Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 2012 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-27, 17:59   #841
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken
Dot.: Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 20

Cytat:
Napisane przez Zia_ Pokaż wiadomość

Nowaken, super wiesci! Macie z Ania jeszcze duzo czasu na zmiane pozycji. Chcialabys rodzi SN gdybys mogla? Moja Aneczka wazy ok 2kg (zaczety 35tc) i od zawsze chyba poleguje glowa w dol.
Niekoniecznie bo z cesarką wiem już jak jest a z naturalnym nie. Wiesz z cesarka to jest tak że się umawiasz i jedziesz a nie czekasz aż Ci wody odejdą i będziesz miała skurcze itd Na początku ciąży bardzo chciałam naturalny poród ale teraz...

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:02   #842
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne mamy witają się z pociechami. Rozpakowywanie marcówek i kwietniówek 20

Cytat:
Napisane przez 88natka Pokaż wiadomość
Dziewczyny też Was tak boli krocze? Kiedyś bolało tylko wieczorem a ostatnio chodzić mi już ciężko i na łóżku się obrócić
Ja juz tak nie chce ciagle narzekac, ale bola mnie pachwiny, biodra, kosc lonowa, kregoslup krzyzowy i rwy kulszowe w dwoch posladkach
I jestem spuchnieta. Zastanawiam sie, co jeszcze moze sie dolaczyc
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:04   #843
karolca
Zakorzenienie

czytam komentarze kosmetyków dla dzieci na KWC na wizażu... i cóż. Żadna z opinii nie jest wystawiona przez mamę

Kupiałm do kąpieli ten płyn
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ad.html&next=1
a do pielęgnacji tę oliwkę (oliwkę poleciła połozna zamiast kremów i innych, i jest to jedyna oliwka, która w składzie nie miała parafiny pochodzenia chemicznego)
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...nia-zycia.html

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:06   #844
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
czytam komentarze kosmetyków dla dzieci na KWC na wizażu... i cóż. Żadna z opinii nie jest wystawiona przez mamę

Te kosmetyki polecam sama używałam i do dzisiaj używam, chusteczki płyny bardzo fajne

Stary 2012-02-27, 18:07   #845
tynka88
Zadomowienie

ja w ramach narzekania powiem ze mnie boli krocze, a najbardziej lewa pachwina ,lewy posladek , kłuje mnie i mam bole okresowe.

Aguśka ,ale Filipek jest grzeczny ale jest nadzieja ze drugi synek bedzie jego przeciwienstwem: p:

W ogole dziewczyny męczy mnie ostatnio to , ze w ciazy zwiekszylo sie moje zapotrzebowanie na jedzenie, ze nie wystarcza mi tyle co wczesniej, ze ledwo zjem a za godzine odczuwam głód jakbym cały dzien nic nie jadła.Tesknie za czasami gdzie po 4 pierogach nie moglam sie ruszac...teraz to moge zjesc i wypic, chyba jem wiecej od TZ.

Claudia podziwiam Twojego TZ 5 schabowych to super wynik

Edytowane przez tynka88
Czas edycji: 2012-02-27 o 18:08
tynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:08   #846
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88natka Pokaż wiadomość
Dziewczyny też Was tak boli krocze? Kiedyś bolało tylko wieczorem a ostatnio chodzić mi już ciężko i na łóżku się obrócić
Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Ja juz tak nie chce ciagle narzekac, ale bola mnie pachwiny, biodra, kosc lonowa, kregoslup krzyzowy i rwy kulszowe w dwoch posladkach
I jestem spuchnieta. Zastanawiam sie, co jeszcze moze sie dolaczyc
tak jak Aguśka napisała... tylko mnie nie bolą dwie rwy a jedna. Ale cały kręgosłup. I drętwieją mi ręce w nocy i z rana. I dołączyła lekka zgaga na wysokości krtani (ciekawe doświadczenie, że akurat tylko tam i tylko w nocy).

Tak więc widzisz... uroki końcówki ciąży sa boskie

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-02-27, 18:09   #847
gosia261282
Gang Iren

Cytat:

a do pielęgnacji tę oliwkę (oliwkę poleciła połozna zamiast kremów i innych, i jest to jedyna oliwka, która w składzie nie miała parafiny pochodzenia chemicznego)
Kiedys wiem,ze mowilas,ze bedziesz uzywac Oilatum albo mustele chyba?
Czy cos mi sie pomylilo?
Stary 2012-02-27, 18:15   #848
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Kiedys wiem,ze mowilas,ze bedziesz uzywac Oilatum albo mustele chyba?
Czy cos mi sie pomylilo?
Tak, chciałam Mustelę, ale muszę ograniczyć koszty póki co
Niestety luty nas spłukał doszczętnie to raz, a dwa szykuja się kolejne duże wydatki. Tylko skąd brać kasę
Ale jak tylko staniemy na nogi, to na pewno Mustelę kupię Choćby dla siebie.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-02-27, 18:23   #849
ewelajna25
Zadomowienie

Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)

Cytat:
Napisane przez tynka88 Pokaż wiadomość
ja w ramach narzekania powiem ze mnie boli krocze, a najbardziej lewa pachwina ,lewy posladek , kłuje mnie i mam bole okresowe.

Aguśka ,ale Filipek jest grzeczny ale jest nadzieja ze drugi synek bedzie jego przeciwienstwem: p:

W ogole dziewczyny męczy mnie ostatnio to , ze w ciazy zwiekszylo sie moje zapotrzebowanie na jedzenie, ze nie wystarcza mi tyle co wczesniej, ze ledwo zjem a za godzine odczuwam głód jakbym cały dzien nic nie jadła.Tesknie za czasami gdzie po 4 pierogach nie moglam sie ruszac...teraz to moge zjesc i wypic, chyba jem wiecej od TZ.

Claudia podziwiam Twojego TZ 5 schabowych to super wynik
Ja zawsze jadłam więcej od Tż Z koleji on wsuwał więcej słodyczy i mnie tym zaraził Także jedliśmy już oboje i ten nałóg pozostał nam do dziś...

Cytat:
tak jak Aguśka napisała... tylko mnie nie bolą dwie rwy a jedna. Ale cały kręgosłup. I drętwieją mi ręce w nocy i z rana. I dołączyła lekka zgaga na wysokości krtani (ciekawe doświadczenie, że akurat tylko tam i tylko w nocy).

Tak więc widzisz... uroki końcówki ciąży sa boskie
Ja żle czuję się z reguły tylko na noc, po całym dniu. W ciagu dnia nie ejst tak zle, choc nie powiem pobolewają plecy, żebra-wszystko zalezy jak nasz malutki potworek sie ulozy, a najwidoczniej prawa strona mu pasuje i tam wlasnei mnie boli. Czasem tez ciazy mi brzuch caly dzien, jelsi rano zjem za duzo na sniadanie-dzis tak mam i mnie to denerwuje, bo juz minelo pare godzin a ja czuje sie jak balonik. Jednak w moim odczuciu gorzej czulam sie jak musialam chodzic do pracy i spedzac po pare godz. na stojaco-wtedy rwa była codziennoscia, bole w posladkach, w nogach itp.

A nasi cudowi sąsiedzi wyrzucaja coraz wiecej przez okno....Wczoraj Tz stal przy balkonie i gadal przez tel. i nagle widzi jak leca z gory 2 kubki po blyskawicznym makaronie takim do zalania....Pampersow na trawniku przez noc przybylo, jak rowniez pusty kartonik po soczku i .....makaron? Moze byl rozgotowany i postanowili wyrzucic niz ladowac do kosza?
Czesc tych smieci juz zebrana, bo co kilka dni ktos przychodzi sprzatc wokol blokow, myja klatki itp, wiec skoro wola zbierac po kims takie cuda niz dzialac ostrzej, to juz chyba sprawa przesadzona i smieci ladowac dalej beda...
ewelajna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:37   #850
Asika21
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewelajna25 Pokaż wiadomość

A nasi cudowi sąsiedzi wyrzucaja coraz wiecej przez okno....Wczoraj Tz stal przy balkonie i gadal przez tel. i nagle widzi jak leca z gory 2 kubki po blyskawicznym makaronie takim do zalania....Pampersow na trawniku przez noc przybylo, jak rowniez pusty kartonik po soczku i .....makaron? Moze byl rozgotowany i postanowili wyrzucic niz ladowac do kosza?
Czesc tych smieci juz zebrana, bo co kilka dni ktos przychodzi sprzatc wokol blokow, myja klatki itp, wiec skoro wola zbierac po kims takie cuda niz dzialac ostrzej, to juz chyba sprawa przesadzona i smieci ladowac dalej beda...
Jejku jak Wy to znosicie? Co za ludzie, nie zdają sobie sprawy że sami sobie śmiecą :/ Mnie też denerwuje jak coś takiego widzę, a też zdarzyło się że ktoś u nas przy bloku wyrzucił torbę pełną pampersów a śmietnik zaraz obok...

http://zuziulek.blogspot.com/
Asika21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:39   #851
19claudia91
Rozeznanie

Jeśli chodzi o jedzenie jem jak bym nie jadła całe życie. Albo jak bym wiecznie żołądek miała pusty.. Wczoraj podsmazylam sobie dużo ziemniaków i tyle samo mojemu tztowi to popatrzył i mówi że chyba zwariowałam że tyle zje jak dla konia hahah

Fabianek
19claudia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:41   #852
Asika21
Rozeznanie

Cytat:

Ja już wcześniej pisałam, że od kilku mamuś usłyszałam że warto używać Oillatum lub Oillan. Nie uczulają, więc są bezpieczne i fajnie natłuszczają skórę maleństwa. Ja zakupiłam właśnie z tej serii szampon, emulsje do kąpieli, kremy. Jeszcze dokupiłam oliwę z oliwek bo położna kazała nam używać na początku do pielęgnacji.

http://zuziulek.blogspot.com/
Asika21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:55   #853
agnes99
Zakorzenienie

historia pt. byłam dziś na ktg:
o rajuńku, wykończą mnie od 11:15 do 15:45 na izbie przyjęć
wróciłam do domu, zjadłam coś i padłam jak wór ziemniorów... właśnie wstałam

następna akcja w środę, ja im tam urodzę czekając, ponad 2,5 godz. czekałam na ktg (bo jak to w szpitalu - w kolejności przybycia + panie położne ofąfane i w swoim tempie, nic szybciej), już wychodząc z domu brzuch mnie zaczął pobolewać (skurcze przepowiadające), więc jeszcze zdążyłam dziabnąć 2 no-spy, ale od tego siedzenia tam wcale mi się nie polepszyło, więc jak już dotarłam do lekarza ze swoimi zygzaka na papierze to dostałam no-spe w dupsko (znaczy zastrzyk), kazali mi odczekać 30 min., jeszcze raz lekarz... i do domu ze wskazaniem leżeć i odpoczywać, bo się jeszcze nic złego nie dzieje
dobrze, że małż po mnie przyjechał (oczywiście z całymi manelami w bagażniku), bo nie wiem w jakim stanie bym dotarła do chałupki tramwajem

doczytam Was później bo muszę w domku podziałać
Stary 2012-02-27, 19:04   #854
mag_99
Rozeznanie

hej Dziewczyny! jakoś nie mam dziś weny na pisanie...

widziałam tylko, że rozmawiałyście o Top Gear jak chcecie pooglądać to tu są chyba wszystkie odcinki: klik (z resztą chyba większość seriali tam jest ) niestety te najnowsze chyba tylko po ang

u nas dalej cisza i spokój nic strasznego się nie dzieje - nie pomagają ani spacerki ani sprzątanie ani molestowanie TŻta... no cóż należy zacząć się przyzwyczajać do myśli o przeterminowaniu... w sumie jak dostanę skierowanie do szpitala to przynajmniej bez stresów będzie

a ja rosnę i rosnę

Edytowane przez mag_99
Czas edycji: 2012-02-27 o 19:05
mag_99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 19:14   #855
agabi
Rozeznanie

dziękuję Kochane z Wami jakoś tak mi raźniej będę na bieżąco Was informowała co i jak. lecę dalej wszystko ogarniać i szykować na jutro.
Stary 2012-02-27, 19:16   #856
desia888
Wtajemniczenie

Cytat:
no widzisz, Ty masz bole @ a ja bole w krzyzu takie ze juz nie moge.

dokladnie
A tak poodpoczywalam, ze jak sie polozylam, to Filip do mnie wskoczyl przeczytalismy chyba z 10 ksiazeczek, potem klockami sie bawilismy na lozku i innymi zabawkami
Bo ja go nauczylam jak lezalam plackiem, ze mamusia wstawac do zabawy nie moze tylko on musi do mnie przychodzic i tak mu zostalo i teraz jak sie klade do ten zabiera zabawki, przynosi do mnie na lozko i musze sie z nim bawic
Ale jak sie pobawimy i chce sie zdrzemnac, to wystarczy ze mu powiem i daje mi odpoczac jest bardzo grzeczny i leci do mojej babci.

to super wiesci

Z tego co wiem, to leczenie jest tylko takie ze smaruje sie pudrem w kremie te krostki i ewentualnie przy goraczce jakies leki p/goraczkowe i tyle. A czy ibuprofenu nie wolno to nie wiem, nie slyszalam o tym, ale ja nie pracuje na pediatrii wiec najlepiej zapytac lekarza.
Dzieki
Ty to jak taka nasza watkowa pediatra prawie
No i wogole lekarz nasz prywatny
Ale Filipek kochany
Adas chodzi i ciagle sie pyta kiedy Pani doktor przyjedzie bo chce sie jej pozalic i w koncu dowiedziec czy ma ta ospe czy nie

Viki 28.04.2012
desia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 19:25   #857
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asika21 Pokaż wiadomość
Ja już wcześniej pisałam, że od kilku mamuś usłyszałam że warto używać Oillatum lub Oillan. Nie uczulają, więc są bezpieczne i fajnie natłuszczają skórę maleństwa. Ja zakupiłam właśnie z tej serii szampon, emulsje do kąpieli, kremy. Jeszcze dokupiłam oliwę z oliwek bo położna kazała nam używać na początku do pielęgnacji.
tak, są dobre, ale drogie :/

Jeśli chodzi o jedzenie... zawsze mogłam dużo zjeśc, ale teraz...
potrafię zjeść swoje (tyle co mąż), zjadam szybciej od niego i jeszcze patrzę mu w talerz, bo może już nie da rady
Niby nie mam miejsca w żołądku, ale moje mozliwości są nieograniczone
To jest chyba faktycznie "robienie zapasów"

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-02-27, 19:27   #858
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Mojemu starszemu dziecku apetyt się włączył może leki zaczęły działać

Stary 2012-02-27, 19:37   #859
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:

Jeśli chodzi o jedzenie... zawsze mogłam dużo zjeśc, ale teraz...
potrafię zjeść swoje (tyle co mąż), zjadam szybciej od niego i jeszcze patrzę mu w talerz, bo może już nie da rady
Niby nie mam miejsca w żołądku, ale moje mozliwości są nieograniczone
To jest chyba faktycznie "robienie zapasów"

Mam wyniki badań, morfologia, mocz, poziom żelaza i anty HBs. Mama mówi, że wyniki bardzo dobre więc się cieszę. Jeszcze zobaczymy co jutro lekarka powie, ale jestem spokojniejsza, bo myślałam, że przez to moje chorowanie ostatnio, wyniki nie będą za dobre. A tu jednak miła niespodzianka

zjadłabym coś... ale już nie wiem co, chyba płatki zjem nesquika, bo mam ochotę na coś czekoladowego...

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 19:40   #860
karolca
Zakorzenienie

ja mam serniczek własnej roboty Dziś jest jeszcze lepszy niż wczoraj
Tylko to nie taki pieczony, tylko gotowany W internecie przepisu nie znalazłam na taki, jedynie podobny.

Moja córcia jedną rączkę ma wzdłuż ciała chyba, i cały czas ją wypycha
To serio już boli.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2012-02-27, 20:03   #861
Karo89
Zakorzenienie

a ja bym sobie zjadła sernika z polewą czekoladową
ja nie upiekę bo tż nie lubi białego sera w każdej postaci, więc dla siebie samej to nie ma sensu. może mamę namówię? bo ona też lubi

mi też się mała strasznie rozpycha, po za tym brzuch mi sie stawia i nie wiem czy to mała tak się napina czy to macica?!

Stary 2012-02-27, 20:34   #862
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Poszłyście wszystkie jeść czy co

Stary 2012-02-27, 20:37   #863
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
Poszłyście wszystkie jeść czy co
hmm.. ja w sumie tak ale już wróciłam

Stary 2012-02-27, 20:38   #864
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
a ja bym sobie zjadła sernika z polewą czekoladową
ja nie upiekę bo tż nie lubi białego sera w każdej postaci, więc dla siebie samej to nie ma sensu. może mamę namówię? bo ona też lubi

mi też się mała strasznie rozpycha, po za tym brzuch mi sie stawia i nie wiem czy to mała tak się napina czy to macica?!
Ja też nie lubię sernika ale mam w lodówce jabłecznik od "teściowej" w poduszce budyniowej i pod kruszonką mniaaaam
Mam dokładnie to samo, że już nie rozróżniam pracy macicy od wypychania małej, ale kopniaki za to poznaję no i czkawkę! Ma codziennie

Dziękujemy za wszystkie miłe słowa i cieszę się, że wizyty udane
Agabi ja też trzymam kciuki dawaj znać co u Ciebie!
Desia zdrówka dla Adaśka
i łączę się ze wszystkimi, które jeszcze torby nie mają spakowanej...

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 20:43   #865
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
Ja też nie lubię sernika ale mam w lodówce jabłecznik od "teściowej" w poduszce budyniowej i pod kruszonką mniaaaam
Mam dokładnie to samo, że już nie rozróżniam pracy macicy od wypychania małej, ale kopniaki za to poznaję no i czkawkę! Ma codziennie

Dziękujemy za wszystkie miłe słowa i cieszę się, że wizyty udane
Agabi ja też trzymam kciuki dawaj znać co u Ciebie!
Desia zdrówka dla Adaśka
i łączę się ze wszystkimi, które jeszcze torby nie mają spakowanej...
Ja nie mam torby spakowanej ale lada dzień się za to wezmę myślę że do kwietnia zdążę

Ostatnio się zastanawiałam jak ja święta przyszykuję na finiszu

Stary 2012-02-27, 20:45   #866
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
jabłecznik? hmm... też bym zjadła

a co do czkawki to moja potrafi mieć kilka razy dziennie i nawet w nocy, jak się przebudzę. Nie wiem czym te nocne czkawki są spowodowane?!

Stary 2012-02-27, 20:51   #867
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Oj mało cos piszemy ostatnio, czyzby wszystkie odpoczywaly nawet od wizazu ?

Ja wiecej leze, bo bardzo mnie boli kregoslup...i moj syn jak mialam oczy zamkniete chwile (myslal ze spie) glaskal mnie po glowie. Jest niesamowity!
I mimo iz mam dosc ciąż, mam dosc dolegliwosci, jest mi ciezko, to widze w tym wszystkim sens, bo takie buziaki potem od dziecka, przytulenie wynagradza wszystko!

Cytat:
Napisane przez Asika21 Pokaż wiadomość
Ja tez Oilatum moge polecic, chociaz moj maz chemik ktory bardzo przywiazuje wage do skladu jest przeciwny i nawet temu Oilatum. Ale ja uzywalam kremiku do buzi tej firmy i bylam bardzo zadowolona.
Moj maz jest zwolennikiem natury wiec malo u nas kosmetykow dla dzieckaWszystkie ulotki sa przetrzepane przez niego.
Cytat:
Napisane przez agnes99 Pokaż wiadomość
historia pt. byłam dziś na ktg:
o rajuńku, wykończą mnie od 11:15 do 15:45 na izbie przyjęć
wróciłam do domu, zjadłam coś i padłam jak wór ziemniorów... właśnie wstałam

następna akcja w środę, ja im tam urodzę czekając, ponad 2,5 godz. czekałam na ktg (bo jak to w szpitalu - w kolejności przybycia + panie położne ofąfane i w swoim tempie, nic szybciej), już wychodząc z domu brzuch mnie zaczął pobolewać (skurcze przepowiadające), więc jeszcze zdążyłam dziabnąć 2 no-spy, ale od tego siedzenia tam wcale mi się nie polepszyło, więc jak już dotarłam do lekarza ze swoimi zygzaka na papierze to dostałam no-spe w dupsko (znaczy zastrzyk), kazali mi odczekać 30 min., jeszcze raz lekarz... i do domu ze wskazaniem leżeć i odpoczywać, bo się jeszcze nic złego nie dzieje
dobrze, że małż po mnie przyjechał (oczywiście z całymi manelami w bagażniku), bo nie wiem w jakim stanie bym dotarła do chałupki tramwajem

doczytam Was później bo muszę w domku podziałać
Oj bidulko.... tyle czasu czekalas
a czemu no-spe dostalas w pupe?
Cytat:
Napisane przez desia888 Pokaż wiadomość
Dzieki
Ty to jak taka nasza watkowa pediatra prawie
No i wogole lekarz nasz prywatny
Ale Filipek kochany
Adas chodzi i ciagle sie pyta kiedy Pani doktor przyjedzie bo chce sie jej pozalic i w koncu dowiedziec czy ma ta ospe czy nie
Oj kochana ja jeszcze malo wiem
Oczywiscie co moge pomoc to pomagam.
A kiedy Pani doktor ma przyjechac?
Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
Mojemu starszemu dziecku apetyt się włączył może leki zaczęły działać
super
Cytat:

Mam wyniki badań, morfologia, mocz, poziom żelaza i anty HBs. Mama mówi, że wyniki bardzo dobre więc się cieszę. Jeszcze zobaczymy co jutro lekarka powie, ale jestem spokojniejsza, bo myślałam, że przez to moje chorowanie ostatnio, wyniki nie będą za dobre. A tu jednak miła niespodzianka

zjadłabym coś... ale już nie wiem co, chyba płatki zjem nesquika, bo mam ochotę na coś czekoladowego...
super ze wyniczki w porzadku!
SZYMONEK

Edytowane przez Aguśkaa83
Czas edycji: 2012-02-27 o 20:52
Stary 2012-02-27, 20:56   #868
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiecej leze, bo bardzo mnie boli kregoslup...i moj syn jak mialam oczy zamkniete chwile (myslal ze spie) glaskal mnie po glowie. Jest niesamowity!
jakie to urocze!

ja się powoli żegnam, idę wziąć kąpiel a potem położyć, bo już zmęczona jestem. Po za tym mężowi muszę udostępnić laptopa

jutro wizyta tak więc pewnie dopiero popołudniu albo wieczorkiem wpadnę.
Dobrej nocki dziewczyny, śpijcie spokojnie

Stary 2012-02-27, 20:56   #869
evvcia_
Wtajemniczenie

GG do evvcia_

Piękne zdjęcia na mejlu! Gucia i Pempek ale macie duże brzucholi cudowne a Nikii to modelka pierwsza klasa naprawdę ładne zdjęcia Ci porobiła koleżanka, prezent super

I już muszę uciekać, bo mi TŻ jęczy... Ech. A na 8.00 mam na uczelnię
Spokojnej nocki

Razem, 19.12.04
Zaręczona, 1.01.11
Córeczka Laura, ur. 22.03.12
Będziemy ślubować 31.08.13

evvcia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 20:57   #870
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
jabłecznik? hmm... też bym zjadła

a co do czkawki to moja potrafi mieć kilka razy dziennie i nawet w nocy, jak się przebudzę. Nie wiem czym te nocne czkawki są spowodowane?!
Co do stawiania brzuszka, to mozliwe ze to skurcze. To zalezy czy Cie boli to i czujesz sie dziwnie czy nie.
A jesli chodzi o czkawke, to normalne. Nie moge wkleic linku: ale wyczytalam ze dziecko polyka wody plodowe(cwiczac odruch ssania, łykania itd) i jak nalyka sie powietrza przy tym to potem ma czkawke.
Pamietam ze Filip pozniej po urodzeniu sie tez czesto i dlugo mial czkawke. Oczywiscie nie caly czas, ale miewal ja czesto Teraz juz nie ma, sporadycznie bardzo.
SZYMONEK

Edytowane przez Aguśkaa83
Czas edycji: 2012-02-27 o 21:03
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości