Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-27, 19:07   #541
maminka83
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Na bank jeszcze Ci się okres nie wyregulował. Ja też tak miałam że dostałam, potem nie dostałam, a potem znowu dostałam.
Nie martw się będzie dobrze nie długo juz się na pewno wyreguluje
Strasznie mi przykro z powodu pierwszego dziecka nie wyobrażam sobie nawet co wtedy musiałaś czuć, to chyba najgorsze co może się kobiecie przytrafić w życiu. A jeśli mogę spytać..... to dlaczego dziecko zmarło? Mam trzy koleżanki które też straciły pierwsze dziecko.... jedna koleżanka nawet dwoje dzieci straciła i dopiero za trzecim razem urodziła jej się zdrowa córeczka. Dwie pozostałe straciły dziecko przy porodzie - udusiły się pępowiną

Co do wagi to może tak być, wszystko jest możliwe. A zresztą nie wiadomo czy dostaniesz ten okres więc może dlatego waga nie wzrosła za kilka dni sie przekonasz !
Miał operację na jelitka. Nie mógł zrobić kupki. Żył 5 dni .... Tęsknię ...
Mój drugi synuś miał węzła na pępowinie ii lekarz po porodzie dwa razy podchodził i mówił, że to cud i szczęście od Boga że w ogóle żyje nie wspominając już, że nie miał niedotlenienia i innych komplikacji Jest zdrowym chłopczykiem

Zanudzam bo mam dzisiaj dzień zrzędy bywa i tak

No już już, koniec. Przejdźmy do diety. Dzisiaj poszło idealnie i myślę, że tak zostanie. Nie martwię się, że mi kilosek spadł naturalnie że się cieszę tym bardziej, że jak na miesiąc czasu doopy nie urywa jeśli chodzi o efekt bo w miesiąc spadło tylko 2,4 kg Masakra jakaś To chyba przez te małe grzeszki.

Edytowane przez maminka83
Czas edycji: 2012-02-27 o 19:10
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 19:11   #542
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Heroine pytałas wcześniej czy Laysy kupiłam zapomniałam odpisać, że KUPIŁAM i zjadłam pół paczki aż mi nie dobrze się zrobiło bo one takie tłuste są ..... Na jakiś czas mam dosyć chipsów
Ale mi się spać chce nie widzę już co pisze i co czytam
No właśnie widziałam, że przeoczyłaś
tak to już jest z chipsami ma się na nie mega ochotę, a jak się zje to potem jest nam niedobrze i ma się wrażenie jakby się wypiło olej
mi też się coś ziewa

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia, Czekoladko, Heroine no a z moją ciocią to było tak. Siostra jej męża wyjechała do Kanady gdy skończyła 18 lat, było jej bardzo ciężko ale się nie poddała, miała tam babcię, która ją totalnie olewała, wzięła ślub, później był rozwód, mąż jej zabrał dzieci była kompletnie załamana ale po jakimś czasie wyszła ponownie za mąż, ma wspaniałego męża który zajmuje się projektowaniem samolotów czy coś w ten deseń chatę ma ponoć zaj.e.b.i.s.tą no i w zeszłe wakacje zaprosiła do siebie swojego brata z żoną ( moją ciotkę i wujka ) wszystko im za sponsorowała, oni zadowoleni, strasznie im się spodobało, jak wrócili to od razu zaczęli załatwiać wizę na dłużej, udało się do września. Polecieli w styczniu, mieli mieszkać u siostry wujka, a ta im zrobiła taka niespodziankę, że znalazła im mieszkanie, wyremontowała wszystko a jak przyjechali to zawiozła ich prosto do tego mieszkania umeblowane calusieńkie, nawet zakupy były zrobione i pełna lodówka Wujek tam pracuje, a kuzyn na dniach ma pójść do pracy, ciotka sprząta w tym apartamencie. Mają już auto, choć niedawno pojechali. Ciocia dopiero teraz mówi, że czuje że żyje ( choć w Polsce też nie narzekała ) Poczekam aż się tam dorobią i mnie zaproszą wujek jest moim chrzestnym więc mógłby fundnąć taka wycieczkę
Uff ale się napisałam
O kurde, ale ciekawa historia zazdroszczę Twojej cioci jak widać, można się tam nieźle dorobić ta moja przyjaciółka co ma ciocię w Kanadzie to mówiła, że oni się w ogóle z pieniędzmi nie liczą i że jak jadą na zakupy, to co im się podoba i na co mają ochotę to ładują do wózka nie patrząc na ceny też bym tak chciała boskie życie

no to jak to Twój chrzestny to masz szansę zwiedzić ten kraj

Cytat:
A zapomniałam wcześniej napisać Heroine ja tyż nie umiem pływać wiec sama nie jesteś
a zamierzasz coś uczynić w tym kierunku? bo ja raczej nie pałam entuzjazmem

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Nospa to w ogóle słaba jest, tylko rozkurczowa. A próbowałaś przeciwbólowych?
Wzięłam też Pyralginę i
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 19:18   #543
meeedzik
Zakorzenienie

Czekoladko, Heroine ta babka to jest siostra mojego wujka, ja z nią kontaktu nie mam, bo ciągle siedzi w Kanadzie, tylko raz na jakis czas do Pl przyjeżdża. Ale ma babka gest, jak moja ciotka z wujkiem pojechali tam na wakacje, to tak ich obkupiła w ciuchy i biżuterię, że szczęka mi opadła Fajnie mieć taka ciocię

Czekoladko własnie ja to taka jestem, że lubię zaszaleć boję się, że jak zrobię za mało pasemek to w ogóle nie będzie ich widać a za dużo zaś też nie dobrze mam nadzieję, że fryzjerka zrobi mi idealnie
Stary 2012-02-27, 19:20   #544
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Czekoladko, Heroine ta babka to jest siostra mojego wujka, ja z nią kontaktu nie mam, bo ciągle siedzi w Kanadzie, tylko raz na jakis czas do Pl przyjeżdża. Ale ma babka gest, jak moja ciotka z wujkiem pojechali tam na wakacje, to tak ich obkupiła w ciuchy i biżuterię, że szczęka mi opadła Fajnie mieć taka ciocię
No to faktycznie dobroduszna kobitka
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-27, 19:50   #545
CoverMyEyes
Raczkowanie

Cytat:
To jak miałas tylko jedno zaburzenie świadomości to po czym oni wywnioskowali że to padaczka? Faszerują Cie lekami a może nie potrzebnie....
Jak się źle po nich czujesz to bez gania powinna Ci je zmienić!
No i super jakby te drugie zmniejszały CI apetyt moment byś schudła
miałam bardzo złe wyniki EEG, to głównie dlatego zlecili mi leki, czekam na tą wizytę kontrolną w kwietniu może coś się zmieni ...

Cytat:
Dostałam @ i umieram Nic mi nie zeszło z tej opuchlizny i w szkole na wszystkich lekcjach musiałam siedzieć z rozpiętym rozporkiem Wzięłam teraz drugi ketonal, to może przejdzie niedługo Idę się położyć tylko Wam odpiszę
dziwne, ja jak jestem na diecie to w ogóle nie czuję bólu miesiączkowego, to dodatkowy argument żeby się odchudzać :p
wzrost 177cm
biodra 100cm
talia 73cm
biust 90cm
CoverMyEyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 19:55   #546
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Heroine, Czekoladka- biedne okresowiczi moje mi nospa nigdy nie pomaga, dopiero ibum forte albo ketonal...

Murka, Monia- jak sie wyprowadzicie to bedziecie szczuple, seksowne i opalone. Juz sobie Was wyobrazam

Meedzik- swietna historia z ta ciotka ale tak to czasem bywa, niewiadomo co przyszlosc przyniesie... a w Ameryce Polnocnej niezle mozna sie dorobic, kurcze

Moj ojciec mieszka w USA, pod NY... ale jakos nie utrzymujemy kontaktow zbytnio wiec na wycieczke tam nie mam co liczyc moj TZ ma ciocie w Kanadzie(ja tez mam tam rodzine ale ich nie znam) i proponowala nam, zebysmy przyjechali i polecielibysmy na Hawaje na 3 tygodnie ... ale drogo strasznie przeloty stoja a nie mamy kasy

Co do pierogow nawet lepiej ze sie skonczyly bo nie bede ich jutro jadla. Czuje taki lekki niedosyt po nich , takze nastepnym razem beda mi tez smakowaly.

Dzisiaj ruszylam i pocwiczylam, to co pisalam wczesniej brzuszki, podskoki, rowerki, przysiady etc pozniej 20min stepper + brzuszki i rowerki

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 20:00   #547
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Mureczko blagam Cie bo padne normalnie
No już dobrze Ale ja Ci mówię że niedługo Cię gdzieś wyhaczy!!

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Wzięłam też Pyralginę i
Kurcze ja to w sumie nie powinnam się wypowiadać bo dla mnie wszystko jest za słabe oprócz ketonalu na ból brzucha i Ibupromu Zatoki na głowę Bardzo Ci współczuję ból brzucha to coś okropnego

Cytat:
Napisane przez CoverMyEyes Pokaż wiadomość
dziwne, ja jak jestem na diecie to w ogóle nie czuję bólu miesiączkowego, to dodatkowy argument żeby się odchudzać :p
Raany, nie ma sprawiedliwości na tym świecie, gdybym też tak miała to nie zjadłabym nic niedozwolonego nigdy!! Zazdroszczę

medzik to jeszcze tydzień oczekiwania myślę że fryzjerka będzie najlepiej wiedziała ile tych pasemek zrobić

Dziś zdecydowałam pierwszy raz od bardzo dawna spać z podpaską a nie tamponem, może jak to wszystko wypłynie ze mnie to nie będę już taka napuchnięta. Nie cierpię spać z podpaską bo muszę leżeć całą noc jak w trumnie a i tak zawsze się zaleję

Aaa nie mówiłam Wam, że biorę od wczoraj Urosept. Od jakichś 3 miesięcy ciągle chodzę siku no w czasie godziny ze 3 razy! W szkole to jest takie uciążliwe, na każdej przerwie muszę lecieć. Jakoś tak wczesniej nie zastanawiałam się nad tym myślałam że tak to już mam ale teraz stwierdziłam że muszę coś z tym zrobić i podobno ten Urosept niszczy bakterie w moczu od których właśnie tak się ciągle lata. Mam nadzieję że coś pomoże.. Miała któraś z Was może taki problem?

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-02-27 o 20:03
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 20:03   #548
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

hej hej
Nadrobiłam wszystko co napisałyscie, ale nie dam rady odpisac za duzo tego
Wczoraj cały dzien poza domem, najpierw na meczu byłam na nowym stadionie, pozniej z kumpela na piwku i dzien zleciał nawet nie wiem kiedy
Wogóle dzisiaj po pracy po sklepach byłam pochodzic, kupiłam tylko biała luzna bokserke/tunike i cyrkoniami, ale jak oglądałam ciuchy z wiosennej kolekcji zakochałam sie normalnie w pastelach i marynarkach

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 20:07   #549
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Heroine, Czekoladka- biedne okresowiczi moje mi nospa nigdy nie pomaga, dopiero ibum forte albo ketonal...
ale ja nie mam @ niedawno mi się skończyła brzuch mnie boli z bliżej niewyjaśnionych przyczyn

Cytat:
Dzisiaj ruszylam i pocwiczylam, to co pisalam wczesniej brzuszki, podskoki, rowerki, przysiady etc pozniej 20min stepper + brzuszki i rowerki
pięknie

Cytat:
Kurcze ja to w sumie nie powinnam się wypowiadać bo dla mnie wszystko jest za słabe oprócz ketonalu na ból brzucha i Ibupromu Zatoki na głowę Bardzo Ci współczuję ból brzucha to coś okropnego
Na mnie to nawet Ketonal nie działa przeciwbólowo jedynie mam po nim mega zawroty głowy i zapewnione posiedzenie w Sejmie
Stary 2012-02-27, 20:13   #550
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Murka, Monia- jak sie wyprowadzicie to bedziecie szczuple, seksowne i opalone. Juz sobie Was wyobrazam

Oj tak i będziemy wyrywać przystojnych i bogatych Niemców Ale z tymi szczupłe to ja nie wiem jak tam tyle pysznego żarełka jest
Ale dzisiaj zaszalałaś z ćwiczeniami Ja to dziś nic, zero, boję się że jak zacznę kręcić albo robić brzuszki to mnie brzuch rozboli bardziej

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Na mnie to nawet Ketonal nie działa przeciwbólowo jedynie mam po nim mega zawroty głowy i zapewnione posiedzenie w Sejmie

Stary 2012-02-27, 20:15   #551
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa nie mówiłam Wam, że biorę od wczoraj Urosept. Od jakichś 3 miesięcy ciągle chodzę siku no w czasie godziny ze 3 razy! W szkole to jest takie uciążliwe, na każdej przerwie muszę lecieć. Jakoś tak wczesniej nie zastanawiałam się nad tym myślałam że tak to już mam ale teraz stwierdziłam że muszę coś z tym zrobić i podobno ten Urosept niszczy bakterie w moczu od których właśnie tak się ciągle lata. Mam nadzieję że coś pomoże.. Miała któraś z Was może taki problem?
ja bardzo dużo latam do kibelka, ale to z racji tego, że dużo piję w nocy wstaję po 4-5 razy, co jest mega uciążliwe
A u Ciebie jak z płynami? Dużo pijesz?

Cytat:
Taka prawda najlepszy sposób na zaparcia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 20:17   #552
murka04
Zadomowienie

heroine ja prawie nic nie piję, może to jest problem? Rano piję zawsze herbatę, w szkole nic przez 6-7h, później do obiadu szklanka wody i wieczorem herbata. I to tyle. I w nocy też wstaję 2 razy co najmniej

Stary 2012-02-27, 20:25   #553
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine ja prawie nic nie piję, może to jest problem? Rano piję zawsze herbatę, w szkole nic przez 6-7h, później do obiadu szklanka wody i wieczorem herbata. I to tyle. I w nocy też wstaję 2 razy co najmniej
Kurcze, idź zrób badanie ogólne moczu i krwi nie wolno tego lekceważyć, bo to może być częstomocz

http://pl.wikipedia.org/wiki/Cz%C4%99stomocz lekarz powie Ci dalej co masz robić
Stary 2012-02-27, 20:35   #554
murka04
Zadomowienie

Poszłabym naprawdę, ale mnie jako niepełnoletniej nie przyjmie samej, a nie mogę liczyć na to że ktoś z rodziny ze mną pójdzie niestety. Mama nie ma czasu na takie bzdety które sobie wymyślam, o ojcu nawet nie będę wspominać.. Także tak to jest w mojej rodzince ;/
Tez własnie widziałam to na wikipedii, ale mogę się usrać i nikt ze mną nie pójdzie

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-02-27 o 20:38
Stary 2012-02-27, 20:40   #555
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:

Ja tak mam ale to dlatego ze duzo pije po prostu. I sie ciesze jak non stop sikam, bo wiem , ze dobrze robie i ze moj organizm wlasnie sie przeplukuje faktem jest, ze czasem to uciazliwe, ale trudno :P
A u Ciebie nie jest spowodowane tym, ze tez duzo wody pijesz?

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Ojej Murka, przepraszam, niedoczytalam do konca ze to nie jest spowodowane duza iloscia plynow ktore przyjmujesz.

A babcia albo ktokolwiek z rodziny by z Toba poszedl?

mż-wr

Edytowane przez kamilon
Czas edycji: 2012-02-27 o 20:41

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 20:40   #556
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:

Czekoladko własnie ja to taka jestem, że lubię zaszaleć boję się, że jak zrobię za mało pasemek to w ogóle nie będzie ich widać a za dużo zaś też nie dobrze mam nadzieję, że fryzjerka zrobi mi idealnie
Hehehe no ja tez lubie zaszalec
Ale jednak moze za pierwszym razem warto troszke delikatniej

A co do sikania to tez to mam!
Np leze juz w lozku i chce mi sie sikac
Wiec wstaje ide i co, albo nie sikam nic albo dwie kropelki doslownie A wydawalo mi sie ze juz nie dolece
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 20:43   #557
murka04
Zadomowienie

kamilon właśnie nie, pisałam później ile piję w ciągu dnia tzn, prawie nic : 2 herbaty i szklankę wody do obiadu. Nie potrzebuję nic pić, nawet jak ćwiczę czy się zmęczę to mi się nie chce. Gdybym duzo piła to rozumiem fajnie że nic mi nie pluska w tym żołądku ale tak, nie wiem dlaczego. I strasznie mi to przeszkadza bo czasem wrócę z łazienki i za 15min już czuję znów to uczucie ucisku i muszę iść.

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Hehehe no ja tez lubie zaszalec
Ale jednak moze za pierwszym razem warto troszke delikatniej

A co do sikania to tez to mam!
Np leze juz w lozku i chce mi sie sikac
Wiec wstaje ide i co, albo nie sikam nic albo dwie kropelki doslownie A wydawalo mi sie ze juz nie dolece
to mnie pocieszyłaś nie no zawsze to raźniej że nie jestem sama A długo tak masz? Czy to takie normalne u Ciebie i zawsze tak było?

Kurde ale tu się zrobił wątek porad lekarskich Sorki że tak tu zaśmiecam no ale martwi mnie to : (

Stary 2012-02-27, 20:43   #558
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Poszłabym naprawdę, ale mnie jako niepełnoletniej nie przyjmie samej, a nie mogę liczyć na to że ktoś z rodziny ze mną pójdzie niestety. Mama nie ma czasu na takie bzdety które sobie wymyślam, o ojcu nawet nie będę wspominać.. Także tak to jest w mojej rodzince ;/
Tez własnie widziałam to na wikipedii, ale mogę się usrać i nikt ze mną nie pójdzie
Ale rodzinny Cię nie przyjmie? Ile masz lat? Mniej niż 16? Przecież każdemu przysługuje wizyta u rodzinnego...
Przykro mi, że nie możesz na nikogo liczyć ehh...
Stary 2012-02-27, 20:47   #559
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Ale rodzinny Cię nie przyjmie? Ile masz lat? Mniej niż 16? Przecież każdemu przysługuje wizyta u rodzinnego...
Przykro mi, że nie możesz na nikogo liczyć ehh...
W październiku skończę 18. Byłam raz u rodzinnego pod koniec roku jakoś i tak mi nawrzucał że nie mogę sama przychodzić, że go oskarżą o molestowanie nieletniej i zawołał pielęgniarkę żeby robiła za przyzwoitkę w razie gdyby ktoś chciał go do sądu podać Jakiś chory.

A co do polegania na kimś to już się przyzwyczaiłam, tylko właśnie w takich sytuacjach tak mnie to wkurza że jestem ograniczona.. Nie mogę się dlatego tak doczekać aż skończę szkołę i wyjadę stąd.

Stary 2012-02-27, 20:49   #560
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde ale tu się zrobił wątek porad lekarskich Sorki że tak tu zaśmiecam no ale martwi mnie to : (
Po to tu jesteśmy, by sobie pomagać

Cytat:
W październiku skończę 18. Byłam raz u rodzinnego pod koniec roku jakoś i tak mi nawrzucał że nie mogę sama przychodzić, że go oskarżą o molestowanie nieletniej i zawołał pielęgniarkę żeby robiła za przyzwoitkę w razie gdyby ktoś chciał go do sądu podać Jakiś chory.

A co do polegania na kimś to już się przyzwyczaiłam, tylko właśnie w takich sytuacjach tak mnie to wkurza że jestem ograniczona.. Nie mogę się dlatego tak doczekać aż skończę szkołę i wyjadę stąd.
O kurde, ten lekarz jakiś niepoważny możesz iść SAMA do lekarza od 16 roku życia! ale rozumiem, z debilem nie pogadasz nie ma co się wykłócać, bo on zawsze będzie miał rację

Biedna ta polska chora rzeczywistość coraz bardziej mnie dołuje
Stary 2012-02-27, 20:49   #561
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Wiem, wiem Mureczko, pozniej doczytalam

bardzo mi przykro, ze nie mozesz na swoja rodzine liczyc A to nie mozesz sie z tym lekarzem dogadac, zeby jakas pielegniarka "asystowala" czy cos? Wytlumaczylabym mu krotko dlaczego przychodzisz sama to moze by pozwolil tej pielegniarce byc.

Poza tym- idiota z niego.

mż-wr
Stary 2012-02-27, 20:54   #562
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine może dlatego jest taka dobra, bo naprawdę dużo w życiu przeszła
Kamilon no historia jak z jakiegoś filmu
A Ty widzę dziś poszalałaś z ćwiczeniami super!
Murka mam nadzieję, że fryzjerka zrobi mi odpowiednią ilość pasemek chciałabym takie bardzo cieniutkie te brązowe, żeby to naturalnie wyglądało a moja fryzjerka to się pewnie zdziwi, bo ja zawsze tylko blond i blond raz wyskoczyłam z rudym a teraz z ciemnymi pasemkami
A co do Twojego problemu, to ja zaś mam odwrotnie, bardzo mało sikam a to dlatego, że mało piję. W nocy chyba jeszcze NIGDY nie wstawałam. Szkoda, że nie masz z kim się wybrać do lekarza.
Stary 2012-02-27, 20:56   #563
murka04
Zadomowienie

Tym bardziej że w przychodni wisi karteczka, że od 16roku życia można przyjść samemu. Jak mu to powiedziałam to spojrzał na mnie jak na idiotkę więc już se dałam na luz.
heroine niestety tak to jest w tej Polsce, trzeba mieć szczęście żeby trafić na kogoś porządnego kto nie liczy wyłącznie na kasę
kamilon coś Ty on by nawet mnie nie wysłuchał, to taki gbur. Eh no poczekam po prostu jakiś tydzień, zobaczę czy będzie poprawa po Urosepcie a jak nie no to.. Nie wiem

Idę siku, znów

medzik hehe no to fryzjerka jeszcze pomyśli że ją wkręcasz Myślę że będą Ci pasowały takie już dawno to pisałam z resztą
A Ty jesteś szczęściarą że nie wstajesz w nocy i w ogóle rzadko sikasz! To jest straszne jak mam budzik na 7;40 a się obudzę o 7;10 bo chce mi się siku to już nie zasnę na pół godziny

Edytowane przez murka04
Czas edycji: 2012-02-27 o 21:00
Stary 2012-02-27, 20:58   #564
meeedzik
Zakorzenienie

Mureczko a może masz pęcherz przeziębiony ? Ja kiedyś miałam to co chwile mi się chciało a jak szłam to dosłownie dwie kropelki i w dodatku mnie pęcherz bolał jak sikałam pamiętam, że brałam wtedy tabletki Furaginum i pamiętam, że mi pomogły.
Stary 2012-02-27, 20:59   #565
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine może dlatego jest taka dobra, bo naprawdę dużo w życiu przeszła
pewnie tak ale tylko się cieszyć, że jeszcze są tacy ludzie bo niektórym woda sodowa uderza do głowy i mają w innych
Stary 2012-02-27, 21:00   #566
monika01011986
Zakorzenienie

BOże jaka jestem zrypana!!!!
Dziś w nocy prawie nic nie spałam a dzisiaj tyle rzeczy zrobiłam!
Byłam na zakupach, umyłam samochód, ugotowałam dzieciom rosół, posprzątałam kuchnię i zapakowałam całą zmywarkę, zrobiłam dwa prania i je powiesiłam, ogarnęłam mieszkanie no i cały czas latam za dziećmi.... aaaa obcięłam im włosy i ich wykąpałam Teraz wcinają bułki z masłem bo tak sobie zażyczyli Mam nadzieję że zaraz pójdą spać bo ja też dziś chce się szybciej położyć.
Na kolację zjadłam całe opakowanie truskawek z serkiem Homo Danio waniliowy ale się najadłam! Brzuch mam jak w ciąży!
Synuś o 16stej dostał czopek bo miał gorączkę i póki co jest dobrze. Na wszelki wypadek dam mu na noc czopek żeby przespał całą noc i aby gorączka nie wróciła. Jak rano znowu dostanie gorączkę to pojedziemy do lekarza. Ale widze ogromną poprawę. Synek zachowuję się całkowicie jak zdrowy, nawet broi i kłóci się z braciszkiem
Tylko ta gorączka wraca co jakiś czas :/ ale już coraz rzadziej na szczęście może rzeczywiście to tylko wirus był i juz przechodzi
Idę się nie długo umyję i położe się z dziećmi do łózka. Może wtedy zasną szybciej Także dziś Wasza Sowa idzie szybciej spać!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 21:01   #567
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Mureczko a może masz pęcherz przeziębiony ? Ja kiedyś miałam to co chwile mi się chciało a jak szłam to dosłownie dwie kropelki i w dodatku mnie pęcherz bolał jak sikałam pamiętam, że brałam wtedy tabletki Furaginum i pamiętam, że mi pomogły.
To raczej nie to bo już długo to mam, a poza tym niemało sikam mimo że często Nie wiem jakim cudem. No i nie boli mnie nic i nie piecze. No nic, zobaczymy za tydzień może pomoże ten urosept

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-27, 21:03   #568
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Tym bardziej że w przychodni wisi karteczka, że od 16roku życia można przyjść samemu. Jak mu to powiedziałam to spojrzał na mnie jak na idiotkę więc już se dałam na luz.
co za ciul
Stary 2012-02-27, 21:03   #569
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
O to super! Mega sie ciesze
W takim razie jedziemy z tym koksem
A wlasnie jak synu, spi teraz?
No od 1 ruszamy i walczymy Ja na razie zacznę od diety bo jak będę miała okres to nie dam rady ćwiczyć ale później dorzucę i ćwiczonka Chcę kupić steper więc będę miała na czym ćwiczyć

Synuś nie śpi jeszcze :/ a ni jeden a ni drugi :/ nie mogę się juz doczekać aż pójdą spać....
Synuś zdrowieje i to widać

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 21:05   #570
murka04
Zadomowienie

monia to dziś dałaś czadu, pewnie jak się położysz to odpłyniesz od razu Ale co ja będę jutro czytać jak pójdziesz szybciej spać? Kto z drugą panią Sową będzie pisał?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości