|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~
Biedny Szyrek, wszyscy przeciwko niemu
Gdyby jaskiniowcy opatentowali maczugi, zjadłyby nas niedźwiedzie tysiące lat temu.
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem za zastrzeżeniem praw do alfabetu
niech każdy wymyśli własny tylko żeby czasem się nie pokrywał z alfabetem sąsiada bo siedzieć pojdą oboje
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Nie można opatentować czegoś, co od co najmniej roku jest już na rynku i nie było opatentowane do tej pory :P
|
#2614 |
|
Nie depcze krokusów
|
Applowi się udało.
|
|
#2615 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2616 |
|
Nie depcze krokusów
|
Zamówienie lakierowe w Klubie
|
|
#2617 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#2618 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki!znakomicie, dziękuję! takie http://www.rajsmakosza.pl/allegro/im..._wszystkie.jpg ![]() no dobra, wszystkich nie widziałam, ale na pewno: blue curacao, grenadina, kokos, mięta, chyba też irish cream... w sumie to będę dziś w Kauflandzie, mogę jeszcze spojrzeć ![]() a jakbyś przyszła na spotkanie, to byś sama sobie powybierała i kupiła ![]() o, teraz widzę na allegro, że jeszcze toffi wprowadzili Cytat:
no ale w sumie sama tak mówię, to takie prawdziwe hm, no to nie wiem.. bo mi bardzo szybko włosy odrastają, może to też kwestia tego rodzaju lasera? Milesman Premium... Ineso! umówili mnie po 5tyg. na laser - to bardzo źle? też mi tak głupio się wtrącać babce "wie Pani, bo przeczytałam na Wizażu..." i to przesuwać ![]() a teraz płaczę, bo mam taką wenę, taki napęd twórczy, a pożyczyłam aparat TŻ, bo miał jakiś film robić i co nas najbardziej wkurzyło, to że w końcu ten reżyser nie pozałatwiał wszystkiego, więc aparat leży, a ja kwiczę ![]() swoją drogą, to takie miłe, dziękuję, że zaglądasz czasem mam wrażenie, że piszę dla siebie, zastanawiam się czy w ogóle ktoś jeszcze wchodzi na tego bloga... ale nawet jeśli dla siebie - dobrze, że jest, trochę mimo wszystko pcha do przodu na zasadzie "muszę wrzucić coś na bloga".no i co, kurde?! nic, nic, a już wiem, że chcę wszystkie!
|
|
#2619 |
|
Nie depcze krokusów
|
Złap je wszystkie!
|
|
#2620 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
no ba! chyba każdy to w dzieciństwie poznał. tak samo Ala ma kota, kot ma Alę
![]() Cytat:
Cytat:
![]() dzisiaj spotkanie? nieeeeee ja nie mogę idę do fenixa![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja też nie zaczaiłam Twojego skojarzenia ![]() Cytat:
skąd Tobie się to bierze? teraz? na koniec miesiąca?połowa mi się nie zacytowała
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||
|
|
|
#2621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba widzieć pozytywne strony całej sytuacji Na bloga zaglądam dosyć często, klikam na linka w Twoim podpisie Nie zostawiam komentarzy bo Twoje zdjęcia zazwyczaj wywołują u mnie jakieś wspomnienia, przemyślenia, którymi wolę się nie dzielić...bo jeszcze wszyscy by wpadli w depresję |
|
|
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
OMD- pralkę kupiłam niemiecką z niemieckimi napisami
-> wspominałam że zamierzam uczyć się języków i odświeżać niemiecki![]() wczoraj zwariowałam- moja mama zabroniła mi się przeprowadzać w środę bo to środa i na dodatek jeszcze to koniec miesiąca roku przestępnego- cokolwiek miało by to oznaczać no ale wymusiła na mnie obietnicę że w zrobię to w czwartek.Tyle tylko, że cały mój plan szlag trafił- i znowu się okazuje że nie ma sensu nic planować a w necie z ciekawości wyczytałam różne głupie przesądy, co ciekawsze: Piątek jest wykluczony, co do tego nie ma żeadnych wątpliwości. Pechowe są też Poniedziałek i Środa. Niedzieli nikt rozsądny nie bierze oczywiście pod uwagę ("Kto w niedzielę dom swój zmienia, ten długiego życia nie ma"). Pozostaje Wtorek i Czwartek, nie powinny jednak wypadać w nieparzyste dni miesiąca. Zwróć też uwagę na fazy Księżyca - powszechnie akceptowany jest pogląd, że przeprowadzka w czasie pełni lub nowiu nie wróży szczęśliwego mieszkania. Uważaj też bardzo na pogodę, silny wiatr w trakcie przeprowadzki może "zdmuchnąć" domowe ognisko. Dla zapewnienia sobie szczęścia w nowym mieszkaniu warto stłuc trochę szkła, najpewniejsze są pod tym względem szyby (ale nie broń Boże lustra!!). W trakcie wybijania okien warto jednak dopilnować, aby pod nimi nikt akurat nie przechodził. Dobrą wróżbą jest też zarżnięcie *białego* koguta i spryskanie świeżą krwią ścian i sufitów ![]() i jeszcze:-Kto we wtorek meble targa, temu zgaga zdrowie szarga. -W czwartek przeprowadzki - wpadłeś w chorób wstrętne macki. -Zaś przy pełni domek zmienić - resztę życia można lenić. -Wiatr na przeprowadzkę dmucha - życie ściele jak poducha -po wejściu do nowego lokalu gospodyni sypie grosiki po wszystkich kątach mieszkania mówiąc : - "po grosiczku w końciczku żeby się rodziło, żeby się gościło, żeby się szczęściło " (już siebie widzę w tej roli i na wizażu jest wszystko https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=28284
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#2623 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
A jest coś na temat sprzątania przesądnego? Bo mi się nie chce odkurzać...
|
|
#2624 | ||
|
Zadomowienie
|
taaa...
Cytat:
ale co - peeling czy ta bieżnia? ![]() Cytat:
![]() co do komentarzy - nie trzeba zostawiać, ja sama jestem oszczędna w słowa przy pracach innych zresztą - tak jak mówisz - to powinno zadziałać na myślenie i zostawić jakąś refleksję dla odbiorcy. dobrze, że tak jest
|
|
#2625 |
|
Nie depcze krokusów
|
Mama?
Nie zamawiamy już dziś Macie duuużo czasu na zdecydowanie się.Czuję się zaszczycona.
|
|
#2626 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz się czaję na chocolate cooki, ale w planie była też wanilia... Ale kusisz... Dziś plotkuję z przyjaciółką niewidzianą od miesiąca chyba, a potem denszę (chociaż wolałabym wrócić do domu pod koc ![]() Cytat:
![]() a myślałam ze ja jestem przesądna... (siadam na krześle i liczę do 10 jeśli musiałam się wrócić do domu, a jak kot mi przebiegnie drogę to cofam się trzy kroki - wiem ze to irracjonalne ale i tak tak robię
|
||
|
|
|
#2627 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Mam czarną kotkę, więc jakbym się cofała za każdym razem jak mi przejdzie drogę to bym ją zadeptała i była nieźle zacofana :P Mój pułć wiecznie wkurzający za to nei przejdzie drogą któą lazł łaciaty kot, w czarne nie wierzy.
|
#2628 | |
|
Pani Buka
|
ała, ała, kiepsko się zaczyna ten dzień, bo dostałam okresu i rozbolała mnie głowa
no i ta pogoda... coś zjem, wypiję kawę, może mi się lepiej zrobi. i ja! ![]() a co do syropów smakowych - chyba niektóre są też w Auchanie. Cytat:
![]() ale właśnie, peeling czy bieżnia? bo na to pierwsze sobie mogę pozwolić
|
|
#2629 |
|
Zakorzenienie
|
http://ecosmetics.blogspot.com/2011/...344-mauve.html
Malla, Earth Rose miałam wczoraj na paznokciach
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
#2630 |
|
Nie depcze krokusów
|
Kcem go
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
całe szczęście bo proces decyzyjny będzie długi. jak zaczęłam przeglądać swatche to każdy następny podoba mi się bardziej niż poprzedni
![]() Kasiencja, Soline- stety/niestety mówię o vacu coś tam chyba vacu schape to się fachowo nazywa. Po 4-5 treningu, który trwał pół godz. widziałam efekty. W ogóle miałam wrażenie, że przez to, że jest się zamkniętym w tej kapsule człowiek bardziej spala. na pewno bardziej się poci ale taki sam efekt można uzyskać ćwicząc w specjalnym pasie lub spodenkach (moja po 2giej wymianie i tak są za małea peeling kawowy połączony z gąbką syrenką + nawilżanie = też bardzo ładny efekt może cm się nie zmniejszą ale skóra na pewno wygładzi
|
|
|
#2632 |
|
Matka Smoka
|
Soline - a co robiłaś? Nie tłumacz się, zadzwoń po prostu za jakiś czas i powiedz, że niestety ten termin Ci nie pasuje i możesz dopiero...tu wstaw termin. Minimum to 7-8tyg. ale to jeszcze w zalezności co robisz. Ja się interesuję bikini tylko, więc tam wiem - 10 tyg. najlepiej.
|
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
http://ecosmetics.blogspot.com/
![]() edit: w sensie ze seria cool romance mi sie podoba
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2012-02-24 o 12:21 |
|
|
|
#2634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2635 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
|
|
#2636 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz mamy w domu kota, ale to tak nie działa - jest po prostu jak królik z krótkimi uszami ![]() noico gdzie się kupuje takie patyczki? myślicie, że niebieski barwnik + biała czekolada da podobne efekty? |
|
|
|
|
#2637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak wszystko hehehttp://allegro.pl/patyczki-do-lizako...164484373.html |
|
|
|
|
#2638 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://sklep.wypiekarnia.pl/ Edytowane przez szyrek Czas edycji: 2012-02-24 o 13:19 |
|
|
|
|
#2639 |
|
Matka Smoka
|
Nie polecam wypiekarni, robiłyśmy zamówienie w DDD. Koszmarny czas oczekiwania i kontakt, nie było części rzeczy, które były na stronie, barwniki mają nieokresloną pojemność.
Cholerka wynalazła jakiś fajny sklep z takima sortymentem, z odbiorem w Kr. nie wiem czy linkowała na zakupowym. |
|
|
|
#2640 |
|
Zadomowienie
|
Nie znalazłam na zakupowym
Cholerko? Ale ile posypek |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

niech każdy wymyśli własny tylko żeby czasem się nie pokrywał z alfabetem sąsiada bo siedzieć pojdą oboje 
Nie zapalił mi się

dzięki!

czasem mam wrażenie, że piszę dla siebie, zastanawiam się czy w ogóle ktoś jeszcze wchodzi na tego bloga...
idę do fenixa
na koniec miesiąca?