|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam
Oni specjalnie wszystko tak długo ciągnął, znam ich nie od dzisiaj. W każdej sytuacji wciskają dziecko do nas, czy to imprezki, sylwester itd. zabierają po paru dniach żeby odpocząć, wyspać się. Teraz jestem tego niemal pewna, że po pracy szwagier śpi sobie w najlepsze, później piwko i trochę roboty. Na 100% taka jest kolejność rzeczy.
|
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XL - Dalej wspólnie zapuszczamy, mamy włosy jak z reklam
Miki przepraszam ale mam w glowie obraz twojej siostry
i jest straszny![]() A z wygladu podobna jest do ciebie?? bo jej córka moim zdaniem trochę do ciebie jest podobna |
|
|
|
#3423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ubiór zupełnie nie mój. Zawsze spodnie, takie niby eleganckie, szersze. Bluzki z cekinami, w panterkę, do tego jakieś paski z wielkimi klamrami. Taki bazarowi look
|
|
|
|
|
#3424 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko spada na ciebie i to jest nie w porzadku. To nie ty zgadzalas sie na podrzucanie dziecka---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3425 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mikuś podziwiam Cię za wytrwałość i mimo wszystko masz cierpliwość do tej czwórki
|
|
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie
|
|
|
|
|
#3427 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziewczyno, Ty na prawdę jesteś aniołem! Ja bym taką awanturę zrobiła w domu za te wszystkie rzeczy ...
|
|
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
no chocby u mnie, moj brat jest w wieku Agusi, a jak przyjezdza do domu, to zaraz go biora na zakupy"bo onn potrzebuje" wszystko mu kupuja, placa za mieszkanie,daja na zycie. Ja nie dostaje kieszonkowego, nie kupuja mi zadnych ubran i zadnych kosmetykow, nawet szamponu do wlosow...
|
|
|
|
#3429 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3264891 1]
Mikuś podziwiam Cię za wytrwałość i mimo wszystko masz cierpliwość do tej czwórki [/QUOTE]Coraz mniej tej cierpliwości Widzę to po sobie, że w domu jestem strasznie nerwowa. Matka tak skutecznie potrafi wyprowadzić mnie z równowagi. Wychodzę gdzieś i jestem zupełnie inna. Co powiecie na to? Przychodzę z ciucha z ubraniami, matka niektóre chwali. Później słyszę za drzwiami rozmowę przez telefon z siostrą i co? mówi jej że znowu nakupowałam łachów, ciekawe gdzie w tym wyjdę ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;3264900 7]co za małpa Dziewczyno, Ty na prawdę jesteś aniołem! Ja bym taką awanturę zrobiła w domu za te wszystkie rzeczy ... [/QUOTE]Kłóciłyśmy się jak mieszkała z nami. Zawsze musiałam po niej sprzątać. A co najbardziej mnie denerwowało i nie tylko mnie bo i Tż. Nie wiem jakim cudem ale ona malowała się w pokoju i ZAWSZE leżały kropki fluidu na dywanie. Zawsze Tż wychodził z brudnymi skarpetkami w jej fluidzie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3430 |
|
Raczkowanie
|
Ja to nie wiem.
Wszyscy twierdzą, że młodsze rodzeństwo to takie pupilki i cacy, a tak naprawdę rodzice zawsze dopieszczają starsze, a młodsze jest po prostu zarade. Rodzice chwalą młodsze i sobie wszystkie zasługi przypisują ![]() Przynajmniej tak jest w przypadkach które ja znam. Ja się sama zaczęłam utrzymywać w sumie rok temu (mając 21l), moja siostra dopiero w wieku 26l, a i tak jak jedzie do domu to bierze od mamy kasę bez żadnych skrupułów, mi wyżera jedzenie i jeszcze uważa, że jej się należy, a ja to jestem ta zła, bo taki pupilek ze mnie |
|
|
|
#3431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
Ma sa kra. Brak mi słów po prostu.
|
|
|
|
#3433 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3434 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie do mnie zadzwoniła Pani w sprawie poniedziałkowej rozmowy...
Przyjęli mnie! |
|
|
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3437 |
|
Zakorzenienie
|
Ula gratulacje
|
|
|
|
#3438 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko moi rodzice sami z siebie dołożyli jej na mieszkanie, wydali kupę kasy na wesele, kupili jej trochę bardzo drogiego sprzętu do domu, dali samochód (który oddała kuzynowi). A o mnie wszyscy zapomnieli. Ja nie dostałam nic. Częściowo płacę za błędy siostry, która troche nie doceniałatego co miała, jak na przykład samochód. I już profilaktycznie ja nic nie mam, bo rodzicom się wydaję że zrobię to samo. I tak było od najmłodszych lat. Mnie mama nie zapisała na angielski, bo siostre zapisała i ta nie chciała chodzić. Ze mną nie poszła do ortopedy z problemami z kręgosłupem, bo siostra chodziła na fizjoterapie i nie chciała chodzić. To ja też na pewno nie będę chciała. Kupiła siostrze gitarę. Ta nigdy nie nauczyła się grać i ją oddała komuś, To mi już nie kupiła nic o co poprosiłam, bo po co. A ja jestem ta niby uprzywilejowana bo "dziedziczę" dom po nich. Tylko po pierwsze on jest tak skopany, ze nie stać mnie na przebudowę i przystosowanie go do użytku (łatwiej zburzyć i zbudować nowy), po drugie nie mam tego na piśmie, bo ojciec nie chce przepisać za życia, a testamentu też nie chcą spisać z jakiegoś powodu. A jeszcze ostatnio matka, powyrzucała z domu sprzęt, który mi był potrzebny, nie pytając mnie o zdanie. Ale ja dziedziczę i wszystko jest moje. Ale jak coś chcę zrobić, czy zmienić to słyszę , ze jak będę miała swoje to będę robiła co będę chciała. Poza tym cokolwiek tam zrobię to zniszczą. Powiedziałam, ze już więcej nic tam nie zrobię, bo nie mam zamiaru marnować pieniędzy, ani swojej pracy, to się matka obraziła, że najlepiej to umyć od wszystkiego ręce. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
Gratuluję
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
Ula SUPER!!!!!!!
|
|
|
|
#3440 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję ![]() Będę znów pracować w centrum medycznym (ale innym niż dotychczas). Czyli zostaję w swojej branży Tylko tym razem warunki lepsze już na start ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Kurde, tak się martwiłam tym,że pomyliłam się na rozmowie i zwaliłam ten test z angielskiego ![]() Ale Mama mówi,że pewnie na mój plus było to,że zauważyłam pomyłkę i sama zaczęłam jeszcze raz, prawidłowo. A z angielskim - widocznie mi wybaczyli te wpadki
|
|
|
|
#3441 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() to, że się sama poprawiłaś świadczy o Twojej czujności i dokładności Więc same zalety |
|
|
|
|
#3442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem jak ją sobie wyobrażacie Chciałabym to wiedzieć ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3443 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Natomiast teraz sytuacja sprawiła,że ojczym wrócił do Polski. No i zaczął się coraz bardziej dusić,męczyć. Był u lekarza - wyniki znacznie gorsze no i werdykt: zwierzęta nie mogą mieszkać w domu ![]() Znalazłam mu juz miejsce u przyjaciółki. Mam nadzieję,że odnajdzie się w nowym mieszkaniu (wyjeżdza już w niedzielę ),a potem z powrotem u mnie (też w nowym mieszkaniu)
|
||
|
|
|
#3444 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć i czołem
![]() Miki bardzo mi się podoba twój strój dnia, a ta spódniczka jest boska Ula, gratulacje, widzisz byłaś najlepsza |
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Miki przypominasz mi troche Tarje Turunen z zespołu Nightwish
![]() szczegolnie na drugim zdjeciu na blogu
|
#3446 |
|
Wtajemniczenie
|
Mikuś - zaczynam od 15 marca.
|
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Ula - super, gratuluję!
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo często jest tak, że dopiero w czasie dłuższego kontaktu z alergenem astma sie nasila. Mój TŻ ma kota. Koty są chyba jednymi z najbardziej uczulających zwierząt. Mnie też najbardziej uczulają. I po spędzonej noczce u TŻta zupełnie nic się nie dzieje. Ale gdybym miała tam nocować tydzień czasu, to pewnie zaczęłabym się gorzej czuć. Edytowane przez n0emi Czas edycji: 2012-03-01 o 15:23 |
|
|
|
|
#3449 |
|
Wtajemniczenie
|
Wczoraj oglądałam "Ptaki" Hitchcocka i teraz będę się bała, szczególnie mew i wron
---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- W ogóle strasznie mi się podobają filmy Hitchcocka. Narazie obejrzałam trzy i wszystkie były świetne! Tylko w necie jest mało jego filmów ![]() Zamówiłam już sobie taki komplet jego filmów na DVD, chętnie zobaczę resztę, czuję,że to moje klimaty |
|
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

i jest straszny

Ubiór zupełnie nie mój. Zawsze spodnie, takie niby eleganckie, szersze. Bluzki z cekinami, w panterkę, do tego jakieś paski z wielkimi klamrami. Taki bazarowi look
wszystko spada na ciebie i to jest nie w porzadku. To nie ty zgadzalas sie na podrzucanie dziecka

- 82
15.04.2013

),a potem z powrotem u mnie (też w nowym mieszkaniu)