|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cytat:
![]() o mało z krzesła nie spadłam , cudnie a Ty jaka piękna i szczuplutka
|
|
|
|
|
#2972 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
lecę spać
dobranoc i do jutra |
|
|
|
#2973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Marylko u nas jest szaro, zimno, ponuro a Ty takie foty pokazujesz A tak poważnie to świetne zdjęcia!
|
||
|
|
|
#2974 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba wszystkie zaniemowily
uciekam papapap
|
|
#2975 |
|
Rozeznanie
|
Marylko..
|
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc laseczki
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
marylko! RAJ!!!! Boziu przewijałam te zdjacia z buzia prawie otwarta! I dziękujemy za AZ 115 zdjec, jednak musze powiedziec ze na takie widoki lazurowej wody i pieknego piasku moglabym patrzec wiecznie!
Slicznie wyglądaliście, widze ze Twoj TZ wciaz ma opatrunek, biedaczek, ale i tak super ze udalo Wam sie tam jechac ![]() Zdjecia slubu ( o ile nam pokarzesz ) chyba Nas powala z wrazenia
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-02-23 o 23:59 |
|
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
https://plus.google.com/photos/10540...Lag&banner=pwa załapałam się na fotki
![]() Super więcej więcej ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- https://lh4.googleusercontent.com/-C...ikana-4270.jpg a tu Marylka prezentuje: Ciąg Fibonacciego |
|
|
|
#2979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2980 |
|
Zadomowienie
|
Marylko, brak mi słów
|
|
#2981 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Btw. masz bardzo ładny lakier do paznokci. Zdradzisz jaka to firma/barwa ? ![]() Dziewczyny, ja potrzebuję Waszej porady, bo już sama biję się z myślami od dłuższego czasu i nie wiem... Mam bardzo bliską koleżankę, tak bliską, że na świadkową byłaby po prostu idealna. Od jakiegoś czasu nie układa jej się za bardzo w sprawach damsko-męskich noi ostatnio (tzn. jakoś od pół roku) spotyka się z facetem, który siedział w więzieniu. Na razie nie poznałam go jeszcze, z jej opowiadań wynika, że chłopak jest o.k i zachowuje się dobrze, ale sama nie wiem co o tym myśleć. A problem mam taki, że nie wiem czy ją zapraszać na ślub i wesele. Wiadomo, przyjdzie z nim, a ja nie chcę mieć za przeproszeniem kryminalisty na weselu Rodzice mówią mi, że oni nie ryzykowaliby... Tż mówi żebym ją zaprosiła, bo w końcu to moja dobra koleżanka...a ja sobie tak myślę: kurczę no, do więzienia nie chodzi się za byle co i nie wiem co robić Znowu idę późno spać i znowu rano będą ze mnie zwłoki Dobrze chociaż, że jutro piątek...
|
|
#2982 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() MARYLKA - niesamowicie cudowne zdjęcia!!! <3
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II Edytowane przez Inusiaa88 Czas edycji: 2012-02-24 o 01:20 |
|
|
|
|
#2983 | |||
|
Rozeznanie
|
Laski... NO JAK MOŻNA NAPISAĆ 28 STRON
? Masakra... Nie ogarnę, mam tu garstkę cytowań a resztę to domyślę się w swoim czasie co się działo ![]() Cytat:
Cytat:
Nie wierzyłam, że kiedykolwiek to napiszę, bo przecież cały czas myślę o ślubie i niby wszystko mam pod kontrolą... ale jednak jestem w czarnej du.pie tak samo jak z mgr'ką... i jak czytam co już macie to się stresuję Tak mnie pochłania praca że na resztę nie mam siły Cytat:
Miałam mieć co prawda push-up'y w kiecce i brak stanika, ale te co wnikliwie śledziły moje relacje i zdjęcia z przymiarek dobrze wiedzą, że z push-up'ami jest MEGA CYC a że mniejszych wkładek nie ma to jedynym rozwiązaniem jest biustonosz zamiast gąbek No! To skoro ten staniczek występuje w podstawowej linii Esotiqa to świetnie - wybiorę się na dniach i najpewniej zakupię PS. Ja też noszę 65E i mam rów między piersiami ![]() PS2. Długopis przepiękny, chyba też takie dla nas zamówię
|
|
#2984 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też planuję coś w tym stylu w dodatku też trochę wyżej i też bez kwiatka, ale bez warkocza (są śliczne - jeśli Ci pasuje to się nie zastanawiaj! mnie niestety nie będzie warkocz pasował do mojej księżniczkowatej kiecy :p) No i podzielam wizję przykrycia fryzury welonem Dzięki Ojeeej przecudowne są ![]() Marylko!!! Zdjęcia są przepiękne, Wy jesteście przepiękni!!! Rajskie klimaty, rewelacja Czekam na foty ze ślubu ![]() Witam Nowe PMki ![]() Gratuluję wszystkich zakupów ![]() Trzymam kciuki i podtrzymuję na duchu te z Was, które tego potrzebują ![]() A tak poza tym: jednak wczoraj nie zamówiliśmy obrączek - nie było nam po drodze :p Ale w poniedziałek mamy oboje dzień wolny (JEDYNY taki wspólny dzień wolny w tym miesiącu - uwielbiam zmianowość mojej i TŻa pracy ![]() Nooo... a poza tym wczoraj dotarło do nas zaproszenie na wesele kuzyna TŻa Wesele 26 maja czyli już niecałe 2 miechy przed naszym Jeeej a już byłam pewna, że jako panna nie pobawię się na czyimś weselu... a tu proszę Bardzo się cieszę, nie tylko dlatego że będzie to pretekst do zakupienia jakiejś fajnej kiecuszki (i już zaplanowałam zakup drugiej pary butów tanecznych, tym razem czarne do wszystkiego :p) ale też dlatego, że będę mogła ostatni raz prześledzić przebieg wesela, zwrócę uwagę na rzeczy o których wcześniej nie myślałam Wiadomo, że reakcji gości na własnym weselu się nie przewidzi, ale będziemy mieli już lepsze wyczucie
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem nie powinnać nie zaprosić koleżanki tylko dlatego, że ma takiego faceta... Marylko boskie foty Jak położyłam się do łóżka, to TŻ zaczął do mnie pisać. Już w pierwszym smsie mnie przeprosił, hehe wyczuł, że byłam zawiedziona. To pozostaje trzymać kciuki, że na dzień kobiet coś dostanę...
|
|
#2986 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdjęcia ociekają szczęściem i wszechobecną miłością. |
|
|
|
|
#2987 |
|
Wtajemniczenie
|
Od wieczora 5 stron, ale przeczytałam
![]() Po pierwsze my podpisujemy zaproszenia narzeczeni i rodzice, bo oni nam finansują wesele. Po drugie z facetami to się nigdy nie przewidzi. Też tak kiedyś miałam, pamiętam powiedziałam mu, żebyśmy nie kupowali prezentów z jakiejś tam okazji i liczyłam, że jednak romantycznie wykona jakiś gest. Jaka byłam zawiedziona I mam nauczkę nie wychylać się więcej z czymś takim, bo faceci niestety biorą wszystko dosłownie i jak nie to nie.Marylko twoje zdjęcia są przepiękne Aż nie mogę się doczekać zdjęć ze ślubu![]() Dancing_Lady wydaje mi się, że powinnaś ją zaprosić, jeśli jest dla ciebie kimś bliskim. Może porozmawiaj z nią, dowiedz się dlaczego był w więzieniu, bo może to przypadek był, a facet naprawdę jest w porządku. Ja zmykam do pracy, miłego dnia wszystkim życzę
|
#2988 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2989 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepiękne zdjęcia. W ogóle w takim miejscu to chyba brzydkie zdjęcia nie wychodzą, nie mają prawa ![]() Marylko masz oryginalny typ urody. Nie dziwię się, że ciebie wybrał twój TŻ ![]() Co do podpisów na zaproszeniach to my zapraszamy: Narzeczeni i Rodzice, bo rodzice finansują również wesele. Bez nich nie dalibyśmy radę. Wszystko przez mieszkanko, ale była okazja to trzeba było brać
|
|
|
#2990 |
|
Zakorzenienie
|
uuu ale bonus, od tygodnia nie miałam czasu na wizaż, wchodzę a tu zdjęcia Marylki
![]() pozdrawiam dziewczyny od poniedziałku postaram się być bardziej na bieżąco. Dziś ostatni dzień w Kraku, jest paskudnie i pochmurno. W hotelu wszyscy mijamy się smętnie, część skacowana, a część radosna, że dziś powrót do domu. Na szczęście Tż przyjechał i w drodze powrotnej zahaczamy o kościół w którym bylam chrzczona, żeby wziąć akt chrztu. A tak poza tym tydzień mogę zaliczyć do udanych, byłam w kinie ("i że cię nie opuszczę" - ale był ryk i jęki na widok Channinga Tatum), w teatrze ("Mayday" - brzuch mnie bolał od śmiechu, koniecznie muszę iść na drugą część). No i na ostatkach wtorkowych, na których wytańczyłam się za wszystkie czasy, że aż do dziś mnie bolą nogi. Jak zwykle trochę się obkupiłam, poobżerałam fasfoodami, w tym trzykrotnie w ciągu tego tygodnia jadłam pizzę, aż się boję spojrzeć a wagę. See Ya! |
|
|
|
#2991 |
|
Raczkowanie
|
Marylko - zdjęcia boskie
![]() Aż z ciekawości sprawdziłam w jakiej cenie jest taki wyjazd z biura i chyba jak na razie to zostaje mi oglądanie zdjęć. |
|
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2993 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry dla Was... dla mnie raczej kolejny zły
![]() Cytat:
Cytat:
Może tak jak któraś pisała, spotkajcie się wspólnie i wybadasz wtedy co to za typ A już w ostateczności możesz ich tylko zaprosić na ceremonie w kościele. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i świetne zestawienie!Śliczne foty! No i przede wszystkim Gratulacje i wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia!
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocham Twoją burze loków. Ślinotok po prostu Super, że mimi przeciwności udało się Wam polecieć. Pięnie wyglądacie razem, a do tego taka sceneria. Cud, miód i orzeszki
|
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
marylko cudowne zdjęcia
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem ,
Marylko cudne zdjecia musze przyznac ze zazdraszczam przeokrutnie, jesli moge spytac w jakim budżecie sie zamkneliscie (moze byc na priv) ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2998 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do Waszych wyznan kto jest komu bliski, to mi jest Niuto )Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kolejny raz sie potwierdzilo, ze wizazowe kciuki maja moc!![]() Cytat:
A to co organizujecie jakies spotkanko?! ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Aaa i Marylko przesliczne zdjecia, jest bardzo ladna Wy m.in. burze wlosow! Juz nie moge sie doczekac zdjec slubnych! I dla Tż za to ze w tym gipsie byl taki dzielny
|
|||||
|
|
|
#2999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jeśli nie zaprosisz koleżanki, a ona dowie sie to tylko ze wzgledu na jej faceta i jego " mroczną przeszłosc" to dopiero wtedy może sie obrazic i poczuc źle - takie jest moje zdanie ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziś mój brat przylatuje z Anglii
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.

, cudnie 

A tak poważnie to świetne zdjęcia!

) chyba Nas powala 

)
. na jednym zaznaczyłam o co mi mniej więcej chodzi bo ja mam krótki tułów a dlugie nogi wiec nie jestem proporcjonalna myślałam że suknia z przedłużonym stanem to wyrówna a tu się okazało ze wcięcia nie w tym miejscu w sukni powinny być...
jutro mam poprawkę tego jedynego nie zdanego egzaminu 
Dobrze chociaż, że jutro piątek...