Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-28, 12:04   #301
Paula SHIN
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część V

Cytat:
Napisane przez mrowka88 Pokaż wiadomość
Oj tak, jak trochę zabrązowione ciało i buźka to zupełnie inaczej się wygląda. Zanim zaszłam w ciążę to co jakiś czas chodziłam na solar, żeby nie straszyć bladością. Teraz przestawiłam się na kosmetyki brązujące i chyba już przy nich zostanę...nawet po ciąży używam balsam brązujący, więc nie ma piorunującego efektu, ale i tak widzę różnicę. Nie boję się już patrzeć w lustro
A uzywasz czegos na twarz? i czego? Moze sprobuje na lato. Ja zawsze bylam blada, ale w wakacje staralam sie lekko opalic. Teraz w ciazy wole nie probowac, w koncu tak latwo o przebarwienia.

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Jest wku....na do granic możliwości.
Ostatnio wspaniali panowie stolarze, z którym umawia się mój teściu nie przyszli. Ten ŁOŚ - tż - powiedział, że będą dzisiaj o 14... Oczywiście przyszli jak spałam i tż twierdzi, że wcale nie mieli być na 14. Bzdura! Wiem, kiedy mi się coś myli, a kiedy ktoś powinien dostać po ryju Tak, tak, wiem, nie denerwować się, bo mała się denerwuje, ale zaraz ich tu pozabijam!
Wdech, wydech, wdech, wydech

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 12:04   #302
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

Wszystkim dziewczynkom baaardzo dziękuję za gratulacje Tak się cieszę że z małym wszystko ok, naprawdę kamień spadł mi z serca

Prince nie przejmuj się, ja już też 6kg na plus A nasze dzieciaki możemy zeswatać, a jak, Twoja będzie na pewno śliczniutka to mogę mieć taką synową ale jak jeszcze odziedziczy charakterek i pyskówki po mamusi to biedny ten mój synuś będzie

Muminek to oblewamy

Edytowane przez ooolllccciiiaaa
Czas edycji: 2012-02-28 o 12:06
ooolllccciiiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 12:08   #303
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natee Pokaż wiadomość
faceci....

oberwie mu sie , oj oberwie
Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
skad ja to znam.....
Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość

No i dzwonię do tego czubka do pracy, guzik mnie obchodzi, czy ma jakieś spotkania i on mówi, że na 12 Rozłączyłam się. Co mam mu zrobić, jak wróci?
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 12:11   #304
pumas
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma za co Wozek jest super, zwlaszcza te skretne kola. Myslalam, ze beda sie psuly, a nie trzeba naciskac na wozek przy skretach i fajnie, lekko chodzi A przez pompowane kola z tylu mozna jezdzic po lesie, trawie

Jak to mozliwe ze Twoja mama przytyla 40kg
Jeszcze ponad 20, do 30 rozumiem, ale 40 Baaardzo musiala jej sie skora rozciagnac. Duzo miala przez to rozstepow? Jesli nie az tak duzo (patrzac tez na wage), to mozesz sie cieszyc - dobre geny
Ale kazda z nas troche przytyje i wszystkie zrzucimy po ciazy Spacerki z wozkiem, pozniej bieganie za dzieckiem robi swoje.
Sprzatanie domu minimum 3 razy dziennie, w koncu dzieci baaardzo szybko rozrzucaja zabawki po pokoju.
Moj np. rozrzuca wszystko, wyciaga rzeczy z szuflad (pracuje nad tym zeby sie oduczyl, bez zakladania zabezpieczen) i przez to sie nudzi, bo ma balagan. Dopiero jak mama posprzata to mozna znowu sie bawic i rozrzucac zabawki
Paula, moja mama była chudsza jeszcze ode mnie, ważyła przed ciążą mniej niż 50 kg. Rozstępy ma na wewnętrznej części ud i w sumie tyle, może ze dwa na brzuchu, gdzies przy biodrach bardziej. Geny mam akurat złe, wiem o tym, ale pogodziłam się już z tym No a tak jak Ci mowię, przytyła z powodu obżarstwa. Mówi, że jadła wszystko co się nie ruszało, w ogóle się nie ograniczała.

O brak ruchu po ciąży się nie boję, sama sobie narzucę rygor i jakoś to będzie Choć tż mówi, żebym absolutnie nie była taka chuda jak przed ciążą, bo dla niego to za bardzo i fajniej i ładniej wygladam te 5kg +. Ja jednak wolę siebie o wadze 50-52, a nie 55-57

Cytat:
A uzywasz czegos na twarz? i czego? Moze sprobuje na lato. Ja zawsze bylam blada, ale w wakacje staralam sie lekko opalic. Teraz w ciazy wole nie probowac, w koncu tak latwo o przebarwienia.
Ja też w lecie nie wiem jak to będzie z tym opalaniem, bo lubię się opalać, no ale jednak przebarwienia grożą mi palcem, więc się wstrzymam.
pumas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 12:12   #305
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
No i dzwonię do tego czubka do pracy, guzik mnie obchodzi, czy ma jakieś spotkania i on mówi, że na 12 Rozłączyłam się. Co mam mu zrobić, jak wróci?
Walnij najpierw z cyca, później z brzucha

Zjadłam śniadanko

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 12:12   #306
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Mi tez sie troche pozmienialo. Wczesniej wlasnie pizza, fastfood i owoce.
Teraz owoce i warzywa, jajka, ewentualnie mieso.
I puree ziemniaczane z cebulka
Moge to jesc caly dzien i mi sie nie znudzi. Jeszcze jak obsypie swiezym szczypiorkiem to juz w ogole.
Mialam ostatnio faze na szczypiorek i tyle wsadzilam, ze teraz pol parapetu mam zawalone, nie jestem w stanie wszystkiego pochlonac, a TZ nie lubi duzo szczypiorku
Mnie sie upodobania kulinarne w ogóle nie zmieniaja w ciąży i są takie same jak przed. No może tylko to, że wstręt do mięsa większy
A tak to jem dużo zup - prawie codziennie, jajek, serów, owoców, owoców suszonych, ryb i warzyw. Pizzę i fasfoody zawsze jadłam w ostateczności, jak już przymierałam głodem i nie miałam czasu na nic innego. Słodyczy nigdy nie lubiłam i jadłam sporadycznie.
W ogóle zawsze smakowały mi właśnie zdrowe rzeczy i ze zdziwieniem słucham jak ktoś mówi ze ma ochotę na fast food'a colę lub pizzę. Przeciez to jest zwyczajnie niedobre..
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 12:15   #307
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
oooooooooooo dziewczyny zobaczce to!!!!

3D USG
Cudnie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość

No to mój brzuchol macie Zdjęcie z wczoraj 18t5d
Super ciążowy brzucholek

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Walnij najpierw z cyca, później z brzucha

Zjadłam śniadanko
Nie chcę mu sprawiać przyjemności...
A ja nie zjadłam Musze poczekać aż skończą

Cytat:
Treść usunięta
Zabiję i sfałszuję jego podpis na oświadczeniu, że mieli być na 14!
Stary 2012-02-28, 12:16   #308
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Ja jednak wolę siebie o wadze 50-52, a nie 55-57
Jaki masz wzrost? Ja 166 i waga 53 jest dla mnie idealna(tak było jeszcze w październiku) Teraz wazę 59 ale o dziwo nie czuję sie jakoś grubo. Kiedyś krótko w swoim zyciu ważyłam 58 kg i wtedy byłam naprawdę gruba! A teraz to chyba coś brzusio i reszta ważą, bo daleko mi do takiego wyglądu jaki miałam ważąc 58 kg
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 12:16   #309
muminek82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
Wszystkim dziewczynkom baaardzo dziękuję za gratulacje Tak się cieszę że z małym wszystko ok, naprawdę kamień spadł mi z serca

Prince nie przejmuj się, ja już też 6kg na plus A nasze dzieciaki możemy zeswatać, a jak, Twoja będzie na pewno śliczniutka to mogę mieć taką synową ale jak jeszcze odziedziczy charakterek i pyskówki po mamusi to biedny ten mój synuś będzie

Muminek to oblewamy
to mamy już pierwszą wizażową parke na naszym wątku
Cytat:
i zero obiadu
muminek82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 12:20   #310
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie chcę mu sprawiać przyjemności...
A ja nie zjadłam Musze poczekać aż skończą
Teraz cycki ciężkie, więc jak walniesz to zaboli

Bloguję
Stary 2012-02-28, 12:22   #311
blueberry88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
Kochane ja zaczynam dzisiaj 6 miesiąc !!!

Cytat:
Hej

Dostałam w nocy takich bolesnych skurczy Całą noc rwał mnie brzuch na dole... Teraz jest troszkę lepiej, ale się boję co to było
Ojoj, moje Biadactwo Wzięłaś coś w tej nocy? Rozumiem, że nie plamisz?

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Mój brat ma na imię Maciej I nie był rozrabiaką
A jak się moja babcia dowiedziała jak mu dali na imię to ponoć powiedziała: O, a my mieliśmy kiedyś kota Maciusia
Imiona moich zwierzaków, które się pojawiła to Rozalia, mam też Kingę i Czarka
Stary 2012-02-28, 12:22   #312
mrowka88
Raczkowanie

Paula, ja używam do twarzy i ciała balsamu brązującego z Kolastyny z wyciągiem z orzecha włoskiego. Nie jest na nim nigdzie napisane, że jest też do twarzy, ale ja przetestowałam i się sprawdził, z tym że na twarzy smaruję się nim rzadziej niż na całym ciele.

01.02.2011 inż
mrowka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 12:27   #313
natee
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
o matko juz nie pamietam kiedy mialam taka ochote
chyba wtedy ja zaszłam

natee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 12:28   #314
ooolllccciiiaaa
Wtajemniczenie

jadę do tesco, zajrzę też oczywiście do smyka może uda mi się coś jeszcze fajnego z wyprzedaży upolować

będę za dwie godziny, piszcie dużopaaa
ooolllccciiiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 12:28   #315
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Ojoj, moje Biadactwo Wzięłaś coś w tej nocy? Rozumiem, że nie plamisz?
Nic nie brałam, nie mam żadnych tabletek w domu Ale na szczęście nie plamię.
Cytat:
Treść usunięta

Ale zazdroszczę, ja w ogóle nie mam ochoty

Bloguję
Stary 2012-02-28, 12:28   #316
natee
Zakorzenienie

Cytat:
Paula, ja używam do twarzy i ciała balsamu brązującego z Kolastyny z wyciągiem z orzecha włoskiego. Nie jest na nim nigdzie napisane, że jest też do twarzy, ale ja przetestowałam i się sprawdził, z tym że na twarzy smaruję się nim rzadziej niż na całym ciele.
pamietam ten balsam, ale ostatnio jak chcialam kupic jakies maseczki z Kolastyny to mi panie z drogerii powiedzialy, ze Kolastyna juz nie produkuje, padła czy Bóg wie co jeszcze...

Stary 2012-02-28, 12:29   #317
sas
Wtajemniczenie

czesc dziewczynki
dzis znowu mam dzien, kiedy moglabym spac do popoludnia

Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
Dziękuję

To wrzucę Wam mojego przystojniaczka Tylko jakość może być nie najlepsza bo robiłam komórką zdjęcie z usg
śliczniukie
Cytat:
Pokazywałyście brzuszki dzisiejsze, to i ja cyknęłam teraz fotkę

20t5d
super brzusio..moj jest dwa razy wieksze, moze wkleje , ale nie wiem bo jestem najwieksza

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
hejka.
ta noc była straszna, nie spałam od 1 w nocy do samego rana. kreciłam sie z boku na plecy potem na bok i tak w kółko. Co tz sie przytulił to ,musiał sie przebudzic jak zmieniałam pozycje pewnie sam sie nie wyspał przeze mnie
Pogoda za oknem straszna leje deszcz a ja za godzine wychodze do gina. chce byc oczywiscie pierwsza to sobie poczekam, ale cos za cos...
moja mała mnie kopie po pęcherzu jak mi sie chce siusiu to czuje ejj kopniaki

3majcie kciuki by mnie do szpitala nie zechciał skierowac no i zeby mi ktg zrobili
a ja sie ide umyc i wyszykowac

ps. moj brzusze dodam jak wroce. Od razu z iloscią plusowych kg

zapytam sie dzis gina to Ci pwioeim
oj bidulk, Ty to masz z tymi nocami
daj znac jak po wizycie my z malenstwem 3mamy mocno kciuki i bardzo Ci dziekuje,ze zapytasz o ta wode

Cytat:
Napisane przez buena Pokaż wiadomość
Rozumiem Cię, ja mam podobnie. Zawsze jadłam słodycze, choć nie obżerałam się kilogramami ciastek. Jestem uzależniona od słodyczy, więc ciężko jest mi je porzucić. Jak ktoś mnie nie zna, to pewnie nie wierzy, że codziennie jem coś słodkiego.
Szczerze powiem, że chciałabym pozbyć się tego nałogu (mój jedyny nałóg), ale wiem, że byłoby baaaaardzo ciężko.
ale teraz jem duzo mniej, nie mam zadnego nalogu oprocz tego, a wiadomo, ze jak urodze to itak bede bez slodyczy

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Uroczy, gładziutki

No to mój brzuchol macie Zdjęcie z wczoraj 18t5d
malusi sliczny
Cytat:
Napisane przez luby957 Pokaż wiadomość
Witam Mamusie
Bardzo dziękuje za Wasze wsparcie i za słowa otuchy, na prawde były mi potrzebne.
Wczoraj miałam tyle do zrobienia i nic nie zrobilam, miałam okropnego doła. Wczoraj prawie wcale nie odzywałam się do TŻ i miałam nadzieje że mnie przeprosi, ale nadzieja matką głupich... Chyba myśli że nic takiego się nei stało
Dzisaj stwierdziłam że nei moge być taka "zgnusniona" bo przeciez mam dzidziusia w brzuszku który wsyztkie moje humory wyczuwa no i mam jeszcze Amecie która tez świetnie mnie wyczuwa. Byłyśmy dzis na krótkim spacerze i od razu o sklep zachaczyłyśmy i apteki bo musiałam wykupic recepte od endokrynologa. No i zaraz bierzemy się za sprzątanie domu i może zrobie na jutro kopytka
Juz nei moge sie doczekać piątku i wreszcie usg połówkowe.
Dobra lece do zobaczenia
oj kochana,, 3maj sie mocno, a faceci ehh szkoda gadac
Cytat:
Napisane przez muminek82 Pokaż wiadomość
W

Kochane ja zaczynam dzisiaj 6 miesiąc !!!
znowu mamy imperezę

Cytat:
Cześc dziewczyny
Paula, dzięki za podrzucenie pomysłu na wózek, wygląda fajnie i cena super. Przegadam temat z tż i możliwe, że się na niego skusimy
Sas, nie martw się wagą, jedne tyją więcej mimo nieobżerania się, inne mniej mimo spełniania każdej zachcianki. Tego się dowiadujemy dopiero w momencie ciąży, nie ma reguły. Ja spodziewam się najgorszego, czyli tycia ponad normę. Moja mama za to twierdzi, że skoro jeszcze nie przytyłam dużo, to najgorsze już za mną - sama przytyła 40 kg w 1 ciąży, dramat jakiś, ale obżerała się na potęgę Koleżanka moja urodziła w tamtym roku i już w 3 miesiącu nosiła spodnie ciążowe, a nie jadła dużo, raczej normalnie. Także głowa do góry, to tylko 9 miesięcy, potem jeszcze jakieś pół roku i wrócisz do swojego rozmiaru

Miłego dnia robaczki
Cytat:
Jest wku....na do granic możliwości.
Ostatnio wspaniali panowie stolarze, z którym umawia się mój teściu nie przyszli. Ten ŁOŚ - tż - powiedział, że będą dzisiaj o 14... Oczywiście przyszli jak spałam i tż twierdzi, że wcale nie mieli być na 14. Bzdura! Wiem, kiedy mi się coś myli, a kiedy ktoś powinien dostać po ryju Tak, tak, wiem, nie denerwować się, bo mała się denerwuje, ale zaraz ich tu pozabijam!
dzięki za pocieszenie moze jakos to bedzie
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 12:29   #318
modnisia86
Zadomowienie

Czy pamiętacie pierwsze objawy ciąży miałyście może jakieś skurcze ? bo moja kumpela mnie o to pytała
modnisia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 12:31   #319
prince_polo
Zakorzenienie

Wróciłam od gina godzinę się spóźnił.
pisze z kom bo czekam na tz jedziemy do zus zawieźć zwolnienie. jedzie jak ślimak

a więc Tak wszystko ok w środku szyjka Ladna długą . na nogę mam Isc do neurologa patrzył czy jestem Spuchnieta czy to nie zatory ale wg nie. mierzył mi uda i łydki cm jedną i druga ha ha se pomyślał pewnie jakie ma balerony
kazał zapisac się do szkoły rodzenia . i chodzic. i tam ćwiczyć. mówi że przyrost masy ok że mam broń Boze się nie odchudzac!
resztę napisze jak będę was nadrabiać na kompie jak wrócę. bo tyle na komorce to nie dam rady cytować

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 12:31   #320
natee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez modnisia86 Pokaż wiadomość
Czy pamiętacie pierwsze objawy ciąży miałyście może jakieś skurcze ? bo moja kumpela mnie o to pytała
mialam jeden taki mega skórcz w nocy, myslalam ,ze dostalam okres a rano jak sie okazalo, ze nie dostalam to zrobilam ten szczesliwy test

Stary 2012-02-28, 12:33   #321
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
super brzusio..moj jest dwa razy wieksze, moze wkleje , ale nie wiem bo jestem najwieksza
Dziękuję

Pokazuj, a nie jęczysz
Cytat:
Skurcze jak na okres właśnie takie w podbrzuszu
Cytat:
pisze z kom bo czekam na tz jedziemy do zus zawieźć zwolnienie. jedzie jak ślimak

a więc Tak wszystko ok w środku szyjka Ladna długą . na nogę mam Isc do neurologa patrzył czy jestem Spuchnieta czy to nie zatory ale wg nie. mierzył mi uda i łydki cm jedną i druga ha ha se pomyślał pewnie jakie ma balerony
kazał zapisac się do szkoły rodzenia . i chodzic. i tam ćwiczyć. mówi że przyrost masy ok że mam broń Boze się nie odchudzac!
resztę napisze jak będę was nadrabiać na kompie jak wrócę. bo tyle na komorce to nie dam rady cytować
Super wieści

Gdzie Ty tam balerony masz?

Bloguję
Stary 2012-02-28, 12:36   #322
Paula SHIN
Zakorzenienie

Cytat:
Paula, moja mama była chudsza jeszcze ode mnie, ważyła przed ciążą mniej niż 50 kg. Rozstępy ma na wewnętrznej części ud i w sumie tyle, może ze dwa na brzuchu, gdzies przy biodrach bardziej. Geny mam akurat złe, wiem o tym, ale pogodziłam się już z tym No a tak jak Ci mowię, przytyła z powodu obżarstwa. Mówi, że jadła wszystko co się nie ruszało, w ogóle się nie ograniczała.

O brak ruchu po ciąży się nie boję, sama sobie narzucę rygor i jakoś to będzie Choć tż mówi, żebym absolutnie nie była taka chuda jak przed ciążą, bo dla niego to za bardzo i fajniej i ładniej wygladam te 5kg +. Ja jednak wolę siebie o wadze 50-52, a nie 55-57

Ja też w lecie nie wiem jak to będzie z tym opalaniem, bo lubię się opalać, no ale jednak przebarwienia grożą mi palcem, więc się wstrzymam.
Ale duzych rozstepow raczej nie powinnas miec

Najwazniejsze zebys sie dobrze czula w swoim ciele TZ nie ma wyjscia, musi Cie kochac z waga 50-52 albo i 60-62 Dopoki Tobie to pasuje

Ja na pewno nie bede sie opalala w ciazy, nie chce kusic losu

Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
Mnie sie upodobania kulinarne w ogóle nie zmieniaja w ciąży i są takie same jak przed. No może tylko to, że wstręt do mięsa większy
A tak to jem dużo zup - prawie codziennie, jajek, serów, owoców, owoców suszonych, ryb i warzyw. Pizzę i fasfoody zawsze jadłam w ostateczności, jak już przymierałam głodem i nie miałam czasu na nic innego. Słodyczy nigdy nie lubiłam i jadłam sporadycznie.
W ogóle zawsze smakowały mi właśnie zdrowe rzeczy i ze zdziwieniem słucham jak ktoś mówi ze ma ochotę na fast food'a colę lub pizzę. Przeciez to jest zwyczajnie niedobre..
ja lubie prawie wszystko
Cola mi bardzo smakuje, zwlaszcza z cytryna. Pizze i fast foody tez lubie
Coz, kazdy lubi co innego
Ja za to bardzo nie lubie zup. Wyjatkiem jest pomidorowa i cebulowa. I tez sie dziwie jak ktos mowi, ze ma ochote na zupe
Tak samo jak dziwie sie, ze ktos nie lubi cebuli albo czosnku

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Oooo dziekuje bardzo

Cytat:

Super ze wizyta udana
Ja musze wygrzebac jakies cwiczenia dla ciezarnych, nie chce drugi raz placic za szkole rodzenia

Bardzo, bardzo, bardzo szczesliwa
Nasze Drugie Dziecko

Paula SHIN jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 12:36   #323
Soleilka
Zakorzenienie

Oooo fankom czosnku polecam marynowany z firmy Smak http://www.delikatesymilo.pl/1685686...-190g-smak.jpg Pyszny jest! I tak sam do wyjadania ze słoiczka i do sałatek

Bloguję
Stary 2012-02-28, 12:37   #324
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość
Bardzo ładny
Dziękuję

Cytat:
Treść usunięta
Mam coś takiego czasem. Jak sikam to mam uczucie, jakby mi cały brzuch napierał na pęcherz
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 12:39   #325
ivoncia16
Wtajemniczenie

Cytat:
no jem jem i nie umiem sie nasycic....

to tak jak ja
jem jem i nic się nie najadam

Cytat:
Treść usunięta
hahaha ja też zazdroszczę mi się wogóle nie chce aż mi szkoda mojego Tż

a ja dzisiaj sie chyba zanudze
za oknem leje od rana
czekam na paczke z Avonu a jak na złość kurjer nie przyjezdza
chociaż chwile bym miała zajęcie jakby mi przywiózł ta pake ;D
Który Los rzucił nam... "

Nasza Księżniczka !
ivoncia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 12:40   #326
hanjah
Zakorzenienie

To i ja się moim bebzolkiem pochwalę To mój 20t5d.
(tylko pamiętajcie, że to moja druga ciąża i trochę kg mi po tamtej zostało )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC18869.jpg (31,8 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC18868.jpg (28,3 KB, 53 załadowań)
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 12:42   #327
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
To i ja się moim bebzolkiem pochwalę To mój 20t5d.
(tylko pamiętajcie, że to moja druga ciąża i trochę kg mi po tamtej zostało )
Ale Orzeszka ma mieszkanko fajne ale duży masz brzuszek

Bloguję
Stary 2012-02-28, 12:43   #328
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Orzeszka ma mieszkanko fajne ale duży masz brzuszek
Tak normalnie to nie widzę że jest taki duży To na zdjęciu taki wyszedł
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 12:44   #329
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak normalnie to nie widzę że jest taki duży To na zdjęciu taki wyszedł
Ja tam swój widzę jako duży, a na zdjęciach taki pyrdek

Wczoraj nawet znajome mówiły, że mam już spory

Bloguję
Stary 2012-02-28, 12:44   #330
ivoncia16
Wtajemniczenie

Cytat:

ja nic takiego nie miałam
najlepsze jest to że czułam się tak jakbym miała dostać okres
pobolewał mnie brzuch , cycki ;p
tylko to co mnie zastanowiło to zawroty głowy
no i caly dzień wymiotowałam ale tylko raz tak miałam ( wkręcałam sobie że musiałam zatruć się pizzą ) teraz mam uraz do pizzy .
Który Los rzucił nam... "

Nasza Księżniczka !
ivoncia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości