy wyglądają już w ogóle super - ma pół czarnych, pół białych włosów ), a ja w wieku 21 lat mam ich tyle, co 30-letnie kobiety Ale lepiej mi w jednolitym, intensywnym kolorze, najładniej to było mi w czarnych, ale już nie będę tego nigdy robić, oj nigdy...
omg... to może weź moje siwe włosy? ja w tym roku kończę 24 lata i siwych mam mnóstwo, ale tylko po jednej części głowy... też dziwnie ale nie narzekam, bo mogłabym mieć na całej :P zaczęłam siwieć chyba w liceum a pierwszy siwy włos mama u mnie znalazła jak miałam 5 lat ale ja mam ciemny brąz i się odznaczają mocno...

a co do farb z Avonu to nawet mi pasowały ale niestety siwych nie złapały wszystkich
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 19:32   #2313
Wiolkaa93
Wtajemniczenie

GG do Wiolkaa93

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
zamiast to jest zwykły biały krem z granulkami koloryzującymi-jak rozprowadzisz dokładnie na twarzy,one pękają i uwalniają kolor-jak się krem wchłonie to widac że cera jest leciutko przyciemniona używałam go całe lato,bo nie chciałam podkładu-był za ciężki,ten krem to świetne rozwiązanie moim zdaniem,jak się nie chce mieć maski tylko delikatny kolorek
Cytat:
Napisane przez kejtiryba Pokaż wiadomość
Dokładnie tak, jak pisze Sarunieczka. Krem ten nadaje lekko opalony kolor, jakbyś była muśnięta słońcem, ale nie jest kryjący jak podkład. To taki krem lekko brązujący.
To fajnie, muszę sie zastanowić czy go brać.
Wiolkaa93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 19:38   #2314
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zlotowlosa2005 Pokaż wiadomość
Dziewczyny... postanowiłam, że postaram się o KR... muszę mieć zamówienia ok 900 zł na katalog... Strategia obmyślona, ale okaże się czy mi się uda...
Z tymi klientkami, które mam raczej mi sie to nie uda wiec postaram się zdobyć kilka dodatkowych. Plan jest, zobaczymy w K10 czy dam radę
Daj znać jak efekty bo mnie to ciekawi
Cytat:
Napisane przez Y a s m i n e Pokaż wiadomość
Oj szkoda . Ale o ile pamiętam, też chciałam swój wywalić, bo pomimo różnych zabiegów, m.in strzepywania jak termometr, przez długi czas nie było nic... Ale niezmordowana siłowałam się dalej i efekt był. A może faktycznie jest tam tylko jakiś 1 mały otworek dla bezpieczeństwa, żeby efektu tandety nie było i żeby dziewczyny sobie tym krzywdy nie robiły .
Mimo wszystko ja bym pukała dalej
a próbowałyście jak ... solniczkę z mokrą solą?
Stary 2012-02-23, 19:38   #2315
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość

a próbowałyście jak ... solniczkę z mokrą solą?
Znaczy, że jak? wsypać ryżu do środka?

dyniowiec z jabłkami
kejtiryba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 19:39   #2316
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malami881222 Pokaż wiadomość
Teraz w trójce jest program zarobkowy na IM i jeśli masz zamówienie za 6 szt to dostajesz FAE
tak, wiem ale miałam zamówienie tylko na 1 IM więc nie dobiję pięcioma żeby te FAE dostać gratis no ale nadal nie wiem czy w kat 5 będzie jakiś program motywacyjny na te nowe Far Away czy ktoś wie?
a tak w ogóle to muszę napisać do Avonu reklamację bo dziś przysłali mi 15 kat a ja zamawiałam 20 i dokładnie tyle jest mi potrzebne

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 19:50   #2317
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
omg... to może weź moje siwe włosy? ja w tym roku kończę 24 lata i siwych mam mnóstwo, ale tylko po jednej części głowy... też dziwnie ale nie narzekam, bo mogłabym mieć na całej :P zaczęłam siwieć chyba w liceum a pierwszy siwy włos mama u mnie znalazła jak miałam 5 lat ale ja mam ciemny brąz i się odznaczają mocno...
No proszę Cię, siwe włosy w wieku 24 lat one mogą mieć inny odcień ale na pewno nie są siwe
Miałam kiedyś koleżankę w szkole która była szatynką i miała z tyłu pasmo blond włosów i nie były farbowane
Stary 2012-02-23, 19:57   #2318
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:

a co do farb z Avonu to nawet mi pasowały ale niestety siwych nie złapały wszystkich
Szybko zaczęłaś Też mam ciemny brąz, taki sam kolor jak farba 3.0 avonowa, ten bardzo ciemny brąz I właśnie fajnie się odznaczają siwe na tle takich ciemnych Bo blondynki pewnie nawet nie zwracają uwagi na to, że mają

Nie złapały? A to dziwne, u mnie żadnego nie ma, nawet po 3 miesiącach od farbowania nie widać, tylko na odrostach. I tylko po tych siwych widzę ile mi włosy tak naprawdę urosły

---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
No proszę Cię, siwe włosy w wieku 24 lat one mogą mieć inny odcień ale na pewno nie są siwe
Miałam kiedyś koleżankę w szkole która była szatynką i miała z tyłu pasmo blond włosów i nie były farbowane
Ja mam 21 lat i od 18-19 roku życia pojawiają mi się siwe I uwierz mi, one są siwe - idealnie biały, srebrzysty, gruby włos, nie "inny odcień"
Stary 2012-02-23, 20:00   #2319
zlotowlosa2005
Raczkowanie

JEZZZU, ale mnie przeraziłyście... za 3 mies kończę 30 lat , muszę dokładnie pooglądać te moje kudły...chociaż w blond to chyba nie będą tak widoczne...
do tej pory nie farbowałam włosów,bo mój kolor mi sie podoba no i włosy się nie niszczą, ale jak cos znajdę to poszukam odcienia Avonie jak mój i dawaj

Edytowane przez zlotowlosa2005
Czas edycji: 2012-02-23 o 20:02
zlotowlosa2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 20:01   #2320
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam 21 lat i od 18-19 roku życia pojawiają mi się siwe I uwierz mi, one są siwe - idealnie biały, srebrzysty, gruby włos, nie "inny odcień"
Mi też się pojawiają co jakiś czas. Tak gdzieniegdzie pojedynczy siwy włos. A mam 25 lat

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-23, 20:06   #2321
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
tak, wiem ale miałam zamówienie tylko na 1 IM więc nie dobiję pięcioma żeby te FAE dostać gratis no ale nadal nie wiem czy w kat 5 będzie jakiś program motywacyjny na te nowe Far Away czy ktoś wie?
a tak w ogóle to muszę napisać do Avonu reklamację bo dziś przysłali mi 15 kat a ja zamawiałam 20 i dokładnie tyle jest mi potrzebne
Oja - Dokia w bucikach ma odnośniki do następnych katalogów, netto, AM itp. tam poszukaj
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 20:06   #2322
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Cytat:
Napisane przez malyszkicownik Pokaż wiadomość
Kochana, nie chcę Ci odradzać Avonu, ale jeśli chcesz czegoś, co naprawdę będzie zawierało obiecywane składniki (szczególnie jeśli chodzi o wit. C), to polecam BU, za 30zł masz serum mniam mniam, wiesz chociaż co tam dolałaś.

Ale jak ktoś wie, to niech odpowiada, sama z chęcią się dowiem
no właśnie, dlatego chciałabym wiedzieć co tam siedzi w tym serum, w katalogu zero informacji na ten temat...

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 20:10   #2323
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emsik123 Pokaż wiadomość
Moja klientka w ubiegłym tyg. wzięła ten szal. Ja też planowałam go dla siebie, ale po opinii którejś z Was ( że cienki itp.) nie wzięłam go. Na żywo rzeczywiście cieniutki, ale w dotyku przyjemny. Klientka dziś zwróciła uwagę, że szal farbuje podczas prania, ale nie chciała ( na szczęście) reklamować. Czyli: nie jest wart swojej ceny.
Ciekawa jestem, czy farbuje tylko przy pierwszym praniu, bo kilka dni temu uprałam jedwabny szalik i też woda była zabarwiona, ale nie zabarwił się on sam, mimo że jest też cieniowany, więc może niekoniecznie nie jest wart kupienia
Cytat:
No ja się muszę przyznać, że pierwsze siwe miałam w wieku 11 lat; fryzjerka chciała bardzo odkupić moje warkocze na treskę dla klientki, ale ze względu na siwe zrezygnowała

Odkąd pojawiły się farby Avon, stosuję 5.3 - średni złoty brąz i bardzo dobrze pokrywa mi siwe włosy, z tym że są one ciut jaśniejsze, ale przez to całość wygląda naturalniej

W K5 pojawią się 2 nowe odcienie złotych brązów i na lato wezmę 2x ten jasny złoty brąz - 6.3, bo jest na nie dobra promocja
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 20:11   #2324
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też się pojawiają co jakiś czas. Tak gdzieniegdzie pojedynczy siwy włos. A mam 25 lat
Jak TŻ mi liczył siwe rok temu, to na oko było ich z 20, jak dobrze pamiętam Teraz to już pewnie więcej, trochę czasu minęło Najwięcej na skroniach i na grzywce, a prawie w ogóle z tyłu nie było.
Stary 2012-02-23, 20:16   #2325
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
W K5 pojawią się 2 nowe odcienie złotych brązów i na lato wezmę 2x ten jasny złoty brąz - 6.3, bo jest na nie dobra promocja
o widzisz! a ja nie zauwazylam tych nowych odcieni
do tej pory raz malowalam srednim zlotym brazem, a potem czekoladowym brazem, ale w 5 skusze sie na ten ciemny zloty braz

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 20:20   #2326
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
wiesz co zaczynasz mnie irytować swoimi mądrościami albo niekiedy niezrozumieniem tematu. chyba dobrze widzę co mam na głowie a jeszcze lepiej widzi to moja mama która mnie farbuje? poza tym mam na czole plamkę bielaczą, a na takich zmianach nie rosną włosy w kolorze, więc podejrzewam że może dlatego rosną mi też siwe w niektórych miejscach na głowie i nie jest to 5 włosków na krzyż ale całe place.
i zastanów się zanim coś napiszesz bo dla mnie to jest temat bynajmniej śmieszny i chyba wiem co mówię.
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 20:20   #2327
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam 25 lat i jeden siwy włos Co go wyrywam to on odrasta od nowa i tak w kółko
Dlatego na farbowanie poczekam aż będę mieć więcej Poza tym nie chcę niszczyć włosów, a to jednak zawsze je trochę osłabia.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 20:21   #2328
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Ja używam farby avonowej 3.0 i mi się bardzo podoba Idealnie trafiła odcieniem w mój naturalny kolor podbijając go tylko o ton i wyrównała kolor (wiadomo, naturalne są niejednolite, tutaj jaśniej, tutaj ciemniej), pokryła siwe włosy idealnie i się nie wypłukała z nich, do tego nie wysuszyła włosów I o dziwo głowa mnie nie swędziała po niej, choć swędzi mnie cały czas zwykle i po wszystkim
Jestem prawie 3 miesiące po farbowaniu, będę się farbować w marcu znów, a włosy wyglądają całkiem dobrze, tylko odrosty są i trochę farba wypłukana
Jednak wiem, że nikt farby nie kupi, bo zwykle ludzie wolą coś sprawdzonego lub tańszego. Przynajmniej ja to zaobserwowałam.

Dziewczyny, poradźcie mi jaki avonowy krem byłby najlepszy do bardzo suchej skóry, taki treściwy żeby był? I jaki środek myjący, żeby nie wysuszał? Bo zimą to jest istna masakra z moją skórą, zwykle mam tylko suchą lub umiarkowanie suchą, a teraz...
a próbowałaś anew czerwonego, on bardzo dobrze nawilża, albo kremu z liposomami?

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
Oja lepiej zadzwoń, doślą Ci.

Cytat:
Oczywiście, że jest to możliwe i na pewno są siwe a nie w innym odcieniu sama jestem tego przykładem.
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 20:26   #2329
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość

Tez na tę farbę sie czaję- z opakowania odcień wymarzony dla mnie
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 20:33   #2330
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
a próbowałaś anew czerwonego, on bardzo dobrze nawilża, albo kremu z liposomami?
Czerwonego Anew nie próbowałam, bo chyba jednak za młoda na niego jestem, ale za to myślę o niebieskim, Rejuvenate, do niego mi bliżej, 9 lat. Używała może któraś z Was go i wie, czy jest dobry dla suchej skóry?
Krem z liposomami tak zachwalacie, zachwalacie i sobie go zamówiłam w końcu Jednak wydaje mi się, że nie natłuszcza za dobrze (ale nawilża dobrze), dlatego nakładam na niego zimowy krem Solutions. Używam liposomowego od dosłownie paru dni, może z czasem będzie lepiej
Stary 2012-02-23, 20:36   #2331
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Mi się klei jak dam za dużo, a tak to nie. Ale też regularnie nie używam. w ogóle po pół roku nieużywania jakoś dziwnie alkoholem od niego bije więc chyba pójdzie do kosza.
Też to miałam

Cytat:
Próbowałam wielu różnych technik i jedyną zadowalającą jest wyciąganie włosów na prostą szczotkę (rzecz jasna po zastosowaniu szamponu i odżywki prostującej) Jednak puszą się od suszenia zawsze (u fryzjera też) i prostownica to warunek konieczny... Ale za to po takich zabiegach trzymają się kilka dni w należytym stanie
Swoją drogą, gdyby AVON dodał do swoich produktów prostownice, lokówki etc. to myślę, że całkiem nieźle by mogły schodzić
A używasz czegoś przeciw puszeniu?
Jaką masz suszarkę? Mi się naprawdę mocno puszą włosy, ale mam taką z dyfuzorem i ona mocno to ogranicza Choć nie tak jak prostownica.

Cytat:
Napisane przez malutka84 Pokaż wiadomość
Dokladnie, gdybym miala wydac 200zl na prostownice i do wyboru z avonu lub remingtona to nawet bym o avonie nie pomyslala. To dla mnie marka kosmetykow, a nie ciuchow, sprzetu sportowego i elektrycznego. Bez przesady.
Wchodza ciuchy mowicie w mini katalogach... No sorry ale 100 zl za koszulke nocna to ja wole kupic w triumphie a nie w avonie.
A myślisz, że Ci sami ludzie, którzy komponują w Avonie kosmetyki skłądają np. te maszyny do ćwiczeń? Przecież to jest po prostu tak, że Avon współpracuje z innymi, istniejącymi już firmami i oznakowuje ich produkty swoim logo, przecież nawet w wypadku niektórych zapachów tak jest.

Cytat:
Farb u mnie kilka zeszło, fajnie się ponoć nakłada i kolor długo trzyma, ale moją siostrę po niej strasznie swędziała głowa
Mnie nie swędziała, mnie szczypała tak, że nie mogłam wytrzymać
A szkoda, bo kolor cudny.
Stary 2012-02-23, 20:37   #2332
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Czerwonego Anew nie próbowałam, bo chyba jednak za młoda na niego jestem, ale za to myślę o niebieskim, Rejuvenate, do niego mi bliżej, 9 lat. Używała może któraś z Was go i wie, czy jest dobry dla suchej skóry?
Krem z liposomami tak zachwalacie, zachwalacie i sobie go zamówiłam w końcu Jednak wydaje mi się, że nie natłuszcza za dobrze (ale nawilża dobrze), dlatego nakładam na niego zimowy krem Solutions. Używam liposomowego od dosłownie paru dni, może z czasem będzie lepiej
A jakbyś spróbowała z próbkami? Mnie się wydaje że raczej nie tyle wiek co potrzeby skóry są wyznacznikiem doboru kremu, przynajmniej ja tak robię. ( spróbuj serum czerwonego- ono jest w próbkach- a jest na prawdę świetne )

Natomiast kiedyś przy bardzo dużym wysuszeniu skóry używałam po prostu na noc kremu do rąk z olejkiem ryżowym- i dawał spora ulgę skórze
Stary 2012-02-23, 20:40   #2333
smerfetka25
Zakorzenienie

Ja jestem przed 30stką i ani jednego siwego włosa, na szczęście koleżanki też nie mają dlatego się dziwię
Stary 2012-02-23, 20:47   #2334
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość

A używasz czegoś przeciw puszeniu?
Jaką masz suszarkę? Mi się naprawdę mocno puszą włosy, ale mam taką z dyfuzorem i ona mocno to ogranicza Choć nie tak jak prostownica.

A myślisz, że Ci sami ludzie, którzy komponują w Avonie kosmetyki skłądają np. te maszyny do ćwiczeń? Przecież to jest po prostu tak, że Avon współpracuje z innymi, istniejącymi już firmami i oznakowuje ich produkty swoim logo, przecież nawet w wypadku niektórych zapachów tak jest.
Suszarki w zasadzie już nie używam. Kupiłam szampon i maskę pewnej firmy, z których jestem bardzo zadowolona. No ale to przy użyciu prostownicy. Mam też specjalny preparat od fryzjera, który eliminuje puszenie. Niemniej jednak szczotę płaską polecam, bo można nią osiągnąć zadowalające efekty

No ja myślę, że Avon na sprzęt podpisałby umowę z jakąś dobrą firmą i dlatego byłyby dobrej jakości. I żadna wysoka cena by nikogo nie odstraszyła

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-23, 20:49   #2335
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
no właśnie, dlatego chciałabym wiedzieć co tam siedzi w tym serum, w katalogu zero informacji na ten temat...
Hmm można byłoby napisać na strefie, żeby podali skład. Samo podanie tych "wysoce skoncentrowanych" składników nic nie da, bo nie znamy faktycznego stężenia i postaci, co jest ważne np. przy wit. C i A (retinolu)
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 20:53   #2336
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Suszarki w zasadzie już nie używam. Kupiłam szampon i maskę pewnej firmy, z których jestem bardzo zadowolona. No ale to przy użyciu prostownicy. Mam też specjalny preparat od fryzjera, który eliminuje puszenie. Niemniej jednak szczotę płaską polecam, bo można nią osiągnąć zadowalające efekty

No ja myślę, że Avon na sprzęt podpisałby umowę z jakąś dobrą firmą i dlatego byłyby dobrej jakości. I żadna wysoka cena by nikogo nie odstraszyła
Raczej nie, avon aż tak skory do podpisywania umów z dobrymi sportowymi firmami nie jest.
Stary 2012-02-23, 20:54   #2337
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Raczej nie, avon aż tak skory do podpisywania umów z dobrymi sportowymi firmami nie jest.
No ale chyba sam z siebie nie projektuje takiego sprzętu, tylko ma podpisaną umowę z wytwórcami. I odniosłam tamtą opinię do drobnego sprzętu typu prostownica, lokówka

dyniowiec z jabłkami
Stary 2012-02-23, 20:54   #2338
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co zaczynasz mnie irytować swoimi mądrościami albo niekiedy niezrozumieniem tematu. chyba dobrze widzę co mam na głowie a jeszcze lepiej widzi to moja mama która mnie farbuje? poza tym mam na czole plamkę bielaczą, a na takich zmianach nie rosną włosy w kolorze, więc podejrzewam że może dlatego rosną mi też siwe w niektórych miejscach na głowie i nie jest to 5 włosków na krzyż ale całe place.
i zastanów się zanim coś napiszesz bo dla mnie to jest temat bynajmniej śmieszny i chyba wiem co mówię.
Mówisz że atak najlepszą obroną. Dobrze, nie będę się już udzielać przy twoich postach...bo ja tu tylko sprzątam
Stary 2012-02-23, 20:57   #2339
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
No ale chyba sam z siebie nie projektuje takiego sprzętu, tylko ma podpisaną umowę z wytwórcami. I odniosłam tamtą opinię do drobnego sprzętu typu prostownica, lokówka
Sadzę że raczej kupuje pewne ilości niż podpisuje umowę.

Zdjęcia bransoletki Julie nie dam rady wstawić- zainteresowanej mogę wysłać mmsem.
Stary 2012-02-23, 20:59   #2340
kejtiryba
Wtajemniczenie

Cytat:
Sadzę że raczej kupuje pewne ilości niż podpisuje umowę.

Zdjęcia bransoletki Julie nie dam rady wstawić- zainteresowanej mogę wysłać mmsem.
Pewnie same do tego nie dojdziemy, najlepiej byłoby zapytać "u góry" Niemniej jednak, jeśli kupuje pewne ilości, to jakąś umowę musi mieć, skoro nazwa Avon na nich się pojawia, i tez nie kupiłby byle czego by sygnować to swoim logo. Tak uważam

dyniowiec z jabłkami
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości