Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-29, 16:36   #841
murka04
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
jezuuu minęły 2 godziny a ja tylko kurze wytarłam i pranie złożyłam
Moja mama wzięła młodszego synka na spacer więc miałam trochę spokoju no ale już wrócili i dzieciaki znowu buszują.
A ja szykuję się do odkurzania...... musze jeszcze tylko odkurzyć, wstawić pranie i potem je powiesić, posprzatać kuchnię, wymienić olej w frytkownicy i zrobić dzieciom frytki, usmażyć schabowe i znowu posprzątac kuchnię. Zdechnę tam!!! Brzuch mnie boli i to nie tak słabo wcale choć okresu nie widać! WTF? ? ? Nawet cycki przestały mnie boleć!!!! A zawsze przestawały gdy już dostawałam mega mocny okres, brzuch tez dopiero wtedy zaczynał mnie tak fest boleć. Może się zatkało?? i dlatego nie leci
piję kawkę
To żeś dowaliła Oj monia monia To masz jeszcze kupę roboty a brzuch Cię boli, teraz to ja współczuję
A odkurzania to nienawidzę najbardziej ze wszystkich prac domowych!! Mogę zmywać, wycierać kurze, myć wannę tylko nie odkurzać

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 16:38   #842
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez maminka83 Pokaż wiadomość

heroine podpisuję się pod Tobą Będziemy miały małą ściągaweczkę od chudzinki
heheheh że niby tą chudzinką to ja jestem?
Wy lepiej nie bierzecie ze mnie przykładu bo prędzej przytyjecie niż schudniecie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 16:39   #843
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
A ja szykuję się do odkurzania...... musze jeszcze tylko odkurzyć, wstawić pranie i potem je powiesić, posprzatać kuchnię, wymienić olej w frytkownicy i zrobić dzieciom frytki, usmażyć schabowe i znowu posprzątac kuchnię. Zdechnę tam!!!
O ludzie powodzenia

Cytat:
Może się zatkało?? i dlatego nie leci
buahahaha
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 16:41   #844
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Też kiedyś to piłam, ale raczej nie powinnyśmy pić tego na diecie wciskaj sobie sok z cytryny na początek to kwestia przyzwyczajenia
ale to do zwykłej czystej niegazowanej wody wyciskać? czy gazowana może byc ?
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 16:45   #845
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Monia to fest miałaś akcję z kotem podziwiam, że dałaś radę go wykąpać, koty nie lubią wody i do tego mają pazurki więc pewnie dał czadu
A co do mięśni na brzuchu to tak właśnie jest jak ćwiczymy to robią się widoczne, ale jak tylko przestaniesz ćwiczyć i zjesz więcej to zaraz zanikają
Ojjj wyrywał się jak wściekły!!! ALe ja wiedziałam, że tak będzie to grubą bluze ubrałam ale mimo to i tak zadrapał mnie trochę. Potem się zmęczył chyba bo już dał się wykąpać
Teraz leży mi na brzuchu i grzeje mnie
No własnie i to jest bezsensu.... trzeba ciągle ćwiczyć żeby te mieśnie jako tako było widać :/

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Ja myślę, że Tobie to pójdzie jak z płatka bo zawzięta jesteś no i w końcu jesteś moim wzorem do naśladowania nie możesz mnie zawieść hehe masz wklejać swoje jadłospisy, to będzie mi łatwiej
No i nawet mnie to motywuje że jestem Twoim wzorem nie mogę dać plamy przecież i muszę schudnąć!
Jadłospisy wklejać będę tylko, że to mam skleroze i czasami zapominam co jadłam kilka godzin wcześniej dlatego pisanie moich jadłospisów to nie lada wyczyn umysłowy dla mnie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-29, 16:49   #846
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Heeej Ale się wyspałam no nic nie czułam przez całą noc, jak zasnęłam z termoforem na brzuchu tak się z nim obudziłam Rano tylko mnie zaczął boleć brzuch to wzięłam ketonal i przeszło po jakiejś godzinie. Rano już mama powiedziała że zapisze mnie do babki gdzie ona chodzi, prywatnie Tylko muszę ją jeszcze przycisnąć. A na śniadanie zjadłam bułkę z nutellą, jeju jak ja dawno jej nie jadłam
Postaram się dziś poćwiczyć ale nie wiem jak to będzie. Teraz czuję się o wiele lepiej niż wczoraj ale chyba nie będę ryzykować jeszcze. Zobaczę
Super!!! no i dobrze, że mama w końcu wykazała inicjatywę
nutella bonyyyy, jadłam chyba w podstawówce
Ty lepiej dziś nie ćwicz masz dyspensę ode mnie

Cytat:
Oj mam nadzieję że jak pójdę to mi coś przepisze. Ketonal działa ale to tak już w 3-4dniu. W 1 i 2 nie ma szans. Ale wiesz co chyba wymodliłaś bo spałam jak zabita!! Położyłam ciepły termofor na brzuch i usnęłam od razu a obudziłam się nad ranem bo kicia się chciała dostać do mnie To dzięki Tobie i Moni bo tak się martwiłyście
cieszę się, że spałaś no martwiłyśmy się o Ciebie ja nie mam takich okropnych bóli okresowych, ale też się wściekam i mało nie umieram a Ty to już w ogóle musisz mega cierpieć... dobrze, że dzisiaj już lepiej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-29, 16:49   #847
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
O matko kochana, o 4 spać i wstać tak wcześnie no nienormalna!! haha wyobrażam sobie jak tam ludzie się pocili na bieżni a Ty ziewałaś
Jeszcze nie zauważyłaś, że ja z tych nienormalnych? właśnie na bieżni tylko ja byłam akurat się wstrzeliłam w taki okres, co nie było nikogo na bieżni tylko pakerów trochę i ze dwie dziewczyny na twisterach i dobrze, bo byłby kwas

Cytat:
7 dni okres? zazdroszczę ja mam 10
Ale dałaś dziś znów czadu z ćwiczeniami, mimo ziewania
no nie gadaj??!!! padłam na cycki
dziękuję ziewanie było potworne
Stary 2012-02-29, 16:54   #848
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksenawojowniczka Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny,
pozwólcie, że się do Was przyłączę, sama mam za mało motywacji chyba, a podobno w grupie raźniej. Wiosna co raz bliżej a tłuszczyku nie ubywa.
Mam 172 cm wzrostu i ważę 63 kg. Wymiar 92/65/96 najbardziej zależy mi na zrzuceniu dolnych partii
Witamy witamy miło Cię poznać
Wymiary masz całkiem fajne W biodrach też wcale dużo nie masz a jak z udami? JA to własnie z nogami mam największy problem :/
Dużo spaceruj to bardzo pomaga Ja to lubię spacerować a jak jest ciepło to mogłabym cały dzien gdzieś łazić

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Liczę tak jak monika01011986 przykazała na początku wątku www.tabele-kalorii.pl
i bardzo dobrze Z czasem tak się wykujesz wszystkiego że juz nie będzie Ci ta strona potrzebna

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

Cytat:
Jak to mówi moja mama - Najlepsze ćwiczenia to prace domowe, a najlepszy manicure to zmywanie naczyń
już lubię Twoją mame widac że fajna kobietka

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-29, 16:54   #849
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
ale to do zwykłej czystej niegazowanej wody wyciskać? czy gazowana może byc ?
Ja dodaję do niegazowanej, ale do gazowanej też może być

Cytat:
No i nawet mnie to motywuje że jestem Twoim wzorem nie mogę dać plamy przecież i muszę schudnąć!
Jadłospisy wklejać będę tylko, że to mam skleroze i czasami zapominam co jadłam kilka godzin wcześniej dlatego pisanie moich jadłospisów to nie lada wyczyn umysłowy dla mnie
No nie możesz dać plamy!

Sklerozę powiadasz? A ciul z tym, ja też mam
Ale w takim razie będziesz ćwiczyć nie tylko mięśnie ale i od razu umysł to się napocisz dopiero buahahahaha

Monia, u mnie też truskawki po 2,99!!!! kupiłam sobie dzisiaj i jeszcze w Biedronie jest jakiś tydzień urody chyba, bo tyle kosmetyków fajnych jest kupiłam sobie masło ujędrniające do ciała są fajne zestawy kosmetyków :P ale mi się trochę spieszyło, zresztą kasy nie miałam przy sobie za bardzo, więc tylko tak przeleciałam ale pójdę tam w piątek to oblukam co i jak
Stary 2012-02-29, 17:10   #850
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie to pozytywnie nastawia do życia....
Na pytanie : Co robisz?
Odpowiadasz:
Manicure(zmywam naczynia)
Jestem na fitnessie (sprzątam)
Podnoszę ciężarki (niosę naszego syna na rękach)
Ćwiczę pośladki (pcham wózek z dziećmi)
Robię porządki w garderobie (układam ciuchy, bo szafa się nei zamyka)
Nakładam maseczkę na twarz (gotuję i znów sos mnie ochlapał)
Biorę lekcję tańca (mam na kapciach szmatki i myję podłogę)
hehe co jeszcze można wymyślić....

Noooo to ja tyle ćwiczeń dziennie wykonuje!!

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Cytat:
Monia co do @ to moja mama ma to samo, zanim jej się rozwinie na dobre ja to od razu dostaję i mam pierwszy dzień tak słabo, drugi mocniej trzeci znów słabo a czwarty to już końcówka w ogóle mam bardzo słabiutki okres, tylko w pierwszy dzień mnie czasem brzuch boli ale wezmę ketonal i mam spokój już do końca okresu
ooo to widzę, że nie jestem jedyna.... Dobrze, bo juz myślałam że ze mną coś nie tak . Ja jak już dostane okres to tez tak dwa dni mocno leci a potem już tak byle jak i zaraz się konczy ale ten "wstęp" przed okresem to jakaś porażka!!

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------

Cytat:
A to szalone dzieciaki perfumy Ci wypsikali? boożeee, zatłukłabym teraz masz pachnąco w domu przynajmniej
spalisz trochę kalorii sprzątając po tym huraganie

Ja to się dzisiaj nie wyspałam poszłam po 4, wstałam o 9.50 i to jeszcze z wielkim mega trudem poszłam na tą siłownię ledwo przytomna z reguły ćwiczenia powinny pobudzać do życia i dawać energię, a ja dzisiaj normalnie zasypiałam na bieżni ludzie, co chwila ziewałam dobrze, że niewiele osób było, to tak nie zwracałam na siebie zbytniej uwagi
No ja też już miałam ochotę ich zatłuc! Dobrze, że nie był taki drogi bo choć normalnie kosztuje 129 zł to ja jako konsultantka zapłacilam za niego tylko 9,90 Za to że robię duże zamówienia mam co drugi miesiąc taką promocję
Nie chce mi się sprzatać :/ tak mi się dobrze tu siedzi i pisze z Wami, że wstac mi się nawet nie chce!
JA to Ciebie podziwiam że z rana na siłkę chodzisz!!! Mi by płacili to bym nie wstała i nie poszła

Cytat:
Kurde! A u mnie leje i zimno jak diabli ;/ grrrrr!!! normalnie to niesprawiedliwe
no lepiej zostańcie w domu trzeba dmuchać na zimne
U mnie dziś mega pięknie!!!!! W szoku jestem normalnie!!!! W cieniu po godzinie 15stej było jeszcze 16 stopni!!! teraz jest 10 ale słonca to już wcale prawie nie ma.

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Łohohoho, aktywny dzień się szykuje ja to dzisiaj już nic nie robię :P obiadu gotować nie muszę, bo Pan Mąż w pracy więc laaaaba
kurcze dziwnie masz z tym okresem mój nigdy nie daje takich sygnałów wcześniej... atakuje znienacka w ogóle jest nieregularny, ajjjj...
No aktywny byłby gdybym cokolwiek zrobiła póki co tylko pranie złożyłam hehehehe

JA obiad zrobię to i sama zjem ostatni dzień wyżerki mam!!!!!
Od jutra muszę przeprosić wagę kuchenną i kołyskę no i steper zamówić po wypłacie, czyli tak za 5 dni Może jakieś hula hop tanie też kupię a tal dla urozmaicenia ćwiczen

Ja bym wolała aby mój @ atakował znienacka... a tak to nie wiadomo o co chodzi....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-29, 17:15   #851
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
To żeś dowaliła Oj monia monia To masz jeszcze kupę roboty a brzuch Cię boli, teraz to ja współczuję
A odkurzania to nienawidzę najbardziej ze wszystkich prac domowych!! Mogę zmywać, wycierać kurze, myć wannę tylko nie odkurzać
normalnie mam takie wrażenie bo wszystkie objawy mam jak w 1 dzień okresu a nic nie leci

Ja zmywac nienawidzę!!!!! Dla mnie to koszmar!!!! ale mam zmywarkę to luzik a odkurzać mogę bo dywanów nie mam same podłogi szwedzkie więc moment i poodkurzane

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-29, 17:35   #852
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Heeej Ale się wyspałam no nic nie czułam przez całą noc, jak zasnęłam z termoforem na brzuchu tak się z nim obudziłam Rano tylko mnie zaczął boleć brzuch to wzięłam ketonal i przeszło po jakiejś godzinie. Rano już mama powiedziała że zapisze mnie do babki gdzie ona chodzi, prywatnie Tylko muszę ją jeszcze przycisnąć. A na śniadanie zjadłam bułkę z nutellą, jeju jak ja dawno jej nie jadłam
Postaram się dziś poćwiczyć ale nie wiem jak to będzie. Teraz czuję się o wiele lepiej niż wczoraj ale chyba nie będę ryzykować jeszcze. Zobaczę
No to super!!!! strasznie się cieszę, że nie cierpiałaś i wyspałas się w koncu
Nooo widzę, że mama w koncu się zainteresowała córką Nie mogła tak odrazu powiedzieć że zna ginekologa kobietę i zapisac Cie na wizytę??? Tyle bidulku musiałas się męczyć
JA chleba z nutellą nie lubię w ogóle nie lubię czekolady z chlebem :P
Ty lepiej dziś daj na luz z ćwiczeniami! Daj odpocząć dla brzuszka trochę

Cytat:
Tak to prawda mój kot robi to samo, wskakuje na brzuch i ugniata łapkami go Fajne uczucie
Koty to cudowne zwierzęta żeby jeszcze po meblach nie skakały to by były w ogóle boskie!
Mój się kładzie mi na brzuch i go grzeje

Cytat:
mam nadzieję że mi też przepisze takie tabletki, żeby już nie bolał tak @
No powiedz jej konkretnie że chcesz takie tabletki i tyle

Cytat:
Monia ja też jestem ciemniak z matmy i co się nauczę to zaraz zapomnę Nie wiem jak zdam maturę
Nooo to witaj w Klubie ciemniaków z matmy Współczuję matury z matematyki.... ja bym na 1000% nie zdała. Mam nadzieję że Ty sobie jakoś poradzisz

Cytat:
Mam nadzieję że niedługo i ja będę miała takie znośne Bo na razie to nie wyobrażam sobie że mogłabym robić cokolwiek oprócz leżenia i wycia A Ale aż mi głupio że tak Wam narzekam i się martwicie
Przestań! Ma Ci nie być głupio! Po to jesteśmy abyś mogła nam trochę też ponarzekać i się wygadać

Cytat:
Oj mam nadzieję że jak pójdę to mi coś przepisze. Ketonal działa ale to tak już w 3-4dniu. W 1 i 2 nie ma szans. Ale wiesz co chyba wymodliłaś bo spałam jak zabita!! Położyłam ciepły termofor na brzuch i usnęłam od razu a obudziłam się nad ranem bo kicia się chciała dostać do mnie To dzięki Tobie i Moni bo tak się martwiłyście
Noooo my tu z Heroine nocne modły za Ciebie odprawiłyśmy i jak widać podziałało Sowy czarownice

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
O ludzie powodzenia
no dzięki

synuś zasnął więc odkurzanie muszę przełożyć na później

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-29, 18:06   #853
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Łojeju jeden dzien bylam nieobecna
Przeczytalam prawie wszystko, ale nie dam rady poodpisywac.

Chce tylko powiedziec, ze koty na prawde maja taka "moc" ze jak boli i one sie obok poloza to przestaje bolec moj kot mi tak zawsze robil jak mialam okres albo bylam przed okresem albo jak mnie glowa bolala to kladl mi sie centrymetr od niej tak ze mialma kota na glowie

I uwielbiam Mohito, moj TZ robi najlepsze mohito na swiecie, sto razy lepsze niz to w klubach w lecie taki drineczek jest super na ochlode :P

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 18:20   #854
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
No nie możesz dać plamy!

Sklerozę powiadasz? A ciul z tym, ja też mam
Ale w takim razie będziesz ćwiczyć nie tylko mięśnie ale i od razu umysł to się napocisz dopiero buahahahaha
Ojj widze że to będzie ciężkie odchudzanie dacie mi taki wycisk że pewnie w 2 tygodnie zgubie te 5 kg

Cytat:
Monia, u mnie też truskawki po 2,99!!!! kupiłam sobie dzisiaj i jeszcze w Biedronie jest jakiś tydzień urody chyba, bo tyle kosmetyków fajnych jest kupiłam sobie masło ujędrniające do ciała są fajne zestawy kosmetyków :P ale mi się trochę spieszyło, zresztą kasy nie miałam przy sobie za bardzo, więc tylko tak przeleciałam ale pójdę tam w piątek to oblukam co i jak
No widzisz!! Czyli nie tylko u mnie takie promocje
OOO to trzeba do Biedrony iść popatrzeć cóż to za kosmetyki są Może jutro się wyłonie z domu

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość

Chce tylko powiedziec, ze koty na prawde maja taka "moc" ze jak boli i one sie obok poloza to przestaje bolec moj kot mi tak zawsze robil jak mialam okres albo bylam przed okresem albo jak mnie glowa bolala to kladl mi sie centrymetr od niej tak ze mialma kota na glowie

I uwielbiam Mohito, moj TZ robi najlepsze mohito na swiecie, sto razy lepsze niz to w klubach w lecie taki drineczek jest super na ochlode :P
No to widzę że nie bez powodu w bajkach wszystkie czarownice mają koty skoro one mają taką moc Skądś to się musiało wziąć przecież
Smaku mi narobiłyście tym Mohito ciekawa jestem jak to smakuje

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-29, 18:23   #855
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:

A podaj swój przykładowy jadłospis bo coś tam ćwiczysz widzę
nie jesteś przed @? sól też zatrzymuje wodę
nie martw się, niedługo wiosna, będziemy uskuteczniać spacerki
dzisiaj w sumie to jadłospis do bani:
Ś-płatki cornflakes i chocapiki z mlekiem
IIŚ- brak
obiad- makaron z porem i szyna w sosie borwikowym

i do tej pory nic nie jdadłam dzisiaj mnie w ogole do jedzenia nie ciągnie ale ide jakąś kolacje wciągnąć

Cytat:

7 dni okres? zazdroszczę ja mam 10
Ale dałaś dziś znów czadu z ćwiczeniami, mimo ziewania
Szacun, że Ty to wytrzymujesz. Ja mam 5 i o 5 za dużo jak dla mnie.

Cytat:
Ojj widze że to będzie ciężkie odchudzanie dacie mi taki wycisk że pewnie w 2 tygodnie zgubie te 5 kg
Musimy wszystkie dać czadu, żeby do wakacji ładnie wyglądać
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 18:24   #856
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Super!!!no i dobrze, że mama w końcu wykazała inicjatywę
nutella bonyyyy, jadłam chyba w podstawówce
Ty lepiej dziś nie ćwicz masz dyspensę ode mnie

cieszę się, że spałaś no martwiłyśmy się o Ciebie ja nie mam takich okropnych bóli okresowych, ale też się wściekam i mało nie umieram a Ty to już w ogóle musisz mega cierpieć... dobrze, że dzisiaj już lepiej
Naprawdę mogę nie ćwiczyć?? Tasaczek się też zgadza? Dam sobie dziś jeszcze na luz ale jutro już poćwiczę
To na pewno dzięki Wam mi lepiej bo jak tylko się położyłam to zasnęłam i Wy duchowo mnie wspierałyście

Cytat:
Monia, u mnie też truskawki po 2,99!!!! kupiłam sobie dzisiaj i jeszcze w Biedronie jest jakiś tydzień urody chyba, bo tyle kosmetyków fajnych jest kupiłam sobie masło ujędrniające do ciała są fajne zestawy kosmetyków ale mi się trochę spieszyło, zresztą kasy nie miałam przy sobie za bardzo, więc tylko tak przeleciałam ale pójdę tam w piątek to oblukam co i jak
Ooo to ja też muszę zajrzeć do biedry może coś sobie kupię, właśnie dziś byłam ale tak na szybkiego i jakaś babka przy kasie się wykłócała że ona na pewno tyle nie kupiła a wyszło jej ponad 100zł. No i ta kasjerka jej tłumaczy że kupiła lakiery, jakieś mleczka i to tyle wyniosło. Ta taka oburzona że więcej nic nie kupi tam i poszła. Ci ludzie to czasem naprawdę wstydu nie mają nakupują bóg wie ile a potem pretensje

Cytat:
Ja zmywac nienawidzę!!!!! Dla mnie to koszmar!!!! ale mam zmywarkę to luzik a odkurzać mogę bo dywanów nie mam same podłogi szwedzkie więc moment i poodkurzane
Jak ja będę już z Tż mieszkać to już mamy w planach że od razu kupujemy zmywarkę Bo też nie lubię zmywać no ale już lepsze to niż odkurzanie, u Ciebie to rozumiem nie problem jak nie masz dywanów

Cytat:
No to super!!!! strasznie się cieszę, że nie cierpiałaś i wyspałas się w koncu
Nooo widzę, że mama w koncu się zainteresowała córką Nie mogła tak odrazu powiedzieć że zna ginekologa kobietę i zapisac Cie na wizytę??? Tyle bidulku musiałas się męczyć
JA chleba z nutellą nie lubię w ogóle nie lubię czekolady z chlebem :P
Ty lepiej dziś daj na luz z ćwiczeniami! Daj odpocząć dla brzuszka trochę

Koty to cudowne zwierzęta żeby jeszcze po meblach nie skakały to by były w ogóle boskie!
Mój się kładzie mi na brzuch i go grzeje

No powiedz jej konkretnie że chcesz takie tabletki i tyle

Nooo to witaj w Klubie ciemniaków z matmy Współczuję matury z matematyki.... ja bym na 1000% nie zdała. Mam nadzieję że Ty sobie jakoś poradzisz

Przestań! Ma Ci nie być głupio! Po to jesteśmy abyś mogła nam trochę też ponarzekać i się wygadać

Noooo my tu z Heroine nocne modły za Ciebie odprawiłyśmy i jak widać podziałało Sowy czarownice
No w sumie to jeszcze mnie nie umówiła więc będę musiała jej przypomnieć, ale już nie odpuszczę jej Powiem tej pani ginekolog w czym problem i będzie mi musiała coś przepisać!
Ja z matmy chodzę na korki więc sprawdziany jakoś tam piszę ale teraz to już kompletnie nic nie pamiętam, więc sobie nie wyobrażam matury. Ale jakoś te 30% ustrzelam chyba
Kochane jesteście, gdyby nie Wy to nie miałabym się nawet komu wygadać no chyba że Tż
Sowy czarownicefaktycz nie coś w tym musi być skoro podziałały Wasze modły
Aaa no i koty są naprawdę cudowne, ja uwielbiam z moimi spać bo wtedy od razu jakoś tak milej jak słodko leżą i się wyciągają obok

Stary 2012-02-29, 18:36   #857
monika01011986
Zakorzenienie

No a teraz kolejna część niusów z mojego dzisiejszego cudnego dnia
Dostałam okres!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pisałam tak z Wami, że coś mi się zatkało i że nie ma okresu i jak wstałam z fotela to tak lunęło że musiałam się przebrać cała i umyć Przy okazji się wykąpałam, umyłam głowę i ogoliłam. Synuś młodszy zasnął a starszego zabrałam babcia do siebie na noc i jutro do przedszkola go rano zaprowadzi więc mam dziś spokój bo tylko z jednym będę się użerać a brzuch mnie boli więc cieszę się że nie mam dwóch łobuzów na głowie. A wraz z okresem znowu biegunki dostałam Przeczyszcza mnie chyba przed jutrzejsza dietą hihihi
Dzwoniłam dziś na pocztę i listu nadal nie znaleźli..... główna siedziba w Gdańsku go szuka i jak znajdą to mi dadzą pisemną odpowiedz gdzie on jest i co się z nim stało.
Pogoda to mnie dziś zszokowała !!! Pamiętacie wczorajsze zdjęcie jakie Wam wkleiłam z moim widokiem z balkonu? To patrzcie jak dziś to wyglądało:

DSC00346.jpg

DSC00347.jpg

wszystko się zmieniło o 360 stopni!!! Pogoda zwariowała normalnie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-29, 19:21   #858
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine co do drinków to musisz spróbować, bo naprawdę są super wściekły pies fajnie wchodzi, bo wódki nie czujesz, tylko musisz cały kielonek przechylić na raz, bo najpierw leci wódka a później sok malinowy i tabasco jak połkniesz to czujesz sok malinowy a później zaczyna palić ten sos tabasco
A krwawej mery nie lubię, raz próbowałam ale nie lubię soku pomidorowego

Murka super, że brzuch przestał boleć i już się lepiej czujesz a nie wiem jak wytrzymujesz 10 dni okresu ja mam 4 i mi się wydaje, że długo
Haha a co do nutelli to ja wczoraj na śniadanie zjadłam rogala z nutellą a przez weekend jadłam kanapki z nutellą na wieczór nie chciałam Wam nic mówić, bo by mnie heroine z tasaczkiem przegoniła
A ja też nie lubię sama chodzić na zakupy wolę z Tż, a on nigdy nie marudzi tylko chodzi ze mną po wszystkich sklepach

Monia ale ładnie dziś u Ciebie i jak ciepło

Ja dziś melduję 50 minut hula hop i 400 ścisków agrafką nie było brzuszków, bo łeb umyłam, żeby mieć dobre włosy na jutrzejsze zakupy i nie chciałam się już pocić na wieczór no i z dietką też ok
Stary 2012-02-29, 19:23   #859
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

Musimy wszystkie dać czadu, żeby do wakacji ładnie wyglądać
Nooo obowiązkowo!!!!!!!!!!!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-29, 19:28   #860
ksenawojowniczka
Raczkowanie

Cytat:
Witamy witamy miło Cię poznać
Wymiary masz całkiem fajne W biodrach też wcale dużo nie masz a jak z udami? JA to własnie z nogami mam największy problem :/
Dużo spaceruj to bardzo pomaga Ja to lubię spacerować a jak jest ciepło to mogłabym cały dzien gdzieś łazić

---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

i bardzo dobrze Z czasem tak się wykujesz wszystkiego że juz nie będzie Ci ta strona potrzebna

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ----------

już lubię Twoją mame widac że fajna kobietka

W udzie mam 55cm grubasy, wyglądam jak latynoska z dużą, płaską d**ą i udami hehe Ja kocham spacery, ale nie zbyt mam czas na to, może jak będzie cieplej

A teraz HELP! od 14:30 byłam mocno zabiegana i wtedy tylko jadlam obiad a później nic....jestem głodomorra, ale co zjeść o tej porze?
ksenawojowniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 19:34   #861
murka04
Zadomowienie

monia ale Cię zaskoczył @ No i może dziś się wyśpisz jak masz tylko 1 synka wredotę super u Ciebie pogoda ale najlepsze jest to że u mnie taka sama tylko mniej stopni Aż się chce żyć!
medzik no jakoś muszę wytrzymać, nigdy nie trwał ani dnia mniej więc nawet nie wiem czego żałować
aż mi się znów chce nutelli ale już nie mam a mój Tż też nigdy nie narzeka a nawet bardziej lubi chodzić na zakupy niż ja

Ej dziewczyny widziałyście to może?
http://www.youtube.com/watch?v=mrlUq...eature=related

Stary 2012-02-29, 19:46   #862
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawdę mogę nie ćwiczyć?? Tasaczek się też zgadza? Dam sobie dziś jeszcze na luz ale jutro już poćwiczę
To na pewno dzięki Wam mi lepiej bo jak tylko się położyłam to zasnęłam i Wy duchowo mnie wspierałyście
No oczywiście że to dzięki nam hehehe
Dziś ćwiczyć nie musisz a masz nawet zakaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Jak ja będę już z Tż mieszkać to już mamy w planach że od razu kupujemy zmywarkę Bo też nie lubię zmywać no ale już lepsze to niż odkurzanie, u Ciebie to rozumiem nie problem jak nie masz dywanów
Oj zmywarka to najlepszy przyjaciel kobiety w domu
Ile czasu można dzięki niej zaoszczędzić!!!
Ja jakbym połozyła dywan to po tygodniu by go widać nie było moje dzieci by się nim ładnie "zaopiekowały"

Cytat:
No w sumie to jeszcze mnie nie umówiła więc będę musiała jej przypomnieć, ale już nie odpuszczę jej Powiem tej pani ginekolog w czym problem i będzie mi musiała coś przepisać!
Ja z matmy chodzę na korki więc sprawdziany jakoś tam piszę ale teraz to już kompletnie nic nie pamiętam, więc sobie nie wyobrażam matury. Ale jakoś te 30% ustrzelam chyba
Kochane jesteście, gdyby nie Wy to nie miałabym się nawet komu wygadać no chyba że Tż
Sowy czarownicefaktycz nie coś w tym musi być skoro podziałały Wasze modły
Aaa no i koty są naprawdę cudowne, ja uwielbiam z moimi spać bo wtedy od razu jakoś tak milej jak słodko leżą i się wyciągają obok
Noo naciskaj tam na mame niech dzwoni i Cie umówi i to jak najszybciej! Codziennie jej mów!!!
AA to jak na korki chodzisz to luzik 30% powinnaś uzbierać choć Ci powiem, że wszyscy moi znajomi którzy pisali mature z matmy zgodnie twierdzą że te zadania które były do zrobienia to masakra jakaś.... i niby poziom podstawowy a zadania jak ze studiów matematycznych.
Mój mąż z matmy nigdy problemów nie miał i zawsze miał 4 na koniec a czasami i 5. A na maturze a ni jednego zadania nie zrobił... nawet nie zaczął na szczęscie wszyscy rzucali sobie ściągi i udało mu się spisać wszystko. W ogóle to dla mnie to głupota że matma jest obowiązkowa na maturze! Jakoś ja nie musiałam jej pisać i nic się nie stało a teraz przez tą głupią matmę tylu uczniów matury nie zdaje!!! Jak mówili w TV ile % nie zdało matury w tamtym roku to aż z krzesła spadłam.

Muszę własnie wziąść mojego Klakiera żeby na brzuchu mi poleżał trochę może przestanie boleć w sumie to az tak źle nie jest ale mogłoby wcale nie boleć i by tez było fajnie

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
monia ale Cię zaskoczył @ No i może dziś się wyśpisz jak masz tylko 1 synka wredotę super u Ciebie pogoda ale najlepsze jest to że u mnie taka sama tylko mniej stopni Aż się chce żyć!

No wątpie, że się wyśpię bo synuś własnie śpi i jak wstanie to do 1-2 będzie buszował ..... Muszę go już w ogóle to obudzić!!
Pogoda to mnie dziś na maksa zaskoczyła! A termometr mam w cieniu więc temperaturą też byłam zszokowana

Dobry ten teledysk !!!!! A sie uśmiałam!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-29, 19:53   #863
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
W udzie mam 55cm grubasy, wyglądam jak latynoska z dużą, płaską d**ą i udami hehe Ja kocham spacery, ale nie zbyt mam czas na to, może jak będzie cieplej

A teraz HELP! od 14:30 byłam mocno zabiegana i wtedy tylko jadlam obiad a później nic....jestem głodomorra, ale co zjeść o tej porze?
zgubisz z 5 cm w udzie i będziesz laska że szok
Ja też tylko czekam na ciepełko i ruszam na spacery z synkiem
Co tu zjeść????
serek wiejski, albo dwa jajka na miękko lub twardo, kanapkę z czymś ? zalezy co masz w lodówce

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
wściekły pies fajnie wchodzi, bo wódki nie czujesz, tylko musisz cały kielonek przechylić na raz, bo najpierw leci wódka a później sok malinowy i tabasco jak połkniesz to czujesz sok malinowy a później zaczyna palić ten sos tabasco

Monia ale ładnie dziś u Ciebie i jak ciepło

Ja dziś melduję 50 minut hula hop i 400 ścisków agrafką nie było brzuszków, bo łeb umyłam, żeby mieć dobre włosy na jutrzejsze zakupy i nie chciałam się już pocić na wieczór no i z dietką też ok
Ja teraz jak byłam na ostatkach piłam wściekłe psy. Wypiłam jednego - troszkę popiekło i zaraz przestało ale jak wzięłam drugiego to myślałam że mi gębe wypali!!!!! O masakra!!!!!
Co do soku pomidorowego to ja kocham moge cały litr wypić za jednym machem

Noo dziś na prawdę ładnie było i cieplutko w koncu!!!!!

Też głowę umyłam dzisiaj i to całkiem nie dawno Okres mi się skończy i też zaczynam ćwiczyć o ile znajdę siłę po całym dniu spędzonym z moimi dziećmi

A Heroine pewnie znowu spać poszła śpioch jeden

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-02-29 o 19:55
Stary 2012-02-29, 20:06   #864
maminka83
Raczkowanie

Cytat:
jezuuu minęły 2 godziny a ja tylko kurze wytarłam i pranie złożyłam
Moja mama wzięła młodszego synka na spacer więc miałam trochę spokoju no ale już wrócili i dzieciaki znowu buszują.
A ja szykuję się do odkurzania...... musze jeszcze tylko odkurzyć, wstawić pranie i potem je powiesić, posprzatać kuchnię, wymienić olej w frytkownicy i zrobić dzieciom frytki, usmażyć schabowe i znowu posprzątac kuchnię. Zdechnę tam!!! Brzuch mnie boli i to nie tak słabo wcale choć okresu nie widać! WTF? ? ? Nawet cycki przestały mnie boleć!!!! A zawsze przestawały gdy już dostawałam mega mocny okres, brzuch tez dopiero wtedy zaczynał mnie tak fest boleć. Może się zatkało?? i dlatego nie leci
piję kawkę
Ja mam tak codziennie. Jestem małym, takim maciupkim maniaczkiem porządku ale nie do obłedu, przynajmniej na razie - póki młodszy łobuz nie zawsze pozwala mamusi nawet wyjść siusiu

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Wy lepiej nie bierzecie ze mnie przykładu bo prędzej przytyjecie niż schudniecie
a może gruba jesteś ? No jak od jutra zaczniemy brać przykład to na pewno schudniemy

A tak w ogóle to ile młoszy Denis (Rozrabiaka) MA LATEK?

Ja dzisiaj zezarłam

I dwie kromki chleba orkiszowego z wędliną i papryką konserwową
II twarożek z połowy kostki sera białego 0% z jog. naturalnym i słodzikiem
III miseczkę zupy jarzynowej (zupki jem normalne więc była zabielana)
IV pojedyncza pierś z kurczaka z całym opakowaniem warzyw na patelnie z bakłażanem grillowanym, grillowaną cukinią i pomidorkami + pół pomarańczy
V koktajl (jigurt nat.+ciutkę mleka 1,5%+ kiwi+banan+ćwiartka pomarańczy+słodzik) nawiasem mówiąc pewnie na noc lepszy byłby sam jogurt ale musiałam przetestować mój nowy robocik kuchenny

Edytowane przez maminka83
Czas edycji: 2012-02-29 o 20:23
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 20:06   #865
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Choruje ostatnio na czerwony płaszczyk, raczej taki jesienny, a teraz są wyprzedaże Tylko nie wiem czy krótszy czy dłuższy ....i nie wiem czy się nie wstrzymać bo jak jeszcze schudnę to może okazać się za duży jak myślicie? wkleję Wam płaszcze jakie widziałam i mi się podobają
Tez pierwszy jest super najbardziej mi sie podoba
Cytat:
Cześć Dziewczyny,
pozwólcie, że się do Was przyłączę, sama mam za mało motywacji chyba, a podobno w grupie raźniej. Wiosna co raz bliżej a tłuszczyku nie ubywa.
Mam 172 cm wzrostu i ważę 63 kg. Wymiar 92/65/96 najbardziej zależy mi na zrzuceniu dolnych partii
Witaj fajnie ze sie przyłączyłąs

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
jak dla Mnie ten 1-szy jest boski !! jaka cena Jego jest ?

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Kurde ja mam problem ! Powiedzcie co WY stosujecie żeby nie pic wód słodkich ! bo mi mineralna nie podchodzi a owocowych herbat nie lubie już niewiem co mam pic ! Lubie żywiec truskawkowa ale niewiem czy mogę ją pic !
Wody truskawkowe itp maja duzo kalorii, tez sie dopiero na wizazu dowiedziałam, ja do zwyklej wody wciskam zazwyczaj sok z cytryny

Cytat:
Jestes jestes!! jak dla mnie masz swietna figurke a ze czasami troszke waga w góre idzie to kazdemu to sie zdarza, wiec nie ma co sie martwic

Ja własnie wróciłam do domu, wyszłam wczesniej z pracy, ale byłam odwiedzic babcie w szpitalu i sie zasiedziałąm, a teraz na poproawe humoru małe spa sobie zrobie
Wogole postanowiłam, ze juz nie bede tyle w pracy siedziec, bo nie mam wogole czasu dla siebie a w koncu nie sama praca człowiek zyje

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 20:23   #866
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Jejuuu... Mam dzisiaj taki zamulony dzien... Od rana ! Na uczelni myslalam ze padne
Dzisiaj jeszcze na Cywilizacji Wlk Brytanii mialam temat o klasach spolecznych w UK i tam bylo o tych wszystkich wyzszych klasach, ze oni maja tyle hajsu , ze nie musza pracowac tylko inni to robia dla nich a oni i tak maja kase, ze musza bywac na bakietach i poznawac ludzi ze swoich sfer, ze kobiety nie musza kompletnie pracowac, chyba ze dla zabicia nudy i ich zajeciem sa imprezy, bankiety i szukanie meza z tych wlasnie wyzszych sfer. Wszystko chetnie bym chciala, poza szukaniem meza. Nie chcialabym zyc tylko po to by znalesc sobie jakiegos faceta ale pracowac "dla zabicia czasu " i musiec byc na bankietach - mialabym caaaly dzien na dbanie o siebie - silka, kosmetyczka, masaze... Chociaz pol roku moglabym tak zyc, wiecej nie trzeba, pol roku zeby wypracowac sylwetke... ehhh

Ksena- milo, ze sie przylaczylas witam

Zelka- ja tez wciskam sok z cytryny, do gazowanej, niegazowanej, przegotowanej, zrodlanej, mineralizowanej i najlepiej kostka lodu raz sprobowalam wcisnac mandarynke, ale nie pamietam czy mi smakowalo czy nie. Jakas zacme mam

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 20:28   #867
maminka83
Raczkowanie

Ten mój jadłospis wygląda jak jakaś litania ale spoko, panuję nad sutyacją - punktów nie przejadłam

Heroine normalnie klask i: za czas ćwiczeń.

Witam nowe dziewczęta.

Monia zrób coś żebym też dostała @, czuje się jak balon
maminka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 20:34   #868
heroine86
Zakorzenienie

A ja znowu spałam 2 godziny padłam jak zabita śniło mi się, że jadłam chipsy

Cytat:
siem właśnie zastanawiała gdzie panienka się szlaja

Cytat:
A co Ty myślisz z nami nie ma żartów będziesz chodzić jak w zegarku

Cytat:
No widzisz!! Czyli nie tylko u mnie takie promocje
OOO to trzeba do Biedrony iść popatrzeć cóż to za kosmetyki są Może jutro się wyłonie z domu
No, i nawet mało już opakowań było ludzie się rzucili chyba na te truskawki
a są różne balsamy (Nivea), żele pod prysznic, masła do ciała, lakiery do paznokci, maseczki fajne rzeczy

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
dzisiaj w sumie to jadłospis do bani:
Ś-płatki cornflakes i chocapiki z mlekiem
IIŚ- brak
obiad- makaron z porem i szyna w sosie borwikowym

i do tej pory nic nie jdadłam dzisiaj mnie w ogole do jedzenia nie ciągnie ale ide jakąś kolacje wciągnąć
Mało musisz coś zjeść bo spowalniasz metabolizm i uzbroić się w cierpliwość główka do góry!

Cytat:
tasaczek nie tylko się zgadza, ale i zabrania wyciągnę go innym razem
mamy magiczne moce z Monią

Cytat:
Ooo to ja też muszę zajrzeć do biedry może coś sobie kupię, właśnie dziś byłam ale tak na szybkiego i jakaś babka przy kasie się wykłócała że ona na pewno tyle nie kupiła a wyszło jej ponad 100zł. No i ta kasjerka jej tłumaczy że kupiła lakiery, jakieś mleczka i to tyle wyniosło. Ta taka oburzona że więcej nic nie kupi tam i poszła. Ci ludzie to czasem naprawdę wstydu nie mają nakupują bóg wie ile a potem pretensje
O ludzie, co za baba takie są najgorsze naładują cholera wie czego do koszyka, a potem wojna "A to tyle kosztowałoooo???" no ludzie
Stary 2012-02-29, 20:36   #869
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałam okres!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pisałam tak z Wami, że coś mi się zatkało i że nie ma okresu i jak wstałam z fotela to tak lunęło że musiałam się przebrać cała i umyć
to się doczekałaś no i w jakim wydaniu

Cytat:
więc mam dziś spokój bo tylko z jednym będę się użerać a brzuch mnie boli więc cieszę się że nie mam dwóch łobuzów na głowie.
O ludzie nie mogę z Tobą tylko z jednym będę się użerać boskie

Cytat:
Dzwoniłam dziś na pocztę i listu nadal nie znaleźli..... główna siedziba w Gdańsku go szuka i jak znajdą to mi dadzą pisemną odpowiedz gdzie on jest i co się z nim stało.
Co za kretyni miejmy nadzieję, że się znajdzie

Cytat:
Pogoda to mnie dziś zszokowała !!! Pamiętacie wczorajsze zdjęcie jakie Wam wkleiłam z moim widokiem z balkonu? To patrzcie jak dziś to wyglądało:
No pięknie tam masz tak wiosennie

Cytat:
Heroine co do drinków to musisz spróbować, bo naprawdę są super wściekły pies fajnie wchodzi, bo wódki nie czujesz, tylko musisz cały kielonek przechylić na raz, bo najpierw leci wódka a później sok malinowy i tabasco jak połkniesz to czujesz sok malinowy a później zaczyna palić ten sos tabasco
Nie wiem czy to dla mnie :P bo ja za pikantnymi rzeczami nie przepadam jakby mnie w gardle paliło to bym potrzebowała pół litra wody wolałabym żeby to się razem przegryzło, a nie po kolei te smaki i to jeszcze na koniec ten sos tabasco

czyli nie jestem sama ogólnie sok pomidorowy lubię, ale w drinku mi nie smakuje totalnie dla mnie drink choć trochę musi być słodki

Cytat:
Haha a co do nutelli to ja wczoraj na śniadanie zjadłam rogala z nutellą a przez weekend jadłam kanapki z nutellą na wieczór nie chciałam Wam nic mówić, bo by mnie heroine z tasaczkiem przegoniła
O proszę jak się mnie boją myślę, że byś batów nie dostała, bo ćwiczenia pewnie były

Cytat:
Wymiatasz

Cytat:
Pewnie, że zjeść! Samo białko można jeść nawet 30 min przed snem! czyli jajeczko, serek wiejski, twaróg

Cytat:
Widziałam to wcześniej
Stary 2012-02-29, 20:37   #870
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Jejuuu... Mam dzisiaj taki zamulony dzien... Od rana ! Na uczelni myslalam ze padne
Dzisiaj jeszcze na Cywilizacji Wlk Brytanii mialam temat o klasach spolecznych w UK i tam bylo o tych wszystkich wyzszych klasach, ze oni maja tyle hajsu , ze nie musza pracowac tylko inni to robia dla nich a oni i tak maja kase, ze musza bywac na bakietach i poznawac ludzi ze swoich sfer, ze kobiety nie musza kompletnie pracowac, chyba ze dla zabicia nudy i ich zajeciem sa imprezy, bankiety i szukanie meza z tych wlasnie wyzszych sfer. Wszystko chetnie bym chciala, poza szukaniem meza. Nie chcialabym zyc tylko po to by znalesc sobie jakiegos faceta ale pracowac "dla zabicia czasu " i musiec byc na bankietach - mialabym caaaly dzien na dbanie o siebie - silka, kosmetyczka, masaze... Chociaz pol roku moglabym tak zyc, wiecej nie trzeba, pol roku zeby wypracowac sylwetke... ehhh

Ksena- milo, ze sie przylaczylas witam

Zelka- ja tez wciskam sok z cytryny, do gazowanej, niegazowanej, przegotowanej, zrodlanej, mineralizowanej i najlepiej kostka lodu raz sprobowalam wcisnac mandarynke, ale nie pamietam czy mi smakowalo czy nie. Jakas zacme mam
Raz na jakis czas bym chciała tam móc miec powiedzmy tydzien tylko dla siebie gdzie bym mogła szalec na zakupach , biegac po kosmetyczkach i masazach, ale nie na dluzsza mete
wogle maaasakra chodzic na sztywniackie imprezy z przymusu i jeszcze szukac meza w tzw wyzszych sferach...jakby tylko kasa sie liczyła i pochodzenie

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości