|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dzień dobry ![]() wczoraj byliśmy z sąsiadami na kebabie z grouponu, są od nas starsi ale bardzo spoko i maja dzidziusia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | ||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() W końcu piątek ![]() Pogoda nie zachęca do spacerów ale co tam ![]() Dzisiaj Chirurdzy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4773 |
Zakorzenienie
|
nurku dobrze, że nic Ci się nie stało
![]() Punto masakra ta historia w pociągu ![]() ![]() Tak w ogóle to witam ![]() Znowu wiosna na horyzoncie na szczęście, chociaż dziś pochmurno ![]() Wstałam dość późno, ale chociaż od razu wyrko złożyłam i ogarnęłam w pokoju ![]() Na obiad dziś nie wiem co ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-24 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | |||
Rozeznanie
|
Cześć
![]() U mnie pada od dwóch dni i sennie się zrobiło. Na szczęście jest ciepło i to mnie bardzo cieszy ![]() Rano byłam u dentysty. Naprawiłam ostatniego zęba i kolejna wizyta za pół roku ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Sikoreczka- gratuluję ![]()
![]() |
#4775 |
Zakorzenienie
|
Lilo super, że dentysta załatwiony
![]() Lilo ten zboczeniec to NIEzdrowo rąbnięty był ![]() U mnie pogoda zmienna się zrobiła, tzn. raz piękne słońce, raz chmury, więc pewnie zamulona się zrobię za chwilę ![]() ![]() ![]() Starłam kurze, wstawiłam pranie. W ogóle to uzależniłam się od Pronto ![]() ![]() Nadal nie wiem co na obiad ![]() My z mały zjadłyśmy pierogi, a później chyba zrobię frytki z kiełbasą dla Tż, bo do środy trzeba oszczędzać ![]() ![]() Już mi to skrajne oszczędzanie bokiem wychodzi, ale jak mus to mus ![]() Byle do kwietnia i już wyjdziemy na swoje i w końcu zacznie się odkładanie ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-24 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U mnie leje ![]() ![]() Ja mam dziś jajko sadzone, fasolka szparagowa, ziemniaczki z cebulką i kefir ![]() Lili teraz się pomęczysz i pooszczędzasz, ale w kwietniu za to już będzie mogła zacząć odkładać ![]() ![]()
To moja miłość mi karze codziennie czytać w twej twarzy. W jedynej twarzy, jak w trudnej księdze i coraz dłużej, i coraz więcej. Edytowane przez Lilo123 Czas edycji: 2012-02-24 o 12:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
kobieta za ladą
|
hejka
sikorka gratulacje ![]() ja właśnie odpoczywam po obiedzie --ziemniaki surówka i jajko sadzone, wróciłam z pracy i na 16 znowu idę byłam w bibliotece znowu uwolniłam książki ![]() ![]() ![]() u mnie nadal zwariowany tydzień trwa bo neistety pracuje i w niedziele dobrze chociaż ze w miare jest ruch w sklepie to człowiek tak nie odczuwa nudy ![]() a mówiłam wam ze was kocham ![]()
#4778 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale od kwietnia czas zapełniać konto oszczędnościowe ![]() ![]() Prócz tego czas się wziąć za siebie i chudnąć ![]() ![]() Diet stosować już niestety nie umiem ![]() ![]() Lilo pyyyyyyyycha masz obiad ![]() W przyszłym tygodniu lecę po warzywa ![]() dudi ty z pracy do pracy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- też Cię dudi kochamy ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-24 o 12:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
kobieta za ladą
|
lilii no niestety taką mam tygodniową zmianę od8-12 i 16-20 więc latam 4 razy dziennie w tą i z powrotem jeszcze w niedziele od 14-20
![]() nic mi nie mówcie o odchudzeniu sę ![]() ![]()
#4780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dudi jak tyle pracujesz to nic dziwnego, że więcej jesz ![]() ![]() Ja też dużo jem i kiepskie rzeczy typu frytki itp. ![]() Wiosną zamierzam nadrobić i zadbać o siebie i jeść zdrowo, bo strasznie się zaniedbałam ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-24 o 13:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4781 | |
Rozeznanie
|
My Ciebie też
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Lili- To taką dietę stosujesz jak ja ![]() ![]() Co do warzyw to też czekam, aż się pojawią ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dobrze, ze jestescie ![]() ja juz po pracy, wstawiłam pranie, teraz leniuchuje a potem nauka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Zakorzenienie
|
doczytam was jak wroce z pracy
czuje sie bardzo zmeczona ostatnio moze nie tyle zmeczona co mam potworny bol karku i chyba pora zmienic poduszki myslimy o takich zdrowotnych ale to po wyplacie raczej na nowym mieszka sie fajnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
![]() powiem Wam, że okropnie się dzisiaj czułam, taka rozbita i z tak zepsutym humorem to nie byłam od 12-godzinnych dniówek przed świętami ![]() ![]() poogarniałam trochę papiery i rachunki, wstawiłam pranie, zrobiłam zakupy obiadowe (10 jajek, 4 kg ziemniaków i 4 cebulki), na obiad moje pyszne krokiety pieczarkowe ![]() P mnie nawet unikał ![]() ![]() ![]() teraz on ćwiczy a ja nadrabiam ![]() chabrowego płaszczyka nie kupiłam bo za mały ![]() ![]() ![]() Sikorka - gratuluję obrony ![]() ![]() Nurek - współczuję tego potłuczenia ![]() Irenka - jak się dobrze mieszka to się cieszę bardzo ![]() ![]() Lilo - nie słódź herbaty! ![]() ![]() ![]() ![]() Lili - dołączam się do wiosennego zdrowego jedzenia ![]() ![]() ![]() Dudi mordko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Punto - taki motyw z wsadzaniem łapy w filmie widziałam, ale faceci są coraz bardziej bezczelni ![]() ![]() uciekam na film i partyjkę z P. do jutra albo do niedzieli mordki ![]()
#4785 |
Zakorzenienie
|
Nurek - nie chcialabym spasc ze schodow na starym miescie
musialo bolec jak diabli ![]() Golden a naprawde dobre te poduszki? oni jakies specjalne maja ? pamietasz jakie? ja jeszcze 2 dni i odpoczne ( w pon poskacze na koncercie a wt odpoczywam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4786 |
Zadomowienie
|
Cześć laseczki moje kochane
![]() ![]() W końcu mam wolne więc wpadam się choć przywitać bo tęęęsknię ![]() U nas małe zmiany, wzięliśmy się z TŻtem za siebie. Chodzimy do dietetyczki i udało mi się już zrzucić 10 kg ![]() Poza tym nieśmiało zaczęliśmy starać sie o fasolinkę ![]() ![]() ![]() Lili apropo twojej Prontowej obsesji- a miałaś te chusteczki z Biedronki do mebli? Boskie są i obłędnie pachną ![]() Sikorka ![]() ![]() Nuruś mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie bidulko ![]() Dudi ![]() ![]() Uciekam robić pranie i na zakupy, bo jak się rozsiądę na dłużej to znowu nic nie zrobię ![]() Miłego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4787 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() dzien dobry ![]() ja zaraz zmykam do pracy ![]() ![]() ps. jak sie wam spowiadałam z tego jak mi idzie odchudzanie to bylo dobrze a teraz znowu jest do dupy tak wiec zaczynam od poczatku |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4788 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Można wiedzieć na czym polega Twoja dieta? Ile kcal jesz ![]() Też muszę kilka kg zrzucić. Wprawdzie BMI mam w normie, ale utyło mi się i źle się czuję ze swoją wagą ![]() Nie wiedziałam o takich chusteczkach do mebli ![]() ![]() Super, że się odezwałaś, dawno Cię nie było ![]() trzymam kciuki oczywiście za Twoje plany ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
![]() Szkoda, że ten płaszczyk nie pasował, ale S to bardzo mały rozmiar ![]() ![]() ![]() Te czasy, gdy próbowałam się wbić w jak najmniejszy rozmiar minęły ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-25 o 09:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4789 | ||||||||||
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Nie mówiłaś ![]() ![]() Przy okazji ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I najważniejsze, że się dobrze mieszka. W końcu masz spokój. Cytat:
![]() I bardzo dobrze, że nie dźwigałaś. Oszczędzaj kręgosłup, jeszcze w pracy się nastoisz ![]() Mam nadzieję, że znajdziesz jakiś fajny płaszczyk. Chabrowy jest uroczy ale czerwony też w deskę ![]() Cytat:
![]() ![]() Moje drogie dojrzałam do malowania kreski flamastrem ![]() ![]() Wczoraj stanęłam przed lustrem i namalowałam ![]() ![]() Również wczoraj wróciłam z pracy a tam mieszkanko posprzątane, obiadek zrobiony, żyć nie umierać. Mój najwspanialszy, przewspaniały Mężczyzna jest prze prze wspaniały ![]() Dzisiaj wieje ale jest ciepło. Kawkuję a później czytam. Tak i koniec. Miłego dnia Seksowne ![]() Cytat:
![]() Brawo, dyszka to na prawdę dużo ![]() Trzymam mocno kciuki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2012-02-25 o 09:47 |
||||||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 | |
Zakorzenienie
|
wiem, wiem
![]() od marca zaczynam ![]() Mi łatwiej jakieś zmiany poczynić jak idzie wiosna, zimą w jakąś stagnację popadam ![]() W ogóle to muszę się zabrać za hodowlę- szczypiorku i innych ziół ![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]() Ja maluję kreski kredką, ale nie jestem zadowolona, bo się rozmazuje po czasie, a jak ten flamaster ![]() ![]() Raz kupiłam Eyeliner z Rimmela i w ogóle mi nim nic nie wychodzi ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-25 o 09:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4791 |
Zadomowienie
|
Przede wszystkim trzeba jeść regularnie co 3-3,5 godziny bo jak sa większe odstępy czasu to organizm zaczyna oszczędzać kalorie zamiast je na bieżąco spalać.
Trzeba pić co najmniej 2 litry płynów, najlepiej wody (z tym mam największy problem ![]() Mięcho wiadomo- nie smażone tylko duszone, albo z patelni teflonowej Dużo warzyw i białka, a ostrożnie z węglowodanami. No i moja największa trauma- tylko 1 kawa dziennie dozwolona, bo odwadnia ![]() ![]() ![]() Edytowane przez anoola Czas edycji: 2012-02-25 o 09:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak wskaźnik mam dobry to właśnie się czuję jak puszek ![]() Najlepiej wyglądam w moim przypadku, jak mam ten górny wskaźnik niedowagi, tuż przed wagą właściwą ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
![]() Kurcze z tą kawą to ciężko, bo ja piję 3 po 2 łyżeczki cukru ![]() ![]() a ilość kcal? masz limit, czy chodzi o same zasady, które opisałaś ![]() Powiem Ci, że mnie bardzo zmotywowałaś tym, że tyle kg zrzuciłaś ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-25 o 09:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Lilik, na górnej powiece. Pod to pikuś
![]() ![]() Tylko ja taką cieniutką jak ta robiłam bo taka jak ta za bardzo obciąża wizualnie moje oko. Anoola, czyli wniosek jest jeden - jak się poważnie myśli o sprawie to iść do specjalisty a nie katować się na wypaśnych fitnesach bez zmiany żywienia ![]()
![]() Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2012-02-25 o 09:56 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi właśnie na tej górnej się nie udaje ![]() ![]() Już nawet taki filmik na youtube widziałam, na którym dziewczyna najpierw nim kreskę narysowała to robiła kropki tym eyelinerem ![]() ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-25 o 09:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4795 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() ale ludzie tak mają-pogapić się to pewnie, ale pomóc to po co ![]()
![]() |
#4796 |
Zadomowienie
|
Punto powiem ci, że faktycznie cos jest w tej twojej teorii o dojrzewaniu do kresek
![]() A teraz uwaga- orędzie do narodu będzie, ehem ehem: Kochane moje- wierzę, że każdej z was która chce schudnąć się to uda (skąd wiem? Bo większego łasucha ode mnie nie znam, a jednak cos tam już mi się udało zmienić ![]() Wystarczy tylko postanowić, że od dziś (nie od jutra, nie od poniedziałku i nie od nowego miesiąca- ![]() I nie myślcie, że przechodzicie na dietę tylko zacznijcie się po prostu zdrowo odżywiać. I nawet jeśli zdarzą się wam wpadki, nie poddawajcie się i nie rezygnujcie. A zdjęcie wkleję ale tak za jakieś -20 kg, bo teraz to chyba tylko ja widzę różnicę ![]() Lili ja tez żłopię po 3-4 kawy dziennie ![]() ![]() Zacznij po trochę zmniejszać ilość cukru i będzie git. Ja piję z 1 czubatą i pół na pół z mlekiem i inna mi nie smakuje. Tez kiedyś słodziłam 2 łyżeczki a teraz juz by mi było za słodko. Organizm sie szybko przyzwyczaja |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 | |
zawsze mam racje
|
Cytat:
Ja odczułam sporą ulgę jak mi ciężar biustu podtrzymywał obwód, a nie ramiączka, no i zamiast mi się robić buły pod pachami zaczeło to powoli wracać we właściwe miejsce, czyli biust. Do dzisiaj pamiętam jak w mi w triumphie podnieśli ciśnienie- pytam się jaki mają rozmiar największy, mieli f a baba mi powiedziała, że nie wyglądam na taką miseczkę ![]() ![]() No więc moja noga tam nie postanie więcej. Nic straconego zresztą. Mi babka u której kupuje mówiła, że kobiety to o 15 cm i za duże mają obwody. A to deformuje biust strasznie. coś o tym wiem ![]() nadrobię was i idę chirurgów obejrzeć ![]()
![]() |
#4798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() anoolka masz rację, trzeba od razu zacząć. Spróbuję z tą metodą małych kroczków jeśli chodzi o zmniejszanie ilości cukru w kawie. Myślę, że na 1 łyżeczkę będę w stanie się po czasie zlicytować ![]() Warzywa lubię, także jedzenie ich to akurat przyjemność, tyle, że smak i cena mnie w tym momencie odstraszają trochę ![]() Czas się za siebie wziąć ![]() Ja też jestem strasznym łasuchem, nie sądzę, że ty jesteś większym ![]() Każdemu inaczej idzie w masę, ale ja żrę jak świnia ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-25 o 10:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Zadomowienie
|
Nie no fitnes jak najbardziej wskazany Punto
![]() Lili cieszę się jeśli cię zmotywowałam ![]() ![]() Co do limitu kalorii to nie wiem, bo dietę dostałam ułożona przez dietetyczkę więc to ona tam ewentualnie wyliczała i bilansowała ![]() A wiesz, tez się bałam czy wyrobimy z kasa jak oboje z TŻtem będziemy na diecie, a powiem ci, że o dziwo mniej wydajemy na zakupy niż wcześniej ![]() Edytowane przez anoola Czas edycji: 2012-02-25 o 10:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja muszę się zważyć, ale się boję ![]() No nic, trzeba się brać za siebie. Mam w domu herbatkę pu-erh, która bardzo mi kiedyś pomagała w diecie, także będę pić od dziś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.