|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
BynnyZukino trzeba próbować do skutku
mi kiedyś też spadało i umiałam kręcić tylko w jedną stronę, ale nauczyłam się w końcu Jak spadało to podnosiłam i dalej próbowałam a z czasem coraz dłużej kręciłam teraz mogę kręcić bez żadnej przerwy ile chcę, a najdłużej bez przerwy kręciłam godzinę ![]() Zelka ja często piłam właśnie żywca truskawkowego może spróbuj do mineralnej wycisnąć sok z cytryny, też jest dobra i taką szklankę wody z sokiem z cytryny powinno się pić z rana to wspomaga trawienie albo z sokiem jakimś np malonowym ![]() Babcium co u Ciebie słońce?
|
#812 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
|
|
|
|
|
#813 |
|
Raczkowanie
|
Pierwszy pakiet jaki kupiłam to było 5 zabiegów za 300zł, to była promocja, teraz będę płaciła po 90 zł za zabieg (Warszawa) Podobno po 10 zabiegach jest efekt - ja widziałam już po 3 - Efekt podobno jest pod warunkiem, że są dobrze wyknywane ruchy głowicą, że nie tylko góra dół, ale też ubijanie podnoszenie pośladka (symulacja) itp.. Babeczka, która mi robi wykonywała masaże po 45 minut.
|
|
|
|
#814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiadomo, że nie taki co by się chciało Dziękuje za odpowiedź
|
|
|
|
|
#815 | |
|
Raczkowanie
|
Przyznajcie się, ile kalorii dziś zjadłyście? Kurcze ja prawie 800 a mamy 14 prawie. Właśnie jem obiad - to pewnie przez ten makaron tak dużo mi nabiło
---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
ja dostałam właśnie smsa że urządzenie się popsuło i przez 2 tygodnie nie będzie zabiegów....
|
|
|
|
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#817 |
|
Zadomowienie
|
Maminka Nie jest źle Nawet bardzo dobrze Ja chudnę 2 kg na miesiąc i już się do tego przyzwyczaiłam i tyle musi mi starczyć
![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Zelka Jest przecena z 280 na 240 i chyba nad tym się zastanowię, bo też mi się podoba ![]() Dziękuje dziewczynki za radę ![]() Zelka Ja codziennie pije 2 litry przegotowanej wody z herbatą zieloną Wlewam do naczynia litrowego wodę i pare listków herbaty. Staram sie przed każdym posiłkiem wypić szklankę albo dwie i tak mi ubywa. A przyzwyczaiłam sie do tego w ciągu dwóch tygodni, teraz nie smakuje mi zwykła herbata tym bardziej słodzona
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x Edytowane przez Milena001 Czas edycji: 2012-02-29 o 14:19 |
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
ksenawojowniczka ja nie liczę kalorii
nie chce mi się bawić e to całe liczenie. Wiem co mi wolno a co nie i to mi wystarcza ![]() Milenko 2 kg na miesiąc to nie jest źle lepiej wolniej i bez efektu jojo niż szybko to zgubić a później kg wrócą
|
#819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jak będzie trzeba to pewnie się nauczę W talii na razie mam 77 cm ale to głównie przez ten tłuszcz który mam nadzieje że zgubie
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
Milena a pijesz gorzką herbatkę
ja bym nie mogła przełknąć, a parę razy próbowałam ja zamiast cukru wlewam sok i taka mi smakuje albo pije zielona z maliną z sagi też jest dobra ![]() A teraz mam więcej płynów bo piję dwa kubki pokrzywy na włosy, więc zawsze to jakiś plus
|
#821 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i tak jak napisała Medzik, to co dozwolone,---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
w życiu bym nie powiedziała że wypije gorzką ale się przyzwyczaiłam chciałam i juz ![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
62 kg Ale to i tak było za dużo i próbowałam schudnąć ale niestety efekt jo-jo mnie dopadł i ważyłam tyle ile ważyłam waga rosła i rosła, tak zniszczyłam sobie metabolizm Teraz przynajmniej wiem, że dzięki tej diecie i dzięki WAM dziewczynki jestem na dobrej drodze do super figury trochę ten ślub mi przeszkadza bo tak to by mi nie przeszkadzało, że wolno chudnę, no ale cóż... ważne, że chudnę i że nie będzie efektu jo-jo
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|||
|
|
|
#822 |
|
Raczkowanie
|
Liczę tak jak monika01011986 przykazała na początku wątku www.tabele-kalorii.pl
|
|
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobitki ja dziś późnooo wstałam.... dzieciaki od 9 rano juz wariowały
wstałam, zrobiłam im śniadanie i sie położyłam ale oczywiście miałam ich na oku. Przysypiałam tak co chwilkę i chyba z milion razy się budziłam bo Ci się tak wydzierali. Nie wiem nawet kiedy wzięli mi mój perfum taki fajny z Oriflame i wypryskali połowę cały dom mi pachnie teraz ale wkurzyłam sie na maksa!!!! Ich pokój to wygląda jakby trąba powietrzna tam przeszła Jutro tam posprzątam w ramach odchudzania No i tak leżałam że wstałam dopiero po 13. Zjadłam płatki i idę robić obiad dzieciom - podgrzeję im rosół a później zrobię frytki i schabowe Ostatni dzień wyżerki mam więc fryteczki sobie wciągnę U mnie pogoda prześliczna!!!!!!!!!!!!!! !!!! Słonce świeci jak szalone!! śniegu nie ma w ogóle już a ciepło że szok! 18 stopni mam w tej chwili na termometrze a termometr nie jest bezpośrednio na słońcu bo słonce schowało się już za ścianę mojego balkonu. Także w szoku jestem!!!!!!! Balkon mam uchylony i siedzę koło niego na krótki rękaw i jest na prawdę ciepło !!!! Tyle, że na dwór nie pójdę bo nie mam jak synek lepiej jeszcze niech nie wychodzi zeby mu gorączka nie wróciła czasem. Ale jutro juz pójdziemy na dwór bo synek do przedszkola pójdzie prawdopodobnie. JEzuu ile ja mam roboty dzisiaj pranie muszę poskładać, zrobić nowe, kuchnie posprzątać, poodkurzać, obiad zrobić, wynieść śmieci, powycierać troche kurzy aż mi słabo na samą myśl o tym wszystkim......A okresu nie mam brzuch trochę boli i to cały czas ale oprócz czarnych upławów nic nie widać. W ogóle to musze iść do gina bo mam już tego dość! Zanim dostanę okres to zawsze tydzien wcześniej mam jakies zrypane czarno-brązowe upławy, potem dostaję okres i tak dwa tygodnie razem to wszystko wychodzi jak muszę nosić te zasrane wkładki higieniczne, podpaski i tampony!!!! Zwariować można!!!! Czas do lekarza pójść!!! Idę sprzątać i dzieciom jeść dać. Jak sie ogarnę to popiszę z Wami
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
Milena ja też już się chyba tak przyzwyczaiłam, że wiem na co mogę sobie pozwolić a na co nie
nigdy nie miałam cierpliwości do takiego liczenia i patrzenia co ile ma kalorii wiadomo, że jak kupuję jakiś jogurt czy coś to wybiorę te mniej kaloryczne, ale liczenie u mnie odpada ![]() A Ty kochana nie przejmuj się ślubem i tak już dużo schudłaś i powinnaś być dumna
|
#825 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Monia co do @ to moja mama ma to samo, zanim jej się rozwinie na dobre
ja to od razu dostaję i mam pierwszy dzień tak słabo, drugi mocniej trzeci znów słabo a czwarty to już końcówka w ogóle mam bardzo słabiutki okres, tylko w pierwszy dzień mnie czasem brzuch boli ale wezmę ketonal i mam spokój już do końca okresu
|
#828 |
|
Raczkowanie
|
W sumie to pozytywnie nastawia do życia....
Na pytanie : Co robisz? Odpowiadasz: Manicure(zmywam naczynia) Jestem na fitnessie (sprzątam) Podnoszę ciężarki (niosę naszego syna na rękach) Ćwiczę pośladki (pcham wózek z dziećmi) Robię porządki w garderobie (układam ciuchy, bo szafa się nei zamyka) Nakładam maseczkę na twarz (gotuję i znów sos mnie ochlapał) Biorę lekcję tańca (mam na kapciach szmatki i myję podłogę) hehe co jeszcze można wymyślić.... |
|
|
|
#829 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Cytat:
więc dobrze trafiłaś oferujemy wsparcie i baciki za grzechy jak się komuś ćwiczyć nie chce ![]() Cytat:
bo coś tam ćwiczysz widzę nie jesteś przed @? sól też zatrzymuje wodę nie martw się, niedługo wiosna, będziemy uskuteczniać spacerki ![]() Cytat:
mój tak szybko się nie poddaje już mi smakuje ten drink w ten wściekłe psy nie próbowałam ![]() a piłaś Krwawą Mery?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#830 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No właśnie się okazało, że nie da rady...
przespał się i dzisiaj znowu do pracy na 15 dobrze, że dzisiaj bez dyżuru to wróci ok 23... ![]() Cytat:
Nie ma co narzekać, podjadanie robi swoje :/ wiem po sobie ogólnie lepiej jest chudnąć wolniej ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
później będzie Ci łatwiej utrzymać wagę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#831 |
|
Raczkowanie
|
A o której wstałaś
Śniadanko tylko , bardzo małO!
|
|
|
|
#832 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do ślubu masz jeszcze trochę czasu, więc Ci jeszcze sporo zleci nie ma się co załamywać ![]() noł stressss ![]() Cytat:
perfumy Ci wypsikali? boożeee, zatłukłabym teraz masz pachnąco w domu przynajmniej spalisz trochę kalorii sprzątając po tym huraganie ![]() Ja to się dzisiaj nie wyspałam poszłam po 4, wstałam o 9.50 i to jeszcze z wielkim mega trudem poszłam na tą siłownię ledwo przytomna z reguły ćwiczenia powinny pobudzać do życia i dawać energię, a ja dzisiaj normalnie zasypiałam na bieżni dobrze, że niewiele osób było, to tak nie zwracałam na siebie zbytniej uwagi ![]() Cytat:
no lepiej zostańcie w domu
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2012-02-29 o 15:20 |
|||
|
|
|
#833 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to dzisiaj już nic nie robię :P obiadu gotować nie muszę, bo Pan Mąż w pracy więc laaaaba ![]() kurcze dziwnie masz z tym okresem mój nigdy nie daje takich sygnałów wcześniej... atakuje znienacka Cytat:
matko, zazdroszczę! Ja mam 7! ![]() Cytat:
Wstałam przed 10, śniadanie zjadłam o 10.30 ![]() W ogóle to muszę się pochwalić moim treningiem dzisiejszym mimo, że byłam ledwo przytomna 45 min na bieżni 45 min rowerek 15 min twister + trochę ćwiczeń siłowych na ręce ![]() Noooo idę jeść ten obiad w końcu!
|
|||
|
|
|
#834 |
|
Raczkowanie
|
Wow, to niezły wycisk
Ja najbardziej lubię bieżnię, a ostatnio zastanawiam się czy na PS3 nie kupić sobie fitnessu takiego do ćwiczeń z move Któraś próbowała?
|
|
|
|
#835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dam rade i będzie dobrze a 2 kg na miesiąc mi starczy
|
|
|
|
#836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie próbowałam Cytat:
|
||
|
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
jezuuu minęły 2 godziny a ja tylko kurze wytarłam i pranie złożyłam
Moja mama wzięła młodszego synka na spacer więc miałam trochę spokoju no ale już wrócili i dzieciaki znowu buszują. A ja szykuję się do odkurzania...... musze jeszcze tylko odkurzyć, wstawić pranie i potem je powiesić, posprzatać kuchnię, wymienić olej w frytkownicy i zrobić dzieciom frytki, usmażyć schabowe i znowu posprzątac kuchnię. Zdechnę tam!!! Brzuch mnie boli i to nie tak słabo wcale choć okresu nie widać! piję kawkę
|
#838 | |||||
|
Zadomowienie
|
Heeej
Ale się wyspałam no nic nie czułam przez całą noc, jak zasnęłam z termoforem na brzuchu tak się z nim obudziłam Rano tylko mnie zaczął boleć brzuch to wzięłam ketonal i przeszło po jakiejś godzinie. Rano już mama powiedziała że zapisze mnie do babki gdzie ona chodzi, prywatnie Tylko muszę ją jeszcze przycisnąć. A na śniadanie zjadłam bułkę z nutellą, jeju jak ja dawno jej nie jadłamPostaram się dziś poćwiczyć ale nie wiem jak to będzie. Teraz czuję się o wiele lepiej niż wczoraj ale chyba nie będę ryzykować jeszcze. Zobaczę ![]() Cytat:
Fajne uczucie Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem jak zdam maturę ![]() Cytat:
Bo na razie to nie wyobrażam sobie że mogłabym robić cokolwiek oprócz leżenia i wycia A Ale aż mi głupio że tak Wam narzekam i się martwicie ![]() Cytat:
To dzięki Tobie i Moni bo tak się martwiłyście
|
|
#839 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No super oby tak zostało Ćwiczysz to i waga spada ![]() Nie no nie wierzę, naprawdę u mnie jest dziś ładniejsza pogoda?? ![]() A ja też zawsze z Tż chodzę po sklepach, sama nie lubię ![]() Cytat:
U mnie dziś też taka pogoda aż rano chciało mi się wstawać ![]() Cytat:
Hula hoop jest super na talię i boczkiCytat:
no nienormalna!! haha wyobrażam sobie jak tam ludzie się pocili na bieżni a Ty ziewałaś ![]() Cytat:
Ale dałaś dziś znów czadu z ćwiczeniami, mimo ziewania
|
|
#840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz od marca zaczynam trzeci raz dietę ale chce ok.5 kg zgubić więc mam nadzieję że nie zajmie mi to trzech miesięcy aż. Moja metoda to dieta 1000 kcal + umiarkowany ruch (spacery, brzuszki, przysiady, bieganie za dziećmi )---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

mi kiedyś też spadało i umiałam kręcić tylko w jedną stronę, ale nauczyłam się w końcu
Jak spadało to podnosiłam i dalej próbowałam a z czasem coraz dłużej kręciłam 

ja dostałam właśnie smsa że urządzenie się popsuło i przez 2 tygodnie nie będzie zabiegów....

ja bym nie mogła przełknąć, a parę razy próbowałam
ale cóż mam nauczkę i motywację do niepodjadania 

wstałam, zrobiłam im śniadanie i sie położyłam ale oczywiście miałam ich na oku. Przysypiałam tak co chwilkę i chyba z milion razy się budziłam bo Ci się tak wydzierali. Nie wiem nawet kiedy wzięli mi mój perfum taki fajny z Oriflame i wypryskali połowę
brzuch trochę boli i to cały czas ale oprócz czarnych upławów nic nie widać. W ogóle to musze iść do gina bo mam już tego dość! Zanim dostanę okres to zawsze tydzien wcześniej mam jakies zrypane czarno-brązowe upławy, potem dostaję okres i tak dwa tygodnie razem to wszystko wychodzi jak muszę nosić te zasrane wkładki higieniczne, podpaski i tampony!!!! Zwariować można!!!! Czas do lekarza pójść!!!
oferujemy wsparcie i baciki za grzechy
jak się komuś ćwiczyć nie chce
mój tak szybko się nie poddaje
w ten wściekłe psy nie próbowałam
dobrze, że dzisiaj bez dyżuru to wróci ok 23...
Nie ma co narzekać, podjadanie robi swoje :/ wiem po sobie
no nienormalna!!