Żonki 2009 cz. XXXII - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-25, 20:19   #2581
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXII

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
to składki zdrowotne się odlicza? ja zielona w tym temacie
(...)
Składka zdrowotna podlega odliczeniu od podatku, w pit 11 jest to wyszczególnione. A że mąż ma podwójną składke zdrowotną (prowadzi działalność oprócz pracy na etacie) to odlicza więcej.

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2012-02-25 o 20:25
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 21:01   #2582
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Scio to bardzo dobra wiadomość.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 02:04   #2583
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
I na dodatek jeszcze znowu zaczęłam jeździć samochodem Daaaawno już tego nie robiłam, ciężko mi było się przemóc, a wczoraj pojechałam sama z małą do mojej cioci, blisko ale zawsze a dziś jechałam na zakupy. Może pierdoła, ale jestem z siebie dumna
super

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ktosiu brawa. Ja tez powinnam zacząć jeździć , ale jakos mi motywacji brakuje.
o widzisz ja nawet nie wiedzialam ze masz prawko.

Cytat:

Ja prawo jazdy mam już prawie 7 lat, jeżdżę mało, bo mąż zabiera auto do pracy a drugiego nie mamy. I też dlatego, że o ile o swoje umiejętności jestem spokojna to innych kierowców nie i boję się jakiś głupich sytuacji, że nie wiedziałabym co zrobić, a jednak wiozę dziecko.
Wiesz drugiego kierowcy nigdy nie mozna byc pewnym na 100%. Dobrze ze Ty sie przelamalac bo im wiecej bedziesz jezdzila tym lepiej sie czula za kierownica

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

My wczoraj bylismy z mezem na randce
swietowalismy nasze 10lat Tom u babci wiec my na spokojnie, romantycznie-bylo milo
super ze randka sie udala

Cytat:
Napisane przez cucciola79 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Ja na momencik wpadlam zyczyc wam udanego weekendu
U mnie przegoraco normalnie wiosna ponad 20 stopni ,z rana zaliczylismy spacerek nad morzemBuziolki
cudownie

India - gratulacje

Ja wczoraj zaczelam 26 tydzien

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 07:36   #2584
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
super

Wiesz drugiego kierowcy nigdy nie mozna byc pewnym na 100%. Dobrze ze Ty sie przelamalac bo im wiecej bedziesz jezdzila tym lepiej sie czula za kierownica

cudownie

India - gratulacje

Zgadza się
26 tydzień, ale ten czas leci
Stary 2012-02-26, 07:50   #2585
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
c
My wczoraj bylismy z mezem na randce
swietowalismy nasze 10lat Tom u babci wiec my na spokojnie, romantycznie-bylo milo
Marta-bylismy w Tako
jak możesz mnie tak dręczyć? buuuuuu! TACOOOO
ja chce to tacoooo
a jak muffinki? każdy z czymś innym czy potrójne nadzienie?

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
ja widziałam dziewczynę z tatuażem ale teraz jeszcze bardziej mnie zaciekawiłaś
ja nie widziałam dziewczyny więc nie wiem który lepszy, słyszałam opnie ze w amerykańskiej wersji lepszy jest Blomkvist, a w skandynawskiej Lisbeth, i że w amerykańskiej jest wszytko dopieszczone, dograne, a w skandynawskiej jest surowo, nawet sam stosunek między bohaterami tam jest "holiłudzko" a tu jest tak jak w książce raz dwa bez ceregili zimno i tyle.. a jakby nie było Lis taka była.. ale jak pisałam to tylko wiem z zasłyszenia, jak zobacze drugą wersje to się wypowiem

kliwia
wiem że trójka to rado, ale też i program regionalny w tv i nie wiedziałam gdzie ten koncert, ale już wiem dziękuję;* zasiądę przed lapkiem

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
No i daj znać jak Ci się film podobał. Moja teściowa była i średnio zadowolona, jestem ciekawa Twojej opinii
no i jak po "Sponsoringu" czytasz na własną odpowiedzialność mimo że nie zdradzam ani zakończeń ani ważniejszych pobudek etc.. jednak wrazie w ostrzegam
hmmm słyszałam wiele dobrego o tym filmie, ale mam pewien dysonans między tym co myślałam a tym co zobaczyłam, mianowicie słuchałam wywiadu z Małgorzatą Szumowską, panią reżyser, i wiedziałam że to film o chorych relacjach, pokręcony, gdzie jest dużo niedopowiedzeń, film który trzeba sobie przetrawić, pomyśleć, po którym nie da się ocenić jednoznacznie bohaterek, mimo że nie są one "oczyszczone" czy w jakiś sposób usprawiedliwione.. wiedziałam że to inny film niż galerianki, że porównują te filmy a to jakby inna płaszczyzna, wiedziałam że jest o paniach które ustawiły się w życiu tak, że za sex dostają kase, podpowiedziałam sobie że gadżety, mieszkanie też.. połączyłam z tytułem sponsoring i nastawiłam się na film tak naprawdę o utrzymankach, laska ma dostatnie życie ale jest pod telefonem od swojego sponsora..
a tak nie jest, jest to film o dwóch dziewczynach (teoretycznie trzech bo przecież główna rola należy do dziennikarki robiącej wywiady ale jej wątek pomijam jest znaczący ale nie o tym teraz) więc są sobie dwie dziewczyny które zamieszczają ogłoszenie w sieci, i dzwonią do nich klienci, one robią z nimi to co oni chcą i tyle, niczym się nie różnią od pań z paryskiej alei czerwonych latarni, no owszem tym że nie stoją tam, są ubrane normalnie a nie wyzywająco, ale tak czy inaczej są jak to powiedział bohater "dziw... na telefon"
więc tu się trochę zdziwiłam, bo szłam na film o relacji, cieżkiej relacji uzależnienia laski od faceta, a zobaczyłam relacje inną uzależnienia od łatwych pieniedzy, moim zdaniem mistrzostwo było to że powody takich zachowań nie było patetyczne, to ni było ofiarne zbieranie na syna córkę etc...
nie będę pisać nic więcej bo szkoda by było, film polecam, ostatnia scena wbija w fotel pokazując.. albo nie... jak zobaczysz to pogadamy na pw tudzież inaczej...
przygotuj się na film o pokręconych relacjach pokręconym zachowaniu, nie tylko dziewczyn i ich klientów, ale i ich chłopków rodziny plus bohaterki ze swoją rodziną, gdzie nie każdy stosunek seksualny (a jest ich naprawdę naprawdę wiele, szczególnie jak na półtoragodzinny film) jest cudownym uniesieniem...
film jak najbardziej na plus, ale trzeba się z nim przespać pomyśleć, co nie znaczy że "ułaskawić" dziewczyny,
no i jeszcze jedna sprawa, film nie jest dla każdego, i nie chodzi tu o wrażliwość, kulturę, poziom społeczny, inteligencję, bo albo do ciebie trafi albo nie...
rozwaliły mnie dwie pary, jedna siedziała obok mnie, pomijając oburzenie pani że to przecież polski film a trzeba czytać, ale ich zachowanie podczas filmu - śmianie się na scenach z sexem, na dosć naturalistycznej scenie z bardzo raźnie pokazaną mimiką twarzy -ich śmiech, i teksty no nic... nie oceniam...
plus druga para taka po 50, schodzili po schodach koło mnie i facet mówi do żony, tekst w stylu "no nic ta reżyserka się musi jeszcze wiele nauczyć bo kto tak uprawia sex, zwyrodnialce, nie podobało mi się"
no nie każdemu musi...
oglądnij, to przegadamy go dokładnie

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2012-02-26 o 07:54
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 08:16   #2586
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Zabcia mam prawko mam W marcu minie 10 lat

Stary 2012-02-26, 08:24   #2587
india83
Zakorzenienie

Marta zaintrygowąłaś mnie ja lubie takie pokręcone nad którymi trzeba się zatsanawiac

żabcia ale ten czas leci, wow

a ja druga pralka wstawiona, na 12ta do mamci, a pozniej wracam sama do siebie, TZ w pracy i cos sobie posprzatam. Mam dzis fajna energie
Zaryzykowałam z sukienka z balu... wrzuciłam ja do pralki na delikatne, choc było napisane nie prac w wodzie, dozwolone tylko pranie chemiczne. zobaczymy co się z nia stanie ??

u mnie piekne słonce i cieplo, wiosna przyszła i oby juz została

Tak w ogóle stwierdziłam, że do kuchni zamiast rolet rzymskiech chyba jednak zamówie żaluzje plisowane a pufe zamist srebrnej ciemny szary... ach czy te decyzje musza byc takie trudne??
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-26, 08:27   #2588
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India na wielu ciuszkach jest napisane, aby prać chemicznie a ja i tak w pralce

A co do podejmowania decyzji to już mi nic nie mów. Ja głupia farbe do pokoju wybierałabym pół życie gdyby nie mąż. Jak pomyślę pomyślę ile teraz wyborów przede mną to aż mi słabo hehe. Ale będziemy robili to wspólnie z mężem, więc powinno jakoś iść

Stary 2012-02-26, 09:13   #2589
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta zaintrygowąłaś mnie ja lubie takie pokręcone nad którymi trzeba się zatsanawiac

u mnie piekne słonce i cieplo, wiosna przyszła i oby juz została

Tak w ogóle stwierdziłam, że do kuchni zamiast rolet rzymskiech chyba jednak zamówie żaluzje plisowane a pufe zamist srebrnej ciemny szary... ach czy te decyzje musza byc takie trudne??
bo na pierwszy rzut oka ten film jest prosty, historia lasek, no i tyle, ale niektóre ich teksty, myślisz oczekujesz jakiegoś głębszego sensu a tu dup prostota aż wbija fotel, chcesz jakoś o nich sympatycznie ciepło myśleć bo są rewelacyjne a tu za chwile kolejny strzał, a z drugiej strony patrzysz na nie przez swój pryzmat i najchętniej wsadziłabyś je w swoje ramy i zmusiła do szczęścia, definiowanego przez ciebie... ale...
nie napisze nic więcej bo bym za dużo powiedziała mimo że fabuła dokładnie o tym co w internetowych czy tam filmweb'owych opisach, ale jednak hmm...
ciii
obejrzyj, bo aż we mnie wrze żeby o tym pogadać

ja nawet wiem czemu Guciu twoja teściowa do końca nie była zadowolona, właśnie na to wpadłam, ale to już jak zobaczysz to ci powiem

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

a co do pogody to u mnie też śliczne słońce, podobno jeszcze ten tydzień i wiosna, ponad 10 stopni na poczatek

ciekawe czy ta pogoda choć w połowie się sprawdzi
Marzec bardzo ciepły i suchy
Wiosna niewątpliwie rozpocznie się znacznie wcześniej niż w ostatnich latach. Przejście z zimnych do bardzo ciepłych dni będzie nagłe. Już na początku miesiąca poczujemy iście wiosenne temperatury, a sprzyjać temu będzie pogodne niebo. Marzec będzie miesiącem suchym i słonecznym.
Kwiecień gorący i suchy
To będzie bardzo ciepły miesiąc, ponieważ temperatury będą wyższe od średniej wieloletniej. Poczujemy pełnię wiosny. Zachmurzenie powinno być niewielkie, nadal utrzymywać się będzie susza.
Maj bardzo gorący i suchy
Niewykluczone, że już w maju nadejdą pierwsze upały. Największe ich prawdopodobieństwo mieć będzie miejsce w województwach wschodnich i południowych naszego kraju. Występuje duże prawdopodobieństwo ekstremalnie ciepłego maja, jednego z najcieplejszych w historii. Podobnie jak poprzednie miesiące, w maju nadal będzie sucho i słonecznie. Powrót suszy, tym razem znacznie dotkliwiej da się we znaki wegetacji roślin.
Czerwiec upalny i suchy
Czerwiec będzie bardzo gorący i upalny. Będziemy mieć mnóstwo słonecznych i suchych dni. Jednym słowem prawdziwe lato, które rozpocznie się pod względem termicznych wcześniej niż według normy wieloletniej.
Lipiec i sierpień upalne i suche
To będzie upalne, suche i słoneczne lato. Posucha może się okazać niekorzystna dla rolników, sadowników i działkowców. Ostatnio suszę przed znaczną część lata mieliśmy w 2006 roku, zaś całoletnią w 1992 roku. W obu przypadkach jeden z miesięcy był rekordowo ciepły. W tym roku może być podobnie. www.twojapogoda.pl
Stary 2012-02-26, 09:18   #2590
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta mam nadzieję, ze sie pogoda sprawdzi bo już mam dość zimy.

U mnie właśnie snieg pada

Stary 2012-02-26, 09:30   #2591
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Nareszcie jakies dobre wiesci z telewizorni. Nutra wróciła na liste leków refundowanych. I to w całkiem niezłej cenie.

Ja nie kupuje tych hiszpańskich truskaw, musza byc niezle pryskane ak wytrzymują taką drogę nienaruszone...
super

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Śliwieńko mnie nie uczula pierz a innego uczuli
no tak jak piszą że jednych uczula lovela a innych nie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Oj.... to niefajnie, ale wszystko dla zdrowia maluszka

Scio fajnie ze mleko jest znowu refundowane

A ja wlasnie zamowilam bilety lotniczne na majowke biore ze soba macie i brata i lecimy do tz
to bardziej gin pow dla mojego samopoczucia

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
super

cudownie

India - gratulacje

super, ja wczoraj zaczęłam 32t

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja chce to tacoooo

ja nie widziałam dziewczyny więc nie wiem który lepszy, słyszałam opnie ze w amerykańskiej wersji lepszy jest Blomkvist, a w skandynawskiej Lisbeth, i że w amerykańskiej jest wszytko dopieszczone, dograne, a w skandynawskiej jest surowo, nawet sam stosunek między bohaterami tam jest "holiłudzko" a tu jest tak jak w książce raz dwa bez ceregili zimno i tyle.. a jakby nie było Lis taka była.. ale jak pisałam to tylko wiem z zasłyszenia, jak zobacze drugą wersje to się wypowiem

kliwia
wiem że trójka to rado, ale też i program regionalny w tv i nie wiedziałam gdzie ten koncert, ale już wiem dziękuję;* zasiądę przed lapkiem

no i jak po "Sponsoringu" czytasz na własną odpowiedzialność mimo że nie zdradzam ani zakończeń ani ważniejszych pobudek etc.. jednak wrazie w ostrzegam
teraz jestem jeszcze bardziej ciekawa tych filmów

Cytat:
India na wielu ciuszkach jest napisane, aby prać chemicznie a ja i tak w pralce

A co do podejmowania decyzji to już mi nic nie mów. Ja głupia farbe do pokoju wybierałabym pół życie gdyby nie mąż. Jak pomyślę pomyślę ile teraz wyborów przede mną to aż mi słabo hehe. Ale będziemy robili to wspólnie z mężem, więc powinno jakoś iść
u nas była szybka decyzja w OBI, firmę wybraliśmy i wiedziałam jakie kolory odpadają od razu więc wybieraliśmy z pośród chyba 5 kolorów

Cytat:
bo na pierwszy rzut oka ten film jest prosty, historia lasek, no i tyle, ale niektóre ich teksty, myślisz oczekujesz jakiegoś głębszego sensu a tu dup prostota aż wbija fotel, chcesz jakoś o nich sympatycznie ciepło myśleć bo są rewelacyjne a tu za chwile kolejny strzał, a z drugiej strony patrzysz na nie przez swój pryzmat i najchętniej wsadziłabyś je w swoje ramy i zmusiła do szczęścia, definiowanego przez ciebie... ale...
nie napisze nic więcej bo bym za dużo powiedziała mimo że fabuła dokładnie o tym co w internetowych czy tam filmweb'owych opisach, ale jednak hmm...
ciii
obejrzyj, bo aż we mnie wrze żeby o tym pogadać

ja nawet wiem czemu Guciu twoja teściowa do końca nie była zadowolona, właśnie na to wpadłam, ale to już jak zobaczysz to ci powiem

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

a co do pogody to u mnie też śliczne słońce, podobno jeszcze ten tydzień i wiosna, ponad 10 stopni na poczatek

ciekawe czy ta pogoda choć w połowie się sprawdzi
Marzec bardzo ciepły i suchy
Wiosna niewątpliwie rozpocznie się znacznie wcześniej niż w ostatnich latach. Przejście z zimnych do bardzo ciepłych dni będzie nagłe. Już na początku miesiąca poczujemy iście wiosenne temperatury, a sprzyjać temu będzie pogodne niebo. Marzec będzie miesiącem suchym i słonecznym.
Kwiecień gorący i suchy
To będzie bardzo ciepły miesiąc, ponieważ temperatury będą wyższe od średniej wieloletniej. Poczujemy pełnię wiosny. Zachmurzenie powinno być niewielkie, nadal utrzymywać się będzie susza.
Maj bardzo gorący i suchy
Niewykluczone, że już w maju nadejdą pierwsze upały. Największe ich prawdopodobieństwo mieć będzie miejsce w województwach wschodnich i południowych naszego kraju. Występuje duże prawdopodobieństwo ekstremalnie ciepłego maja, jednego z najcieplejszych w historii. Podobnie jak poprzednie miesiące, w maju nadal będzie sucho i słonecznie. Powrót suszy, tym razem znacznie dotkliwiej da się we znaki wegetacji roślin.
Czerwiec upalny i suchy
Czerwiec będzie bardzo gorący i upalny. Będziemy mieć mnóstwo słonecznych i suchych dni. Jednym słowem prawdziwe lato, które rozpocznie się pod względem termicznych wcześniej niż według normy wieloletniej.
Lipiec i sierpień upalne i suche
To będzie upalne, suche i słoneczne lato. Posucha może się okazać niekorzystna dla rolników, sadowników i działkowców. Ostatnio suszę przed znaczną część lata mieliśmy w 2006 roku, zaś całoletnią w 1992 roku. W obu przypadkach jeden z miesięcy był rekordowo ciepły. W tym roku może być podobnie. www.twojapogoda.pl

mam nadzieję że pogoda się sprawdzi

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-26, 09:34   #2592
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Marta ja widziałam obie wersje. I moim zdaniem craig lepszy jako bloomkvist ale lisbet zdecydowanie skandynawska. No i widać kolosalną różnice między europejskim a amerykańskim filmem. Ale warto zobaczyć. No i jeżeli chodzi o szczegóły to wydawało mi się, za amerykanie byli blizej ksiązki. No ale romans musiał być iście holiwoodzki.

Ten sponsorig też ciekawy

My z M. ostatnio oglądaliśmy Służące - genialny film.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 09:40   #2593
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieję że pogoda się sprawdzi
oby ;D

Cytat:
Marta ja widziałam obie wersje. I moim zdaniem craig lepszy jako bloomkvist ale lisbet zdecydowanie skandynawska. No i widać kolosalną różnice między europejskim a amerykańskim filmem. Ale warto zobaczyć. No i jeżeli chodzi o szczegóły to wydawało mi się, za amerykanie byli blizej ksiązki. No ale romans musiał być iście holiwoodzki.

no to właśnie takie zdania słyszałam że bloom amerykański lepszy, z lisbet odwrotnie, że holliwoodzki romans zamiast ksiażkowej hmm prostej relacji, a i że w amerykańskiej sceny te mroczne bardziej brutalne niż w skandynawskiej i do końca nie wiadomo która lepsza bo jednoznacznie powiedzieć się nie da, aż musze zobaczyć

a służące słyszałam ze rewelacja! ale chce najpierw ksiązkę przeczytać
Stary 2012-02-26, 09:56   #2594
baja_86
Zakorzenienie

Cześć
Wiosna za oknem, aż chce się żyć Nawet tapetę na pulpicie zmieniłam na bardziej wiosenną
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 10:01   #2595
india83
Zakorzenienie

a ja upatrzyłam sobie nowe meble do salonu
http://www.twojemeble.pl/sklep,produ...2,344-tre.html

mona to Ty sobie ostatnio kupiłas takie dwukolorowe?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-26, 10:09   #2596
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć
Wiosna za oknem, aż chce się żyć Nawet tapetę na pulpicie zmieniłam na bardziej wiosenną
ja też, na foto męża ;D

Cytat:

twój mąż cie ubije
Stary 2012-02-26, 10:11   #2597
india83
Zakorzenienie

Cytat:
ja też, na foto męża ;D

twój mąż cie ubije
Marta jest szansa, że jednak nie bo jemu wenge (czyli te co sa teraz w salonie) bardzo sie podobaja, wiec.... mozna by było dac je do pokoju na górze, który ma byc TZa, a na razie jeszcze nie jest umeblownay- no nawet jeszcze nie jest pomalowany . tylko ja musze wykombinować skąd wziać 4 tys na te nowe
Stary 2012-02-26, 10:15   #2598
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta jest szansa, że jednak nie bo jemu wenge (czyli te co sa teraz w salonie) bardzo sie podobaja, wiec.... mozna by było dac je do pokoju na górze, który ma byc TZa, a na razie jeszcze nie jest umeblownay- no nawet jeszcze nie jest pomalowany . tylko ja musze wykombinować skąd wziać 4 tys na te nowe
ale masz niecny plan
trzymam kciuki za wykombinowanie pieniędzy
Stary 2012-02-26, 10:29   #2599
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India ale kombinatorka z ciebie

Śliweńko, żabcia leci ten czas. Ja zaraz zaczynam 30 tydzień

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-26, 11:26   #2600
ktosia86
Zakorzenienie

Wiatrzysko u mnie okropne, a taką mam ochotę na spacer
Stary 2012-02-26, 11:28   #2601
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja też chciałam iść na spacer, ale przez ten wiatr już sama nie wiem. Tym bardziej , że mnie troszkę suchy kaszel męczy.

Stary 2012-02-26, 11:56   #2602
bzyczka1
Zakorzenienie

My zaraz idziemy do rodziców, ciekawa jestem jak im się prezent spodoba Dzisiaj spaceru nie będzie, u nas też pogoda nędza, co chwilę pada, wieje, świeci słońce. Wczoraj za to spacerowaliśmy 3 godziny.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 11:56   #2603
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
ja chce to tacoooo
potrojne nadzienie-potrojna przyjemnosc
tako tako tako tako - mniam mniam
ale wiesz co chyba mielismy pecha bo pierwszy raz mieso w buritto bylo niedobre! jak tylko dojechalismy z tz do tesco to pierwszy przystanej toaleta gryyy

Cytat:
dobry niecny plan!
mebelko fajne

dzien dobry
u nas dzis-kwiecien chyba-kwiecien plecien bo przeplata ....
najpierw wialo niesamowicie, potem grad i snieg a teraz slonko

U mnie rosolek sie gotuje i pieczone udka z ziemniaczkami i surowka z pora
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 12:04   #2604
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
potrojne nadzienie-potrojna przyjemnosc
tako tako tako tako - mniam mniam
ale wiesz co chyba mielismy pecha bo pierwszy raz mieso w buritto bylo niedobre! jak tylko dojechalismy z tz do tesco to pierwszy przystanej toaleta gryyy

dzien dobry
u nas dzis-kwiecien chyba-kwiecien plecien bo przeplata ....
najpierw wialo niesamowicie, potem grad i snieg a teraz slonko
nawet nie mów.. tak was taco załatwiło
u mnie na szczęście w marcu jak w garncu sie nie sprawdza i od rana piękne słonko,
a mufinki potrójnie nadziane.. mrrrr
Stary 2012-02-26, 12:35   #2605
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

aj Marta - pierwszy raz sie zawiodlam na jedzeniu w tako, ale za to pyyszna mrozona kawe tam pilam pierwszy raz

znacie ta strone? http://www.perhapsme.com/marka/mohito.html dla ciuchomaniakow - kilka fajnych marek w jednym miejscu
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 15:11   #2606
iwka28
Wtajemniczenie

Cześć

Film był taki sobie, bardzo dobre role głównych bohaterów, pomysł też fajny .. ale całość jakaś taka sobie. No nic, za to piwkowanie było świetne. Dziś odpoczywam

Cytat:
Baw sie dobrze

ale ja mrozonki

bzyczko ja tez juz tego doświadczyłam, że czasem mam uczulenie na truskawki. teraz jak byłam u alergologa o tym wspomniałam to kobitka lekko mnie wysmiała, bo stwierdziła, że albo ma się uczulenie na wszystkie truskawki albo żadne. co mnie zdziwiło, ale widze, ze nie tylko ja tak mam a to przeciez może nie tyle na same truskawki, ale po ich zjedzeniu bo mogły byc czyms pryskane czy coś, a ona mi na to, że to niemozliwe, że widocznie uczuliło mnie cos innego
A ja myślę, że to "utrwalacz" którym pryskane są owoce aby się nie zepsuły.

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Katunia bo Ty jesteś najlepsza z najlepszych! odpoczywaj kochana !

Iwka wiesz właśnie te szerokie ulice, tramwaje mnie przerazaja. w nocy na pewno nie będę jeździła bo strasznie słabo widzę nocą. niestety moja wada jest na tyle duże sama byłabym się o siebie a co dopiero o.kogoś.
Ale o tym instruktorze pomyśle!

zazdroszczę slonka u mnie wieje strasznie!

India nie chciałam Cię wystraszyc. wiesz on jest podejrzewam wyjatkiem ale tak było. i to po.pierwszym seansie także jakoś nie umiem się przemoc.

Kochana miłego wieczoru!

A ją właśnie byłam w biedronie i kupiłam sobie tulipany ! i od
Gucia - jak Cię tramwaj parę razy strąbi to zapamiętasz że trzeba się rozglądać widząc tory nie ma się co bać, zazwyczaj skrzyżowania są z sygnalizacją, a jak nie to się rozgladasz i dajesz. Nie taki wilk straszny!

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martucha trojka to radio
sprawdzilam, jutro o 20.05 sie ten koncert w radiu i w necie tez
http://www.polskieradio.pl/9/200/Art...zemyk-w-Trojce

iwka to Zupa z kaczej krwi
Aha, w sumie jak kaszankę jem to i to bym mogła spróbować bo nigdy nie miałam okazji.

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Oj.... to niefajnie, ale wszystko dla zdrowia maluszka

Scio fajnie ze mleko jest znowu refundowane

A ja wlasnie zamowilam bilety lotniczne na majowke biore ze soba macie i brata i lecimy do tz
Ale fajowo! Może zapisz się na program "Air Miles"skoro często teraz latasz.

Cytat:

Miałam napisać, że Tż Cię udusi ale ktoś mnie ubiegł

Cytat:

Mnie się też "Służące" podobały".

Cytat:
aj Marta - pierwszy raz sie zawiodlam na jedzeniu w tako, ale za to pyyszna mrozona kawe tam pilam pierwszy raz

znacie ta strone? http://www.perhapsme.com/marka/mohito.html dla ciuchomaniakow - kilka fajnych marek w jednym miejscu
Fajna stronka.

dziewczyny - jak Wam się noszą rzeczy z Mohito? Mam od nich jeden sweterek i prawdę mówiąc nie wiem czy coś tam jeszcze kupię, bo po praniu się masakrycznie rozciągnął a żeby było śmieszniej jednocześnie mu się rękawy skróciły

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Martucha - wyciągłam właśnie muffiny z kiwi z piekarnika - pyyyycha!

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 16:34   #2607
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Cześć

Film był taki sobie, bardzo dobre role głównych bohaterów, pomysł też fajny .. ale całość jakaś taka sobie. No nic, za to piwkowanie było świetne. Dziś odpoczywam

A ja myślę, że to "utrwalacz" którym pryskane są owoce aby się nie zepsuły.

Gucia - jak Cię tramwaj parę razy strąbi to zapamiętasz że trzeba się rozglądać widząc tory nie ma się co bać, zazwyczaj skrzyżowania są z sygnalizacją, a jak nie to się rozgladasz i dajesz. Nie taki wilk straszny!

Aha, w sumie jak kaszankę jem to i to bym mogła spróbować bo nigdy nie miałam okazji.

Ale fajowo! Może zapisz się na program "Air Miles"skoro często teraz latasz.

Miałam napisać, że Tż Cię udusi ale ktoś mnie ubiegł

Mnie się też "Służące" podobały".

Fajna stronka.

dziewczyny - jak Wam się noszą rzeczy z Mohito? Mam od nich jeden sweterek i prawdę mówiąc nie wiem czy coś tam jeszcze kupię, bo po praniu się masakrycznie rozciągnął a żeby było śmieszniej jednocześnie mu się rękawy skróciły

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Martucha - wyciągłam właśnie muffiny z kiwi z piekarnika - pyyyycha!

a Air Miles obowiazuje przy tanich liniach lotniczych Wizzair? bo wiem ze w Wizzairze mozna sobie wyrobic karte kredytowa city banku i wtedy nie dosc ze nie placisz oplaty rezerwacyjnej to jeszcze zbierasz jakies punkty... ale jeszcze sie glebiej tym tematem nie zainteresowalam na razie wykupilam sobie roczne czlonkowstwo w wizzair club i oszczedzam na kazdym locie ok. 40 zl takze sporo sie uzbiera przy mojej czestotliwosci latania

a co do rzeczy z mohito to ja mam sporo i jestem zadowolona... w ogole to kocham ten sklep wiec moze zle trafilas...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-26, 17:00   #2608
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Samba jak tam postanowienie nie jedzenia słodyczy przez post?? Bo ja sciągnęłam od ciebie i sie super trzymam. Nie ciągnie mnie o dziwo.

Stary 2012-02-26, 17:25   #2609
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadza się
26 tydzień, ale ten czas leci
Leci leci

Cytat:
Zabcia mam prawko mam W marcu minie 10 lat
wow nie widzialam

Cytat:
żabcia ale ten czas leci, wow
Zaniedlugo trzeba sie bedzie na porodowke pakowac

Cytat:

super, ja wczoraj zaczęłam 32t

Ty z watku chyba jestes nastepna nie?

Cytat:

Śliweńko, żabcia leci ten czas. Ja zaraz zaczynam 30 tydzień
super ,

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 17:30   #2610
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Samba jak tam postanowienie nie jedzenia słodyczy przez post?? Bo ja sciągnęłam od ciebie i sie super trzymam. Nie ciągnie mnie o dziwo.
ja tez juz 5 dzien nic slodkiego nie jadlam mam ciezkie chwile bo generalnie to jestem "ciasteczkowym potworem" ale na razie daje rade... najgorzej bedzie jak pojade do Piotrka i bede musiala sie oprzec czekoladkom Ritter... ostatnio odkrylam takie dobre:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ritter rum.jpg (12,1 KB, 3 załadowań)
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości