|
|
#3331 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Cytat:
Chociaż oczywiście przykład ze zdjęcia jest trochę przerysowany, bo poza pudelkami i innymi takimi właściwie nie udało mi się spotkac takiego daru natury
|
|
|
#3332 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(wg mojej opinii takie programy uwłaczają ludzkiemu rozumowi i w ogóle nie powinno się takich rzeczy kręcić, a co dopiero pokazywać "że w Ameryce Ci ludzie istnieją naprawde i w serialu pokazują ich życie"
|
|
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wiocha.pl/330262,Chodz_synu
powinno się takich "rodziców" łapać i zamykać w obozach, może poglądy im się zmienią, jak poczują na własnej skórze cierpienie tysięcy ludzi, no i rozwala mnie w ogóle, że takie ubrania są produkowane w ogólehttp://mothmouth-throughthelookingglass.blogspot.com/ - piękna kobitka |
|
|
|
#3336 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ad. 1 - nic dodać, nic ująć. Ad. 2 - zupełnie nie mój styl, jednak jest w tym blogu coś magnetycznego, po prostu chce się oglądać te fotki (scrolluję już 5tą stronę , ale... nic nie poradzę na to, że takie kolczyki w nosie, jak prezentuje autorka, kojarzą mi się z bydłem i niesamowicie mnie rozwalają.
|
|
|
#3337 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Co do kolczyków zupełnie zgadzam się z przedmówczynią, a mroczny styl również zbytnio mi nie odpowiada. |
|
|
|
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3339 |
|
Rozeznanie
|
U mnie dziewczyna ma plusa za konsekwencję w stylu, mrok w takim wydaniu jest urzekający.
Ale tylko u innych mi się to podoba.edited: co to za pozycja? http://1.bp.blogspot.com/-BoUvGkefjj...600/retro6.jpg ![]() ułożenie nóg na zdjęciu powala...
Edytowane przez RiverOfDirt Czas edycji: 2012-02-25 o 14:23 |
|
|
|
#3340 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ta dziewczynka kompletnie mnie rozwaliła - to zgłoszenie na konkurs, miała być modna stylizacja... https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...96233356_n.jpg Niedawno widziałam jakąś polską gwiazdę z "mąką" na twarzy na rozdaniu Komet - widzę, że to zagraniczna moda ![]() http://media.zenfs.com/en-US/blogs/p...po1oydr6kg.jpg |
|
|
|
|
#3341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#3342 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle te programy to porażka. Mimo wszytsko czasem je ogladam, bo mogę się pośmiać z tej głupoty.
Szkoda tylko, że dla równowagi nie ma bardziej ambitnych programów, albo nie ma ich więcej.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
#3344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
parę lat wstecz nie wyglądało to tak jak teraz, nie były poruszane tak dziwne tematy i nie pokazywano tak przerysowanych ludzi. Teraz wszystko robione jest pod oglądalność. Wcześniej, czy prawdziwe czy nie, dało się oglądać, problemy tych gości programu były całkiem normalne.. takie podejście może być dziwne dla tych, którzy pamietaja jedynie obecną wersje |
|
|
|
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, mnie rozwala moda na robienie z widzów kretynów. Nie ważne jaki to program, wieje on sztucznością na kilometr. A już najbardziej dobijają mnie osoby, które wybijają się na swojej smutnej historii, jak to ich mama nie kocha i pies im zdechł
|
|
|
|
#3346 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Teraz poruszane są dziwne tematy, bo świat się zmienia (a raczej ludzie)- prędzej dziwacznieje niż staje się normalny. Kiedyś nie było takich problemów, bo były inne wartości ważniejsze niż "czy jestem wystarczająco różowa" i "mam 241284 kolczyków" itp |
|
|
|
|
#3347 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3348 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Telewizja takich ludzi szuka Skoro nie można zabłysnąć z czegoś ciekawego, to trzeba zabłysnąć z czegokolwiek. Edytowane przez 201804100943 Czas edycji: 2012-02-25 o 15:33 |
|
|
|
|
#3349 | |
|
Chimay
|
Cytat:
przejrzałam cały blog i nie podobały mi się babeczki z pentagramem i te straszne kobiety z burleski
|
|
|
#3350 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kamila powinna coś zrobić z brwiami :/
Cytat:
Cytat:
|
|
#3351 |
|
BAN stały
|
Mogłabyś mi poradzić, co według Ciebie powinnam ubierać?
(To nie jest złośliwe oczywiście, po prostu zawsze chcę doskonalić mój styl i bloga, dlatego pytam )Rady innych Wizażanek również chętnie przeczytam
Edytowane przez AshLeeVioLiniSt Czas edycji: 2012-02-25 o 16:03 |
|
|
|
#3352 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3353 |
|
Rozeznanie
|
Ashlee, na zdjęciach z sesji urodzinowej wyglądasz świetnie! Tego się trzymaj
). Jeśli zaś chodzi o nadruki na t-shirtach, to proponowałabym coś bardziej wyrazistego, zapadającego w pamięć: może retro fotografia jakiejś legendy kina/muzyki? (takie rzeczy łatwo znaleźć w sieciówkach), może coś z popartu, jakaś fajna grafika? Na razie tyle mi przychodzi do głowy.
|
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tu moda na bycie ... tłustym czwartkiem? ![]() http://www.wiocha.pl/433857,Wtf
Edytowane przez miss kitsch Czas edycji: 2012-02-25 o 16:29 |
|
|
|
|
#3355 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz sobie ustawiłam "włosy - 40 cm", żeby mieć gdziekolwiek to zapisane, no i żeby wpasować się w ten niezrozumiały dla mnie wizażowy trend |
|
|
|
|
#3357 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3358 |
|
Zadomowienie
|
lubie wyraziste i dosc grube brwi, ladnie podkreslone, ale na zdjeciach z tej sesji kojarza mi sie z wlochatymi gasienicami
|
#3359 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
Zastanawiam się dlaczego ta blogerka zamieściła ich zdjęcie (żeby siać zgorszenie? ^^)? ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...49716728_n.jpg Nic dodać, nic ująć
|
||
|
|
|
#3360 | |
|
Zadomowienie
|
Hej, przejrzałam Twojego bloga i mam wrażenie, że nie brakuje Ci pomysłów, problem w tym, że nie potrafisz krytycznie ocenić, w czym wyglądasz dobrze i co w ogóle jest ładne albo nie (to zwłaszcza odnosi się do bluzki, która wygląda jak sreberko od czekolady i "zabija" fajne okulary). Jak się nie ogarnia dwóch mocnych elementów, to trzeba się zdecydować na jeden i resztę dobrać tak, żeby stanowiła tło. Polecam uważne oglądanie zdjęć z pokazów mody albo sesji i podglądanie, jakie kolory, wzory, faktury wyglądają razem dobrze i co robią z sylwetką różne kroje ubrań. Im więcej rzeczy poznajesz i poddajesz krytycznej ocenie, tym łatwiej zdecydować, co podoba Ci się w ogóle i co wygląda dobrze na Tobie.
Żeby prezentować innym swój styl, musisz też wiedzieć, jak chcesz wyglądać. Dziewczęco? Elegancko? Drapieżnie? Ekscentrycznie? ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

(wg mojej opinii takie programy uwłaczają ludzkiemu rozumowi i w ogóle nie powinno się takich rzeczy kręcić, a co dopiero pokazywać
powinno się takich "rodziców" łapać i zamykać w obozach, może poglądy im się zmienią, jak poczują na własnej skórze cierpienie tysięcy ludzi, no i rozwala mnie w ogóle, że takie ubrania są produkowane w ogóle
)