|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Kocur
super autkaJagodzia te inne krzeselka co pokazujesz, nie za bardzo mi sie podobaja jakos... moze niech zwroci kase i u kogos innego kup? |
|
|
|
#3062 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cytat:
jagodziu ja bym wzięła kasę z powrotem od tego faceta i szukała u kogoś innego.
|
|
|
#3063 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Hmm... oficjalnych od nich na pewno nie zgrywaliśmy, ale popatrzę zaraz po mailach, może znajdę jakieś od innych znajomych.
Tzn. ja tak na 95% jestem pewna że to ta suknia, bo jednak zdjęcie na modelce nie zawsze obrazuje rzeczywistość.
|
|
#3064 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Łatwiej jest wtedy zwerifkowac co bardziej pasuje
|
|
|
#3065 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, to skomplikowane ale głębiej tłumaczyć mi się nie chce...Cytat:
Ps. Bardzo ładną opaleniznę nabyłaś ![]() Cytat:
A TŻ obiecał, że on w prezencie urodzinowym mi ją właśnie kupi, a mam urodziny 4 dni przed ślubem... i prawdopodobnie sama sobie ta biżuterię wybiorę. Fakt wolałabym niespodziankę, ale w kwestii ślubnej sama zdecyduję co założę ![]() Cytat:
![]() Wiem, że zimno i ponuro, jak w całym kraju. Ale wiosną to my ślub mamy, a TŻ chciał pojechać w nasze miejsce zaręczyn jeszcze przed ślubem. Później w marcu weekendów nie możemy zgrać i to jedyny termin, by jeszcze przed ślubem w Kraku spotkać się z przyjaciółmi.
|
|
#3066 | ||||
|
Zadomowienie
|
Słoneczko gratuluję Ci pracy
Jak ja bym chciała żeby do mnie też zadzwonili![]() Cytat:
rewelacja! Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, powoli tracę sił, pomijając fakt, że nie zadzwonili z tej pracy to z tżetem dalej się do siebie nie odzywamy, próbowaliśmy wczoraj to tylko się pogorszyło, a najgorsze jest to, że jak ktoś zapyta o co się pokłóciliśmy to ja nie znam powodu:/ nie mam siły
|
|
#3067 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
hellllooooo
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale staram sie podchodzc teraz do tego zupełnie inaczej: szkoda zycia na kłotnie, i nie odzywanie sie do siebie, lepiej nabrać głeboki oddech , przemyslec... będzie dobrze! ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- dzięki |
|
|
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi też te ostatnie... ale najpierw poszukam u innych sprzedawców
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo dziewojki
Dzisiaj mam wolne z pracy ![]() Jutro mam zjazd na podyplomówce wiec akurat sobie odpoczne Byłam juz na zakupach, kupiłam podstawe do piernika ketrzynskiego i zrobie niespodzianke dla TŻ jak wróci z pracy ![]() bede zaraz ![]() Marylko przepiekne zdjecia! moja zazdrosc siegnela zenitu jak je zobaczylam ![]() tak jak ktora pisala juz, jak z reklamy Bounty ![]() ![]() wypaione! czekam na te typowo ślubne ![]() ![]() klask i:
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
DancingLady ciężka sprawa z partnerem Twojej koleżanki. A ona co o nim mówi?? Jaki on jest teraz po resocjalizacji??? W końcu ona z nim jest, więc czymś musiał ja ująć, zauroczyć... To było obiektywnie.
Natomiast subiektywnie- mam uprzedzenia do dragów i jeśli siedział za dilerke, to sorry ale dla mnie taki ktoś jest skończony. Ale to tylko moje subiektywne zdanie. Audrey powodzenia na przymiarce!
|
#3072 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Wysłałam PW i mam nadzieję, że coś to pomoże
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
posiałam gdzieś kwit za zaliczkę za suknię a tam miałam datę kiedy miałam zadzwonić by się umówić na przymiarkę
pomijam fakt że to była faktura za kupno
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
jagodziu bu tamte były najładniejsze krzesełka i chciałam je wykorzystać więc podzielam twoje wkurzenie
nitku przyszły buty teraz jadę i się okaże czy decyzja o większym rozmiarze była mądra Dzięki za kciuki napisałam 6.5 zadania na 7 więc jest ok
|
#3075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle nie chce mi się przejmować dekoracją kościoła i ciesze się ze jest tam ktoś od tego odgórnie czekam na relację Cytat:
|
||
|
|
|
#3076 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Marylko zdjęcia są boskie.... witam sie z Wami tak na szybko i uciekam doczytam Was po południu buźka |
|||||
|
|
|
#3077 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja uciekam po mala do przedszkola, u nas piekna pogoda , sloneczko i +10 stopni A jak wroce to Wam pokaze nasze obraczki
|
|
#3078 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i jak było? Cytat:
Cytat:
Cytat:
skąd ja to znam.... tak bezpieczne że cięzko znaleźć hmm ile razy tak miałam (?)---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Marylko cuuudownie.... brak mi takich palm i takiego piasku i taaaakiej wody cudowne zdjęcia ![]() witam sie i uciekam zaraz wychodze z domku - miłego weekendu wam życze papapa
|
|
#3079 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was po krótkiej nieobecności!
Mam prawie 20 stron do nadrobienia, Wy niedobre Działo się coś ciekawego? Ewusia_marchew, Wy też na Majorkę lecicie? Wow, widzę, że wśród PM2012 to bardzo popularny kierunek! My musimy wrócić przed 26 maja, bo mamy wtedy wesele koleżanki Gdzie się dokładnie zatrzymacie?Widziałam zdjęcia Marylki - boooskie! ![]() A w ramach zabiegów upiększających i dbania o wygląd przed ślubem byłam wczoraj na pierwszej mikrodermabrazji. Mam rozpisane zabiegi co 2 tygodnie aż do maja. Babka powiedziała, że po takiej serii na pewno będą bardzo dobre efekty Witam też nową PMkę, Iceflower!
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hotel mamy w Santa Ponsa (zachodnie wybrzeże, blisko Palmy) My tak trochę przypadkowo wybraliśmy Majorkę bo trafiliśmy na promocję w biurze podróży i tam akurat jeszcze zostały wolne miejsca ale dużo osób nam teraz mówi ze to dobry wybór więc ogólnie nie mogę się doczekać
|
|
|
|
|
#3081 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3082 |
|
Raczkowanie
|
Marylkooo zdjęcia są fantastyczne jestem pod wielkim wrażeniem ..może zdradzisz na jakim sprzęcie pracujecie ..bo to że macie talent to nie podlega wątpliwości
![]() Czekam na relację z plaży
|
|
#3083 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
Nasza fotografka wyjechala na kilka dni na wakacje, wroci za 4 dni, wiec mam nadzieje ze przesle nam chociaz kilka, bo calosc dostaniemy dopiero za ok miesiac. |
|||
|
|
|
#3084 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorka, co do zabiegów upiększających, to ja mam zaplanowane:
mikrodermabrazja - 5 zabiegów i potem jeden zabieg nawilżający skórę plus może przed samym ślubem jedna powtórka mikro wybielanie zębów - owszem, na razie myję ząbki biała perłą i pastą blanx med, jest delikatny efekt, natomiast bliżej ślubu (w maju lub czerwcu) zastosuję prawdopodobnie paski wybielające blend-a-med. Podobno dają efekt na rok, nie wiem czy to prawda, ale chciałabym, żeby na ślubie efekt był widoczny. kupuję tzw. prostotrzymacz (coś jak "pajączek"), żeby mieć prostą sylwetkę i nie straszyć na zdjęciach i filmie zgarbionymi pleckami włosy, mam zamiar wypróbować maskę waniliową, którą tu kiedyś malwuś polecała i może jeszcze zacznę znowu pić pokrzywę, żeby szybciej rosły Ewusia, my też będziemy niedaleko Palmy, ale w przeciwną stronę niż Wy Fajnie, bo z Palmy jest dobra baza wypadowa w każdy zakątek wyspy, jeżdżą stamtąd tanie autobusy praktycznie wszędzie. Będziemy się mogły wymieniać inspiracjami odnośnie zwiedzania Mój TŻ już wczoraj chciał planować, co zobaczymy tym razem ![]() Marylko, dzięki za ostrzeżenie! megan, ja ogólnie mam gdzieniegdzie blizny potrądzikowe i rozszerzone pory. Mikro powinna sobie z tym bez problemu poradzić. Dodatkowo potem babka robi mi maskę ściągającą. A sam zabieg oczywiście nie boli, ja miałam tylko wrażenie takiego "ciągnięcia" skóry, jak odkurzaczem
|
#3085 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ty ciągle wypominasz brak szału na wieść o braciszku- świadku Gratulacje Cytat:
Uuuu, Super. Powodzenia i ogromne gratulacje ![]() Cytat:
No po prostu raj. Przepięknie |
|||
|
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja równeiż borykam sie z pronblemem rozszerzonych porów i bliznya na policzkach:/ zapissana jestem na fraxel restore. / ok 3 zabiegi potrzeba/ >> musze sie szybko uwinac z tym by w maju miec ostatni zabieg, jeszcze przed duzym słłoncem ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- a co do wybielania to ja polecam paseczki wybielajace Crest supreme, >> efekty powalajace
|
|
|
|
|
#3087 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Widzę że macie wysyp nowych PM ale może przyjmiecie jeszcze jedną? Kiedyś się tu udzielałam ale bardzo krótko i wątpię że mnie ktoś pamięta... Ślubuję 07.07.12 i już nie mogę się doczekać Mam problem z moją suknią, niby byłam pewna że to ta ale nabrałam wątpliwości... czy mogę Was prosić o szczere opinie? Zdjęcia są z tel, za tydzień będę miała zdjęcia lepszej jakości....
|
|
|
|
#3088 |
|
Wtajemniczenie
|
Tenebrosko - dzieki za odpowiedź, ja tez mam właśnie podobne problemy więc będe musiała znaleźć jakis niezdzierający gabinet w Warszawie i przejśc się pare razy... jeśli któres z Warszawskich PMek moga którys polecić to bedę wdzieczna....
Asiulka - o tych paskach chyba słyszałam i planujemy zakupić z TŻem i rozpocząć wybielanie pewnie w sierpniu jakoś. Na allegro były dostepne z tego co pamiętam. A jeśli jesteśmy przy urodowych sprawach - czyktóras z Was może była na targach kosmetycznych w hai Expo w Wwie? w ten weekend jest Salon wiosna 2012 a jako że sama robie make up to kusza mnie tańsze kosmetyki i pędzle... ![]()
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
aaa Koocurku co do autek są świetne moja znajoma takimi jechała wstawiałam tutaj zresztą fote i fajnie bo do kościoła jedno przyjechało z jednej strony a drugie z drugiej fajnie to wyglądało
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.

super autka

wyglądała pięknie, z bizuterii miała delikatne kolczyki z kryształkami (wiszące ale nieduże) i zawieszkę do kompletu.

Łatwiej jest wtedy zwerifkowac co bardziej pasuje 

Wiem, to skomplikowane ale głębiej tłumaczyć mi się nie chce...
rewelacja!
Dobrze chociaż, że jutro piątek...
ręce mi opadły 

19.05.2012 - ślub

klask i:

u mnie na szczęście tego problemu nie ma ale pani za dekoracje chce aż 1000zł
pewnie mnie to wyniesie dużo taniej. Gdyby Jagodzia mieszkała bliżej to bym ją zatrudniła
jutro mam poprawkę tego jedynego nie zdanego egzaminu