|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
Cytat:
piekna, nawet z tym przedłużonym stanem wygladasz ladnie
|
|
|
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie się szyją, buty kupują - kolejne PMki niedługo ślubują - PM 2012 cz. XIX
na podstawie listy tenebrosy zrobiłam swoją i nie jest źle wyszło mi na 1,5 strony
|
#3153 |
|
Raczkowanie
|
Audrey, na pewno chcesz wprowadzic ta zmiene? Tak wygląda CU DO WNIE!!!!
![]() klaski :![]() k laski:
Edytowane przez Irmelin333 Czas edycji: 2012-02-24 o 17:18 |
|
|
|
#3154 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Kochane
![]() Na pewno chce, mam jeszcze jedno zdjęcia na którym widać dlaczego trzeba mi tego krótszego stanu bo wyglądam na nim jak kaczuszka, wieczorem Wam wkleję bo teraz TŻt obok leży nie chcę żeby widział ![]() Dziewczyny KTORE MAJĄ KONTO NA ALLEGRO potrzebuję pomocy, możecie mi napisać czy któraś z Was ma? Bo poślę PW z prośbą
|
#3155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam
|
|
|
|
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
WOW !!!! ![]() ![]() klask i:wygladasz jak ksiezniczka! cudna!
|
|
#3157 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Widzicie dziewczyny jak to jest
nie chciałam Was zamęczać całym opowiadaniem w pierwszym poście, to trochę inaczej zrozumiałyścię sytuację. Tak to jest, człowiek chce dobrze, a wychodzi źleCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie chciałabym źle mówić o tej koleżance, ale mam wrażenie, że jest trochę zbyt naiwna... zbyt łatwo i szybko wierzy facetom, a potem cierpi. Poza tym podkreślam: to jest moja dobra koleżanka z pracy, mamy bardzo dobry kontakt ze sobą, ale nie traktuję jej jak przyjaciółki. Na ślub tak czy siak ją zaproszę, zastanawiam się jedynie nad tym weselem. Samo zaproszenie nie jest problemem, nie chcę po prostu stresować się na własnym weselu, że jest jakaś awantura albo niesympatyczne sytuacje. Niby zawsze można kogoś awanturującego się wyprosić, ale wiecie jak jest - niesmak pozostaje a to nasz dzień i nie chciałabym mieć takich wspomnień...Jak jej nie zaproszę, to tragedii nie będzie, ale tak się nad tym zastanawiam, bo jednak bardzo ją lubię i nawet kiedyś przemknęło mi przez głowę, że na świadkową świetnie by się nadawała. Dlatego też chciałam poznać Wasze opinie, co Wy byście zrobiły w podobnej sytuacji - ryzykowałybyście, czy nie. No cóż, chyba pozostaje mi czekać na to nasze wspólne spotkanie, poobserwować go, poznać i ewentualnie wtedy jeszcze raz pomyśleć o tym wszystkim. Cytat:
Sorry, ale nie widzę nic zaściankowego w zastanawianiu się nad tym, czy ktoś całkiem mi obcy (kto siedział w więzieniu), będzie robił awantury na naszym weselu...a u d r e y, wyglądasz pięknie w sukni ![]() Chętnie zrobiłabym dziś babeczki z nutellą i lukrem, ale za Chiny nie chce mi się ruszyć do sklepu po jogurt naturalny
Edytowane przez Dancing_Lady Czas edycji: 2012-02-24 o 17:30 |
||||||||
|
|
|
#3158 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Laski, a ja wam zazdroszczę- po prostu - uśmiechów. Bo też chciałabym się śmiać szczerząc piękne ząbki, ale niestety... w dzieciństwie miałam wypadek, połamałam szczękę, dziąsła i zęby mi się przesunęły do góry, więc mimo tego, że są proste to ich nie widać. Ortodontycznie nie da się tego rozwiązać. jedyną możliwością jest operacja żuchwy i wstawienie sztucznej kości Dupa dupa dupa. Bo gdyby lekarze na początku lat 90tych pomyśleli, to zrobiliby mi to zaraz i po kłopocie...ale służba zdrowia była 1000lat za murzynami i kto by pomyślał, że w ramach ubezpieczenia można mi zrobić rekonstrukcję żuchwy. Rodzice też nie wiedzieli do końca jak to będzie wyglądało za 10 lat, bo przecież w wieku 5 lat dziecko ciągle rośnie, rosną mu zęby stałe i wtedy tego aż tak widać nie było. a teraz jeśli nawet bym chciała to już na własną rękę, a to koszt ogromny... Ale uprzedzam Wasze myśli- moja twarz i linia żuchwy wygląda zupełnie normalnie (tylko ortodonci, stomatolodzy są w stanie przy bliższym kontakcie poznać, że coś nie gra), tylko nie mogę się ładnie uśmiechać szczerząc piękne ząbki... i jest to powodem do mnóstwa kompleksów...
|
|
#3159 |
|
Zadomowienie
|
a u d r e y
przepięknie wyglądasz w tej sukience - bardzo zgrabnie - piękna talia taśma np tesa nie wiem czy są w markecie - na pewno są w lepszych papierniczych i w marketach budowlanych jak obi czy castorama.. tylko w tych budowlanych sprawdź zeby klej nie był zbyt mocny bo wtedy się ciezko przykleja - taki słabszy klej spokonie starcza do papieru a te mocne sa do wykladzin..i nie chca sie od nozyczek odkleic :/ a moja relacja z PIERWSZEGO przymierzania było ciężko i męcząco - podobało mi się kilka sukienek żadna mnie nie zachwyciła ![]() z odkryć - dobrze wyglądam w białej sukience co mnie zaskoczyło bo myślałam że będę za blada i że lepiej będzie w cieplejszym odcieniu - ciesze się że w białej z tych co przymierzałam najbardziej podoba mi się Nadine ale nie wkleję zdjęcia bo nie mam a zdjęcia z albumu tez nie znalazłam. Są zdjęcia tej sukienki na innych PM w necie ale nie będę ich upubliczniaćmam nadzieję że kolejne poszukiwania będą bardziej owocne |
|
|
|
#3160 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
widzę że oprócz planów ślubnych łączy nas taka sama data urodzin tylko ja pewnie jestem starsza od ciebie
|
|
#3161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda wspominaly mi o niej na pierwszym spotkaniu, ale mowily ze moga sie nie wyrobic na lipiec z nia... i w koncu mi nie pokazaly. Ale jest piekna!! i przynajmniej wiem ze serduszko bedzie idealnie pasowac do tej sukienki!! A powiedz mi czy te falbany bardzo roznia sie od tej pierwszej? Jak jest podpinany tren? I czy widac tren po podpieciu. Ja juz tyle historii slyszalam o odpinajacym sie na weselu trenie ze troche sie boje na niego decydowac. AAaaaaa!! Piekna jest!! ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- aaa.. i jeszcze jedno - czy cena rozni sie od tej pierwszej?
|
|
#3162 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() PIEKNIE!
|
|
#3163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a no i ja mam konto na allegro więc jak coś to pisz śmiało mogę prosić o przepis na pw bo jeszcze takich nie jadłam a "wyglądają" bardzo smakowicie |
||
|
|
|
#3164 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja zrobilam to zdjecie obraczki na palcu, niestety nie umialam zrobic dosc ostrego i do tego lewa reka Wybralam najlepsze a ani tak niebardzo widac audrey piekna sukienka i Twoja talia tez
|
|
|
#3165 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Serduszko wygląda cudnie!! Tren pod spód jest podpinany na guziczku i robi się taki delikatny kuperek Moja kumpela miała taki i się jej oderwał ten guziczek, ale miała w zapasie nitki, agrafki i uratowałyśmy sytuację ![]() A powiedz mi ile powiedzieli Ci za tą pierwszą bo już nie pamiętam ![]() Dziękuję Wam Jesteście kochane !!
|
|
#3166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3167 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez anusia-girl Czas edycji: 2012-02-24 o 17:51 |
||
|
|
|
#3168 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Te falbanki są przecudne ![]() Zaraz dodaję do zestawienia |
|
|
|
|
#3169 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i co za ulga kiedy juz sie znajdzie te wlasciwa, prawda?
|
|
|
|
|
#3170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3171 |
|
Zakorzenienie
|
a u d r e y gratuluję znalezienia idealnej sukni
|
|
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczna
|
|
#3173 |
|
Podróżniczka
|
Przeglądam właśnie zestawienie wklejone przez tenebrose i wiecie, ze o tym nie pomyślałam - nie mamy wybranej piosenki na I taniec na poprawiny!!
|
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się właśnie tak zastanawiałam nad tym I tańcem na poprawinach czy on naprawdę jest konieczny? ja się jeszcze z czymś takim nie spotkałam ale fakt od bardzo dawna nie byłam na żadnym weselu
|
|
|
|
#3175 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pierwsze słysze aby był drugi pierwszy taniec. Nigdy na poprawinach na jakich byłam nie było pierwszego tanca. Według mnie 1 taniec jest wtedy, gdy tańczycie jako mąż i zona na weselu.
|
||
|
|
|
#3176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z tego co wiem to na pierwszy taniec pierwszego dnia chciałaś one republic- passenger
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2012-02-24 o 18:31 |
|
|
|
|
#3177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
u mnei tak samo jak dnia pierwszego młoda para rozpoczyna zabawę pierwszym tańcem
|
#3179 |
|
Zakorzenienie
|
no ale piosenkę na ten drugi dzień już wybiera zespół? bo powiem szczerze że pierwszy raz się spotykam z drugim pierwszym tańcem, owszem para młoda rozpoczyna zabawę pierwsza wychodząc na parkiet ale to już leci losowa piosenka
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wolę sama wybrać i z tego co wiem to kuzynki moje też ustalały
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.

Dziękuję Ci serdecznie z całego serca, zaraz to wydrukuję i wieszam na mojej tablicy

piekna, nawet z tym przedłużonym stanem wygladasz ladnie 

klaski :
nie chciałam Was zamęczać całym opowiadaniem w pierwszym poście, to trochę inaczej zrozumiałyścię sytuację. Tak to jest, człowiek chce dobrze, a wychodzi źle
Sorry, ale nie widzę nic zaściankowego w zastanawianiu się nad tym, czy ktoś całkiem mi obcy (kto siedział w więzieniu), będzie robił awantury na naszym weselu...

18.08.2010 - zaręczyny