Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-28, 15:13   #691
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Synuś zdolny po mamusi oczywiście
On juz ma prawie 6 lat więc wiesz sporo juz potrafi i wszystko przy sobie sam zrobi sam się wykapię, sam się ubierze,rozbierze, picie sobie sam zrobi, jedzenie typu kanapka. Oczywiście on tego nie musi robić bo ja go chętnie wyręczę ale on chce i koniec chce juz być samodzielny
To fajnie masz i dobrze, że chce sam wszystko robić będzie mu potem łatwiej w życiu

Cytat:
Napisane przez BunnyZukino333 Pokaż wiadomość
Mam 29 no w zasadzie jeszcze 28wiosenek:P Wiecznie walczę o zgrabną figurę,osiągam cel mniej lub bardziej i od nowa.mam córę odchowana w tym roku kończy 7latProwadzę siedzący tryb życia,ostatni miesiąc chodziłam na siłownie,ale nic poza tym.W pracy siedzę w domu siedzę.jak jest ciepło to jest zupełnie inaczej.Wiec z utęsknieniem czekam na ciepłe dni.Cala wiosnę lato i kawałek jesieni biegałam co rano godzinę 5-6 razy w tygodniu.Bardzo chciała bym do tego wrócic.A na forum weszłam bo mam teraz taki dylemat,ze moj facet wraca z uk i on jest bardzo wysportowany i super wygląda.ja chce mu dorównać ,mam od niego dietę i treningi,daje mi wsparcie,ale..ileż on może słuchać,ze mi ciężko itd.Albo,ze zle sie ze sobą czuje.Dlatego postanowiłam tutaj troszkę poszukać wsparcia.Zresztą wiecie ajk to jest,facetowi tez nie moż apokazac braku pewności siebie ,a mowiac o pewnych sprawach jakby dajemy temu wyraz
No to jeszcze raz witamy na pokładzie dobrze trafiłaś, bo ten wątek jest świetny i aż nabiera się sił do walki o szczupłą sylwetkę. Pokażesz swojemu facetowi, że jesteś atrakcyjna tylko trochę wysiłku musisz włożyć. Powodzenia

Cytat:
dziewczyny a co sądzicie o robieniu zdjęć na starcie i w trakcie dietki i ćwiczeń??ja mam taki zamiar prócz wagi i pomiarów w cm
Myślę, że to dobry pomysł; dodatkowa motywacja jak widzisz efekty to chcesz więcej i więcej

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
http://kwejk.pl/obrazek/980992/polska,kraj,absurdu.html ;// i cóż to za sprawiedliwość .. ;]
właśnie o tym czytałam

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Hej ja tylko na chwilę powiedzieć że umieram i to jest chyba najgorszy @ w moim życiu, w nocy nie spałam, wzięłam już dużo tabletek i nie chcę więcej brać a i tak nic nie pomogły, mógłby mnie ktoś zabić na 2 dni Później poczytam, na razie idę walić głową o ścianę i wyć
O jejku idź się połóż Kochana.. może przejdzie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 15:18   #692
aniolek99
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Powiem wam,ze zbliza sie pora obiadowa i nie wiem co zjesc

Zrobie sobie omlet z 2 jajek

Kupilam zielona herbate

aniolek99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 15:20   #693
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

dokładnie!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 15:21   #694
meeedzik
Zakorzenienie

Mureczko kochana połóż się do łóżka i może uda Ci się zasnąć biedna zawsze tak musisz cierpieć w @
Stary 2012-02-28, 15:23   #695
Kamikadze1706
Raczkowanie

Cytat:
Dzień dobry

Czekoladko weź mnie nie osłabiaj z tą ciążą nie będzie żadnych dzieci teraz

I to się chwali Mikołaj ważący 150 kg Cię zmotywował? fajnie, że dołączasz

super
pisać pracę? wiesz, ja wiem co oznacza pisanie pracy z TŻ-tem no no, grzecznie tam
Miłego dnia paaa
Ha ha uśmiałam sięPisanie pracy z TZ z małymi przerwami na .................:brzydal : Heroine no jasne ,że dołączam ,już kiedys sie zdeklarowalam ze zaczynam od 1 marca.
Wiecie co dostałam wezwanie na policje w charakterze świadka i najlepsze jest to ,że kompletnie nie wiem o co chodzi!!!!
WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 15:27   #696
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Ha ha uśmiałam sięPisanie pracy z TZ z małymi przerwami na .................:brzydal : Heroine no jasne ,że dołączam ,już kiedys sie zdeklarowalam ze zaczynam od 1 marca.
Wiecie co dostałam wezwanie na policje w charakterze świadka i najlepsze jest to ,że kompletnie nie wiem o co chodzi!!!!

No to super!!! większa motywacja, jak więcej osób się faktycznie odchudza

Oooo, a to ciekawe a kiedy masz się stawić?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-28, 15:28   #697
Kamikadze1706
Raczkowanie

Bunny Zukino witamy na pokładzieFajnie,że facet daje Ci wsparcie i motywuje Cie.Ale ja uważam , ze z chłopami nie ma co gadać o grubym tyłu.Kobiecie można sie zwierzyc i ponarzekac na sadło ale z facetami to ostroznie
WALCZYMY
Stary 2012-02-28, 15:29   #698
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja uważam , ze z chłopami nie ma co gadać o grubym tyłu.Kobiecie można sie zwierzyc i ponarzekac na sadło ale z facetami to ostroznie
O to to święte słowa
Stary 2012-02-28, 15:30   #699
Kamikadze1706
Raczkowanie

Jutro mam sie stawić na 9 rano!Kurcze nie mialam takiej sytuacji,żebym mogła byc swiadkiem, nie mam pojęcia kto mnie podał, zwłaszcza ,że ja tu mieszkam od wakacji i mało koga znam
WALCZYMY
Stary 2012-02-28, 15:32   #700
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro mam sie stawić na 9 rano!Kurcze nie mialam takiej sytuacji,żebym mogła byc swiadkiem, nie mam pojęcia kto mnie podał, zwłaszcza ,że ja tu mieszkam od wakacji i mało koga znam
Tajemnicza sprawa ale pójdziesz to się przekonasz
Stary 2012-02-28, 15:57   #701
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
http://kwejk.pl/obrazek/980992/polska,kraj,absurdu.html ;// i cóż to za sprawiedliwość .. ;]
weź w ogóle to nienormalne! To się w głowie nie mieści!!!!!
Odstawiła taką szopkę a teraz apartament dostanie Rutkowskiemu się w głowie poprzestawiało!!! Niech otworzy fundacje dla zbrodniarzy a nie biuro detektywistyczne!

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
To fajnie masz i dobrze, że chce sam wszystko robić będzie mu potem łatwiej w życiu
no i mi będzie łatwiej

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

Cytat:
dziewczyny a co sądzicie o robieniu zdjęć na starcie i w trakcie dietki i ćwiczeń??ja mam taki zamiar prócz wagi i pomiarów w cm
HEj no my często fotki robimy i wrzucamy tu na forum Mamy albumy pozakładane na swoich profilach ale tylko widoczne dla znajomych

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Hej ja tylko na chwilę powiedzieć że umieram i to jest chyba najgorszy @ w moim życiu, w nocy nie spałam, wzięłam już dużo tabletek i nie chcę więcej brać a i tak nic nie pomogły, mógłby mnie ktoś zabić na 2 dni Później poczytam, na razie idę walić głową o ścianę i wyć
Boże kochana jak mi Ciebie szkoda No żeby nawet Ketonal nie pomógł?????? JEziuuu Ty koniecznie musisz iść do ginekologa! I powiedzieć co się dzieję.... to nie jest normalne!!!!! Teraz tyle tyle leków które by Ci pomogły i nie musiałabyś tak cierpieć Jak skończy Ci się okres to idź koniecznie do gina! A jak się boisz, że Cie nie przyjmie to poszukaj jakąś kobietę ginekolog!

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
dlatego po Twoich opowiadaniach mogę wywnioskować tylko że jest Cudowny ! a zdjęcia jego z Kotkiem powalają na nogi ahhh
Jak nie broi to jest cudowny Moja mama i mój tata nawet ostatnio powiedzieli, że ze wszystkich ich wnuków ( czterech mają) to własnie mój Kolinek jest taki najkochanszy i najczulszy i najgrzeczniejszy ponoć

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
Bardzo chciała bym do tego wrócic.A na forum weszłam bo mam teraz taki dylemat,ze moj facet wraca z uk i on jest bardzo wysportowany i super wygląda.
No faktycznie lepiej facetom nie mówić że czujesz się gruba czy nie atrakcyjna bo oni potrafią sobie to wbić tak do łba że zaczynają sami tak o kobiecie myśleć... czyli: "no faktycznie! Ona jest taka gruba! Jejuu co ja w niej widziałem?" Faceci to dziwny gatunek.
A Twój facet tam mieszka i pracuje? Nie myślałaś aby z nim tam pojechać?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-28, 16:01   #702
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CoverMyEyes Pokaż wiadomość
Wy tu gadacie o frytkach a to ma być wą tek dieta 1000 kcal?
popijam swoją zieloną herbatkę i myślę jak bosko będę wyglądać w bikini w wakacje
wróciłam właśnie z TBC i zaraz idę pod prysznic, wycisk był niezły. mam nadzieję, że rzeczywiście te ćwiczenia pobudzają metabolizm, a dodatkowo z moja autorską dietą odchudzanie będzie szybkie i bezbolesne
Autorską? A to jaką dietę stosujesz?
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 16:02   #703
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
korzystam ile wlezie bo to 26 to już tak bliżej 30 jessuuu
No właśnie.....weź mi nie przypominaj nawet

Cytat:
masz rację, chyba spać nie pójdę!
No ja bym się bała na Twoim miejscu

Cytat:
Ja to się zawsze pozacinam a potem chodzę cała pokaleczona tak samo z goleniem nóg no masakra jakaś jestem chyba nadpobudliwa i chcę wszystko na szybko zrobić
hehehe dlatego chyba depilator w Twoim przypadku będzie najlepszym rozwiązaniem Przed każdym goleniem wypijesz flaszkę i bólu nie poczujesz a będziesz gładka i niepokaleczona

Cytat:
No z 3 chłopami to Ty będziesz miała roboty ja już z jednym nie wyrabiam
no i weź ich wykarm!! ale ja ich wyszkolę będą sprzatać i zakupy mi robić a z czasem to i gotować hahahaha

Cytat:
no średnio nam fajnie ale czekaj czekaj, niedługo i Ty będziesz ćwiczyć silną wolę
ojjj tam to dopiero za 2 dni więc jeszcze mam czas

Cytat:
No wiem, że sen ułatwia chudnięcie ale coś mi się ostatnio poprzestawiało we łbie i wstaję wcześnie
może i tak, bo Ty taki śpioch
Za mało Coldrexu pijesz wtedy spałabyś dłużej

No ja to pewnie od spania schudłam

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-28, 16:03   #704
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
weź w ogóle to nienormalne! To się w głowie nie mieści!!!!!
Odstawiła taką szopkę a teraz apartament dostanie Rutkowskiemu się w głowie poprzestawiało!!! Niech otworzy fundacje dla zbrodniarzy a nie biuro detektywistyczne

Jak nie broi to jest cudowny Moja mama i mój tata nawet ostatnio powiedzieli, że ze wszystkich ich wnuków ( czterech mają) to własnie mój Kolinek jest taki najkochanszy i najczulszy i najgrzeczniejszy ponoć
Szkoda gadac o Rutkowskim ! jest taki sam pajac jak Matka Madzi !! zero sprawiedliwości ludzie za zabicie zwierząt siedzą dużej niż za zabicie własnej córki !!!! ;//
Hahahaha dlatego mi wpadł w oko jest taki Mały Przystojniak bardzo podobny do Brata ale będą Chłopaki mieć branie w przyszłości ! Ale w sumie co się dziwić jaka Mama tacy Synkowie Piękni Ale ten młodszy to musi byc niezły Słodziak !! chciała bym mieć takiego kiedyś
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 16:09   #705
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie.....weź mi nie przypominaj nawet
Oj tam oj tam my jesteśmy młode duchem

Cytat:
hehehe dlatego chyba depilator w Twoim przypadku będzie najlepszym rozwiązaniem Przed każdym goleniem wypijesz flaszkę i bólu nie poczujesz a będziesz gładka i niepokaleczona
żeś zarzuciła pomysłem
chociaż perspektywa wypicia flaszki trochę mnie pociesza

Cytat:
no i weź ich wykarm!! ale ja ich wyszkolę będą sprzatać i zakupy mi robić a z czasem to i gotować hahahaha
No ja wierzę, że Ty ich wyszkolisz będą chodzić jak w zegarku w końcu będziesz jedyną kobietą w domu mają o Ciebie dbać! pomoc w dźwiganiu siat niezastąpiona

Cytat:
Za mało Coldrexu pijesz wtedy spałabyś dłużej
może sobie dzisiaj zażyję? w sumie nic mi nie jest wielkiego, no ale co? zaszkodzi? przynajmniej na sen pomoże

Apropo spania, to... ziewa mi się nie wiem czy nie iść się położyć nie mam co robić, jest mi smutno, bo TŻ poszedł do pracy na 15 i wróci dopiero jutro o 7 rano
Stary 2012-02-28, 16:43   #706
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
oooo sama jestem ciekawa o co im chodzi

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Szkoda gadac o Rutkowskim ! jest taki sam pajac jak Matka Madzi !! zero sprawiedliwości ludzie za zabicie zwierząt siedzą dużej niż za zabicie własnej córki !!!! ;//
Hahahaha dlatego mi wpadł w oko jest taki Mały Przystojniak bardzo podobny do Brata ale będą Chłopaki mieć branie w przyszłości ! Ale w sumie co się dziwić jaka Mama tacy Synkowie Piękni Ale ten młodszy to musi byc niezły Słodziak !! chciała bym mieć takiego kiedyś
Nasze prawo w Polsce to jedna wielka głupota! Brak słów normalnie!

No i synowie to mi się udali (chociaż jedno w tym życiu)
Mam tylko nadzieję że znajdą sobie ładne i mądre żony w przyszłości
A Ty też będziesz miała takiego słodziaka zapewne kiedyś Zobaczysz

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-28, 16:46   #707
maminka83
Raczkowanie

Cześć piękne
Staram się nadrabiać i wszystko czytać co piszecie ale tyle się tego zbiera,że nawet jak przeczytam to również nie wiem co mam pisać i od czego zaczynać.

Monia czytałam gdzieś wcześniej, że masz twardy gęsty i ciemny zarost podobnie jak ja Ja poleciła bym woskowanie bo za jednym machem szybciutko pozbywasz się dużej ilości włosków na większej powierzchni girki jest po prostu szybciej i mniej boleśnie chociaż jak robiłam to początkowo sama (pierwsze dwa razy woskowała mnie koleżanka potem sama) to zajmowało mi to rany julej 1,5 h a teraz 10 minut Przy depilatorze bardziej sięskupiasz na bólu bo idzie wolno ale to są moje odczucia

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Cytat:

Popieram zelus To taki nadęty cwaniak do studio w okularach no myślałby kto !!! A tej Luizie to nawet nie pozwala się nigdy do końca samej wypowiedzieć.
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 16:54   #708
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tam oj tam my jesteśmy młode duchem
No ja się już staro czuję... dwoje dzieci, mąż to już powazna sprawa!
No i te siedzenie w domu mnie dobija.... ale może w Niemczech trochę odżyję

Cytat:
żeś zarzuciła pomysłem
chociaż perspektywa wypicia flaszki trochę mnie pociesza
No tak falszka przed każdym goleniem???? Przemyśl to!!! Ze dwa razy w miesiącu musiałabyś się na pewno depilować

Cytat:
No ja wierzę, że Ty ich wyszkolisz będą chodzić jak w zegarku w końcu będziesz jedyną kobietą w domu mają o Ciebie dbać! pomoc w dźwiganiu siat niezastąpiona
No to to na pewno! JA żadnych siat nie będę dźwigać! Tylu chłopów w domu a ja bym miała się tam męczyć? ooo nie!!

Cytat:
może sobie dzisiaj zażyję? w sumie nic mi nie jest wielkiego, no ale co? zaszkodzi? przynajmniej na sen pomoże
Ale jak wypijesz Coldrex to Rysiu juz na bank Cie nawiedzi więc zastanów się

Cytat:
Apropo spania, to... ziewa mi się nie wiem czy nie iść się położyć nie mam co robić, jest mi smutno, bo TŻ poszedł do pracy na 15 i wróci dopiero jutro o 7 rano
A idź prześpij się trochę, żebyś na wieczór siłę miała pisać tu z nami i ze mną w nocy
OOO to dziś znowu chałupa wolna Jakies SPA sobie zrobisz?

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość
Monia czytałam gdzieś wcześniej, że masz twardy gęsty i ciemny zarost podobnie jak ja Ja poleciła bym woskowanie bo za jednym machem szybciutko pozbywasz się dużej ilości włosków na większej powierzchni girki jest po prostu szybciej i mniej boleśnie chociaż jak robiłam to początkowo sama (pierwsze dwa razy woskowała mnie koleżanka potem sama) to zajmowało mi to rany julej 1,5 h a teraz 10 minut Przy depilatorze bardziej sięskupiasz na bólu bo idzie wolno ale to są moje odczucia

Pewnie masz rację! Też mi się wydaje że woskiem jest szybciej i mniej boleśnie bo tylko szybko zerwiesz pasek i po sprawie.
Ale ja nie wiem czy bym umiała :/ a łydki to już w ogóle bym nie dała rady :/ Mi głównie chodzi o pachy i miejsca bikini, nogi mogę ostatecznie zwykłą maszynką golić - nie przeszkadza mi to aż tak.
A jak sobie Ty radzisz z pachami?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-28, 16:58   #709
monika01011986
Zakorzenienie

A u mnie mżawka, ciemno i zimno :/ brrrrr nawet Wam fote zrobiłam :

DSC00343.jpg

Poza tym latam do kibelka ciągle bo znowu mnie przeczyszcza..... to już chyba teraz na pewno przed okresem :/
Dzieciaki wariują aż mnie głowa boli od ich krzyków

Idę obiad zjeść - 2 naleśniki z jabłkiem

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-28, 17:17   #710
BunnyZukino333
Rozeznanie

GG do BunnyZukino333

Cytat:
---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ----------

HEj no my często fotki robimy i wrzucamy tu na forum Mamy albumy pozakładane na swoich profilach ale tylko widoczne dla znajomych

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

No faktycznie lepiej facetom nie mówić że czujesz się gruba czy nie atrakcyjna bo oni potrafią sobie to wbić tak do łba że zaczynają sami tak o kobiecie myśleć... czyli: "no faktycznie! Ona jest taka gruba! Jejuu co ja w niej widziałem?" Faceci to dziwny gatunek.
A Twój facet tam mieszka i pracuje? Nie myślałaś aby z nim tam pojechać?

No u mnei cieżko z tym zachowaniem dystansu,bo on jest takze trenerem i che mi wciaz radzic co i jak,ale..mnei to tez krepuje.Pokazywac sie mu sluchaj tu mam to i nad tym chcial abym popracowac.Teraz przyjezdza to bedzie mnie gonil w sensie cwiczeń i pewnie pilnowal z jedzeniem.Bo jak on na mnie patrzy i wim,ze przeginam z jedzonkiem to mi wszytsko w gardle staje hehe.
A w kwestii UK to on ma tam prace i dobrze sobie tam poukladal wszystko,mielismy zamieszkac razem w Londynie,ale ja tutaj mam dziadka,z ktorym meiszkam i nie moge tak po prostu wyjechac.Wiec chcac byc razem ,porzucil pracie i przyjechal do mnie.Tzn bedzie w neidziele
Stary 2012-02-28, 17:17   #711
Milena001
Zadomowienie

Hej. Ja na chwilkę. Wyspowiadać się:
7.15 2 łyżki płatków owsianych, 4 łyżki musli , 250 ml mleka
10.00 jogurt naturalny z musli
13.15 250 ml żurku, 2 gołąbki z mięsa mielonego z indyka, brązowego ryżu i sałatka: kapusta pekińska, papryka, ogórek, jajko, jogurt
16.00 pomarańcza, kiwi
będzie

19.00 1 kanapka z wędliną
rower godzina, 2 litry herbaty zielonej
Wiem, że zanudzam tym jadłospisem ale to mnie motywuje i dzięki temu nie grzeszę, bo mi głupio przed Wami tamten tydzień nie należał do udanych więc jak się spowiadam to jest lepiej
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x

Edytowane przez Milena001
Czas edycji: 2012-02-28 o 17:19
Stary 2012-02-28, 17:18   #712
sanderaM
Rozeznanie

Hejo
Ja wróciłam z uczelni zjadłam obiadek przygotowałam się na jutro na uczelnie i zaraz jadę do koleżanki bo zaliczyła matematykę z moją dużą pomocą i chce mi się odwdzięczyć więc pewnie % jakieś wpadną a z jedzenia będę się trzymała
Jak wrócę to poćwiczę jeszcze chociaż się postaram
A w ogóle to jestem taka zła bo mieliśmy godziny rektorskie i mieliśmy nie mieć wf a sie okazuje że był i teraz muszę go odrobić. A mogłam iść dzisiaj i mieć regularnie ehh. Tym bardziej że dzisiaj mało zajęć
No nic odezwę się wieczorem
Stary 2012-02-28, 17:18   #713
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
No u mnei cieżko z tym zachowaniem dystansu,bo on jest takze trenerem i che mi wciaz radzic co i jak,ale..mnei to tez krepuje.Pokazywac sie mu sluchaj tu mam to i nad tym chcial abym popracowac.Teraz przyjezdza to bedzie mnie gonil w sensie cwiczeń i pewnie pilnowal z jedzeniem.Bo jak on na mnie patrzy i wim,ze przeginam z jedzonkiem to mi wszytsko w gardle staje hehe.
A w kwestii UK to on ma tam prace i dobrze sobie tam poukladal wszystko,mielismy zamieszkac razem w Londynie,ale ja tutaj mam dziadka,z ktorym meiszkam i nie moge tak po prostu wyjechac.Wiec chcac byc razem ,porzucil pracie i przyjechal do mnie.Tzn bedzie w neidziele
ale romantycznie to już tak na stałe porzucił?
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-02-28, 19:13   #714
Kamikadze1706
Raczkowanie

monia ja 1 marca wziełam sobie wolne w pracy i robie obchód po przdszkolachmam nadzieje z e tym roku przyjma go bez problemu.On w kwietniu kończy 4 lata- nie chce sam jesc, ubierac sie , wszytsko mama lub babcia !!wiem ,że on to potrafi ale jemu sie nie chcee.

Wiecie co tyle piszecie o Ryniu z Klanu ,że zaczynam sie już go bać!!!!a jak zgrzesze dietowo i to właśnie Rychu będzie mnie gonił z tasakiem

Moje menu(jak na razie)
kromka ciemnego chleba+sałatka z tuńczyka
bułka pełnoziarnista+2 plastry zółtego sera, sałatka z roszponka(taka z biedronki)
pomarancza
activia naturalna z wkladka(wkładka to siemie lniane, just fity, orzeczy)
I jak dziewczynki jestok?

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

Zjadłam pół garstki orzechów nerkowca jeszcze, oraz 2 mandarynki
WALCZYMY
Stary 2012-02-28, 19:15   #715
meeedzik
Zakorzenienie

Chciałam dziś zameldować 40 minut hula hop, 120 brzuszków i 200 ścisków agrafką
Zrobiłam zdjęcie brzuszka, żeby zobaczyć czy będą widoczne efekty do lata i czy będzie jakikolwiek zarys mięśni brzucha
Stary 2012-02-28, 19:18   #716
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Chciałam dziś zameldować 40 minut hula hop, 120 brzuszków i 200 ścisków agrafką
Zrobiłam zdjęcie brzuszka, żeby zobaczyć czy będą widoczne efekty do lata i czy będzie jakikolwiek zarys mięśni brzucha
Brawo jej mi by się tyle nie chciało
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Stary 2012-02-28, 19:18   #717
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

hej
Ja za Wami normalnie nie nadążam
ale dooobrze, mam co czytac smieje sie własnie do kompa

Ja w koncu z pracy wróciłam, zmokłam strasznie, co za okropna pogoda cały dzien leje i konca nie widac
Dzisiaj pochłonełam ok 1500 kcal ale zaraz wsiadam na rowerek a pozniej biore sie za hula hop wiec mam nadzieje ze to pospalam wszystko
Cytat:
W październiku skończę 18. Byłam raz u rodzinnego pod koniec roku jakoś i tak mi nawrzucał że nie mogę sama przychodzić, że go oskarżą o molestowanie nieletniej i zawołał pielęgniarkę żeby robiła za przyzwoitkę w razie gdyby ktoś chciał go do sądu podać Jakiś chory.

A co do polegania na kimś to już się przyzwyczaiłam, tylko właśnie w takich sytuacjach tak mnie to wkurza że jestem ograniczona.. Nie mogę się dlatego tak doczekać aż skończę szkołę i wyjadę stąd.
Współczuje Ci sytuacji w domu
A moze spróbuj isc do innego lekarza, bo tej jest jakis dziwny ze Cie nie przyjął...nie rozumiem, przeciez jestes prawie pełnoletnia....ja do rodzinnego sama chodziłam w wieku 16 lat i nigdy nie miałam z tym problemu...
Ale tak czy siak musisz isc do lekarza, pamietaj ze zdrowie jest najwazniejsze

Cytat:
o jak mi ulżyło

Ooo to dużo razy jadłaś
Ja to za każdym razem jak jestem w Kwidzynie (czyli pare razy w miesiącu) to wpadam do Carrefoura lub Kauflandu po Pringlesy Cudowne są Mąż mi z Niemiec raz przywiózł też dwie puszki

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ----------

hehehehehehehe Ojj dziewczyny ale się z Was uśmiałam
Dobre to było
Ja tez sie smieje do kompa jak czasami cos czytam az sie domownicy na mnie dziwnie patrza czasem
Uwieeeelbiam pringelsy ale jakos nigdzie nie moge ich znalezc ostatnio, ale to moze i lepiej

Cytat:
O ludzie to będę teraz współwinna
a powiedz mi czy z frytkownicy lepiej smakują niż smażone tak normalnie w garnku? są mniej tłuste, czy nie bardzo? bo TŻ się napalił na frytkownicę i mnie męczy
Ja na frytki mam sposob tzn biore jeden dwa ziemniaki kroje na paseczki i pieke w piekarniku na blaszcze odrobinke posmarowanej tłuszczem i tez bardzo dobre wychodza

Cytat:
idealne dla nas
Cytat:
Witajcie dziewczynki
Pozwolicie,ze się do was przyłącze,zawsze to troszkę raźniej mi będzie.Trochę się podtuczyłam przez ostatnie tygodnie i coraz gorzej się z tym czuje.Niedługo wiosna więc postanowiłam pozbyc sie nadmiaru tłuszczu.Szczerze to nawet nie wiem ile rpzytylam,bo nie chciałam sobie psuć humoru i nie ważyłam się.Jutro rano się zważę i pomierzę i zaczynam.Tzn. już dziś dietkuje,ale od jutra monitoring z jakiego pułapu start
Pozdrawiam wszystkich
Witaj fajnie ze dołaczyłąs, coraz wiecej nas sie odchudza na wiosne im wiecej tym lepiej i weselej

wogóle mam mała ciekawostke wczoraj zapomniałam napisac byłam z kolezanka po pracy w pizza hut ( nie jadłam pizzy tylko sałatke) i jest ten festiwal pizzy gdzie za 22 zł mozna jesc ile chce i przy stoliku koło nas jakis koles bił rekord i zjadł 28 kawałków nie wiem gdzie on to zmiescił ale smiesznie było jak wszyscy mu kibicowali

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 19:54   #718
murka04
Zadomowienie

Udało mi się zasnąć po południu i nie czułam tego bólu przez godzinę!! Teraz tak siedzę jak głąb i staram się nie ruszać. Przeczytałam wszystko ale Wam nie odpiszę przepraszam nie mogę się w ogóle skupić

Gadałam z mamą i w końcu stwierdziła że 'trzeba się zapisać i pójść do ginekologa'. Teraz tylko muszę ją przypilnować żeby nie poszedł ten mały sukces na marne Tylko teraz tak się zastanawiam.. to w jej obecności będę rozmawiać z lekarzem tak? Bo podejrzewam że zapyta się mnie czy już współżyję, a ona nie musi wiedzieć W każdym bądź razie czytałam o tych różnych tabletkach, nawet nie tyle antykoncepcyjnych które zmniejszają ból ale takich które zmniejszają poziom jakiegoś tam hormonu odpowiedzialnego za skurcze Coś w tym stylu. Ile ja bym dała za takie coś

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 20:04   #719
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Udało mi się zasnąć po południu i nie czułam tego bólu przez godzinę!! Teraz tak siedzę jak głąb i staram się nie ruszać. Przeczytałam wszystko ale Wam nie odpiszę przepraszam nie mogę się w ogóle skupić

Gadałam z mamą i w końcu stwierdziła że 'trzeba się zapisać i pójść do ginekologa'. Teraz tylko muszę ją przypilnować żeby nie poszedł ten mały sukces na marne Tylko teraz tak się zastanawiam.. to w jej obecności będę rozmawiać z lekarzem tak? Bo podejrzewam że zapyta się mnie czy już współżyję, a ona nie musi wiedzieć W każdym bądź razie czytałam o tych różnych tabletkach, nawet nie tyle antykoncepcyjnych które zmniejszają ból ale takich które zmniejszają poziom jakiegoś tam hormonu odpowiedzialnego za skurcze Coś w tym stylu. Ile ja bym dała za takie coś
Nigdy nie byłam z mama , ale wydaje mi sie ze i rozmowe i badanie przeprowadza w cztery oczy w koncu tajemnica lekarska obowiazuje

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-28, 20:21   #720
maminka83
Raczkowanie

Cytat:
No ja się już staro czuję... dwoje dzieci, mąż to już powazna sprawa!
No i te siedzenie w domu mnie dobija.... ale może w Niemczech trochę odżyję

No tak falszka przed każdym goleniem???? Przemyśl to!!! Ze dwa razy w miesiącu musiałabyś się na pewno depilować

Pewnie masz rację! Też mi się wydaje że woskiem jest szybciej i mniej boleśnie bo tylko szybko zerwiesz pasek i po sprawie.
Ale ja nie wiem czy bym umiała :/ a łydki to już w ogóle bym nie dała rady :/ Mi głównie chodzi o pachy i miejsca bikini, nogi mogę ostatecznie zwykłą maszynką golić - nie przeszkadza mi to aż tak.
A jak sobie Ty radzisz z pachami?
Monia no sęk polega na tym, że ................. ja nie mam odwagi wydepilować pach i w ogóle niczego : hahaha:oprócz moich łydeczek a robię to od 4 lat regularnie. Mówiłam parę dni temu do mojego TZta że teraz jak nie karmię to walnę ze trzy głębsze (pragnę nadmienić iż po trzech latach zupełnej abstynencji będzie to dla mnie baja bongo ) i pojadę girki od kolan w górę a jak poleje mi ze dwa to tu u góry wszystko (o ile nie zaliczę zgonu po 5 kielonkach) : hahaha:

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:

Ja też miewałam okropne bóle podczas @ ale po porodach są one już minimalne.
A jeśli chodzi o lekarza to jeżeli jest na poziomie to podczas rozmowy wyprosi mamę gdy będzie chciał zapytać o współżycie i inne wiadomości intymne. Ja na takiego lekarza właśnie trafiłam.A może po prostu przekonaj mamę żeby została na poczekalni ???

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Hejo
Ja wróciłam z uczelni zjadłam obiadek przygotowałam się na jutro na uczelnie i zaraz jadę do koleżanki bo zaliczyła matematykę z moją dużą pomocą i chce mi się odwdzięczyć więc pewnie % jakieś wpadną a z jedzenia będę się trzymała
Jak wrócę to poćwiczę jeszcze chociaż się postaram
A w ogóle to jestem taka zła bo mieliśmy godziny rektorskie i mieliśmy nie mieć wf a sie okazuje że był i teraz muszę go odrobić. A mogłam iść dzisiaj i mieć regularnie ehh. Tym bardziej że dzisiaj mało zajęć
No nic odezwę się wieczorem

Ahahahaha no przegięcie z tym w-fem na studiach. Jak ja nawiewałam z zajęć to też na początku myślałam, że tak jak z wykładem czy ćwiczeniami - po prostu Cię nie ma a tu ... trzeba było odrabiać zonk Ale Ci zazdroszczę - studia - kiedy to było ?? piękny okres w moim życiu, aż łza się kręci
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości