Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-25, 23:43   #331
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Pewnie tak uczynię
Nie, no ja chcę mieć KIEDYŚ dzieci tylko czasem jak czytam i widzę jakie dzieci są niesforne i rozwydrzone to się zastanawiam czy mam w sobie tyle cierpliwości by trzymać nerwy na wodzy i nie zrobić im krzywdy
Ja jak dzieci nie miałam to tez tak myślałam jak widziałam jakieś dziecko które się drze i ryczy bez powodu to miałam ochotę je udusić!
A swoje dziecko to zupełnie inna bajka.... kochasz je tak mocno, że w życiu byś go nie skrzywdziła zresztą to Ty wychowasz swoje dziecko i nauczysz je że tak nie wolno, inne matki po prostu mają w nosie i pozwalają na wszystko a potem rosną takie potworki rozwydrzone!
Ja to w ogóle obcych dzieci nie lubię, chyba że takie maleństwo które jest prześliczne i grzeczne to tak A takie juz starsze to omijam szerokim łukiem.

Cytat:
pewnie tak aaaa, jeszcze się dzisiaj wykąpałam w soli z Morza Martwego z płynnym złotem

w weekendy zazwyczaj robię sobie wolne od ćwiczeń, by dać mięśniom odpoczynek, ale dzisiaj z braku zajęć zrobiłam 100 brzuszków i po 50 powtórzeń nożyc pionowych i poziomych niby niewiele, ale zawsze coś

Oooo no prosze jakie luksusy!
Tez musze się wykąpać i idę zaraz
no w sumie w weekend powinno się odpoczywać od ćwiczeń - masz rację mięsnie muszą się zregenerować

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 23:48   #332
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Ja jak dzieci nie miałam to tez tak myślałam jak widziałam jakieś dziecko które się drze i ryczy bez powodu to miałam ochotę je udusić!
A swoje dziecko to zupełnie inna bajka.... kochasz je tak mocno, że w życiu byś go nie skrzywdziła zresztą to Ty wychowasz swoje dziecko i nauczysz je że tak nie wolno, inne matki po prostu mają w nosie i pozwalają na wszystko a potem rosną takie potworki rozwydrzone!
Ja to w ogóle obcych dzieci nie lubię, chyba że takie maleństwo które jest prześliczne i grzeczne to tak A takie juz starsze to omijam szerokim łukiem.
Pewnie masz rację ale na razie naprawdę nie myślę o dziecku chcę jeszcze trochę poszaleć i może gdzieś pojechać

Cytat:
Oooo no prosze jakie luksusy!
Tez musze się wykąpać i idę zaraz
Weekend jest, chata wolna, można się luksusować
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 23:51   #333
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No Maciek teraz chce swoich pieniędzy akcja nie powiem, rozkręca się
a tam, ja też nie jeżdżę i widzisz co mnie spotkało także wiesz, na Ciebie też przyjdzie pora
Ooo To Ty już widzę Rysia sie przestraszyłas i oglądasz Klan?
Nieeee no Maciuś jest najlepszy! i ten jego tekst: Co się staooooo ??
Teledysk i muza do tego to rewelka widziałaś?

Weź Ty mnie nie strasz bo dziś nie zasnę

Cytat:
O ludzie ale się rozpłaszczył
hehehehe

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-25, 23:55   #334
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo To Ty już widzę Rysia sie przestraszyłas i oglądasz Klan?
Nieeee no Maciuś jest najlepszy! i ten jego tekst: Co się staooooo ??
Teledysk i muza do tego to rewelka widziałaś?

Weź Ty mnie nie strasz bo dziś nie zasnę
Co Ty widziałam na Pudelku

http://www.pudelek.pl/artykul/38501/...oje_pieniadze/

widziałam to

To może dzisiaj nie śpij, bo będziesz mieć koszmary

A propo spania, to ja już zmykam bo mój laptop też potrzebuje snu i wytchnienia męczę biedaka dzisiaj cały dzień

miłej kąpieli

i kolorowych snów wszystkim, którzy jeszcze nie śpią!!!!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-26, 00:03   #335
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie masz rację ale na razie naprawdę nie myślę o dziecku chcę jeszcze trochę poszaleć i może gdzieś pojechać
No i dobrze na trzydziestkę sobie dzidziusia zrobisz - tak dla odmłodzenia

Cytat:
Weekend jest, chata wolna, można się luksusować
no ba! Trzeba nawet Tez zaraz idę!

---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

ja tak samo zemdlałam jak Grażynka ale ze śmiechu!
CO za głupi film no nie mogę trzymajcie mnie!

Cytat:
To może dzisiaj nie śpij, bo będziesz mieć koszmary

A propo spania, to ja już zmykam bo mój laptop też potrzebuje snu i wytchnienia męczę biedaka dzisiaj cały dzień

miłej kąpieli

i kolorowych snów wszystkim, którzy jeszcze nie śpią!!!!
Eeee tam! Ja sie Ryśka nie boję

A tak w ogóle to mój tata ma na imie Rysiek hihihi

No połóż "laptoka" spać niech odpocznie biedaczek
Ja też spadam do wanny a potem do wyrka
Dobranoc kolorowych

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-26, 08:21   #336
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
Ale widzę dyskusja była wczoraj mój Tż jak wypije to tez taki potulny jest ale to dobrze
Murka ale Ci włoski urosły zazdraszczam u mnie to nie widać różnicy jak wczoraj zrobiłam zdjęcie a brałam ten skrzyp i drożdże, teraz kupiłam kolejną paczkę skrzypu i cynk i tą pokrzywę do picia, zobaczymy czy to mi pomoże no ale niedługo wybieram się do fryzjera to podetnie mi te zniszczone końcówki. A mierzyłaś je? Bo widać, że sporo urosły z 4cm
Monia cieszę się, że imprezka się udała i trochę się zrelaksowałaś
A zdjęcia super ten Twój kot to chyba z gumy jest tak się wygina
Stary 2012-02-26, 08:30   #337
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Dzisiaj bylam w Rossmanie i sklepie ze zdrowa zywnoscia i kupilam sobie tluszcz kokosowy [podgrzalam go i wyszedl olej] i szampon dla dzieci i krem do stylizacji zaczynam dbac o wloski hihihi
Aha, rozpoznaje symptomy zarazenia lokomania. Ja tez zaczynalam od kokosa, dwa lata temu. Plus Babydream i balsamik Nivei?
Ja dzis calkiem dobrze. Waga na razie po okresie 61,7 kg. Mysle ze teraz juz bedzie szlo z gorki. Wolna, sloneczna niedziela wyjde sobie dzis na spacer. Trening tez juz zaplanowany, dzis pol godziny wiosel, jutro hula hop i motylek.
Jeszcze wam sie przyznam po cichu, ze wczoraj przyplataly sie do mnie chipsy ale juz ich nie ma. Mozecie mnie za to z tasakiem pogonic.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 08:59   #338
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Witam moje kochane spamerki

Wlasnie wstalam i jestem jakos dziwnie zadowolona Zjadlam owsianke, gdzies za godzinke zaczne ogladac Skinsow i chodzic na steperku , a jak sie odcinek skonczy to jakies brzuszki i inne takie porobie

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Aha, rozpoznaje symptomy zarazenia lokomania. Ja tez zaczynalam od kokosa, dwa lata temu. Plus Babydream i balsamik Nivei?
Ja dzis calkiem dobrze. Waga na razie po okresie 61,7 kg. Mysle ze teraz juz bedzie szlo z gorki. Wolna, sloneczna niedziela wyjde sobie dzis na spacer. Trening tez juz zaplanowany, dzis pol godziny wiosel, jutro hula hop i motylek.
Jeszcze wam sie przyznam po cichu, ze wczoraj przyplataly sie do mnie chipsy ale juz ich nie ma. Mozecie mnie za to z tasakiem pogonic.
Oj tam Za te czipsy wystarczy Ale dobrze ze ich nie ma, zeby Cie juz nie kusily
Ty masz wioslarza w domu, prawda? Zazdroszcze u mnie jedynym sprzetem zostal steper... rowerek sprzedany a na hula hop nie ma miejsca bo w salonie stoja meble do nowego domu i nie mozna tam nawet zbytnio przejsc.

I tak, jestem zarazona juz zaczely sie krecic od tego ugniatania i odzywek , bo wczesniej po umyciu zostawialam je "proste", a teraz ugniatam Wczoraj uzylam tego oleju i jakos nie widze zbytnio efektow... I ciezko mi bylo go zmyc, wlosy takie szorstkie byly ...To normalne? Tlumacze sobie, ze mialam tak przesuszone wlosy, ze go szybko "wchlonely " i za jakies 2-3 razy dopiero bedzie widac efekt... No i tak, babydream i nivea. Jakiej odzywki d/s uzywasz? Dziewczyny na watku pisaly, ze garniera jakiegos . Ale szukam wielu opinii

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Murka- ale Ci wloski urosly :O super! i sliczne sa, takie zadbane

Meedzik- snilas mi sie dzisiaj ze bylam z kolezanka w sklepie, ktora okazala sie byc tez na naszym watku i miala sie z Toba spotkac i dzwonilysmy do Ciebie i cos tam, ale sie obudzilam i nie wiem czy spotkanie wyszlo, bo moje psy zaczely ujadac i mnie obudzily Juz wizaz mi sie rzuca na mozg

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Heroine- jesli chodzi o dzieci i ich posiadanie to wlasnie mam tak samo jak Ty- trzeba jeszcze troche poszalec, podrozowac, pobawic sie itd a dopiero poozniej ok 30 czas na dzidziusia i tak bedziemy mlodo i pieknie wygladaly wiec co za roznia

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ----------

Monia- nie martw sie , od marca bedziemy Cie pilnowac Heroine z tasakiem, ja moge z nie bedzie tak lekko

A moj TZ jak sie upije to jest taaaaaki kochany [ na codzien tez jest, ale po alko to juz apoegum slodkosci ]"Przyyyytul mnie" i takie tam ja uwielbiam jak on pije %, bo taki smieszny jest

cel I: 55kg

mż-wr

Edytowane przez kamilon
Czas edycji: 2012-02-26 o 09:02
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 09:03   #339
Gosia2011
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
No ja wlasnie tez sie nudze , krece sie po domu bez celu

Noo jak sie goi to podobno zawsze swedzi mam tylko nadzieje ze szybko przestanie

Omg!!! jak ona sobie da rade z taka gromadka drużyna piłkarska
11jej ile bobasków!

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
to niezły jest mój jak wypije to jest potulny jak baranek i ciągle gada jak to on baaaaaaardzo mnie kocha i powtarza to setki razy, co mnie tak wqrwia że mam ochotę Go udusić jestem wtedy cukiereczkiem, misiaczkiem, kwiatuszkiem, tudzież kochanym głupusiem
ale słodziak moj to mnie tak czasami przytula aż za mocno i pyta się czemu ja cię tak lubię?? mocno a ja mówię lubię?? a on no kocham przecież. Droczy się ze mną

ćwiczę z Ewą skalpel 5

Gosia2011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 09:06   #340
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Kamikadze biedactwo a to nie jest kryzys po prostu?

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Heroine- nie strasz nawet z tym koncem swiata! Jak dojde do mojej wymarzonej wagi to komu bede sie pokazywac?! Nie ma konca swiata i juz! Ja bede musiala sie nacieszyc moja nowa sylwetka a nie

mż-wr
Stary 2012-02-26, 09:21   #341
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
I tak, jestem zarazona juz zaczely sie krecic od tego ugniatania i odzywek , bo wczesniej po umyciu zostawialam je "proste", a teraz ugniatam Wczoraj uzylam tego oleju i jakos nie widze zbytnio efektow... I ciezko mi bylo go zmyc, wlosy takie szorstkie byly ...To normalne? Tlumacze sobie, ze mialam tak przesuszone wlosy, ze go szybko "wchlonely " i za jakies 2-3 razy dopiero bedzie widac efekt... No i tak, babydream i nivea. Jakiej odzywki d/s uzywasz? Dziewczyny na watku pisaly, ze garniera jakiegos . Ale szukam wielu opinii.
Widzisz, kokos ma to do siebie, ze nalezy do olejow wnikajacych. Jesli masz bardziej porowate wlosy, to moze ci nie sluzyc. Ja np. musialam go odstawic. Przerzucilam sie na lzejsze, np. midgalowy.
Szorstkie wlosy moga tez byc od Babydreama, wielu lokom nie pasowal.
Odzywek to ja mam cale mnostwo ale tu nie bede spamowac o kreciolach. Pogadamy na pielegnacyjnym.
Na sniadanie mialam jajka na twardo, chlebek ciemy i troche dzemu sliwkowego i kawa z mlekiem. Pogoda cudna, zaraz wychodze na powietrze.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-26, 09:22   #342
Milena001
Zadomowienie

Cześć dziewczynki nooo Tż są niemożliwi jak wypiją, mój to nie chce iść spać jak przyjdzie na to czas bo w jego przekonaniu jestem na niego zła i go nie kocham mają ten swój świat
A mi weekend przebiega strasznie kalorycznie czekolada, pizza, chipsy ale od juta ruszam z pełną energia już ją mam bo kolejna osoba w rodzinie pochwaliła mnie, że schudłam imoja siostra przytyła ale waży niby (bo tak mówi) 2 kg ode mnie mniej i chcę ją przegonić tzn. mniej od niej ważyć bo całe życie to ja byłam cięższa, to ja byłam gruba więc teraz jej pokaże WRESZCIE !!!!
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 09:39   #343
meeedzik
Zakorzenienie

Kamilon ooo fajnie ciekawa jestem jak by się skończył ten sen czy doszło do naszego spotkania
Paulownia na weekend parę chipsów nie zaszkodzi więc lania nie będzie ja to wczoraj poszalałam, bo zjadłam hamburgera, 3 delicje i trochę chipsów w łóżku no i duże piwo
Milenko trzymam kciuki, a na pewno Ci się uda ja też kiedyś słyszałam różne przykre rzeczy na swój temat, jak byłam gruba, ale na szczęście pokazałam paru osobą i teraz patrzą na mnie z zazdrością Tobie też się uda
Stary 2012-02-26, 09:44   #344
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry!!!

U mnie wreszcie piękna pogoda!!! słoneczko świeci i 12 stopni na plusie zaraz śmigam na zakupy, bo wczoraj mi się ruszyć nie chciało

Milena odstawiaj te dobroci raz raz trzeba pokazać siostrze, że Ty też potrafisz schudnąć i będziesz mega sexi laską na ślubie

paulownia no kolejna się do chipsów dobrała heloł

kamilon dobra, spiesz się z tym kg i ciesz się figurą, bo w naszym kraju nic nie wiadomo koniec świata może być zawsze
Stary 2012-02-26, 09:47   #345
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Milena- masz przynajmniej super motywacje- siostra spokojnie, "pokazesz jej " jeszcze! pomozemy Ci przeciez

Paulownia- dzieki za informacje Nie bede juz tu smecic o wlosach , racja

Heroine- wezzz! nie bedzie zadnego konca swiata Nie ma mozliwosci takiej i jak pomysle, ze moglabym stracic to co mam to mi smutno bardzo

mż-wr
Stary 2012-02-26, 09:51   #346
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Kochana Ty masz szerokie biodra? W którym miejscu? Widziałam zdjęcia i jesteś taka drobniutka że szok. Jakieś rozmiarówki Ci się kiepskie trafiają i tyle Ile masz w biodrach cm?
Mnie pachy tez bolą przez te cycki.... no straszne uczucie! Dotknąć się nie można!
Ja opryszczke w dzień smarowałam Oxycortem ( świetna maść własnie na takie rzeczy ale jest na receptę) a na noc zaklejałam plastrem Compeed (tym na noc). Jak zrobiła mi się juz tylko ranka to smarowałam maścią Tribiotic. No i dosyć szybko oprycha zniknęła
Mam mam, w porównaniu z udami to mam! I naprawdę nigdy nie weszłam nawet w 27 Może i faktycznie w jakichś oryginalnych sklepach by były inne rozmiarówki, bo ja to kupuję na bazarkach najczęściej A w biodrach ile mam? Nawet nie mam cm żeby zmierzyć, później poszukam to Ci powiem
Ja cały czas smaruję Trybiotykiem i wstałam dziś już jest strup taki okropny ale widać że się bedzie goić. Oby do jutra zniknęło

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Murka ale Ci włoski urosły zazdraszczam u mnie to nie widać różnicy jak wczoraj zrobiłam zdjęcie a brałam ten skrzyp i drożdże, teraz kupiłam kolejną paczkę skrzypu i cynk i tą pokrzywę do picia, zobaczymy czy to mi pomoże no ale niedługo wybieram się do fryzjera to podetnie mi te zniszczone końcówki. A mierzyłaś je? Bo widać, że sporo urosły z 4cm
Ja sama byłam w szoku że tyle mi urosły! Ale nie mierzyłam ich, jakoś nie pomyślałam o tym nawet. A może spróbuj z tym szamponem co ja? Alprecin się nazywa, myślę że on dużo pomógł bo od samych tabletek na pewno by mi tak nie urosły A pokrzywa powinna pomóc, sama chciałam ją pić no ale jakoś tak nie wyszło a słyszałam że dużo daje

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Ja dzis calkiem dobrze. Waga na razie po okresie 61,7 kg. Mysle ze teraz juz bedzie szlo z gorki. Wolna, sloneczna niedzielawyjde sobie dzis na spacer. Trening tez juz zaplanowany, dzis pol godziny wiosel, jutro hula hop i motylek.
Słoneczna niedziela U mnie dopiero co śnieg przestał padać a teraz deszcz leje W sam raz na spacer
A za chipsy Ale spoko ja wczoraj zjadłam kawałek kruchego ciasta do herbaty

Cytat:
Murka- ale Ci wloski urosly :O super! i sliczne sa, takie zadbane

Meedzik- snilas mi sie dzisiaj ze bylam z kolezanka w sklepie, ktora okazala sie byc tez na naszym watku i miala sie z Toba spotkac i dzwonilysmy do Ciebie i cos tam, ale sie obudzilam i nie wiem czy spotkanie wyszlo, bo moje psy zaczely ujadac i mnie obudzily Juz wizaz mi sie rzuca na mozg

Monia- nie martw sie , od marca bedziemy Cie pilnowac Heroine z tasakiem, ja moge z nie bedzie tak lekko

A moj TZ jak sie upije to jest taaaaaki kochany [ na codzien tez jest, ale po alko to juz apoegum slodkosci ]"Przyyyytul mnie" i takie tam ja uwielbiam jak on pije %, bo taki smieszny jest
Dziękuję też właśnie zauważyłam że się zrobiły zdrowsze i tak się cieszę
To widzę że nie tylko ja śnię o wizażankach Mnie się monia śniła niedawno
I ja się przyłączam di pilnowania moni, widzisz kochana nie będziesz miała lekko
Ooo Twój Tż też kochany i miluśki, oj tak to naprawdę jest śmieszne

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Oj niestety za bardzo lubię ciuchy + mam koleżankę projektantkę i jak mają wzory które dla nich teoretycznie nadają się na śmietnik to dostaje takie
Czemu nie jestem Twoją kuzynką???

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 09:52   #347
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine- wezzz! nie bedzie zadnego konca swiata Nie ma mozliwosci takiej i jak pomysle, ze moglabym stracic to co mam to mi smutno bardzo
dobra dobra spokojnie nie będzie tyle razy co już miał być koniec świata
Stary 2012-02-26, 09:55   #348
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki nooo Tż są niemożliwi jak wypiją, mój to nie chce iść spać jak przyjdzie na to czas bo w jego przekonaniu jestem na niego zła i go nie kocham mają ten swój świat
A mi weekend przebiega strasznie kalorycznie czekolada, pizza, chipsy ale od juta ruszam z pełną energia już ją mam bo kolejna osoba w rodzinie pochwaliła mnie, że schudłam imoja siostra przytyła ale waży niby (bo tak mówi) 2 kg ode mnie mniej i chcę ją przegonić tzn. mniej od niej ważyć bo całe życie to ja byłam cięższa, to ja byłam gruba więc teraz jej pokaże WRESZCIE !!!!
Ooo no to masz super motywację, powiem Ci że jak ja się odchudzałam to też tak chciałam siostrę przegonić bo miałam zawsze większy brzuch niż ona mimo że ważyłam mniej i to pomaga!
A Tż to dobry, nie kochasz go O matko można się uśmiać

Ej Wy też macie coś takiego 'wiadomość przeładowana grafiką' ?? No tak mnie to wkurza!! Muszę ciągle usuwać jakieś emoty

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-02-26 o 09:56
Stary 2012-02-26, 10:00   #349
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Ej Wy też macie coś takiego 'wiadomość przeładowana grafiką' ?? No tak mnie to wkurza!! Muszę ciągle usuwać jakieś emoty
Mamy ale ja przechytrzam system i dzielę wiadomość na kilka części, a potem scalam i nic nie usuwam

Monia i jak, nawiedził Cie Rysiu we śnie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-26, 10:04   #350
meeedzik
Zakorzenienie

Murka a ja znalazłam sposób jak dokładnie zmierzyć włosy wyczytałam przed chwilą w necie najlepiej przyłożyć centymetr do czoła ( w miejscu gdzie zaczynają rosnąć włosy ) zaczesać wszystkie włosy do tyłu i zmierzyć do najdłuższego końca włosów i chyba tak będę mierzyć, bo teraz to Tż za każdym razem cm przykładał w inne miejsce i za każdym razem było inaczej cm a teraz już zawsze będzie dokładnie i w końcu dowiem się ile mi rosną na miesiąc
A co do szamponu, to nigdzie u siebie nie widziałam takiego

Ja też się przyłączam do pilnowania Moni

Heroine u Ciebie ładnie a u mnie paskudnie nie ma słońca, niebo zachmurzone i zimno jest
Stary 2012-02-26, 10:08   #351
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine u Ciebie ładnie a u mnie paskudnie nie ma słońca, niebo zachmurzone i zimno jest
równowaga w przyrodzie musi być nie, no na poważnie, to szkoda może jutro będzie słońce

Spadam na małe zakupy będę za niedługo
Stary 2012-02-26, 10:14   #352
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine czekaj czekaj, jeszcze trochę i u mnie będzie słoneczko tylko żeby wtedy u Ciebie nie lał deszcz
Miłych zakupów
Stary 2012-02-26, 10:41   #353
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Heeeeeeeeeeeeeeeeeej pieknoty

Alez sie dzisiaj wyspalam! Na maksa poprostu
Super az zapomnialam jak to jest

Wypilam wczoraj na noc sobie tak zachwalalny przez Was Coldrex bo znowu jak wrocilam z pracy, bylam taka oslabiona czulam sie jak flak i kichalam i prychalam na wszytskie strony swiata

No i w zwiazku z tym mialam sen, tak jak pisalyscie
Snilo mi sie ze gdzies od jakis zaniedbanych ludzi z jakiego strasznie zapuszczonego mieszkania, zabralam trzy chore malutkie kotki. Jeden w ogole czyms wymiotowal taki byl biedny a dwa byly jakie skulone, wzielam je wszytskie zeby im pomoc. Nie wiem co dalej bylo, wiem tylko ze chcialam je wyleczyc.

Ogolnie zbliza mi sie @, zapuchlam juz w tym momencie do granic szczytu, jestem jak balon! Wczoraj tez pozwolilam sobie na totalna zlewke diety i mam takie wyrzuty sumienia ze szok. Jakbym Wam napisala co mi wpadlo w rece to byscie sie chyba przezegnaly
Masakra totalna nie ma na to zadnego usprawiedliwienia, dlatego stwierdzilam ze potrzebuje jakies polotu
Stwierdzilam ze Monia ruszam z Toba chocby sie palilo, walilo i zabami rzucalo!

Aha i stwierdzilam ze oficjalnie zaczynam chodzic! Tzn nie przepadam za cwiczeniami wiec musze znalesc sobie jakas inna forme ruchu, ogranicze sie jeszcze do robienia 8abs na brzuch i chodzenie.
Bede chodzila codziennie do pracy w ta i spowrotem 5dni w tygodniu
Dzisiaj wyruszam juz na pierwszy spacer akurat pieknie sloneczko wyszlo, zrobie sobie godzinny spacer
Jedynie kiedy zaskoczy mnie jakis mocny deszcz wybiore autobus a tak bede sie starala nabrac troche formy

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
ja znalazłam sposób jak dokładnie zmierzyć włosy wyczytałam przed chwilą w necie najlepiej przyłożyć centymetr do czoła ( w miejscu gdzie zaczynają rosnąć włosy ) zaczesać wszystkie włosy do tyłu i zmierzyć do najdłuższego końca włosów i chyba tak będę mierzyć, bo teraz to Tż za każdym razem cm przykładał w inne miejsce i za każdym razem było inaczej cm a teraz już zawsze będzie dokładnie i w końcu dowiem się ile mi rosną na miesiąc
Oooo dobry patent kochana
Ze tez ja wczesniej nie wyczytalam tego nigdzie a tak mozna teraz dokonac dokladnych pomarow, sama chyba z ciekawosci zaczne mierzyc bo ciekawi mnie ile na miesiac mi rosnie
Ja nie zapuszczam juz bo mam dosyc cale zycie mam dlugie wlosy, teraz podcielam i mam do konca lopatek i chyba bede utrzymywac ta dlugosc czyli co miesiac bede sobie podcinac

Cytat:
To ja tez poprosze ochrone

Edytowane przez bialaczekoladka
Czas edycji: 2012-02-26 o 10:46
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-26, 10:50   #354
meeedzik
Zakorzenienie

Czekoladko haha ja tez się dziwię, że wcześniej nie wpadłam na to, że od czoła w dół można zawsze dokładnie zmierzyć z dokładnością do 0,1 cm a ja się tak męczyłam, bo NIGDY nie mogłam zmierzyć ile cm na miesiąc mi rosną teraz chociaż się dowiem czy ten skrzyp i pokrzywa coś mi dają

Haha ok ochrona murowana i baciki za nieprzestrzeganie diety wedle życzenia
Stary 2012-02-26, 10:54   #355
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Murka a ja znalazłam sposób jak dokładnie zmierzyć włosy wyczytałam przed chwilą w necie najlepiej przyłożyć centymetr do czoła ( w miejscu gdzie zaczynają rosnąć włosy ) zaczesać wszystkie włosy do tyłu i zmierzyć do najdłuższego końca włosów i chyba tak będę mierzyć, bo teraz to Tż za każdym razem cm przykładał w inne miejsce i za każdym razem było inaczej cm a teraz już zawsze będzie dokładnie i w końcu dowiem się ile mi rosną na miesiąc
Ooo to ja zmierzę dziś jak nie zapomnę tzn poproszę Tż I jak znajdę centymetr Ciekawa jestem czy za miesiąc jeszcze urosną trochę
A ten szampon to ja dostałam od fryzjerki to pewnie go nie ma w normalnych sklepach. Musiałabyś się zapytać w jakimś salonie

Stary 2012-02-26, 11:08   #356
Milena001
Zadomowienie

Dziewczynki!!! obiecuje Już biorę się za siebie Wybaczcie

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:

To ja też proszę o pilnowanie
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x

Edytowane przez Milena001
Czas edycji: 2012-02-26 o 11:05
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 11:12   #357
meeedzik
Zakorzenienie

Murka jak będę u fryzjera to spytam o niego
A Ty kochana zmierz koniecznie, bo sama jestem ciekawa ile Ci teraz urosną przez miesiąc mi pewnie z 1cm bo nie widać różnicy.

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Milenka spoko loko ale Ty kochana ładnie trzymasz się dietki do tego ćwiczysz, więc pewnie potrzeby nie będzie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-26, 11:31   #358
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Dziewczynki!!! obiecuje Już biorę się za siebie Wybaczcie

To ja też proszę o pilnowanie
spoko, załatwione

Cytat:
Murka jak będę u fryzjera to spytam o niego
A Ty kochana zmierz koniecznie, bo sama jestem ciekawa ile Ci teraz urosną przez miesiąc mi pewnie z 1cm bo nie widać różnicy.
Zmierzę Ja bym chciała mieć chociaż za łopatki włosy Miałam takie tylko jak szłam do komunii. Damy radę muszą nam urosnąć !! Muszą się nas słuchać bo jak nie to

Stary 2012-02-26, 11:41   #359
monika01011986
Zakorzenienie

dziendoberek gwiazdeczki

Ohohoh widzę że wszystkie chętne aby mnie pilnować o 1 marca No teraz to już się normalnie zaczynam bać bo jak coś zgrzeszę to widzę, że będzie ostre lanie :P

U mnie dziś od rana śnieg walił!!!! Ale jak!!! napadało tyle, że znowu jest biało a już myślałam że wiosna przyjdzie :/
Dobrze, że przestał ju padać bo by mnie tu zasypało całkowicie!
Ja wstałam o 12 i idę zaraz zjeść śniadanko.Ubiorę się i pójdę do teściowej po starszego synka i na obiad. Wczoraj robiła pierogi i dzwoniła żeby przyszła jedne z twarożkiem czyli z serem a drugie z kapustą i grzybami AAaaaa się najem!!!!!!
Poza tym mój starszy synek się rozchorował, w nocy gorączkował a nad ranem wymiotował. Teściowa mu daje czopki przeciwgorączkowe ale gorączka wraca po jakimś czasie. Poszedł teraz spać bo dzwoniła i mi powiedziała więc jak wstanie to pójdę po niego. Niech się dzieciak prześpi trochę.

Idę się ogarnąć trochę...

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Monia i jak, nawiedził Cie Rysiu we śnie?
Nieeeee pewnie dziś kogoś innego nawiedzał, nie moja kolej była

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-26, 12:00   #360
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Wszystkie wszystkich pilnujmy i bedzie super
Ja mialam cwiczyc, ale okazalo sie ze mama zostawila mi kartke jak wychodzila do pracy z lista rzeczy ktore musze zrobic : pojsc rozpalic w piecu, zmyc sterte naczyn, odkurzyc caly dom, posprzatac lazienke, podejsc na budowe i kolejny piec rozpalic...
Zostalo mi odkurzanie i drugi piec uff
A pozniej zajme sie soba

Jedno pytanie- co moge zrobic z piersi z kurczaka, makaronu, pelnoziarnistego, pomidora, papryki na obiad? Juz mi sie kurczak kompletnie przejadl a TZ w pt przywiozl piers z kuraka bo chcial ja zrobic, ale zle sie poczul i ostatecznie jest u mnie w lodowce rozmrozona... A szkoda przeciez wyrzucic

mż-wr
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości