Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-27, 12:08   #481
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Monia no to miałaś noc ale dobrze, że synek już zdrowieje
a teść to jakiś niepoważny ja to pewnie bym coś odszczeknęła no ale ja to mam niewyparzony jęzor
ja się zbieram na miasto od rana i coś się nie mogę zebrać... z tego wszystkiego nastawiłam pranie i piekę chleb czyli jestem uziemiona jeszcze przez jakieś 1,5 godziny

U mnie dzisiaj to na przemian słońce albo zamieć normalnie nie czaję

prześpij się jakoś dzisiaj trochę jak będziesz miała możliwość
ojj ta noc była straszna! i teraz strasznie się czuję
Teściowi na starość odpier....., nudzi mu się chyba. Ja nie odpyskowałam bo nie wiedziałam nawet co się dzieje taka zaspana byłam. Ale nich sobie pogada! nie długo już mnie tu nie bedzie więc luzik JEzuuu ja pranie już 3 dzien robię i nie mam czasu właczyć pralki a dziś czas mam ale siły nie mam i prania nie zrobię ZNOWU.
Pewnie się zdrzemnę chwilę jak dzieciaki będa grzecznie bajki oglądać. Ale to później....

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
No no ja też jestem dumna mnie jakoś nigdy nie ciągnęło, by nauczyć się pływać a teraz? za stara jestem
ale wymyśliłaś!
Zamiast na siłownię to teraz na kurs pływania się zapisz zobaczysz, że bardziej Ci się to spodoba No i można na prawdę dużo kalorii w wodzie zgubić!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 12:09   #482
CoverMyEyes
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość

hej ile masz wzrostu? bo nigdzie nie napisałaś
A co to za leki? Chora jesteś na coś ? długo je będziesz musiała brać?
175cm
Depakine Chrono na padaczkę samoistną, strasznie dziwna sprawa, dostałam leki chociaż miałam tylko jedno jedyne zaburzenie świadomości (a nie żaden atak czy drgawki), lekarz nie wie dlaczego domyśla się że z długiego przemęczenia i niedosypiania. będę brać je przez 2 lata chyba że na wizycie kontrolnej ubłagam lekarkę żeby mi je zmieniła bo źle się po nich czuję psychicznie no i przez nie mam zdwojony apetyt i tyję. a słyszałam że jest drugi lek którego skutkiem ubocznym jest zmniejszenie apetytu - dla mnie jak znalazł
wzrost 177cm
biodra 100cm
talia 73cm
biust 90cm
CoverMyEyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 12:09   #483
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Molaaa Pokaż wiadomość
cięzko będzie ale jakoś damy radę te 4kg

ja generalnie chce pozbyc sie oponki z brzucha (to chyba przez fast foody :/)
i marze o szczuplych udach
No mam nadzieję
ja tez marze o szczupłych udach to jedyny mój problem

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-27, 12:12   #484
CoverMyEyes
Raczkowanie

Cytat:
cięzko będzie ale jakoś damy radę te 4kg

ja generalnie chce pozbyc sie oponki z brzucha (to chyba przez fast foody :/)
i marze o szczuplych udach
dokładnie ! i te moje boczki zaczynają mnie coraz bardziej denerwować
wzrost 177cm
biodra 100cm
talia 73cm
biust 90cm
Stary 2012-02-27, 12:15   #485
Molaaa
Zakorzenienie

do niedawna uda były moim jedynym zmartwieniem, no ale zachciewło sie kurczaczków z kfc to mam i oponkę ;/
Molaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 12:21   #486
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ale wymyśliłaś!
Zamiast na siłownię to teraz na kurs pływania się zapisz zobaczysz, że bardziej Ci się to spodoba No i można na prawdę dużo kalorii w wodzie zgubić!
teraz to Ty wymyśliłaś jakoś wolę siłownię
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 12:33   #487
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
A mój mąż dzwonił, że u nich 15 stopni w samej bluzie chodzi po dworze.... co za niesprawiedliwość! :P
hahaha ja też sobie juz pomykam w samej bluzie ! jest tak ciepło a ma być jeszcze cieplej !! współczuje Wam zimnego powietrza w Polsce ! Mama mi dzwoniła że u Nich od rana tak sypie że szok !
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 12:37   #488
Molaaa
Zakorzenienie

marzę o ciepełku i zazdroszczę!!!!!!!!

to nisprawiedliwe ;(
Stary 2012-02-27, 12:41   #489
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
hej laseczki
ledwo żyję! nie widzę na oczy i łeb mnie boli
co za noc! Poszłam spać o 3 i na dodatek nie mogłam zasnąć. Jakoś po 4 zasnęłam ale za chwilę synuś mnie obudził bo chciał spać ze mną i przyszedł do mojego łóżka.Jak znowu przysnęłam to synek się obudził coś ok. 6 rano bo pić chciał i już go gorączka brała znowu. Dałam mu czopek i poszliśmy dalej spać. Gdzies przed 7 zasnęłam. Po 9 zadzwonił teściu... zapytać jak się czuje Oskar..... oczywiście ja i dzieci spaliśmy jak zabici ale jakoś odruchowo odebrałam telefon. Tak mnie wku..... że masakra! Też sobie porę znalazł żeby dzwonić! i jeszcze zdziwiony że dzieci śpią i do mnie z tekstem że ja dzieci poprzestawiałam i dlatego tak śpią Co za stary ...... Odłożyłam słuchawkę i już nie zasnęłam bo synek sie obudził przez to wszystko zrobiłam mu śniadanie i poszedł do swojego łóżka bajki oglądać. Ja przykimałam jeszcze z godzinkę. Póki co gorączki nie ma. Zajrzałam mu do gardła i nie ma czerwonego. Mówi, że już go nie boli i że się lepiej czuje więc to chyba jakiś wirus po prostu. Widać że jest lepiej więc do lekarza nie szłam, ale jak do jutra nie przejdzie to już pojedziemy. Drugi synek wstał po 11. No i tak czołgam się po domu bo chodzić nie daje rady... ręcę mnie nawet bolą i nie mam siły pisać..... masakrycznie źle się czuję bo taka zrypana jestem
A jeszcze musze się ubrac i jechać niedługo po te pieniądze za wózek do tej babeczki co go sprzedała a potem do apteki po pare leków dla dzieci.
No i Biedrone musze też odwiedzić i kupić jakieś mięso bo rosół dziś dzieciom ugotuję a mięsa nie mam. Eeeeeeeeeeee jak mi się nie chce

dobrze, że chociaż pogoda dziś ładna śnieg topnieje i słonce pięknie świeci ale rano śnieg padał u mnie.....
Monia Buziaki dla Synka !! ;* oby sie już wogole lepiej czuł i oczywiście Ty byś sie lepie czuła ! ;*

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
marzę o ciepełku i zazdroszczę!!!!!!!!

to nisprawiedliwe ;(
wkońcu dotrze do Polski bez obaw
Stary 2012-02-27, 12:44   #490
Molaaa
Zakorzenienie

mam nadzieje a tymczasem kiedy mam wychodzić na uczelnie zaszło słoneczko i zaczęło pruszyć śniegiem
Stary 2012-02-27, 12:45   #491
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
mam nadzieje a tymczasem kiedy mam wychodzić na uczelnie zaszło słoneczko i zaczęło pruszyć śniegiem
hahaha takie życie , musisz zmierzyć się z śniegiem
Stary 2012-02-27, 12:46   #492
zooska
Zakorzenienie

Hejo Ufff...ledwo nadrobiłam wszystkie wasze posty!!! Wy to szybko piszecie!
U mnie dzisiaj takie menu:
Śń: płatki fit z activią +kawa(mleko i lyżeczka cukru)
IIŚń:jablko
Obiad:kopytka (gotowanie w wodzie, bez zasmażania i masła)
Podwieczorek:Kefir
Kolacja:serek wiejski z rzodkiewką

Przy tym piję litry herbaty i wody

Planuję iść na 18 na fitness, na ABT.
Wyznaczyłam sobie chodzenie tak max 3 razy w tygodniu.

Miłego dnia!

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 12:56   #493
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze tak jest
u mnie teraz świeci słońce, ale pewnie jak będę musiała wyjść to się zachmurzy i będzie sypać

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Hejo Ufff...ledwo nadrobiłam wszystkie wasze posty!!! Wy to szybko piszecie!
U mnie dzisiaj takie menu:
Śń: płatki fit z activią +kawa(mleko i lyżeczka cukru)
IIŚń:jablko
Obiad:kopytka (gotowanie w wodzie, bez zasmażania i masła)
Podwieczorek:Kefir
Kolacja:serek wiejski z rzodkiewką

Przy tym piję litry herbaty i wody

Planuję iść na 18 na fitness, na ABT.
Wyznaczyłam sobie chodzenie tak max 3 razy w tygodniu.

Miłego dnia!
No dajemy czadu z postami

ładny jadłospis, aczkolwiek trochę ubogi

no i brawa za fitness
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-27, 13:00   #494
Molaaa
Zakorzenienie

mój jadłospis na dziś:
śniadanie: sałatka warzywna + jedna kromka chelba razowego
II śniadanie : 2 pomarańcze
obiad: polędwica z pieczywem

i piję tylko wodę.

mam nadzieje że nie przekroczylam wyznaczonych wartości :P
Stary 2012-02-27, 13:10   #495
CoverMyEyes
Raczkowanie

czy któraś z was chodziła może na TBC? jakie są efekty?
oraz
czy ketchup, musztarda i sosy z butelek mają wpływ na dietę?
wzrost 177cm
biodra 100cm
talia 73cm
biust 90cm
Stary 2012-02-27, 13:19   #496
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
mój jadłospis na dziś:
śniadanie: sałatka warzywna + jedna kromka chelba razowego
II śniadanie : 2 pomarańcze
obiad: polędwica z pieczywem

i piję tylko wodę.

mam nadzieje że nie przekroczylam wyznaczonych wartości :P
i to wszystko na dziś?

Cytat:
Napisane przez CoverMyEyes Pokaż wiadomość
czy któraś z was chodziła może na TBC? jakie są efekty?
oraz
czy ketchup, musztarda i sosy z butelek mają wpływ na dietę?
Ja nie chodziłam, więc nie doradzę

Na pewno mają ale jak zjesz łyżeczkę ketchupu do jakieś potrawy to tragedii nie będzie
Stary 2012-02-27, 13:29   #497
meeedzik
Zakorzenienie

Mola ja też marzę o szczupłych udach chciałabym mieć takie do wakacji i płaściutki brzuszek
Monia ale zazdroszczę pogody Twojemu mężowi u mnie też słoneczko ładnie świeci ale jest tylko 1 stopień ! i wiatr zimny wieje
Zelka Tobie też zazdroszczę pogody
Stary 2012-02-27, 13:52   #498
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

I znow dalyscie czadu z tym pisaniem no

Kamilon poszedl spac po 23, bo o 6 musial wstac a trzeba spac conajmniej 7 godzin, zeby chudnac prawda?

Monia- biedna jestes, ja dzisiaj tez nie moglam spac, budzilam sie co godzine, poza tym obudzilam sie o 4 i chcialam isc na zajecia, dopiero jak wstalam i poszlam do kuchni to ogarnelam ze mam jeszcze 2 godziny snu

Snilo mi sie , ze jechalam ze znajomymi winda i sie zaciela. Oni zaczeli szarpac nia , ja powiedzialam "dajcie spokoj zaraz linka sie zerwie" i sie zerwala i z 5 pietra spadlismy na dol i sie poobijalam strasznie. wtf?

Heroine- CZIPSY... pamietam jak raz TZ kupil moje ulubione Laysy strongi ostre chilli (jedyny "plus" tych czipsow to to, ze jak sie je zje to chili fajnie przeczyszcza na drugi dzien ) to myslalam ze go zabije

Mola, CoverMyEyes- witam

Czekoladko- a jakie baje ogladalas?! Tez mam straszna ochote zrobic sobie seans bajek Disneya o jaaa!

I mam ochote pojsc na basen. I na silownie... ;( ;( juz tak strasznie odczuwam braki silowni... Znow mnie kregoslup boli od siedzenia na zajeciach
Dzisiaj pocwiczylam jakies przysiady, podskoki, troche rozciagania, rowerkow, brzuszkow, takie rozgrzewajace 15 minut [wiem ze strasznie malo ale lepsze to poki co niz nic.]

AAA i wczoraj sprobowalam tyci tyci farszu [mama poprosila zebym sprawdzila czy nie trzeba doprawic]. To byla tak mala ilosc ze poczulam sam smak , nawet nie mialam czego polykac, wiec nie ma tragedii A dzisiaj zjadlam 6 ale najmniejse jakie znalazlam no i przed tym te moje nedzne cwiczonka byly...

cel I: 55kg

mż-wr

Edytowane przez kamilon
Czas edycji: 2012-02-27 o 13:55
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 14:40   #499
maminka83
Raczkowanie

Cześć laseczki

Nie było mnie tutaj przez weekend, ponieważ moje dzieciaczki i obowiązki domowe i goście nie pozwoliły tutaj zaglądnąć. Tzn. wczoraj wieczorkiem próbowałam nadrobić zaległości i troszkę poczytałam ale nie dałam rady bo mały ząbkuje i się wiercił cały czas, musiałam być przy Nim.

Chodzę tak nabuzowana, że po prostu aż mi samej ze sobą źle, tykająca bomba, najlepiej w drogę nie wchodzić ! J estem przed @ tzn. powinnam była dostać w niedzielę. Ze strachu zrobiłam a właściwie raczej ze schizy przed ciążą w nieodpowiednim momencie. Nie mamy kasy na razie a poza tym siedzę trzy lata w domu i jestem wypompowana, padam na dziób ... Wiem, wiem, wiem, najważniejsze żeby było zdrowe a reszta się ułoży. Akurat jestem z tych mam, które wiedzą to najlepiej bo ..... pochowałam pierwsze dziecko. Niby test wyszedł negatywny. Po karmieniu po prostu chyba się jeszcze nie uregulował a zresztą to dopiero 2 od porodu Nie wiem jakoś sama ze sobą nie potrafię sobie poradzić ....

Czy jest to dziewczyny możliwe żeby przed okresem spadł na wadze 1 kg bo oczom nie wierzyłam jak dzisiaj rano wtupnęłam na wagę
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 15:12   #500
murka04
Zadomowienie

Dostałam @ i umieram Nic mi nie zeszło z tej opuchlizny i w szkole na wszystkich lekcjach musiałam siedzieć z rozpiętym rozporkiem Wzięłam teraz drugi ketonal, to może przejdzie niedługo Idę się położyć tylko Wam odpiszę :

monia jeny jak tam jest ładnie, wszystko takie zadbane i czyste i widzę jakąś chińską restaurację, super! No i jezioro jest blisko, ale będziesz miała atrakcje w te wakacje
biala no widzę że każda tu po kolei jakieś sny fajne ma może to jakieś Twoje ukryte pragnienia z tym gościem?
medzik ja też lubie poczytać te nocne posty dziewczyn, kupa śmiechu A jak ja będę musiała podciąć końcówki to się chyba zapłaczę że hodowałam na darmo Ale to tak jeszcze ze 2 miesiące
gosia na włosy ja biorę skrzypovitę i używam szamponu Alpecin i przez miesiąc sporo mi urosły, wklejałam zdjęcie w sobotę
medzik o następna! co jest z tymi snami haha? ale co tak balowałyśmy bez pizzy albo hamburgera? słabizna
heroine u mnie też sypie, tzn teraz to już słońce świeci ale rano zamieć taka była że nic nie było widać wioooosnoo
mola witamy widzę że nie masz dużo do zrzucenia ale tym bardziej się staraj bo ciężko jest te ostatnie kg zrzucić
monia teściu musiał wtrącić swoje 3 grosze jak to on najmądrzejszy zawsze. nie przejmuj się nim Dobrze że z synkiem lepiej
mola, heroine ja też nie umiem pływać, tzn niby umiem ale chyba mam tak słabą kondycję że po pół minucie już nie mam siły i jestem wykończona więc tak jakbym nie umiała
monia Ty zdolniacho 5km przepłynąć bez odpoczynku? jesteś wielka
kamilon cóż za dramatyczny sen Ale dobrze że nie jadłaś farszu, twarda jesteś

O, tyle odpisywałam że nawet brzuch mniej boli Ale chyba i tak się zdrzemnę.
Aaaa w ogóle to ten nauczyciel dzisiaj wrócił do szkoły. Nic mu nie zrobili. A na godz.wych. rozwiązywał z nami (dziewczynami) psychotest na poziomie podstawówki pt'Czy umiesz poderwać chłopaka?'. No żenada Trudno, jakoś wytrzymamy z nim ten rok jeszcze.

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 15:17   #501
monika01011986
Zakorzenienie

byłam na mieście! Odebrałam moją kase za wózek zrobiłam zakupy i umyłam samochód no i się wkurzyłam! Za myjnię zapłaciłam 14 zł a samochód dalej brudny!!!! po umyciu przejechałam po nim palcem i na paluchu miałam warstwę brudu a w miejscu gdzie starłam ten brud dopiero było widać kolor samochodu. No masakra!!!! Wkurzyłam się na maksa!!!! Następnym razem wezmę wiadro i gąbkę i sama go wyszoruję!
Byłam w Biedronce i kupiłam truskawki 2,99 kosztują !! a jeszcze nie dawno były po 4,99
Kupiłam sobie też na obiad naleśniki z jabłkiem - uwielbiam je! Pyszne są juz zjadłam dwa
Synuś znowu się źle poczuł dostał gorączki i leży plackiem na łóżku. Jak do jutra mu nie przejdzie to juz na bank idziemy do lekarza. Myślałam że to jakiś wirus dwudniowy ale chyba jednak nie tylko dziwne, bo kaszlu nie ma i gardło go tez nie boli już. Ma samą gorączkę i nic więcej! Nawet apetyt ma normalny i je bez problemu.
Ciekawe jak dziś w nocy będzie....
Nie mam czasu aby Wam po odpisywać za co bardzo Was przepraszam ale czytam co piszecie i jestem na bieżąco

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-27, 15:27   #502
heroine86
Zakorzenienie

kamilon ja często mam sen, że jadę windą, która się urywa jeszcze nigdy to mnie nie spotkało w życiu, bo na szczęście rzadko korzystam z windy, ale ten sen mnie prześladuje
za niejedzenie farszu no dumna jestem!

maminka nie wiem czemu spadł Ci kg ale to chyba dobrze, nie? ja bym się cieszyła

murka, no nie mów, że wrócił a ten test to już w ogóle wtf?! to jakaś paranoja jest
współczuję @

ja nie mam @, a też mnie brzuch boli

Monia, to jak oni to myli? trzeba było wrócić i im wiochy narobić
truskawki po 2,99? nie weź nie mów!!! byłam wczoraj w Biedrze i była cena 4.99 może tylko u Ciebie?
kurcze, chyba jednak będziesz musiała odwiedzić lekarza... buuu
Stary 2012-02-27, 15:49   #503
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CoverMyEyes Pokaż wiadomość
175cm
Depakine Chrono na padaczkę samoistną, strasznie dziwna sprawa, dostałam leki chociaż miałam tylko jedno jedyne zaburzenie świadomości (a nie żaden atak czy drgawki), lekarz nie wie dlaczego domyśla się że z długiego przemęczenia i niedosypiania. będę brać je przez 2 lata chyba że na wizycie kontrolnej ubłagam lekarkę żeby mi je zmieniła bo źle się po nich czuję psychicznie no i przez nie mam zdwojony apetyt i tyję. a słyszałam że jest drugi lek którego skutkiem ubocznym jest zmniejszenie apetytu - dla mnie jak znalazł
To jak miałas tylko jedno zaburzenie świadomości to po czym oni wywnioskowali że to padaczka? Faszerują Cie lekami a może nie potrzebnie....
Jak się źle po nich czujesz to bez gania powinna Ci je zmienić!
No i super jakby te drugie zmniejszały CI apetyt moment byś schudła

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Monia Buziaki dla Synka !! ;* oby sie już wogole lepiej czuł i oczywiście Ty byś sie lepie czuła ! ;*
Dziękuję kochana jesteś

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia ale zazdroszczę pogody Twojemu mężowi u mnie też słoneczko ładnie świeci ale jest tylko 1 stopień ! i wiatr zimny wieje
JA mu tez zazdroszczę pogody :/ Jeszcze dzisiaj mi powiedział że jego kolega Daniel z którym pracuje powiedział, że u nich od maja do końca września temperatura prawie nigdy nie spada poniżej 35 stopni!!!
Trochę trudno mi w to uwierzyć bo to nie Tropiki przecież tylko NIEMCY ale w necie tez o tym czytałam ostatnio, że w tej części Niemiec jest najgoręcej. W sumie to już nie jest tak daleko od Włoch a jak wiadomo we Włoszech latem upały sa na maksa.... Opadów tam w Bruchsal też latem nie ma zbyt często bo wszystko ALPY zatrzymują.
No ciekawe czy to prawda.... wydaje mi się to zbyt piękne aby było prawdziwe choć upały też są mega męczące więc mam nadzieję ze nie walnę tam na zawał od tej temperatury.
Przekonam się juz za 3-4 miesiące.

A u mnie dzisiaj nawet ciepło! Jakoś nie zmarzłam na dworze jak byłam słoneczko pięknie świeci a na termometrze mam 7 stopni w cieniu!!!!!!!

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Monia- biedna jestes, ja dzisiaj tez nie moglam spac, budzilam sie co godzine, poza tym obudzilam sie o 4 i chcialam isc na zajecia, dopiero jak wstalam i poszlam do kuchni to ogarnelam ze mam jeszcze 2 godziny snu

Snilo mi sie , ze jechalam ze znajomymi winda i sie zaciela. Oni zaczeli szarpac nia , ja powiedzialam "dajcie spokoj zaraz linka sie zerwie" i sie zerwala i z 5 pietra spadlismy na dol i sie poobijalam strasznie. wtf?
Ooo to nie tylko ja się nie wyspałam widzę
Za to dzisiaj pewnie będziemy spały jak zabite
A łądny film sobie wkręciłas z rana że na zajęcia juz chciałas iść no ale jak człowiek zaspany to nie bardzo jarzy co się dzieję Pewnie się ucieszyłaś jak zobaczyłaś że jeszcze 2 godziny masz spania, co?

A wiesz, że ja jak bylam młodsza to ciągle mi się śniło że skądś spadam i lecę i lecę i uderzam o ziemię.... normalnie co drugi dzien mi się to śniło! Teraz juz mi przeszło....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-27, 15:51   #504
Eldo_rado
amor vincit omnia

co za pogoda, znów zimno ale zmarzłam, brrrr!
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 16:07   #505
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Cześć laseczki

Nie było mnie tutaj przez weekend, ponieważ moje dzieciaczki i obowiązki domowe i goście nie pozwoliły tutaj zaglądnąć. Tzn. wczoraj wieczorkiem próbowałam nadrobić zaległości i troszkę poczytałam ale nie dałam rady bo mały ząbkuje i się wiercił cały czas, musiałam być przy Nim.

Chodzę tak nabuzowana, że po prostu aż mi samej ze sobą źle, tykająca bomba, najlepiej w drogę nie wchodzić ! J estem przed @ tzn. powinnam była dostać w niedzielę. Ze strachu zrobiłam a właściwie raczej ze schizy przed ciążą w nieodpowiednim momencie. Nie mamy kasy na razie a poza tym siedzę trzy lata w domu i jestem wypompowana, padam na dziób ... Wiem, wiem, wiem, najważniejsze żeby było zdrowe a reszta się ułoży. Akurat jestem z tych mam, które wiedzą to najlepiej bo ..... pochowałam pierwsze dziecko. Niby test wyszedł negatywny. Po karmieniu po prostu chyba się jeszcze nie uregulował a zresztą to dopiero 2 od porodu Nie wiem jakoś sama ze sobą nie potrafię sobie poradzić ....

Czy jest to dziewczyny możliwe żeby przed okresem spadł na wadze 1 kg bo oczom nie wierzyłam jak dzisiaj rano wtupnęłam na wagę
Na bank jeszcze Ci się okres nie wyregulował. Ja też tak miałam że dostałam, potem nie dostałam, a potem znowu dostałam.
Nie martw się będzie dobrze nie długo juz się na pewno wyreguluje
Strasznie mi przykro z powodu pierwszego dziecka nie wyobrażam sobie nawet co wtedy musiałaś czuć, to chyba najgorsze co może się kobiecie przytrafić w życiu. A jeśli mogę spytać..... to dlaczego dziecko zmarło? Mam trzy koleżanki które też straciły pierwsze dziecko.... jedna koleżanka nawet dwoje dzieci straciła i dopiero za trzecim razem urodziła jej się zdrowa córeczka. Dwie pozostałe straciły dziecko przy porodzie - udusiły się pępowiną

Co do wagi to może tak być, wszystko jest możliwe. A zresztą nie wiadomo czy dostaniesz ten okres więc może dlatego waga nie wzrosła za kilka dni sie przekonasz

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Dostałam @ i umieram Nic mi nie zeszło z tej opuchlizny i w szkole na wszystkich lekcjach musiałam siedzieć z rozpiętym rozporkiem Wzięłam teraz drugi ketonal, to może przejdzie niedługo Idę się położyć tylko Wam odpiszę :

monia jeny jak tam jest ładnie, wszystko takie zadbane i czyste i widzę jakąś chińską restaurację, super! No i jezioro jest blisko, ale będziesz miała atrakcje w te wakacje

monia teściu musiał wtrącić swoje 3 grosze jak to on najmądrzejszy zawsze. nie przejmuj się nim Dobrze że z synkiem lepiej

monia Ty zdolniacho 5km przepłynąć bez odpoczynku? jesteś wielka

O, tyle odpisywałam że nawet brzuch mniej boli Ale chyba i tak się zdrzemnę.
Aaaa w ogóle to ten nauczyciel dzisiaj wrócił do szkoły. Nic mu nie zrobili. A na godz.wych. rozwiązywał z nami (dziewczynami) psychotest na poziomie podstawówki pt'Czy umiesz poderwać chłopaka?'. No żenada Trudno, jakoś wytrzymamy z nim ten rok jeszcze.

Współczuję okresu Ty to się nacierpisz kochana przez ten okres aż mi Ciebie szkoda
Ja też czekam na okres..... juz się coś tam pokazuje pomału ale pewnie jutro się zacznie dopiero.
Mi tez się tam podoba w tych Niemczech Tak czysto i "bogato" tyle atrakcji A chińską restaurację też wypatrzyłam śmiałam się z mężem że jak będziemy jeść tam chodzić to skośnych oczu dostaniemy
Jeziora to tam ze 3 są plus te baseny nie kryte Fajnie przynajmniej nie będziemy sie nudzić a dzieciaki będa zachwycone
Ja teściem się nie przejmuję... mam go gdzieś. Niech sobie pogada! Niedługo nie będę musiała go oglądać
Ja kocham pływać i w ogóle się nie męcze jak pływam mogłabym wtedy więcej przepłynąć ale jezioro się skończyło A jak wyszłam na plaże to jak nawalona się czułam! Ledwo chodzić mogłam bo tak mi dziwnie było

Jezuuuu nic nie zrobili dla tego nauczyciela?????????? Ja pitolę co za chora szkoła!!!!!!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-27, 16:14   #506
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, to jak oni to myli? trzeba było wrócić i im wiochy narobić
truskawki po 2,99? nie weź nie mów!!! byłam wczoraj w Biedrze i była cena 4.99 może tylko u Ciebie?
kurcze, chyba jednak będziesz musiała odwiedzić lekarza... buuu
Maszyny go myły..... i tak beznadziejnie umyły! Trudno... sama go umyję jak się ciepło zrobi.
No u mnie w Biedronie 2,99 !! sama w szoku byłam wzięłam dwa opakowania i jedno już zjadłam z dziećmi
Oj chyba będe musiała jutro się wybrac do Pana Doktora... :/

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
U mnie wczoraj było strasznie zimno.... a dzisiaj na prawdę ciepło! Wyszłam na dwór to aż w szoku byłam! Na słońcu to ponad 10 stopni musiało być na bank jak teraz w cieniu mam 7
W koncu! może zima odpuści na stałe!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-27, 16:25   #507
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
biala no widzę że każda tu po kolei jakieś sny fajne ma może to jakieś Twoje ukryte pragnienia z tym gościem?
Co TY
Ten typ ogolnie ma wielkie parcie na szkło
Zupelnie nie moj typ, on kiedys do mnie startowal w sumie w zeszle lato ale zupelnie mnie nie pociaga, chociaz tak jak mowie oceniajac go po wygladzie nie ma sie do czego przyczepic.
Ale zupelnie zupelnie nie jest on mowim ukrytym pragnieniem
zapomnialam ze w ogole istnieje
https://www.facebook.com/profile.php?id=1837360626
Tu jest jego profil ale nie wiem czy da sie obejrzec zdjecia czy nie ma zablokowanej tej opcji
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 17:02   #508
meeedzik
Zakorzenienie

Monia no fest się musiałaś wkurzyć jak wyjechałaś brudnym samochodem
Murka ja nie obcinałam włosów już od listopada, a mam strasznie popalone końce i muszę już je podciąć no i oczywiście pasemka blond + brąz ciekawa jestem jak będzie to wyglądało
Haha imprezaa z chipsami i czekoladkami jeszcze źle to jadłyśmy w łóżku a wcześniej to może i pizza byłą
Współczuję @ mam nadzieję, że po ketonalu przestanie Cię boleć brzuch, ja zawsze jak biorę to mi pomaga i już wcale nie boli
A co do nauczyciela to po prostu brak mi słów
Eldo u mnie też straszna zimnica, mimo że słońce świeciło
Monia dowiesz się jaka jest prawda z tą pogodą jak już tam zamieszkasz
A do mnie wczoraj dzwoniła ciocia, która ponad miesiąc temu wyjechała z moim wujkiem i kuzynem do Kanady, chcą tam zostać na stałe ale nie wiadomo czy im się uda, bo tam wizy potrzebne, na razie mają do września. Mówi że jest cudownie, pogoda ładna i też jest ciepło, mieszka w wielkim apartamentowcu i jest mega szczęśliwa może kiedyś wybiorę się do niej na wakacje, chciałabym te tam pojechać kiedyś
Stary 2012-02-27, 17:10   #509
bialaczekoladka
Zakorzenienie

meedzik to kiedy idziesz do fryzjera?
Jestem mega ciekawa jak Ci te wloski wyjda
Koniecznie musisz nam wrzucic foto
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 17:12   #510
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
u mnie też masakra TŻ wrócił z pracy cały w śniegu

Cytat:
Maszyny go myły..... i tak beznadziejnie umyły! Trudno... sama go umyję jak się ciepło zrobi.
No u mnie w Biedronie 2,99 !! sama w szoku byłam wzięłam dwa opakowania i jedno już zjadłam z dziećmi
Nie ma to jak się samemu umyje błyszczy, że się można przeglądać
kurcze, aż pójdę jutro jeszcze raz do Biedry i sprawdzę te truskawki
A kupiłaś sobie Laysy?

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
A do mnie wczoraj dzwoniła ciocia, która ponad miesiąc temu wyjechała z moim wujkiem i kuzynem do Kanady, chcą tam zostać na stałe ale nie wiadomo czy im się uda, bo tam wizy potrzebne, na razie mają do września. Mówi że jest cudownie, pogoda ładna i też jest ciepło, mieszka w wielkim apartamentowcu i jest mega szczęśliwa może kiedyś wybiorę się do niej na wakacje, chciałabym te tam pojechać kiedyś
Kanada! moja przyjaciółka też ma ciocię w Kanadzie i ostatnie wakacje tam spędziła była zachwycona! tylko bilety lotnicze strasznie drogie... ona i tak kupiła jakoś bardzo tanio, bo w obie strony zapłaciła coś koło 2,5 tysiąca a zamawiała dużo wcześniej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości