|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: W pogoni za zgrabną figurą-dla nastolatek
Remember- jestem 98'
Tak z 3/4 razy dziennie wchodzę tu i za każdym razem mam zaległą 1 całą stronę albo nawet 2 ;D Niesamowity wątek Wczoraj wyszło na to ,że byłam na meczyku z Portugalią na Narodowym ;D Piękny obiekt Przeszłam tak gdzieś z 3 km, bo od samochodu do stadionu troszkę było... Przez ten mecz spałam 5,5 h i chodziłam przymulona caly dzień, na historii prawie zasnęłam a teraz jeszcze dodat. niemiecki mnie czeka... więc uciekam, wieczorkiem podam dane jadłospisowe ;P Teraz... germanizacja...
|
|
#1142 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Skoro to tylko przekąski to się nie czepiam, myślę tylko że można by je zamienić na coś bardziej wartościowego, nie same węgle ![]() A na obiad jest przecież mnóstwo możliwości: ryby, chude mięso, gorzej jak jesteś wegeterianką (jesteś?), ale też są wyjścia: omlety z warzywkami, kotlety sojowe (uwielbiam ), w sumie z soi jest pełno produktów, a z soczewicy i kasz można zrobić naprawdę pyszne kotleciki ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Jeśli za bardzo się czepiam, wybaczcie. Możnie nie jestem jakimś autorytetem, ale chcę dobrze
|
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Raczkowanie
|
Załamałam się. Śpię cały dzień i jem. Nic niezdrowego, ale mimo wszystko. Troche poćwiczyłam, na więcej nie mam sił, a mam jeszcze jutro ogromny sprawdzian, na który umiem jedno zdanie...
|
|
|
#1144 |
|
Raczkowanie
|
blue_jeans - będzie dobrze, jesteśmy z Tobą
|
|
#1145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
świadoma jestem że mało ale jak człowiek chodzi na praktyki rano zjada normalny posiłek a na drogę w kieszeń jabłko, musli i jogurt bo wnieść jedzenia na hotel mi nie wolno, a na stołówce dziś był makaron z "sosem" wieprzowym <o ile sosem można nazwać mieso, makę i olej wymieszany razem> Defakto mało zdrowo.... W porównaniu do tamtego raku?? wyjście z treningu:cel 1-sklep. cel 2- 2 paczki wielkich chipsów, cel 3-zjadanie jednej w drodze do domu, a drugiej w łóżku....
BYŁO 88 JEST 72 ![]() BĘDZIE 67 ZDROWA JESIEŃ Edytowane przez katherina_93 Czas edycji: 2012-03-01 o 19:16 |
|
|
|
|
|
#1146 |
|
Raczkowanie
|
mój dzisiejszy jadłospis to jakiś dramat..
śniadanie: owsianka 2. garsc paluszków 3.kisiel 4. 2 kanapki żytniego z jajkiem 5. garsc paluszków a z ćwiczeń tylko po 200 na każdą noge unoszeń 100 brzuszków i 50 podnoszeń bioder. złe samopoczucie
|
|
#1147 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Póki co zjadłam: Śniadanie: płatki kukurydziane z otrębami i mlekiem Przekąska: banan II Śniadanie: Sałatka z banana, pomarańczy, jogurtu naturalnego (5 łyżek), łyżki otrębów, 2 łyżek płatków i pół łyżki wiórek kokosowych Obiad: (w szkole ![]() Jest ok? Czy coś jeszcze zmienić? Aha i gdzieś po drodze napiłam się łyka mleka czekoladowego od koleżanki, ale to chyba nie jest wielki grzech? Sprawdzian z historii sztuki mi poszedł chyba źle... Slajdów prawie w ogóle nie napisałam, tylko teorię w zasadzie i to nie wszystko... Ale to nic, jestem szczęśliwa, widziałam się z TŻem dzisiaj i tak jakoś wszystko jest piękniejsze ![]() Na kolację chyba zjem podobnie jak wczoraj, warzywka i 2 jajka, bo dziś w sumie prawie wcale białka nie było, nie mam pomysłu co dodać do tego szkolnego obiadu... Kotlety sojowe może, tylko muszę kupić, albo jogurt naturalny (więcej, więcej) lub serek wiejski, jak myślicie? Aaa i wf dziś był męczący nawet, grałyśmy w kosza (w 6 osób, więc trzeba było się nabiegać ). A jutro mam wf i fitness i ćwiczenia w domu, jak pięknie
|
|
|
|
|
#1148 |
|
Przyczajenie
|
hej chciałabym schudnąć, ale nie wychodzi mi to ,
zawsze kończy się na słomnianym zapale, jest ktoś kto mógłby mi pomóc , jakieś rady ?? zawsze to coś .poomocy
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Raczkowanie
|
Podziw... ja nie mogę jakoś do niczego się skusić... zaraz pewnie pójdę coś poćwiczę.. ale to niewiele...Oj zobaczę. Ja jakoś nie umiem się przełamać ,żeby Wam swoje zdjęcie wysłać.. :/
|
|
#1150 |
|
Przyczajenie
|
hej, chciałabym schudnąć , ale zawsze gdy zabieram się do tego to konczy się na słomnianym zapale, jest ktoś kto mógłby mi coś poradzić ? poomocy
(
|
|
|
|
|
#1151 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1152 |
|
Przyczajenie
|
mój wzrost 172 waga 78
|
|
|
|
|
#1153 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jaka jest przyczyna tego, że kończy się zawsze tak samo?
|
|
|
|
|
|
#1154 |
|
Przyczajenie
|
np. jak zaczynam jakąś dietę to po dniu już jej nie przestrzegam , zaczynam jeść wszystko , , nie mam silnej woli.potrzebuję jakiegoś wsparcia aby dążyć do celu < chcęodchudzić się> . dlatego napisałam aby mieć jakies oparcie w was , poradzic się .. sama nie dam rady
|
|
|
|
|
#1155 |
|
Rozeznanie
|
93Natalia - dołącz do naszej grupy wsparcia-to pomaga w wytrwałości
u mnie dziś: jogurt z otrębami i startym jabłkiem kanapka z sałatą lodową, ogórkiem i papryką z chlebem razowym ze słonecznikiem na obiad ciecierzyca, brukselki, ogórki kiszone, zapiekanka z tofu i na kolacje twaróg z rzodkiewką |
|
|
|
|
#1156 |
|
Przyczajenie
|
mam nadzieję że razem nam się uda
|
|
|
|
|
#1157 |
|
Rozeznanie
|
A jakie diety zaczynałaś? Czytałaś naszą pierwszą stronę?
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Konto usunięte
|
Kochana, przecież to głodówka! Zjadłaś ledwo 2 posiłki w ciągu całego dnia!
|
|
|
|
|
#1159 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po feriach wbiajm do szkoły... a wszyscy oczy na wierz;- coś ty zrobiła! jakim cudem.... co ja na to?:ciężką pracą kochani... bo sam tłuszczyk od tak z siebie nie zacznie się spalać... czuje się czadowo!! nadal mam nadwagę, ale wiosna idzie wielkimi krokami. zarzuciłam już cieńszą kurteczkę, obcasiki i co raz któryś chłopak na mnie spogląda. wcześniej bardzo żadko! moim decydującym momentem był 1 stycznia że się zmienie, będe piękna! z niem 2 stycznia zaczełam dietkę... dla ciebie kochana mega motywacją jest dzisiejszy 1 marca... mam pomysł, odezwij się na gg, 28828680 razem będzie nam raźniej, zmotywuje a jak trzeba to sie wydre! ...
|
|
|
#1160 |
|
Raczkowanie
|
U mnie dziś chyba troszkę za duzo :
Śniadanko : Płatki z mlekiem II śniadanko : jabłko i dwie marchewyy Przekąska : słodka bułka z serem Obiad: talerz zupki kalafiorowej <pyycha> Podwieczorek : Danio z płatkami kukurydzianymi Kolacja : Sałatka jarzynowa + dwie kromki chleba orkiszowego Takie to mało dietetyczne.. no ale się staram... a wczoraj mimo dużej namowy nie zjadłam fasto fooda <Tylko to jest na meczach> "bo później będziesz głodna" i wszyscy wżerali hot-dogi i zapiekanki ... a ja się posiliłam malym batonikiem... .chyba lepiej niźli fast foodem..
|
|
#1161 |
|
Przyczajenie
|
nie czytałam
he . a diety to w sumie hmm .. jadłam 5 małych posiłków, ale to tylko 1 ,2 dnii... a potem koniec. eh,---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- dobrze mieć taką osobę mam nadzieję że dam radę
|
|
|
|
|
#1162 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to koniecznie przeczytaj |
|
|
|
|
|
#1163 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No właśnie jestem wege Nie wiem może coś pokombinuje |
|
|
|
|
|
#1164 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Raczkowanie
|
Ale wy pędzicie ! Co tu się dzieje
![]() Nie mam za dużo czasu i teraz miałam kilka stron nadrabiania. A ja się pochwalę, że już wytrzymałam ponad tydzień bez słodyczy Ale nie wiem jakoś ostatnio mam w domu nie za bardzo zdrowe obiady dzisiaj były pierogi ruskie . A i chyba do szkoły będę brała więcej jedzenia, bo organizm się więcej domaga, pewnie przez te ferie i teraz nie może się odzwyczaić.
|
|
#1166 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie tak samo! Z tym organizmem, dzisiaj wzięłam sałatkę i ryż (pisałam wyżej) i byłam najedzona, teraz zjadłam kolację i jest ok Gratuluję tygodnia bez słodyczy, też wytrzymałam, tzn z tymi sklepowymi, bo zjadłam kiedyś u cioci własnoręcznie robionego kajmaka i kiedyś to ciasto szykowałam i podjadłam krem i bitą śmietanę Dziś koleżanka rozdawała całej klasie (aż 8 osób
|
|
|
|
|
|
#1167 |
|
Raczkowanie
|
Witaaaam
Okropnie pędzicie, nie nadążam z czytaniem! Dzisiaj w szkole było ok, udało mi się nie pisac kartkówki z chemii (jakaś masa atomowa u, liczenie elektronów etc. o_o) Jutro zaś urwanie głowy: niemiecki, angielski, polski, świetlica I. miska mussli z truskawkami i czekoladą (z Lidla uznałam, że nie będę wybierać czekolady, bo robiłabym to do jutra i będzie to mój wyjątek od "stu dni bez słodyczy" (razem z mleczkiem )II. kanapka z serem i szynką III. jabłko + truskawka (ukradziona koleżance "prosze,prosze,prosze,pro sze " )VI. rybka z białym ryżem (nie było brązowego ) i jajkiem sadzonymV. malutka miseczka (taka jak połowa normalnej) tych samych mussli ze śniadania Melia123 u mnie też znajoma rozdawała cukierasy z okazji urodzin, wzięłam ale nie zjadłam. Taka duma, haha Secret125 bierz, bierz! Dzisiaj znajoma przyniosła z opakowaniu pokrojone owoce, to ślinka zaczęła mi lecieć! (głównie na widok truskawek, aż się zlitowała i dała mi jedną )feciuch ojjj, ile ty posiłków jesz? Śniadanie, drugie śniadanie, przekąska, obiad, podwieczorek i kolacja? Troszkę dużo.. Albo ja jem mało
czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie." 100 dni bez słodyczy! 66 - 65 - 64,3 - 6362 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56 Edytowane przez Soyuki Czas edycji: 2012-03-01 o 21:06 |
|
|
|
|
#1168 |
|
Raczkowanie
|
Melia123 gratuluję i jednocześnie zazdroszczę silnej woli ; )) Natalia witam w naszych szeregach i życzę większej motywacji (tego życzę też sobie) ;*
|
|
#1169 |
|
Raczkowanie
|
Cały dzień w łóżku, bo umieram, tak mnie żołądek boli. 21:13 a ja nietknięty zeszyt z biologii... Jutro będzie lepiej.
|
|
|
#1170 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

Przeszłam tak gdzieś z 3 km, bo od samochodu do stadionu troszkę było... Przez ten mecz spałam 5,5 h i chodziłam przymulona caly dzień, na historii prawie zasnęłam a teraz jeszcze dodat. niemiecki mnie czeka... więc uciekam, wieczorkiem podam dane jadłospisowe ;P Teraz... germanizacja...

No a do serka na pewno coś dodam samego bym nie zjadła
Ja się naprawdę tym najadłam, więcej bym w siebie nie wsadziła
), w sumie z soi jest pełno produktów, a z soczewicy i kasz można zrobić naprawdę pyszne kotleciki
-71-69-67-65-63-61-59-57
świadoma jestem że mało ale jak człowiek chodzi na praktyki rano zjada normalny posiłek a na drogę w kieszeń jabłko, musli i jogurt bo wnieść jedzenia na hotel mi nie wolno, a na stołówce dziś był makaron z "sosem" wieprzowym <o ile sosem można nazwać mieso, makę i olej wymieszany razem>